tänkvärt?!

jag lyckas alltid äta tills jag är dömätt. ni vet sådär mätt att det nästan gör lite ont att röra på sig. sådär mätt att man ångrar att man tog den sista potionen. dom säger att man man blir klokare med åren, skitsnack säger jag. enda skillnaden på mig nu och för tio år sen är att jag har lite mer egna pengar att köpa godis och glass för, så jag kan trycka i mig ännu mer..
vi shoppade idag, jag och martin. tre B&J var, fyra rör pringles, en hel påse piggelin och sen fick vi i oss räkor och kräftor till middag.. vill bara tillägga att jag åt bullar till lunch och mellis idag. kanske är värt att lägga ut lite pengar på ett gymkort iallafall?




//carro

va faaan...

fäktade ner våran julpyntning i köket, eller ja, delar av den iallafall, med martins skumgummi svärd, som han vann på banka bäver på grönan. aaa, vi har fortfarande jul´pynt i köket, i form av några julgranskulor som hänger i kökslampan. säger bara det, hade martin plockat ner skiten vid 20nda knut, hade vi sluppit det här idag..

sen att vi har skummgummisvärd vid matbordet hjälper ju inte det heller. kanske ska anställa en nanny?



//carro

the last chapter

trött och sliten efter en hel dag på jobbet och en övningskörningsrunda till stallet. fick äntligen rida lite på mitt troll. har knappt gjort det på hela sommaren.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. martin kollar på fotboll och jag är allmänt osugen på att sitta framför tvn och glo på ett gäng gubbar som sparkar på samma boll... så jag får väl sitta här i köket med datorn som sällskap och roa mig en stund till.

imorgon avslutar jag ett kapitel i livet. sista dagen på donken. kommer sakna alla galna människor.



//carro

..

dags att bege sig. sickla nästa!
jag önskar eder alla en trevlig dag.

//carro

sliten stel o slö

huuah vad segt det är att gå upp själv. även om jag inte ens gick upp tidigt idag jämfört med igår..
var hemma vid tolv tiden efter ink bash igår. martin åkte vidare och träffade lite kompisar efteråt och snubblade in vid halv sex imorse... han lär ju inte att kommit till sans innan jag har hunnit dra iallafall.

idag är det dags för näst sista passet på donken, sista är imorgon. ska bli jätte trist att behöva säga hej då till alla. eftersom man alltid lyckas bli bra vän med alla i slutet, kasnke för att man slappnar av mer, vad vet jag..



jag <3 min fjärrutlösare!


//carro

love lone time

det är ganska skönt att vara ensam hemma ibland.. inte för att det är kul att vara ensam, men när det bara handlar om några timmar så kan det vara jätte härligt. idag har jag tillexempel tagit mig för att träna lite på vardagsrumsgolvet.. inget man är sugen på när någon annan sitter två meter bort och glor.

sen finns det ju annat jag gör när jag är ensam också...



//carro

mainstream

efter jobbet igår åkte jag förbi forum för att kolla upp om ett mycket lovande rykte om billiga undisar stämde. vilket det gjorde. när jag skulle betala säger tjejen i kassan att dom har ett JÄÄÄÄTTE bra erbjudande på hårsnoddar och hårnålar, man får välja två stycken och bara betala för en!
jag grymt inkörd på merförsäljning och vet preeeciiis vad det går ut på, ändå hör jag mig själv säga: " jo men jag behöver ju faktiskt hårsnoddar, gud va bra!"......... inte har man lärt sig någonting.


människan är inget smart djur inte.. fast jag behövde faktiskt nya hårsnoddar.


idiot


//carro

fucking mailman

avskyr när brevbäraren kommer. jag blir lika rädd varje gång.


//carro

i having a good time

sen jag var liten har jag alltid vart lite rastlös av mig. svårt att sitta still om jag inte haft något riktigt bra att koncentrera mig på. det går nog aldrig över.. å andra sidan, när jag väl har något att koncentrera mig på, exempel när jag målar eller liknande, kan jag sitta stilla i flera timmar utan att ens reflektera över att jag sitter still. konsitgt.

för övrigt har jag lekt lite med min kamera. man vet att kameran är bra när man inte ens behöver redigera bilderna i datorn, utan bara leka lite med inställningarna på själva kameran!

fick idén efter att ha läst en av martins café tidningar.




//carro


closing

tror det börjar bli dags att tacka för den här dagen och stänga butiken. innan jag somnar med datorn i knät.

natti natti.



//carro

drop down time

herremingud vad trött jag är ( och jag tror inte ens på gud.. ). jobbat hela dagen och därefter gjort av med det som var kvar av förra lönen. fjärrutlösare till kameran och mat.. lönespecen var ingen höjdare, på nästa lön alltså. blir till att nalla av sparkontot till nästa månad. men vad gör det? i september ska jag leva braaaa!!




//carro

fly as high as the sky


grannarna har hållt sig i byxorna ikväll. iallafall har dom skippat ommöbleringspositionen ikväll.
snart kommer karln hem från jobbet och jag får äntligen hugga in på B&J som jag var och köpte hos honom tidigare idag.. som sagt, rutinerad tjockis, måste hålla igång!


vill inte ha höst..

//carro

staple it together.

ensam hemma med penslar i hela köket. tillbaka i gamla vanor att måla när ensamheten sätter in. det hjälper. färgerna är bra sällskap. penslarna också. med jack johnson till blir det ännu bättre, då bara rinner det ut i fingrarna, jag vet precis vad jag ska göra och vart. sjukt det där, ibland får man knappt till en streckgubbe och vissa dagar överträffar man sig själv.



//carro

wooomen

martin kom hem säkert igår kväll. vi spenderade början av natten med att se på entourage och äta chips.

idag är det jobb på schemat. inegn längre stund, 12-16. sen ska jag ut till min fiina fiina häst med ida. har inte vart där på jätte länge, saknar trollet.



//carro

..

... nu är det fjortisar som bråkar med sina mammor i telefon ute på gården. funderar på att plocka fram eldkastaren.


//carro

kooom igeeeeen

... okej.. grannarna är inte klara ännu. funderar på att gå upp och fråga om jag får vara med, för nån måste ju bli trött snart..



//carro

sicko


helt solo hemma. en lördagskväll. den ena uppdateringen på facebook efter den andra skvallrar om att folk ska gå all in på varenda kräftskiva i stan. själv sitter jag i en tom lägenhet och väntar på min man.
nej, jag avbröt faktiskt en kväll med umgänge för att finnas till hands om mannen min behövde en snäll röst att lyssna på. en av hans barndoms kompisar vart knivhuggen precis utanför hans jobb för några timmar sen.. så vi båda är lite skärrade. jag för att jag är rädd om honom, som är kvar där, och han för att hans vän ligger på sjukhus.. hoppas han köper med sig ben & jerrys hem, det behöver vi. äta oss lyckliga, rutinerade tjockisar..




//carro

herre...

...helt seriöst, det låter som om dom håller på att möblera om..

//carro

lyhört

.... det låter konstigt från lägenheten ovanför.. råkar veta att det bor ett ungt par där.. synd att man inte har någon att dela detta otroligt olustiga ögonblick med.. eller denna olustiga halvtimme kanske jag ska säga, snart får dom väl ge sig..


//carro

smell it, you'll like it.

väntar på att min kära vän ida ska slå mig en pling och säga att hon slutat. därefter bär det av till linnea för middag med henne och hennes pojkvän, chrille ska såklart också med, så jag blir femte hjulet ikväll. men vad gör man inte för lite mat?!

ägnat de senaste tre timmarna åt att måla, inspirationen lyckades klämma fram en halvdan akvarell målning. får se om den blir aktuell här någon dag.


just gonna stand there and watch me burn

//carro

if you can't beat them, join them..

entourage rullar på tvn, första avsnittet på tredje säsongen. martin är besatt, andra gången han ser serien..

själv försöker jag skapa mig själv inspiration.. skulle  vara skönt att sätta sig ner och måla, när man ändå är ledig. fick vara hemma från jobbet idag :)

vill tillbaka till gotland.

//carro

NBA nästa!

sitter och hänger på mitt favoritställe här hemma, i soffisch.. ska snart iväg mot mor min för att hämta mina jobbkläder som har åkt tvättmaskin. sen blir det jobb heeela kvällen.

gårdagen, min lediga dag, spenderades med att sitta och vänta på posten, sitta och vänta på ungdomsmottagningen och att sitta och vänta på apoteket, jag hatar kölappar!
därefter intpg jag och några av grabbarna basketplanen nere på en av skolorna i området. till en början var det svinit varmt och vi svettades som grisar allihop och alla vägrade ge upp.
allteftersom spelet fortgick blev molnen mörkare och mörkare, tills himlen bokstavligen öppnade sig och öste ner vatten. längesen jag sett så mycket regn! några tappra spelare stod kvar i ösregnet medans vi andra gömde oss under tak.

idag har jag träningsvärk i hela rumpan efter gårdagens figther. det är hårt att spela basket med bara killar, när man är hälften så lång som dom.. och lätt som en fjäder i jämförelse.. sen är ju jag som jag är också.. och spelar lika hårt och fult som dom.. så jag får nog skylla mig själv!



//carro

regn..

det regnar.. å det regnar å det regnar.. skriver man regn många gånger så känns stavningen jätte konstig.. samma sak om man säger det fort ett par gånger. det går inte ihop i skallen efter en stund.
smartskaftet själv var på väg ner till stallet för att jobba idag, när det inte börjar förns nästa vecka. lucky me.

så istället vart det en sväng till rusta med mamma, med mig bakom ratten. hon har så smått börjat släppa taget om handbromsen när vi är ute och kör nu, kanske för att jag lärt mig komma iväg på dragläget.. äntligen.
motorväg, rondeller och parkeringar för hela slanten, har både parkerat och avparkerat (?) idag. nöjd och ett par leopardmönstrade gummistövlar rikare.
nu ska jag bara leta fram mitt paraply med samma mönster, sen är jag high going för hela hösten. för face it, den är här snart.




//carro

när vuxenlivet knackar på..

overksamheten här beror på tröttheten jag besitter varje dag/kväll/natt när jag kommer hem från jobbet om dagarna. men intet att klaga på i september när jag blir ett gäng skor rikare, ett par barrundor dummare och några räkningar fattigare.
så nu ska jag göra det jag gör bäst nu förtiden. sova.

natti natti



//carro

you know me to well

rush rinner ur högtalarna, klockan är halv tio på morgonen. ska snart iväg och vara borta hela dan. gick inte att somna igårkväll. spelade ingen roll hur jag vred och vände mig om jag låg under eller över täcket, med kudden på eller under skallen.. vid två tiden vann jag ändå den fighten och somnade tillslut. dessvärre är man ju inte piggare idag för det..


fotoprojekt från foto B . skivomslag.


//carro


sweet dreams

snart blir jag solo igen.. karln ska spela fotboll och jag ska fortsätta med min alltmer obekväma ställning i soffan. halv tio slutar min flickvän jobba och vi ska ut på kvällsvandring, bara för att ta farväl inför den kommande arbetsmånanden.. vi kommer mer eller mindre jobba i "skift" hon jobbar när jag inte gör det och tvärtom.

det kanske är något bra på tv?



//carro

the beautiful people


sitter i soffan igen.. så typiskt, ska jag aldrig komma härifrån? lika bra att installera kyl o frys i byrån och toalett bakom bokhyllan, för att göra allting lite lättare.
har funderat idag (många säger att jag tänker way too much), inte för att jag kom fram till något särskilt nyttigt eller världsomfattande, men jag tror det skulle vara bra om man kunde sätta in något i hjärnan som sållade bort alla dåliga nyheter och tråkiga tankar, tänk så mycket mer ljus och lycka det skulle finnas i världen då.. eller kanske tillämpa lobotomi på alla som tänker tråkiga tankar och berättar dåliga nyheter, sen kan vi bygga oss en hel koloni med mänskliga grönsaker och om man är på väg att tänka tråkiga tankar eller berätta dåliga nyheter så får man en gratis utflykt dit för att se vad man kan råka ut för.. dags att sluta skriva? tror det.


tur att det finns så mycket fint också.

//carro

hhuuoh ja!

nej, dags att göra världen en tjänst. knäpp byxorna och ta på dig skorna så kör vi!




//carro

skärpning?

man skulle kunna tro att jag aldrig gick å la mig igår, för nu sitter jag i soffan igen och känner mig odrägligt lat. fast jag kom ju iallafall upp ur sängen i tid. imorgon ska jag försöka mig på den utlovade joggingrundan som skulle blivit av igår, men som ställdes in pågrund av att det fanns alldeles för mycket att göra på facebook.
nej, nu är det dags att ta sig i kragen och inte äta en ben & jerrys (men det är ju halva priset på hemmakväll!) och en halv påse chips till middag varje kväll. för då kommer jag sluta som elvis..



försommar bild, syns på nyansen på huden.. nyans lysrör.


//carro

ooh life.

slit och släp kommer att löna sig, jag lovar.

har parkerat röven i soffan för kvällen. det längsta jag tänker ta mig nu är till köket för att hämta glass eller till sängen för att sova.
för att uppdatera lite från i morse så har jag faktiskt duschat nu.. tänka sig, jag gjorde mig den ansträningen. det är nog dags att komma igång med träningen nu, innan jag bokstavligen växer fast i soffan.



vackra, underbara, älskade visby. vill aldrig åka hem när jag väl är där!


//carro

jag ska bara..

optimist som man är planerades en joggingrunda äga rum nu på morgonen. vid sju tiden när frukosten stod klar på bordet och kaffet var upphällt i koppen letade sig blicken ut genom fönstret och plötsligt fick jag ont i magen, lite huvudvärk, känningar av träningsvärk i benen och en blåsa på ena lillfingret. nu sitter jag här med dåligtsamvete för att jag inte ens tagit mig för att duscha ännu..
att man alltid är så jävla säker på kvällen, men när man sen vaknar och mer liknar en mullvad än sig själv på morgonen är man inte så jävla ball längre, utan kryper hellre längst in under täcket och ligger kvar tills det luktar kaffe i hela lägenheten. inte får man väl vara dum inte.



bara för att kompensera min oerhörda lathet nu på morgonen så lägger jag in en bild från gotland när jag "sportar". jo vissa påstår att golf är en sport..


//carro

i wanted you to know, i love the way you laugh


1: - det är helt sjukt, kan du fatta att dom här raukarna är nästan fem meter höga?
2: - jag tycker det är helt sjukt att du har 400 bilder på stora stenar..



det må vara stenar vid havet.. men säg inte att dom inte har sin charm där dom vaktar fårös kuststräcka.

//carro

raukpaus

två veckor och två dagar senare har jag äntligen åtgärdat problemet som hotat att förgöra all viktig data på min lilla bärbara pc. vaccinationen mot cyberrymdens alla faror är inprogramerad och jag kan återigen känna mig trygg när jag surfar.

under dessa två veckor och två dagar fyllda med ångest över min eldrivna vän, har jag dock ändå hunnit korsa halva östersjön för ett äventyr bland får, raukar och amazoner.



det är ballt.. det här med bilar!


//carro

RSS 2.0