" too fast o live, too young to die.."

fredag, och helt slut av en vecka av hårt slappande :) .
julklapparna var väl inte helt illa. fick mina efterlängtade koss lurar, en hel låda full med pärlor som på fyllning till min lilla verkstad :), två nya sims spel (the geek is on the move) , och lite pengar o skit. mamma älskar att
ge bort små onödiga saker.

julafton startade kvart i sex på ett ett par soff kuddar på ett smutsigt golv i teori rummet nere i stallet.. ingen höjdare kan jag ju tala  om :p men vi hade mysigt på kvällen innan.
upp och hoppa vid sex och ut istallet för att släppa ut hästar, fodra, mocka och bara göra alla allmänt viktiga saker som man måste göra på morgonen.
vid halv nio när vi jobbat klart fick vi gröt av allas våran lotta. och sen var det bara ut i ponny stallet och hämta ett busfrö att rida på. små knubbisarna är roligast att busa med, eftersom dem blir helt sjukt taggade :p.

vid elva var jag hemma hos mamma, fick morfars julklappar och tog en dusch innan det bar av mot ingarö och farmor. vi fick jul mat och godis och jag tvär slocknade i soffan efter en timme och sov i ungfär tre timmar. sov hela kalle anka =/..
sen åkte vi hem fick julklapp av pappa ( pengar). sen väntade jag på att björn skulle bli klar med det han gjorde och sen åkte jag till orminge och kollade på film och sov hos honom.

dan efter blev sova dag och sen träffade jag mickis. vi käkade midda kollade på film och gjorde oss fina.  sen tog vi os upp för mickis backe och hem till philip å chrille. chrille satt och förade med några kompisar, när dom drog startade jag, mickis och philip våran filmkväll :) .
först såg vi fight club, sen 1408 och efter den vart vi tvungna att se björn bröder 2 för att mickis skulle kunna sova , snuttan då :).
sen tog jag och mickis chrilles säng.

i onsdags vaknade vi hos philip och drog oss hemåt för att byta om och hämta pengar. sen bar det av in till stan. kom hem med två nya t-shirtar, en ny sjal, smink, hårgrejer och ett halsband:) ..
ska in någon dag och köpa något snyggt till nyår också, det blir nog imorgon.

igår var jag och red och sen på kvällen var jag hos björn och kollade på film.

nu håller jag på med det absolut tråkigaste i hela världen, tvättar. ska ner och kolla till skiten om en stund. suck och stön.

men ikväll ska det nog bli kul hoppas jag.

image32
ska  vi hoppas på en sån här morgon igen :)??
//carro


 


midnatt råder..

nu ska jag ner till stallet. har ätit julmat och öppnat mina julklappar från mor :) fick en hel låda full med pärlor av mamma. blev väldigt glad för det. håller på mycket med pärlor och gör egna smycken.

men nu ska jag ner till stallet :)


kanske får träffa min björn imorn ändå :) underbara mnniska. älskar honom .


//carro

" the last day.. "

the last day - evanescence

idag är det dagen före dagen med stort J. julafton alltså :).
image30
jag har spenderat min dag i stallet med emma. vi red i två o en halvtimme och sen fikade vi och emma smörjde sitt träns. sen kom snälla micke och hämtade oss.
kom hem för en stund sen ch såg att dem redan hade klätt granen, utan mig :/.. men men, jag har haft annat kul för mig :).
mamma håller nu på att laga julmiddag eftersom jag ska spendera julafton i stallet och med farmor och hon ska jobba så passar vi på att fira det lite nu med alla syskon och kanske morfar kommer upp en stund.

för första året någonsin har jag bara haft en enda sak på min önskelista, björn. och det är väl förmodligen det ända jag inte kommer att få.

breath no more - evanescence

han känns så långt borta nu, som om han inte fanns egentligen, som om han bara var en dröm.. man förstår inte hur mycket man behöver någon förrens man har förlorat honom..

missing - evanescence


image31
emma och gotte på äventyr :P


//carro

" the one who fights.. "

fade to black - apocalyptica (cover på en metallica låt)

lördag och jagh vaknade för två timmar sen.. illa illa, men å andra sidan var vi uppe till halv sex imorse.
igår var jag med mikaela <3. vi var i sickla sen hemma hos mig och käkade middag och kollade på film. sen tog vi oss hem till björn i orminge där det var några stycken. jag och mickis hade köpt godis och satt framför björns tv och tjockade oss.
vid kvart över ett tog vi oss från orminge till skuru och gick upp till philip och kollade även där på tv. såg en jätte äcklig film med vampyrer och grejer som hette 30 days of night. jag fattade inte så mkt för det var ingen text på filem :P. slocknade hos kusinen vid halv sex imorse. vaknade av att chrille kom hem vid tre och såg lite förvånad ut när jag kom ut från hans sovrum med smink i hela ansiktet.

illusioner - dia psalma

nu ska jag göra mig iordning och ta mig hem till björn med en laddare till hans mobil.
imorgon är det dan innan julafton och jag ska spendera hela dagen i olika stall och rida lite olika hästar. :)

//carro

" i'm so tierd of beeing here.. "

bury your head - saosin

idag hade jag mitt italienska prov och jag ska vara ärlig, det gick käpprätt åt helvete. vi skulle skriva klockslag på italienska, jag ritade klockorna istället.

sparks - jaganata

just nu har jag en underbar solnedgång utanför fönstret. vart tvungen att gå ut och fota den. men min lillasysters värdelösa digital kamera fick inte till en rättvis bild av den..

breath no more - evanescence

idag fyller min älskling 17 år :) han fick sina presenter igår. v hade en liten middag med några vänner. åt nachos, pizza och killarna drack öl, för onsdag är ju trotsallt "lillördag" . vi hade middagen i björns mammas nya lägenhet. rätt så mysigt faktiskt.

missing - ecanescence

idag hade vi bara provet i skolan sen fick vi gå hem, tror jag :P.
jag och elin åkte i alla fall hem till henne och gjorde moccalatte och åt chocolate cookies. sen vart det mcd i slussen till lunch, liiite skämsigt att man varit så onyttig idag.
vi såg som vanligt på greys anatomy. och jag utbrast mitt i allt; varför ger man presenter till någon som håller på att dö!?
precis när jag sagt det kom jag och tänka på när farfar låg på sjukhus.. och jag skulle hälsa på honom. jag hade plockat en helt enorm bukett med vitsippor till honom, efter som jag vet att han alltid har tyckt om vild blommor. och han vart så glad. även fast han knappt kunde prata skulle han skojja och ha sig som vanligt... han såg säkert hundra år äldre ut för att han hade blivit så smal och så blek.. det var det värsta jag sett i hela mitt liv han var strax över 60, hade precis gått i pension och han och farmor hade just köpt en ny jätte fin collie som farfar skulle hålla på med när han var hemma hela dagarna. och sen fick han cancer. inte mer än några månader efter att farmor hade blivit frisk från sin bröstcancer.. det var levercancer och läkarna upptäckte den försent, så det var inget att göra åt det..
han dog i april, på min farbrors45 års dag.. och nu ska vi fira den första julen utan honom, usch vad tomt och konstigt det kommer att vara.

my immortal - evanescence

there's just so much that time can not erease. och när sommarlovet flutit på och jag gjort allt för att lära mig att leva med att farfar var borta, så får jag vet att dem ska ta bort min bästa vän och det största minnet jag hade kvar av farfar, min älskade panter.. han va min tröst i allt. han förstod och lyssnade på alla mina problem under våra underbara sommarturer i skogen. för honom var inga av mina problem för tunga att bära. han lät mig sitta där i tryggt förvar på hans rygg medans jag berättade för honom hur mycket jag saknade farfar och alla andra möjliga problem jag haft. vissa säger att det bara var en häst.. men det var inte bara en häst. det hade varit farfars häst och han var min bästa vän. jag hade ridit honom i lite mer än två år, och tänk hur många äventyr man hinner med på två år..
jag var fullkommligt i dimma när dem tog bort honom. jag kunde inte äta inte sova och ville helst inte prata med någon.. ingen utom björn. och som bekant har även mitt sista vindskydd försvunnit nu och lämnat mig ensam och övergiven ute i storm och oväder. jag har ingenstans att ta vägen. jag har aldrig kännt mig så ensam och utelämnad.. men det är mitt problem, och mina kompisar ska inte behöva bära på dem och oroa sig för mig, just därför är ja tyst, och just därför är det inte många som har hört hela historien. jag kan säga att det här bara var en liten del av den.. för jag orkar inte vara tidskrävande och jobbig.. jag har redan förlorat björn för att jag är så jobbig och jag vill inte förlora fler av mina älskade vänner som jag verkligen verkligen behöver så mycket.
så jag lovar, jag ska vara tyst.

lithium - evanescence

image29

Jag saknar dig så mycket älskling!


//carro

" there is a snow white sorrow.. "

amaranth - nightwish

hallå hallå, kom just ur duschen och är helt fuckat slutkörd efter ett par intensiva timmar nere i stallet. har slitit som ett djur i fyra timmar ungefär. men nu känns det bra. ioch med att jag varit så pass sjuk att jag inte fått träna, men så pass frisk att jag haft matlust så har jag gått upp ett par kilo och det känns när man jobbar att konditionen inte är fullt lika underbar längre.
men efter en dusch och ett stort glas med mammas hemma gjorda flädersaft så är jag mig själv till viss del igen :) .

dark passion play, nightwish nya album (tror jag!?) underbar röst har hon i alla fall.

america - rammstein

idag var det sista gången jag jobbar detta år :) nu är det nämligen jullov. eller i alla fall på mina tisdagar. nästa tisdag är det juldagen och tisdagen efter det dan efter nyår, och då VILL dom nog inte ens ha mig där :P, eller?!

och på torsdag har jag ett jävla italienska prov.. idag tog jag hem böckerna, bara för att få liite bättre samvete, och gå runt och veta att jag faktiskt kan plugga om jag tar mig tid. är inte det ett steg på vägen????

imorgon ska min älskling ha middag för några av våra kära vänner. det blir nog pizza ( jag känner att vi har överflödigt med fantasi här..?! )

amour - rammstein

men men, det ska bli fett med mys och jag hoppas på att få sova där, så han kan få sin födelsedags present i fred ;) .

beat on the brat - the ramones

jag tycker det är konstigt hur mycket man kan förändras när man träffar nytt folk.. hur mycket en ny människa kan få en att om formatera sig. några av dem som varit mina bästa vänner i flera år känner jag inte ens igen längre.. det är sorgligt, att man kan förlora någon så fort. eller förlorat och förlorat, det låter på mig som om människorna har gått och blivit zombies eller något, inte riktigt kanske. men visst har vi en del sexgalningar, alkolister och torrisar.
och dem kanske går under samma kategori som zombies?!


benzin - rammstein

imorgon ska vi ha någon sorts "estet" dag med vår klass. har ingenaning om vad vi ska göra, men det blir säkert kul, och förhoppningsvis slipper vi gympa :) !
mitt sämst ämne, efter italienska, fast det är bara tråkig. gympa har aldrig varit min grej. eller jovisst när vi ska har gymnastik, alltså volter m.m eller redskap då är jag med och satsar till 100% och det absolut ända bollspelet jag någonsin kunnat lära mig är basket. det är kul, inte för att man är någon stjärna, men det är ju kul iallafall :) .

betongbarn - dia psalma


image28

den fruktansvärda sanningen kan faktist vara vacker ibland :)
här är jag med min telefon, eftersom bilderna i min kamera har en obehaglig förmåga att bli suddiga när man tar utan blixt så är denna det ( kan bero på mina skakiga händer ;P )
men varsågod, en fest fin november carro.



//carro

" hit ´n run.. "

 hit ´n run - skazi

det är verkligen märkligt vilka sjuka tankar man får av att lyssna på psyktrance.  det är helt galet underbart att höra det intensiva dunkande i öronen, men fan vad man börjar tänka underligt.



kalla mig galen, kalla mig sjuk, men säg inte att jag inte har någon värdighet. för den står jag högt för. jag må klä mig hur jag vill, älska hur jag vill och umgås hur jag vill. men jag har en personlighet och jag har vänner som accepterar den, och det är vl ändå det som verkligen spelar roll? eller?!



igår såg jag bortspolad för första, men absolut inte sista, gången. helt underbr film. jag önskar att jag också hade sjungande sniglar runt mig all the time. som kunde lägga in en passande trudelutt då och då. :)
inte helt fel kanske?


men men nu ska jag ta och knyta mig.
image27
här har vi sniglarna. :)

// carro

" where are you, I need you.. "

big apple heartbreak - yellow card

idag är det exakt en vecka kvar till julafton, alla mina julklappar är köpta och inslagna. gjorde det sista på björns födelsedags present idag. den har sammanlagt tagit ca fyra timmar att pyssla ihop. vad det är berättar jag inte förrens han har fått den, ifall han nu skulle få för sig att läsa min blogg.

sureshot - yellowcard

någon kanske tycker det är konstigt att jag lägger ner så mycket tid på en present till någon som dumpat mig, men jag älskar honom fortfarande lika mycket som förut. och om jag vill ha en chans att å tillbaka honom så kanske det är värt att anstränga sig lite, eller hur!?

well well, var faktist på italienskan idag. leo räknade ut att jag har varit på 20% av alla lektioner. shiit, trodde aldrig att det var så lite. men men, det känns ändå inte som om man har missat särskilt mycket. fast på torsdag har jag tyvärr ett prov som jag måste göra, om jag inte vill ha ett  ub. det räcker att jag gör provet så kan hon iallafall sätta ett starkt ig på mej ;).
det är inte likt mig alls att vara nöjd med ett ig, men just nu känns det inte som om det skulle spela någon roll, har ju ändå en termin till att jobba upp mig på.

everywhere - yellowcard

yapp men vad ska man göra liksom.

the wolfman stole my baby - wednesday 13

idag var jag och elin på muffins fabriken och tog en fika. jätte skönt att prata av sig utanför skolan. där hör ju alla andra vad man säger också.

sean och linus har kallat mig eb dem senaste dagarna och idag fick jag ur linus vad det betydde, epic boobs. ha ha ha, sjukt kul killar?! dem hade tydligen sett en video på någon sida och så hade det stått det över en tjej med enorma bröst, och den första personen de kom och tänka på var mig. är jag förvånad?! nae inte ett dugg. det spelar ingen roll vart man kommer med mina bröst, man får ändå massa dråpliga kommentarer kastade över sig.
så en gång för alla: jag ÄR medveten om att jag har bröst och att dom kanske syns lite mer än på andra. men jag avskyr dem verkligen. i sjuan åttan kanske dem var roliga och jag njöt av uppmärksamheten jag fick av dem. men nu.. dom är ett: ivägen, två: dem ger mig rygg problem, tre: det är det ända killar ser och tänker på när de träffar mig. hallå, jag har ett ansikte!! och det är svårt att ta någon som missar ögonen med en halvmeter på allvar. eller!? och vad är det egentligen som är så speciellet med bröst? din egen mamma har ju det, eller hur? lika så din mormor, farmor och deras mammor. är det så att pojkar har en så enorm saknad till sin mors bröst att de ser alla bröst som trygghet? vad vet jag. sure, jag gillar också tuttar, men det är ju fortfarande inte det första man glor ner på när man träffar en tjej..

i walked with a zombie - wednesday 13

då var det sagt och nu ska jag ägna mig åt att fixa lite med mina bilder.

image26
världens bästa elin =) . <3

(fuck vad jag kommer få smisk för bilden ;P )

//carro

björn

det ända jag vill är att få ha dig som min... bara ha dig som min, ingenannan ska få röra dej. du ska bara min bara min så som du varit och jag ska älska dig tills jag dör. du är och kommer alltid att vara mitt allt.. du är det i min själ som håller ihop allt. du är den delen av mitt liv som betytt mest de senaste åren. du är allt för mid björn,
det finns inget som är som du.

du är av gudars like..

Björn Westerblom, jag älskar dig av allt min lilla kropp kan åstadkomma!



//Carro

" this is how we do.. "

den 16 december. kan inte förstå det själv nästan. hur fort har det inte gott?
jag kan vakna på morgnarna och fortfarande tro att jag är kvar på robins båt i sommarvärmen med världens bästa människa bredvid mig.

men nu sitter man här med två älsklingar mindre och endast jullovet att se framemot. julafton kommer nogint eblir någon höjdare, eftersom det är första julen utan farfar.. men vi ska ändå som vanligt ut till ingarö och farmors lilla stuga. mamma ska jobba på julafton.. och pappa är som han är och jag kommer förmodligen inte få träffa björn eftersom han ska vara med sin nya familj..
så livet suger, men jag börjar vänja mig. är det fel att säga så kanske?! 

men men , idag var jag och emma ute på ön och red. det gick sisådär. hon är så nipprig och skuttig, men vi tig upp henne och gotte i stora sommar hagen och byggde upp lite skutt och hoppade och busade runt ett tag. och herregud vad kul dem tyckte att det var =). kelly vart elt galen..

björn var här och åt pizza med oss. sen vart han tvungen att åka hem.. hade hoppats på att han skulle stanna och sova här.. men så blev det ju inte.

men men, nu ska jag göra någonting viktigt, tror jag.

image24

for you i would climb to the moon and back again..

// carro


" i hate every beautiful day.."

idag intog mitt miserabla liv en höjdpunkt tror jag, jag har blivit block förkyld.. vaknade i morse och kunde inte ens andas. och till råga på allt fick jag inte åka ner till stallet heller . :/.
kan det blir värre? jag är ju så pass pigg att jag inte vill ligga och sova hela tiden, men fortfarande så pass seg att jag inte orkar gå ut eller någonting sånt.

så idag fullföljde jag mitt och pappas avtal; 500 spänn om jag dammsög och skurade lägenheten. det tog mig väl ca. 2½ timme, ävenfast lägenheten inte alls är stor och vi knappt har några möbler ( här jämför jag med hemma hos mamma!) . och nu är jag helt sluuut. pappa kom väl hem för nån timme sen och hade inte köpt någon nässpray, så får se hur jag är när jag vaknar imorn.. måste nästan gå till skolan, eftersom vi har engelska första lektionen och sen bild på eftermiddan och sist idrott som jag MÅSTE börja gå på oftare om jag inte vill ha ett ig eller ett ub.

men men, imorn fyller pappa år =) så då blir det tårta och så kommer farmor över med pappas present. får se om gammelfarmor kanske dyker upp nu. hon är nästan så gammal att hon kan klassas som dinosaurie. men bara nästan..
nu ska jag läsa harry potter , och vänta på att lillasyster kommer hem från sitt utvecklingssamtal så jag kan få spagetthi carbonara till middag :).

orkar inte skriva om vad som hände i morse.. det var för jobbigt.
//carro

" i'm not jesus.."

idag vart det inget musik lyssnande idag, eftersom vi har en ny dator hos pappa så har jag ingen musik här ;/.

det är måndag idag och jag har precis avslutat mitt skrivande på moin engelska uppgift. nu har jag bara en sådan kvar.. men den ska inte vara inne förrens på fredag så jag hinner nog att göra den imorgon kväll eller på onsdag kväll.

vi hade tur idag jag och elin, våran italienska lärare var sjuk så italienskan va inställd, *yes*. så vi tog oss in till stan i sällskap med björn istället. vi skulle alla köpa julklappar. jag fick ihop till två julklappar. en till pappa, fast den får han nog när han fyller år på onsdag och en till mamma, som jag själv är väldigt stolt över faktist :)
jag tror att hon kommer bli glad.

imorgon ska jag ner till stallet och jobba ett tag och slita ut min rygg lite mer ..

men men, idag bloggade jag mest för elins skull :) .

//carro

" those were the best days of my life.. "

summer of 69 - brian adams

god morgon, eller ska jag säga god middag. för mig är det i alla fall god morgon.
gick upp för kanske 40 minuter sen och åt en jäääätte god frukost.

igår var det rockkväll på folkan :) . kollade på när mohiniis lillebror spelade med sitt band, mycket ehum.. speciell musik, som jag inte riktigt förstår till 100%. men men. sen vid halv tio skulle tabasco spela. men precis när dem kliver upp på scenen ringer philip och meddelar att han är i orminge. HAPP.. så det var ju bara att glida därifrån. vidare till skuru och deras lägenhet.
satt med philip, chrille o kim och kollade på tv och åt glass o godis tills klockan var halv två, då philip erbjöds sig att skjutsa hem mig, jatack!
väl hemma gick jag upp och snackade lite med mamma.
sen pratade jag med björn i telefon en stund och sen somnade jag.

och nu är jag här.
idag ska jag träffa elin och mickis. och förhoppningsvis björn en stund också :)

destroyed - within temptation

saknar  min älskling.. min säng är alldeles för stor för att man ska kunna sova där själv.

image23

du är mitt allt, jag saknar dig mitt hjärta.. <3



 

//carro


 


" i just wanna feel your bones.."

black eye - millencolin

jag har så jävla tråkigt. och jag har ett helt sjukt sockersug.. hittade lite gammalt godis i en skål i vardags rummet, det fick duga ett tag. ska ju ner och rida om nån timme, vet faktist inte om jag kommer att klara av det. tror nästan att jag har feber nu. och huvudet dunkar så in i helvete.. det är nog därför jag är sötsugen.

bliss - seether

snart kommer mickis hit. vi ska gå ner till stallet tillsammans. har inte träffat henne på hela veckan :(.
men ihelgen ska vi ses och göra något kul! jag vill festa, om jag inte är sjuk såklart..
skrev i boken igår att jag ville ha en mjuk häst idag, p.g.a mitt ryggont. det har börjat bli ganska illa nu.. kan inte bära eller lyfta någonting utan att få jätte ont. får se hur det går att rida idag då.. 

bones - the killers

nej nu ska jag nog dra i mig en kopp te till, så jag blir lite varm.. sen ska jag göra någonting mera kreativt än att sitta vid datorn tills mickis kommer hit.

image22
cuz i´m me and no one else !


// carro

all ends

all ends

just nu sitter jag hemma med ett fruktansvärt obehagligt brusande i mitt högra öra. jag tror att jag håller på att få öron inflamation.. inte kul alls.

men men. var i skolan idag och gjorde mitt no prov, sen åt jag lunch med några av musikerna. jag och mathilda hade en mycket unerhållande och givande disskution om sex hela maten :) .
sen åkte jag hem.
nu är jag hemma och har precis avslutat min kopp med sommarsol te. jätte gott =).
och jag saknar sommaren så jätte mycket..
solen, badandet, åka båt, festerna ja ALLT. speciellet att jag och björn hade det så underbart tillsammans i sommras, när vi var ute på landet och allt.. hmm, saknar honom så mkt!

image21
varsågod, en bild från sommarens underbaraste äventyr :), taffsnäs.
dock omgjorde för att det ska se ut som ett avlägset minne ..




// carro

" you're my sad angel.. "

scars - tabasco stockholm

onsdag, en bra dag? kanske. har inget planerat efter skolan, så det är en lugn eftermiddag, eller ska man säga kväll.
tyckte att jag var jätte duktig och var med på idrotten idag :)
och ändå fick man en utskällning av natzi nilla, för att vi bytte om fem minuter för tidigt.. även fast hasse hade sagt att det var ok.
hon är inte ens min lärare kärringen.

sen åkte jag in till stan för att träffa björn och inhandla lite julklappar. fick sällskap av elin hela vägen till slussen. hon skulle till sin pappa på kungsholmen.
träffade björn i slussen och vi tog tuben till t.centralen och började våran shopping runda där. vi kom till sf bion, då jag vart akut kissnödig och tvungen att låna biotoaletten. när jag kom ut stod pingufan utanför och pratade med björn. han skulle också låna en toalett av sf ^^ .
sen skulle robin träffa jocke, kristian, kattis och viktoria och vi hängde på.
vi gick till donken (som vanligt) och åt lite. sen bestämde björn och jag oss för att försöka köpa våra jävla julklappar. jag kom så långt att jag köpt lillasysters. sen dog min rygg.. inte skönt någonstans faktiskt. och björn hade inte ens börjat med sina. så det var ju liksom bara att bita ihop. allt för min älskling..

nu är jag hemma, och fick ett akut anfall av ont i halsen. vart helt plötsligt alldeles tjock och slemig i halsen. så jag har väl dragit två liter te på en tjugo minuter. gott, men fan vad kissnödig man blir.. :/ .

jag har sjukt tråkigt och känner mig barnsligt ensam.. björn orkar inte vara med mig ikväll. det är jätte jobbigt att det är så här med oss. jag pallar inte med. ena stunden är han jätte underbar, och sen typ tittar han inte ens på mig.
och jag tar ju såklart varje tillfälle han vill vara nära mig i akt. jag vill ju inget hellre än att vara med honom. jag kanske inte borde vara med honom nu när han mår så dåligt, eftersom det får mig att må ännu sämre. men jag älskar honom så jävla mycket, jag är så fruktansvärt rädd om honom.. jag är rädd, rädd för att han ska hitta någon som är bättre och mer värd än mig.. jag har aldrig varit rädd för det förut, eftersom jag alltid kunnat lita på honom till 100%. men nu. efter allt han har sagt, så är jag så rädd att han ska hitta någon som han vill ha.. som inte är jag.

jag älskar dej björn.

image20
det här är min absoluta favorit bild på oss två :).
innan hawaiifesten på mitt landställe. vi står utanför mitt hus med de fina rosenbuskarna i bakgrunden.
saknar verkligen den tiden. när allt var fint och underbart.
saknar dig björn, nu har jag insett var jag har tvingat dig att uppleva. jag skäms så otroligt mycket över det. coh jag vill verkligen inget hellre än att vara med dig tills jag dör och även efter det.
jag väntar på dig. för det är du minst sagt värd!..

jag älskar dig björn oskar westerblom!



// carro

" all the pretty faces."

jag var på väg till björn för fem minuter sen, men när jag kom 150 meter från mitt hus såg jag att bussen åkte för bi min hållplats :/. så jag vände och gick hem igen och tänkte försöka om så där tjugo minuter igen .
då ska han få sina efterlängtade muffins också ska vi dricka te och prata. det ska bli skönt. att få dela lite tankar med den enda i hela världen som förstår mig helt och hållet.. inte helt fel det asså.

har nu vart och jobbat. ryggen känns faktiskt lite bättre, men det beror nog på att jag gick hem från stallet och sen tog en kokhet dusch. det blir nog värre när man kommer ut i kylan igen .

ja ja, nu ska jag försöka packa ihop allt jag glömde när jag slängde mig iväg förra gången. kommer säkert på ngt att ta med som jag säkert lär behöva på vägen hem till björn, eller till skolan imorn ;).

image19
för att jag älskar er .
fr.v elsa, nathalie o jag


// carro

" i will keep on fighting till i die.."

die my bride - murderdolls

i rather cut you than the wedding cake.. snygg inledning på en låt tycker jag.

nu är jag hemma, ovanligt tidigt för en tisdag faktist. klockan är bara 14.37, slutar egentligen inte förrens om tio minuter. meeen, jag gick efter första lektionen. behöver inte musik klassen ha lektioner behöver inte jag det heller. fast det var väl inte hela anledningen till att jag gick hem..
men men, jag följde med massa musiker in till medis och åt på bk, som marcus så fint kallar det.
mätt och full av prat vart jag tyvärr tvungen att skiljas från mina musikintresserade vänner för att bege mig till grantomta och lämna av björns mattebok. han hade tur som valde att vara sjuk denna veckan, för hans klass hade tydligen inga lektioner på hela veckan, med undantag av ett matteprov björn har på fredag.
men i alla fall. åkte till björn. var dör max en timme sen flydde jag för att inte bli magsjuk jag också. fick som tur var sex stycken små vitpeppar korn av björn som jag snällt svalde ner med vatten, det skulle tydligen hjälpa så att jag inte började spy :P.
får väl ta och se om det hjälper.

do it alone - sugarcult

på bussen från g-berg träffade jag först tessie =). och sen kom våran gamla lärare från sågtorp på med sin klass som hade åkt skridskor på ekvallen. pratade med honom hela vägen tills jag skulle gå av på min hållplats.
han kommer ihåg väldigt mycket, med tanke på att det var fyra år sen vi gick i sågtorp. men jag var ju en av eleverna han träffade mest, eftersom vi bodde grannar i tre av åren.. och därmed träffades på helgerna också.

doll dagga buzz buzz ziggety - marilyn manson

ikväll ska jag jobba och slita ut min rygg lite till, tycker inte att den är tillräckligt trasig ännu.
men det är så underbart att vara nere i stallet. och eftersom jag har så mycket ansvar nu så är det ännu roligare. mer att göra och fler att köra med ;). neerå, jag är nog ganska så snäll. kanske är därför tjejerna vill hjälpa mig. kommer ju själv ihåg hur det var när man hängde där nere varje dag, bara för att få hjälpa till och mocka och fodra. nu är det saker man helst slipper :P.
och det är mer eller mindre de ända sakerna jag gör.. haha.

ikväll om jag inte åker till björn ska jag försöka få ordning på lite NO och kanske fixa till någon julklapp. det närmar sig ju med stora steg nu.. aj aj aj.  och pengarna är nästan slut :/ . på mat, även denna månad. jag kommer bli fet..

image18
för att vissa inte kan förstå den kärleken..

// carro

" the dawn is breaking.."

collide - howie day

efter en fartfylld och bra helg är det måndag igen..no ofence (stavas det så?) men jag hatar verkligen fucking måndagar. och jag tror inte jag är den ända . bara skumdums låt "meningslösa måndag" skvallrar om att det finns fler som mig. bra att veta!

idag har jag och min älskade elin bakat muffins, vi "råkade" göra för mycket smet som vi "råkade" äta upp en varsin sked efteråt. men det är ju bara sååååå gott med muffinssmet , eller okej då, sockerkakssmet.

conspiracy - paramore

stackars lilla björn är magsjuk.. han hade tydligen spytt flera gånger, poor thing. jag som gjorde muffinsar till honom. känns helt sjukt onödigt att han ska äta dom, om dom ändå bara kommer upp igen.
men jag la fyra eller fem stycken i en påse tillhonom, så han får väl dom när han mår bättre.

copyrigthed wallpaper - tabasco stockholm

snart kommer emma med micke mupp ^^ och hämtar mig. vi ska tydligen äta någonting, vad eller vart är ännu oklart. men det löser sig. annars elsa, tar vi det imorgon :D ;) .

jusste, igår var det globen stockholm horse show. helt underbart.

och kvällen innan var inte sämre den kan jag ju säga. minst sagt en helkväll i lördags :) .
började i stan med elsa och nathalie. sen åkte jag och elsa till mig och gjorde oss coola. sen drog vi och träffade mina underbara classmates. vi var hemma hos niklas och hade våran efterlängtade "estetfest" :) .
underbart roligt. efter ett tag drog jag och elsa till stureby och Julians place.  när vi sen drog hem vid halv två ringer mobilen just som bussen åker från slussen. philip, som undrar om jag har någon fest på g.. njaa, skulle ju hem och sova. säger god natt och sen tio sekunder senare ringer han igen. fast den här gången var det någon annan i telefonen. han presenterade sig som björn och bjöd över mig och elsa att komma hem till honom. vi tackade ja och rullade till skarpövägen. inte helt otippat var det mer eller mindre släktträff :P både philip, chrille och kim var ju där. helt galet. och björn satt och snackade om massa (o)intressanta saker hela kvällen.
undrar på hur mkt som kom från hjärtat och hur mycket det var aquatinin som snackade..
sen fick vi åka med pojkarna i deras taxi till centralplan och min hemstation. efter mer vin hos björn och ett par cider lite tidigare på kvällen mådde man riktigt bra!

elsa den lilla stackarn skulle upp vid åtta på morgonen, men va fan, hon kunde ju sova på kyren  ;).

lillasyster var med och red på söndag morgon också :)

fredagen spenderade jag med björn och massor av läsk, chips, popcorn och white chicks :)
saknar oss gubben.. förstå det ! <3

image17
dum, dummare, carro :D

// carro

RSS 2.0