never alone, always alone

sitter och äter frukost själv idag. martin är ledig förengångsskull, så han får väl ligga kvar i sängen en timme till. själv jobbar jag tidigt idag.
åandra sidan är det ganska skönt att sitta här och dricka kaffe och lyssna på takida ensam.. skönt med en lugn stund innan jobbet.
ikväll ska jag träffa lite vänner om planerna går som dom ska. eventuellt möta upp en tjej från stallet. men vi får se hur det blir. time will tell






//carro

jo men aaa..

inte nog  med blåmärken efter svängarna i stallet, idag passade jag på att sträcka ryggen också. lika bra, när jag ändå är skadad liksom.
nej det är dags att bli full snart, så man har något att skylla på när man gör illa sig hela tiden..




//carro


early

har galenskapat hela morgonen. målningen kommer bli crazy.

nu ska jag till jobbet, måste vara där en o en halvtimme tidigare för att göra någon utbildning.. jaja, hade ändå inget bättre för mig idag.



//carro

tack....

det mystiska blåmärket på högra vaden har fått sällskap. av ett inte lika mystiskt blåmärke på nedredelen av vänstra låret.
en liten tjej kom och frågade efter mig i stallet igår. hon hade minsann ridit på chili och det hade gått jätte bra, men hästen var lite stor, så det var nog bäst att jag hjälpte henne att hänga upp sadeln.. och titta på medans hon borstade och hjälpa henne att kratsa hovarna. chili var inte lika impad. hon fick nog efter andra hoven och ivägen stod jag, smack, en schysst blåkaka att skryta med för alla kompisar. kruxet med barn är att dom ser upp till oss vuxna, mogna människor (känn ironin) och om jag ställt mig och stor tjutit hade hon också gjort det. helst av allt ville jag just då bara göra korv av hästjäveln.. men istället fick jag bita ihop och tvinga ungen att göra klart resten av hovarna på ponnyn, annars hade hon inte velat komma tillbaka nästa vecka.. vilket förmodligen varot mitt fel det också..


nice..


//carro


time to go

sitter hos mamma och ser hur den fina soliga himlen börjar bli grå. tur att man hann vara ute en sväng med råttorna idag iallafall. ida behövde hjälp, inte lätt att hålla styr på båda två när dom springer runt som vettvillingar.
så det blev en sväng ner till barndomsminnenas gamla sjö. inte vart vid den stranden sen jag var liten, nära men ändå så avlägset?!

nu ska jag ta mig ner mot hästarna och göra mig lite nytta. kan ju inte vara ledig en hel dag när man är ledig.. eller vaddå?
 
//carro

don't know how

släpade mig precis ut ur duschen och landade i soffan. vart lite överambitiös på gymmet och körde lite utöver min kondition känner jag. har inte tränat mina ben på ett bra tag och idag körde jag hårdare än jag brukade göra när jag tränade som mest.. det återstår att se om jag kommer ur sängen imorgon.

väntar just nu på att martin ska komma hem från plugget, så vi kan köra ett rade i frysen och sen åka o storshoppa, så man slipper detta jävla spring framotillbaka till affärn varannan dag.



//carro

lights will guide you home

det är inte ofta jag är uppe före nio nuförtiden, eftersom jag nästan uteslutande jobbar kväll. men idag startar dagen tidigare. inte världens höjdare att sitta i köket själv med en kopp kaffe och en macka, men inte heller helt fel. när man ska vara runt människor hela dagen är det skönt att bara sitta lite för sig själv ett tag, ladda upp.

sen att det är rent pissväder ute, det är ju en annan historia.. så nu sitter jag här själv med ett ägg, en kopp kaffe och ett glas juice och hoppas att den sista halvtimmen ska gå långsamt.



//carro

...

på riktigt så snöar det ute.. om inte annat så har alla statusuppdateringarna på facebook bekräftat att det är snö ute. men det börjar lösa sig nu tror jag, för det droppar vatten från balkongen.



//carro

gone

hela mitt liv har legat i koma sen o fredags, har jobbat och.. spelat red dead redemption på xbox, martin har köpt xbox... jag kommer aldrig komma ut igen, hehe.

nej men datorn har iallafall legat i ett hörn alldeles ensam.
igår var jag o mammsen och bokade in min första riktiga körlektion, 1 november går den av stapeln. sen fick jag köra ut till stallet.

innan jobbet börjar idag ska jag bara sitta här och inte göra något, spela xbox kanske.



//carro

!!!

det går bra nu!!



//carro

busy busy

igår var en mycket bra dag! hann med mer än jag gjort på flera veckor.
var inne i stan med martin redan vid halvelva på jakt efter nya sneakers, som vi, efter mycket om och men, äntligen hittade. sen hängde vi i bokaffärerna tills martin började skolan, eller jaa.. jag hängde kvar i ytterligare en timme, tills mickis ringde och meddelade att hon var på väg in till stan. kaffe date och fönstershopping!

gjorde sen sällskap hem med martin när han slutade. lagade storslagen middag och vart sen uppringd av basse som ville springa. hurtiga gänget bestående av mig, basse, emily och micke gav oss ut i spåret.
när löpningen var klar ringde jag upp ida som tjugominuter senare stod utanför dörren för att hålla mig sällsis till martin kom hem från träningen... busy day.
tar igen mig idag genom att ligga och löka i sängen ett tag till.



så här glad var jag förra året :)


//carro


oktober...

har krypit ner i en av mina stora koftor. det är bara sju grader ute, svinkallt med andra ord. jag sitter och taggar inför ett elva timmars pass på jobbet, med litervis kaffe..
tur att jag köpte dom där skitfula skorna i london, så jag iallafall är varm om fötterna.


kommer inte dröja länge innan jag är tillbaka! som arnold sa "i'll be back".... he he he


//carro

-

i have an angel, but she's not wearing any wings.


mickis :)

//carro

..

have you ever loved someone so much you'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for when they know they're your heart and you know you were their armor.




//carro

underground

love it.. just simply love it.


rayners lane

//carro

okeeej..

sohos nattliv:

vakt - how old are you miss?
- nighteen
vakt - can i see your ID
- yeah sure
vakt - where's your year of birth? oh, it's 1991? then you're 21.

.... det är tydligen 2012 i london..


//carro

vilken resa..

klockan elva i morse kom vi hem, trötta och slitna efter en resa på 15 timmar. observera att vi då åkt från london, inte bangkok!

tids pessimisterna carro och martin kände att vid halv nio var det nog bäst att åka från hotellet, för tågen till standstet slutade gå vid elva (tur att vårt plan gick vid sex på morgonen va?!?). tur var iallafall det, när engelsmännen (med sin otroligt dåliga humor), bestämmer sig för att, jaaa, tunnelbanestrejka.. kaos mer eller mindre överallt i större delen av stan då det bara var ett fåtal linjer som gick som dom skulle (om dom nu gick överhuvudtaget). vi stod och väntade och väntade och väntade och klumpen i magen växte och växte. en resa från våran statio south harrow till liverpool street som vanligtvis inte tar mer än 40-45 minuter tog igårkväll nästan tvåtimmar..
men vi hann fram innan tåget gick och kom till standstet vid tolv på natten, då vart det äntligen dags för middag.

sen hittade vi en mysig plats på stengolvet nära incheckningen där vi låg och försökte sova i tretimmar. sen vart det bara upp och checka in väska, gå igenom säkerhetskontroll och såklart, köpa sprit i taxxfreen, (den stod martin för, jag nöjde mig med toblerone). sen tröck vi i oss en torrmacka och lite vatten innan vi klev påp planet. precis efter att vi lyft somnade jag och vaknade när piloten meddelade att landning skulle ske om 20 minuter.

martin däremot, som skulle köra bil hem OCH sen åka direkt till skolan, kunde knappt sova en minut.
förmodligen därför han ligger och sover som en liten gris nu.. :)

nää, nu ska jag gå igenom min shopping, vart en heeel deeel! :)

//carro

RSS 2.0