" sharp dressed woman.."

tillbaka i verkligheten!

heeeej sverige! nu är jag tillbaka, eller jag kom tillbaka i går eftermiddag. jag har haft en helt underbar vecka i solen med mina underbara vänner, nya som gamla :). just nu känns det faktiskt jävligt skönt att vara hemma igen. min älskling stod i ankomst hallen och väntade på mig när jag klivit av planet, och jag det var länge sen det var så underbart att träffa någon igen. fan vad jag har saknat honom..
veckan har bestått av sol, bad och massa festande och även en tur till faliraki och water parken där. bland det roligaste jag har gjort. jag, elli, simon och fredde blev som femåringar på julafton när vi var där haha. sjukt många vattenrutchkanor.
igårkväll var jag med min älskling hela kvällen och somnade när vi låg och tittade på film.. kul brud, haha. men det verkar ju inte som om han klagade.
idag ska jag träffa mickis och snacka igenom vad som hänt under resan och ge henne hennes present. saknat henne sjukt mycket.
ida däremot kommer jag inte att få träffa förrens jag åker ner till skåne, eftersom ungjävlen bestämde sig för att åka ut och segla idag. saknar henne jätte mycket :(. men men.

nu ska jag sätta på mig lite kläder och bege mig till mickis och titta på medans hon oljar in ett plank. haha. mer tid att snacka då. sen ska jag väl vara med mitt hjärta.
mamma ligger på sjukhus, så jag ska försöka komma iväg och hälsa på henne imorgon eller så. tycker så synd om henne.
men men, åter till verkligheten och det KALLA sverige.. ingen höjdare när man vant sig vid 35 graders värme och strålande sol, ska jag vara helt ärlig så har jag inte sett ett endaste moln på hela veckan. men det är en annan historia. bilderna från resan kommer när jag har hunnit åka hem och packat upp.

over and out

grabbarna ser "naturliga" ut på maidsommarafton. kom på att jag inte lagr upp  några bilder från det heller :P


//carro

Rhodos 3

heej allihopa :)
idag ar det onsdag och jag vart tvungen att mot min vilja medge att jag inte kunde ligga kvar pa stranden langre idag.. min kropp bli helt sonder brand aven fast jag anvander spf 25.. jag forstar inte varfor. har smorjt mig sakert 5-6 ggr idag. fett irriterande. men men, ska lagga mig uppe pa mitt rum en stund och ta det lugnt, lasa lite i min bok och vanta tills kattis och elli kommer till mig for att bada pool istallet.

nej nu kan jag inte sitta har och dega langre.
vi hors!

over and out

//carro

Rhodos 2 !

tjaa! hittills har det varit en bra dag idag. alla ar jatte sega, kanske for att dem ar bakfulla, nagot som jag sluppit eftersom jag tagit det valdigt lugnt med alkoholen. far se hur det blir ikvall...
nu ska jag ga och lagga mig vid poolen en stund. lyckades ju branna ryggen igar sa jag har inte badat eller solat ryggen idag. far se hur det blir imorn.

nu ska jag ga upp och sova en liten stund.
ha det sa bra!

33 grader i skuggan :)

over and out

//carro


Rhodos!

heeej allihopa hemma i kalla sverige !
har precis kommit hem fran stranden och duschat av mig. lyckades branna mig idag, haha. vilket jag alltid gor. verkar inte som att det spelar nagon roll hur manga ganger jag smorjer in mig. som ni kanske marker kan jag inte skriva med nagra prickar over bokstaverna, fett irriterande.
ikvall ska vi ut och ata middag och sen blir det nog till att satta sig i en bar tillsammans med tjejerna som ar med pa resan. vi ar bara tre stycken. men vi kan ha kul anda :) haha.

nu ska jag ga over till kattis och elli och gora mig fin infor kvallen.

soliga pussar och kramar fran det 32grader varma grekland :)

over and out

//carro

" you think you can beat the system?..."

...this is the system that beats you back!

tja! sju timmar och tjugo minuter kvar tills planet går.. satan vilken resfeber jag har nu. jag hoppas att allting är nedpackat nu så jag kan ta det lugnt de sista timmarna innan jag blir upplockad för färden till arlanda. martin ligger i min säng och kollar på "the departed", tycker lite synd om honom som blivit tvungen att vara med mig hela dan när jag stressat runt som ett litet djur. men men, det var ju trots allt frivilligt.
nu ska jag kolla igenom väskan en sista gång och sen lägga mig bredvid min älskling och vila en stund.

så om jag inte hinner skriva något mer idag så vill jag bara säga, hejdå sverige! vi ses om en vecka :)


over and out


hahaha, inte för att bilden har något med resan att göra, men ändå :)


//carro



Rhodos 22/6  -  29/6  - 30 graders värme och strålande sol :D here I come ! !
  


"the star left on me.."

all i feel is what i hear!

helloj! lördagmorgon (eller ja, för middag kanske man säger?!) och stressen börjar bli ganska påträngande nu, åker till arlanda om 14 timmar och jag har inte ens börjat packa. så dagen kommer att gå åt till det och att åka fram och tillbaka för att hämta saker.. men det kommer nog att gå bra, martin ska ju vara med hela dagen.

igår var det midsommarafton och den firades med sillunch hos kusinernas pappa, där vi även dansade runt missommarstången och badade pool. sen åkte vi vidare hem till chrille och gjorde fruktsallad med glass, sjukt gott! sen började kalasandet och det kom över lite folk.
anledningen till att jag inte skrivit på ett tag är att jag haft fullt upp med att umgås med pojkvän och vänner. sånt tar en hel del tid och känns lite viktigare än att sitta vid datorn. ska dock försöka blogga så mycket jag kan från grekland, det lär ju finnas i alla fall en dator där som man kan låna en stund.

nej nu ska jag ta tag i allt jag ska göra så jag får det gjort. hör av mig så fort jag har tid. kommer säkert att få en stund över i natt.

over and out


//carro

" forever.."

I don't let you fall, at all..

godmorgon gott folk! idag är det torsdag och bara fredag och lördag kvar till söndagens resa till rhodos och jag börjar bli uppriktigt stressad och resfebern är ett faktum nu... har inte börjat packa ännu och alla mina grejer är utspridda på olika håll i nacka. det suger på rätt bra.. idag ska jag till forum nacka och sen ut till hiv ön. hoppas på att kusin följer med, så går allting mycket snabbare :) .

men men, nu måste jag lägga på en rem om jag ska hinna med allt.

senare!
over and out


hittade den här urgulliga bilden på mig när jag var liten. vill har tillbaka håret :P !


//carro

" probably the lamest sport in the world! "

världens sämsta sport? ge dem en varsin boll!

tjaaa! sitter i kusinernas lägenhet på ugglevägen och surar över fotbollen. jag är inte särskilt intresserad och resten av folket sitter som klistrade framför dumburken och glor.. hade väl varit hyffsat kul om det hade gått bra för sverige, men seriöst 2-0 till ryssland. naaaee, här slutar nog min karriär som fotbolls supporter, för det här är fan inte bra fotboll. det ända som egentligen är intressant är resultatet. fuck off.

men men, imorgon är det en hektisk torsdag, med väldigt mycket åka fram och tillbaka, och sen är det midsommarafton som ska firas med pojkvännen, sen är det ytterligare en hektisk dag för att sen vid tre på natten åka till arlanda. underbart.. har väntat på resan till rhodos i nästan ett halvår, och nu är jag inte ens säker på att jag vill åka längre efter att som har hänt. men va fan, ingen ska få förstöra min resa, och jag har inte planerat att förstöra någonannans!

tills vidare,
over and out


//carro

Nytt sommarsmycke

Hej hej :) idag har jag och ida suttit och pysslat lite och fick ihop till ett nytt "sommarsmycke" som kommer sitta jätte fint när man har fått lite mer färg på huden.


Det här armbandet är gjort av sötvattenspärlor, de två lila och de stora vita, glas/sten pärlor, de näst största vita och sen bara vanliga små silver pärlor. sen är det berlocker i form av hjärtan och fjärilar. 






over and out

//carro

lite häftigt!

gjorde bara för skojsskull en sökning på sophisticaded på google, och vad var det som kom upp först av  2 530 träffar :D, min blogg! det tycker jag var lite små ballt. haha.

tänkte bara berätta det och att jag nu ska bege mig över till moa.
hörs!

over and out



//carro

" make it count! "

okay, jag ska inte åka hem till mamma utan sitta och vänta på moa i drygt en timme för att sen knata över till henne och hoppas på att frisören kommer dit.. låter som en as bra idé eftersom moa bor ca 200 meter härifrån och det betyder att jag slipper ta bussen ner till centrum för att sen byta buss och åka till mamma. sorry mamma, en annan dag kanske. haha.  får se vad jag ska göra ikväll.. vill verkligen träffa ida! och sen snackade jag och philip om att ses idag också. eller ja, ikväll dåra. är sjukt taggad på att göra något kul förengångsskull, men heey min partyprinssesa är ju hemma igen, nu blir det fart på stället igen!

pratade med min kära pojkvän för ett tag sen, han och chrille har satt in lite planer för midsommar. vi ska förmodligen vara hos philip och chrilles pappa och käka och bada pool och grejer :) sjukt nice, plus att vi inte blir så många vilket betyder att det blir lite svårare för allting att spåra ur, vilket midsommar har en tendens att göra!

nu ska jag rota runt lite på youtube.
over and out

//carro

" heavy rains.."

what you know about that?

morning! tisdagmorgon och jag sitter hos martin, inte nyvaken med fortfarande väldigt trött. jag vet att jag har varit lite slapp med bloggandet de senaste dagarna, men ledigheten tar upp mycket tid. haha.
igår var jag, mickis och philip på "shoppingrunda", jag köpte min efterlängtade klänning plus ett väldigt grönt och fint linne. mycket nöjd, även fast pengarna är slut och jag fortfarande har massor av saker som jag vill köpa.. men va fan. just nu ligger jag väl på strax under 4000 i fickpengar till rhodos. ska snacka runt lite och kolla om jag kan jobba lite i veckan så jag kanske får ihop lite till i alla fall. men det löser sig, är ju rätt bra på att klara mig på en liten budget :).

idag ska jag försöka få tag på en vän som ska få klippa till min risbuske till hår, så att man är lite snyggare innan grekland, skulle ju inte sitta fel. topparna är så slitna nu att det knappt går att borsta håret, vilket resulterar i att jag har det uppsatt hela tiden.
nu ska jag åka hem till min älskade lilla mamma som jag inte har träffat sen hon och syster åkte till turkiet förra lördan. hoppas på en present från det fjärran landet.

senare!
over and out


en mycket lycklig kusin på flaket i fredags =) , när vi var nere i mjölby och firade!


fulltös medvetslös!


plakatet vi hade, jag tycker han ser ut som en seriefigur :P

//carro

" it all comes back to me in the end.. "

borta bra men hemma bäst!

tjaaa! hemma igen efter ett hektiskt dygn i den lilla hålan mjölby. hujeda mig vad litet och incest belagt det var. haha, men en massa trevligt folk fanns det i alla fall :). var och firade att min kusin tog studenten, jätte kul! åkte flak och festade. dock fick jag inte komma in på studentfesten på kvällen då det var 18 års gräns. men jag kände att jag klarade mig rätt bra ändå. snurrade väl hem runt ett-två tiden jag och philip och hans vän. vaknade i morse och gick ner till den "lokala" pizzerian/kebab haket. väldans god kebab hade dem iallafall. haha.

men som sagt är det väldigt skönt att vara hemma igen och det är inte så långt kvar tills jag åker igen. fast då blir det lite längre. haha. rhodos nästa :)! en vecka utan min älskling :( jag som sakande honom när jag var borta ett dygn.

när jag kom innanför dörren hade jag förväntat mig att pappa och min syster skulle vara hemma, men nej nej. så nu sitter jag helt själv i lägenheten med endast katterna som sällskap och dem har så mycket annat försig hela tiden och har absolut inte tid att umgås med mig.
jag får väl dra igång en rulle eller något för att fördriva tiden en stund.

over and out

//carro

" attero dominatus!"

uppe med tuppen idag, eller jaaa.. pojkvännen i alla fall..

godmorgon godmorgon! fredagmorgon och nu funderar ni nog på vad i helvete jag gör uppe nu.. det gör jag också! haha, nej men om drygt en timme kommer min morbror och hans fru och plockar upp mig för att vi sen ska ta oss till mjölby. med bil tack och lov :)! även om det är bra mycket miljövänligare med tåg..
väl där nere ska vi möta upp kusin philip någonstans och se på när han har sitt utspring och hoppas på att få åka med på flaket ! efteråt blir det middag och sen får vi se vad som bjuds av kvällen. mitt stora dilemma är som vanligt vad jag ska ha på mig och har precis som vanligt överpackat min väska.. mamma skulle vara stolt, haha.

sa hejdå till min älskling för en kvart sen, första gången vi är utan varandra en hel helg på  nästan två månader tror jag. haha, verkligen att man kan bli så fast i en människa utan att man ens tänker på det. men men, får väl se det som lite övning innan jag åker till rhodos nästa söndag.

igårkväll ringde ida mig, hon stod och lyssnade på paramore på hultsfred, OM jag är avundsjuk.. takida, the hives, sugarplum fariy, afasi & filthy, linkin park... listan är lång och jag lider för att jag inte får vara där. kommer ju inte kunna åka till peace and love heller, för då är jag på rhodos. men men, nästa år blir det festival turné! och då ska vi gå på så många vi hinner och har pengar till. så det blir helt enkelt till att jobba hela hösten och vintern.

nej nu ska jag göra mig iordning inför den två timmar långa resan ner till mjölby.

tills vidare!
over and out

underbara paramore här med låten emergency


//carro

" togheter we stand strong!"

sjukligt avundsjuka och egoisktiska människor utan känsla för någonting överhuvudtaget!

ja men visst, jag har kanske aldrig riktigt gillat blondinbella.. men att hon blivit utsatt för så brutala hot och så mycket skit slängd i ansiktet är väl inte okej? om jag känner att jag har väldigt mycket negativt att säga om en person så behöver det nödvändigtvis betyda att jag verkligen MÅSTE säga det till den personen, herregud lite själv behärskning får man väl ändå ha? hur kan man äns tänka tanken? visst hon har lite mer pengar och kan shoppa sig galen, hon är blond och får mycket publicitet. och visst hon har jobbat för det och visst hon kanske blir liiite för mycket för min smak ibland.. men jag tycker fortfarande inte att det här är etiskt rätt, jag förstår inte hur dessa människor kan stå för sig själva efter det här.
ingen människa, inte blondinbella, inte kungen, inte gene simmons, nej INGEN ska behöva ta sådan skit! punkt


//carro

" still waiting.."

dödligt uttråkad nu... aaaahhh, men ändå orkar jag inte ta mig för att göra något. mickis har inte hört av sig ännu och nu bokade jag precis in en middag med pappa vid fem. så jag får väl ta och göra ett ryck nu om jag ska komma härifrån någon gång. haha. känns som om det kommer bli ett par sånna här dagar i sommar, när man bara sitter hemma och inet har något att göra av olika anledningar, typ som att det regnar.. men men, man kan ju inte få allt.
nej nu ska jag sätta på mig lite käder. klockan är ju trots allt halvtre  nu och det går ju inte försig att sitta i PJ's då!

later!
over and out

//carro

" you would destroy anyone.."

what happend when you became the mainsource of pain?

jahaaa, jag sitter inne fortfarande iklädd sovt-shirt och trosor och funderar på om jag verkligen vill gå till gymmet när det regnar. jag som hade hoppats på att mickis skulle vara hemma idag, men icke. hon skulle till skolan och kommer typ inte vara hemma förrens vid fyra snåret... fett dåligt. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. funderar på att ta mig till pappa för att lägga ut resten av smyckena, eller om jag ska läsa min bok.. så att jag blir klar med den någon gång och kan börja läsa "the game" med neil strauss. sen är det bara "the dirt" kvar, eftersom jag håller på med " att älskar som en porrstjärna" alltså jenna jamesons självbiografiska bok. älskar sättet han skriver på. det passar mig väldigt bra :).

nej nu kanske jag ska ta mig för att göra något.. börjar känna mig lite degig. ikväll är det som vanligt fotboll på tv och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.. såg faktiskt större delen av sverige-grekland matchen igår. bra att vi vann?! haha. inte så intresserad om jag ska vara helt ärlig. men men, nu till viktigare saker.

over and out.

//carro

Nytt armband!

jag vet att jag är jätte dålig på att lägga ut mina smycken.. men jag har fått hjälp av min syster att fota alla nya smycken med en jätte bra kamera, men jag har inte fått tillgång till bilderna ännu. får troligen det under dagen eller imorgon och då lägger jag upp dem. här är bilder på ett armband som jag gjorde igår. tyvärr är bilderna tagna med en mobil kamera och är inte särskilt bra. men dem får duga till vidare :).



i det här armbandet är det "lite av varje", jag gjorde det först till mig själv för att jag tyckte att mina armar såg så nakna ut. men det vart så pass bra att det får komma ut här. kan göras i flera olika färger.

de gröna och gula pärlorna är äkta sötvatten pärlor, (finns också i blått och lila).
de ljusrosa stenarna är "halvädelstenar" kommer dock inte ihåg vad de heter nu. den stora pärlan i mitten är en sten pärla från thailand, även så den lilla mörka, randiga pärlan och den lilla som är nästan vit. det är som ni ser "haklås", som blir som en del av smycket och inte bara ser ut som ett lås.


 

klicka på de små bilderna så blir dem större :)


intresserad?
kontakta mig:
[email protected]

"natten till idag.."

långa arbetsveckan närmar sitt slut..

godermorgon! onsdagsmorgon och jag har, tro det eller ej, redan varit uppe i fyrtio minuter..
igår kväll hade jag en av de mest traumatiska upplevelser på ganska länge.. när jag och en tjej som jag jobbar med nere i stallet skulle byta om för att gå hem så ska vi in i omklädningsrummet, precis när jag ska sätt aupp foten på det första av tre trappsteg ser jag något som rör sig i ögonvrån och tittar ner, och jag svär, det var typ en av dem största ormarna jag sett i hela mitt liv! som tur var ringlade den in sig UNDER trappan som vi skulle gå upp för. vid det laget hade jag redan tagit löpet till andra sidan stallplan och satt uppflugen på en ensilagebal med käna under hakan. det tog väl ungeför tio minuter för tjejen som jag jobbar med att övertala mig till att gå in i omklädningsrummet. även fast ormen låg kvar under trappan, nej fy fan.. visst det var "bara" en snok. men dem är fan riktigt äckliga ändå.. och satan vad stor den var... hon jag jobbar med påstod att hon sett huggormar som varit större.. uuuuhhhääää!

nej nu till bättre tankar. nu ska jag försöka få tag på mickis för att bestämma när vi ska träffas, och sen tänkte jag träna innan jag åker till henne. ska ju försöka träna nästan varje dag nu ;) så att man hinner bli snygg lagom till rhodos, haha.

nej nu ska jag få tag på min darling.

over and out


in flames på grönan =)! VILL TILLBAKA! grymaste ever..


//carro

" en dag blir till kväll.."

en kväll blir till natt, en natt blir till morgon..

godmorgon! uppe hyffsat i tid för att hinna ta mig till mamma och promenera hunden som är ensam hemma tills klockan fyra-fem på eftermiddagarna, eftersom mamma är i turkiet och gorillan jobbar. så det blir som vanligt mitt jobb att ta hand om hunden.. jaja. moln ute idag! och rätt så kallt.. måste kolla på smhi om det ska vara dåligt väder hela veckan. för det är ju ingen höjdare om man ska ner till mjölby och gå på student fest..

igår var jag och mickis i sickla och fick bäääästa idéen till en student present till philip. hahaha. den kommer tokäga alla andras ;) . sen var jag och martin på hans lillebrors spelning. eller det var fyra band till som spelade och jag kan ju säga att deras band var överlägset bäst! men övning ger färdighet, dem kommer säkert också bli bra någon gång.

nej, nu ska jag klä på mig och fixa så att jag kommer iväg härifrån någon gång!

over and out


snart kommer jag ut :) ! (utsikt från bryggan på landet)

//carro

" en sten, vid en sjö, i en skog.."

ingen annan är så varm som du!

heej! måndag och solen skiner för fullt. kom precis hem från en runda på gymmet och ska snart träffa mickis :) . sitter i vanlig ordning hemma hos martin och deppar över att han inte är lika ledig som jag är. suck o stön.. det är lite tråkigt att vakna och äta frukost själv varje morgon..men men.

i helgen ska jag ner till mjölby för att se på philips student, nu är han stor :) . det ska bli as kul. stannar nog där någon dag också. får se hur det blir..


ikväll ska jag och martin åka och titta på hans lillebrors spelning i gustavsberg, ska bli lite häftigt! snart kommer han hem och förgyller min dag :)

nu ska jag äta något


over and out



kommer sakna dig hjärtat :'(



 

//carro


http://www.gratissms.se/t16xl7wsk4 -  kolla den, sjukt smart sida faktiskt :) bli medlem.


" don't hate the player.."

far far away in a forgotten country!

tjoo! lördagmorgon och jag sitter hos martin, för ovanlighetensskull är han faktiskt hemma :). as bra.
idag ska vi in till stan och sen på picnic med hans famlij.. uuhh vad jobbigt det är att träffa andra människors familjer, haha. igår jobbade jag nere i stallet hela dan. bakfull och hungrig, men jag fullföljde allt som skulle göras, sen tog vi första doppet och låg och solade i ett par timmar innan det bar av hemåt för att ta en liten powernap på två timmar och käka middag. efter det satt vi hos chrille ett tag innan jag och martin åkte hit.

skolavslutningen var hyffsat kul och jag och ida fick oss ännu ett crazy minne, haha.

dags att klä på sig, mycket att göra idag med fotbolls EM och allt, *suck* varför kan jag inte hitta en kille som inte är så himla intresserad av sport.. finns det sånna?

over and out


nu är det sommar sommar sommar ! :)

//carro

" only for the weak.."

11 veckor av härligthet!

howdy! torsdag och nu är det sommarlov! 11 veckor hääääärligt sommarlov. jag dansar!
fy fan vad jag har längtat efter det här, och fan vad ort det här läsåret har gått.. men va fan. haha. helt till mig. kvällen ska firas med att först rida och sen åka ut till värmdö till min kära vän robin, som jag förövrigt inte har träffat på väldigt länge. inte resten av gänget heller för den delen. så det ska bli sjukligt kul hoppas jag. plus att ida, martin och chrille ska med också :) . är så jävla taggad, haha.

nu är det mindre än tre veckor kvar till rhodos, nästa steg att se framemot, efter rhodos är det iron maiden konsert (oja, jag fick tag på en biljett! :D) och efter det blir det skåne i två veckor! underbart. sen är resten av sommaren inte riktigt planerad. martin frågade om jag ville följa med till gotland och mamma vill att jag ska med ner till danmark. vi får väl se vad som bjuds :), lär ju uppdatera om det. nej, nu ska jag bara ta en dag i taget som dem kommer och bara njuta järnet.

nu ska jag göra ingenting en stund innan jag ska ner till stallet :).

over and out


kan 2008 konkurrera ut 2007 sommar?

//carro

" det som är gjort är gjort.."

det kommer ordna sig :)

ehhum, nu skäms jag lite.. sitter fortfarande kvar hos martin. har inte ens fått på mig alla kläder utan sitter i trosor och linne.. hmmpf, har en känsla av att jag inte kommer orka städa idag heller.. mamma snackade om att köpa nya skor idag. och då vill man väl kanske inte vara hemma och städa? plus att det är helt sjukt fint väder. får hålla tummarna på att det håller i sig tills imorgon då vi ska på avslutningsfest hos en kär vän :).
nej jag får väl försöka klä på mig nu då, så här kan vi ju inte ha det!

over and out

//carro

" bulls and lightning."

alldeles för gullig för ditt eget bästa..

tja! onsdag idag, opch det blev ingen skola för min del. ida ringde och sa att vi inte hade några lektioner förrens idrotten som börjar vid kvart i två. lär ju inte åka dit då. får träna ikväll istället. så istället sitter jag för omväxlingsskull hemma hos martin och latar mig framför datan. han har gjort det jättefint här i lägenheten. städat och haft sig som en litean galning. till och med satt upp gardiner :) nu börjar det likna ett riktigt hem! jag är stolt över dig hjärtat.

idag ska jag hem till mamsen och städa iordning mitt jävla rum. jag har fan aldrig tid att göra det.. och om jag har tid så har jag aldrig lust. men idag ska jag fan dit och köra ett ordentligt race så jag har det gjort. kanske hittar lite grejer som har varit borta i ett par månader, haha. annars har jag faktiskt inget annat planerat idag.. tänkte träna ikväll. eller rättare sagt, jag måste träna ikväll. ska se om jag kanske får med mig min mamma också. haha. hon har typ haft ryggskott dem senaste dagarna. så det kanske är bra att hon tränar lite?!  vad vet jag.

igår efter att jag hade duschat så rak-kammade jag mitt hår. något jag inte gjort på väldigt länge. fick positiva kommentarer av pojken :)! alltid kul. ser helt annorlunda ut i rakt hår. check it out.

nej nu ska jag försöka packa ihop mig lite, så att jag kommer iväg någon gång. jag har ju en tendens att fastna här annars. haha.

over and out

//carro

" leave it all.."

bruna ben och sommar vindar.

helloj! tisdag idag, höll på att skriva måndag, haha. är ju inne på måndag för min del, men ändå också onsdag egentligen. eftersom jag slutar på torsdag. idag hare jag lektion i 15-20 minuter och sen fick vi gå hem.. skojja inte att det kändes riktigt onödigt att gå upp ur sängen vid sju imorse.. fy fan!
när vi slutat tog jag, elin, ida och malin oss hem till mig och ner till stranden som ligger en bit härifrån. vi låg där och försökte sola och picnica i lite över en timme, sen började det blåsa alldeles för mycket och ida började gnälla på att hon frös. så vi gick tillbaka hit och jag och ida solade på min baksida istället. galet nice :) .
ska snart ner till stallet och jobba ett par timmar.

imorgon blir det nog en hyffsat soft dag. börjar runt tio tiden och slutar absolut senast tre, vilket jag förmodligen inte kommer att göra, men ändå.



nu när det har blivit så här ljust och alla är så här glada och positiva till allting så har jag börjat funderar på om jag verkligen hade klarat av vintern utan mina underbara pärlor.. (inte dem jag gör smycken med :P) jag tror inte det. eller jag hade nog inte kommit ur den värsta deprisonen så fort som jag faktiskt gjorde..
exempel: jag ligger hemma i min säng, dagen efter det värsta hade hänt, klockan var runt fyra och jag hade inte ens lämnat sängen för att gå på toa sen jag vaknade vid nio på morgonen. plötsligt står elin i dörröppningen och sliter upp mig ur sängen, tvingar i mig något att äta och får mig sen att åka hem till mamma och bäddar ner mig i den sängen istället. samma dag, eller dagen efter tror jag, min tidsuppfattning under de två veckorna är ganska suddig, kommer mickis hem till mig.. jag tror tillochmed att det var hennes fördelsedag.. jo det var det, och ändå kom hon hem till mig och låg och tittade på film med mig och bara fanns där för mig. och så fortsatte hon att göra varje dag nästan.. kom hem till mig, kramade på mig och bara låg brevid mig och tittade på film.. sen var det sjukhus besök och ridförbud.. har ni någon gång varit i så djupa tankar att ni glömmer bort att vara hungrig och trött? det var i alla fall det jag var. magontet från alla tankar om vad som hände och inte hände tog över hungerkänslan och jag kräktes upp allt jag åt under några dagars tid. det ända jag fick i mig var alvedon för att jag skulle kunna sova och slippa huvudvärken som blir en följd av att man inte äter på ett tag. jag tror att jag tittade igenom de flesta disneyfilmerna vi har här hemma, men jag vägrade sätta mig vid datan. bara tanken på att på något sätt bli påmind om det gjorde så jag mådde illa bara av att tänka på att kolla facebook eller blogga eller vadsomhelst som hade med datorn eller internet att göra.
efter att inte ha ätit ordentligt på nästan två veckors tid bestämde elin att vi skulle ha en tjejkväll hemma. hon fick mig att totalt bara glömma bort allting som hade med det dåliga att göra! och jag åt mer än vad jag gjort sammanlagt på de två hemska veckorna. elin var helt övertygad om att jag skulle spy upp allting eftersom min mage inte riktigt var van vid att få så mycket mat på en gång längre. men jag klarade det! och tankarna var på annat ända tills vi skulle sova. som vanligt har dåliga och obehagliga tankar en tendens att samlas när man slappnar av och inte gör ngt.. och så mycket frukost blev det inte.. men att jag ändå dagen innan fick vara så glad och levande.
sen gick det ett tag och deppperioderna kom och gick i vågor, som alltid för mig. ena dagen ville man inte gå upp ur sängen alls och nästa dag var allt nästan som vanligt.
då kom ida in på riktigt och bara fick allt att bli så galet och roligt igen. jag skrattade tills jag inte kunde annat än att erkänna att jag var på bra humör. och allt det funkade också ända tills jag var ensam. då tankarna som sagt samlas och bara hatar en. men det vart bara mer och mer sällan som jag fick dåliga och tråkiga tankar. och nu.. ska väl inte säga att något är bra till 100%, men jag är mig själv igen. jag har martin och jag kan inte ens komma ihåg när jag var så här lycklig och levande sist.. han får mig att känna mig värdefull och bra igen!
det bästa som finns i hela världen är mina underbara änglar och jag älskar er så mycket.
utan er skulle carro kanske inte ha varit carro ännu.

vill bara säga tack och att ni är bäst.
mickis, ida, elin, moa, ebba och martin :) <3

over and out

tack vare er ser jag ut så här :D



 

//carro

" you can't beat me!"

jag är snygg trots att jag är ful i mun..

fortfarande måndag och nu är jag hemma hos mamma. har hunnit med att sola, äta jordgubbar och dricka festis med basse i centralaparken. riktigt trevligt faktist. får ju passa på att umgås med honom innan han åker till alanya i turkiet i två veckor, och känner jag honom rätt så är det nog inte 100% säkert att han kommer hem i en bit. haha. nej men seriöst. har saknat honom.
ikväll ska jag fan få arslet ur vagnen och pallra mig till gymmet. även om jag egentligen inte orkar, för nu är det faktiskt bara tre veckor kvar tills vi åker till rhodos! och fan vad nice det ska bli. önskar bara att jag kunde packa med mig martin, ida och mickis, då skulle det vara helt perfekt!

min underbara mamma tycker att jag börjar bli mager så hon står och lagar mat åt mig, haha. plötsligt händer det! mat och grejer när man kommer hem, inget man är van vid. även fast hon går runt med ryggskott och knappt kan gå. men men..
råkade få med mig martins ipod sladd så jag kunde ladda in mina nya låtar på min ipod :). massa nytt faktiskt, sommar musik!
lär ju bli ännu mer så snart vårat bredband mår som det ska.

fan vad jag är på bra humör hela tiden nuförtiden.. haha, helt underbart! solsken och bra människor. jag tror att allting är på väg åt ett annat håll nu.. de bittra dagarna får ta och vara över nu. även fast man lär bli sänkt i höst igen, så är det väl inget man ska tänka på just nu tycker jag. kolla mitt motto, "lev för dagen, inte för framtiden". för om man lever i framtiden, hur ska man då kunna njuta av dem små sakerna?

17:20 2 juni, du liknar ingen annan jag har sett!
over and out


du har verkligen ingenaning om hur mycket du betyder för mig! krya på dig mongo!


//carro

" hold on, be strong.."

du är det finaste jag vet!

morning ! sitter som vanligt hemma hos martin och degar. vaknade för drygt en timme sen och spenderade första halvtimmen ute på balkongen i underkläder tillsammans med frukosten. har sovit hela natten! utan ha tagit något hostknark, och martin sa att han inte hört mig hosta på hela natten, carro's getting better!
idag är det väl dryga 25-30 grader ute och nästintill vindstilla. idag ska åka hem till mamma och sola och kanske till och med gå ner och hoppa lite studsmatta!
anledningen till att jag är hemma och inte i skolan är att vi inte har några lektioner idag. eller jag har inga lektioner idag.. tycker jag i alla fall.

nu ska jag sätta mig på balkongen med min bok. jenna jamesons självbiografi, "att älska som en porrstjärna". underbar bok. nej, solen ropar på mig.
soo long!

11:38 2 juni, you know me better than that!
over and out


ballbild som jag lyckades ta på chrilles brillor :)


//carro

" step up.."

en het dag med heta människor.

hello! söndag idag eller ja, dagen är väl snart slut, men ändå.
idag har varit en sån där varm och skön dag, igen! startade dagen bredvid världens bästa kille, och fortsatte den med honom ett tag. frukost och sen bar det av till ugglevägen för att möta upp kim och chrille för att sen åka ut till hivön. chrille och co körde mig till stallet caben, tacktacktack, och jag lyckades få upp alla tre killarna en varsin gång på hästen. haha. underbart, vad var det jag sa martin?! tokägd :).



när jag ridit klart kom snällsnälla martin tillbaka och hämtade upp mig och körde mig till vårat landställe, (som också ligger på hivön) där kim och chrille  redan låg och stekte på bryggan. solade och lyssnade på musik en stund. pojkarna badade och stod på händer på sandplanen.
sen bar det av hemåt och nu håller hjärtat på att laga middag :)! underbara snällaste!


igår var det basket för fulla muggar och vi låg i till klockan halv tolv. eller jaa, vi spelade väl inte bara basket, men en hel del blev det. eftyer basketen tog jag chrille och martin oss till donken för lite natta mat. great dag!

nu tror jag att vi ska äta :)

19:21 1 juni, nu är sommaren officiellt här!
over and out


finfin solnedgång i fredags när vi satt på ett berg i kummelnäs och myste :)



 

//carro

RSS 2.0