nice

mm.. ge mig!



Mel Ramos.. me like!

//carro

hell yeah!

goddagens gott folk!
här sitter jag i bildsalen med mina kära vänner och väntar in ida som målar på våran tredje och sista målning, som måste bli klar idag..
projektrapporten skrev vi klart igår och jag antar att den rockar.

efter skolan drar jag, ida och mr good looking iväg för att tatuera mig! it's gonna be AWSOME! börjar bli lite nervig nu.. men det ska nog gå bra. har ju med mig två av mina bästa människor i världen :)

//carro

sweet

godmorgon.
idag är det måndag igen. helgen har varit fantastisk och jag är på mycket bra humör idag. ovanligt bra humör!

den här veckan kommer verkligen att blir något extra.

idag är det personalfest och sen skiva för moas klass.
imorgon ska jag jobba nere i stallet, som vanligt.
på onsdag är det gaddning ( !!!!!!!!!! )
torsdag är det skiva för min kära vän mickis.
fredag är det långfredag och vi ska alla ligga och tänka på stackars jesus. eller inte.
lördag är det påsk och veckan efter är det lov. livin' the dream. hehe.

näää, lite projektrapport kanske?



//carro

darling



//carro

in it for the kill

lök, lök, lök.. känns inte som om jag gör någonting annat, ändå göra jag alltid någoting.. hehe. livets ironi.

har skrivit projekt och spelat spel på facebook. dödat tid och längtat tills ikväll. det här ser ut att arta sig till en riktigt grym helg. hoppas verkligen att det blir det också. imorgon är det jobb och sen utgång. jag råkade ju fylla år i onsdags och det ska ingen missa tycker vi. så vi ska göra stan imorgon kväll, dansa hela natten är väl planen, få med oss hela nacka är idén..

nej vet nu vad, om jag ska lyckas ta mig ut till stallet så måste jag börja klä på mig nu!


prinsessan! :)

//carro

friday i'm in love

ner myst i mr good lookings säng, i hans kläder och en massa kuddar runt mig. det är jämn vecka den här veckan, vilket innebär no school på fredagar. så varför gick jag upp vid sex ändå? för att få frukost sällskap såklart!

dagen är bokad till bredden. om några timmar ska jag ida och moa ut till stallet. sen ska jag hem och skriva projektrapport. när mr good looking slutar ska vi åka till min far och äta tårta, sen ska vi till sickla för att gå på bio. green zone ska vi se.. alice i underlandet var tydligen ingen killfilm fick jag höra. he he..


snozan gillar våren! för hon har vägrat gå ut hela vintern.. och folk tycker synd om inne katter.. vi får tvinga ut våran stackare.

//carro

24 mars

för nitton år sen var jag en liten ful, röd och gallskrikande klump med hår på. idag är det mest liten och gallskrikande som stämmer in på mig.

vad gör man när man är nitton då? alltid har man tyckt att dom som varit nitton var så jävla gammla, så jävla vuxna. men jag tror jag insåg någonstans igårkväll att jag aldrig kommer att bli vuxen och att jag hoppas att jag aldrig kommer känna mig gammal, även om den dagen förmodligen kommer att komma, förr eller senare.

dagen i ära startade väldigt fint. vaknade bredvid mr good looking vid tio i sex och fick på engång en lite present. ett jätte fint halsband som det stå " u rock my world" på. hur underbart somhelst. sen åt vi frukost och bara för att få spendera så mycket tid som möjligt ihop, gick jag med honom till jobbet idag igen. så nu är jag både mätt och motionerad.

dagen kommer att fortsätta med skola och sen jobb innan jag avslutar med att åka hem till elin och mysa med mina brudar! kommer bli en awsome och lagom dag tror jag! :)


//carro

nice day


nu ska jag börja dra på mig paltorna för att ge mig av mot stallet. mr good looking säger att han saknar mig, så jag får väl skynda mig ner till stallet för att slå ihjäl timmarna fram tills vi ses.



en egoboost så här på tisdagen.


//carro

tomorrow..

den 23e mars tvåtusentio.. för ett år sen längtade jag ihjäl mig tills dagen efter den här, alltså den 24e mars.. i år är det lite lugnare. har inga större förväntningar på att fylla 19 direkt. ser mer fram emot tatueringstiden den sista mars ! det ska bli awsome!

var och tränade axlar och mage med ida och elin imorse. sen dess har jag ätit lunch och lökat framför datorn. borde ha gjort något nyttigt, typ pluggat.. men det blidde inte mycket av det, har lite svårt att koncentrera mig allmänt just nu.. det är så mycket som snurrar i skallen just nu. ikväll ska jag sova hos mr good looking, så jag får vakna mysigt imorgon iallafall :).

ska om en timme ner och slita i stallet idag igen. nu börjar det bli kul att vara där igen, när man vet att det snart är vår och ljuset dröjer sig kvar till sex tiden iallafall.. till skillnad från januari, när det var mörkt vid tre, och sen fortsatte vara mörkt tills man gick hem.. nu kommer ljuset! och jag hoppas att mina mörka ringar under ögonen ska försvinna med lite solljus!




våår!

//carro

sorry..

jag sänder en tanke till min projektrapport. vi skulle haft en dejt ikväll.. men jag är utarbetad och ger den en tyst minut istället.



//carro

MÖSSA!!!!

vet ni vad? jag hämtade min studentmössa idag! och den är fiiiiiiiin!! så jävla lycklig och förväntansfull nu, längtar som en galning tills tredje juni.. det kommer rocka!

bara jag inte jinxar allt genom att testa mössan.. äsch, lite glad måste man ju få vara!


vet att mössan ser lite konstig ut, men det var innan jag hajjade att det var en pappersgrej i :P..

//carro

daydreaming

solen lyser, och som vanligt lämnade jag solbrillorna på hyllar hemma.. en annan dag då. vi får väl hoppas att det inte är sista gången den här våren som solen lyser. hehe.

har suttit och drömt mig bort till sommaren en stund. äntligen kanske det ska bli kul att klä på sig igen, när man slipper lager på lager och tjocka halsdukar, mössor och vantar. men vem vet..



//carro

her morning elegance


världens mysigaste video :)



//carro

you make your own luck

jag har saknat det här så mycket.. och nu när jag är mitt inne i det igen ser jag knappt någonting, det är som en rosa dimma. som om jag lever i en liten bubbla av glädje. det känns som om allting går åt rätt håll nu! som att det går bra, riktigt bra!

jag är fullbokade fram tills onsdagskväll, då jag ska fira min födelsedag med mina absolut bästa vänner i världen. sen är det typ helg! och då ska jag få vara med världens bästa kille! sen är det en ny vecka med personalfester, studentskivor och tatueringstid inbokad! det är mycket på gång nu! och det är mycket kul pågång! ikväll ska jag försöka hämta min studentmössa också. så att jag äntligen får ta på det som snart är verklighet.

det är helt sjukt, om två månader står vi där och skriker och hoppar och njuter.. om två månader börjar allvaret.. om två månader är vi inte barn längre.





//carro


det ena å den andra.

god morgon! ruskvädret från igår har ersatts av strålande sol... och sex minusgrader.. ja mina vänner, är det inte det ena så är det definitivt det andra. jag ligger i soffan hos mr good looking och fördriver tid med treasure madness på facebook (new addiction?). var uppe redan vid sex för att få sällskap vid frukosten, sen gick jag med honom till jobbet, bara för att få lite mer tid tillsammans och en härlig morgon promenad.

nu ligger jag och lökar i hans soffa och försöker få tiden att gå.

idag är det måndag, vilket inte innebär några större kraft ansträngningar från min sida. ska dock ner och jobba i stallet efter skolan, istället för patrik, som varit så snäll och jobbat för mig :).

nej, det är säkert något trevligt på animal planet, den ända kanalen som inte sänder tvshop eller något löjligt ringainochvinnapengar-program vid den är tiden.

//carro

underbara söndagsväder.

herre min gud vilket jävla pissväder det varit idag! första gången på hela veckan som jag verkligen varit tvungen att vara ute, och självklart också första gången på hela veckan med riktigt pissväder..

vart inte mycket dator igår, ingen alls faktiskt. vaknade upp hemma hos ida och chrille, tröttare än jag var när jag gick och la mig. upp och hoppa och ner till affärn för att handla frukost. sen var det bara att äta så mycket som möjligt innan jag åkte iväg till jobbet. fem timmar stå upp och springa omkring. fick däremot ett trevligt break. en glass mitt i rusningen för att jag jobbat så bra :D .

efter jobbet mötte jag mickis och vi köpte hårfärg (som vi aldrig använde, men ändå). sen bar det av mot rissne och mickis pojkvän johannes. en jävla bit att åka för middag. men det var det helt klart värt! god mat och riktigt trevligt sällskap. efter maten skulle vi se på film.. jag såg en kvart och sen sov jag som ett barn till mickis och johannes gick och la sig. då passade jag på att snacka i telefon en stund, hehe.

vaknade imorse vid sju och insåg att jag kunde sova åtminstone två timmar till. vid nio kom mickis upp och vi pt frukost. sen var det bara för mig att packa ihop grejerna och åka till ida. hon plockade mig vid bussen och vi åkte ut till sjukhästarna på hivön. efter ett par timmar där sitter jag äntligen ner i min underbara datastol och har pluggat en timme. ska försöka skriva lite till innan jag får sällskap :).


life never stop surprise you!

//carro

bowling for soup

på schemat står bowling. på listan äver saker vi gjort står dricka aquatini och lyssna på musik. om tio minuter går vi till bussen. vad som händer sen? det är det ingen som vet ännu..


//carro

fredag


jag säger bara hej helg!




//carro

chaufför

det är bra med kompisar som har körkort. då behöver man bara åka halva vägen till skolan och sen få skjuts resten. haha. idas boyfriend, aka min kusin har köpt ny bil. den måste köras sönder innan han hunnit använda den allt för mycket. därför ska jag och ida ta den till skolan!


//carro

tidigt

och vad gör jag uppe i denna arla morgontimma? det tålas att funderas på. hemma är jag iallafall inte hehe.

jag har inte hunnit med den här veckan alls! helt plötsligt är det fredag och planerna för helgen verkar lite luddiga. eller ja, iallafall inte ikväll då det blir bowling och rajtantajtan i sickla. eller jaa.. det blir nog inte mycket rajtan för mig som ska upp och jobba imorn. men jag ska se på när dom andra partar.

nu är det BARA två timmar kvar tills min buss går. så jag ska se vad som kan sysselsätta mig under den tiden.


//carro

nödvändigheter

och så spenderar fotolektionen med att spela treasure madness med ida på facebook. det är ett intelligent spel, men gräver i sand och hoppas på att hitta guld. efter ett tag tar energin slut och då måste man antingen betala för att få mer eller få ett health kit från någon i sitt golddigger team.. ni hajjar nivån?

nej, nu ska jag göra något vettigare, spela tetris kanske?


ida är fotograf

//carro

eet

nu är det torsdag igen och jag ska alldeles strax gå till bussen. vaknade på ett alldeles underbart sätt imorse och hoppas att dagen kan fortsätta i samma anda.

nu ska jag gå ut i ruskvädret och göra den här dagen bäst! :)


//carro


18 and life, i en vecka till.

det slog mig precis att jag faktiskt fyller år nästa onsdag.. det betyder att mars snart är slut. vilket betyder att det bara är två månader kvar tills vi tar studenten..
herre min gud var våren går fort. och min intuition säger mig att den inte kommer sakta ner, inte nu. vi har det för bra!



nu är det vi mot världen, igen.


//carro

missing

ida städar och städar och städar. och jag sitter här vid datan och känner mig värdelös.. verkar inte bli något pluggande då idas dator med word har gett upp. teknik är inte vår skit helt enkelt.

så jag får väl sitta här och vänta en stund till. sen vill jag åka till forum innan jag ska jobba, få i mig lite lunch och titta lite i affärer.

och så vill jag att det ska bli imorgon nu så jag får göra samma sak som igår :). längtar ihjäl mig redan!


//carro

amazing

kom precis hem till ida efter att ha spenderat en underbar kväll/natt hos en av världens underbaraste människor.
nu ska vi skriva projektrapport och sen ska jag jobba mellan fyra och åtta.


jag mår så bra nu. jag är så glad. men ändå så ängslig. hoppas att allting går vägen den här gången, för du gör mig så lycklig!



//carro

tröttröv

godmorgon dagen.
lägesrapport: solen skiner, det är tisdag, jag har försovit mig och börjar egentligen NU, jag skiter i det och åker till skolan få fort bussen går.

och till råga på allt är det tisdag.
det vart lite sent igår. kunde inte somna på en stund efter att jag lagt mig, låg och vred och vände mig och visste inte om jag skulle vara nöjd eller känna mig ensam. idag känns det bättre. nu ska jag lägga på en rem för att komma iväg till skolan.



//carro

god works in mysterious ways..


jag vet inte riktigt.. men jag tror att det kanske börjar lösa sig från och med nu? jag vet inte. men någonting i magtrakten talar om för mig att jag garanterat är på rätt spår. vad som händer nu är det inte jag som bestämmer, inte gud heller för den delen.. 



i walk a lonely road, the only one that i have ever known.

//
carro

i hear in my mind, all of these voices



//carro

sikta mot stjärnorna.

snoris höll på att dö i aids eller något, så jag fick gå själv. tog mig bort till lekparken och gungade och kollade på stjärnorna. fan vad jag hatar att vänta..


//carro

ajajaj

uschlo, ont som fan i magen. ska ut och promenera en stund och se om det går över. ska se om snoris vill möta upp mig och göra sällskap.


//carro

fear is for people with no guts


jag är nervös, och lite rädd. antingen hamnar vi på toppen ikväll, eller så kommer vi att kravla runt på botten ett bra jävla tag till.. det är upp till dig nu.


calming myself with the beauty of the brush.

//carro

try me


I was aiming for the sky..




..ended up flat on the ground..


//carro

nighty

nu ska jag flyta in i sömnensvärld och drömma om varma och bekymmerslösa dagar i solsken.


remember yesterday.. walking hand in hand

//carro

scared

vad är det egentligen som händer?
jag hinner inte med. livet passerar förbi som ett expresståg och jag står kvar på perrongen.. jag har ingenaning om vart jag är på väg, men jag ska komma fram.



//carro


fly away

life just never stop surprise you..




//carro

rock n roll

inatt dränker vi sorgerna i flaskorna. om en stund drar jag hem till adam och har kuul.



//carro

..

.. okej önska mig lycka till. nu tar jag en dusch. är jag inte tillbaka inom en timme kan ni komma hit och börja hacka fram mig under isen i tvättstugan.




//carro

kanske..

..det är dags att ta en dusch, men jag är rädd att jag kommer frysa ihjäl..



//carro

moorning!

deppiga klubben hade styrelsemöte hemma hos mig igårkväll. "ska vi spela yatzy?" fick jag över msn vid halv tolv i natt. och varför inte liksom. så runt tolv klev basse innanför dörren laddad med maxiyatzy och läsk. några yatzy spel och en film senare hade båda två toksomnat och nu är jag uppe för att jag ska blada.

och nu ska jag försöka få liv i basse.. det funkade inte att sätta på musik. så vi får väl se hur det här ska gå till..


god morgon!



//carro

ingen är perfekt

kärlek suger röv. allting som har med det att göra och alla andra runtomrking som tror att dom antingen är experter eller kärleksmäklare, kärlekspoliser eller något annat fjant.

jag är trött på att förklara mig. jag är less på att folk ser ner på mig för att jag för engångsskull tog något i egna händer och gjorde sak av det.

varenda dag funderar jag på om jag verkligen gjorde rätt i att flytta hem igen. varenda dag väger jag för- och nackdelar. varenda jävla dag tänker jag på martin, saknar martin, pratar om martin, mår dåligt över att jag sårade martin.. vet ni hur det känns? att ligga på kvällen innan man somnar och veta att det förmodlige ligger någon och har ont i magen och inte kan sova pågrund utav mig?! det gör att jag inte kan sova, att jag får ont i magen, att jag går runt som i ett töcken hela dagarna för att jag sover för lite och tänker för mycket. för jag har varit precis där han är. jag vet hur illa man kan må. jag vet hur pissigt mitt liv var och hur gärna jag hade velat gå under jord och aldrig mer kommit upp.

ingenting blir bättre av anklagelser, ingenting blir bättre för att någon ska försöka reparera det här. ingenting kommer bli bättre av att någon lägger sig i.. jag vet fortfarande inte om jag har gjort rätt. jag vet inte om det jag gjort någonsin kommer att vara värt det. jag vet inte om jag någonsin kommer att få träffa martin på ett lugnt och sansat sätt igen. jag vet aldrig om jag kommer att få tillbaka en människa som jag älskat över allt annat på den här jorden och det skrämmer mig. det skrämmer skiten ur mig.

men jag måste få vara jag. jag måste få göra fel och jag måste få lära mig av dom.


//carro

gud

jag är så inne i skrivar tugget nu att jag knappt kan sluta. jag var tvungen att lägga band på mig för att inte göra om projektrapporten till en skräcknovell.. det börjar så bra, varför inte sluta med överfall, ångest och jätte mycket blod?

min hjärna är slutkörd efter att ha gått på högvarv i två timmar, men jävlar vad grym våran rapport kommer bli. jag vet att vi borde ha börjat för minst två månader sen. men vad är det man säger, ju tightare desti bättre (he he he). jag vet inte varför, men när jag har press på mig jobbar jag både snabbare och effektivare.
sen att förmodligen halva rapporten kommer innehålla rövarhistorier och hittepå.. det tar vi imorgon! 


//carro 


torsdag

heltplötsligt var det torsdag. lillfredag för mig den här veckan, eftersom jag är ledig imorn. eller jaa, ledig och ledig, jag och ida ska ut på värmdö och blada. så hela förmiddan går åt till att göra nytta (och få motion). nu ska jag skynda mig till bussen. vi har en helt underbar lektion i foto b nu på morgonen. då kan man ju inte komma försent..


//carro

ren..?!

flott, smuts, blod och svett är nu (förhoppningsvis) bortduschat.. av någon sinnesjuk anledning är jag sugen på att jogga. men jag tror det får vänta, åtminstone tills imorgon.

nu ska jag sova som en klubbad säl hela natten. god natt!


//carro

det kallas tur

efter att ha lyssnat på låten i inlägget under, taggat bilder från förr i tiden på mina as snygga vänner och sen borstat tänderna kom jag och ida äntligen i säng.
upp vid sju och slängde i oss frukost innan vi kickstartade dan med att åka till orminge och byta till skolbussen. väl framme i plugget var det prov i filosofi som gällde. milt sagt gick det åt helvete. men vem vet, maggan kanske gillar mina rövarhistorier, som har en tendens att vara med på vart enda prov nu för tiden..

skola hela dan. pengar inlämnade för middagsbiljetterna till studentskivan. stackars johan bar runt på ett kuvert med över 30 000 i. hem till ida efter designen för att döda tid. tröck i oss baugette (hehe) och kladdkaka innan jag hastade iväg till jobbet.
sen stod jag där och körde min grej mellan halv fem och kvart i nio. hade turen att få gå hem tidigare så jag hann med en tidigare buss. nu har jag för dom intresserade fått i min en halv grapefrukt och ska nu ta en dusch.. känns som om det var länge sen man duschade..

for the record hade jag flyt igår också. skulle låsa en stor dörr i stallet och var allmänt nöjd med dagen. tänkte "fan, det har vart en hyffsad dag idag. jag känner mig glad och pigg". när tanken var tänkt slog i skallen så det sjöng om det i ett stuprör som nått jävla ägg hade skruvat loss hälften på. självklart fanns det en vass kant att slå skallen i. så nu mer har jag ett fem centimeters jack i skallen och vart av med lite hår på köpet.. vissa straffar gud med detsamma. nu ska jag väl bli flintis också.
grattis carro.



sommar skulle inte skada nu..

//carro

en sak

ikväll har jag bara en sak att säga.


säg vad ni vill, men jag tycker det är hysteriskt.


//carro

det går bra nu

regina spektor är mitt nya hemmaknark.

pluggandet går bra. jag har suttit på facebook i en timme och spelat spel för att slippa skämmas över att jag inte läser någonting..


//carro

busted

"-vad gör du?
-pluggar filosofi..
-på facebook?
-..."


//carro


måndag

meningslösa måndag.. en riktigt sån måndag har det varit idag.. vart på rikitigt råtråkigt humör hela dan och allt har känts jobbigt. men sen fick jag i mig lite mat med pappsen och lillsyrran och allt började hamna på rätt köl igen. nu ska jag försöka plugga lite till mitt filosofi prov som jag har imorn. JIPPIE!


en gammal klassiker, denna gång dedikerad till filosofin..

//carro

hivön

igårkväll vart det sannerligen en helkväll. och idag har det varit ännu en heldag. men inte är jag ledsen för inte.
vi kom tillslut ut till hivön, efter extremt många om och men och väntande och yatzy spelande och mer om och men.. men tillslut kom vi ut.
fest var att ta i.. men trevligt umgänge och ramlösa räckte bra för mig igår. de flesta andra hade fått i sig både det ena, det andra och det tredje och levde om därefter. jag var övertrött och spelade på det.
bra musik, tjejmys i ett bubbelbadkar, kaffe i hela köket, glas på golvet, öl på mattan och en jävligt trång hemresa.

jag och elin vaknade hos grabbarna imorse innan dom skulle iväg och spela innebandy. själva vart vi kvar i lägenheten med en meter disk i köket och ett decimeter tjockt lager med skit över golven. så här kan dom inte bo sa vi och började städa och diska i en timme innan jag var tvungen att åka till jobbet. det uppskattades kan jag säga :) .


nu har jag fått i mig middag med nästan hela familjen. och hade nu tänkt bege mig av mot socialare breddgrader.


det här är jag och min vän bamse junior.. alltså thomas som är alldeles för full..

//carro


uppäten?

jag tror basse har blivit slukad av en vild älg. som först prejade honom av vägen, slog sönder bilen, fick den att börja brinna. släpade ut basse, klädde av honom, hängde upp honom i ett träd, smiskade honom gul och blå, fotade honom, la upp bilderna på facebook, för att sen börja äta honom uppifrån och ner..

det är säkert. jag tror han är död.
nån som har en älgstudsare så vi kan leta upp den jävlen?

//carro

go hard or go home

basse är på väg och hämtar mig nu. vi ska hem till honom en stund innan vi åker ut till hivön och partar :) just nu rockar jag queen och är snygg i håret tack vare min mamma :) haha.

ikväll kommer bli kul, och det bästa av allt är att jag kommer slippa baksmälla, för jag ska dricka ramlösa heeela kvällen och vara sympati nykter med stackars basse som är chaufför.



//carro

roll me

godeftermiddag mina vänner!

nu är jag hemma igen efter en helkväll och heldag.
gårkvällen var kul! vi partade och sjöng och åt tills jag och ida kände att det var dags att åka hem. tack micke och isabelle för en jätte trevlig kväll :)
taxi hem till ida och sen knoppade jag av i deras soffa. klockan tjugo i fyra ringde telefonen. nån ville kolla så att jag och ida kommit hem ordentligt och inte satt oss helt tafatta i någon snödriva någonstans i orminge centrum.. hrm.. ?!
somnade sen om och vaknade vid åtta (!) av sms. svarde och somnade om. upp vid halv elva för att stjäla frukost av sambona. satte på datorn och insåg att jag glömt bort lösenordet. istället för att smita in och väcka ida, ringde jag upp och väckte båda två. sen gnällde chrille över att jag knapprade för hårt på tangenterna, så jag tydligen väckte hela grannskapet..

iväg till jobbet och slet ett par timmar för att sen avsluta med att äta den nya kycklingburgaren och sen vänta på bussen i en evighet. nu är jag hemma och ska snart byta om och åka över till basse. vi ska ut på hivö äventyr ikväll. får se hur det går, om vi överlever eller om ni hittar våra kvarlevor i magen på en vild älg eller likande.


rolling stones by heart :)

//carro

like a shooten star

tagga tagga tagga!! emma är på väg hit och jag har fixat håret och ska strax byta om till kvällens partykläder. kommer det bli en bra kväll? jag hoppas det :)


//carro

mustasch

känner ni vad mycket bloggat det blivit idag? då kanske ni kan tänka er graden av sysselsättning som jag har haft idag också. nu åker mamma iväg också och lämnar mig hel själv.. vad ska jag göra? jag får fortsätta måla..


//carro

hakana?

kom fram till att någon nytta måste man ju göra. så istället för att plugga filosofi drog jag fram kameran och fotade stilleben. en miljon olika sorters frukter. blir inte maggan nöjd nu blir det kompanistryk för hela slanten. ingen hackar min förmåga att hitta kreativa formationer med hjälp av frukt..


//carro

C.C.I goes londres!

den 14 maj åker jag ida och chrille till alex oxh laura i london! bokade och betalade precis resan och det känns AAAAS BRAA! haha. äntligen blir planerna verklighet och inte bara snack. hur underbart som helst.

nu ska jag fira med en kopp te!




//carro


...

jag insåg precis att jag har förträngt att jag har filosofi prov på tisdag.. nu inser jag att jag inte ens vet vart jag lagt böckerna.
känns som om det här kommer gå bra.


//carro

det sitter i ryggen

också kan jag checka av årets första joggingrunda, utomhus då. tydligen har jag underskattat mig själv. efter tjugominuter var jag knappt trött. man kommer in i andningen och tempot snabbare än jag minns. ändå har jag inte joggat en meter utomhus på flera månader. och tro mig, det är stooor skillnad på att springa på bandet inne på gymmet..

måla har jag hunnit med också. och ätit lunch med mamma och morfar. nu ska jag sitta här och vänta på emma, som kommer vid fem. då ska vi piffa till oss inför kvällens bravader.



//carro

this is it

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "this is it" - michael jacksons film(eller ja, filmen om honom kanske jag ska skriva). sen ska jag sova och sova tills jag vaknar.



//carro

för mycket fritid



//carro

upprörd

jag är trött på snö. jag ät trött på att det blåser. jag är trött på att det är minusgrader. jag är trött på att det blåser, kommer snö och är minusgrader samtidigt. 2008 var det blåsippor och 10 plus den 18 februari. vart är blåsipporna? vart är plusgraderna?


//carro


fireflies

jag har blivit förslappad. jag tänker slappt, jag agerar slappt och jag vill inget annat än att vara slapp. hade jag inte släpat iväg mig till gymmet idag hade det nästan varit dags att skjuta mig. jag gjorde ju ändå ingen nytta. hela dagen har spenderats i något slags mellan läge av hopplöshet och nästan sömn.
men jag var på gymmet, och det är jag grymt stolt över.

sen vart det en runda på affärn med mamma och efter det hem och trycka i sig pizza (!) och sen ner till stallet för ett par varv på en ponny. det gick långt över förväntan att rida och jag är nöjd. nu är jag mätt också, efter all mammas mat.

nu ska jag sitta här och fortsätta i mitt slappar mode ett tag till (iklädd en röd fleecemorgonrock!) och sen gå och lägga mig med en film.





//carro

save tonight

duffy i högtalarna och moa i sängen. vissa dagar är det värt att gå upp :).

vi bakade scones till frukost och jag har gett ida permis från träningen idag. hon ska iväg och modella för en vän som utbildar sig till frisör.

så jag får sällskap av moa till orminge och får sen träna själv. i eftermiddag blir det en veva ner till stallet för att rida. känns som en lagom dag. ska försöka fixa det sista i rummet också. ni förstår inte hur fint det blir här! haha.




//carro

en onsdag i mars

mina vänner har åter avlöst varandra. när moa kom hit åkte ida hem..

kulturdagen gick bra. vi var på nordiska museet och spanade in modemakt utställningen och alla andra utställningar dom hade, när vi ändå var där. bland annat en om leksaker och dockhus. as ballt. lite kontrast från alla utställningar med tavlor som hänger meter efter meter på väggarna.

efteråt blev det lunch på subway och sen bokrea på åhlens. köpte en tatueringsbok, för ovanlighetensskull.. hehe.
sen har jag bokat tid för gaddning idag ;). och fixat maaaassor i mitt rum. det har hunnits med mycket idag mina vänner. ändå känner jag mig förvånandsvärt lycklig och ostressad.



//carro

happy ending!

hemma från stallet igen. skönt att komma ut och röra lite på sig!
nu är mickis på väg hit och vi ska kolla på film och mysa, mamma har bakat scones kvällen i ära.

så nu är det tisdagsmys på hög nivå !



//carro

the sky is the limit.


ge mig sommar!

//carro

kulturell

imorgon blir en dag i kulturens tecken. först ska vi på nordiska museet och se en utställning som heter modemakt och sen ska vi glida runt i stan och kolla bokrean. kanske hittar några roliga tecknar eller tatueringsböcker.. man vet aldrig.

ikväll ska jag iallafall jobba nere i stallet och sen kommer mickis hit och kollar på film med mig. låter som en lagom kväll för min del. efter igår kväll vill säga, hehe. 

still no inspiration.



snygg vänner

//carro

i could hear your heart break.

jason derulo rullar på min spotify just nu. aldrig gillat honom särskilt mycket, men av någon anledning tröck jag upp hans skiva och den är faktiskt bra..

har meckat ihop staffliet och hade tänkte måla. men helt plötsligt försvann all inspiration och jag känner inte alls för att måla längre. denna eviga rastlöshet. vad ska det bli av mig?

det var jätte mysigt att äta middag med far min igår. efteråt träffade jag grabbarna. vi skulle spela yatzy men blev orsaken till en polisutredning istället.. så går det när man önskar spänning i vardagen. gud ska alltid överdriva.



//carro

guitar hero

om en timme ska jag börja bege mig mot pappa.
mamma kom precis hem med lite grejer från brisak. bland annat ny duk att måla på och ett par tajts.

har suttit i en timme och försökt lära mig stairway to heaven på gitarr. det tar sig, men jävlar vad fingerspel är svårt! sen går det ju aldrig att mäta sig mot zeppelin heller..


//carro


långt från klar

hemma igen efter en runda på gymmet med ida. har även fått i mig två ägg och en halv blodgrape till lunch. nu sitter jag och pillar på något som ska komma att sitta på min rygg i allevighet.

nyfiken? haha. ni får se när det är klart :)

snart ska jag hem till pappsen och äta middag.

//carro


borta bra...

jag trivs så bra med att komma upp i vårat kök och göra frukost på morgonen. det är så mysigt att sitta här och titta ut eller prata med katten (eller mamma för den delen). även om snön vräker ner så känns det bra att sitta här inne. vänta bara tills mitt rum är klart. då kommer jag inte att gå utanför dörren alls, hehe.


//carro

landet som gud glömde

här tycker man att man ha sovit gott och att allting är frid och fröjd. sen hängde jag bort filten som hängde över fönstret, big misstake.. det snöar igen och jag fasar för hur jag ska ta mig till gymmet i det här vädret. inte en chans att bussen kommer i tid.

hur tänkte gud när han vaknade imorse egentligen? inte tänkte han på oss stackars individer som måste åka kommunalt med sl och sj.. men men, att hoppas på att sl har lärt sig vid det här laget är lite väl optimistikt. men jag får väl helt enkelt hålla tummarna på att bussjäveln kommer när den ska. så jag slipper stå i det här vädret halva dan..



//carro

RSS 2.0