morgonpigg

jag och min pojkvän måste vara universums sämsta ungdomar.. vi vaknade av oss själva vid tjugo i åtta imorse, och vi somnade inte om.. istället gick vi upp och förberedde frukosten genom att göra sconesdeg och sen klädde vi på oss och tog en promenad i solen i 40 minuter, innan frukost... jesuschrist. så vi var hemma igen vid tio, då gjorde vi fruktsallad, ägg och scones till frukost och satt i godan ro och mumsade i oss alla godsaker. sen har jag sminkat och klätt på mig inför dagens äventyr inne i stan. vi ska in och kolla bokrean och sen sak ajag träna black jack någon timme.

igår kväll somnade vi vid elva (som vanligt). vi hann inte ens äta upp grönsakerna som vi skurit upp för att dippa med, så dem får vänta tills ikväll innan de blir uppätna :).
vi ska till bussen om tjugominuter så nu ska jag jaga på martin lite så han börjar göra sig klar.

later.


//carro

2timmar

två hela timmar blev det på gymmet idag.. började med crosstrainern och sen körde jag och martin bröst/tricpes. hur skönt som helst!
sen så gick vi till centrum och handlade lite nödvändigheter till middagen och grönsaker till våran grönskasdipp. vi kanske råkade köpa mazariner och dammsugare också.. hah.

nu ska jag krypa ner i soffan med martin innan vi börjar med maten.

puss


//carro

daydreamin

efter dagdrömmande, läsning av bloggar, kontroll av bankkontot, dregglandes efter kläder och skor, så funderar jag på att äta något till lunch. för jag ska ju ner till gymmet om en timme. problemet när man inte lyfter röven med än en decimeter från sängen är att man inte blir hungrig på hela dagen. fast jag tror nog att jag måste få i mig något innan jag knallar ner till gymmet och kör en runda.

jag har gjort klart sjöjunfrun, men eftersom jag inte lyft på röven ännu, så har jag inte fotat den. men så fort jag reser mig ska jag ta en bild och slänga upp, så ni får döma mig.

nej nu ska jag flytta mig och min dagdrömmar om rock n roll, tatueringar och varma dagar ut till köket för att söka igenom kylen efter något ätbart. bye



rock n roll, tatueringar och varmadagar!

//carro

mermaid

hello allihop :)
nu är jag tillbaka, detvart ju inget bloggande igår. jag hade fullt upp i stallet och sådär. jag vaknade ju hemma hos emma och vi åkte ut till stallet redan vid tio och red i en och en halv timme, sen åkte jag hem till mamma och pillade lite med design (ni kommer få se ) och sen kom mickis och vi gick ner till velam för veckans ridlektion. så det var en heldag igår och därför bestämde jag att idag skulle bli en heldag hemma i sängen med mina pennor och min dator och hittills har jag lyckats helt utmärkt!

vid tre tiden ska jag gå ner till gymmet och köra lite crosstrainer innan martin kommer ner och vi ska träna bröst och triceps. jag trivs alldeles för bra nere på gymmet för att inte vara där, haha.

nej hörrni, jag har en sjöjungfru att slutföra :), ni ska få se den sen när den är klar, prooomise!


//carro

NICE!

ååhhhhhh, vet ni vad? jag har vart på gymmet, för första gången på typ två veckor, och jag känner mig som en ny människa :D! fan vad skönt det var. började med att köra 20 minuter på cosstrainern och sen körde jag ett "deffpass" med mage och rygg. det innebär att man håller ett väldigt högt tempo när man tränar och bara vilar typ 20 sekunder mellan repitionerna. det gick så bra att jag vart tvungen att avsluta allt med att springa en kilometer i högt tempo, jag är som sagt en helt ny människa nu!
känner mig så harmonisk och positiv nu, vilket jag inte gjort på någon vecka.

och som grädden på moset ska jag snart åka hem till emma för att ha en riktig tjejkväll hon och jag. vi ska kolla på mamma mia (eftersom jag är den ända tjejen i världen som inte sett den ännu) och pilla med hår och förmodligen göra massa annat mys. mina popcorn ska iallafall få följa med :D.

och för att göra något bra ännu bättre så kanske min mamma får komma hem nästa vecka. nu kan jag njuta av kvällen till fullo och vara nöjd och glad.



emma på gotte och karin på stormy :) från dagens ridtur!

//carro

bortglömd

jag satte på datan för en och en halv timme sen för att blogga.. men jag fastnade inne på svenska tatueringsmässans hemsida och klickad runt på länkar från olika studios i stockholm. det är alltid bra att läsa om olika studios och se vad de olika konstnärerna andvänder för tekniker och så, man kanske hittar något man gillar .

idag har jag iallafall vart ute i stallet med emma och karin. vi var där redan vi halv elva imorse och tog oss en ordentlig runda idag. men, det var halt och snön sätter sig i stora kockor uner hovarna på hästarna, jag och kelly gick först och traskade på i rätt bra fart när hon plötsligt far omkull.. varken jag eller hästen hann nog reagera och båda vart nog lika förvånade när vi helt plötsligt låg på backen. men ingen skada skedd på varken mig eller häst, så vi kunde i godan ro fortsätta våran runda, om än jag var i ett mindre chocktillstånd hela vägen hem.

annars så har jag bara suttit hemma och ätit varmkorv med bröd till luch, mumma!
nu får martin faktist komma hem!


//carro

fettisdagen

idag är det den 24e februari, vilket för min del innebär en heldel. för det första är det fettisdagen :D! för det andra har jag och martin vart tillsammans i nio månader idag :) och för det tredje s¨är det EXAKT fyra veckor kvar tills jag fyller år. fan vad jag tjatar.

nu på morgonen har jag suttit och degat framför datan, kollat la ink och tecknat lite. vaknade vid halv nio men har inte kommit på att blogg förens nu.
om en stund kommer emma och hämtar upp mig och vi åker hem till min mamma för att gå ut och gå med gammelhunden. sen ska jag ner till stallet och jobba ett par timmar. en helt lagom dag tycker jag :).

nu ska jag göra mig klar.


//carro

"you spin me right round, baby, right round."

hemma igen och jag har hunnit raka skallen på martin, så nu har han varken hår eller skägg, för skägget åkte av i lördags innan vi skulle fota så nu ser han naken ut.. men han är söt ändå.
när jag kom hem hade martin vart och handlat och gissa vad han köpte till middag.. KORV MED BRÖD! hur länge sen som helst jag åt korv med bröd. det är ju så jävla gott. med ketchup och gurksallad ;).

jag mår fortfarande inte så jätte bra och ska efter middagen krypa ner i soffan med en filt och titta på tv. jaja, nu ska vi göra middag.


en rakad martin utan skägg i somras :) yes, på donken :p


 

//carro

hem och sen iväg.. igen

jag ska iväg och hämta tjejerna snaryt och känner mig helt sänkt.. jag är yr, trött och mår illa.. hoppas att jag överlever två timmar med busfröna. sen får jag väl åka hem och lägga mig för att sova.

det gick jätte bra med pontus idag, bilden var assnygg, dom hade inte gjort om den mycket alls och han ska tatuera den på vaden nästa torsdag. hurray :D äntligen ska min konst få sitta på en annan människas kropp. jag är överlycklig :)

nu ska jag gå till bussen <3

//carro

bajs

kul jag hade skrivit ett ganska långt inlägg om att jag börjar bli frisk, att jag åt frukost och när jag ska träffa pontus idag. men eftersom internet är tenik så hatar det mig och vägrar fungera som det ska och hela inlägget försvann ut i datavärlden utan en tanke på att publiceras på min blogg.
jävla skit, jag orkar inte skriva om allting nu. jag skriver något sen, för nu ska jag kolla på LA ink.


puss o kram


//carro

nighti

klockan är halv nio. jag gick upp ur sängen vid halv tolv imorse.. vi gick och la oss vid elva igår.. VARFÖR vill jag gå och lägga mig nu? jag förstår inte min kropp just nu, visst jag är ju sjuk.. men martin är ju precis likadan.
haha..

imorgon ska jag möta pontus i slussen vid tolv, vi ska först till A ´n T och sen till en tatuerings studio som heter skin fantasy (tror jag) och som ligger i hammarby och kolla på skissen till pontus tatuering som jag ritade. det ska bli riktigt skoj!
nej hörrni, martin har krupit ner i sängen och kollar på ncis, jag ska nog göra honom sällskap. godnatt allihop :)


//carro

wow

åhh, sitter och kollar stilar på lookbook.. det finns så jävla mycket coola människor i världen. helt fantastikt hur mycket olika stilar och klädcombon det finns. jag måste ta mig hem till min mamma så jag kan sy någon dag ^^ . skulle vara helt underbart med en symasikn och alla olika sorters tyger här hemma hos martin, men det får ju dessvärre inte plats i denna lilla etta. fast jag älskar att bo här med min prins.

nästa vecka kommer studiebidraget och jag ska kolla efter lite olika saker som jag vill ha den här månaden. ett nytt nitbälte skulle vara great. som man kan ha i sommar också.. well well, det blir till att leta runt efter något som passar mig.

åhh, på torsdag kör dem underworld på sexan. jag ska titta :D



//carro

hemma

nu är jag hemma igen efter en fruktansvärd dag utanför dörren, nere i stallet, ute på ingarö.. när jag klev utanför porten så var det snö upp till fotknölarna och det snöade fortfarande hur mycket som helst och blåste som aldrig förr. fyfan, jag kunde inte ens titta upp när jag gick till bussen.. uscj o fy.

jag mötte iallafall emma i gustavsberg och fick skjuts och sällskap av henne hela vägen ut. gud vet vad jag hade gjort om hon inte följt med ut idag, inte ridit lika länge iallafall. det var kallt och jävligt och ändå var vi ute i en timme. sen hängde hon med mig och handlade pompa till middagen och sen gick hon med upp och kollade på lägenheten, grymt kul att umgås idag :D

nu ska jag mysa med martin en stund innan vi lagar middag :).


//carro

hello

det vart ingen mer uppdatering igår. jag mådde inge vidare och vi var hemma hos ida och chrille och fotade, efteråt åkte vi hem och åt middag, tacos. det gick väl sådär med att fota.. martin vart hur snygg somhelst och jag.. njaae, vart inge vidare, kanske var med tanke på att jag inte mådde toppen.

om en timme ska jag iallafall åka till gustavsberg för att möta upp emma och vi ska åka ut till stallet. det kanske inte är helt jätte bra att jag åker ut dit, men jag blkir verkligen tokig av att sitta inne hela dagarna.. sen får jag ha kelly hela lovet om jag vill också, så det blir skoj :)

ska försöka jobba på min filmaffischen stund.




//carro

promenad

nu har jag och martin vart på promenad. vi gick över isen på nästan hela myrsjön, från ena sidan till den andra :). jätte mysigt, fast solen gicki moln när vi kom ut, lite trist dock.
nu ska jag hjälpa martin att skruva fast några lampor vid sängen, fast jag tror att han nog klarar sig bättre utan mig...

bilderbilder :D



martin strikes a "sexypose" haha



ibland lyckas man.



för engångsskull fick martin se lååång ut.


fast sen krympte han igen..



 


//carro


 


orolig

jag skulle precis skriva ett inlägg omatt jag trode martin hade dött eller fastnat i någon maskin på gymmet.. precis då öppnar han dörren. sick ^^
nu ska vi ut på promenad i solen. jag ska ta med mig kameran :).
//carro

tack för hjälpen..

tack för tipset elin!





//carro

mayhem

ååhhh, jahg snorar som en jävla dagisunge.. hatar det här, jag som skulle vara på topp på lovet. sitta inne och spela sims hela dagarna. hah.
nej fy fan. jag får väl börja vila upp mig så man är frisk tills sommarlovet börjar. påsklovet om jag har tur. har ju faktist en tendens till att vara sjuk i flera månader när jag väl blir sjuk. jävla balle också.. 31 dagar kvar till B-day. shhuuhoo, jag vill inte bli vuxen.

så nu ska jag börja lägga ut omogna och ovuxna bilder, en startover för min del. 18 är nya 14, skillnaden är bara att mamma inte kan säga att man ska vara hemma vid tolv. fan, jag kan ju vara ute till tio över tolv om jag vill! hell yeah!



saints of los angeles, ett gäng killar som aldrig blev vuxna.

//carro

snor

solen smyger sig in genom gardinerna i vardagsrummet, det är jätte härligt väder ute och när martin kommer hem från gymmet ska vi ta en promenad. jag fick inte följa med ner idag heller pågrund av en hals som borde amputeras och en näsa som borde rensas.. det är inget vidare idag... men jag hoppas på att bli lite bättre fram till eftermiddan när vi ska förbi ida och chrille och fota till min foto uppgift, filmaffischen.

filmen igår då, jo den vasr helt ok.. fast eftersom det är en film baserad på verklighändelse så visste man ju precis vad som skulle hända.. inte så fruktansvärt spännande.. men den var bra gjord, lite för lång dock. men tom criuse var cool.
martin var iallafall precis som vanligt helt salig efteråt, vilket han alltid är när vi sett krigsfilmer, typiskt killar.

men men, jag ska föröska kurera mig en stund här i soffan till min snuttis kommer hem.
vi hörs senare.


skolavslutning i nian.. fan vad jag saknar soooommar!!

//carro

biiiio

nu är martin hemma och vi ska på biiiiiiiiiiiio jag älskar bio :D
valkyria blir det, en inte så munter film.. men vafan, den är säkert as bra. typisk killfilm, jag som går kvinnligt och manligt vet faktiskt att det är en kilfilm. för tjejer gillar absolut inte filmer med krig och sånt i. (ironiiii)


//carro

Precis sån mode



jag säger bara, vår 2008, velamsund, nedrebotten, disney och en jävla massa party.

//carro

what to do? CONVERSE!

jag känner mig ensam.. så jag tog sällskap av kameran en stund, tills batterierna tar slut. fan vad jag hatar batterier. dem tar alltid slut. förr eller senare..
nej jag ska uppfinna det nya evighetsbatteriet. sen ska jag tjäna massor av pengar på det och köpa mig ett slott i legoland och äta glass och karameller hela dagarna utan att få hål i tänderna eller bli tjock. sen ska jag ha sjuttioelva rosa ponnier med stjärnor på rumpan och en regnbåge överallting.. och alla ska vara glada. crack, nej, tråkiensamheten, JA!



ett par gamla converse luktar inte hallon, även om det ser ut som om det är den underbaraste doften i världen jag drar in i näsan... svar; negativt.



tillsammans är vi snygga, cool och halkar på varenda isfläck.



ooh honey, your my everything.



//carro

mutta

att sporta på ett sportlov är ungefär lika dumt som att drick två helrör på tjugominuter..
eller om det var så att det hade samma effekt.. ässch, jag är ledig i tio dagar.

sååå tjofaderuttan hela handen i muttan. (usch)


liten, oskyldig och så JÄÄÄVLA sugen på glass. somebody aint wanna grow up.. 32dagar kvar..
(jag tror ta mej fasen att jag har kvar den där t-shirten, grejen nu är att tuttarna är i vägen, så jag vet dock inte om jag kommer i den. ska prova någon dag!) alltså, det är jag i den BLÅA tröjan.. inte i den röd/vita. fast jag tror att den röd/vita också är min. syskon ni vet..


//carro

back

nu är jag hemma från stallet igen. det blev ett ovanligt kort möte, för nästan hela usek skulle rida vid sex. så jag gick (!) hela vägen upp till bussen, ensam.. tog jag bussen till orminge och sprang in på pressbyrån och köpte pengar till min mobil, äntligen! har vart utan i nästan två veckor, om inte mer... oerhört irriterande iallafall.

nu ska jag bara vänta på att martin kommer hem runt halvnio tiden och sen kanske vi ska gå på bio ikväll, om vi orkar vill säga. annars blir det väl som vanligt att vi sitter i soffan och degar tills klockan halv tolv när både somnar som grisar. men det är faktiskt också mysigt ibland!

naae, lite LA ink kanske? för omväxlingsskull.. goosh jag är fast!


//carro

wuuhoo!

på måndag ska jag med pontus till tatueraren och kolla på hur bilden som jag ritade till honom blev när dem gjort den lite mer "tatueringsvänlig".. jag är såå excited! haha hoppas att det blir bra! sen kanske jag får lite kritik och tips..
den som lever får se.


//carro

tortellini!!!

tortellini!!! my favorite står och puttrar på spisen för att bli ätklara :D. när jag letade i skåpet efter något att äta som inte kulle ta för lång tid såg jag de ligga där uppe på nudlarna och hela hjärtat slog en volt och jag vart tvungen att undslippa ett litet YES för mig själv. carro hjärta tortellini. ever true.

så nu ska jag om typ sju minuter få avnjuta underbart italienskt på ett svensk sätt framför ett amerikanskt program. en härligt internationell blandning av det bästa. hah, solen skiner och jag är på toppen humör här inne i vardagsrummet.


namnam:D



//carro

vidrigt!

jag är hemma igen, hipphurray! för idioterna i skolan hade ställt in alla morgon lektioner.. jag gick upp klockan sex imorse bara för att hinna duscha och allt innan jag skulle dit. jävla mongon. kan dem inte skicka ett mail eller förvarna än? resten av lektionerna börjar inte förrns efter lunch, så vi snackade oss ur dem. skönt att man slapp sitta kvar där och sura iallafall. nu kan jag sitta här hemma och sura istället. ååhhh, det är så irriterande.

anyhoe är jag hemma igen nu och har satt mig i soffan med en kopp te och tänkte sätta på lite LA ink en stund och sen kanske vara lite kreavtiv. usek mötet börjar inte förens kvart i fem och jag behöver inte åka hemmifrån förens vid fyra tiden, as nice!
synd bara att martin tränar fotboll till halv nio ikväll. men vi funderar på att gå på bio i sickla när han kommer hem. länge sen man gjorde det..
nej nu ska jag kolla la ink. vi hörs sen :)


kom hem nu mamma. jag saknar dig!


//carro

goodmorning sunshine.

jag krigade mig till stallet igår, vart sämre än jag var på hela dan innan.. vaknade i morse och halsmandlarna är stora som tennisbollar, men jag krigar mig till skolan ändå, det är ju trots allt fredag! och inte vilken fredag som helst, fredag innan lov. det kan ju vara kul att säga bye bye till alla innan man går på lov.

oj, nu såg jag hur mycket klockan var.. dags att klä på sig!
vi hörs !


//carro

off i go again.

nu sk ajag ge mig av till bussen. påpälsad med tjocktröjor, varma mjukisar och min största sjal svept runt skallen. jag vägrar bli mer sjuk... och jag ska upp på en häst ikväll.. aja, det går bra. jag har ridit med brutna revben och 40 graders feber, en liten förkylning ska inte få knocka mig.

och äntligen idag ska mickis få sin födelsedagspresent! jag har den inslagen i plast påsar...(!) för att jag insåg att jag inte skulle hinna slå in den på något annat sätt. och nu insåg jag precis att jag glömt att fota den. äsch! får glida över till henne någondag och göra det!
nu ska jag krypa ner i skorna :)


we're the best of the best!

//carro

before tomorrow comes

jag börjar bli uttråkad.. har gjort en ny header, men har inte fått den att passa med alla html koder ännu. det är svårt det här med design. men jag kämpar.
jag orkar inte göra något men jag är helt fruktnasvärt uttråkad.. får fan se till att pallra iväg mig till mamma och gosa med hunden en stund, ta en promenad med henne och sådär.

nej men vad gör man en dag när man är tillräckligt sjuk för att inte vara i skolan, men tillräckligt frisk för att bli uttråkad av att sitta still framför datan hela dagen?

hoppas martin ringer snart!



//carro

LA ink

jag ligger hemma idag.. mådde apa när jag vaknade och det har inte blivit bättre ännu. så LA ink får hålla mig sällskap i ett par timmar. tänkte försöka ta mig hem till mamma en stund sen, för jag SKA ner till stallet idag, basta!

sitter just nu och försöker frihanda en bild. alltså utan att ha någon annan bild att titta på. jag försöker göra så ibland. just nu håller jag på och övar väldigt mycket på döskallar. mitt favorit motiv för tillfället :). just den här bli klassisk med rosor och körsbärsblommor runt. om det bli klar kan jag ju slänga upp den här innan jag åker till mamma.

nu ska jag fortsätta titta på LA ink och teckna. vi hörs!




//carro

dags att sussa

det är helt otroligt hur mycket saker det finns till photoshop.. jag har suttit och kollat på olika brushes.. hur mycket somhelst! sjuk..
funderar på att stanna hemma imorn med. jag har verkligen ingen lust att gå till skolan.. vet inte varför, eftersom det senaste tiden faktiskt kännts rätt så bra. det måste väl ha något med förkylningen att göra, man tappar ju lusten till det mesta.
hursomhelst så hade jag tänkt att gå och lägga mig nu. kanske tar en sovmorgon imorn iallafall. jag får se. har iofs prov i kvinnligt och manligt imorgon. kanske ska be läraren sätta upp ett prov för mig när vi har sex och samlevnad istället, så att man har en chans att bli godkänd, hah, jag får sova på saken och sen bestämma mig när martin går upp imorgon.

godnatt!



//carro

34 days..

jahapp, nu är jag hemma igen, eller jag var hemma för en timme sen, men har inte öppnat datan förrens nu. martin är fortfarande sjukis och jag mår inte heller helt prima. ont i skallen och i magen.. fy faan.. men jag hoppas på att kunna gå heeeela dagen i skolan imorgon för helt bra är det ju inte att sitta hemma och löka. grejen är bara att jag är så seg att det känns så värdelöst att gå till skolan för att jag vet att jag ändå bara kommer att sitta där och bli ännu sämre.

får se hur jag känner mig imorn.. det är ju inte så mycket nytt nu innan lovet.


nu vill jag bara att det ska bli sommar, så man kan gå i shorts och linne..

34 dagar kvar tills min födelsedag :D



 


jag vill tatuera mig!


//carro


sjukling.

idag är jag och martin hemma. martin är sjuk, jag har ont i halsen men ska till skolan och gå på bilden. varför? för att jag tycker om bild och för att vi inte haft det på as länge och jag vill bli klar med mitt konstverk ;).
får se om det blir någon träning ikväll. är inte så säker. kanske går ner till gymmet en stund iallafall, men om det blir någon ki-box är jag inte säker på..

jag drömde i natt att chrille åt scones och vägrade bjuda mig, jaa det är helt sant! så när jag vaknade imorse var jag fruktanskvärt sugen på scones och gick upp och bakade det till mig och sjuklingen här bredvid mig.
annars så har vi mest kollat på animal planets djurpoliserna och kramats i soffan, vilket vi nu ska fortsätta med :)
vi hörs.


//carro

home sweet home

MÖTLEY CRÜE KOMMER TILL PEACE AND LOVE I SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! borlänge here I come! det är inte längre någon disskution om vilken festival jag och martin ska gå på. haha. visst, killers OCH takida kommer till hultsfred.. men hallå, mötley crüe, det är typ once ina lifetime iallafall nuförtiden.. jag svävar. martin föreslog att jag kunde fria till nikki sixx då, ja när dem ändå var här liksom. why not, jag slänger upp ett par trosor med en vigselring fastsydd oh orden "marry me sixx" - tryckta på. njaaae, jag håller mig till min alldeles lagomna svensk, heroin och fester utanslut är nog inget jag klarar av..

nu är jag iallafall hemma från min tisdagsrutin i stallet. imorgon tror jag att jag ska stanna hemma fram tills bilden. för det första behöver jag en vilodag så jag inte ligger sjuk på lovet, sen så är martin sjuk också, och någon måste ju ta hand om honom! ;) och eftersom hans mamma inte är här faller den lotten på mig. så vi kan väl se det som att jag "vabbar" imorn, fast för min pojkvän så jag "pabbar".. eller nått, heh.. äh, nu börjar jag bli larvig, dags att krypa ner kanske.
vi hörs imorn!


tre ord: HELL FUCKING YEEEAH!!!!! mötley crüe.


//carro

and off i go.

skrev ett inlägg förut, men det kom inte upp.. nu ska jag iallafall till skolan. vi hörs i eftermiddag eller när jag har form :)


//carro

Godnatt!

nu är det dags att krypa ner bredvid min nyduschade pojkvän och släcka lampan för en god natts sömn. jag är trött som ett djur och inte helt kry.. men imorgon har jag matte prov och alltså inget val mer än att pallra mig iväg till skolan för att få det overwith.. men men.

ikväll vart det ingen träning, mådde piss när jag kom hem från ungarna som förövrigt var helt underbara idag.
annars har jag bara suttit framför datan och skissat och kollat på LA ink. underbar tatueringsserier! snart, snart ska jag göra en! bara 36 dagar kvar tills jag fyller 18 och kan göra det var jag vill, när jag vill!
hallelulja, dags för kudden.


//carro

balleskalle..

höhö, vilken fyndig rubrik.. eller inte. det känns iallafall som om jag har en balle i skallen. och vad gör jag hemma redan nu? jag insåg att jag inte skulle klara av enochenhalv timme med feminist tjaffs utan att ha sovit nåot inatt. det känns som om jag ska få migrän.. :( så nu ska jag vile någon timme innan jag åker och hämtar barnen på dagis. sen när jag kommer hem ska jag och martin äta middag innan han åker och tränar fotboll och jag går ner till gymmet, han är nog inte hemma förrens vid tio tiden.. så när jah kommer hem från gymmet ska jag göra ett bad, tända ljus, lägga hårinpackaning och ansikts mask och bara ligga och mysa för mig själv en stund. för imorgon har jag matteprov.. usch å fy.

nu vill jag att miami ink ska vara klart.. så jag har något att titta på. sen gjorde jag lite kaffe, som jag egentligen inte tyker om, men vet hur jävla pigg jag blir av det. så nu mina vänner ska jag krypa ner i soffan en stund, vi hörs!


//carro

försovning

eller vi kanske ska kalla det för ingen sovning alls.. jag har typ sovit tre timmar i natt, skönt! martin hade tydligen sovit lika dåligt, ingen höjdare.. men nu är jag iallafall i skolan och har typ ingenting att jobba med eftersom jag är så bra och inte har gjort något eller har någon bild till min affisch att jobba med. kuuul. men jag sitter här och är as trött och fett sur för att jag ska jobba och träna idag.
efter skolan måste jag förbi forum och springa in på h&m och köpa deo pch ansiktsmask eller någonting till mitt ansikte som typ håller på att falla i bitar och flagna sönder, jag ser förjääävlig ut. måste ta hand om huden i ansiktet bättre.

nu ska jag gå in och försöka göra mina iv-val, så jag får dem jag vill ha.. well well, rock on så hörs vi senare.


//carro

sixx

jaaaa jag vet att han är över 50 och föredetta heroinmissbrukare, att han spelat i tidernas vildaste rockband och har tatueringar över hela kroppen... tidernas värsta badboy.. men han är så jääääääävla het.. det här är tamigfan den ända 50+ jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med. man kan ju alltid drömma.

nikki sixx, min gud!



you sexy motherfucker!
(bild lånad från hans myspace^^)


//carro

my bad

oj, ingen uppdatering alls i helgen, jag har inte tagit mig tiden. det har vart en ganska bra helg för min del!
ifredags var jag ju som bekant och firade min älskade mickis som hade 18års middag med sin klasskompis sara. det var jätte trevligt och bjöds på god mat. tyvärr fick jag kramp i magen och fick ligga i en soffa ett tag och vila, därmed behövdes det ingen sopskyffel..
igår var det alla hjärtans dag och jag hade tänkt skriva ett utförligt inlägg om varför jag inte vill fira alla hjärtans dag med en massa presenter och tjaffs, men jag åkte och hälsade på min mamma på sjukhuset istället, sånt som jag tycker man gör på alla hjärtans dag, är med alla man älskar, inte bara sin pojk/flickvän. jag fick skjuts av min morfar dit så jag hann även träffa honom och min syster som även fäljde med. på kväll när jag kom hem och martin slutat spela fotboll lagade vi sushi och åt majskolvar och godis och somnade vid halv elva tiden, en perfekt lördag enligt mig!

och idag har jag vart ute i stallet och ridit lite och sen så har min far, syster och alfons vart här och kollat på lägenheten och fikat, eftersom ´jag bara bott här i nio månader så var det väl på tiden... hah.

imorgon är det måndag och det känns inte alls jobbigt för engångsskull, för det råkar ju vara sista veckan innan sportlovet ;).
nu ska jag kolla klart på LA ink.


bilderm från i fredags när vi öppnar och dricker mickis champange! :D

Jag lyckades öppna, spruta ut halva och sen hälla upp ett glas till mickis. gillar ni färgen på klänningen? haha, och kavajen! min baby!


sen förtjänade ju faktiskt jag en slurk också.


här visar vi ungefär hur vi öppnade för pernilla :P

//carro

so fresch, so clean, så på

yeees, påklädd och redo för bussen. tydligen började vi halv ett och inte halv två, det var ju tur att man hörde sig lite för, annars hade det blitt pinsamt!
så nu är det raka vägen till skolan för redovisning och sen ska jag hem och hoppas på att mickis present har kommit. annars får jag väl ursäkta mig och ge den till henne någon annan dag, men det är ju inte alls lika kul...
iallafall, taggad till tusen för ikväll hoppas att det blir ett riktigt drag men dans och kul folk.

nu ska jag snöra på min conversen och ge mig iväg till mitt allstar crew. vi hörs!

//carro

Tecknat av Carro

jag har ju lite tid idag. så jag tänkte lägga in lite av mina bilder som jag har fotat nu :)
(många av bilderna jag ritar är "kopior" på andras bilder.. detta för att övning ger färdigthet. tacka alla som tecknar!)

enjoy!



Catwomen! :)


älsklings bild :)


nemi!


//carro

Godmorgon!

godmorgon allihopa! idag är det fredag, vilket betyder att jag börjar runt hakv två tror jag och jag är uppe för att jag inte ville sova bort hela förmiddan. jag somnade redan vid tio igår, så tio timmars sömn får räcka gott och väl.
iskolan idag ska vi redovisa våra tema arbeten. så vi kommer väl att vara där i drygt en timme eller så. känns otroligt onödigt att börja så jävla sent då.. väldigt onödigt. men det är ju ganska skönt att ha en ledigförmiddag.

nu ska ni få se filmklippet som min grupp filmade och redigerade och gjorde musik till, enjoy!




det är lite tjatigt, men det är halva grejen ;)


//carro

2.5

ombytt och klar, så fort martin kliver innanför dörren så ska vi knalla ner till gymmet. jag vill få gymmandet avklarat så jag kan gå hem och äta mina pannakakor sen ^^ fett hungrig tjej!
nej men vafan.. man kanske ska klå rekordet på 2,5 kilometer idag då.. eller vad säger ni? eftersom jag bara klarade två igår.

//carro

Happy birthday baby

imorgon ska jag fira min bästastevän i världen som fyller 18 år idag, mickis. vi ska äta middag och drick alkoholhaltiga drycker till födelsedagssångerna blir lite mer jaasschhmåååf hosschhn leeevfaa.. ja ni vet hur det låter. to drunk to sing-tillståndet. det ska bli kul, väldans kul, för det var ju ett tag sen man hade något att festa till för. sen kan jag ju passa på att fira att det bara är 39 dagar kvar tills det är min tur imorn..
hoppas bar att någon har med sig en sopskyffel.. ja, om jag skulle råka supa skallen i småbitar.



bästa bilden tagen på mickis, någonsin!


//carro

pannkakor

nu står det en tallrig med ett berg pannkakor på diskbänken. våran middag är klar! anledningen till att jag lagade de redan nu är för att vi ska hinna göra allting i lugn och ro sen. för när martin kommer hem från jobbet om lite mer än en timme så går vi direkt ner till gymmet och kör mage/rygg. sen är det bara full rulle hem för duschning, ätning och tillfixning innan kvällens spelning som jag har tjatat om i typ två veckor. det ska bli askul :).

inspirationen tröt så det blev ingen skiss till min tatuering nu, det var därför jagbörjade med pannkakorna på en gång, hade egentligen kunnat vänta tills typ halv fyra eller så med den. men nu är det klart och jag slipper bekymmra mig mer om det. för nu är det ju bara att hälla på sylt och sen sleva i sig maten, gooott!

nej jag får väll försöka lite till på skissen då, eller bläddra runt lite på internet en stund, till kreativiteten återvänder.


bild från spelningen på klubben, emergenzas tävling. klicka på bilden för att komma till deras hemsida :)


//carro

en egen dag.

oj vad jag tjatar om egen tid.. men idag har jag haft nästan en hel dag lite halvt för mig själv. jag har vart hemma hos min mamma och hämtat en klänning som jag kanske ska ha på mig på mickis fördelsedagsmiddag imorn och sen har jag vart i forum och grejat lite till hennes present.. den kommer bli grym och helt klart det bästa hon någonsin har fått, HAH.

nu ha rjag ritat tatueringar till folk hit och dit, så nu ska jag rita den första som jag själv ska göra. jag vill börja med något litet och har "typ" bestämt mig för att göra en döskalle med något slags rosor runt eller så, nere vid vristen/fotknölen på vänstra benet. den kan bli löjligt ball!
och det är ju trots allt bara 40 dagar kvar tills jag fyller år nu, så det är väl dags att börja bestämma sig för vad man vill göra ;). tattoofreak!

nej nu ska jag teckna lite, slänger upp den här om det blir något bra!


//carro

nu är han hemma!

nu är martin hemma :) det är så mysigt när han kommer hem efter träninge, oftast på bra humör för att han har fåt röra på sig, eller på asdåligt humör för att killen han hatar är på träningen och förstör. men nu är han iallafall hemma och sprang det första han gjorde när han kom hem fram till tvn för att kolla hur det gicvk för sverige i matchen mot österrike, jävla nörd..

imorgon blir det ingen skola för mig del, skönt. så jag ska först ner till martin och sen hem till mamma och kolla om jag hittar lite grejer :). sen är det ju som sagt spelning på kvällen. billion ocean spelar på diselverkstaden vid sju tiden. ska bli kul att se dem igen. jag och martin är väl typ deras trognaste fans.
nej nu ska jag borsta tänderna :)


//carro

tatueringen..

nu har jag tränat och duschat och martin är inte hemma. tråkigt, men ack så tyst och lugnt, ingen som trängs i soffan.. vad stor soffan kändes helt plötsligt, nää nu får han komma hem!
jag har fotat och lagt in bilden på tatueringen, tänkte lägga upp och visa den, någon kanske är intresserad av att se den. för jag har ingen vidare lust att springa runt med ett A3-block under armen bara för att visa alla hur min coooola bild blev haha. martin älskade den och såg lite avis ut när jag visade vad jag åtstadkommit under tiden han jobbat och slitit. jag ska iallafall ner och visa den för jobbarkompisen imorn på förmiddan. hoppas han gillar den !

nu ska ni iallafall få sen den, det får bli lite utav en premiär, första handritade bilden i bloggen, haha. grattis bloggen!


bilden är gjord i blyerts, men fick gå igenom photshop för att höja kontrasterna, det är svårt att fota vittpapper, det blir så fula reflektioner och överexponeringar. men den här vart ju helt ok, eller vad tycker ni? (yes bilden är signad för att ingen ska sno den :P)

//carro

estet dag

nu har jag ritat lite på jobbarkompisens tatuering. den börjar ta sig, det är nästan så att jag vill göra den själv nu haha. nej men den blir gryyym!

jag är helt slutkörd nu, hela dagen har jag varit estet och filmat och klippt film och det har gått hur bra somhelst. på hela dan tror jag att jag haft sammanlagt 30 minuter rast, men jävlar vad nöjda vi är med resultatet, plus att vi inte behöver komma till skolan förns kvart över ett imorn, om jag ens behöver gå till skolan. snart kommer martin hem och då ska vi äta middag. ida ringde precis och sa att hon inte kunde träna ki-box ikväll, hon lät ganska dålig. så jag får knata ner till gymmet och springa lite på bandet och köra lite styrka idag istället. tråkigt men nyttigt.

imorn ska jag och martin på en billion ocean spelning på diselverkstan, rätt coolt :) hoppas på att få träffa mickis ikväll på gymmet så man kan fråga lite om fredag och sådär, om hon ska med imornkväll.

nej nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund :)



//carro

onsdag

godmorgon vänner!
nu är jagvaken och mätt. martin är på jobbet och jag har min egna lilla morgontid framför datorn en stund nu, hursköntsomhelst!! ska alldeles strax börja göra mig iordning.

har sovit hyffsat i natt, bättre än igår, sämre än när man sover bra (obviously). igår kväll satt jag och skissade lite på martins jobbarkompis tatuering, en knivig design men jag fick som vanligt en snilleblixt och alla bitar bara föll på plats. det blir en döskalle med "döden" kappa med ett svärd i händerna och spöklika vingar, sen får jag se hur jag gör med bakgrunden. åh, jag vill ju börja lägga upp alla mina bilder här, men just nu har jag ingen scanner som fungerar. får se till att martin skaffar en sladd till den vi faktiskt har.

nej hörrni min garderob ropar på mig, jag hör det ;).


jag känner en tjej som fyller 18 imorn ;)


//carro

egen tid

tvätten är i torktummlaren, det står en kopp med roiboste framför mig och jag ska sätt på lite miami ink nu och vänta tills min älskling kommer hem hem från sin träning..
eget mys är så värdefullt ibland.

//carro

..

jag är trött, uttråkad, fattig och måste gå ner och lägga in tvätten i torktumlaren nu. kul.

jag vill ha helg nu tack!

..



det är en vetenskap helt i sig att vara och bo tillsammans med någon...


tjuris..

tisdag kväll och jag är hemma igen! as skönt. men sen så har det ju sina anledningar också.
idag drog temaveckan igång och vi har filmat och fixat hela förmiddan. efter lunch gick vi runt och kollade iv-val. jag och ida var och kollade på två stycken, rörlig bild - filmproduktion och design - modellkonstruktion och vi tror fan att vi slår till på båda två. hur bra som helst! så jag kunde med gott samvete gå ut genom dörrarna i skolan redan vid tolv tiden.
efteråt åkte jag hem till mamma och gick ut med hunden, hämtade lite bilder och rotade lite i mammas garderober. nu ska jeansjackorna fram!

sen ska jag införskaffa mig ett par gladiator sandaler, shestore har skitsnygga.. men jag ska kika runt lite.
nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. martin ska åka och träna om en stund, men just nu beter han sig som om jag luktade skitilla och vill inte ens sitta med mig i soffan utan ska sitta vid sin data och tjura. kul kille?! njaae.
well well, nu ska vi ner till tvättstugan, det hade jag helt glömtbort..


saaaknar..


//carro

tisdag

godmorgon! nu har jag ätit frukost med martin som släpat sig iväg till jobbet. fan vad jag sover dåligt om nätterna. hela natten har jag drömt om att jag var jätte på smällen och sov på en filt vid en busshållplats och ingen tyckte det var konstigt. insane!
idag drar temaveckan igång, så jag slipper horlektionen och håltimmen och slutar typ vid halv ett kanske, för vi ska gå runt och kolla iv-val efter lunch. efter skolan ska jag hem till mamma och hämta ett och annat och ta ut hunden en stund. för jag tror inte att mamma har kommit hem ännu, måste ringa henne under dan.

nej hörrni kläderna ska på nu.

//carro

ingen träning ikväll..

nu är martin hemma från gymmet och "advokaterna" rullar på tv. hoppas ni gillar min nya katergori.. hoppas på att kunna fylla den med sjuka och konstiga saker som händer mig om dagarna.

imorgon drar temaveckan igång och jag ser faktiskt framemot det nu. det ska bli riktigt kul att få vasra estet och bara flummaloss tills på fredag.

annars idag så har jag jobbat med barnen ätit middag och inte tränat.. :( jag hade bajs ont i magen.. så jag fick stanna hemma.
nu ska jag titta på tv med min älskling.. ♥

//carro

Grej of the day.

jag och ida har ända sen i sommras skojat om något som vi kallar "grej of the day". det är dagens sjukaste, roligaste eller mest överraskande händelsen under dagen. jag har tänkt att börja skriva ner "grej of the day", bara så att man kan blicka tillbaka på alla sjuka grejer som har en tendens att dras fram till mig.

dagens händelse skedde precis innan våran matte skulle börja idag...
varje morgon så dricker jag te på vägen till skolan, detta resulterar i att jag alltid blir sjukt kissnödig efter första lektionen och knallar alltid bort till toaletterna. det finns toaletter överallt i skolan, men just idag tog vi dem som ligger bakom cafeterian.
jag och elin går i täten och ser att det står en kille vid en av toalettdörrarna. han står på ett jättekonstigt sätt, nästan som om han försökte göra lirka up låset eller försöka kika in genom en liten glipa i dörren. sen ser vi att han knackar litte på dörren och presic närhan har knackat så upptäcker han mig och elin, smilar på ett pinsamt sätt och blir lite rosig om kinderna, dörren öppnas, inifrån, och jag skymtar en tjej inne på toan. jag och elin tittar på varandra flinar och sen kliver jag in på en toalett bredvid kissar och kommer ut. där står ida och elin och försöker hålla sig för skratt och pekar på dörren, som har börjat röra sig på ett besynerligt sätt, ungefär som om någon står lutad emot den samtidigt som någon annan, tjaaa vad vet jag kanske juckar emot personen som lutar sig mot dörren?!?! vi står där en stund bara för att studera dörren och se om personerna kommer ut. efter en stund hörs tjejfniss inifrån och vi inser att vi måste gå till lektionen.. när vi kommer ut i cafeterian får jag en snilleblixt, tänk om man samlat ett helt gäng som ställde sig utanför dörren och applåderade när dem kom ut. hur jävla as kul hade inte det varit? dessvärre gjorde vi inte det.. men tänk om. vilken jävla förnedring.. hah.

övriga grej of the day förra veckan:
jag slår mig typ femtin gångern inne på bilden innan jag ramlar av en stol.
en kille i våran klass sa att han ville gå på gayklubb för att se hur attraktiv han är och hur många ragg han skulle få... (?) jag vet att det är fel, men jag kunde verkligen inte sluta driva med om honom om det. det värsta var att han verkligen inte hajjade att jag drev med honom.. det hela slutade med att någon påståd att han var bög varpå han svarar: " nää inte bög, men lite bi kanske". är jag en hemsk människa som nu  tycker att han är läskig? absolut inte för att han kanske är homosexuell.. utan för att det var just han som sa det, äh, ni skulle inte förstå.




//carro

idols



hur bra kan det bli? mina båda idoler är ihop.. nu kan jag dö lycklig. för äntligen är det några som tagit sitt förnuft till fånga!

//carro

hem till sängen....!

jag bloggade imorse.. men det gick inte att publicera skiten. jag är iallafall så jävla trött och helt förstörd idag. påsarna under ögonen sträcker sig ner till mungiporna och jag vill helst av allt åka hem och krypa ner i sängen igen.. åhh, underbara tanke.
men nej, nu är jag i skolan och snart börjar fotolektionen. den ska ju har börjat för två minuter sen.. att folk alltid är sena..

nej nu ska jag pigga på mig lite.



//carro

den försvunna skon..

jag har suttit vid datan i nästan en timme och haft bloggen öppen hela tiden men inte skrivit något.. jag har varit alldeles för upptagen på att dregla över snygga skor och kläder som jag vill ha, ha, ha!!
magen är proppfull av martin hemmalagade lasange, hur gott som helst! vi tröck i oss nästan allting och nu har martin så ont i magen att han måste ligga ner i soffan, tönt!

imorse tog jag och ida oss ut till hivön och röjde bland lera och is i skogen på skogstrollen. efter det har jag och martin vart och handlat i mölnvik och jag har tränat kibox med syrran, som vevade på ganska bra för att vara första gången!
nu är jag trött och det är fotboll på tv, och eftersom det är min favorit sport *ironi* så ska jag nog spela sims en stund.

jusste! igår kväll skulle vi ju på fest och martin hade några kompisr här plus ida, moa och chrille. det bästa var ju att det slutade med att det bara var jag och martin som kom iväg på den där jävla festen, och tio minuter efter att vi hade kommit dit försvann martins ena sko spårlöst.. men mästerdektektiverna carro och sebastian spårade med hjälp av luktsinnet upp skon och den kom tillbaka til dess rättmätige ägare, sen gick vi hem.. eller ja, vi var väl kvar i några minuter och sen gick vi bokstavligen hem. det tog oss ca en halvtimme och vi mådde skitbra och somnade gott.
dessvärre fick jag nästintill panikångest när mobilen ringde vid kvart i nio imorse, fast det är ju en annan historia.

nu bytte martin till animal planet, så det kanske inte blir något sims trots allt, haha.

//carro

BJ

nu är jag hemma igen. det gick hur bra som helst att spela black jack idag. martin och chrille kom och kollade samt spelade lite. martin satsade 100kr och gick därifrån med 400 :) hur coolt som helst.
nu sitter martin och två av hans kompisar från falun är nere och dem ska dricka öl ikväll, eventuellt hänga med oss på partey :).

nu ska jag äta middag och duscha.

//carro

på väg mot en ny dimension!

jag ville döda min mobil imorse, den ringde kvart över nio och jag vänder mig om för att be martin stänga av den, då ligger inte han i sängen! han hade redan gått upp och vart vaken sen klockan halvåtta, jävla mongo..
jag fick tillslut fatt i mobilen och stängde av den och vände mig om och somnade om. efter en stund kom martin och väckte mig genom att lägga sig bredvid mig och stoppa sina iskalla händer på min rygg.

sen gick vi upp och bakade scones till frukost, hur gått som helst. nu har martin fått upp en hylla till på väggen och den delen av lägenhetens hyllor är nu avklarade. nu ska vi bara få upp tre lampor också. eller vi och vi, jag är rädd för borren så jag håller mig på avstånd..

idag ska jag och ida in till el amir och träna black jack. sen får vi se vad som händer ikväll. om vi går på den där festen eller om det blir ännu en lugn kväll. jag personligen är lite sugen på att träffa folk. frågan är bara vad det kommer att vara för folk där.
men men, nu ska jag klä på mig och fixa innan jag ska åka in till stan. vi hörs senare :)


martin får vara man på riktigt och borrar hål i väggarna. jävlar vad nöjd han såg ut efteråt!



 

//carro

nattinatti

med rammstein ur högtalarna och en rygg som värker av den obehgliga ställningen jag sitter i, tänkte jag säga godnatt. om jag kommer att krypa ner i sängen på en gång vet jag inte. men att datorn stängs av är ett som är säkert. martin kliver nog innanför dörren snart.

sov gott vänner!

//carro

kvar i soffan

jag blir kvar i soffan. basse tyckte att jag skulle följa med hem till en kompis och kolla på film, inget jag var så sugen på. för det första tar det mig ca en kvart att gå dit i slasket och för det andra orkar jag inte klä på mig och sminka mig eller vad man nu måste göra innan man åker hem till någon. jag tackade nej och blev iställer bjuden på fest imorgon(!). så jag får väl helt enkelt satsa på imorgon.

skickade iväg ett sms till martin där jag skrev att jag känd emig ensam och att det absolut inte var en pik för att han skulle komma hem.. joo, nu börjar det bli lite ensamt, när man gjort allt man kan göra på datan, typ.

//carro

vad en porrfilms producent strävar efter att du ska tro

  • Kvinnor bär höglackade skor i sängen.
  • Män är aldrig impotenta.
  • När en man tillfredställer en kvinna oralt är 10 sekunder mer än tillräckligt.
  • Om en främmande man kommer på en kvinna med att onanera, så skriker hon inte generat utan insisterar på att han skall ha sex med henne.
  • Kvinnor ler uppskattande när män sprutar sperma i ansiktet på dem.
  • Kvinnor njuter av att ha sex med fula, medelålders män.
  • Kvinnor stönar okontrollerat när de suger av en man.
  • Kvinnor kommer alltid samtidigt som män.
  • En avsugning är alltid en god hjälp när en kvinna vill slippa betala fortkörningsböter.
  • Alla kvinnor låter mycket när de har sex.
  • Folk på 70-talet kunde inte knulla utan ett vilt gitarrsolo i bakgrunden.
  • De där brösten är äkta.
  • En vanlig och njutbar sexuell övning för en man är att ta sin halvstyva penis och daska den upprepade gånger på en kvinnas häck.
  • Män stönar alltid "OH YEAH!" när det går för dem.
  • Om två män deltar så gör de "high five" (och tjejen blir inte upprörd).
  • Dubbel penetrering får kvinnor att le.
  • Asiatiska män existerar inte.
  • Om du råkar hitta en kille och hans flickvän som har sex utomhus, så bankar inte killen skiten ur dig om du trycker in din kuk i munnen på hans flickvän.
  • Det finns en handling.
  • När en man tar en kvinna bakifrån, kan han verkligen egga upp henne genom att ge henne en liten dask på baken.
  • Sjuksköterskor suger av sina patienter.
  • Män drar sig alltid ur.
  • När din flickvän kommer på sin bästa vän med att suga av dig, är hon bara arg en liten stund innan hon knullar er bägge två.
  • Kvinnor har aldrig huvudvärk...eller mens.
  • När en kvinna suger en mans kuk är det viktigt för honom att påminna henne om det. "Sug!"
  • Rövhål är rena.
  • När en man kommer på en kvinnas häck är det ett tillfredsställande resultat för alla inblandade parter.
  • Kvinnor ser alltid glatt överraskade ut när de öppnar en mans byxor och hittar en kuk där.
  • Män behöver inte be.
  • När en man står upp under en avsugning, lägger han alltid en hand fast bakpå den knäböjande kvinnans huvud och den andra stolt på höften.

  • sms

    fick precis ett sms av basse: "Carro, jag bowlar just nu, vad gör du? slutar om 10 min puss"... jahaa, han är och bowlar haha. bara så att jag skulle slippa fråga vad han gör kanske? haha. underbara människa.
    kanske får något sorts sällskap ikväll då. om inte martin ramlar hem snart.

    fast det är rätt mysigt att sitta här i soffan med en filt, bra musik och myskläder framför datorn. jag ska inte klaga.
    och just nu tror jag inte att jag orkar göra något annat heller faktist. men vi får se. han brukar ha ett par galna upptåg på gång jämt den där killen. får ju se om jag får några fler sms.


    //carro

    The "real" alfons.

    jag har helt glömt bort att säga att jag igår fick träffa syrrans kille, alfons och nu har jag gjort mig skyldig till att visa hur han egentligen ser ut.. jag menar jag kan ju inte utge den alfons syrran är tillsammans med för att se ut som värsta tönten.. så FÖRLÅÅÅÅT alfons, jag ber om ursäkt och ska nu visa hur du ser ut på riktigt!




    det här är alltså den riktiga alfons eller ja, han som syrran är tillsammans med.. försök att inte förväxla dem med varnadra, dem är fruktansvärt lika faktiskt.. här under har ni alfons så som jag trodde han såg ut förut ber än en gång om ursäkt över mitt brutala misstag ;). haha



    //carro

    När man är ensam.

    fredagkväll och jag sitter helt själv i lägenheten i mina pyjamasbyxor och min älsklingsmyströja utan en plan på att röra mig från soffan på hela kvällen, möjligvis för att gå och kissa.. vilket jag verkligen behöver göra.

    vad gör man när man är ensam en fredagkväll? jag tror inte jag har vart ensam en fredagskväll sen... jag minns fan inte! martin är hos en kompis och "fixar hans lägenhet", jag tror att dem dricker öl, men det är ju jag, hah. nej men seriöst så vet jag inte riktigt vad man gör när man är ensam.. så jag tror att jag ska... äta popcorn, spela sims, prova alla kläder i min garderob, kolla på en film, sova i soffan eller ringa martin och grina i panik för att jag känner mig ensam. eller så spelar jag sims..

    ingen som har några "ensamenfredagkvälls-tips"? haha, fan vad jag tjatar. jag kan ju alltid återgå till vad jag höll på med, kolla kläder och skor på nätet tills jag typ dreglar ner hela tangentbordet efter allt jag vill ha. balle, jag måste sluta med det här. appropå balle! så gjorde jag en liten miniatyrsnopp i lera till martin på formen idag. jag tror han blev glad. fast nu när den har torkat så ser den bara jätte missbildad ut.. jag är barnsligast i hela världen, men det gör inget så länge man gillar snoppar! :D



    nu måste jag verkligen kissa!

    //carro

    buss

    känner på mig att det här kommer bli en tråkig och jobbig dag.. nu skajag gå till bussen.
    ha en bra dag !


    //carro

    mardrömmar..

    "Ingenting förringar och drar ner en människa så, som medvetandet att icke vara älskad". - citat från doktor glas.
    jag tycker det var en jätte fin mening, en sann mening.

    nu sitter jag och läser bokrecensioner av doktor glas för att få en större vy över handling och söderbergs sätt att skriva på.. boken är, för mig, ganska svårläst med sin gamelsvenska. men jag har kämpat på!

    hela natten har jag legat och vridit mig i hemska mardrömmar om saker jag inte ens vill skriva om. usch vad jag trodde att det var verklighet när jag vaknade och kände hur ångesten och ilskan bara vällde upp i skallen på mig. nej, sova är inte alltid så kul.


    idag är det iallafall fredag och veckans sista skola dag, som inleds med ett bok seminarium i svenskan... sen naturkunskap, form och slutligen foto. en inte allt för hård dag i mina ögon. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det återstår att se. nu ska jag klä på mig tror jag.

    saknar min mamma.. <3


    //carro

    drömlinnet!

    åhh vilken hård dag! jag överlevde feministlektionen (vi kallar den så framtills att vi haft sex&samlevnad) och snubblade vidare till naturkunskapen. jag och ida spenderade den sittandes i korridoren med naturkunskapsböckerna uppslaga. vad det stod i dem har jag ingenaning om, jag var för less för att läsa och anstränga mig. så efter ca 45 minuter på golvet i den dammiga korridoren reste vi oss och vandrade bort till matsalen för att äta lunch. tjugo minuter senare satt vi i dramasalen och lyssnade till informationen om temaveckan som börjar på tisdag, jag undrar varför det kallas temavecka när det bara är två och en halvdag vi har på oss... jag trodde en vecka var sju eller iallafall fem dagar.. sick.

    efter infon samlades jag och min grupp i cafeterian och brainstormade tills vi nått så långt utanför gränserna av vad som är möjligt att göra att vi vart tvugna att runda av. så jag kom ifrån skolan vid tio över tolv istället för tjugoitre. så jag tog en promenad till forum själv och gick runt där och provade kläder och tittade på saker i min helt egna värld. det hela slutade med att jag hittade linnet jah drömt om! i svart!  när jag skulle betala så stod det 79kr på prislappen och när hon "blippade" in linnet så stod det 49 på skärmen och jag blev hur glad som helst..

    nu har jag varit hemma i ett par timmar och martin kommit hem och sitter och nördar framför sin dator :). snart ska vi laga american pancakes till middag och sen ska jag ner och träna ett medelpass med ida och syrran.


    kolla ryggen :D



     

    //carro

    mer sex åt folket!

    nu sitter jag på min första lektion, kvinnligt och manligt.. jag kom tio minuter försent bara för att sl ställde in bussen som jag skulle åka med.. hur fan kan dem ställa in en skolbuss så att halva jävla orminge kommer försent till skolan? jag som var uppe tidigare än vanligt och skulle ta en tidigare buss för att INTE komma försent! jävla idioter..

    nu sitter jag iallafall här  och ska skriva om könsideal, något som jag är helt fruktansvärt trött på. kvinnorna framställs som svaga, lätthunsade som om de inte hade någon som helst egen vilja och bara låter sig köras över av alla män. det är inte så. kvinnor som står lättklädda i reklamer och på bilder i tidningar har ju valt det själv, eller? det är ingen som tvingar de här kvinnorna till att se ut så eller göra det dem gör.. sen påstås det att männen inte behöver ändra sig ett dugg, att de duger precis som det är, kan man ha mer fel? jag tror att det finns hur många killar som helst som varje morgon står framför spegeln och känner sig skitfula och mår dåligt över att de inte ser ut som killen i calvin klein underkläds reklamen, precis som vi tjejer vill se ut som den as snygga tjejen i H&M katalogen, hon som visar upp badkläder.
    jag blir så jävla irriterad på att folk kan sitta och säga att det är så orättvis fördelning av allt mellan kvinnor och män. det är påväg att bli jämnställt, det är påväg att bli bättre, men det går fan inte över en natt! feminister iall ära, men nu räcker det.  ge mig sex och samlevnad! jag vill lära mig nya ställningar och få ta del av andra erfarenheter hellre än att bli framställd som liten, svag och värdelös.


    hon slog sig fram bland alla killar, varför skulle inte vi andra kunna göra det

    ?

    //carro

    lättfil..

    godmorgon!
    igår kväll var vi och handlade jag och martin. jag köpte en laktosfri fil till mig eftersom jag inte tål vanlig.. för det första fanns det bara lättfil ovh sen när vi kom hem såg vi att den skulle ju gå ut den 5 februari.. det är idag. hur många får i sig en jävla liter fil på en dag? inte jag iallafall. men jag fick i mig en skål med fil och müsli med äpplebitar med kanel på. gott!
    om typ lite mindre än en timme ska jag gå till bussen. så nu måste jag börja göra mig iordning och packa ihop alla mina saker. vi hörs senare :).

    //carro

    who the fuck is alfons?

    hördu lillasyster. du kan inte träffa en kille som heter alfons, bli ihop med honom och sen inte lägga upp en bild... för jag när jag hör namnet alfons tänker jag:

    Alfons Åberg är en liten, ganska vanlig kille, som bor med sin pappa. Då han är mindre har han en låtsaskompis vid namn Mållgan, som bara han kan se. Senare, i lekskoleåldern, får han riktiga vänner som Milla och Viktor. Han har även en katt som heter Pussel.

    tell me, who the fuck is alfons?


    the one and only ALFONS ÅBERG!


    //carro

    trötter

    studiedagen är om några timmar över.. jag känner hur välbehövd den var och jag har spenderat mestadels av dagen i soffan.
    imorse efter att jag bloggat bakade jag muffins innan jag tog en promenad ner till martins jobb och höll honom och rickard sällskap på lunchen. sen knatade jag hem igen och åt två av mina muffins samtidigt som jag bäddade ner mig i soffan och lästa "doktor glas", som för övrigt ska vara utläst och klar att presentera i ett seminarium på fredag, jävla skit! så jag får väl läsa lite till.
    när jag läst i ca en och en halv timme vart ögonlocken tunga och jag somnade i soffan och vaknade inte förrens martin slog igen dörren när han kom hem, vid fyra :p. martin fick upp mig ur soffan och vi lagade middag innan vi åkte och handlade och sen tränade. jag och alicia körde stenhårt på kiboxen och martin lökade runt inne på gymmet.

    nu är vi hemma och har duschat och ätit en till muffins och en halv apelsin var. yummie!
    nu ska jag fan gå och lägga mig. krafterna är slut och jag ska upp tidigt imorn...

    sov så gott :)


    jag och gulliga alicia i skolans studio :)


    //carro

    världens bästa jobb?!

    jag har kommit på vem som har världens kanske bästa jobb.. olle waller! ni vet "fråga olle". fatta att få resa land och rike och prata om sex! haha, nur nice skulle inte det vara? jag vill bli nya olle!

    jag är ledig idag, och ändå gick jag upp vid halv åtta. detta för att jag ville se söta kenza på the voice. eller nja, det var inte därför jag gick upp men när jag slog på tvn så var hon iallafall där. jag gick mest upp för att jag inte ska vända dygnet på något sätt så jag är trött imorn när jag ska till skolan.

    planeringen idag är lite luddig, jag ska plugga lite, sen vill jag ta en promenad och ikväll ska jag träna kibox :).
    sen ska jag och martin handla och greja, får se vad som händer under dagen.




    //carro

    hon på bussen..

    vad händer när det som egentligen varit ens största trygghet i livet försvinner? ni vet, mamma och pappa, hemmet, underbara vovven eller bästa kompisen? vart tar man vägen?

    för er är jag bara tjejen i stallet, tjejen på gymmet, hon på bussen, den högljuda bruden i matsalen, hon.. vad heter hon nu igen, hon på italienskan, hon som är så tyst på lektionerna.. ingen vet egentligen vad jag tycker, tänker eller tror om världen och allting i den.
    när man som 17 åring måste börja ta hand om inte bara sig själv utan sin familj släpper lite utav den där tryggheten. att varje dag gå runt med klumpen i magen som växer så fort någon nämner sjukdom, cancer, sjukhus, mamma eller pappa. att som 17 åring behöva se någon så närstående och betydelsefull må så dåligt och vara så nära död är ingenting som någon människa förtjänar. ingen.
    när jag sitter här vid datorn och vet att min mamma ligger på sjukhus för att hon har så dåliga värden i blod och allt vad det är, så kan jag knappt föreställa mig hur jag ska känna. om jag ska grubbla, gråta eller stirra in i väggen tills den flyttar på sig.
    det jag är mest rädd för, det som jag inte tillåter mig själv att tänka och inte ens vill tänka nu, är hur världen skulle vara utan min mamma. jag vill inte se en värld utan min mamma... inte än.. helst aldrig. min mamma är den bästa personen i världen och jag är rädd, jag är så fruktansvärt rädd för att något ska hända henne.
    jag kan inte ens skriva ner det utan att tårarna börjar rinna och klumpen i magen blir så påträngande att jag vill kräkas. ingen och ingenting i världen kan ersätta min mamma.

    jag fyller 18 år om 49 dagar och det ända jag kan tänka på är att jag inte vill fylla 18 om min mamma inte blir frisk!

    ingen vet hur det känns...




    //carro

    header

    vad tycker ni :)? ballt va?
    jusste fan, plugga var det.. :(


    //carro

    this will be the day that i die

    finns det en fram-och baksida på 500-lapparna? för en brud på tv frågade precis vem som var på baksidan av 500-lapparna.. knepig fråga...

    martin har nu begett sog iväg på spelarmöte och sen fotbollsträning och jag är ju som bekant hemma hela kvällen ikväll.. för att ta igen lite skola och vila upp mig. fast just nu sitter jag och längtar ner till gymmet bara för att få röra på mig, abstinens! får se om jag kanske tar en promenad eller något innan martin kommer hem om jag lyckas få lite plugg gjort för engångskull.

    på håltimmen idag gick vi till forum. jag shoppade upppengarna som jag tjänade igår när jag passade barnen. det blev ett par fingarlösa vantar, en sjal och en liten "party" väska och två par örhängen i guld.. jag blir så glad när jag får handla saker jag vill ha, billigt! det är helt sjukt vad coola grejer dem har på new yorker för nästan inga pengar. hur mycket tuffa t-shirts och sånt som helst, så när jag känner att jag verkligen har råd ska jag införskaffa mig ett par stycken.

    på vägen hem idag ringde jag min mamma för att berätta att jag inte kommer förbi idag.. hon lät jätte trött och dålig och medelade att hon blivit flyttad till sjukhuset igen.. hon hade tydligen jätte dåliga värden.. så nu vet jag inte när jag får träffa henne igen heller. till råga på allt så har jag idag, slagit i armbågarna, knäna, skrapat upp ena handleden och brutalt ramlat av en HÖGstol (stolen var hög, inte jag!) mitt i klassrummet.. precis när jag slagit mig överallt och fortfarande satt på golvet lite chockad över fallet så hör jag "...this will be the day that I die, this will be the day that I diiiieee.." från radion. jag började då inse att mitt liv kanske skulle sluta den här dagen. men vad, jag lever ju fortfarande! *peppar, peppar*


    jag vill inte dö.. jag har ju kul !


    //carro

    Byebye

    nu ska jag gå till bussen :) på något konstigt sätt är det skönt att faktist komma iväg til skolan på morgnarna..
    jag har träningavärk i rumpan efter jympan igår..
    nej nu drar jag, puss o kram!


    //carro

    Godmorgon!

    nu har jag ätit frukost med martin som precis gick iväg till jobbet. så snart ska jag börja klä på mig för att åka till skolan.
    idag ska jag ha på mig min nya kavaj som jag köpte igår, ni vet en såndär som man viker upp ämarna på :) till det blir det iron maiden t-shirt och leggings tror jag, mums! idag har jag hål timme i två och en halv timme.. ska se om jag kanske hinner förbi forum för att köpa mina efterlängtade vantar som jag minnsan såg att dem hade på newyorker, vill ha vill ha.. sen skadar det ju aldrig att kolla runt lite också.

    förövrigt så ska jag inte till stallet idag, utan ska fixa lite grejer med skolan, detta leder till att jag inte kommer att rida på torsdag heller, tråkigt men ytterst nödvändigt faktist! annars kommer jag aldrig att komma ikapp. 

    nej hörrni, nu ska jag kila iväg till garderoben och klä på mig. vi hörs! 

    det går inte att ladda upp bilder nu :(

    //carro 

    Friskis

    nu är jag hemma och duschad och ska nu krypa ner i sängen. det blev ett puls/medel pass med ida, erika och erikas kompis :) as skönt, svårt och skit kul!
    nejnu ska jag krypa ner bredvid martin., vi hörs imorn :)


    //carro

    Horinternet!

    jag vill bara skryta lite med att jag faktiskt är i tid till skolan idag! hah!

    jag försökte blogga igår typ hundra gånger. men precis när jag skrivit klart hela inlägget och tryckt på publicera så hängde sig mitt internet och jag ledsnade på att skriva saker som ändå bara försvann och spelade sims istället. yes jag är fett nördig, men mina simmar har faktiskt värsta huset nu! hur kul som helst!

    nu sitter jag i fotosalen och väntar på att lektionen ska börja. jag som alltid brukar komma sist var en av de första idag.. kors i taket.
    när jag klev på bussen hittade jag skolkaren basse som satt och gämde sig på ett säte i mitten. jag konfronterade honom och gav honom en utskällning för att han inte var på första lektionen, sen satt vi ovh jämförde vem som var bakfullast i lördags, vi kom fram till att ingen av oss var det..

    eftersom inläggen igår inte ville komma ut på nätet kan jag ju berätta att jag igår var i stallet på färmiddan och tränaded kiboox på kvällen och fick hemmagjord pizza till middag. hur nice som helst :).

    nu börjar lektionen.
    //carro

    RSS 2.0