mamma pappa, mamma pappa barn

det här kan sannerligen få igång dagen. jag blir så glad av melodin.
testa hoppa runt frmaför spegeln med hårborsten som mick (helst endast i klädd underkläder eller pyjamas). det är ett vinnande koncept, varje gång!




//carro

888 the new 666?

av någon anledning noterade jag att detta blir inlägg nummer 888 i den här bloggen. grattis.

nu är jag joggad, duschad, klädd och sminkade. alldeles strax är kaffet som jag håller på att brygga klart.
jag har aldrig förstått mig på folk som druckit kaffe. jag har drukit det någon gång ibland med mjölk och socker när man har fikat. ända tills jag kom hem från P&L. jag hade sovit större delen av dan oh martin väckte mig på eftermiddan och sa att det fick räcka.
jag var som en zombie, visste knappt vad jag hette eller vart jag var. så fick jag i mig en kopp kaffe.. och sen dess har jag väl varit bitvis fast i denna koffeinhaltiga dryck. det var först då jag hajjade att det verkligen funkar att dricka lite kaffe för att piggna till. så nu tycker jag (nästan) att det är gott.

det är underligt hur sånna obetydligt omständigheter kan bli så meningsfulla.. eller?




//carro

this street reminds me of quicksand. when your on it, you keep going down..

godmorgon! morgonpigga carro är uppe i gryningen som vanligt. klockan kvart i sju ringde klockan och jag kämpade mig in till köket för att äta frukost. hade tänkt vara på gymmet vid åtta för att möta elin och träna innan skolan. meeen, så satte jag igång datorn för att dubbelkolla när de öppnade. klockan nio, såklart!
så lite besviken smsade jag elin och berättade om läget och hon kunde förnöjt somna om. själv ska jag ut på en joggingrunda istället.


igår var jag och ida i stallet. helt okej att komma ut. även om jag bara sovit i fyra timmar efter en alldeles för rolig lördagskväll. självklart valde jag att ha heels och på vägen hem grinade jag nästan i varje steg. så i t-centralen åkte pujksen av och jag gick nöjd barfota hela vägen hem. det ömmar fortfarande lite i trampdynorna, två dar senare. haha, man får vad man förtjänar har jag hört..


nej nu ska jag ut och jogga!



nu kör vi!


//carro

en dag med mamma

det ser ut som att det blir utgång ikväll.. efter att ha ätit den vackraste hamburgaren i mitt liv på telegraf. elli och fredrik ringde och ville ha ut mig ur lägenheten, vilket dom börjar bli bra på. vi ska till ett ställe som heter "ego". aldrig vart där och har heller aldrig hört talas om stället. men ska jag göra karriär som partyprincess så är det bara att bita ihop. även fast jag verkligen inte bangat på att ligga kvar här under täcket i soffan med martin hela kvällen.
fast.. det är tydligen någon jätte viktigt match på tv ikväll. så det är inte värt att ens försöka få honom att gå ner till videobutikebn och hyra film med mig. då kan jag lika gärna göra stan med mina vänner!




min vackra hamburgare. är det inte ett mästerverk?




mamsen på telegraf.




sistra mi på telegraf.



också jag då.



//carro


tonight migth meet my next ex wife. X

också var det helt plötsligt lördag.. veckorna bara rasar förbi. det är helt sinnessjukt hur fort det går. dock inte min emot som mer än gärna tar mig förbi hösten och vintern så fortsom möjligt.

gårkvällen var som väntat fylld av intryck och nya ideér. inspirationen vart nästan påtaglig efter ett tag och jag började allvarligt fundera på att göra som killen i radio reklamen och sälja alla mina organ för att ha råd med en helkroppstatuering. det lär ju inte dröja många månader innan jag gör min första nu. för jag är så sjukt sugen..

om en stund kommer min kära mamma och hämtar upp mig för lite äventyr. handla och äta och greja. vad som händer ikväll är ännu oklart, men något skoj ska man väl lyckas nosa upp.




äntligen...

 ...är jag hemma!
jag var hemma fem i tre. martin var hemma tio över tre. när han kom hem hade jag hunnit, diska och tok somna i sängen. han hade inte ens märkt att jag var hemma förns jag började snarka.. haha. ibland så.

om några timmar åker vi in till stan och kör sthlm ink bash för andra gången. jag har ryktes vägen hört att vårat gäng som ska in bara växer och växer. och det är ju alltid kul. ju fler desto bättre. som man så klychigt säger.

idag har väl vart en förhållandevis bra dag. den startade ju jävligt bra. det kan ni läsa  något inlägg ner. men sen gick det utför.. mitt simkort gav upp. jag kom halvvägs till bussen på att jag glömt mina glasögon, sprang hem, missade min buss. tog en senare buss. träffade ioch för sig moa på den. sprang upp tíll skolan kom i tid med svettades som en jävla gris..
sen gick det hyffsat resten av dagen. bortsett från att jag varit lite trött. men vem är inte det säg.

nej nu ska jag ta en dusch och förbereda lite middag innan martin kommer tillbaka från gym och system och vad han nu skulle springa för ärenden innan han kunde lugna ner sig.




//carro

fuck you

jag hatar tele2!

there will be no dubt!

godermorgon gott folk!
klockan är tidigt och jag är uppe och pigg med stort P! idag smäller det ju! stockholm ink bash går av stapeln idag!!!

så efter skolan är det bara marspannkaka hem och börja göra sig iordning för kvällen. sen ska vi spana in tatuerare, folk som blir tatuerade och drick öl. som grädden på moset ska massooor av fina vänner med och göra kvällen till en dröm.
ååh, hoppas att dagen går fort nu..

för att starta en redan bra dag på ett bättre sätt så är min första lektion design. så jag kommer spendera första en och en halv timmen av dagen med att måla en halvnaken tjej på min mapp. sen har vi psykologi och sist med inte minst projektarbete. det känns som om den här dagen kommer gå hela vägen in i mål!

för att göra allting liiiite bättre kan jag berätta att biljetterna till takida är köpta och uthämtade och ligger i min låda och bara VÄÄNTAR på den 28 november! fy fan vad nice det ska bli.

det är sol ute.





//carro

sleep issues

jag gick upp klockan sju idag. jag vaknade när martin gick upp vid kvart över sex.. jag hade kunnat sova tills nu egentligen. skolan består bara av en lektion idag och den börjar tio över tolv.. varför kan jag inte sova poå morgnarna? haha. i och för sig somnade jag som ett barn vid halv tio igår kväll. så det kanske jämnar ut sig.

ida är på väg hit nu. vi ska ut och löpa. det börjar ju bli dags att trimma sig in för jul. så man kan äta upp sig på julmaten igen och sen ha ångest över hur beachkroppen kommer se ut i vår.. äsch.
joggingrundan igår kväll gick fin fint. var ute och sprang i en halvtimme vet inte riktigt hur långt man kommer på en halvtimme, men jag var nästan hemma hos min mamma. haha. ska mäta rundan någon dag.

nej nu ska jag sätta på mig träningskläder.



//carro

yes you are fucked, shit out of luck

onsdag. jag tror onsdagar kommer att bli helt okej dagar. den här onsdagen har iallafall varit en helt okej onsdag. vi började med geografi, vilket aldrig är kul med grottmongot  vi har till lärare.. det fortsatte med religon, som våran lärare inte däk upp på. men vi fick ett gäng frågor att svara på och det känns som om jag har ett nytt favorit ämne (bland de teoretiska ämnena vill jag påpeka!). lunchen smakade ingenting och bilden och designen spenderades med att rita en halvnaken tjej över hela min mapp.. helt okej eftermiddag.

nu är jag hemma själv, martin spelar fotboll (surprise). vilken sekund som helst ska jag ut på en joggingrunda. för jag orkar verkligen inte gå ner till gymmet idag. skallen är inte form för det efter två heldagar.

det roligaste med min pojkvän är att när han inte spelar fotboll så pratar han om fotboll, läser om fotboll eller spelar et fotbollsspel på datan. jag hatar att fotboll har större plats i hans hjärta än vad jag har. just där har jag ingen somhelst chans.. förmodligen.

avslutar med en låt som sjungits om och om igen idag.



you mothafucka!


//carro

Fuck you I wont do what they told me!

jaa, godmorgon hälsar jag härifrån köket. jag sitter med tända ljus en kopp te och utsikt över dagens skit väder.. vart tog solen vägen?
igår avklarades höstens första pass nere i stallet. jag jobbade på och pratade med alla människor som man inte har träffat på tio veckor. fick reda på att jag typ kommer att bli ensam kvar om några veckor. ja av ordinarie som jobbar tisdagar vill säga.. usch, vi som var så synkade..

idag ska jag ha min första lektion i design, vilket jag ser framemot big time! haha.
nej nu måste jag börja klä på mig.. om jag hittar något i graderoben som passar till det här vädret..



//carro

pick you battles



modell: ida, foto: jag.

japp, det var ju tur att vi hamnade i samma klass. för nu har vi bara varandra hela dagarna. vi ber för att vi båda ska överleva det här året med alla delar på plats.

//carro

morgonpigg!

går vart det mycket motion för mina ben.. nästan lite för mycket tror jag. hade planerat att gå upp och springa nu på morgonen, men när jag vaknade kom jag knappt ur sängen för träningsvärken.. suck å stön. jag som hade hoppats på iallafall en 40 minuters runda nu på morgonen. men det får helt enkelt bli nya tag imorgon! för ikväll drar stallet igång för fullt igen.

jag gick upp vid sju imorse även fast jag inte börjar förrens tio.. jag vet inte men det känns på något sätt bättre att sitta och äta frukost i två timmar än att sova mer.. hah. ibland så.

nej nu ska jag klä på mig. köpte ett par nya jeans igår som jag funderar på att ha på mig.. måste bara hitta ett skärp. tydligen har mina lår vuxit mer än vad min rumpa har gjort..

//carro

Fotobok

hur kul det än är att ha alla bilder på datan eller en externhårddisk så finns det ändå inget som slår att kunna ha dem i syllan hemma. så man kan ta fram och titta och verkligen "känna" fotografierna. foton, digitalafotoramar eller fotoböker borde nästan vara ett måste för folk.
jag själv älskar sånt!
fujifilm har jordens bästa erbjudande just nu. man får blogga och sen göra en fotobok. det ända man verkligen behöver göra är att just skriva en text om fotoboken !

jag har inte bestämt mig för vad jag vill göra för någonting ännu. kanske något med mina landskapsbilder, hästbilder eller mina porträtt som jag tog i våras. eller bara en skän julklapp eller födelsedags present till mammsen eller pappsen. det kan bli succé tror jag haha.
 nej men helt ärligt! hur bra som helst !

klicka här för att komma till deras hemsida :)

//carro

nödvändigaste nödvändigheter

jahapp, då var man tillbaka i verkligheten igen.
när jag klev in i skolan och gick förbi matsalen idag kändes det som om jag aldrig vart därifrån.. vilket suger. för jag har ju haft ett schysst lov emellan..
vi skulle vara i skolan mellan nio och halv tolv idag.. mm eller hur. halv tio reste vi oss och gick bort till forum. nödvändigt? skriva på ett busskort hade jag kunnat göra vilken annan dag somhelst den här veckan. man tycker ju att vi kunnat ha iallafall en lektion när man ändå har pallrat sig upp ur sängen och til skolan..
så jag köpte ett par nya jeans som plåster på såren.

var hemma igen vid halv tolv och var nere på gymmet klockan tolv. körde ben och mage tills jag varken kunde stå eller sitta av utmattning. och nu ska jag om dryga halvtimmen cykla till barnen och hämta dom.
senare ikväll ska jag och moa ut på en joggingrunda. sen vet jag inte vad det blir.. skulle behöva måla eller något innan jag ätsupp av rastlöshet.


hejdå sommarn, det var kul att träffas igen!

//carro

första dagen på sista året

det kan ju egentligen inte vara riktigt sant? eller hur!? att skolan börjar idag. att det redan gått tio veckor sen vi satt och drack champange innan avslutningen för att fira att det ÄNTLIGEN var över. och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska kunna gå till bussen. det värsta, jag var knappt trött när jag gick upp.. har min kropp längtat tillbaka till rutiner och tidiga morgnar?
skulle inte tro det.

önska mig lycka till på min första dag på mitt sista år. reality hurts!


//carro

det perfekta avslutet




sista dagen innan skolan börjar.. och jag känner mig helt cool med det. sure, jag är less på att det vart enda jävla år ska behöva bli mörkt och trist på hösten och att vintern förr eller senare (oftaste senare) dyker upp. men eftersom jag kommer få använda mina bättre sidor (där det handlar om att kladda med färg) så mycket att jag tror att det kommer att gå både snabbt och nästan bli kul att komma igång..
och idag hade jag och ida det perfekta avslutet på lovet. vi var ute i solen och plaskade i vattnet med hästarna. och nu ska jag och min pojkvän (som varit på ett underbar humör hela dagen) göra pizza och kolla på the hangover.. kan det bli bättre? jag hoppas att det blir en lika bra höst som det blev sommar.

//carro

sucker söööndag!

jahapp, då var det söndag. imorgon börjar skolan och vi avslutade sommarlovet på ett alldeles förträffligt sätt igår kväll.
ida och chrille kom över med mat och sen var grabbarna grabbar och borrade massa hål i våra väggar och satte upp en hylla ovanför tvn. sen hoppade vi i skorna och begav oss till.. ja ni kan ju faktiskt trycka på play och titta istället. det är ju lättare än att läsa!






idag ska jag och ida ut till hivön och dra en runda i skogen på trollen. och det är helt perfekt väder ute för det idag. så hallelujah för sista dan innan helvetet bryter lös !


//carro

dagens i-landsproblem

martin och carro åker till clas ohlsson. martin för att köpa skruv och carro för att köpa pennor och block till skolan som sorgligt nog börjar på måndag. martin finner på en gång vad han söker och jag promenerar bort mot avdelningen som heter kontor. jag hittar på en gång mina favorut stiftpennor (eller ja, de billigaste) och börjar mitt sökande efter kollegieblock med linjerade sidor.. lättare sagtän gjort. tydligen är det ingen som ska ha matte i höst. för det fanns två miljoner block med rutiga papper men inte ett enda jävla block med linjer.. är det gud som verkligen vill att jag ska fortsätta med matte? eller var det bara för bra för att vara sant om man hade hittat allt man behövde i samma affär?!

när vi väl var på clas ohlsson i sickla passade jag och martin på att boka bowlingbana. så ikväll ska det fanimej bowlas. jag har lovat martin en utklassning, åt vilket håll är dock lite luddigt. det beror på hur full han blir...

//carro

jaaahaa?

okej, jag har beställt ett nytt abonnemang till  min mobil. HEEELT SJÄLV! (vuxenpoäng!). nu är det så att jag har fått hem ett simkort från tele2 och en lapp där det står typ " varsego slit den med hälsan". när jag då lycklig som ett barn stoppar in det nya simokrtet och startar om mobilen så meddelar mobilen att simkortet är inaktivt. jahaa, tänker jag, man måste aktivera simkortet!
sagt och gjort. på lappen jag fick med stod det även något om att det fanns manualer på internet. så jag begav mig ut i cyberrymden och letade och letade efter något som iallafall kunde ge mig en ledtråd om hur man skulle lösa detta mysterium. icke sa nicke. inte ett enda ord om vad det var för fel på mitt sim kort. i panik och desperation ringer jag martin som bara säger "men ring till kundtjänst". okej. jag går åter ut på inernet för att hitta numret till kundtjänst. och självklart visar det sig att det går utmärkt att ringa till kundtjänst hela dagen utom mellan klockan tolv och ett, klockan var då fyra minuter över tolv..
tredjevärldskriget startade i skallen på mig och det började lukta bränt ur öronen.. sen hittade jag något som kallades "kundtjänst chatt" så jag skrev ner mitt problem och fick tillslut veta att det kan ta upp till en vecka innan mitt nya simkort börjar funka.. någonting med konvertering, jag vet inte, men jag kanske måste bli jude eller muslim innan det börjar fungera..
det är ju typiskt att sånt alltid ska hända just mig!


//carro

dancing

jag är less på folk som videobloggar genom att sitta och fnittra och prata löjligt rakt in i en kamera.. så jag ska börjar videoblogga på mitt alldeles egna sätt. det här kommer ni att få se mer av haha!

ni vill bra gärna veta vad jag har gjort idag va?! tryck på play och njut!




en dag i stallet.

//carro

torsdag

om en halvtimme slänger jag mig upp på cykeln och cyklar ner till centrum för att ta bussen till gustavsbergs centrum och möta upp emma. sen åker vi ut till hivön och rider ett tag. hur nice somhelst :). ida följer med som ridlärare idag. så kanske vi får lite fason på hästen också. (och lite roliga bilder kanske!)
vi får se vart vi hamnar!


//carro

TAKIDA!!

TAKIDA SPELAR PÅ HOVET DEN 28 NOVEMBER! har jag äntligen hittat en anledning till att längta till vintern? hoppas det. nu ska jag bara övertala mickis att följa med. och det lär ju inte bli särskilt svårt.
hahah, vilken bra start på dagen!
förhoppningsvis bokar jag biljetter redan ikväll. YES!



lovelovelove!
//carro

undertryckt

jag är underställd en högre makt av kreativitet som hela tiden pumpar runt i min kropp. vissa dagar kan jag kontrollera begäret andra dagar blir jag som besatt och bara MÅSTE göra något, skapa något. sen blir jag frustrerad över att jag inte kan få det som jag vill. att det inte ser ur EXAKT som jag hade tänkt mig och att jag inte har allting som behövs för att kunna utföra allt till perfektion. då dör besattheten ett tag. för att sedan blomma upp med ny intensitet och ta över mig och min vardag. jag är rädd för att detta kommer bli ett problem nu när skola och allting drar igång och jag inte kommer ha samma tid till att vara kreativ. jag kommer att bli slukad inifrån..

så om det här blir min sista vecka i livet så vet ni varför.




something like that!

//carro

livin´ on the edge

också var det onsdag igen och sakta men säkert närmar sig måndagen och plugget drar igång igen. usch. det smakar alltid lite kräk i munnen när jag tänker på det. man har ju börjat vänja sig vid att kunna sova till tio gå upp och sen sitta framför tvn eller datorn fram till fyra, äta middag och sen bege sig ut och göra något skoj på kvällen..
det kommer bli tungt att börja skolan igen. speciellt som större delen av mina kompisar tog studenten i våras..

nej snart börjar sista jävla året i skolan och jag är nog den ända i världen som inte ser fram emot att ta studenten, vad händer sen liksom?

//carro

Congrats


jag låter bliden tala för sig :)


//carro

so close, no matter how far..

efter regn kommer solsken säger dem.. ibland är jag beredd att hålla med. även om jag ibland får alldeles för mycket regn och på tok för lite solsken.

men det är en person som kom med solsken och hopp när allt var som svartast och blötast. när jag var som ensamast och minst i hela världen. när jag påbörjat värdelösa saker som bara ledde till mer regn. när jag trasslat in mig så totalt i tillvaron att jag var på god väg att ge upp och lämna in en uppsägning till gud. då uppenbarade sig mitt solsken i form av en skitfull kille på ett piano på en fest som jag förmodligen inte borde vart på.
nu blev det sig så lyckligt att mickis som jag var på festen med plötsligt började må riktigt dåligt och lämnade mig med den här fulla killen på pianot för att rusa i väg till toaletten.
tacka mickis dåliga öl! tio minuter senare hade killen i fråga kört ner tungan i halsen på mig (eller så var det tvärtom, den här biten är lite luddig..). och det var av någon underlig anledning början till något av det bästa jag har varit med om.
visst vi drar inte alltid jämt och vi är inte alltid perfekta för varann och visst vi kan kriga tills någon av oss nästan dör.. men när det är som bäst så är det bara så himla... bäst!

jag kan sitta och bara vara fyra oh etthalvt år med den skitfulla piano killen i flera timmar. jag tror aldrig att jag varit så trygg och glad med någon förut. eller att någon har orkat lyssna på mig i timmar när jag sitter och gör olika pruttljud med munnen. eller när jag ligger i sängen och gnäller om baksmälla en hel dag.. eller när jag bara är på allmänt kisshumör och behöver en axel att dregla mot.

klippan i stormen, famnen i ensamheten, den fulla killen på pianot.


Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters


//carro

fredag


bild: fotograf, ida. en dag i ledigheten.

klockan är nu i skrivande stund halv två.. jag sitter i soffan och tittar på tv samtidigt som jag håller på med datorn. felix ligger och sover i sängen efter flera timmars mys. och martin är på jobbet. nu ska ni inte tro att felix är någon hemlig älskare som infinner sig när martin gått till jobbet på morgnarna. nej nej, felix är den som kryper in under täcket, lägger sig mellan knäna på mig och kurrar.

billion ocean rockade hela kungsan igår. det var hyffsat mycket folk och regnet avtog en stund innan de började spela.
kräftskivan är dock flyttad tills imorgon klockan sex. då ska jag infinna mig på en så avlägsen plats som tallkrogen. sist jag var där gick inte tunnelbanan hela vägen så resan tog ca en timme längre tid än den skulle. men nu är tunnelbanan lagad och det ska tydligen bara ta en kvart från slussen. detta återstår att se.
nu ska jag klä på mig lite. idag blir det gymmet, efter över en månads soffliggande!

//carro

CV, potter och billion ocean

aahh.. varför finns det så mycket att välja på? vad vill man göra? vad behöver man kunna? vilka ska man känna? jag sitter och letar jobb över nätet. jag fyller i ansökningar på icamaxi, mcdonalds och allt vad det kan tänkas vara. jag författar CV och personliga brev. nu ska jag börja min resa till miljonerna. för på något sett har jag börjat ge upp hoppet på att bli ekonomiskt oberoende av min blogg, eller av att sälja ut min pojkvän för tjänster.. inget av det verkar ha någon verklig marknad. så jag har funderat och tror att min karriär mot miljonerna kommer att börja på icamaxi eller mcdonalds. även om det nu inte är lika glamoröst som jag hela mitt liv fantiserat om att det ska vara..
men i dessa bittra tider får man väl ta vad som erbjuds. eller hur?


i övrigt vill jag informera om att billion ocean spelar i kungsträdgården på ung08 klockan 18:40 ikväll! det är något som ingen får missa!

sen kan jag tala om att harry potter filmen som jag och ida såg igår var hur grym som helst och nu funderar jag ännu en gång på att konvertera till magins värld för all framtid. jag kanske ska lägga till det på mitt cv? "mål: bli nya harry potter". tror ni man kan bygga en miljonärskarriär på det?

nu kastar jag mig upp på cykeln och beger mig till forum!


idas favorit bild

//carro

onsdag

idag har jag slitit med fondväggen i vårat kök hela dagen. detta har medfört att jag blivit hjärnskadad av att ha en färg burk 20 centimeter ifrån ansiktet hela dagen och är inte så pigg i skallen nu..

nu ska jag och ida på bio och se harry potter. ÄNTLIGEN!

imorgon spelar billion ocean på ung 08 och på fredag är jag bjuden på kräftskiva. yey!



//carro

promenad

så avslutade jag och ida precis en promenad på en timme. nu är jag hemma och känner på mig att jag inom en mycket snar framtid kommer att krypa ner i sängen med min älskling. så nu ska jag gå och borsta tänderna i vårt nyrensade handfat.

god natt!

//carro

för att läsa..

.. jävligt långsamt och sällan så har jag slagit pesonlig rekord. på mindre än en vecka har jag nästan läst ut en roman på 650 sidor. därför har det inte blivit några blogginlägg. ledsen för det kära vänner. men boken är så fruktansvärt spännande. mer eller mindre varenda vaken stund spenderas med näsan i boken. en dag satt jag säkert fyra fem timmar och sträckläste.

men nu är ida hemma igen och jag kommer slippa sitta hemma själv och läsa hela dagarna. de här sista veckorna skall tas vara på! så mycket kul ska det bli.

nu ska jag fortsätta läsa i boken innan ida ringer och säger att hon är redo för en promenad med mig och deras vovve.

//carro

New shit

nu när jag haft massor av tid över har jag hunnit teckna en del. det är inga jätte projekt som tagit flera dagar. men ett par sidor med kladd har jag hunnit med, speciellt på gotland.

enjoy.
































//carro

your style, nobody elses style

aah, det värker i mig när jag sitter och bläddrar upp och ner på lookbook.. jag vill också se ut så.. ha en verkligt egen stil som är så inspirerande. nej, imorn ska jag hem till mamma på förmiddan och sy lite tror jag bestämt.
och rota bland mammas gamla kläder. hon har en helt okej garderob, då hon sparat på typ allt som hon hade när hon var yngre. tackar och tar emot när modet kommer tillbaka. jag plokar grej efter grej och blir lika lycklig varje gång. för det tycks hela tiden finnas något nytt som tilltalar mig när jag kommer dit..

nu kommer martin vilken sekund som helst stänga av sin dator, be mig göra detsamma och sen krypa till sängs.
så nu går jag händelserna i förväg och stänger av först.

sleep tight.

//carro

new design

nya headern är långt ifrån perfekt och jag har ännu inte bestämt om jag verkligen ska använda den här. men den får duga så länge, tills jag ränkat ut hur man får det att bli perfekt..

//carro

It's the perfect time

ännu en dag lider mot sitt slut. den här dagen har inte varit speciellt kul. var vaken större delen av natten och somnade framemot fyra-fem imorse. klockan sex väcktes jag av martins klocka och berättade att jag inte sovit något. lykade tillsist somna om och sova en timme. vaknade av ett fruktansvärt magont och gick upp till köket för att få i mig något. när jag hunnit ut i köket drabbades jag av en helt sjuk yrsel och trodde att jag skulle kräkas eller ramla ihop. jag fick ihop en skål med fil och müsli och la mig i soffan, helt kallsvettig. det rann svett från hela kroppen på mig.. jag la mig ner och somnade i någon halvtimme innan martin ringde och väckte mig.
fick efter en stund i mig filen.
sen har dagen sett ut så att jag försökte jogga en runda, men höll på att rasa ihop för att jag dum som jag är inte var helt frisk från morgonen. sen har jag legat i soffa och läst hela dagen. inte ens satt på tvn eller datorn.

jag har börjat på bok nummer två i stieg larssons triologi. flickan som lekte med elden heter den här boken och jag har redan läst halva boken på drygt 600 sidor. jag började igår eftermiddag. jag som läser så långsamt. haha.

nu är martin iväg och spelar fotboll och jag skulle ha gått ut med min kusin, men vi flyttade det tills i helgen. annars har jag inget att komma med.

//carro

solo


bild: snakecity sunset, fotad av mig

jag är helt solo, vaknade för en halvtimme sen av att martin ringer.. och just nu känns det som om jag inte sovit på månader. usch. men om en stund tänkte jag ta cykeln till centrum och köpa lite frukt och sen lägga mig nere på trekanten och sola lite. varför inte tavara på det underbara vädret när det ändå är här?

nej ihop med datan och på men skorna.

//carro

sol sol sol

det är sol ute. det är klart att det är sol ute när min älskade pojkvän äntligen börjar jobba. stackarn... åandra sidan ska jag också jobba idag. men jag kan ju välja att rasta ungarna utomhus.

jag utnyttjade det fina vädret med att ta en joggingrunda och sen stretcha ute. skönt och nyttigt!

nu ska jag äta lunch och sen fixa lite här i lägenheten innan pappa kommer och ska börja med köket ikväll :)

//carro

iam just a cowboy



//carro

en sista dag

det var inte helt utan grymtningar och suckar jag klev upp vid nio snåret imorse för att stånka mig ut i köket och sätta på kaffe. martins sista lediga dag innan semestern och min första dag hos hästen på flera veckor. så det var bara att ge sig själv en spark i röven och kliva upp.
efter två smörgåsar, en kopp kaffe och "uppiggande" c-vitamin trampade jag och min cykel iväg till centrum för att jag skulle hinna med bussen till ingarö.
i gustavsberg där mitt bussbyte sker var det ombyggnad för fullt och jag stod handfallen i några minuter när jag såg att min busshållplats var mer eller mindre bortsprängd, detta innan jag insåg att min buss skulle gå från samma ställe som den jag klivit av (till min stora lättnad).
väl istallet vart jag väkomnad av en kelly som lyckats kleta in halva sig i kåda.. som inte går bort. så jag stod förgäves och gnuggade på den stackars hästen i en halvtimme innan jag gav upp och slängde på sadel, träns och mig själv. här ska ridas tänkte jag och blev väl överambitiös och tog upp henne på volten för ett ordentligt dressyr pass. (både jag och hästen har blivit feta av en allt för överflödig semester.) efter tjugominuter insåg jag till förtret och ilska att varken jag eller häst var i form för den typen av aktivitet. så jag kastade in handduken också gav vi oss av längs småvägarna i ett mycket behagligt tempo.
när vi sen återvände till stallet var det bara att sitta av och duscha hästen. vilket hon först aldrig uppskattar och efter en stund älskar.

när hästen var ren och allting annat klart hade jag allt för mycket dötid kvar.. så jag drack en festis (liten tetrapack) på 30 sekunder, (bara för att slå ihjäl lite tid) och satte mig sen och läste min bok.

hemma lagade jag lunch till mig och pojkvän innan vi åkte till pappsen och hämtade färg och tapet till köket. imorgon börjar det hända grejer!

de senaste timmarna har jag spenderat i soffan med tv och dator. precis som det brukas göra på söndagar. nu ska vi snart krypa till sängs. godnatt :)


bild: min kelly

//carro

Party, pride och baksmälla

igårkväll gav jag mig ute på vad som tycktes ett mörkt och hopplöst uppdrag, iallafall när jag i bakfylla och duggregn vandrade ensam och kall genom hela orminge för att anlända till adam. väl framkommen vart uppdraget inte ljusare. jag kände tre personer och resten var av kaliber 25 + och glodde bara storögt på mig när jag kom glidande i min något överrockiga outfit. men jag gillar att chocka.
runt elva tiden såg vi tillslut ett ljus när jag fick tag på tessie som dök upp med tre partyglada tjejor. sen gick det bara utför i alkoholväg. någon hade kommit på den briljanta idén att ta med sig jägermeister och redbull.. alla vet hur det slutar.
kalaste började få en riktigt underlig och oväntad stämning när jag träffade på folk som jag inte sett röken av på år och dar. lycklig och berusad vart jag och mina vänner tillslut utslängda. så basse, jag och adri började den oändliga vandringen till våran sida om förorten. klockan fem över två snubblar jag in i hallen och upptäcker glatt att martin fortfarande var vaken. av kläder, smink och så i med en resorb för att reducera baksmällan. och vem sover inte när jag kommer tillbaka till sängen?

klockan tio ringer klockan, fem minuter efter att jag vaknat till liv. martin stänger grymtande av larmet och upptäcker att jag är vaken. upp och hoppa för att städa upp i våran krigszon till kök när pappsen skulle komma förbi och begrunda arbetet som han har framför sig. här ska målas!

sen var det bara att krypa ner i skorna, packa kameran och ta sig in till stan för att beskåda stockholm pride paraden. trots andra bakfyllan i rad var det extremt underhållande och jag vart så glad av att se på alla färgglada och lyckliga människor.

avslutet på dagen hade kunnat bli bättre. men man kan ju faktiskt inte få allt här i livet. jag är nöjd.




två bilder jag tog på paraden idag:)

//carro

RSS 2.0