Gott nytt år!

nyårsafton och vad fan gör jag uppe? jag och martin ska till gymmet :D jag lyckades övertala honom att träna idag. så vi vaknade för drygt en timme sen och har ätit frukost och nu laddar martin in musik på sin nya mp3.

sen idag ska jag till forum en sväng och ikväll ska vi kanske hem till en kompis till martin och äta middag. sen får vi se vart det bär av :). vi har några alternativ ikväll.

nej nu ska jag byta om :)
vi hörs senare.


//carro

"backfist in the face"

puuh, nu har jag varit kreativ i nästan två och en halv timme. fantasin är slut nu tror jag. 
snart snart snart kommer martin i land. så jag ska ta nästa buss hemåt, så jag är hemma när han kommer. 

ikväll blir det nog till att göra ingenting, spela lite sims kanske. om jag känner martin rätt så ska vi nog upp och träna imorn vid nio halv tio tiden. gymmet är bara öppet mellan 9 och 12. så det blir väl upp vid åtta om vi ska hinna träna.
jag ska försöka åka till forum imorgon också. kolla på lite smink och rea. se om man hittar något fint.
synd är bara att nästan hela studiebidraget går till busskort den här månaden. 770 spänn. fy fan jag kräks!

nu ska jag börja klä på mig.
later.


inga ord kan beskriva saknaden!


//carro

"new year resolutions"

kommer ni att sätta några nyårslöften? träna mer, sluta äta godis, sluta röka, börja äta nyttig mat, stressa mindre. helt ärligt upp med handen nu, hur många har till 100% hållt ett nyårslöfte? precis.
just därför kommer jag inte att sätta några nyårslöften. då kan man för det första inte bli besviken och för det andra så kan man ge sig själv löften vilken annan dag som helst på året.

för det här med att man ska börja äta nyttigt det nya året... hur funkar det när man förmodligen har festat hela natten och vaknar bakfull som ett svin och det ända man kan tänka på är pizza och pommesfrites? se, du lyckades inte ens hålla ditt nyårslöfte i ett dygn. och bara alkoholen man får i sig kvällen innan är i sig bland det onyttigaste man får i sig. man blir inte bara fet, det sliter på inre organ också.
nej jag ska låta bli att sätta några nyårslöften och sen äta min jävla pizza med gott samvete på torsdag!



nu är jag iallafall hemma hos mamma. eller ja, det har jag varit en stund nu. hon kommer närsomhelst hem från sjukhuset och ska då hjälpa mig med lite saker som behöver fixas.
om några timmar kommer martin i land igen, förhoppningsvis helskinnad efter gårdagens äventyr. ska bli lite spännande att höra vad dem hittat på för dumheter den här gången.

nej hörrni, jag behöver en ny kopp te.
vi hörs senare!


vet du vad? jag tror inte att allt hopp är ute ännu!


//carro

"swollow me, then spit me out"

godmorgon!
jag lyckades sova i natt även fast martin var borta och det var barnsiligt tyst och tomt i lägenheten.
nu är jag iallafall vaken och äter lite frukost. om 50 minuter ska jag fmöta ida på gymmet. idag är det bröst och triceps som gäller :) fan vad jag älskar att träna!

sen ska jag hem till min mamma och fixa lite saker. vid åtta tiden tror jag att martin kommer hem. hoppas att han har haft kul och inte är allt för bakfull idag haha.


fick ett återfall på kelly clarkson när jag vaknade imorse. låg typ som vanligt och lyssnade på pink, dear mr. president (precis som varenda morgon hela våren, eller hur ida?!) och såg hennes namn någonstans och fick bara en känsla av att det var dags att börja lyssna lite på henne igen. så jag gjorde det.
hon var väl det enda jag lyssnade på för några år sen. grym tjej.

nej hörrni nu ska jag pallra mig upp och fixa klart allt. vi hörs senare!


//carro

"just look at yourself.."

you'll never outrun what waits for you!

nikki sixx. ett musikaliskt geni på heroin. han är en gud och ändå en idiot.
fast för mig, mest en gud.

ikväll sitter jag ensam hos martin. han har åkt iväg med sina vänner på en 24 timmars kryssning. så alldeles ensam försöker jag komma på något att göra. fantasin är värdelös just nu.
egentligen är jag nog för trött och seg för att orka åka iväg och gör något. åandra sidan kommer jag snart att börja tugga av mig naglarna.

jag håller på att läsa mötley crües band biografi; the dirt av niel strauss. en riktigt grym bok som jag starkt kan rekomendera till alla som gillar rock n roll. jag älskar den! och ännu är jag inte igenom halva ens.
jag har lyssnat på nikki sixx eget projekt: Sixx A.M ett tag och gillar skivan heroine diares starkt. och gissa vad, idag köpte martin boken :D. så när jag är klar med the dirt ska jag sno åt mig den och läsa.

när man läser the dirt förstår man vad alla hans texter verkligen handlar om. tillexempel låten van nuys: i L.A finns en gata som heter Van Nuys Boulevard och där ligger ett rehabliteringscenter som han låg inne på. ett tag. nobody wants to die in van nuys.

see ya


nikki sixx



//carro

"sunday night"

idag har jag nog spelat dator i sex timmar tror jag.. det är fan illa. jag som inte brukar sitta mer än en timme eller så.
men vad ska jag göra när pojkvänen är fast i fifa träsket och förmodligen aldrig kommer upp?
eller jo, imorn åker han på en 24 timmars kryssning med sina polare. skönt det, så han får lite luft. haha

morgondagen ser ganska så lovande ut faktiskt. till att börja med ska jag ner och träna. sen ska jag och martin åka till forum en stund innan han sticker och sen kanske man får träffa mickis om man har tur =).

jag måste köpa en mus till min dator. mamma ville ha tillbaka sin så fort som möjligt. typiskt.
meeen eftersom jag är gjord av pengar så är det inget problem.

nu ska jag försöka få martin att titta på tv  med mig.

vi hörs!


//carro

"right there."

godeftermiddag!
nu har jag vart i stallet, ätit upp allt godis som fanns kvar från igår och duschat. så kvar fanns ju faktiskt bara att sätta sig framför datan.

det här var nog den absolut bästa morgonen att rida på på väääldigt länge. det låg något magiskt i luften från det att jag klev utanför dörren tills dess jag var hemma igen. allting har varit täckt av ett tunt lager is hela dagen. så det är sådär vitt ni vet. sen har det  varit sol också. eftersom solen särskilt inte går särskilt högt så har det hela dan kännts som gryning eller skymning. hur mysigt som helst. plus att kelly var helt underbar idag.

nu sitter martin i vanlig ordning framför tvn och spelar fifa 09, vilket han förmodligen ha gjort hela dan haha. hoppas att han tröttnar om ett par veckor. haha.

nej ni. lite sims skulle sitta fin fint just nu.
vi hörs :)



älskling.


//carro

"square eyes"

woooho, efter fem timmar vid datan börjar ögonen se ut som fyrkanter.
nu har jag installerat alla sims spelen och spelat på ett bra tag :).

martin ringde för en stund sen och frågade om jag ville gå på bio ikväll. tänka sig så gulligt :).
klart jag vill gå på bio.

så snart beger jag mig nog mot orminge och min älskling för att duscha och klä på mig. sitter fortfarande i mjukiskläder hos mamma. haha. fan vad jag älskar att vara ledig :D.

imorgon ska jag åka ut till prinsessan och rida en sväng.


//carro

"they say you're crazy"

är det inte underbart kära läsare? blondinbella har fått ett helt eget tv program. nu kan hon i ca tre minuters tid varje dag prata om allt hon tycker och tänker, om allt hon shoppar och om hur stolt hon är över att vara "kändis". suck.. precis vad världen behöver i kris tider som dessa.

idag väcktes jag iallafall vid kvart i nio av martin som åkte iväg för att spela fotboll. jag pallrade mig upp till köket fick i mig lite frukost. sen packade jag ner dator med tillbehör, satte på mig träningskläder och gick ner til gymmet och tränade ca 1 ½ timme. skönt och välbehövt efter all mat som man har tryckt i sig de senaste dagarna.

nu är jag hemma hos min mamma och ska försöka installera alla sims spel på datan. kanske får lite mat också. haha.


jag och underbara elli hos robin förra lördagen :)


//carro

Ni skulle bara veta!

den kommersiella julaftonen är nu över. eller jag nästan iallafall.

gissa vad jag gör nu!
sitter och bloggar från min alldeles egna och alldeles splitter nya dator. som jag och min pappa idag har varit och inhandlat. den är jätte fin!

tror aldrig att jag har varit så hör stolt över en teknisk grej förut. kanske för att jag aldrig har haft någon så hör bra teknisk grej förut. lycka.
systra mi fick en likadan. fast jag tror nog att hon tyckte hennes var lite för dyr. vi vart tvugna att lägga till egna pengar om vi ville ha lite dyrare dator.
jag personligen satt inne på nätet hela dan igår och kollade efter olika modeller och prisklasser. bästa billigaste vill man ju ha. haha.
jag är iallafall sjukt nöjd och har ni tur så kommer bloggen igång igen nu :).

//carro

"handlake village"

dan för dan före doppare dan.
exhaltering? njaa, det är fel ord. för tio år sen kunde man inte bärga sig två dagar innan julafton. alla presenterna, den goda maten, kalle anka.

men nu då? kan det inte fortsätta som det gjorde på den tiden? just nu känner jag bara: whatever.
eller det kanske är ordet jag använder för det här.

två dagar före julafton, jag tvättar kläder och gråter inombords för alla korupta och inskränkta människors skull.


the store is not open. trees are faling..


 

//carro

"alive!"

jag lever jag lever. jag lovar.
men jag har inte haft någon möjlighet till att blogga. martins dator bara tjaffsar och själv har jag ingen.
 nu vet ni.
uppdateringar kommer. jag lovar



//carro

"man on the moon"

äntligen fredag, äntligen min sista lektion för dagen.

idag har varit en ensam dag. ingen ur mitt "gäng" är här idag..
men men. snart ska jag åka hem till min älskling vi ska träna och sen ska jag träffa moa och tessie :)


//carro

"i'm so sick of lovesongs."

imorgon är det fredag! fredag fredag fredag!


då ska jag träffa moa och tessie :) förhoppningsvis kan tessie ta lite på mina stackars toppar, så att dem börjar må lite bättre.

igår tränade jag ki box, med martin ( ! ) och vet ni vad? han verkade tycka att det var ganska så kul. kors i taket, han som alltid sagt att det är något för tjejer. tji fick han!

ikväll ska jag ner till stallet, vi ska fortsätta hoppingen och jag tror att jag väljer först :). får ta en lite större häst idag. så att man inte flyger av igen. yckades ju ramla av förra gången och landade lyckligtvis på arslet. mjuklandning.

jag känner att de här engelska lektionerna ger otroligt mycket.. eller inte? jag har inte gjort ett skit på flera veckor. kanske borde snabba på och få något gjort snart. innan man får en chock när dem säger att talet ska vara klart om en vecka eller så.

juste, nu ska jag berätta om mina underbara upplevelser igår:
jag gick hem från skolan av ex antal anledningar. jäg åkte hem till martin och la mig i soffan och kollade på en film. will hunting. bra film för övrigt. vid kvart i fyra tog jag bussen för att hämta tjejerna. vilket jag egentligen inte hade någon lust med för att jag var lite ledsen och väldigt trött.
när jag kommer till dagis kollar personalen lite frågande på mig och jag frågar var tjejerna är. varpå dem svara: men dom är ju sjuka idag!
KUL! föräldrarna hade helt glömt bort mig.. så det var bara att åka hem igen. ingen höjdare.
tur att martin var så underbar när jag kom hem. annars hade jag grävt ner mig.
sen hjälptes vi åt att laga wok till middag innan vi tränade. dagen slutade iallafall ganska bra.

fast idag är jag helt sjukt trött. tror inte att jag varit så här trött på jätte länge.


iknow you like it.



 

//carro

"hysteria"

galenskap och hysteri. julen är inte längre bara en mysig tradition som man ska fira med familjen för att det är mysigt och för att det står i biblen. nu förtiden är det något kommersiellt. folk vill tjäna pengar. man ska köpa den dyraste och finaste julklappen. och har man inte råd att köpa det man vet att personen ifråga verkligen vill ha så känner man sig dum.

jag gillar inte julen särskilt mycket. just nu kanske det beror på familjesituationen. men den ända jag verkligen har lust att fira jul med är martin. och han ska fira jul med sin familj. så jag är väl fast med min egen familj.. om jag nu inte väljer att jobba hela julafton.

visst jag hör till dem personerna som älskar att få julklappar. men nu för tiden börjar det kännas så överdrivet. det är något man MÅSTE göra. jag tycker att man ska ge presenter till de personer man älskar och bryr sig om.
jag har sagt att i år tänker inte jag köpa några julklappar till mina kompisar. utan att vi istället ska gå ut och äta middag någon dag. hur mycket trevligare är inte det? ett minne kan ju också vara en sorts julklapp, eller hur?

nej jag är så less på det är nu.


//carro

...



det är inte okej längre!


"handfull of glitter.."

ååhh, jag vill gadda mig! jag är så sjukt sugen. just nu känns det som om jag skulle kunna göra vadsomhelst bara jag får tattuera mig! haha. så fort jag får ihop pengar så ska jag göra det.

nu är frågan bara vad jag ska göra för någonting. för det finns typ en miljon grejer jag vill göra.
ängeln på ryggen får nog vänta ett tag. den lär bli rätt dyr..

jag vill göra en döskalle. men vem vet hur länge den är rolig? jag kanske tröttnar på den. eller växer ifrån sånt.
ballast skulle vara att göra en bild som jag har ritat. en döskalle med en orm som slingrar sig igenom och runt. den är grym. ed hardy design.

sen kommer man till dilemma nummer två. ska den vara i färg eller svartvit? helst vill jag bara göra i svartvitt.. men vissa motiv blir nog snyggare i färg.. som ni hör. hundra idéer.. och jag vill göra alltihop. jag kommer se ut som en avdankad hells angels medlem när jag är klar. förutom skägget då.

haha. nej men om fyra månader kan jag välja vilken tatuerare jag vill också. och då kan man ju får lite mer hjälp med motiv och placering. eftersom dem vet mer om sånt än mig.

snart kommer martin hem och då ska vi gå ner till gymmet. idag blir det hårdkörning :).

vi hörs.

//carro

RSS 2.0