tandläkarn

det första ja sa till martin när jag började prata om min tandläkartid var att jag inte ville ha samma ägg som rotade i käften på mig förra gången. klockan kvart över sju ringer alarmet för att jag ska hinna äta innan jag ska 
dit. ingen lätt historia att ta sig upp ur sängen idag kan jag säga.

klockan fem i halv nio infinner jag mig på folktandvården.. två minuter senare ropar någon mitt namn, och GUESS WHO!?!?! samma jävla pulver som, juste!, pulade i munnen på mig förra gången.. jaja tänkte jag hur illa kan det bli?
det första han ska göra är att röntga munnen på mig och, ursäkta, men VARFÖR (!!!?!?) gör dom inte om tandläkarutrustningen så att den INTE skaver sår i munnen? kom igen, hur många år har inte dom där sjukt obehgaliga plastbitarna som man ska ha i munnen funnits? någon måste ju ha klagat? hur svårt kan det vara att göra något som är liiite skönare att ha i truten?

anyhow, sen kommer det vanliga "du borstar för hårt, du måste använda tandtråd, du har fel munskölj, borstar du verkligen tänderna VARJE kväll..?" yadayadayoo.. när han gnällt klart och gått för att hämta en speciallist som ska kolla mig käke börjar han ta bort tandsten med en såndär krok.. eller nej, han köttar in det där verktyget i munnen på mig och börjar röra runt som om han inte ville annat än att skada mig. blödde som en skottskadad när han var klar.. sen kommer det värsta, jag måste dit igen två timmar senare.. för att träffa nån jävla specialist som inte hade tid när jag var där.

dagen är räddad..


//carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0