dag nummer 13

dagen innan hemresedagen och idag har jag fått lära mig av martin att alla mulvadar har glasögon, jag är trött..

just i skrivande ögonblick sitter jag i idas säng och lyssnar när hon pratar med chrille i telefon med mycket hög ljudnivå, med andra ord: det är svårt att inte höra vad dem säger till varandra.
morgonen startade idag halvåtta av att kalle (deras hundvalp) kommer infarandes i 200 blås och börjar hoppa runt i min säng och slicka mig på alla ställen han kom åt (glöm inte att det var en hundvalp och att dem gör sånt!!!) tills jag vaknade till liv och vart grinig för att någon hade öppnat dörren och släppt in odjuret. sen låg vi kvar i sängen ett tag till innan vi kämpade oss upp för att äta frukost och sen fixa iordning i stallet. när stallet, som avklarades ovanligt fort idag, vart klart gick vi in och bytte om till shorts och tog oss med hjälp av fyrhjulingen ut på fältet. sen började pinn/sten-plockningen som gick väldigt lätt när man hade martin på andra sidan luren nästan hela tiden. goosh vad saknad du är hjärtat! vid elva snåret drog vi oss tillbaka för att börja förbereda lunchen, rostbiff och fransk potatissallad. och nu har vi våran vanliga lunch siesta eftersom det är så varmt ute och inte särsklit behagligt att jobba nu. men om ett tag ska vi återgå till vårat arbete för sista gången på de här två veckorna. imorgon bär det av mot hemlandet stockholm igen och jag ska äntligen få återförenas med världens bästa kille :). på söndag kommer mickis hem från möja så jag har bokat henne måndag-tisdag, då vi har fem års jubileum på tisdag.

nu ska jag göra mig intressant för allmänheten. vi hörs!

over and out


imorgon återvänder jag till vår vackra huvudstad :)!

//carro

dag 12

goddag, eller för de flesta hemma kanske man ska säga godmorgon? jag har varit uppe sen halvåtta imorse och "jobbat". idag tog jag och ida fyrhjuling och släp ut på fältet och satte oss och solade och läste lite. det fick bli våran hemlis. nu ska vi snart äta lunch och sen kanske åka och bada om det fina vädret håller i sig.

igår blev det inget inlägg av anledningen till att jag låg i sängen hela dagen och hade jätte ont i magen.. mådde illa och hade värk, fick inte riktigt i mig någon mat. det vart dock bättre framåt kvällen och idag hade jag ont i morse och lite fortfarande. hoppas på att det går över tills jag kommer hem! eftersom hela min helg typ redan är planerad, haha. på fredag ska jag ida martin och chrille in till stan och shoppa. man måste ju bränna lönen så fort man har fått den, haha. nej men jag är i desperat behov av lite nya underkläder :). får väl se vad det blir.

nu blir det till att göra något annat :)

over and out


CatOlenas Reminick, björndalens stjärna :)


//carro

dag 10

helloj! dag tio har rullat förbi och nu sitter jag i idas säng helt slut efter en dag med fullfart. vi hann med precis det vi skulle göra idag plus att vi hann sola i någon timme på lunchen, as nice! sen fick vi fajitas till middag ( tacos fast med kyckling, typ..)  och sen har vi hunnit ta våran promenad och sen ridit lite över markerna här. jätte mysigt.
nu är ida på nedervåningen och klipper sin bror som rycker in imorgon.

jag saknar min pojke som sitter i stockholm och ska börja jobba imorgon, men som (för min skull:D) tar ledigt på fredag så vi kan umgås när jag äntligen kommer hem. fan vad jag saknar mongot.. nej nu tror jag att han ska få sig ett telefonsamtal!

over and out

//carro

dag 9

hello! idag kan bli årets varamste dag och vi har tagit ledigt för att åka till stranden i åhus med idas bror. bikinin är på och håret är fixat för stranden.
igår kväll fick jag och ida åka och äta kebab till middag. fett gott, som en bit av hemmalandet stockholm ^^. vi lyckades också äntligen kolla på 27dresses som var en besvikelse. precis som alla andra amerikanska kärleksfilmer, kladdiga och fruktansvärt tillgjorda.

nej hörrni, nu ska jag göra någonting annat.

over and out

//carro

dag 8 forts.

hejhej igen. nu är vi inne efter en dags slit i det som ska bli ranchens nya ridbana. och vad har vi gjort? plockat en miljon jävla stenar och lagt dem i skopan på traktorn.. gooosh vem uppfann sten? och vem sa att det skulle vara så jävla många.. det absolut bästa var väl nästan att det var 4000 jävla grader varmt idag också. ska inte klaga mer när vi får plocka pinnar i skogen. men va fan, våfflor till lunch och sen blir det grillspet till middag, varför klaga när det serveras ass mother god mat i alla fall. haha. ikväll ska jag och ida kolla på 27 dresses och sen se om vi orkar ta våran kvällsrunda som tar ca 45 minuter att gå. rätt skön promenad på kvällskvisten innan man myser ner sig i sängen med antingen en bok eller en film. lantlivet passar mig rätt bra i vissa mängder. två veckor tror jag är perfekt. så är man mentalt utvilad när man återvänder hem till stressen också.

nu hoppas jag på att mongot till pojkvän jag har tänker svara i telefon innan jag blir ledsen. haha, men han var tydligen på grönan så han är väl förlåten för att han inte hör telefonen. saknar dig älskling :') .

nej nu ska jag ta det lungt en stund innan middag, kanske blir så att vi måste laga den.

over and out

//carro

dag 8

godmorgon ! nu har över en vecka förflutit här på gården och jag trivs jätte bra. bortsett från att jag saknar folket hemma.. men det är bara fem/sex dagar kvar tills vi åker hem.

skriver mer ikväll :)

over and out

//carro

dag nummer 6

tjena bloggen! vart väckt för ungefär 40 minuter sen och har hunnit äta frukost och diska. har inte haft tid att skriva på två dagar nu då allting runtomkring tar enormt med tid. i förrigår fortsatte vi arbetet i ån hela dagen och sen hjälpte vi sara att grooma (ta in och ut hästar som hon rider). igår var vi lediga hela dagen och jag, ida och sara åkte in till kristianstad och shoppade loss lite. jag och ida gick för oss själva och började dagen med att äta lunch på stans "inne" fik. en jätte god tonfisksallad vart det för min del. sen var det bara ut i shopping världen en stund. det vart ett linne, två par trosor och en ny behå. mycket nöjd med inköpen. på vägen hem gjorde vi massor av ärenden.  till middag gjorde jag och ida hemlagad pizza och tog sen en promenad på 45 minuter efter maten, då vi fotade skånelandet i alla tänkbara vinklar. ni får se när jag kommer hem :).

idag ska jag och ida börja måla verandan, eller jaa, staketet runt verandan. plus att det nu kom en kille som ska skjuta en av korna som tydligen inte gör någon nytta. usch vad jag hatar sånt. får se till att hålla mig undan tills allt är klart så jag slipper se den stora lurvbollen när den är död. usch.
nej nu ska jag ta mig för något. jusste! jag har gjort ljusa slingor i hela håret och klippt till en liten lugg... lite kul med förändring tills man kommer hem ^^

over and out



//carro

dag 3 eller 4?

helloj! dagarna flyger förbi här nere. vi är redan inne på dag fyra, sen vi lämnade stockholm villsäga. det är dag tre på gården :) . idag startade vi med att samla ihop staket till kofållorna och sen bygga ihop en mycket mindre fålla. sen så tog vi ett break och vilade och åt lite lunch. efter lunchen var det nya friska tag i ån för att rensa upp pinnar och klippa ner gammalt stängsel, (stängslet = mitt jobb), jag fick även köra fram och tillbaka på fyrhjulingen. min älskling återvände efter ett dygn i köpenhamn så jag äntligen fick höra hans gulliga röst :).
efter middan tog jag och ida ut doris (nej det är INTE en ko) och catOlena på en runda i skogen. (hästar!!) jätte mysigt att galoppera längs stigarna i skogen och vid fälten. det absolut bästa var väl att det var fint väder och kvällssol. nästan solnedgång..

nu ska jag och ida fortsätta vårat ihärdiga tittande på gossip girl, ska se hela första säsongen :) .

over and out


//carro

Dag nummer 2 i skånelandet

godeftermiddag. vi har precis avnjutit en lunch-middag tillsammans med idas famlij efter att ha varit ute på fältet och jobbat. eller fält och fält, jag tycker mest att jag har stått i ett dike idag, men ändå. jag fick uppgiften att knipsa av gammalt nät som suttit vid diket, detta föratt jag har ont i ryggen och skulle slippa bära massa pinnar.

igår kväll var vi hos grabbarna i åhus för att umgås en sista kväll innan de for till köpenhamn och vi tillbaka till gården för att jobba i två veckor. det var jätte mysigt, vissa bitar av kvällen i alla fall. vi satt nere på stranden och lyssnade på musik  och tittade ut över vattnet och bara tokmyste. i like :) . sen var det kanske inte lika skönt att sova i deras förbannade tält på deras fruktansvärt osköna liggunderlag med bara martins arm som kudde. jag tror att jag sov max en timme efter att jag kommit på att jag hade öronproppar i bakfickan på byxorna. (folk utanför förde ett jävla liv!)

nej nu ska jag krypa ner i sängen bredvid ida och kolla på film resten av dagen. ingen av oss är särskilt på g idag. trots att vi tog en powernap på typ en och en halvtimme. nej men vi hörs :)

over and out


//carro

" zombies in the wood.."

hellojsan! nu sitter jag i idas rum i skåne och väntar på att få ta en välförtjänt dusch, efter en dag på fältet. jag har varit här i ett dygn knappt och det känns redan som hemma :). jätte skönt. trevliga människor och mycket att göra. så tiden flyger bara förbi. efter middagen ska vi in till åhus och träffa killarna, sova i deras tält och sen återvända hit klockan nio i morgon bitti för att fortsätta jobba. as kul. haha. imorgon ska vi fortsätta på det som vi började med idag, plocka upp grenar och stockar ut ett dike. eller deras "bäck". vi har hunnit med att åka fyrhjuling och vart i tolarp och handlat med moppen. nu återstår bara att äta middag och göra sig snygg :) . (man kan ju varken lukta eller se ut som en lantid när man ska träffa pojken).

skickade ett mobil inlägg igår kväll, men såg nu att det inte kommit fram. lite surt eftersom det var ganska så långt. men men skit samma. sitter ju ändå och skriver nu och det finns internet och alla vanliga bekvämligheter här. ett helt vanligt hem, bara det att det ligger mitt ute i bushen och att det finns kossor. jag stormtrivs!

just nu känns borta väldigt bra!

over and out


en skön bild på mig och ida när vi chillar i hagen bara ;)
jag till vänster. ida till höger !

//carro

En och en halv timme kvar av resan

MMS

En och en halv timme kvar av resan och vi har precis börjat åka igen efter en kisspaus i regnet. Så dyngsur och kall sitter man åter i bilen. Vi åkte förbi sveriges största sjö och såg en bit av jönköping som ser ut som en grekisk bergsby. Det såg faktiskt ganska mysigt ut med husen som låg på bergssluttningen i halv solskenet. Nu dunkas det någon slags hiphop på hög volym så det känns som om trummhinnorna ska gå sönder av all bas i bilen. Snart är vi framme och jag får träffa min älskade ida igen :) Over and out \\Carro


nu sitter jag i bilen med martin

MMS

nu sitter jag i bilen med martin och chrille och vi styr först mot linköping för ett snabbt stopp och sen vidare ner till kristianstad och ida. Efter bara några få timmars sömn sitter jag i mina favorit shorts och hoppas på att få somna och sova bort större delen av resan. Det skulle ju inte vara helt fel. Hör av mig senare om jag har tråkigt :) over and out \\Carro


"fly to liiive...!"

kom precis hem från maiden konserten, och jag kan ju säga att det är bland det kungligaste jag har gjort i hela mitt liv! även fast jag typ inte såg någonting och att jag har sjukt ont i fötterna. men musiken var grym :)
lägger upp bilder så fort jag frå tillfälle!

over and out från en frälst brud!


//carro

" the trooper!"

tjaa! onsdags förmiddag och bara timmar kvar tills konserten med maiden börjar.. AAAHHHH vad häftigt det ska bli! plus att jag ska gå med elin, martin och några av hans kompisar. sjukt kul! sitter i olläs maiden tröja ny sminkad och ska snart börja fixa håret innan det blir dax att ge sig av mot humlan för att äta lunch och ladda. jag lyckades knipa olläs death on the road tee. haha, en av de ballaste tycker jag.
sen imorgon bitti packar jag, martin och chrille in oss i bilen och startar resan mot skåne, ida och massor av nya äventyr.
fan vad jag ser framemot de två kommande veckorna. när jag entligen ska få träffa ida igen och leva lantis liv. nu startar sommaren på riktigt! :)

over and out


bild från inflames på grönan. om jag har hört rätt så kommer maiden att vara miljoner gånger coolare!



 

//carro

" losing my religion.."

goddag. vaknade för dryga två timmar sen och har sedan dess fixat och mejslat runt lite. rätt skönt att kunna ta det så lugnt på dagarna. vid fem kommer moster och plockar upp mig för en visit på sjukhuset. måste träffa mamma innan jag åker till skåne på torsdag, vilket jag inte hinner göra imorgon eftersom det då är iron maiden konsert. (jippie!) och vi ska börja i humlan redan vid tolv och sen börja köa runt tre tiden.. hmm, får se hur mycket folk det är då. ollä och några började köa redan igår. jävla mongon.. men har man inget bättre för sig så.. ¨

nu ska jag skriva en packlista som jag kan gå efter sen och se så jag får med mig allt. ska nog ta med mig lite av de nya kläderna jag har köpt :) igår vart det ett nytt linne från indiska, en tee och en kofta från bik bok. ååhh vad jag älskar när det är rea :)!

over and out

//carro

" ohh yes "

i dessa bittra tider känns det som om det är dags för lite förändring, slänger upp en ny header !

" every waking hour.."

om man kunde stava till ljudet av en suck som kommer djupt inifrån så skulle jag ha inlett det här inläggt med det.
drömmen om att livet äntligen kommit till en punkt där det såg ut att kunna fortsätta bra ett tag föll i en miljon små bitar i onsdags.. som jag skrivit tidigare så ligger min mamma inne på sjukhus och har gjort det i över två veckor nu. och i onsdags eller tisdags (dagarna den här veckan har liksom flutit ihop lite..) så fick dem reda på att mamma har leukemi. alltså blod cancer.. vilket kom som en fruktansvärd chock för oss allihop tror jag.. ingen som står famlijen nära har riktigt varit sig själva de senaste dagarna. min moster jäktade ner från luleå, morbror och hans fru har bjudit på middag och erbjudit en plats i sitt hem om jag eller syster känner för att komma bort ett tag. och plötsligt har jag själv kännt att man kanske ska börja tänka lite mer på folk runtomkring.. ta vara på de små ögonblicken och sluta rusa från moment till moment. från och med nu måste jag lära mig att leva upp till mitt motto; lev för dagen, inte för framtiden.

nu har vi sådan tur att man med dagens teknink kan behadla den här typen av sjukdom.. även fast det kommer att ta lång tid och mycket lidande från alla. inte bara mamma, utan även folk runtomkring. det är nu hon behöver oss som mest.. och det är nu man inte vet om man ens kommer att klara av morgondagen till hundra procent. det är nu som man måste börja leva minut för minut och hela tiden vara vid medvetande.. lära sig att det inte alltid lönar sig att planera, för det är inte alltid det går som man har tänkte sig ändå..

over and out


något som känns rätt nu. losing my religion - r.e.m


//carro

"for you.."






this is the first day of the rest of my life..


när styrkan kommer tillbaka ska jag berätta vad det är som pågår..

"stand up!"

också vill jag tillägna en applåd till gud som nu lyckats göra mitt liv så miserabelt som möjligt!

" restless.."

godmorgon! det är sol idag, fören gångsskull :). skulle egentligen redan vart på väg till sjukhuset. men det blev lite upp skjutet, så jag blir hämtad vid tolv istället. sen börjar jag jobba vid tre.. och efter knappt 4 timmars sömn i natt så vet jagi nte om det är någon höjdare. är i alla fall hemma hos martin nu och han står och spelar guitar hero framför tvn och sjunger. underbart söt :) . igår var vi vid kockan och spelade brännboll och fotboll. rätt kul faktiskt, även om det bara var martins kompisar.

nu ska jag fortsätta lägga över musik till fickminnet som ska med hem till mamma, ska bo där i veckan nu och passa hunden.

over and out

//carro

"god made us to suffer.."

varför ska världen behöva vara så jävla orättvis? varför ska alltid de goda straffas? varför jag? varför nu? snälla, kan man inte bara få må bra ett litet tag. gud hatar mig, och nu har jag fått mer bevis än någonsin för att han verkligen inte existerar!

over and out

//carro

" forbidden way to heaven.."

hello! nu har jag och martin städat ur nästan hela lägenheten, så den är jätte fin nu :) . han ska tydligen få besök av sin föredetta "sambo", haha. vet inte om det var därför vi städade eller för att det såg för jävligt ut med alla mina grejer på golvet och så. men men.
min mammas sambo ringde mig imorse och meddelade att dem flyttar mamma till huddinge sjukhus idag. det skulle tydligen vara bättre där. så kanske dem hittar felet på henne. han erbjöd sig att köra dit mig och syrran ikväll, så vi kunde hälsa på henne.. undrar bara om man verkligen vill se henne i det tillståndet hon är i nu. snackade med henne i telefon i gårkväll, hon låter så jävla dålig..
sitter och håller tummarna på att det ska bli bra snart så hon får komma hem.

igår ringde mamman till barnen som jag passar och kollade om jag kunde jobba i veckan, klart jag kunde! så imorgon och eventuellt på fredag ska jag hämta på dagis och sådär. har inte varit där på ett bra tag nu. lite bra med pengar också :).

igår var det så kul väder så jag och martin köpte jätte mycket godis och grävde ner oss i sängen och kollade på mordet på jesse james. den var bra, fast rätt så seg, kunde ha vart lite kortare och gått i lite snabbare tempo. men annars var den bra. brad pitt är ju med, så man har ju något fint att titta på iallafall. haha :) .
nej nu ska jag göra mig iordning, vi ska tydligen tvätta bilen.

over and out

 

jaa, om vädret fortsätter så här tråkigt åker jag tillbaka!


//carro

" ooohh rainy day! "

goddagens! måndag idag och det spöregnar ute idag. vilket betyrder att dåliga nyheter är på väg.  inget vidare med tanke på att mamma har blivit sämre och förmodligen inte får komma hem från sjukhuset på ett par dagar ännu..

sitter hemma hos martin nu och laddar in bilderna från rhodos, orkar inte vänta längre. har ju vart hemma en vecka och inte lagt upp några eftersom jag tänkt gör det när jag kommer hem till mamma. men som det ser ut nu så kommer jag inte dit på ett tag.. men men. idag ska vi åka runt och fixa massor av saker och sen hälsa på mamma en stund.

bilderna lägger jag in när jag har tid :)

over and out

// carro

" front to back.."

tjaa! kom just innanför dagen efter en dag i solen och i en sval bil. har legat nere vid sjön med mickis och jossan ett tag, sen kom chrille och gjorde oss sällskap innan vi åkte och hämtade martin på jobbet för att bege oss till kungens kurva. anledningen till den lilla utflykten var för att chrille och philip skulle kolla på en ny baslåda till deras bil. kan bli rätt häftigt. när vi var klara där gick de stora killaran på systemet medans jag och philip fick nöja oss med donken. men det är ju gott de också :). mätt i magen begav vi oss hemåt igen och nu är jag och martin hos honom och klurar på vad vi ska göra ikväll. lär ju komma på något om en stund.. jag vill göra någonting i alla fall. men får se vad som händer :).

over and out


kom hem nu :(


//carro

" the girl with golden eyes.."

morning! vaknade av mig själv för tjugo minuter sen och har fått i mig två mackor och lite juice. det är strålande väder ute och jag försöker få kontakt med omvärlden för att hitta någon att bada med, haha. men dem flesta ligger nog och sover fortfarande.
nu sitter jag i alla fall och lyssnar på Sixx AMs senaste album "heroin diaries", sjukt bra! att rekomendera.

igår gick jag och mickis ner till en sjö som heter glasan och ligger nära dära jag bor med min pappa. när vi kom ner träffade vi jossan, sara och ludde som låg pch stekte på bryggan. så vi gjorde dem sällskap. när vi kände oss färdig stekta gick jag och mickis upp till pappa och umgicks lite med honom och sen tog jag mig hem till martin enbart med hjälp av mina fötter. om busstrejken ska fortsätta så kommer de 250 000 människor som drabbas att få mer motion och gå ner i vikt, haha. men måste försöka klämma fram något positivt ur allt.

mamma fick inte kommer hem från sjukhuset igår heller.. moster ringde och pratade en stund. hon kom med dåliga nyheter. vilket inte kändes såå kul. men martin fick mig som vanligt på lite bättre tankar och jag hoppas att hon får komma hem idag, eftersom de ändå inte tar några prover på helgerna.. och jag hoppas verkligen att hon får komma iväg på SM som hon har sett framemot i ett år nu. varför ska det alltid vara så orättvist?!

over and out


sjukt bra. djupt och verkligt! en sann historia.



 

//carro

" it just feel soo good.."

godmorgon! idag känner jag att det faktist är ok att säga godmorgon eftersom klockan är innan halv tolv , haha. martin ringde och väckte mig för exakt 23 minuter sen och jag har redan fått i mig halva min frukost bestående av; tre mackor med skinka och gurka, ett glas multivitamin juice och en stor kopp te :). ALLTID te, hur varmt eller kallt det än är så ska man alltid dricka te :) eller jag ska iallafall, haha. usch och fy för kaffe. en latte kan vara gott ibland, men annars, njaae. det är inte riktigt min grej.
dagen ska snart stara med en promenad till pappa för att hämta en handduk och sen möta upp mickis för att gå ner till stranden och tavara på de soltimmarn vi får. jag har bara hunnit bada en gång här hemma i sverige, och det var i en sjö. haha. vi ska iochförsig ner till en sjö nu med, så jag kan ju inte säga att jag har badat i det svenska havet ännu. men men. nu ska jag äta klart och göra mig iordning.
ha en bra dag!

over and out


på stranden i rhodos stad. 35 grader varmt.. :)


//carro

"fences.."

nu har jag snackat med martin, vi åker och hälsar på mamma när han kommer hem. fan vad snäll han är  mot mig hela tiden :). som plåster på de små sår jag fick idag så har jag laddat ned paramore och serj tankians senaste album. så nu har jag lite musik som sällskap ett tag iallafall. den sista timmer innan min älskling kommer hem :) ... men men. nu ska jag lyssna på musik och snacka med basse på msn en stund. återkommer med uppdateringar när det finns några! :)

over and out


världens coolaste brud, världens bästa band! paramore!


//carro

KUL!

mamma ringde precis.. igår sa dem att hon skulle få komma hem idag.. nu säger dem att hon inte får det. tidigast imorn kväll.. jag pallar inte nu. kul att komma hem till det här. kan det inte bara gå bra någon gång? snälla..? nej nu måste jag ringa min pojkvän och gråta lite.

//carro

" mr. brightside"

jahaa, nu har jag spenderat den senaste timmen i telefon med mickis samtidigt som jag lyckades få igång martins playstation och quake 3 spelet som han har. kul?! njaae, men det är ju iallafall ett tidsfördriv.. nu håller jag på att koka penné pasta till lunch. gud vad jag äter pasta varje dag. men der går fort är enkelt och galet gott.. nu ska jag avnjuta min lunch och spela lite mer tv-spel. haha

over and out

//carro

" over heating?!"

vem fan var det som lovade värme bölja och 30 grader varmt till helgen? jag kollade precis smhi's väder och det var väl inte riktigt vad som stod där.. tydligen ska det spö regna på söndag, eftersom det absolut inte är enda dagen på hela veckan som jag verkligen gör något. jag orkar inte svensksommar, jag vill tillbaka till grekland! ! !


värmebölja? my ass!


//carro

" he doesn't look a thing like jesus.."

nu rockar det lite the killers på martins sega dator. mickis har svarat på mitt sms, hon står och målar ett plank eller vad fan det var, hon skulle höra av sig när hon var klar. och det känns som om det kan ta jäätte lång tid, fan vad trikgt jag har. haha. ska vi se hur många inlägg jag lyckas skriva innan jag har hittat på något att göra eller hittat någon att vara med. well, martin slutar om tre timmar och 44 minuter, det är ganska många inlägg faktiskt.. just nu har jag en sjuk lust att åka in till stan och shoppa upp mig på lite rock prylar och fina sommar kläder. men eftersom jag varken har bil eller något annat att ta mig fram med så blir jag kvar här. jag vill har körkort! bara nio månader kvar nu, haha. sen ska man ju ha råd med en bil också. och det lär ju ta ett tag om jag inte tar ett lån eller får en bil när jag fyller år, vilket inte heller lär hända, men va fan!
har ju bestämt mig för att alla pengar jag kan ska jag spara till en resa nästa sommar. det ska bli en grej att åka bort minst en vecka varje år med massa kompisar! nästa år kanske det blir kroatien eller en resa till till grekland, fast kanske en annan ö eller själva fastlandet. martin vill åka till italien, något jag också skulle kunna tänka mig, det är sjukt fint där. thailand i vinter skulle ju vara rätt så häftigt också, äver jul och nyår eller så. synd bara att det är så jävla dyrt. men mamma har sagt att om jag lyckas tjäna ihop till en biljett så får jag följa med och hon betalar allt annat när vi väl är där. ballt! men jag skulle aldrig klara av att vara borta en månad från allting, även om det skulle vara sjukt kul så skulle det nog bli rätt segt efter ett tag och man skulle få sjukt mycket hemlängtan. hmm, kanske ska ta en promenad till pappa? han lär ju vara hemma snart, om han inte redan har semester. men vad vet jag?!

måste bara visa en bild på lily cole, jag har massor av kompisar som tycker att jag är jätte lik henne, själv kan jag inte riktigt bestämma mig, vad tycker ni?

over and out


jag vet inte riktigt! .. men på den här bilden är hon inte så sminkad eller uppklädd.. vad vet jag.


//carro

"empty walls.."

aaahhh, jag får panik av det här.. jag är så fruktansvärt frustrerad över att jag inte kan komma någonstans på grund av de jävla sepe bussarna. pallar inte.. hur fan ska jag ta mig till stallet eller hem överhuvudtaget.. får ta ett snack med min käre far om skjuts till stallet på söndag. fan vad irriterande. aah..
sitter och lyssnar på lite serj tankian, jätte bra musik när man är lite arg. annars har det mest varit looptroop och red hot chilipeppers idag. skratta inte åt min sjukt blandade musik smak. haha.

idag är det exakt två veckor kvar tills iron maiden konserten! wihooo!! :D sjukt vad kul det kommer att bli. martin, så underbar som han är hade köpt en maiden tröja till mig men " bring your daughter to the salughter" loggan på. men han underskattde min storlek rätt grovt och den var jätte förliten :'(, får hoppas att det går att byta den, annars hamnar den nog på väggen hemma. haha, måste byta ut lite affischer och så tror jag. just nu sitter det green day, simple plan, good charlotte och sum 41 bilder över hela väggarna. dem banden i allära, men det är inte vad jag lyssnar på mest just nu. det blir nog till att byta ut dem mot lite rammstein, paramore, iron maiden, metallica och så vidare. det jag lyssnar på just nu helt enkelt ;) .

nej men vad ska jag göra nu då? ta och läsa lite kanske. hmm.. jag orkar inte med det här.

over and out


min absoluta favorit "bild" av eddie!



//carro

Duktig tjej!

nu har jag diskat nästan allt som stod på diskbänken, det är han väl värd?! efter att ha lagat mat till mig och tagit hand om mig när mamma är sjuk. haha, det låter som om han skulle vara någon sorts extra pappa. saknar honom nu när han är på jobbet :(. men på fredag går han på semester och då får vi vara tillsammans hela dagarna enda tills jag åker ner till skåne. prel. datumet jag åker är 17 juli. får se om det blir så. sen kommer jag hem runt den 30 juli, så att jag hinner vara med min älskling de sista dagarna på hans semester. det blir nog kul! saknar min lilla ida också, som pront skulle iväg och segla så fort jag kom hem, så henne får jag ju inte träffa förrens jag kommer ner till skåne heller.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. jag vet att martin har laddat ner den nya narnia filmen till datorn, men det känns lite beiget att sitta inne och kolla på film på sommarlovet. eftersom jag och moa satt och kollade på första säsongen av greys antomy halva dan igår, andra halvan käkade vi på något. haha. fan vad jag äter mycket när jag är med henne. det är ett rent under att hon är så smal som hon är.. och hon är verkligen jätte smal! hon kan ju inte ha normal ämnesomsättning någonstans. jag går upp i vikt bara jag luktar på godis eller så.. vissa har ju tur.
kanske ska försöka få tag på mickis och kolla om hon kan ta sig hittåt på något sätt. man kan ju alltid hoppas. jag har jätte tråkigt :(.  någon annan som har tråkigt?

over and out

//carro

" why you closin now?"


jag är rätt så trött på att vakna med en huvudvärk som håller i sig hela dagen bara för att det är så kvaft ute.. molnen gör så att det känns som att den friska luften inte kan tränga ner till våran nivå. och jag påverks sjukt mycket av vädret, regnar det är jag nere och på tråkhumör, är det solsken är jag oftast på topp och alltid på g. helt sjukt. under hösten blir jag deppig och rastlös.

idag är det den 2 juli och jag tycker att gud kan bjuda på lite schysst väder ett par veckor nu så att jag får ha kvar min bruna färg tills skolan börjar, haha. (eftersom jag alltid är blekast annars). hittills har ingen av dem jag träffat hemma varir brunare än mig. fast jag har ju iofs inte träffat så många ännu. men men.

idag hoppas jag på att min mamma får komma hem från sjukhuset, hon fick aldrig göra det igår och det lät på henne i telefon som om det var väääldigt osäkert om hon skulle få komma hem idag eller inte. saknar min mamma :(. har inte träffat henne på över en vecka nu. och pappa har jag inte träffat på typ två veckor, och jag är van vid att träffa dem nästan varje dag. men det blir väl så här när man nästan flyttar hemifrån och bussarna slutar att gå. sjukt irriterande.
nej nu ska jag ta lite luft och sen diska lite åt min älskling, så blir han glad när han kommer hem.

over and out


jag och kattis, en utekväll i rhodos stad, på bar street :)


//carro

" standing in line to see the show tonight.."

that's the girl singing the songs to me..

godmorgon, eller ska jag säga goddag? jag vaknade i alla fall för en timme sen, så för mig är det fortfarande morgon. haha. vädret här i sverige börjar närma sig värme nu. det är 23 grader ute idag och solen kikar fram lite försiktigt mellan molnen som ändå täcker störredelen av himlen. men va fan, man ska kanske inte ha alltför hör förväntningar på vädret här i skandinavien. men jag saknar värmen.

idag hade jag tänkt ta mig hem till mamma med all min packning från rhodos så jag skulle kunna tvätta och allt man måste göra när man har varit borta ett tag.. men vad tror ni dem har bestämt sig för att göra? jo busstrafiken är i strejk i hela stockholmslän! nejnej man känner sig inte alls lurad som köpt ett busskort för över 500 spänn för att man ska kunna ta sig runt nu när man är ledig.. fy fan säger jag bara. eftersom jag inte har någon bil och min moppe är trasig så kommer jag liksom ingenstans utan bussarna. så fruktansvärt irriterande. så nu är jag beroende av min pojkvän som kan köra mig hem till mamma så fort han slutar, jag hatar att vara beroende av folk! men han erbjöd sig att köra mig och min stora väska. tur att han finns säger jag bara :).

igår var jag med mickis större delen av dagen och den på kvällen. jätte kul att träffa henne igen. hon stannade här på middag med mig och martin och åkte sen hem med kusinerna som kom på ett snabbesök. sen satt jag och martin och mös i han säng framför "that 70's show" tills vi somnade. en helt okay och avslanppnande dag tycker jag!

snart ska jag träffa moa, det är skönt att hon bor så nära så att hon har gångavstånd hit till martin. nu känns det som om jag ska försöka ta mig för något vettigt ett tag. läsa klart min bok kanske.

en tjej som var med på rhodos har börjat lägga ut lite bilder på facebook, så jag kommer använda dem tills jag har laddat upp mina egna :).

over and out


de flesta från gänget som var nere på stranden tillsammans en dag :)

//carro

RSS 2.0