måndag och helg för mig!

det var ett tag sen man var utvilad efter en helg, denna är inget undantag. sov väl dryga tre-fyra timmar per natt.. och 10 timmars pass på jobbet på det, blir lätt rätt tungt.

men nu är jag fri i två dagar, för att sen jobba en dag och därefter åka till älskade London i fyra. ååhh, längtar ihjäl mig!

var och fotade hos mamma i fredags, här är pissnisse. morfars extremt självgoda och feta katt. något som utstrålas lite på bilden här, självgodheten alltså. det ser nästan ut som att han ler lite.



//carro

en fredag, bara..

sitter hos min mamma, som fyller år idag.

innan jag hamnad här har jag nästan hunnit försova mig till min tandläkartid och åkt till kummelnäs och vart ute med en liten vovve .  nu vet jag inte vad jag ska göra. har med mig kameran idag också. så något ska jag väl lyckas få gjort :).


prinsessan :)

//carro


hey little girl

ingen vidare uppdatering längre, jag vet.. men jag har vart underligt tom på inspiration den senaste tiden. försökt att både skriva och måla, men det är stopp på båda hållen.

inledde igår en ljudbok, min första någonsin. harry potter och de vises sten. blir helt fast i sagan. har läst boken åtskilliga gånger, ändå kan jag inte låta bli att bli helt tagen av den..

ska försöka fota lite idag, så kanske jag får lust att börja skriva igen.



//carro

pluttis

stor dag idag.. tydligen. valdag och allt, äntligen är det slut på skiten. är så fruktansvärt trött på ALLT som har med det här att göra nu.. så imorgon får vi kolla första sidan och se vilka som "vann".

i övrigt har jag samlat vuxen poäng, inte bara genom att rösta utan också genom att köra bil fram och tillbaka till stallet. mamma fick hjälpa till att borsta och mata kelly med äpplen idag. vi har även fått in en ny liten plutt i stallet. minishettisen pysen, ser precis ut som kelly, fast tio storlekar mindre, sjukt cool liten kille!

nu ska vi vara lite kult och se kill bill.. mm, älskar tarantino!

//carro

rain

blöörk, blir alltid lite extra ensam när det regnar ute.. när allting liksom är grått.
nej, kan inte ruttna här hela dagen.

gårkvällen vart minstsagt inte som planerat.. och inte på det positiva och sjuka sätt som det tenderar att bli, utan på ett riktigt trist och obehagligt sätt..
nog sagt, hej lördag!



//carro

soon :)

om lite mer än två veckor är vi där igen :) can't wait!



big ben från the london eye


//carro

gettin what you deserve

helgen var gryyym! lördagen startade med en sväng till mamma och sen jobb till stängning, sen bar det av till skurupalatset för ombyte och till taggning innan vi skulle vara fel i våra pyjamasar. tofflorna på och nallen med, sen rullade vi till brandstationen för 20 år firning.

stötte på blueman group, doc från scrubs, tomten, ett gäng transor, nikki sixx, två vinboxar och massa andra sinnesjuka påhitt. det vart sent och aningen vingligt innan vi landade hemma hos ida.

igår var ingen skön dag. jobb mellan elva och halvtio.. sen åkte jag hem och åt chips tills jag somnade.



tack för en grym kväll.


//carro

greeeeat

känner på mig att vi har en schysst dag framför oss. jobb och sen kalas.


//carro

freak out


var tvungen att hata av mig lite i förra inlägget. ska snart ner igen. kommer förmodligen att få någon skit i halsen eller något..
ikväll är det hoffmaestro på grönan :)



lite fint att man ser båda tatueringarna tycker jag :)

//carro

tandläkarn

det första ja sa till martin när jag började prata om min tandläkartid var att jag inte ville ha samma ägg som rotade i käften på mig förra gången. klockan kvart över sju ringer alarmet för att jag ska hinna äta innan jag ska 
dit. ingen lätt historia att ta sig upp ur sängen idag kan jag säga.

klockan fem i halv nio infinner jag mig på folktandvården.. två minuter senare ropar någon mitt namn, och GUESS WHO!?!?! samma jävla pulver som, juste!, pulade i munnen på mig förra gången.. jaja tänkte jag hur illa kan det bli?
det första han ska göra är att röntga munnen på mig och, ursäkta, men VARFÖR (!!!?!?) gör dom inte om tandläkarutrustningen så att den INTE skaver sår i munnen? kom igen, hur många år har inte dom där sjukt obehgaliga plastbitarna som man ska ha i munnen funnits? någon måste ju ha klagat? hur svårt kan det vara att göra något som är liiite skönare att ha i truten?

anyhow, sen kommer det vanliga "du borstar för hårt, du måste använda tandtråd, du har fel munskölj, borstar du verkligen tänderna VARJE kväll..?" yadayadayoo.. när han gnällt klart och gått för att hämta en speciallist som ska kolla mig käke börjar han ta bort tandsten med en såndär krok.. eller nej, han köttar in det där verktyget i munnen på mig och börjar röra runt som om han inte ville annat än att skada mig. blödde som en skottskadad när han var klar.. sen kommer det värsta, jag måste dit igen två timmar senare.. för att träffa nån jävla specialist som inte hade tid när jag var där.

dagen är räddad..


//carro

jaaa

första helgen i oktober kanske är bokad.. äntligen något att se framemot. det har vi förtjänat, jag och martin!




//carro

hell yeah

känner ni hur det börjar lukta pengar? nu är det bara en vecka kvar tills det rullar in ett par tusen på kontot och bara en vecka kvar tills jag får lukta på mina nya skor! för oj vad skor det ska bli! det har jag förtjänat!

känner mig som en bättre människa idag. kom precis ur duschen efter att ha vart nere och tränat. fick nog igår och när martin sa att jag självklart kunde låna pengar av honom tills jag fick lön så var det sagt och gjort. nytt gymkort ! ! ! känner mig as nöjd nu när jag är nytränad och nyduschad, som om jag faktiskt åstadkommit något för engångsskull. 


 
på lördag ska vi ha kul kul kul!


//carro

unbeliveable!

ni kommer aldrig att tro mig. men jag ska till gymmet nu!


//carro

like always


som vanligt sitter jag förlänge på min röv och som vanligt glömmer jag bort att göra nödvändiga saker så som att äta och klä på sig innan man ska jobba... det kommer gå bra för mig i livet, känner på mig det..


love to love you


//carro

vampire love


tisdag och tvätten är snart klar nere i tvättstugan. martin lyckades starta två maskiner på någon annans tid och som tack för det fick vi en arg lapp. man kan inte annat än älska tvättatugor..

gårkvällen var minstsagt intressant. startade med en sväng till min kära moa. där vart det chili con carne, äppelpaj oh vampyr målning. jag fick agera make up artist till min skräckfestande vän. nedan har ni resultatet. tycker hon var as ball och både hon och jag var nöjda och glada :)

jobb hela kvällen idag.

 

//carro

sweet child of mine

nu ska jag till gubbängen och måla vampyrer. det är inte bara på de vanligaste sätten jag får vara kreativ med mina äventyrare till vänner...


hey hoeee.

//carro

..

jag har papper i öronen..


//carro

wtf?

igår slog det oss att sommaren är slut. var ute och bommade igen landstället.. stängde av kyl o frys, stängde av all el och dammsög lite.. sen satt vi på bryggan en stund och tog farväl av sommaren.. vi var nästan gråtmilda när vi satte oss i bilen oh åkte hem.. hur kunde det gå så fort?



//carro

god damn it

"carro :) om du tar 471an som går från orminge 16.47 så kan jag hoppa på den i björknäs centrum :) så kan du följa med mig hem o hjälpa mig bli en vampyr o äta middag med mig:) vad tycker du om det? har du teatersmink förresten?:)<3"

... jag har underliga vänner, mycket underliga vänner.




//carro

....

trött tröött trööött.. hästen är trasig igen. det vart sent igår. jag har ont i huvudet.



//carro

day off

snoret täpper varenda del av mina luftvägar idag. hann det ens bli september innan man blev förkyld? idag är jag ledig.. smaka på det ordet. har glömt bort vad man gör när man är ledig.. så igårkväll satt jag och klurade på vilken buss jag skulle ta till jobbet.. weird.

nu sitter jag iallafall mätt o gla i godanro i soffan med datorn iknät. ska hem till min mammsi idag och sen ner till stallet. kanske en övningskörningsrunda? vem vet, jag är ju ledig ;)




//carro


kejraaa

nej, jag får väl ta och laga mig lite mat om jag ska orka med kvällen. tortellini behöver ju inte så farligt mycket uppmärksamhet iallafall..



//carro

..

äta är överskattat när ingen lagar mat åt en.

bra då var det sagt.


//carro

summertimes

goddaghöst!

idag är det den första september.. officiellt höst(?!), även om det inte är höstväder ute idag..
känner mig lite snopen över hur fort augusti gick, hann liksom aldrig sitta ner och reflektera över vår sista sommarmånad. besviken. tack för den här sommaren. ses om tio månader igen.....



den rena definitionen av sommar, midsommarafton, som förövrigt rockade fett i år!

//carro

RSS 2.0