" see me like I see you.."

mörbultad som en halvt ihjälslagen abborre..

right now har jag två fina flickor i min soffa som snackar skit, äter godis och tittar på sagan om ringen, konungens återkomst. idag skriver till mig på msn och jag har en jätte fin fläta i håret som elsa har gjort på mig :) .

orkar inte skriva mera nu, får göra det när jag har mer tid :)

00:22 29 mars, imorgon är det reunion :)
over and out

" you're not special!"

"men vaddå, min mamma extraknäcker ju som akvariefisk!"

torsdagmorgon och lovet lider mot sitt slut. än sålänge har det varit väldigt lugnt och sansat, några glada shoppingturer inne i stan och ett par fikor. tillochmed en sväng till moderna muséet har man hunnit med. var där igår med elsa, julia, nathalie och martin för att se andy warhols utställning med popkonst. as häftigt. men när jag blir hungrig blir jag som en fyraåring och jag tror att jag sabbade för resten när jag gnällde om att magen kurrade, men dem ville ju att jag skulle följa med, skyll sig själva!

nu är jag hemma hos min kära pappa, vilket jag inte varit på nästan en månad, så det är lite kul :), vi åt god middag och satt och pratade jättelänge igår. men men, nu ska jag packa ihop mina saker, ska ut till hivön och rida western med idahoe ! och sen ikväll ska vi kanske bowla :D

10:04 27 mars, solen skiner och pilotbrillorna får följa med idag!
over and out

image97
bild tagen av nathalie på mig och min bästaste tårta:D


//carro


" double o seven.."

dagarna går så fort att man nästan måste hålla i sig!

i skrivande stund sitter jag i min säng med min älskade vän falukorven. hon är nere på finvisit under veckan!
just nu sitter hon och tjattrar i telefon med frida.
idag har varit en bra dag, en jätte bra dag med jätte bra människor. jag, elsa och nathalie har varit i stan hela dagen och shoppat och hälsat på julia på hennes jobb, roberts choklad. där satt vi i nästan tre timmar och åt chokladpraliner och drack varmchoklad, och gud vad jag är trött på choklad just nu.

igår var det min stora dag, och jag svär på att jag växte minst tio centimeter under natten från i förrigår tills igår.
dagen började med att jag vaknade bredvid min wonderful disaster som sovit hos mig. vi gick upp och åt frukost. sen åkte jag och mamma och inhandlade ingredienser till en rosa tårta! jag hade drömt om min tårta på under natten så jag visste precis vad jag ville ha!
det blev en rosa tårta med chokladpudding och jordgubbssylt inuti och jordgubbar och kiwii uppepå :) . låter det äckligt?! det var vad min mamma sa också, men tji fick hon. den var helt galet god.
efter tårta och presentöppning bar det av i snöstormen till orminge och kinarestaurangen. jag, elsa, ida, lillsis, elin, nathalie och julia åt gott och skrattade mycket. sen åkte jag och ida till julian. satt där ett tag, men ledsnade sen och tog en tripp till donken i slussen. efter det bar det av hemåt till min sköna säng.

imorgon blir det moderna muséet och sen ska jag passa mina barn :) . kvällen är inte riktigt planerad. men jag tror att jag ska till pappa en stund och sen får vi se.
hoppas verkligen på att vi får en liten fest till helgen, så jag kan använda den nya fina tröjan som jag köpte på gina tricot idag.

bilder från födelsedagen och dagens upplevelser kommer någon annan dag, imorgon eller så. nu ska jág och korven sova.
vi avslutar dagen med ett citat sagt av nathalie om hur elsas framtida pojkvän ska se ut; "en het jävla sexig jävel!"

00:20 26 mars, sjutton år och det känns fan inte bättre för det.
over and out

//carro

Här har ni vad som gäller ;)

allt eller inget, that's the deal ;)




//carro

" she's dangerous! "

palmis chillar i soffan över greys, snart är det disney time !

underbar dag idag! var utanför dörren utan att vara på sjukhus för första gången på nästan en vecka, sure jag är helt slut men lycklig.
våran ridtur gick kanon bra, två hela timmar på hästryggen blev det. red bort till björnö och busade som fan, båda hästarna var svettiga när vi kom tillbaka och varken jag eller idahoe hade känsel i tårna, men skare vá så skare vá!
efteråt fick vi skjuts av idahoes brother hem till dem, där drog vi i oss två mackor och en kopp oboy var *yummie*.

nu är vi hos mig igen och varken mor eller gorillan är hemma, great kväll med risgrynsgröt, te och greys. kan inte bli mycket mysigare tror jag. snart ska vi krypa ner i min säng och kolla på disneyfilmer och äta godis tills vi somnar. när vi vaknar är det min dag och vi ska vara skitsnygga och baka massor av tårta till alla mina flickor som kommer hit. sen får man väl hoppas på att man kommer ut imorgon kväll, har ju trots allt lite goods i min garderob som behöver förtäras. men åter till idahoe i soffan :)

20:27 23 mars, imorgon får jag träffa min saknade korv :)
over and out

image96
i veckan ska vi leva som kungar och festa som hjältar!


//carro

" early in the morning.."

klockan är tio det här är ekot, *truddelutt*

yes, klockan slog precis om till 10:00 och jag är uppe och lallar. om sju minuter ska jag gå till bussen för första gången på nästan en vecka :D! för idag ska jag och idahoe ut till skogstrollen och röja ner halva hivön.
jag har hunnit vakna till musik, klä på mig och ätit frukost och hade fortfarande massor av tid kvar då tanken på att skriva ett blogg inlägg kom farande genom rummet och träffade mig i bakhuvet och jag tänkte, varför inte!

idag blir det troligtvis en hel dag i stallet. eftersom vi åker ut redan med den tidiga bussen och idahoe aldrig har varit med mig där. (allting tar lite längre tid när man har med sig en newbie :P) men hon är vad jag har hört bra med hästar och det ska nog funka. synd bara att det är så attans kallt och snöigt ute.
men men, nu ska jag gå ner och knyta mina skor.

later !

10:04 23 mars, imorgon är det min B-day !
over and out

//carro

" sitting here, all alone.. "

lördagkväll och man är mer eller mindre fastkedjad i sängen..

klockan nio på en lördag.. hmm, i vanliga fall hade jag redan varit ute nu, eller haft fulltös med att fixa iordning mig för att komma ut, men dessa utslag håller mig inne i min sköna säng funderandes över vad mina vänner kan tänkas hitta på för kul denna iskalla kväll. men hey, varför sitta och deppa över att man måste vara hemma? jag kan ju alltid se det som ett lysande tillfälle att ta itu med saker man aldrig hinner annars, me jag är inte lagd åt det hållet riktigt :P är jag sjuk så ska jag få vara sjuk tills jag är frisk, och då ska man ha kul igen. no time to loose. städa och greja lär man ju ändå få göra när man är vuxen, så varför bekymmra sig så fruktansvärt över det nu? det är ju ändå bara jag som ska vara i mitt rum, riight?!

ikväll tror jag att jag ska försöka komma i säng tidigt, eller jag har vart i sängen mer eller mindre hela dan, men jag ska väl satsa på att försöka sova någorlunda tidigt ialla fall, eftersom mitt och idahoes ridäventyr på hivön går av stapeln imorgonbitti. runt nio måste jag väl få ändan ur vagnen och käka frukost i alla fall. bussen går vid tio. men varför bekymmra sig nu? det är morgondagens problem :)

måndag är det tårtkalas för alla som är snygga och snälla. jag har bestämmt att jag ska baka min tårta själv och att den ska vara stoooor så att många kan få äta av den ! för jag gillar när man är många och kan umgås på ett mysigt och underbart sätt, som att äta tårta tillexempel. haha, gemensamma aktiviteter för att stärka sammanhållningen i laget. mitt lag är mina brudar och våran sport är livet. och den sporten kan vi spela, ohja tro mig.

hmm, nu ska jag nog ta en promenad innan jag bestämmer mig för om jag ska sova eller inte. har jag verkligen inget att göra senare så lär jag ju skriva någonting. annars hörs vi imorgon :)

21:21 22 mars, hoppas att jag är snygg tills på måndag!
over and out

image95
snart kommer jag älskling!


//carro

" wonderfuldisaster"

solen skiner och snön glittrar (?)

påskafton, då ska det väl inte vara snö? då ska det väl vara krokusar, snödroppar och blåsippor åt alla håll och kanter? men inte i sverige inte, för vi ska alltd vara udda och unika. fast det här är ju nästan löjligt, eller är det så att det jämnar ut sig nu? eftersom vi inte fick någon snö i julas så får vi det nu i påsk istället? haha, patetiskt. det är väl bara en tidsfråga innan man måste byta plats på midsommarafton och nyår, för att det är högsommarnyår och snöstormmidsommarafton. jag som trodde att den globalauppvärmningen skulle leda till att vi i sverige äntligen fick det lite varmare, men tji fick man.

nej, nu tycker jag att alla ska kolla http://idaftw.blogg.se och kommentera på hennes nya snygga header, som jag har pillat ihop i photoshop :) själv är jag nöjd!

nu får jag hoppas på att timmarna går fort tills elin kommer, för snart kryper jag ur skinnet av uttråkning, fast det skulle jag nog vilja göra ändå, men tanke på hur mycket det kliar..

12:52 22 mars, grattis på 17års dagen jessie :) <3
over and out

image94
runt valborg förra året, mysigaste dan/kvällen på väldigt länge :) !


//carro

" the trees are dancing in the wind.."

det är påskafton, jag sitter i en jääätte stor tröja framför datorn och mamma har satt på hemma mys musik.

idag är det väl egentligen passande att inleda bloggandet med glad påsk. men det tänker jag inte göra, för att för mig är det just ingen "glad" påsk. för jag får inte följa med till farmor och äta lunch och få påskägg så som lillasyster får göra, för jag är fortfarande inte helt bra.. det suger.

fast just idag var det faktiskt mysigt att gå upp ur sängen, bortsett från att det kliar. för mamma hade gjort frukost och satt på jack johnson, riktigt hemma mys musik. man får någon ledighetsmys-känsla över hela sig när man hör honom sjunga och spela och när mamma springer runt i huset och städar och fixar för att morfar ska komma upp och äta med oss i eftermiddag. alltid samma sak innan högtider i min familj. haha, vi håller på rutinerna.

fast jag är inte så mycket för att fira påsk och jul och sånna saker längre. jag har väl tröttnat helt enkelt. för det slutar ändå alltid med att någon är missnöjd eller arg. så varför ens försöka. det bästa är väl att man får träffa släkten och så där.
men men, ikväll kommer ejlin<3 med massa filmer och så ska vi mysa galet mycket och snacka skit. lite synd att vi inte träffas så mycket mer än i skolan och i stallet längre. men vafan, vi har ju ett helt lov på oss att ändra på det !

11:52 22 mars, två dagar kvar till 17 !

over and out


det passar sig väl inte bättre än att jag lägger ut en jack johnson låt idag då, bara för att höja mys faktorn lite :)
det här är breakdown.


//carro

" for the hoe! "

sitter i min underbart sköna säng och toy story rullar för fullt på tvn.

right now sitter jag och systra mi och kollar på tecknat :). vi har druckit te och våran mamma kom nyss hem från jobbet. över msn har jag fått en begäran av idahoe<3 att dra i väg ett blogginlägg så hon har någonting att läsa, och vad gör man inte för teamet :D
så jag får väl ge henne något att läsa.
hemtelefon helvetet ligger någonstans i min grymt stora säng och gnäller över att batterierna håller på att ta slut. helt sjukt irriterande ljud, men orkar jag leta fram den och slänga ut den genom fönstret? aldrig! sitter alldeles för bra här med alla mina kuddar och datorn så fint uppställd i knät.

nu håller lillsis på att mecka med våran andra tv, ja vi har två tvapparater i vårt rum ( eller tre för att vara exakt, men den tredje vet jag inte om den funkar... ) för hon ville kolla på dvdn. sherk den tredje blir det visst nu. men varför inte, har ju bara sett den minst tio gånger. men som sagt allt för laget ;).

imorgon är det påskafton, vilket innebär ungeför sammasak som julafton, bara att det inte är lika mycket presenter inblandade, att man åker till farmor, äter mat träffar släkten, sen åker hem till mamma, äter ännu mera mat, träffar ännu mera släkt. fast jag vet ju inte om jag kommer utanför dörren imorn, eller jag vet inte om jag vill gå utanför dörren imorgon när man ser ut som quasimodo i ringaren i nottredam och inte kan göra så mycket åt det. fast farmor gör ju grym mat..
det blir något att sova på tror jag!

dagen efter imorgon heter söndag, eller påskdagen denna vecka, men det är skit samma. för jag och idahoe ska ut till stallet och riiida :) . vi ska ut på skogstrollen och härga ett par timmar, sen blir det väl så att vi åker hem till mig och chillar, sådär som man gör på söndagar! sen har hon dragit ett löfte om att sova här, underbart! :D så får man vakna bredvid någon när man fyller år, kan det bli bättre. sen hoppas jag på att det kommer hit lite brudar och annat trevligt folk och äter tårta när jag fyller år.
nej nu får du fan vara nöjd gumman, för idétorkan på vad jag ska skriva nu är ett faktum. men bara för att göra det hela lite roligare så drar jag med en låt också :)

tro mig gott folk, nu blir hon glad ^^
jag bjuder Lazee med Rock away :D
over and out



//carro

Smyckebilder

nu när jag äntligen tog mig för att fota smyckena lite så skulle självklart batterierna i kameran ta slut efter tyo två minuter.. så jag hann bara få några dåligt bilder på ett halsband, två armband och ett par örhängen. men jag lägger ut dem så länge medans batterierna till kameran får laddas upp och jag kan ta fler :).


Det här är ett halsband och ett armband som "hör ihop". dem är gjorda av glaspärlor och snäckskals bitar. eller rättare sagt slipade snäckskals bitar. färgerna är inte super bra på det här fotot, men det är ljusrosa/ljusgult och snäckskalen är ljusrosa/vita med svarta detaljer.






Här är ett armband i svart och silver. de stora svarta stenarna är halvädelstenar och just nu kommer jag inte ihåg vad dem heter bara för det.. annars är det glaspärlor på det här armbandet också. sen är det en "made with love" pins på precis vid spännet. halvädelstenarna får det att se ut lite som ett smycke från "snö". jag har även gjort ett par örhängen och ett halsband i samma "modell" så att dem bildar ett set.



här är örhängena också. men som sagt är det väldigt dåligt ljus och dålig färg i bilderna. bättre kommer upp snart :)




//carro


" så jävla hardcore! "

snart kommer det sällskap som värmer i mitt mörker.

mickis<3 kommer hit snart :D . och nej det går inte så bra för mig att fota mina smycken, är allt för ofokuserad för sånt nu. hoppar omkring och kan inte riktigt göra bara EN sak i taget. men så snart jag har samlat ihop mig och orkar så ska jag nog få ihop ett par fina bilder.

funderar på att gå och ta en dusch, men kom på nu att om jag gör det så måste jag börja om allt insmörjande av min stackars lilla hud, så vi får ta det ikväll när jag ändå ska göra om allting igen.

tänkte lägga in en låt som jag har fastnat för, vet inte varför jag har fastnat för just den här, det är ju inte riktigt mig stil egentligen. jag tror att mina nya människor har dåligt inflytande på mig, får mig att börja lyssna på dunka dunka?! :O. helt otippat från min sida, då jag aldrig har funnit den här musikstilen intressant.
men här är den i alla fall; baby don't go - fabolous ft. T-pain




17:21 21 mars, det är vackert väder ute och mickis är på väg.
over and out

//carro

" I try to be cool.. "

jahapp, kan det bli sämre nu eller?!

vaknade imorse av att det kliade. utslagen har blivit lite värre och det har kommit mer snö. jag börjar funderar på om det är tack vare snön som jag har röda blemmor över hela kroppen?! kanske inte.

just nu sitter jag hemma alldeles själv och väntar på att mamma ska komma tillbaka så vi kan ka och köpa godis och kanske hyra ett par bra filmer, för jag kommer nog inte härifrån på ett par dagar.
jag sitter och håller tummarna på att utslagen ska vara borta på måndag. det skulle verkligen vara great. så kan jag ju få vara fin på min födelsedag i alla fall. för om dem inte är borta på måndag, så är det nog dags att ladda för att ligga hemma hela lovet, eller kanske inte hemma, utan på sjukhus. det var i alla fall vad min kära mor sa. att dem får intensiv vårda mig på sjukhus om det inte blir bättre om ett par dagar. usch o fy för att vara sjuk !

men men, igår hade jag i alla fall skapligt med sällskap. första var idahoe<3 här och vi körde ett disney race och drack te. as kul :D
sen på kvällen runt åtta någon gång kom kusin med fler filmer. han och jag kollade på världshistoriens sämsta skräckfilm, "the mist" och sen drog vi igång "meet the spartans", den var i och för sig as kul, det jag såg av den vill säga. somnade någonstans halvvägs tror jag.
och när philip petade mig i huvudet vid nio imorse och sa att han skulle dra hem så förstod jag att han också hade somnat igår kväll.

men men, nu ska jag ner och fota mina smycken, så jag kan lägga upp lite bilder på dem.

14:35 21 mars, varför snöar det?
over and out

image90
märket på pikén har jag sytt själv. det är pärlor på en bit jeans typ som jag sen sytt fast på t-shirten. like it?


//carro

" aladdin och te .."

sitter nu med idahoe i min säng och glor på aladdin, vi har druckit te och käkat rostad skogaholmslimpa med marmelad och ost på :) tjockt gott.

vi lär ju sitta här ett tag till, kommer med uppdateringar när det finns några ;)

over and out





//carro

" i'm better then your ex, i'm better then your next.."

nej, nej, ingen sömn och inget kul..

har sovit kanske fyra timmar i natt för att utslagen har kliat så jag nästan har blivit galen..
så jag kunde inte åka till skolan idag heller. blir så jävla less på skiten. så typiskt att det ska hända mig just nu.. precis innan lovet och allting, självklart! nej jag pallar inte..

nu är världens bästa idahoe<3 på väg hit och ska göra mig sällskap i alla fall en liten stund. kolla på en film och plugga lite matte. men hon kommer nog inte att vara här så värst länge, man är ju som sagt ingen vacker syn. om jag får fatt på en kamera under dan så kan jag fota min ena hand och visa hur det ser ut.
nu har jag börjat få det i handflatorna också och det gör skit ont. kan inte riktigt röra på tummarna. så det är rätt segt att skriva på datan. men men, någonting måste jag ju få göra, och jag lär ju bli mäster bloggaren nummer ett om jag ska vara sjuk länge :P.

lillsis kom precis hit och fick sina presenter av mamma. hon vart jätte glad över sina skor, ett par militärgröna converse. skit snygga faktiskt. men jag kör helst stilrent på ett par svartvita. kännsbäst och det passar till mer olika kläder.

men men, nu ska jag sysselsätta mig tills idahoe kommer.

12:09 20 mars,  fyra dagar kvar till min födelsedag..
over and out

image89
här är diagnosen dom gav mig.. typ.


//carro

" dancin' and crying.."

hammerfall rullar på ipoden och jag är sovklar ..!

nej man kanske ska ta och dra igång en disney rulle och somna?! jo det känns som en underbar idé. har tagit en promenad, druckit en kopp oboy, käkat en macka och borstat tänderna. så jag tror nog fan att det är dags för sängen.

imorgon ska jag förbi skolan och hämta lite böcker och träffa lite vänner, det har vart ont med sånt dem senaste dagarna eftersom man inte ser klok ut. tackar gud för att det finns smink som man kan ha i ansiktet i alla fall. resten av kroppen går ju att dölja med kläder och grejer, dock lite svårar med ansiktet. om man nu inte hade tänke löpa runt i rånarluva eller liknande. men det är väl inte direkt något jag har planerat.. ( ! )

nej nu är det sov dags, kanske lilla sjöjungfrun ikväll, eller aladdin?! fan vad svårt det är att välja när man har typ 200 disney filmer.. men dom är mysiga att somna till :)

21:48 19 mars, det blev många inlägg idag, och nu ska jag sova :) godnatt idahoe, vi ses imorgon <3
over and out

//carro

" no more hesitating! "

sjukligt uttråkad och fortfarande en timme och tjugo min till greys..

sitter här i min säng men morfars laptop och lyssnar på min ipod på ett par gamla dator högtalare och har helt crazy tråkigt! så jag drar väl iväg ett inlägg då :) eftersom jag ändå har ett tag på mig.

jag ser fortfarande ut som om jag hörde hemma på medeltiden med böldpest eller något likande, jag är alltså ingen vacker syn. hoppas på att utslagen har gått ner lite mera tills imorn så jag kan ta en sväng förbi skolan och hämta lite prylar och träffa min vänner en stund :), för det håller verkligen inte i längden att sitta hemma och tråka. inte ens när mamma är hemma. men visst har det varit helt underbart kul att få träffa min älskade mamma:D och brun var hon. men hon hade ju faktiskt köpt med sig presenter ! jag fick ett par skor, massor av pärlor, ett linne, en väska och lite onödiga små grejer!

jag har hunnit göra ett nytt armband idag, och så snart jag får ordning på kameran så ska jag börja lägga ut bilder på alla smycken jag gör om någon skulle vara intresserad .

men men, jag vill göra något kul som fördriver tid.. kanske ska spela tvspel :P? fast då lär jag ju missa greys :P haha

aja, skit samma

19:48 19 mars, grymmt uttråkad och sugen på att träffa folk!
over and out

//carro

" rise of the sun.."

solen har kikat fram !

nu har jag fixat mina naglar lite, ska man vara äcklig och ful över hela kroppen så tycker jag inte att det är med än rättvist att jag får ha fina naglar i alla fall :) och fina belv dom väl. mamma hade köpt 16 st nya nagellack i thailand till mig :) !
så nu sitter jag här med utslag över hela kroppen, snygga naglar och mina nya svarta converse på mig och funderar på om jag ska ta mina nya svarta converse och min gamla hund på en promenad i solskenet kanske?
joo, det är nog lika bra.

14:19 19 mars, solen skiner och nu ska jag ut i snön :)
over and out

image88
fiiiina :)


//carro

" red rashes all over my body.."

fullpumpad med adrenalin och andra droger, på bättrings vägen, i hope!

igår spenderade jag sammanlagt dryga sex timmarsjukhus. mamma kom hem på morgonen och hittade mig helt utslagen med 39 graders feber och utslag på precis hela kroppen, kul välkommnade.. så hon ringde och skällde ut vårdcentralen för att jag inte fick någon medicin när jag var där själv i måndags. sen vart jag tvungen att ta mig upp ur sängen för att åka till boo vårdcentral i orminge. sen halvt bar mamma mig (observera att min kära mor är 10 cm kortare än mig! ) upp till receptionen för att jag skulle bli in skriven. sen fick vi sitta och vänta på en läkare en stund, självklart samma läkare som i måndags! jävla indier som man knappt förstod vad han sa.. denna gången fick vi iallafall en akut remiss till SÖS barnakut. mamma vart tvungen att åka hem mellan och hämta massor av saker, och jag satt kvar i bilen, vilket egentligen inte är någon höjdare när man har hög feber och utslag över hela kroppen. men jag satt kvar, tror att jag somnade, men är inte säker. var i alla fall jävligt borta i skallen.
sen bar det av mot södersjukhuset. vi hade tur som fick komma in på en gång och en läkare tittade på mig och antecknade massa saker och frågade massa frågor. sen gick han ut, kom tillbaka 20 minuter senare med en till läkare som också kollade på mig.
sen kom det in en snubbe och körde in en spruta ( som kändes som om den var 1,5 meter lång ! ) rakt in i låret på mig, inte sååå skönt kan jag ju säga.

en kvart senare kommer det in en sköterska som har svaljprov och blodprov på mig, trodde nästan att hon skulle tömma mig på blod.. =/
sen var det bara att vänta, och vänta. jag var så svullen i halsen att jag inte kunde svälja överhuvudtaget, så någon mat var det ju inte frågan om heller. men tillslut tvingade jag i mig själv en smörgås och en cola för att inte svimma.
ingen av läkarna vet vad det är för något jag har fått.. men jag har stora röda utslag över precis hela kroppen och dem kliar.. mardrömmen nummer ett. dom har tillochmed börjat komma i ansiktet :(.
ont i halsen kan jag stå ut med, men fan inte det här. men men, dem tror att det kan vara nässelutslag och att jag ficka dem beror på en allergiskreaktion pågrund av något virus som jag fått i kroppen. så dem skickad hem mig och skulle ringa tllbaka på torsdag med provsvaren. hoppas att det blir bättre innan lovet börjar bara.
för ingen av medicinerna jag har fått verkar ju funka..

men men, som ni kanske ser har jag lagt upp en ny header :) tycker ni att den blev fin? släng in en kommentar.
nu ska jag övergå till det jag gjorde innan jag började skriva, ingenting!

12:53 19 mars, det snöar mer än det gjort på hela vintern ute just nu..
over and out

image87
sötig bild på mig o mickis :)


 


//carro


 


" greaaaat..! "

jag fick en tid på akutmottagningen i boo klockan ett.. så om 25 minuter är det väl bara att pallra sig ner till bussen dåra, gud vad jag önskar att jag hade bil!


//carro

nej fy faaan..

imorgon kommer min underbara mamma hem :) !

vaknade imorse och hade röda utslag över hela kroppen!
dem började komma i lördags, men då bara lite på högra handleden och i knävecken. dem kliade lite men inte så att det störde mig särskilt mycket. lördag kväll hade det blivit lite värre i knävecken och börjat vandra ut på benen. igår eftermiddag hade jag utslag på båda underarmarna och på benen. när jag vaknade imorse hade jag utslag i ansiktet, ryggen, hela benen, hela armarna, insidan av låren.. och det kliarjag håller på att bli helt galen. pratade med mamma, hon ringde upp från thailand, och hon sa åt mig att ringa till vårdcentralen och se till att få en tid. och det gjorde jag, men jag fick snacka med en telefonsvarare och knappa in massa siffror istället.. den sa att den skulle ringa upp vid tjugo över elva ( ! ). jag visste inte att telefonsvarare kunde bestämma sånt själva!

11:00 17 mars, hoppas att telefonsvararen ringer snart, innan jag kliar sänder mig själv..
over and out

image85
tre snyggingar i slussen :)



 

//carro

"Your heart is a place to draw true happiness.."

Your heart is a place to draw true happiness.

undrar vem som kom på den underbart idiotiska meningen och sen fick folk att tro på den..

kom på att förra inlägget inte hade ett skit med helgen att göra och eftersom jag har haft en great helg så måste jag skriva lite om den :)

fredagen var menad till att vara lugn och mysig.. men eftersom jag och ida fick dissen av dem som vi skulle spendera den med så blev det inte så. vi drog till orminge på en killkopmis lokalfest och det sööög! men vi fick träffa lite folk och känna på en riktigt lam fest. bättre blev det dock på hemvägen när jag och ida satt i centrum. vi stötte på två snubbar som skulle med samma buss som oss och var aningen översociala, ingen skada skedd, det är ju alltid kul med pratglada människor ^^. sen när vi kom hem kokade way to much spaghetti och åt den som den var med ketchup ( för vi kom på att vi glömt äta middag). en stund senare kom ralle och kollade en film och sov med oss. eller jag och ida försökte sova, medans sepet låg och snackade till fyra. fast klockan tre fick jag ett mycket oväntat telefonsamtal som båda piggade upp mig och gjorde mig lite konfundersam.

lördagen startade vid elva någon gång, ralle hoppar upp ur sängen och åker hem på en gång medans jag och ida fortfarande är kvar i sängen och trycker i oss ett halvt kilo godis till frukost. gott?! njaa, det var väl mest för att det inte fanns någonting annat att äta. som tur var kom moa med lite mat. vid halv ett begav jag mig till bussen för min förstagång som barnvakt åt linnea och felicia :) vi lekte med tåg, byggde lego, byggde med klossar, läste saga, jag vart presenterad för alla gosedjur, vi ritade, vi byggde pussel och vi hann leka i deras kök en stund, allt detta på två timmar. sen skulle felicia på kalas, så jag fick mina pengar och gick hem. hem till pappa :). har inte träffat honom på nästan en månad. hämtade lite kläder och åkte sen till mamma. mickis, jossan, malin och idahoe kom till mig och vi gjorde oss as snygga och begav oss till stiller på kalas. helt galet kul var det :D och jag och mickis hade turen att få skjuts hem :)

denna dag startade också relavtivt tidigt med en hang over som både räckte och blev över. men efter en rask promenad ner till stallet med hunden så var man back on track. väl i stallet var det tårttävling för hela slanten :) och ungarna gjorde jätte fina tårtor.
sen dess har jag mest suttit här och degat, hunnit vara i orminge och träffat moa, och käkat middag.

sen fick jag ett överraskande telefonsamtal till. och nu rullar greys för fullt på tvn.

23:22 16 mars, carro back on crack..
over and out

image84
jag och idahoe med våra bullar på väg till liljevalchs konsthall.


//carro

" sail away to a better place.."

så trött att det ända vettiga egentligen borde vara att sova, men det är tråkigt..

när man kommer hem efter att ha varit omgiven av människor en hel dag så kommer ensamhetskänslan smygande och knackar en på axeln och säger; varför sitter du här själv? och det är då tankarna drar igång åt alla möjliga håll, både jobbiga och roliga. och visst tror jag att det är bra att dom får göra det ibland, så man hinner gå igenom vissa saker själv. men ändå, det är inte kul att vara ensam när du vet att du kommer att få igång alla dessa jobbiga och tunga tankar som man helt enkelt inte vill ha något att göra med, för man hatar dem.
och man hatar sakerna som dem handlar om.. och man lider av att bli tvungen att tänka på dem. även fast det kanske är bra att man gör det.. ibland.
men just nu är jag inte upplagd eller taggad till att tänka i de banorna, då jag är totalt utmattad av helgens aktiviteter och åkande fram och tillbaka. och ändå kommer dem.

dem handlar om tunga problem som man vet kommet sitta kvar hela livet, syner man aldrig kommer att glömma, känslor som aldrig går att släppa, ögon som slutat le.. alla de saker som gör allting till ett mörkt helvete med en väg som aldrig tar slut men som man ändå måste följa tills man dör, no matter what!
tankarna handlar om den där sista dansen som man aldrig fick uppleva, och hur man nu ser på medans någon annan får den och man bara irrar omkring i förtvivlan för att slippa se, slippa höra, slippa känna de där rivande och klösande känslorna som börjar i magen och fastnar i bröstet för att stanna.
tankarna handlar om de stunder och tillfällen som man vet aldrig mera kommer att komma tillbaka, för igår var igår, idag är idag och imorgon är imorgon, och igår kommer aldrig tillbaka, hur mycket man än försöker och imorgon kommer aldrig att bli som idag, det är bara att inse det.

utan tvekan kan jag säga att jag vill ha det som det var förut, men efter alla ord och allt som gjorts så har jag börjat förstå, att hur mycket man än vill så kommer det aldrig att bli som förut, den sista dansen är över..

17:37 16 mars, helvetet brakar lös, och det finns inget du kan göra..
over and out

image83
over the edge, over again..



 

//carro

världens bästa vänner! :)

ni är många, men två av dem känner mig bättre än vad jag själv gör :)




älskar er tjejer :)

//carro

" don't fall in love with a stripper.."

loerdag och trååkväder, inte kul någonstans.

har vart och passat barnen :) as kul verkligen. dom var så himla söta.
jag orkar inte skriva så mkt nu, har ont i huvet och väntar på tjejerna som ska med till stiller ;).
fan vad vi ska kalasa ikväll..

over and out

//carro

" dear angel mine.. "

jag har aldrig haft lust att kräkas på tvn, tills idag..

nu är jag med min mickis :) vi har ridit, ätit god mat och glott tv.
först criminal minds och sen var vi bara sjuk tvungna att titta på detbatt på ettan, för blondinbella skulle vara med, och jag tror inte att jag har mått så illa av en person förut.. jag vet inte riktigt vad det var, men jag och mickis höll precis på att äta våran underbara chokladmoussé till efterrätt och så är hon all over the tv!
jag har aldrig känt mig så tvungen att slänga, skrika och ta ut fruktansvärda frustrationer på en tv. nej men helt seriöst, människan får mig att vilja SPY! det värsta är att hon ser sig själv som en förebild till andra tjejer som läser hennes blogg, jag vet inte vart dom brudarna blivit knullade någonstans, men helt bra kan dom ju inte må iallafall. hon ser inte så bra ut, och ända anledningen till att hon kommit så långt är muf. jag har en vän som är med i muf och går på deras fester, och hon brukar tydligen vara en av dem grisigaste där. hallå? vart ska världen hamna om tjejer i min ålder ska ha ett sådant stolpskott som förebild?
skärp er för fan!

22:53 13 mars, nu måste jag sova bort min irritation.
over and out

image82
det här är mode, håll käften!


//carro

" break you away, away from me.. "

jag vill för inget i världen tänka på dig.. men vad jag än gör, så finns det alltid något som påminner om dig.. något som säger; det här gjorde vi tillsammans eller, hur skulle vi ha gjort om du var här?!

men jag vet att du inte är här.. för du är där borta. du har glömt mig.. jag finns inte längre i din värld.. och jag hatar det!
jag saknar dig så mycket och jag önskar att du ville vara här med mig nu. när det är mörkt och ensamt. för du var den största och viktigaste biten i mitt liv.. tre år med dig var det bästa jag har gjort!

jag saknar dig..

" pumpin little biscuit.."

fruktansvärt omysigt gå-i-stan-väder idag..

vaknade bredvid en ängel :) eller en hora kanske det var, men jag vet inte riktigt var skillnaden är, det ända jag visste då var att det var studiedag. vaknade av att lillasyster satt och lyssnade på pink. underbart att vakna till faktiskt!
sen gick vi upp hela gänget, jag, idahoe, malin och pontus och åt nudlar och drack jucie till frukost, najs!
sen åkter pontus hem och vi flickor var bara flickor en stund och lalade runt och gjorde ingenting.

sen gick vi till bussen, snygga som få. elin hoppade på vår buss och vi tog en sväng till city. malin tappade vi i slussen, men så fick vi ju tillbaka pontus där också.
började "shoppingrundan" på åhléns och sen vidare H&M och gina osv. det hela slutade på bk. sen vidare till gamla stan för att träffa acke.
hem hem hem igen med elin, pontus och vi hittade ollä på vägen, så honom tog vi med oss hem.
sen åt jag ollä och pontus tortilini, korv och sallad till middag. nu är det bara pontus kvar som sitter och kollar på room service.
snart ringer elin och säger åt mig att borsta tänderna och gå och lägga mig. det är bra att hon håller ordning på mig :p.

nej nu ska jag dra mig till tvn, snart är det greys !

20:48 12 mars, imorgon är det skola igen..
over and out

image81
snart är det helg igen :) fan vad underbart!


//carro

" I can make millions! "

king tisdag, det är underbart!

idag vart det en braa dag, som tyvärr startade med en dålig hårdag och att jag missade bussen. men! jag fick en promenad till skolan och håret la sig väl nogorlunda efter ett par timmar :P.
idahoe hängde med till stallet, jag jobbade till halv sju, sen käkade vi middag uppe i cafeterian ( ullas kycklingsallad är det bästa som finns! ), sen begav vi oss upp till mig och lyssnade på musik och jag drog en dusch.. sen anlände elin, pontus och malin, även lillasyster joinade. vi kollade på "american history x" (igen) och käkade muffins och sockerkaka. galet seriös kväll ;). nu har elin droppat av hemåt och vi andra är kvar och kollar på "en riddares historia".

imorgon är det väldigt mycket studiedag så jag, ida och pontus funderar på att pallra oss in till stan och kolla lite kläder och dra en fika :) . låter som om det kommer att bli en toppen dag, får hoppas på att det blir lite najs gå-i-stan väder bara.

nej nu ska jag återvända till min plats i soffan.

00:25 12 mars, tolv dagar kvar till min födelsedag :)
over and out

image79
bara för att jag och fredde var schtekarna den kvällen ! ! !


//carro

" i bleed for the second time tonight.."

försova sig är nog det bästa som finns ibland.

måndag, minns att jag igår skrev något om att sova ett par timmar så jag skulle orkar gå upp till skolan. kan väl inte påstå att det gick så bra. håller på att avvänja mig från sömntabletterna vilket inte är så kul. låg och glodde på "lejonkungen" till klockan ett någon gång och försökte sen sova. vaknade när klockan ringde vid halv åtta stängde av larmet och somnade om, vaknade vid tio igen. haha, så typiskt. så jag ringde och tog ledigt idag. behöver vila upp mig en dag till efter den här helgen tror jag..
så kan jag passa på att ta en promenad med hunden, träffa mickis, gymma lite och sen hoppas på att ebba kommer hit och sover med mig :).

håller just nu på med min hemuppgift i fackteckning/design, vi ska "klä på" en modell kläder, skor och hår. vi har fått en skiss av en modell och sen ett transparent papper över som vi ska skissa med blyerts på. riktigt kul uppgift faktiskt. har suttit på google och kollat bilder på kläderna man ska rita på. det ska vara ; tjata jeans, väst & puffärmad skjorta, cowboyboots och dreads som frisyr. det blir säkert skit bra. men ( ! ) modellen är bakifrån vilket gör det hela lite svårare.

men men. ska nog åka och köpa tröjan som jag har suktat efter ett tag idag. eftersom jag fick pengar igår :) . så det blir najs.

12:36 10 mars, grattis på 18 års dagen elin :)
over and out

image78
japp, det var en hård helg ;)



 

//carro

" you told me not to let you go.. "

det finns inget bättre än en varm famn en kall kväll..

nu har ollä gått hem och jag sitter hemma solo, men fortfarande med katten och hunden som sällskap.
snart är det väl dags att knyta sig för några timmars sömn innan det är dags att gå upp igen.

helgen har varit underbar. fredagkväll med mina underbara tjejer och en fartfylld och minst sagt spännande lördag. ett underbart avslut på en fin vecka. men det där med att vila upp sig på helgerna, det får vänta ett par veckor till tror jag.

har hunnit vara i stallet idag, även om jag var bakis som ett djur, eller jag är inte säker på att jag var riktigt nykter ännu..

lördag;
jag och malin möts upp hemma hos mig, gör oss fina och tar oss till skuru och mina kusiner. kommer dit och det börjar rätt segt. men efter ett tag börjar stämningen att lättas upp. alla har fått i sig lite alkohol och är lite varmare i kläderna. stor kusinen hällde i mig alldeles för mycket, men det var fortfarande helt crazy kul. efter ett tag drar några av dem stora killarna ut på krogen och festar loss där, fast kommer rätt snart tillbaka hem.
vid klockan sex på morgonen var det dags för mig och malin att gå till bussen. syssling kim följer oss iklädd pimprocken, pimphatten och pimpkäppen. sen stod vi och vinkade till bussar och bilar som åkte förbi. haha.

jag och malin vinglar in genom dörren vid halvsju och går och lägger oss. vaknar av att klockan ringer vid elva på morgonen, skickar i väg ett sms till emma och skjuter upp ridningen ett par timmar. mötte ollä på bussen på väg till stallet. han tyckte inte att jag såg fräsch ut :(. haha. förståeligt?
jag och emma red i typ fyrtiofem minuter och sen åkte vi till g-berg och käkade middag på grillen. underbart gott. efter det började det kännas som om man var på väg att bli lite människa igen.
hem och satt och nördade lite dator en stund och sen kom ollä och vi drog igång ett muffins och sockerkaksbak :). jättegott och jättekul. ollä sponsrade med ägg och mjölk.

nej men nu kanske det är dags att hoppa i säng. det är ju som bekant måndag och skola imorgon.

22:58 9 mars, jag vill ha kärlek..
over and out

image77
världens bästa fredag säger jag bara :)!


//carro

" break you away from me.. "

" låt inte utsidan bedra dig om insidan.."

sitter hemma med ollä och väntar på att våra muffins ska bli klara. vi har redan gjort en socker kaka som vi ska avnjuta snart. sen ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till plugget imorn.

har haft en tjockt nice helg.

skriver mer när ollä har gått :)

over and out

//carro

April sixth

Dear angel of mine, yeah,
Where do I start to express how I feel,
Well loves gone blind, and all that I feel is what I hear,
Your words rip and tear, through my heart so weak and pure,
And I find myself wanting to die...


I bleed for the second time tonight,
Holding the love thats in my mind,
If only my love could be with you,
If only this pain, this pain, died too.

So I break you away, away, away from me, from me
As I sit here alone, oh
Just thinking 'bout everything that you said,
Since I'm alone, well maybe after all I was better off dead,
Cause without you my life's gone down, what do I do?
When I find myself wanting to die...



I'll break you away, this freak I became, my enemy,
This freak I became, my enemy, from my angel
to my enemy, and I don't know.



I'll break you away(all thats in my mind)
So break you away(and all thats in my life)
So break you away, away, away from me,
So break you away, away, away from me,





.

det finns inget bättre än det här ;)

//carro

" dear angel.. "

"vad vore världen utan pussel?"


var på intervjuvn hos den här barnfamiljen och dem verkade gilla mig :D. ska komma dit nästa lördag och passa ungarna på prov. två små tjejer var det, en på och en på 2½, det ska bli jätte kul :)
jag kom dit och vi satt och pratade lite, dem bjöd på te och bulle. ungarna sprang runt och lekte och byggde pussel och visade massor av saker. dagen i ära var jag iklädd mina hello kitty strumpor, vilket var väldigt uppskattat!

mamma slog en pling från thailand kollade läget och frågade vad som skulle hända ikväll. trevligt att hon hör av sig lite då och då :) . hoppas på att hon kan ta sig in till stan någon dag och sätta över lite pengar till mitt konto. har bara 200 kr kvar att leva på dem kommande två veckorna, hallelulja för pasta :)! lär ju få leva på nudlar och tortilini haha.
men men, nu sitter jag och väntar på seg malin och kanske elin j. vi ska som sagt till philip och christopher och parta loss ikväll.
hoppas på att det blir kul :) och att man får träffa lite nytt folk.

well well, kanske ska ägna mig åt något annat en stund, som tetris eller varför inte en runda med hunden... brrr, det är ju kallt.

18:40 8 mars, ikväll ska vi röjja ;)
over and out

image76
ge mig sommar, sol och sena kvällar !


//carro

" shut you out.."

gårdagen var underbar och jag är på underbart solskens humör!


snart ska jag och philip åka iväg och slänga lite grejer. sen ska jag på min jobbintervju hos den nya familjen.
vi hade jätte trevligt igår kväll :) helt underbart kul att få träffa alla tjejer.
kvällen är redan helt planerad! ska träffa lite folk och sen vidare på kalas hos kusinerna och träffa ännu mer folk.
känner inte att jag har så mycket intressant att säga just nu, är rätt seg, men ändå glad :) !

12:59 den 8 mars, grattis på 18år dagen micke :)

image75

//carro

" laying here on the floor, just where you left me.."

solen skiner och det har hittills varit en great dag!

alla bra dagar börjar med solsken :). och det gjorde även denna dag.
vaknade imorse när klockan ringde vid halvsju, kom på att jag var tvungen och duscha, så jag ställde om klocka natt ringa en timme senare och hoppade över första lektionen för att slippa stressa. så måste man få göra ibland, annars druknar man i allt man ska hinna med och göra. så när man kan ta sig tid, så ska man ta sig tid.

nu är jag hemma efter en tung sista lektion i svenska. sista lektionen på fredagar är alltid sega och jobbiga, särskilt som den håller på i typ två timmar också, eller en och en halv, men nästan två.
om en halv timme ska jag ta mig till orminge och gymma, sen ska jag inhandla det som kommer behövas i helgen och efteråt hinna med bussen som julia sitter på hem mot mig. konstigt nog känner jag att jag har precis så mycket tid som kommer behövas.
ikväll ska vi ha det trevligt vi flickor ( och philip ), tända ljus och bra musik :). helt klart en kväll man har sett framemot. för det första för att jag inte träffat julia på typ hundra år, för det andra för att jag ska få vara med alla mina favorit tjejer :).

nu ska jag försöka ta mig ut i solen innan den går ner, skulle ju vara sorligt om man missar de få soltimmar vi har. hör av mig när jag har något mer av intresse att skriva :)

15:37 den 7 mars, imorgon fyller micke 18 :)

image74
bild tagen mars förra året =) .


//carro



" tomorrow is the day of feeling good! "

imorgon är dagen då alla bekymmer får vänta ett tag, dem får chilla ett par dagar.

idag är det torsdag, jag gillar torsdagar, yey! helt okay i skolan idag, lite tomt utan idahoe bara, som förmodligen hade sockerkaks baksmälla, för hon klagade på att hon mådde illa och stannade hemma ;)
men annars har det varit en dag med solsken.
jag, mickis och acke tog en promenad ner till stallet och det gick över förväntan att rida ! underbart. sen tog jag, mickis och ollä en promenad hem från stallet. jag och mickis knatade upp till mig och gjorde spaghetti och falukorv till middag, sen slutade det med att mickis missade sin buss för att vi hade seriöst sexsnack ute på balkongen i nästan en timme. hahaha, underbart att "lätta hjärtat" lite.

imorgon ska vi ha galet trevligt . mickis, philip, julia, nathalie och kanske några brudar till kommer hit imorn och chillar. vi ska mysa och ha trevligt. en hel kväll med bara underbara vänner helt enkelt :)! 

och sen på lördag klockan 15:00 ska jag på intervju hos en ny familj som vill ha hjälp med sina barn.
livet tar fart igen. lika bra att skita i allt som är bad och bara köra på det som är kul och gör en glad. för det spelar ingenroll hur mycket man stå stilla eller hur länge man står stilla, för allting rullar på och det är bara att hänga på, varesig man vill eller inte.
livet går vidare, du ska inte få mig att stå still längre.

22:29 den 6 mars, sängdags!


image73
nostalgiii!! ge mig sommar!




 

//carro

" smile for you.."

onsdag, 5 mars och jag är tjockmätt av sockerkaka ;).

alldeles för ett litet tag sen drog idahoe hem. vi har bakat världens i särklass bästa sockerkaka, någonsin!
helt underbart god och mättande. till kakan blev det te och "greys anatomy", as usual!

lillasyster kom hit med smutsiga kläder som hon ville ha tvättade, eftersom pappa tydligen inte gör sånt när inte jag är hemma.. men det är ju alltid kul med lite sällskap av lillsis, hon bytte av mig och kollar på greys nu ;) .

funderar på att gå till sängs snart. har fått någon jävla huvudvärk som vägrar släppa.. fan.
men men, hoppas att det släpper tills imorn, för jag och ida bestämde att vi ska vara galet hot i skolan imorn och det kan jag lova att jag ska vara ! jag gillar att vara hot , haha.
så imorgon kan ni förvänta er ett inlägg med inslag av klagomål om ömmande fötter och ont i benen.

imorgon får jag träffa mickis<3 också, om inte dödsfall inträffar ( peppar, peppar ta i trä ), och vi ska göra vad vi tycker mest om, rida :D . så torsdags kvällar är bra bkvällar. och det gillar vi.
nej nu ska jag få i mig en alvedon och sen sova ett par timmar.

20:22 trött som fan, ont i huvudet och ändå ovanligt lycklig!
over and out

image71
saknar dig gumman, hoppas veckan i spanien går fort :) <3

//carro

" it's true.. "

gulligaste låten
life will smile for you ;)




//carro

"run with me through roads of speeding cars.."

3 mars och det var snö ute när jag vaknade!?

måndag och plugget är igång igen och inga lärare tar hänsyn till att man måste få snacka av sig efter att inte ha träffat alla polare på en vecka. otroligt respektlöst :P. men vi pratade ändå . jag och idahoe var igång typ hela dan och flabbade och skrattade tills vi nästan kissade på oss, right fish eye ;)?!

nu ligger ronja i min soffa och kolla på "pirates of the caribbean". vi har ätit en under bar middag bestående av kött pommesfrites beanierssås (och det stavas???) och en god sallad :). till det blev det cola.
imorgon kommer ebba tillbaka till skolan ( tror jag ?) , saknar henne :) . och hon kommer ju självklart att vara pepparkaksbrun när hon vart en vecka i solen. snorunge!

imorgon är det tisdag och jobb igen. allting flyter på om vanligt på en gång, rätt skönt men ändå rätt segt. hoppas i alla fall på en great vecka med mycket skratt och mysiga filmis kvällar (?!)
återkommer när jag har mer att skriva!

kvart i åtta måndag kväll, brasan är tänd och nu ska jag krypa ner bredvid ronja !
over and out

image70
en underbart söt bild, på en underbart söt flicka :) ! saknar dig <3


//carro

" may it be.."

sista timmarna innan det är dags att vakna och gå till skolan igen..

gosh vad lovet har sprungit förbi i tvåhundra blås. vad mycket man han hunnit med, men ändå känns det som om man inte gjort ett skit.. galet skumt.
nu sitter jag hemma ensam igen. ollä har just gått hem och lämnat mig all by myself. förutom hunden och katten då. han kom hit helt random för att vi hade tråkigt båda två och hans rep hade blivit inställt. vi hade inget att göra så vi drog igång ett fy helvetes muffinsbak. en hel plåt med choklad- och äpple/kanelmuffins blev det.så vi har suttit och kollat på en helt sjuk film med ett ännu sjukare namn; " att göra en pudel" och tjockat muffins och kolor.

imorgon är det plugg igen och man kommer att få dra reviews av lovet 400 gånger för olika människor, men det är bara kul. det kan faktiskt vara rätt skönt att få komma in i lite rutiner igen efter en vecka av hårt slappande och festande. det är ju trots allt bara tre veckor kvar till nästa lov och då är det påsk. vilket innebär sjukt mycket godis och massor av mamma :). tro det eller ej men jag saknar faktiskt min lilla mamma, och hon har bara varit borta i lite mer än en vecka. hur ska jag klara mig :P.

jag har börjat bygga upp en fobi för sjukhus och kyrkogårdar känner jag. varje gång jag går eller åker förbi en kyrkogård får jag en klump i magen och vill bara gråta. och efter alla sjukhus besök så kanske den fobin redan är förklarad. vad vet jag, jag är knappt 17 år och fortfarande rätt dum.

kvart i tio, snart sängdags.
over and out

image69
oldie but goldie ;) bästa kvällen ever, även fast det är 100 år sen <3


//carro

" the grass is greener on the other side.."

2 mars och det snöar ute.. !?

eller snöar och snöar, det kommer vita flingor som smälter bort så fort dem nuddar marken.. kanske inte kan räknas till snö?
idag har jag varit i stallet med emma :) . rätt trevligt, bortsett från ruskvädret..
kelly var väl, ja kelly :P. dom håller på att byter päls och brunstar, så dem är som pmsmonster allihopa nu.

igår hade vi kul :) hade lite kompisar här och vi dansade och hade oss i ett par timmar.

fick träffa mickis också :D. fan vad jag har saknat bruden. vi käkade tacos och chokladmoussé tills vi höll på att spy innan alla kom hit :) .

men men, är så kall om fingarna så jag knappt kan skriva.

16:38 den 2 mars, och det snöar..
over and out

image68
älskar den här bilden, den fullkomligt skriker sommar :)



//carro

" ice ice ice baby.. "

1 mars och spöregn.

ikväll är kvällen när allt ska vara kul :).
träffa mickis<3 och idahoe. kan det bli bättre?
och så fick jag prata av mig galet mycket med emma igår och i morse. underbara vänner!

på måndag börjar skolan och sen är det tre veckor kvar till lov och min födelsedag :).
och när påsklovet är slut kommer det att gå utavbara farten till sommarlovet och rhodos med grabbarna :D.
fan vad det ska bli kul att komma iväg med alla killarna!
festa, festa, festa. och sola o bada såklart !
galet najs!

14:22 det regnar och jag är glad !
over and out

image67
snart är det sommar, och då ska vi ut till landet. :D


//carro

" dance sexy, dance.."

somnade på bra humör och vankade på bra humör ! ! !

tvär slocknade vid fyra, halv fem imorse när jag och emma kröp ner i min underbara säng.
drömde jätte mkt i natt.. kanske för att det regnade och lät runt omkring.
vaknade för drygt en halvtimme sen och var kanske inte pigg, men utvilad. och det första som kom upp i skallen var att idag får jag träffa mickis ^^.

så nu väntar jag på att emma ska komma upp ur duschen och klä på sig så att vi kan duka fram lite frukost.
ikväll ska jag försöka träffa idahoe och kalasa :) .
kanske skriver ett par rader lite senare idag :)

13:00 och dagen kommer bli bra!
over and out

image66
bangar inte på sommar nu..

//carro

" you embarassed me, totaly.. "

klockan är 01:32 och emma sover i min soffa.

fick dissen idag med : /.. hur ska man kunna lära känna en människa om man aldrig får träffas? haha.

men det blev en myskväll istället. emma kom hit vid halv tio rycket och åt pommesfrites och godis med mig. runt elva anlände ollä. vi kollade på "last samuraj" och nu är " american history x" igång. fast ollä har gått hem och emma har somnat. så nu är jag all by myself och funderar på om jag ska ta en sväng med hunden eller gå och lägga mig. läskigt att vandra omkring själv vid den här tiden här ute i bushen.
imorgon (eller idag dåra) är det lördag och mickis<3 kommer hem. hennes tåg kommer till centralen om några timmar vid fyra. saknar galet mycket...
men imorn är det reunion och vi ska snacka galet mycket skit om veckan som har gått medans vi varit separerade.

igår kväll var jag och idahoe på kalas vid tekninska högskolan. har varit med om roligare fester och trevligare hemresor, men man ska ju göra allt har jag hört :P.. hem kom vi i alla fall.
MEN! klockan sju på morgonen när man ligger och sover som bäst, är det några sjuka jävla tomtar som drar i gång en motorsåg och börjar såga ner träd 30 meter från fönstret i sovrummet som by the way inte går att stänga. snacka om grinig man blev. sliten som ett as och så får man inte ens sova i fred. vissa människor förtjänar inte att få komma upp ur sängen på morgnarna ibland. men anyway så slutade dem såga runt nio halv tio, så vi sov några timmar till. upp vi halv ett någon gång och käka lite frukost. ungsbakat olivbröd med philiadelphiaost, paprika (röd!) och gurka blev det till frukost och te såklart. och som grädden på moset kollade vi på greys anatomy samtidigt. underbar återställnings frulle.
resten av dagen har varit galet seg. ett par långa telefonsamtal efter att idahoe drog sig hemåt. sen lite tortillini och en sväng till orminge där jag träffade gustav och razmus och köpte godis och mjölk.
ja och sen kan ni ju resten av historian.

nu är klockan 01:47 och jag tror jag ska väcka emma och säga att vi ska lägga oss.
over and out

image65
galet underbar film.

//carro

RSS 2.0