.

uscha.. ont i magen idag. det river liksom lite.
ida är på väg hit med tilis för en powerwalk på spåret inne i skogen. ser ut som att det är skönt ute. synd att min skalle inte är lika skön idag bara...


-C

...

upp är ner. in är ut. bak är fram. ditt är datt. ingenting är som förut.




-C

sunshine

det har varit sol hela dagen idag. jag älskar sol. jag älskar min häst. jag älskar min vän!


-C

snart semester

skickade iväg min älskling i en dålig pappkartong med lite frigolit i igår. det värker lite i hjärtat... saknar den redan. hur ska jag klara mig utan min bästa vän i närmre två veckor?

dövade sorgen med att boka resa och hotell med kalasbarnet idag. vart ganska lagom dyrt. bara så att vi precis kände att vi unnade oss något på semestern. fast än det bara blev fyra dagar. hotellet såg skumt ut.. precis som vi vill ha det. varje rum hade ett eget tema. hoppas vi hamnar i indian rummet. så kan vi leka vildar hela nätterna. vad ska vi ut o röja på stan för?

vi kommer ju ändå bara bort..


-C

show me

sitter och väntar på mina bästa vänner för en kvällspromenad. vädret är så underbart och vi har alla tre jobbat inomhus hela dan.
jag har redan hunnit med en vända på gymmet och en joggingrunda.

håller på att lyssna ihjäl mig på maggios nya låt "välkommen in". så jävla grym.

tror att lilla kameran får följa med ut också. tenderar att bli så sjukt inspirerad när det är så fint väder ute. håller tummarna att yr:s prognos för helgen inte stämmer, då lördag är min enda lediga dag den här veckan. yr lovar regn och smhi lovar guld å gröna skogar som vanligt. först gången på länge man hoppas att det faktiskt är smhi som har rätt.

åhh, det luktar sommar!


-C

..

har ingen rätsida på nånting längre. känns som om allt är något som man påbörjat och sen lagt åt sidan. en dag med skitväder och hela världen faller i bitar. lägg ner, fan vad less jag blir på mig själv.

nää, jag vill härifrån nu.

-C

RSS 2.0