in i dimman

nu är jag och mickis på väg in i dimman. som tur är är vi redan i våra maskerad kläder. blues sisters for tonight!



ikväll ska det bli suddigt.

//carro

man har kul på Naturkunskapen. Spe

MMS

man har kul på Naturkunskapen. Speciellt när ingen gör det dom ska och man sitter och vet att samhällskunskapen börjar snart. Vidrigt. Men vi ska använda vårt intellekt så vi slipper sitta där och slösa tid. Istället ska jag in till stan och fixa mina ursexiga raybans, så vi kan äga totalt ikväll ;-) puss o kram //Carro


bye bye

nej nu åker skorna på.
varning på stan.

//carro

torsdag

sommarväder. inte sommarvärme dock. inte ännu. men solen har ett par timmar på sig att jobba på det. helst till halv ett.
idag då. jag idag är det faktiskt torsdag. jag som aldrig trodde den här dagen skulle komma.

jag har ont i röven efter cyklingen igår... den är för stor för sadeln. ett återkommande problem!



en bild som egentligen är före min tid .


//carro

bluuues

har jag sagt att jag längtar tills imorgon?


för det gör jag. så det så.


//carro

bicycle bitch

cykel 40 minuter, matte 60 minuter.. en dusch, en ny tränad pojkvän, torsdag imorgon.


 


jag längtar fett till i morgon. jag vet en till som gör det.



 

//carro

fucked up

skjut teknologin.

skolans datorer fungerar inte för skolarbete. men det funkar för bloggande och facebook... jag tycker det är ganska motsägelsefullt. har jag fel?

//carro

perspektiv

det här med perspektiv är kul att leka med.. upptäckte ida och carro när dem skulle slutföra ett arbete till fotografisk bild A.










eller vad säger ni ;)?


//carro

ååhh

det är inte den varmaste dagen idag. men jag kan inte låta bli att ta mina sandaler ändå. hah. nu ska dem få möta den riiiktiga världen.


//carro

håår

onsdag. upplägget för dagen är skola fram till midnatt. eller aa, halv fem då. och sen ska jag hem till moa och äntligen bli av med mina äckliga toppar som förstör hela mitt hår. yes!
sen ska jag hema och äta middag med martin och sen ska jag försöka få lite motion. hoppas jag.
nej hörrni. nu måste jag sätta fart om jag ska komma härifrån någon gång.



hejdå slitna toppar. hello psyco

//carro

the animal in me..

freud tog fram teorin om överjaget, jaget och detet och sa att överjaget är där förnuft, uppfostran,normer och religion ligger. sånt som gör oss till goda och snälla människor. jaget är det som håller balans mellan överjaget och detet. detet är det tillstånd som jag förövrigt befinner mig i konstant. det är den djuriska, sexuella och aggressiva delen av oss. låter inte det helt underbart passande?

//carro

älskling

en av människans äldsta behov är behovet av att ha någon som undrar vart man är när man inte kommer hem på kvällen.



//carro

mattesnille

en tisdag till ända och jag har precis spenderat en tjugo minuter i telefon med min käre kusin. han hade en miljon ideer till sin utklädnad på torsdag och ville nog bara spåna lite. jag och mickis håller fast vid blues brothers. det kan bli hur coolt som helst!

för övrigt vill jag ge mig själv en applåd för att jag äntligen cyklat hem cykeln och för att jag inte kommer kunna gå imorn för att jag kommer ha så ont i benen.

annan information om dagen är att det gick jätte dåligt på mitt nationella proc i engelska (konstigt när vi började tjugominuter tidigare än vanligt...) och att jag och ida sen på något mirakulöst sätt klarade av matte tal vi aldrig klarat förut.. ingen vet hur detta gick till.
och ingen är noh intresserad av att göra det heller.

//carro

luke, I'm your father...

ingen panik! vi har hittat en dräkt till martin till skivan på torsdag.
eftersom han inte vet vad han ska klä ut sig till...



//carro

att skriva brev..

Att skriva brev till sin käresta är som att rita en skinkmacka när man är hungrig.


- Carl Gustav Lindstedt

panorama


min första panorama bild. har velat testa ett tag nu. så jag smet ut på balkongen och tog några bilder och pillade lite.
jag tycker väl inte att det är illa för första gången. eller?


snake city sunset, hah.


//carro

klar!

ääääntligen! jag är klar med bokanalysen till fittkunskapen. så nu är det avklarat.
och matte provet gick åt helvete. så det är också avklarat. tummen upp carro.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. kolla om moa är hemma och vill ta en promenad?!


//carro

livet är en våldtäkt

från mig till er. sanningarnas sanning. låt dig inte bli rövknullad av samhället.




//carro

en måndag i mängden

"det är inte kul med kuk, men det är inte kul med fitta heller.." - Nour El-Refai

vilken morgon. jag vaknad när klockan ringde och gick upp på en gång. ska jag vara helt ärlig så var jag nästan på väg upp när martin gick till jobbet. fast det var mer för att jag trodde att jag hade försovit mig än för att jag var pigg.

men jag gick i allafall upp och fick kramper i ryggslutet. ända tanken: fuck off, jag kan inte vara hemma idag!
så jag petade i mig min frukost, bet ihop och sen gick det över med hjälp av min envishet. och jaa.. självklart min mentalaförmåga att få saker att förflytta sig med hjälp av tanken..

nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka iväg till halv tio och jag kan gå till bussen.
vilken bra start på en måndag, huh?! ehvafan, solen skiner ju.


så här bra ska idag bli!

//carro

superman

idag har jag varit en duktig flicka! som sagt har jag och martin tvättat och städat. se´n har jag även hunnit plugga matte inför provet imorgon och nu har jag suttit i en och en halv timme med en bokanalys till fittkunskapen. otroligt tråkigt, men fruktansvärt nödvändigt. eftersom den skulle vart inne för ett tag sen..
men iallafall.
jag känner mig som superman och nu ska jag stänga igen datan för att koncentrera mig på tvn och pojkvännen :).




//carro

söndag

åååså var det söndag igen. denna dag av ångest. fast inte för mig. just nu ser jag varje ny måndag som en dag närmre sommarlov. och det är inte många måndagar kvar nu. tro mig!
ungefär 6 - 7 stycken tror jag. eller om det är mindre.. ?! vad vet jag.

iallafall. idag har det också varit varmt och jag och emma har vart i stallet. det blev bara en 40 minuters runda idag. men för min del var det helt okej. eftersom jag och martin då har hunnit städa och tvätta, hur mycket som helst.

oerhört mycket intressant att skriva idag märker jag. vad vill ni mer veta? hur många gånger jag varit på muggen idag? äsch något viktigare måste det ju finnas att göra..


och på torsdag blir det skiva för dessa fyllskallar. haha, vilken passande aktivitet!

//carro

vad är det som händer

dem dömmer personerna i piratebay fallet till ett års fängelse och 30 miljoner i böter.. men en våldtäktsman får några futtiga månader och en obetydlig summa pengar att betala offret. why?!

//carro

reclaming the sun!

idag har jag blivit lite bränd av solen.. kan ni se det framför er? en lätt rodnad på axlar och bröst. jag tror inte att ni kan inse hur stort det är. solen är här - sommaren är på väg gott folk. idag har jag hela dagen gått runt i mina jeansshorts och linne.
först åt vi frukost på balkongen. sen gick vi ner och spelade basket i två timmar, i shorts och linne, martin i bar överkropp. och vi svettades! så efter ett par hårda matcher köpte vi glass.
sen gick vi hem och bytte om ( till ett par andra jeansshorts och min jeansskjorta) och gissa vad som åkte på på fötterna!? gladiatorsandalerna såklart :) hur glad är inte carro för att hon har fått använda dem för första gången idag?

bättre blev det när vi åkte hem till martin pappa och han tyckte det var en utmärkt idé att äta lunch på en thairesturang som heter korat och ligger i sickla. jag och martin jublade inombords. sen skulle de bara deklarera och sen åkte jag och martin hem. världens underbaraste lilla unge satt och flörtade med mig hela vägen på bussen och i orminge hoppade vi av för att köpa godis.

sen började jag läsa män som hatar kvinnor idag. jag är redan fast och tror den här boken kommer slukas utan problem!

sen så var jag på el amir och sa att jag inte ville jobba på ett tag igår också. efter det kände jag mig som en helt ny människa. lättare och lyckligare. sen får jag se om jag tar tillbaka jobbet eller om jag hittar ett annat.
idag har helt enkelt vart en toppen dag och jag hoppas att det bli en toppen kväll..


frukost på baklkongen! martin visar sin belåtenhet.


//carro

all hell

ikväll ska jag ta ett stort steg i mitt liv. iallafall för mig. jag ska berätta för min chef att jag inte klarar av jobbet. att jag inte kommer vara kvar. av personliga skäl. vad fint det låter. personliga skäl. jag hoppas att jag kommer få ur mig allt jag vill säga och att det ska gå bra. att dem kommer förstå mig och inte på något sätt verka arga eller stötta. för det är helt och hållet för min egen skull jag avslutar det här. för att jag ska klara av mig själv.

men just nu passar inte det här jobbet mig. inte med allt som händer i min familj, inte med skolan och inte med min mentala hälsa.
men om jag klarar av att säga ifrån ikväll. att göra det här. då kommer jag vara jävligt stolt över mig själv. hur dumt det än låter. jag vill komma ut ur mitt fegisskal.

nej hörrni. nu ska jag börja göra mig klar.


min jeansskjorta. min älskling!


//carro

för mycket fritid

fotolektion och inga uppgifter att göra. så ett "fördjupningsarbete" i photoshop blev det. eftersom jag verkligen inte kan photoshop... (sarkasm). men jag gjorde något som min älskade pojkvän kommer att uppskatta. väldigt mycket.



varsågod. martin beckham. hah

//carro

back



vill tillbaka. utan bekymmer och ångest. nu. snälla låt mig åka tillbaka!

att klara sig genom dagen

You've been down the dark detours
You have seen most of it all
Crashed into the million faces
But never listened to them talk
You've got so much on your mind right now
It doesn't even help to try to solve them all

dålig sömn. igen.
igår pratade jag och martin länge, länge. det hjälpte lite. men det är fortfarande jobbigt, det är fortfarande svårt. så jag tror att jag har bestämt mig för att sluta. sluta göra saker jag inte mår bra av. börja med att reda ut mig själv och göra mig själv nöjd och tillfreds med tillvaron innan jag försöker göra alla andra nöjda.

så nu räcker det. ingen mer skit för carro. dags att vakna upp och ta ett steg framåt i livet.


You used to smile with hope
and a pat on the back
Would last throughout the day
As the rain kept falling down on you
You wouldn't let them wash the feeling away
Hope itself dried out in you as you heard your man walking away
Without a word

lyrics
rise to the occation - kurt nilsen.

//carro

...

just nu vill jag bara gräva ner mig och aldrig mer gräva upp mig.

//carro

bakfull

igår var en intensiv kväll.. som startade i solna med lite "förkrök" (det får nog egentligen inte kallas så.) och sen studentskiva på "ett ställe" på södermalm.
tingeling och lilleskutt drack alkohol och dansade tills klockan två då vi insåg att det var dags att slänga ut oss själva och stappla hemåt.

jag tycker det var en lyckad kväll och jag träffade många som jag inte sett sen innan jul och några jag inte träffat sen i somras. long time ago, huh!

dock är den här dagen inte lika rolig. man får lida för sina upptåg. något jag kanske borde insett igårkväll, innan jag drack den där sista cidern. hej baksmälla.

martin ringde iallafall och väckte mig vid åtta tiden (inse att jag somnade vid halv fyra) och tvingade mig att gå till skolan. så här sitter jag nu och är oerhört effektiv och jobbar på som bara attan här på samhällskunskapen.

om en halvtimme ska jag gå till forum och inskaffa mig ett gäng nya studentskive biljetter. nästa vecka smäller det, igen. fast då har man ju turen att vara ledig dan efter. nej fyfan, det här är ingen bra dag.

dagens känsla förmedlad i bild.

//carro

life rolls

klar att gå och det är precis vad jag ska göra.

idag kan vi helt klart säga att kläderna är SÖTA. usch egentligen..

//carro

loong day

jag tvingade mig upp ur sängen tidigare än vanligt. efter bara en snooze. usch vad jobbigt det har börjat bli att komma upp ur sängen. det är bara för att det är ljust så länge på kvällarna och man inte riktigt kan somna. fast jag klagar inte :).

idag kommer bli en lång dag. en väääldigt lång dag. först och främst går jag i skolan till halv fem och sen ska jag hem, äta middag, duscha och byta om innan jag åker till solna för att träffa elli och fredde. sen ska vi göra oss i ordning där innan vi åker till "ett ställe" på södermalm för att gå på skiva. hur kul somhelst. men jag känner en tjej som kommer vara helt död imorgon!

men ska man ligga på topp så.. haha.

nu ni, är klockan sminkdags.


två månader kvar!!


//carro

guns

idag ska det komma några gubbar och mecka i badrummet.. jag avskyr när det kliver in folk här när varken jag eller martin är hemma. även om det är nödvändigt. tänk om dem börjar rota bland våra grejer.. kul.

idag åkte min nya guns ans roses t-shirt på. min stolthet :)!

//carro

mamma

tisdag. idag slutar jag redan vid elva tiden. så jag ska hem till min mamma och umgås med henne hela dagen. kanska hjälpa henne att rensa igenom hennes garderob eller något. eftersom det hon har i den är sånt som jag gillar ^^ . hah.

igår kväll var ingen höjdar kväll. mådde inte helt prima men läste ut fittkunskapsboken iallafall. så nu kan jag börja läsa män som hatar kvinnor :). nice.

nej nu ska jag ta tag i saker så jag kommer härifrån någon gång.


världens bästa mamma :)

//carro

3*

och jag som trodde att det skulle börja bli varmt ute nu. tji fick jag. tre besviknade grader. kom igen sommarn!


//carro

ingen vet

det är nog inte riktigt någon som förstår varför vi alltid blir så jävla snygga på kort.



som de mongon vi är och kommer förbli!


//carro

rise to the occation..

och så var vi tillbaka på noll med måndag igen.. sömnen i natt var helt okej. mest för att jag envisades med att ha balkongdörren öppen så att det inte blir 400 grader här inne.

måndag och jag ska inte hämta tjejerna idag. vilket betyder att jag är ledig hela kvällen. hur skönt som helst. med tanke på att jag har lite att plugga då.. sen kanske man hinner med en liten motionsrunda, hoppas jag. har inte tränst på hur länge som helst..

nej hörrni, jag kan inte gå till skolan i trorsor och min linne kavaj endast. dags att sätta fart !


//carro

söndag

"just nu får du en liten mammut på köpet när du handlar på siba..." ahahaha underbaraste reklamen på länge.


idag har vart en trött dag i stallet. en timme hoppning till råga på allt. att jag orkade är ett under. och när jag kommer hem upptäcker jag att jag har fått med mig stall nyckeln hem.. toppen carro. men pappa var snäll och hjälpte till att lösa det.


nu sitter jag och martin och glor på söndagsparty med philip och fredrik med en varsin dator iknät. we're doomed!
jag tänkte krypa till kojs snart. så man inte ser ut som en zombie imorn.. jag hade både flyt och oflyt med att barnvakts mamman hörde av sig och sa att det inte blir något barnpassande imorgon. dagis var stängt. så nu blir det inga pengar tills på onsdag.. vilket jag hade behövt. suck och stön, men det får vi lösa på något sätt :).


maaartin på gotland :). yes han är med på 85% av alla bilder jag tog på gotland..


 

//carro

frantic

jag orkar inte ta mer skit av dig nu. det räcker.
överflödet av information är helt brutal.. "du kan ju höra av dig ibland..." fy fan, jag känner inte dig längre. vad fan är det här?


//carro

i världsklass

igår kväll var vi party två hundra meter från våran ytterdörr. kan det inte alltid vara så nära hem?
helt okej kväll. jätte kul att träffa vänner som men aldrig ser längre. vi hoppas att det kanske blor någorlunda ändring på det snart. sen fick jag universums finaste och mest betydelsefulla present, ever.

jag säger bara att jag har världens bästa kompis. det räcker liksom.


//carro

fly away

lördag och vi har ätit frukost framför tvn. nu sitter martin framför sin data och ska göra något med trav tror jag.. själv ska jag bara ligga i soffan och dega tills middag. och efter middagen ska jag åka in och jobba hela natten. men min underbara pojkvän kommer in vid ett-två tiden och stannar tills jag slutar jobba och gör mig sällskap hem. underbara älskade.

//carro

fredag

sömnen inatt vart inte bättre än den igår.. jag satt uppe sent och pluggade igår också och nu är jag helt slut körd.. kul, eftersom jag ska hålla tal idag..
därför vart det inget bloggande igår. plus att martin gick runt som en vettvilling här för att han inte fick vårat trådlösa nätverk att göra som han ville. tills jag påminde honom om att vi har ett lösenord. då vart allting plötsligt så mycket enklare.. tänka sig.

nej idag kommer att bli en seg dag. men jag ska piffa till den genom att ha min "nya" linne kavaj som jag rotade fram i mammas gardderob igår! det bästa med att ha en mamma som var mode intresserad för ex antal år sen, för det är just precis exakt dem kläderna som är moderna igen, tro det eller ej!


nu ska jag göra mig klar.


 

jatack!


 

//carro


NEJ!

de stora gråa molnen håller på att erövra himlen och förstöra min dag innan den ens har börjat. hur fräck får man vara? försvinn!

//carro

de rullande stenarna

klar för dagen. om en kvart ska jag gå till bussen och jag känner mig riktigt bra idag. även om jag är sjukligt trött. men det här dagen ska få en chans att bli bra. så vi får väl hålla tummarna för att den blir det.

kavaj, stones t-shirt och mina gamla dk jeans som jag hittade. kan man bli ballare eller? svårt att tro det idag!

//carro

sova dåligt

av alla nätter att sova dåligt på så valde min kropp den här natten. ingen höjdare efter som jag har tre jobbiga lektioner innan lunch. men jobbiga lektioner menar jag lektioner som jag inte får rita, måla eller pilla med lera på. alltså riktiga lektioner.. fan också.

men förhoppnings vis lyckas jag kämpa mig igenom dagen så jag kan träffa mickis i eftermiddag och promenera ner till stallet. sen ska jag vara hurtbulle och cylka hem från mamma. det belv inte av igår eftersom jag prioriterade mitt tal. vilket jag idag är väldigt lycklig över att jag gjorde. för nu behöver jag bara göra ett stolpmanus som jag ska använda när jag håller själva talet..

det är solsken ute och jag och martin upptäckte hur grön en gräsplätt utanför vårat köksfönster har blivit. snart, snart är det sommar håll ut!


en liten bild från gotland som jag är stoltöver :)

//carro

nöjd

talet är klart. pm:et är skickat. jag är nöjd och mickis som fick bli min test person var nöjd med talet.
nu fattas bara min kära sambo (usch vad vuxet det låter) som förhoppningsvis trampar in om en liten stund.

god natt


//carro

att skämmas

jag har precis suttit och skrivit ett tal om människor som knappt har mat för dag en svälter. ändå står jag sen i duschen, suckar, nyper lite i lovehandelsen och önskar att man kunde gå ner några kilo. vart är desse sjuka ideal på väg med oss? jag skämms över mig själv.

//carro

nationella prov

nu har martin åkt till hivön för att träna fotboll och jag själv stängde precis av tvn för att kunna ägna all min uppmärkasamhet åt mitt svenska tal.. som jag måste skriva klart idag. och som jag inte ska sluta ägna mig åt förens det verkligen är klart.
vilket just nu känns avlägset. men jag ska kämpa på ett tag nu!


//carro

oh my.

idag blev det något ovanligt i klädväg.. inte vad man har vant sig vid ännu. men va fan, lika bra att vänja sig, det är snart sommar :) .

later !

//carro

onsdag

någon helg när jag är ledig ska jag anordna en utflykt för mig och pojkvännen. han har redan blivit förvarnad om detta och sa att det var helt okej om jag tog tag i allt och att han inte behövde göra något. utflykten ska gå till skansen och vi ska promenera hand i hand och titta på djur och mysa i solsken. det ska bli av! jag lovar :)

solen skiner som aldrig förr utanför fönstern och både jag och martin var överens om att man inte vant sig vid det ännu och att det nästan känns som sommar när man vaknar till en blå himmel. underbart!

skola tills klockan halv fem idag och sen ska jag och martin handla, äta middag och sen åker jag med honom till min mamma för att hämta cykeln för att cykla hit den. sen måste jag plugga.. det är jävla massa måsten idag. men det ska nog gå bra ser ni.


nej, jag har fortfarande inte kommit över att jag är hemma igen.. :(


//carro

nighti

nu har martin stängt av sin nya data. något som jag inte trodde skulle ske detta dygn. men nu skedde det och vi ska krypa till kojs och sussa kudde. vilket behövs efter en sån här aktiv första dag på livets nystart.

sov gott.


//carro

skiva

carro ska på skiva nästa onsdag. utan pengar och utan en enda idé på vad hon ska klä ut sig till. temat hamnar på film-tecknat. paniken växer och plånboken skriker efter mer pengar. nu svider det lite i hjärtat.

//carro

att konversera med en mamma.

jag ska få ett nytt gymkort av min mamma. som en fördelsedags present. när jag idag lite diskret skulle påminna henne om det såg konversationen ut så här.

carro: mamma... när tror du att jag kan få det där gymkortet?
mamma: när går dit nuvarande kort ut då?
carro: förra veckan!
mamma: MEN! då kan du ju inte träna!

för det var ju absolut inte det jag försökte få fram!?

//carro

utmattad

jag fick en chock när jag kom till skolan idag. för under helgen på gotland har jag gått in i något slags viloläge och sen helt plötsligt började folk kräva att man skulle göra saker.. bisarrt!
men efter som jag är jag (och då menar jag superwoman) så körde jag idag fulltös medvetslös. jag var i skolan hela dagen, jobbade på min målning på håltimmen ( ! ) GICK ner till stallet och jobbade tills klockan halv nio. så nu är jag gud.

när jag kom hem från stallet kliver jag innanför dörren och får knappt ett hej utifrån vardagsrummet. jag blir lite sårad och säger i en nedstämd ton att här är det minsann ingen liten hund som kommer och viftar på svansen när man kommer hem (läs pojkvän). jag får då ett drömmade svar från vardagsrummet om att han kanske är upptagen. jag sniffar lite och känner lukten av något nytt. kliver in i vardagsrummet och där sitter snorungen martin med en ny dator på bordet, lycklig som en unge på julafton. nu var det ju ingen jätte stor övrraskning att han skulle få en dator. för det vart han lovad redan på gotland. men att se minen på honom när jag kom hem. det var... obetalbart. för så glad ser han bara ut när han är riktigt stolt över något och jag vet inte om det händer så överdrivet ofta.

jaja, grattis till datan älskling.

imorgon är det onsdag och jag ska hämta min cykel. sen ska det motioneras.. hoppas jag.

efter att jag skrivit ett tal och en bok analys, pluggat matte och läst ut en bok. jag kommer bli fet!


attberopå fet liksom. felix gottar sig i gotlnads solen


//carro

ta mig tillbaka!

igår gjorde vi den fruktansvärt påfrestande resan hem från gotland.. inte för att det hände något särskilt eller jobbigt. utan för att varken jag eller martin hade lust att åka hem. jag har haft världens bästa helg med världens bästa pojkvän. en långhelg med sol, promenader, shopping, god mat och gott vin. undeeeerbart! ni förstår inte.

martins pappa och hans fru är jätte gulliga och har lagat underbart god mat och tagit hand om oss hela helgen. så både jag och martin har gått upp fem-sex kilo var. typ.
så nu är det hårdbanting och jag kom precis på att mitt gymkort har gott ut.. fan, jag får väl ta och cykla hit med cykeln ikväll så jag får någon motion i veckan. hallelujha, tisdag och skolan börjar igen. vad jag har längtat!


förstår ni vad jag menar med att det var underbart? martin i solnedgången.
ni har ingenaning om hur mycket bilder jag har tagit, haha.


//carro

gotland here i come!

nu får jag väl ta och säga hejdå på ett par dagar! om två timmar ska jag och martin gå till bussen för att ta oss till centralen till båtbussen som för oss till nynäshamn där vi sen kliver ombord på destination gotland för en båttur på dryga tre timmar. sen är det fyra dagar med mys, promenader och god mat som gäller.

äntligen ska jag och älsklingen få vara för oss själv ett tag (bortsett från martin pappa och hans fru, som nog kommer låta oss vara). jag har längtat enda sen i höstas när vi var där sist. ååhh, bästa helgen på länge, det kan jag lova att det kommer bli!
vi hörs när jag kommer hem!


martin och felix ute på klinten. världens vackraste utsikt :).



//carro

onsdag

klar på gymmet, klar i duschen och nu är det bara en lunch som ska ner i magen. sen är jag relativt redo för dagen. det ska bli skönt att åka in till stan utan att behöva jobba..
så en shoppingrunda blir det alltså idag. hur kul som helst. och med mickis och ida blir det ännu roligare ^^.


//carro

wipe it

hörrni, ingen uppdatering igår och det blir förmodligen ingen vidare idag heller. för nu ska jag ner och träna och sen ska jag in till stan med ida och mickis och imorgobn åker jag till gotland. och på gotland kommer jag förmodligen inte att ha något internet heller. men jag ska försöka ta mig en stund ikväll.

nu ska jag pumpa muskler!

//carro

lunch betraktelser

nu har jag fått i mig min hamburgare.. men det fanns ingen ketchup kvar..  och mangoraja dressingen som jag letade efter igår och som då var helt spårlöst försvunnen, hade hittat tillbaka till kylen. IRRITERANDE! men jag får nog skylla på mig själv för det där med ketchupen. eftersom jag hade det till middan igår istället för mangoraja.. anyhoe.

det är ett gäng byggnissar som springer omrking här med lyftkranar och grejer. nu har dem börjat lyfta upp grejer på taken.




sen har vi världens coolaste stekpanna. precis så man får plats med en hamburgare. en isig hambugare.

//carro

mat

det är ju aldrig helt fel att få i sig lite mat medans man tvättar och förbereder sig på att ta en sväng ner till gymmet. så därför ska jag steka på en hamburgare till mig själv och sen äta den i godan ro medans torktumlaren kör sin grej.

//carro

tvätta

att tvätta. universums sämsta fenomen, någonsin. jag vill döda alla tvättmaskiner. kan ingen uppfinna kläder som tvättar sig sjävla?

//carro

crazy day

inegn uppdatering igår. detta pga att jag sov till halv ett då kom hemma och hämtade mig och vi åkte ut till stallet. sen var jag inte hemma förns vid sex tiden och då sjönka jag ner i soffan och kom inte upp därifrån förns martin kom hem vid tio tiden.
en jävligt slapp dag med andra ord.

idag är det dock nya tag som gäller. om en kvart ska jag ner och tvätta, sen ska jag gymma och i eftermiddag ska jag passa tjejerna. spännande va?!
det tycker inte jag.

//carro

helskinnad

nu är jag hemma och säker efter en kväll i casino och krog världen. det gick bättre idag. fast fortfarande inte så bra som jag vill att det ska gå. men jag hoppas att det blir bättre snart. för det kändes faktist som att jag blivit bättre bara sen igår.

nej hörrni, nu ska jag lägga mig i den jäääätte stora sängen. den växer något otroligt när martin inte är här. vi får hoppas på att han kommer hem helskinnad imorgon. saknar min älskling..

sov så gott.


//carro

förjävligt

igår var en lång och tung kväll. mitt första pass som croupier i black jack.. så vad tycker jag då?
just idag vet jag inte. det var ju som sagt min första kväll och jag var jätte nervös och stressad. plus att jag fick åka hem själv och sitta i slussen i 45 minuter för att bussen inte gick, toppen va?

jag var hemma vid fem igår, det tog en timme och 40 minuter att komma hem från det att jag lämnade el amir. och hela dagen har jag mått dåligt. jag vet inte om det är för att jag sov dåligt eller om det är för att jag tyckte hela kvällen igår var lite obehaglig..
iallafall så har jag haft någon slags ångest och ett illamående över mig hela dag. och ändå åkte jag iväg för att träffa mickis. fast det kanske var skönt att få rensa tankarna lite. vad vet jag.
egentligen har jag ingen lust att åka tillbaka dit ikväll. jag känner mig dum. men jag ska ge det här en ärlig chans och bita ihop. allting får ta sin tid nu. en sak i taget. jag vill verkligen börja tycka det här är så kul som alla säger att det är. frågan är bara hur långtid det ska behöva ta..


//carro

bacon

dags att ge sig iväg för ännu en dag i solsken. tänk, det ska vara nio grader varmt vid nio ikväll. är det inte underbart? jag tycker iallafall det. och idag ångrar jag att jag inte tvättade håret igår. baconhead meets the day.

vi hörs!


//carro

jobb

vilken passande låt jag drog igång. jobb med afasi och filthy. som jag inte har lyssnat på sen i somras. fan vilken nostalgisk människa jag är. för det ända jag kan tänka på när jag hör den här är förra sommaren när jag och martin åkte runt i hans bil och när vi var hos chrille på kvällarna och satt på hans balkong, eller när vi spelade basket i duffnäs.. förra sommaren helt enkelt. ahh snart är sommaren här igen !

idag är det freeedag. helt underbart. och ikväll ska jag in till el amir för mitt första croupier jobb. aaa, det ska bli spännande. jag är inte nerv´ös för hur det ska gå, jag är nervös för att jag ska vara nervös.. tror jag. hah. 50 spänn på att det kommer att gå bra.

det läbbiga blir väl att åka hem klockan tre på morgonen, själv. med tunnelbana och buss. usch. får hoppas att DET går bra. ska se om jag kan springa förboi clas ohlsson och köpa ett överfallsalarm efter skolan. bara ifall att. sen sa moorfar att han ska köpa tårgas och hagelbössa till mig. tack!

nöj hörrni, nu ska jag göra mig redo för en ny dag. sol på våran sida idag!


jag och martin i pausen i en hård match basket. ;)


//carro

torsdag

jahapp, den här dagen gick ju inte precis långsamt. tyckte inte att det var längesen jag gick utanför dörren till bussen. imorse alltså.

ändå känns det inte som om jag har hunnit med någonting idag. två av lektionerna gick åt till att kolla film och på en fick vi ett papper sen fick vi gå. vilken fruktansvärt givande skoldag.

eftermiddagen spenderades hos mamma innan jag gick ner till stallet med olle och red noppe. eller top notch som han så fint heter ;). sen var det hem för att laga middag till en pojkvän som i sin frustration nästan slängde ut min satckars dator genom fönstret (han har börjat plugga på distans.. och då är jag tydligen bara ivägen hela tiden).

nu har jag ätit middag och är tillbaka i soffan. har tillochmed hunnit läsa lite i min fittkunskaps bok. nu skriver jag bara ointressanta saker som ingen i världen bryr sig om. så nu slutar jag.


//carro

moln

det vackra vädret var inte här för att stanna eller? för nu är det mulet igen.. kul.

jag fick lite sovmorgon idag, som tur var. för som vanligt var fittkunskapen inställd. jag börjar fundera på om vi någonsin kommer att komma tillbaka dit? för det är ju aldriog några lektioner. har inte vart där på hur många veckor somhelst känns det som.

martin var inte hemma förns vid elva igår. och då ska han duscha och göra det och göra det och göra det. och mitt i allt kom jag på att jag hade glömt att diska.. skäms! så jag blev ju tvungen att ställa mig och diska klockan elva på natten.. suck, det är sent för mig som brukar sova vid halv tio. så sovmorgonen satt alldeles utmärkt idag.

ikväll ska jag ner och rida i velam, för första gången på typ tre veckor.. hoppas att mickis kommer ner också!´

rock on.


//carro

design

jag hittade något att göra. som ni kanske märker ;)

//carro

..

timme efter timme med hårdrock, illaluktande strumpor, en svettig kofta och en obehaglig ställning. varför kan jag inte föflytta mig och göra någonting annat?


//carro

wtf

jag bli känslomässigt störd av att vara själv... balle. kolla, jag skäms inte ens.

//carro

dear angel




there's a dear friend of mine missing alot these times. i'm sorry for the time i've been wasting without you. but the world is not the same any more, and neither are you and i. you'll always be in my heart. you'll always be my best and dearest. you'll always be caring for. thanks for everything that's been and for everything that will come!



//carro

fyndigt!

vad gömde sig bakom de två 500lapparna jag fick av farmor i 18 års present? gissa.
fel! det här!



haha, ibland är hon allt bra fyndig farmor. :)


//carro

bloggar

nu kan tydligen vilket löstfolk somhelst skaffa och skriva blogg.
emma din jävel, inte säger man till heller.

jag vet inte vad jag ska göra. har så hemskt tråkigt och är stressad över att jag inte har något att vara stressad över (?). vilket underbart fenomen säg.


vet ni vad. jag börjar redan få träningsvärk. det har ju bara gått några timmar.. okej okej, jag kanske tog i lite mer än man borde.. men MÅSTE man så måste man.


//carro

ur öronen

martin has left the building ropade gud precis ut i högtalarna som sitter i trapphuset. han vet att martin tränar fotboll idag.
vill ni veta något idiotiskt? en ny lag träder i kraft idag.. nedladdningslagen, nu får man ladda ner hur mycket man vill utan kosekvenser. eller hur.. nej lagen är så att nu får musik och film företag spåra privatpersoner som laddar  ner och ge dem smisk och stämma dem. kul va? jag tycker det är hur kul som helst. hoppades på att det var ett skämt, eftersom det är den första april idag. men icke sa nicke.

japp, tacopaj till middag idag. om vi fortsätter i den här farten kommer det snart att spruta tacokrydda ur öronen på mig. det kan bli en otrevlig upplevelse, men jag ska försöka filma den, lovar!

nu ska jag tjura över den nya lagen en stund.


//carro

the end of the dirt

the dirt är slut.. efter många månader med utdragna lässtunder. allt för att den aldrig skulle ta slut.. men det gjorde den idag, tyvärr. för jag insåg att det var några andra böcker som jag ville läsa, och att jag vill slutför den här först. så nu ska jag läsa klart boken från fittkunskapen och sen bita tag i '"män som hata kvinnor" som jag lånade av pappa. eftersom filmen var så jävla grym måste jag läsa boken!

men det jag ska bita tag i nu är en vända till gymmet. var ju ett tag sen man rörde på sig nu.

//carro

croupier

hjälp, jag har fått schemat från eu casino och jag börjar jobba på fredag! i övermorgon!!! jag kissar på mig. fan vad läskigt. men äntligen ska jag få komma igång och jobba. schemat ser just nu ut som att jag kommer jobba minst en kväll varje helg, två denna helg. men vill man ha pengar får man ligga i ;). hoppas på att det går bra! och jag har redan blivit inskriven att få jobba på rock´s. hur nice som helst. lyssna på rockmusik hela kvällarna! niiiiice!

nej förutom att jag har ett litet glädjerus över detta så ska jag ha natonella i svenska b idag. hur tröttsamt som helst! men det är väl till att bita ihop och göra sitt nudå. två månader kvar till sommar lovet..



//carro

RSS 2.0