i'll walk to you, if i have no other way

haft en otroligt värdelös shopping dag idag.. kände mig som världens sämsta tjej. hade pengar o presentkort i överflöd och ändå var det inget som lockade. pågrund av att det var fullt överallt kanske. provade ett par jättefina jeans, men gav upp halvvägs när jag insåg att dom inte gick över låren. lika skön känsla varje gång kan jag lova.
får se till att köra lite mer zumba på kinect.. fast å andra sidan är det inte lika jobbigt att möla godis och chips... en annan dag kanske.





//carro

lovely

tänk vad en bra låt kan göra, lite gitarr plink och kreativiteten börjar snurra på en gång. kanske ska bara ska lyssna på mysiga låtar.. kanske ska ta körkort så jag kan köra bil i fina landskap samtidigt som jag lyssnar på mysiga låtar. och bara stanna nånstans där det är fint och bara.. bara njuta av att det är fint.

saknar sommaren lite för mycket nu. jul och fin snö i all ära.. men gud ska alltid överdriva. det hade räckt med lite snö och lite kallt.
lagom är ju liksom alltid bäst.

hade en jäte mysig dag igår med en av mina bästa vänner. tv, kinect, middag, fin fix, vin och en mycket underlig sväng ute på krogen.. men vad gör man inte för umgänget?


du är bäst


//carro

shake it up

också var julen snart förbi. tiden rinner iväg, men hinner inte med längre..
nu är det mindre än en vecka kvar till nyår.. får se whats cracking då.

känner verkligen att jag tappat förmågan att skriva.. måste börja öva lite mer, får väl skaffa en iphone eller ngt så jag kan hålla igång på jobbet också , he he he..



skulle ju inte banga på det här nu.. fast först vill jag fylla 20!! bara tre månader kvar.


//carro

baby tonight

dan före doparedan.. wow! jag har inte riktigt hunnit med. jul...? redan? en vecka kvar till nyår?! shit..

igår fick jag iallafall klart alla mina julklappar, inslagna och klara, ligger bara och väntar på att bli uppslitna. jobb idag och imorgon förmidda, sen har jag en heeeel dag ledig att göra ingenting annat än att leka med alla mina nya julklappar, för jag hoppas att jag kommer få min legoborg i år!



//carro

..

det vart liksom aldrig någon lång, mörk och hemsk höst i år.. den försvann in i mängden av dagar. nio dagar kvar till jul.. dryga två veckor kvar tills 2010 är slut.

sick



//carro


burn

suttit hela dagen vid vårat nya skrivbord och målat julkort, pluggat teori och ätit lunch. man kan göra allt här, världens bästa skrivbord! hehe

nu är det vällan bara att slänga på sig lite kläder, måla ansiktet och kamma håret innan man ska till jobbet igen. sista stängningen den här veckan iallafall, tors. fre. är det dag som gäller.
och heeela helgen är fri!




//carro

don't you worry about a thing!

sitter hemma och myser i soffan med hästhoppning och massa godis. enda gången jag gillar eurosport... snart borde martin komma hem och hålla mig sällskap :)



snygging!

//carro

how cool?

morning! snart dags för mig att mysa ner mig i min nya tjockajacka och gå till bussen. idag väntar jobb heeeela långa dagen. elva till sju.

sen är det helg för alla utom mig, som jobbar både lördag och söndag den här veckan, sex av sju dagar, check..



älskling älskar snö!

//carro


när första ljuset brinner..

första december och julen närmar sig med stormsteg.. vart tog november vägen? vart tog hösten vägen? det känns som om vi gått från 25 grader och sol till snö och 15 minus..
men vad finns inte att gilla just nu. var ute och fotade lite i solen idag, helt underbart vackert när solen glittrar i snön. får lägga in dom bilderna när jag kommer hem från jobbet.


'

//carro

RSS 2.0