costume design

här har ni tatueringsdesignen som jag gjorde igår.
ja, jag tog mig friheten att lägga upp den haha.
nu får jag väl se upp så jag inte får stryk när jag är ute och ränner.





//carro

städastäda

nu har jag och martin slitit som djur och putsat heeeela lägenheten sen klockan nio imorse. omen halvtimme ska jag till bussen för att åka en sväng till mamma innan jag ska ner på kurs i stallet.
tömkörningskurs :) ska bli super kul!

utbildningspasset igår gick helt okej. jag var inte helt värdelös och jocke (min handledare) verkade nöjd med mig. nästa pass är på onsdag direkt efter skolan.

nu ska jag börjar packa mina grejer :) ikväll blir det förmodligen utgång. (äntligen!) haha. så jag ska börja tagga inför det redan nu tror jag :) .


oldie but goldie, eller vad är det man säger? hetingar på nyår säger jag iallafall ;)

//carro

nöjda vänner !

lämnad av tatuerings "beställningen" precis. det såg ut som om han var nöjd. det är väl det viktigaste. jag är rätt nöjd djälv faktiskt. ska fråga om jag får lägga upp en bild på den ikväll, så får ni alla se :)


nu ska jag och martin till ikea om en stund. sen ska jag till donken på utbildning. slutar vid åtta ikväll så jag är väl hemma vid nio tiden. önska mig lycka till :)


//carro

tierd

urscha, inte sovit båge bra i natt. tusen tankar som snurrat runt i skallen och martin som snarkat och vevat på som ett ånglok.
ändå är jag uppe i tid för att hinna med lite grejer innan martin slutar vid halv tolv idag. det är tydligen röddag imorgon, så man får sluta hur tidigt man vill idag, tydligen..

nej nu ska jag vara flititg. nya beställningar på gång :D denna gång är en av dem till en tatuering. älskar att göra sånna haha.


lets go!

//carro

hård eftermiddag

nu är jag hemma igen. precis innan jag skulle gå hemifrån kom jag på att jag inte ätit sen frukost, så jag fick i mig en risifrutti.. som inte hjälpte ett skit.
i stallet fick jag en majskolv (!) av lynn och hoppade sen upp på häst nummer ett för kvällen, zap off. unghäst som inte kan mycket, likamed att jag var helt slut i kroppen. efter ett timmes pass på denne häst var det bara upp på nästa och rida en timme till.
sen hjälpte jag till att stänga stallet och fick skjuts hem.

nu ska jag snart krypa ner i sängen. imorgon är det en "stor dag"


//carro


skull n roses

det är dags att införskaffa ett staffli. jag kan inte använda brödrosten som stöd längre. haha, det är helt okej när tavlorna när så här små. men när de blir lite större blir det jobbigare.
nu är mickis här och vi ska star till bussen för att åka till stallet.

här är senaste projektet i olja. icke färdigt ännu. ska jag lägga till text på banderollerna, eller ska jag låta de stå clean?






//carro

21 guns

jag har alltid varit kär i green day med billie joe armstrong i täten. även om senaste skivan var liiiite till besvikelse så tycker jag om den här låten :)




//carro

29 oktober..

.. är det bara jag eller försvann oktober spårlöst? hur fort har inte den här månaden gått? om det ska fortsätta i den här farten kommer jag hinna gifta mig, skaffa barn, bli mormor och dö innan någon hinner blinka. hemska tanke, hehe.

att lovet snart är slut känns för mig inte ett dugg trist. jag har börjat tycka det är helt okej att åka till skolan varje morgon. även om man inte är på topp varje dag, så är det en dräglig sysselsättning.

sen är det bara sex veckor kvar till jullovet och sen har jag en termin kvar. en termin. EN TERMIN!! fattar ni hur lite det är.. sen slängs man ut i "vuxenlivet" (det gjorde martin för länge sen, men han är långt ifrån vuxen ännu). för en månad sen var det skräck och fasa. nu känns det helt okej även det.
mycket beror nog på att jag faktiskt fått ett jobb som jag förhoppningsvis kommer kunna stanna kvar på även efter gymnasiet. ett tag i allla fall. så det känns som om man har en del åp det torra iallafall.

usch, jag är pratsjuk det är därför jag skriver så mycket, det tar på nerverna att vara ensam hela dagarna. tur att jag ska ner till stallet och träffa mickis sen. men hon slutar inte jobba förns tre. så det är en stund kvar.



tack för att du finns :)


//carro

godmorgon

det är inte mycket folk i rörelse ute på gården vid den här tiden. det är väl gubben i tvättstugan och någon enstaka medelålders på väg till jobbet.

jag gick upp för en timme sen och drack kaffe med martin. sen gick jag ner och slängde in tvätten. fyra maskiner.. det är sjukt mycket tvätt. tur är att alla tvättstugor var lediga. så det tar inte lika lång tid.

nu sitter jag och sköter mitt café på facebook, haha, det blir lätt lite utav ett beroende när man väl börjar.
om en stund ska jag försöka få igång sims spelet jag fixade igår.


//carro

come and fly with me

nu har jag kommit in i lov modet tror jag.. det brukar ta några dagar. och igår jobbade jag från halv nio till halv fem, så jag hann aldrig ha lov.. men efter att ha lökat runt i lägenheten halva dagen och vart i stallet hela kvällen och sen veta att jag inte behöver gör något avancerat imorn om jag inte vill, så har jag hittat rätt sinnesstämning.

det gick jätte bra i stallet idag. det gick snabbt och smärtfritt. min nya lärling är hur bra som helst och efter ett par veckor med mig kommer hon att vara ännu bättre. årets lärling typ! haha.

nu sitter jag själv i lägenheten och väntar på att fotbollsnörden martin ska komma hem. jag har ingenaning om när han behagar dyka upp. det var tydligen någon superviktig träningsmatch idag.. ärligt talat kopplade jag bort det örat när han gick igång. nu får jag väl skylla mig själv som inte vet när han kommer hem.
jag överlver nog ;)





jag brukar ju göra det.


//carro

bajs knän

jag hatar mina knän.. tjugominuter in i joggingrundan sa dom nej vi ger upp.. stackars mig fick gå hela vägen hem.. hade knappt kommit halvvägs. jag försökte börja springa igen när jag gått en bit. men inte gick det inte. så jävla segt.

nu håller jag på att installera the sims 2 arbetsliv. måste ha lite variation i sims spelandet. haha. nej men min dator hade tagit bort allt jag spelat.. så jag bestämde mig att börja om ordentligt på en gång. min dator hatar mig.. jag tror det är för att jag har råkat kladda ner halva datan med oljefärg..


//carro


live as you learn

godmorgon lovfirare och icke lovfirare. lov eller inte, jag är uppe förtidigt iallafall. halv nio vaknade jag till liv och bestämde mig för att försöka ligga kvar till nio iallafall. fast efter fem minuter blev jag rastlös och gick upp och gjorde iordning frukost.

nu sitter jag i köket med datorn, laddar ipoden och väntar på att frukosten ska komma tillräckligt långt ner i magen så jag kan springa utan att få håll. jag funderar på om jag ska ge mig på den långa rundan idag, eller om jag ska ta en helt ny runda.. kruxet är att när jag kommer igång känns det som om jag är odödlig och kan springa hur långt somhelst.. så länge det inte luta uppåt vill säga. efter en värstingbacke vill jag dö och gå hem igen.. det är tur att man är envis.

vi får se vad det blir när jag väl kommer ut. det bästa med att känna området bättre än sin egen ficka är att jag verkligen kan ta nya rundor nästan varje gång.

ikväll ska jag till stallet :)

york i velam. tog bilden till mitt repotage. han är söt han.


//carro

lååång dag

pust och stön. nu är jag hemma igen, efter en heldag med ungarna och ett pass på gymmet och en handlingsrunda på konsum. jag fick popcorn! :D

nu är det klart. på fredag börjar jag min utbildning på donken. det ska bli kul att se hur pass man klarar av att vända hamburgare och göra sallad. haha.

nu ska jag och martin laga mat. hemmagjord pizza står det på menyn idag!


gissa vad jag gör ;)

//carro

nice day

nu ska jag passa barn hela dagen.

önskar er alla en trevlig dag, även om ni inte har lov :)



//carro

you had me in mind..

jag är full av färg och helt utmattad.
nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. det må vara lov imorgon, men jag ska passa tjejerna hela dagen, med start halv nio.. så det blir ingen sovmorgon för min del inte.

god natt.




sov gott.


//carro

I'm not the answer of all the questions that you still have..

vilken helg!
en fredag full med vänner och skoj, en lördag i soffan och en söndag i stallet med elli och några timmar med en pensel i handen. inte nog med det så är det lov nästa vecka också. underbart !

helgen har bjudit på möten med gamla vänner och en heldag med elli i stallet.

nu ska jag fortsätta måla :)



//carro

stallet med elli!

café world rullar på facebook och jag fördriver tiden.
idag ska elli förlja med ut till skogstrollen! hur kul som helst :D!

det vart inte till att ligga i sängen hela dagen igår.. och inte blev det något målande heller. martin ringde vid två och kom och hämtade mig. sen åkte vi ut och käkade på felinos i gustavsberg innan vi åkte ut till rusta, jula och byggole i mölnvik. sen åkte jag och martin förbi willys på vägen hem och köpte godis.

kvällen spenderades i soffan med två filmer. först "the truman show" med jim carrey och sen gick "hot fuzz" på sexan. både filmerna var underhållande och jag lyckades till och med hålla mig vaken hela kvällen. sen damp vi i säng vid halv tolv.

nu ska jag göra något annat en stund.


jag och min prinsessa :)


//carro

nytt beroende?

jag har ett nytt projekt på facebook. mafia wars vart lite tjatigt och jag vägrar farmville, så jag kör café world! hur värt som helst!
som anställd har jag anna-carin, haha.



//carro

lördagmorgon

jag förstår inte vad det är med min kropp.. när jag fören gångsskull kan sova hur länge jag vill så vaknar jag vid halvsju och kan inte somna om.. inte kunde jag somna igår heller, även fast jag druckit vin! det är inte klokt. jag brukar falla som fura och sova som en gris när jag kommer hem efter att ha druckit vin på kvällen.

jag blir inte klok på mig själv.

igår kväll åkte jag och martin över till ida och chrille. dom håller på att renovera sin lägenhet, så gentlemanna martin skulle dit och skruva gips. jag och ida satt i köket (den enda delen förutom badrummet som inte var belamrat med grejer för tillfället) och pratade om livet och drack vin. vi blev uttråkade efter en kvart och gik till affären och köpte en och etthalvt kilo godis för chrilles pengar (det är mycket roligare att handla när någon annan betalar!). när vi kom tillbaka gjorde vi kaffe och pratade lite med våra byggarbetare till män.. (!?)

efter en stund lessnade vi även på detta och ringde upp basse, som kom och hämtade oss och körde oss till thomas. sen satt vi där och hade trevligt med diverse människor hela kvällen. till basse vart trött på att sitta i soffan och spela tvspel. han körde hem oss och jag gick upp och la mig.

planen idag är att inte göra ett skit. jag ska ligga i sängen hela dagen, möjligtvis måla lite. för jag behöver sova en stund för att ta igen vad jag förlorat på den fronten i veckan..


nu är det höstlov! :D

//carro

dålig sömn..

godmorgon.
fast en god morgon är det inte. jag ska införskaffa en bok på 2000 sidor som jag kan banka mig själv i huvudet med ett par gånger, varje gång jag vaknar är tröttare än när jag gick och la mig.
varje år är det samma sak på häst och vinter. jag kan sova 24 timmar i streck och fortfarande inte känna mig utvild när jag vaknar. det suger. men det går över.
det är ju trotsallt sista dagen innan höstlov nu. då ska jag sova hela dagarna :)!

fredag är det iallafall idag. vilket innebär att jag kan sluta lite när jag vill. dessvärre är det bäst att jag och ida sätterfart på vårat projektarbete nu, så vi kommer någon vart och kan börja med allt. fast jag tror att om vi bara kommer igång så kommer resten att gå av sig självt sen.
så idag ska vi jobba med t-shirttryck på ett manipulativtsätt.

nu ska jag klä på mig.


åh vad jag saknar gotland.. hoppas på att jag och martin kan åka dit över jul, eller någon helg efter det !


//carro

ida likes metall..?!

eftersom jag är så ensam och patetisk passade jag på att redigera en bild. vad idiotisk man känner sig när man ska redigera bilder när man inte använt photoshop på hundraår.. iof fanns inte photoshop för hundra år sen.. inte jag heller. men ni hajjar grejen!


ida äter smycken. mycket intressant bild som gestaltar hennes anlag till mansslukerska på ett mycket metaforiskt och rogivande sätt.. eller?

//carro


medarbetare

jag vet inte hur jag tänkte när jag funderade på att ta en joggingrunda efter introduktionen på donken.. för just nu kör jag nog hellre rysk roulette med ett gäng blodtörstiga maffiabossar än går ut och springer.. det är kallt, rått, fuktigt och mörkt. plus att jag vilken sekund som helst blir omkullputtad av john-blund. sömnpluver i ögonen funkar inte på mig längre, han måste ta mig med våld (ehh, inte misstolka!).

nu är jag iallafall medarbetare på mcdonalds sickla.. det känns bra. jag kommer att få börja som stolt hamburgsstekare (eller vad man kallas, kock är väl att ta i kanske..) och får sen förhoppningsvis lära mig att ta kassan också. allting får ta sin tid, men jag tror att det kommer bli superman bra efter ett tag.

martin spelar fotboll (surprise) så jag kommer få sitta här helt själv i en och en halv timme till. jag ska ladda så jag kan snacka ihjäl honom när han kommer hem. moahaha.



pannkakor kan jag ju iallafall steka. (tror ni jag får ta med mitt eget förkläde?)

//carro


rörlig bild

här sitter jag, på rörlig bild och bloggar. vilket hårt liv jag har. sovmorgon blev det imorse och sen en frukost i godanro läsandes mcdonalds handböcker. ikväll ska jag ju dit på introduktion. träffa handledare och grejer skulle jag tro.
håller tummarna på att det blir en vänlig själ som tar sig an mig.

enligt handböckerna har jag det mesta på min sida. jag är tydligen inte ensam om att vara nybörjare på mcdonalds. med tanke på vilken hög med grejer jag fick.. haha.

slutar halv två idag och har tänkt mig ett träningspass på gymmet direkt efter skolan. för det har inte blivit någon träning alls den här veckan och det dåliga samvetet börjar krypa sig på nu..

nej nu ska jag återgå till min lilla filmkamera. för att se vad jag kan åtsakomma med den.


ingen ridning blir det idag heller :(.. eftersom donken besöket börjar klockan sex..
får försöka ta igen det på höstlovet nästa vecka. (bild från mitt yrkesrepotage)

//carro

100 sexigaste..

inte platsade jag på slitz lista över sveriges 100 sexigaste kvinnor i år heller. det är ju för tråkigt att de aldrig upptäcker mig.

sprängmätt och nästintill illamående av alla räkor jag tröck i mig.. martin är inne i sitt fotbollsspel (japp ni läste rätt) och svarar bara mycket lakoniskt och oförståeligt på tilltal..
imorgon ska jag till mitt nya jobb på introduktion. det ska bli spännande. förut var jag lite nervös, men efter att jag läst lite i broschyrerna jag fick så känns det helt okej nu. lite pirrigt bara. det är ju trots allt ett riktigt jobb nu, haha.

på måndag ska jag passa barnen hela dan, från halv nio på morgonen. nu babblar jag obehindrat här. boooring!


även om han gillar fotboll, så är jag ju jävligt lyckligtlottad som har en sådan hjälte till pojkvän!

//carro

hur vet röven vad trä smakar?

efter tre och en halv timme i frisörstolen sitter jag hemma och pluggar lite i väntan på att martin ska bli hungrig. baugette med räkor, crabfish och majonäs står på menyn idag.. mumma!

lite blondare och lite korthårigare är jag iallafall. fantasilös är jag också. återkommer när det finns att återkomma med.

(hoppas ni gillade bilden i förra inlägget ;) )

//carro

en onsdag i mängden

urusel start på dagen. det är ju helt jävla bäcksvart.. hur ska jag hitta ner till bussen i detta mörker? det är ju knappt så man vågar sig, rädd att filmen "30 days of night" tillslut har blivit verkligehet. vi som sett den vet ju att det är fullt med blodtörstiga vampyrer ute nu.. jag ska sluta se skräckfilm, jag blir störd..

här sitter jag i alla fall, i mina varmaste mjukisbyxor, martins stora tjocktröja och mina tofflor iklädd en fleece filt och huttrar över en kopp te, som nu förövrigt är slut..

att jobba i stallet igår kväll gick lätt och snabbt. jag har fått mig en alldeles egen padawan! (ni som sett star wars knows!) som jag jag lära ALLT jag kan.. så jag hoppas hon är fullärd någon gång nästa vecka. haha. tanken är att hon ska ta över ponnystallet efter mig när my slutar jobba. då jag går tillbaka till storstallet.
ointressant information..


nu ska jag klä mig. även som det är minstsagt lockande att krypa ner i sängen igen..


hahaha, jag var tvungen. en bild från stenålderna. carro i sina bästa år. här är jag inte mycket över 14-15 år. inte okej egentligen.. haha


//carro

sovit dåligt..

godmorgon.
jag sitter här och gnuggar mig i ögonen efter en natts orolig sömn. martin har vevat runt som en väderkvarn hela natten och inte lämnat mycket utrymme för mig att sova på.
fast som tur var gick vi och la oss redan vid halv tio igår. så vila har jag ju iallafall gjort.

idag är det som vanligt. först hela dagen i skolan och sen hela eftermiddagen och kvällen istallet.
fortfarande rätt tom på ord och fantasi.




//carro

nya bilder på gång

snart ska jag börja redigera nya bilder på ida. fast den här gången är de tagna i studio och med ett tema som våran fotolärare valt, personligt attribut. spännande va?



det är häftigt vad man kan göra med ett par gamla strumpbyxor.

//carro

jag älskar dig

jag har världens underbaraste och mest omtänksamma pojkvän..







//carro

family values

jag har inga ord att ge er just nu. ingenting som ni kommer känna är läsvärt har jag att erbjuda. jag har fått ett av de värsta beskeden i mitt liv.. och jag behöver nog ett tag att återhämta mig.
jag ska försöka finns här för att tillfredsställa era läs cravings. fast just idag och förmodligen imorgon, vill jag vara i fred.
hetsa inte upp er i onödan nu. jag lever.






//carro

donken here i come

också vips så hade man jobb!
hur bra är inte det? haha


//carro

torsdag

det känns som fredag.. för att jag har vart hemma hela eftermiddagen. vilket jag bara är på onsdagar och fredagar annars. men eftersom det inte blev något stall den här veckan så är jag hemma hela dagen idag också.

egentligen skulle jag och ida åkt in till stan och kollat på våran svenskalärare som har spelning på "big ben" ikväll. men vi bangade ur. jag är helt död efter att ha sovit alldeles för lite inatt.

så istället har jag målat ett "självporträtt". bara för att ha något att göra.





vadtycks. haha

//carro

P3 live session

det gick inte att logga in på blogg.se igår. mina fruktlösa försök gjorde mig bara frustrerad och ledsen. så jag gav upp allt vad bloggen hette igår.
istället var jag och martin på konsert på kvällen. P3 live session i radiohuset. 

jätte mysig och exklusiv spelning. jag tror inte att det var många över hundra personer där.
både andreas grega och asha ali var iallafall grymma. jag har knappt hört något från nån av dom, men blev mycket positivt överraskad.
sen så åkte sanna bråding samma buss som oss hem. en riktigt mysig date med min babe helt enkelt.

idag blir det inget foto. ska logga om att jag jobbar hemma med en bildanalys. efter skolan ska jag träffa moa en på en snabbfika inne i stan. ska bli skönt att få prata av sig lite..


jag vet ju vem jag ska lyssna på i höst :)
äkta mysmusik.

//carro

smoking beauty

så var jag trött på att pilla med mina pennor. eller trött och trött, jag har ont i fingrarna och ögonlocken klipper. så det är svårt att koncentrera sig.
nedan har ni resultatet av två dagars finurlande och knåpande. hoppas det tillfredsställer.







ingenaning om vem som är handmodell ;)?

//carro

det finns dinosaurier

det är med mycket trötta steg som jag kämpar mig upp till lägenheten efter att ha suttit i tre timmar och lyssnat på någon dinosaurie som föreläser om trafik.. som om man inte redan har hört allting, tio gånger om.

arbetsinervjun gick bra. jag vart lagom grillad och håller nu tummarna för hoppet om en inkomst. vilket skulle sitta fin fint så här när det snart är jul och när man ska försöka sig på att ta körkort.

nu ska jag sysselsätta mina fingrar en stund och göra klart skissen jag börjat på. samtidigt ska jag vänta på att en martin ska kommer hem från fotbollen. denna jävla fotboll alltså..


//carro

it's a nice day to start again!

nu går jag till bussen. önska mig och min händelserika dag lycka till.
tisdag here I come!


//carro

tisdag

det vart sent igår. eller ja, jag var seg när jag kom hem. för jag cyklade direkt från barnen till gymmet och mötte martin. sen handlade vi och när vi kom hem var färjan i fullgång. jag försummade datorn..


idag är händelsernas dag. jag känner mig bekvämt lugn, även om det pirrar lite i magen. jag ringde moa igår och hon försökrade mig om att det kommer att gå bra bara jag är lugn och trevlig.
så jag litar på att hon vet vad hon pratar om :).



kankse kryper nervositeten på under dagen. vad vet jag..

//carro

dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?

godmorgon.
min lata sida var framme imorse. halvåtta hade jag ställt klockan på för att hinna springa. kvart i nio ringde martin för att tvinga upp mig ur sängen.
men, jag ska ju trots allt träna ikväll. och eftersom det inte blir något stall den här veckan så kommer jag kunna träna tisdag, torsdag också.

nej, måndag it is och jag ser fram emot en sjuk vecka!



varför inte börja måndagen på ett bra sätt?


//carro

Some of them want to get used by you

söndagen är snart slut och jag börjar tänka på refrängen. det är ju allt förnuft till trots, en dag imorgon med. segt, men sant. själv funderar jag på att börja den med en sovmorgon och sen en joggingrunda, om mina knän håller för det. har blivit en hel del löpning den här veckan.

imorgon är det ny vecka och nya dag. skola och sen barnpassning.
tisdagen kommer bli den mest spännande på länge. direkt efter skolan ska jag på arbetsinterjuv på mcdonalds i sickla och sen på körkortskurs. alltså inget stall för mig i veckan. eller jo, på lördag är det halloween aktivitet. någon som vill sitta i skogen och skrämma barn? vi är i behov av stora, farliga killar utan liv en lördagkväll. tänk på saken.

nu går jag och lägger mig. godnatt.




//carro


god gave man rock n roll

senaste timmarna har spenderats med papper och penna framför datorn. varför jag sitter framför datorn och tecknar är även för mig och speciellt martin ett mysterium.. men det känns bra.

här är en liten del av vad jag gjort ikväll. jag tror inte att den är klar ännu, men det är en bra början tycker jag.






//carro

when love takes over.

när jag är sådär jätte jätte kär och glad så lyckas jag alltid försaka bloggen en helg eller två. men nu är jag tillbaka i datastolen för att tillfredsställa era lässugna ögon en stund.

vad har den här helgen erbjudit då?
inget jätte spännande på "detmanskagörapåhelgen"-fronten, alltså inget festande. eller jo, jag och martin delade på en flaska vin till idol i fredags, men jag är inte säker på att det räknas.

igår var jag hos ida hela förmiddagen och färgade och klippte hår. det har inte blivit några drasktiska förändringar då vi mest misslyckades med min utväxt än en gång.. dags att hitta nya metoder tror jag.
efter en trevlig förmiddag med halvdöva ida (öroninflamation) så satte jag på mig mina vita älsklingar (mina nya converse) och satte av mot forum för att bli upplockad. därefter blev det bil med en del av usek till årets US-gala i sollentuna. alla stockholms ridklubbars ungdomsektioner samlas och det blir prisutdelning och grejer. vi var nog sämst, på allt.
det var sagofigurs tema och det ända vi lyckades åstadkomma var att skämma ut stackars malin inför halva stockholms hästmänniskor.. inga priser vann vi heller.

sen vart det hemgång och till att krypa ner i soffan med martin, som hade varit och sett cats med sin familj. vi somnade som vanligt i soffan vid tio tiden och väcktes av att basse ringde vid halv tolv och frågade vart jag höll hus. ingen aning svarade jag och mumlade sen något om att jag skulle sova, puss o kram vi hörs..

idag har jag som vanligt varit i stallet och nu kom jag och martin precis ur duschen efter en intensiv joggingrunda. det är inget tips att jogga med någon som tränat fotboll, friidrott och innebandy hela sitt liv. iallafall inte om man inte är likasinnad..


jag och min babe.

//carro

nya bilder från peace

ÄNTLIGEN har jag fått bilderna från elins kamera. dock har hon tagit bort MASSOR av bilder. bakläxa elin. du för göra om, göra rätt. jag vill ha varenda bild, ocensur!
så varför inte skjuta in lite sköna känslor så här i höstmörkret.



festival är inget för veklingar!


festival är inget för folk som gillar att sova


festival är för martin när han har för stora brillor



festival är för folk med förstora galsögon (och för lite hjärnceller)



festival är för mongon



festival är för idioter


när mötley lirar får man se ut hur man vill!


är man hungrig gör man nästan vad somhelst för lite mat.


//carro

dear mr president

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1235248&renderingdepartment=2.34558

life´s like a rollercoster

när jag skulle säga hejdå till martin för en stund sen råkade jag snegla i spegeln och vart nästan lite rädd för mig själv.. sällan skådade påsar under ögonen på mig. helt svullen, det såg inte klokt ut.
men sen så sov jag inge vidare i natt heller.

det vart ju som sagt ingen skola igår. så jag åkte hem till mamma istället. sen gick jag ner till stallet. fick rida en häst som är ganska "ny", på lektion iallafall. det vart åka av kan jag säga. efter dryga halvtimmen hatade hon mig mer än något annat på hela jorden och ville förmodligen inget hellre än att döda mig. men jag envisade mig fast och fick henne att mer eller mindre göra som jag sa efter ett tag..
sen åkte jag med mamma och för att handla innan hon körde hem mig.

fredag idag, och jag glädjs inte det minsta. kul.

tog ett par bilder när jag gick ner till stallet. jag vill ha en bra kamera nu, min lilla digital kamera är ingen höjdare när man hittar vackra motiv.


ida förstår symboliken i den här bilden..


//carro

sleepy head

usch. jag gick inte till skolan idag. kom hem vid halvtvå igårnatt efter en trevligkväll med moa och hennes vänner.
imorse vakande jag första gången när martin gick vid kvsrt i sju, sen vid åtta. när klockan var åtta skulle jag bara snooza i tio minuter och sen gå upp. när jag sen vaknade upp vid tio i tolv mådde jag pissdåligt och gav upp alla försök att hinna till religionen som började tio över tolv..
nu är jag hos mamma och mår fortfarande dåligt. ont i skallen och trött som aldrig förr. det är det värsta med att sova förlänge.. att man blir så djävulskt seg efteråt..


//carro

buss

dags att ge sig av mot bussen. det är mycket motvilligt som jag kliver ut i det här rusk vädret. tydligen blåser det rätt bra också.. tillbaka till sommaren tack!


//carro

tillbaka till sängen?

när jag slog upp ögonen imorse möttes jag av samma sak som innan jag öppnade dem. kompakt jävla mörker. det var knappt så jag såg handen framför mig.. jag som var hos moa och hämtade mina nya converse igår och hade funderingar på att inviga de vita.. lär ju inte hända när man kommer bli tvungen att vada i lera hela vägen till bussen.

usch och fy.
idag är det skola som vanligt. efter skolan ska jag göra något så kul som att tvätta.. en underbar sysselsättning om man inte har något bättre för sig.
sen ska jag in till stan och träffa moa och några av hennes vänner för att fira av henne. så det lär ju inte bli att man kommer i säng i tid ikväll iallafall.
men det är det värt.


en solig bild. bara för att det är pissväder ute..

//carro

happy happy day

äsch, vi sumpar den kalla och frusna attityden till dagen från förra inlägget. idag kör vi på. typ som på bilden under!


vissa dagar behöver man gå ut med den här inställningen. bara för att kanske hamna i något mellanläge i slutet av dagen iallafall. på tisdagar måste man vara på bra humör!




vi tar en glad låt också då. bara för att, haha.

//carro

brr

en minus grad står det på min virtuella termometer. en minus.. fyfan. det är ju vinter?

har inte sovit många timmar inatt. sista gången jag sneglade på klockan var den kvart över två. när jag vaknade för en timme sen kom jag ihåg att det var fullmåne igårkväll. så nu vet jag vad jag har att vänta i två tre dagar till. usch.

nu ska jag värma mig med min kopp te innan jag klär på mig.



//carro

what a feeling!

så var måndagen snart till ända och den förbannade uppsatsen är utskriven och iväg skickad. så nu har jag mitt på det torra, för tillfället.

dagen redde sig rätt bra trots att jag inte hann springa imorse. tog cykeln när jag skulle hämta tjejerna istället. inte likvärdigt med en joggingrunda, men alltid något.
när jag lekt klart med lego och hoppat färdigt med hopprepen, cyklade jag till gymmet och mötte upp martin. jag körde axlar och biceps i fyrtio minuter. sen hem för middag.

nu har jag suttit med mamma i telefon och gjort några sista justeringar på uppsatsen. nu är jag klar och känner mig mycket lätt och tillfreds.
dags att teckna lite. måste ju öva de skillsen ibland också.



så här lätt känner jag mig ungefär.

//carro

bye bye

inlägg nummer ettusen. grattis, eller något.

jag skulle inte ha druckit kafe till frukosten. skakar i hela kroppen nu när koffeinet håller på att går ur. typikst mig.

nu ska jag hälla i mig lite vatten och borsta tänderna innan jag går till bussen. lunch i skolan.
ska passa tjejerna i eftermiddag och sen träna. så det blir sent ikväll.


//carro

Goooodmorgon!

vilken jävla måndag! jag vaknar så sent så att jag inte hinner springa.. så nu måste jag köra dubbla pass ikväll. jävlar.
meen ändå är jag på något slags hyper humör och sitter här och lyssnar på låtar från lördagens utekväll. vilket jävla drag det var! men det fick man ju sota för igår kan jag tala om. buss till ingarö på baksmällan är ingen höjdare. men vi överlevde och väl ute blev man piggare av lantluften haha.

lördagskvällen spenderades på the bridge med ida, linnea, basse och simon. vi dansade tills idas fötter var redo att överge henne, då vacklade vi hemåt mycket glada i hågen och med föraningar om vad som skulle vänta när vi vaknade dan efter.
martin och chrille var också ute. när vi åkte hem pratade jag med martin som var i fullgång med vad han nu gjorde, dansade, raggade eller söp bort alla pengar (eller förmodligen alla tre på samma gång).
sen ringde han mig kvart över tre igen och meddelade att han var på väg hem och ville att jag skulle laga mat till honom. fuck you sa jag, som precis krypit ner i sängen.

somnar och vaknar inte när martin kommer hem. vilket inte var så konsitgt. för han var hemma igen vih halv sex. hur lyckades han när han var i slussen klockan kvart över tre tänker ni. snubben somnade på bussen, vaknade upp i lugnet vid fyra tiden och inser att det inte går några bussar tillbaka. så det var till att ringa taxi.
tydligen hade han försökt ringa mig, men jag sov så fyllehårt at jag inte ens vaknade av min ringsignal som hela huset brukar vakna av annars.
så när jag klev upp vid halv tio hade martin inte fått  många timmars sömn. så går det, när man super för hela lönen på en gång.

haha


linnea gömde sig när fotografen kom fram. det gjorde inte vi.

//carro


i got a feeling

nu test bloggar jag på idas nya dator. det verkar som om det funkar fin fint. lite konstiga knappar bara.

vi sitter här och dricker några glas vin och laddar inför kvällens festande. ikväll blir det hel kväll. jag har till och med höga pjuks på mig. hah.


//carro

jävla jobb

jävlar vilken dag. upp och ner, in och ut fram och tillbaka. flytta är inte min grej. iallafall inte i pappa trapphus, där det är trappa efter trappa..
så nu ska jag lägga mig och sova en stund. det vankas party ikväl..


//carro

spex

öppnar upp facebook och ser att kim i min klass slängt upp bilderna från vårat spexfoto idag. jag tror aldrig att vi har haft så kul hela klassen som när vi skulle måla dit skäggväxt, mustascher och dölja långt hår innan fotot.

temat vi spelade på var att vi bara har en kille i klassen. så vi drog en skylt med, hitta oridinalet. sen gömde vi honom med samma förklädnader som vi andra någonstans i mitten av bilden. jag kan ju säga att den blev grym.
efter foto marscherade hela SB3 till matsalen och skapade ett manligt långbord.


jag och kim innan fotot.



klassen i matsalen. haha underbar samling det där!

//carro

hell fucking yeah!!

jajamensan. nu har jag skrivit svenska uppsats i nära två timmar och jag känner mig stolt över att jag övervann förbannelsen över att det förra utkastet på något mystiskt sätt eliminerats från min hårddisk. jag är nästan säker på att det här är bättre och för all del med komplett än det jag skrev så förnetiskt på i onsdags.

så nu har jag belönat mig själv med att sätta på lite musik och ett blogginlägg i väntan på att mamma ska skicka tillbaka ett svar med korrektur och kommentarer på arbetet. ibland är det väldigt bra att ha en mamma!

så nu ser det ganska ljust ut för min del på fest fronten imorgon. jag kanske trots allt kommer ut bland lite folk och bra musik för dans och trevligt sällskap. hoppas på att få ihop ett litet gäng som kan följa med. någon ?! haha.

nu funderar jag på om jag ska överraska martin och dyka upp på hans match även fast jag sa att jag skulle sitta begravd i plugg hela natten.. låter som en rätt skän idé. då kommer jag ut härifrån också.


just nu

//carro

häng gud

min frånvaro igår har sina skäl. minns min uppsatsen jag har skrivit på i några veckor nu? som jag nästan vart klar med i onsdags?
ehum, min dator hade bestämt sig för att jag skulle göra om den.. så allt jag skrev i onsdags har försvunnit.. så det är bara att göra om hela skiten.. om det inte var nog med det så har hela datorn blivit fucked up och flyttar runt och kopierar mappar på konstiga ställen.. ingen höjdare. så om den inte skärper sig skickar jag ut den från balkongen.

så ikväll blir det inget roligt. hade tänkt åka och kolla när martin spelar sin sista match för säsongen.. men nu får jag sitta och plugga svenska hela kvällen istället. tack gud.




//carro

fast!

mafia wars, jag är fast. så fort jag slår på datorn måste jag in på facebook för att se hur mycket jag tjänat på mina strippklubbar och hur det går i mina maffia krig. haha. sjukligt.

nu är iallafall jag uppe och har ätit frukost med martin. eller martin åt frukost med sin sporttidning och jag ägnade frukosten åt att läsa serier och lösa sudoku i väntan på att han skulle läsa klart om mats sundin som plötsligt ska sluta spela hockey.. intressanta grejer det där.

torsdag innebär skön dag i skolan och idag ska jag hem till mamma och låta henne hjälpa mig med det sista på min uppsats innan jag ska rida ikväll.
nu ska jag klä på mig, om jag inte fastnar med mafia wars, då stannar jag hemma hela dagen ;).



godmorgon

//carro

RSS 2.0