en dag i solen


bild: mickis från vår session :)


en hel dag i solen har det blivit idag :D helt underbart. först en sväng ner till gymmet vid nio imorse, sen grillade jag mig själv på balkongen en stund innan emma kom och hämtade mig och vi åkte ut till stallet. och där ute kan du tro att det har hänt grejer.. en häst har flyttat en har dött och en ny har kommit, på en vecka.. jag fick en smärre chock när jag fick alla dessa nyheter slängda i ansiktet bara sådär. men det var ju fint väder och min häst mådde bra. så jag och emma tog ett äventyr i solen. sen kom min älskling och hämtade mig och vi åkte till landet och solade mer och hälsade på min mamma som varit ute med båten. det är ju trots allt mors dag idag.

sen åkte jag och martin raka vägen till grillen i snake city och köpte oss middag. för mig blev det den största kebabtallriken dem någonsin gjort.. skojar inte..! och nu sitter vi och degar med varsin dator i knät.

igår kväll somnade vi vid åtta (!), en lördagkväll.
men det hade helt klart sina förklaringar efter fredagen och sen en dag i solen. så det var egentligen helt okej, tycker jag. hah.

nej nu ska jag göra klart allt med mina bilder :)

//carro

en lyckad kväll


bild: en lycklig carro ute på stan. med en lycklig pojkvän vid sidan


oj oj oj.. idag var det inte kul att vakna, överhuvudtaget. helst av allt ville jag ha ett hagelskott i pannan när jag vaknade imorse. och så går det när man är ute och slirar till halv fyra på morgonen. men fyihelvete vad kul vi hade igår!
även om vi var runt i halva stan innan vi hittade ett ställe som vi ville gå in på. men tillslut hittade vi till chaplins bar och gled in där. jag tycker det var ett ganska mysigt ställe, precis bredvid donken på hötorget. och det är ju aldrig fel med lite mat mitt i natten. även om det inte blev det igår.
nej det stället ska ha återbesök!

stackars martin var tvungen att gå upp vid nio imorse för att åka och mecka med sin bil i sollentuna.. själv gick jag upp för en timme sen. och idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra. det är 25 grader och inte ett moln så långt jag kan se. så att gå ut och sola känns som världens bästa ide. om någon har lust att sola med mig vill säga..

//carro

en liten futurism dikt : med fart

MMS

en liten futurism dikt : med fart och kraft av x2000 kör vi över er och er konservatism. Med ljudet av ett jetplan glider vi före er. Före med allt. Med ipodnano och kosslurar ignorerar vi er. Med plasma och LCD förintar vi eran svart-vita vardag. Med souroundljud kväver vi era grammofonröster och tar över världen med vara teknikflinka fingrar. Skrivet av mig på svenskan... Folk börjar fråga när jag ska börja äta min medicin igen... //Carro


problemförstoring

jag har fått reda på att det är lika mycket fett i en endatse jordnöt som i en hel kilometer gurka.. och eftersom jag är jag så kan jag inte låta bli att göra ett problem utav det här. så på vägen hem igår satt jag och ida och räknade lite matte (!).

anta att man har en påse med 200 gram jordnötter och varje nöt väger 3 gram. då har du ca 66.5 nötter i din påse.. det är 66.5 kilomter gurka.. hajjar ni?`6 och en halv MIL gurka! på 200 gram jordnötter... jag tror inte att ni förstår hur mycket gurka det är!


//carro

fredag


bild: min bästa bild på mickis. älskar den :)


ääääntligen fredag! hur underbart är inte det. med bara två veckor kvar till skol avslutningen dessutom!
idag har jag ont i benen och i rumpan efter ett benpass i onsdags och ridning igår.

ikväll blir det utgång och party hela natten. fan vad kul det ska bli :)

//carro

kapa foten!


bild: till fotoprojektet, mickis.

igår vart det inte mycket till uppdatering. anledningen var att jag tog ledigt från skolan och åkte hem till min mamma och låg på altanen och solade hela dagen :). hur skönt som helst. sen på kvällen cyklade jag ner till stallet och jobbade.
idag måste jag tyvärr gå till skolan. även om jag helst av allt skulle krypa ner i sängen igen. är helt fruktansvärt trött.. jag som sover så mycket.

idag måste jag iallafall vara i skolan hela dagen. och sen ska jag föhoppningsvis träna ikväll. om inte min fot har hunnit ramla av innan dess. kan knappt gå på vänster foten av någon underlkig anledning. har jätte ont i hälen. martin förslog att det kunde vara en blödning, mamma att en nerv är i kläm. själv tror jag att det inte finns något annat alternativ än att amputera.. seriöst.

//carro

måndagsmorgon


bild: några av mina miljoner halsband :)


vilken underbar start på dagen. jag sitter just nu ute i solen på balkongen och äter frukost. det är hur varmt som helst och jag bara sitter här och myser. hur underbart är inte det :).
vi har morgonsol på våran balkong så den gassar på förfullt här. tänk om alla skoldagar kunde börjar så här..

//carro

rosor

min underbara pojkvän kom precis hem med tio röda rosor till mig.. jag måste sluta vara så jävla blödig och böla för minsta grej... hah.

jag älskar dig martin

//carro

smycken

jag fick ett jätte fint smyckeskrin av min mamma igår. och martin vart glad. för nu har jag lovat att inte lägga några smycken på handfatet.. där dem har en tendens att hamna när man tar av dem. och sen bara råkar ligga kvar i en vecka eller två. jag trodde att alla mina grejer hade vett att hitta tillbaka till respektive plats själv. men tydligen inte..






//carro

ett år


bild: mitt och martins nya favorti spel, maxiyatzy. hur kul som helst, när man inte förlorar.

och idag var det ett år sen jag och maritn vart tillsammans.. ett år, det är en jävla tid.
så igår var vi ute och "firade" det. vi åkte in till stan och åt middag på mongolian bbq. jag fattar inte hur mycket mat man ska orka få i sig.. martin åt dessutom två portioner, medans jag knappt fick i mig en. även om det var en jävligt stor portion.. fast efterrätt gick ju såklart ner ändå. glass men sirap och en massa god frukt! sjukt gott.
sen hade vi tänkt gå ut och ta en öl och åkt till götgatan. men när vi promenerade gatan ner insåg vi att det var smockfullt överallt och alla var ute och förkrökade, så någon lugn och ro skulle vi inte få oavsett vart vi skulle sätta oss. så jag kom på den briljanta idén att vi skulle åka hem till orminge och hyra en film och dricka öl hemma istället. sagt och gjort.

och nu såhär dagen efter kändes det som ett utmärkt alternativ.
snart hoppas jag att emma vaknar till liv så vi kan åka ut till stallet.

//carro

fredag


bild: "backstage" från igår ;)

ååhh, nu har jag suttit och redigerat bilder i en evighet och jag kan verkligen inte bestämma mig för vilka som är mina favoriter.. så jag lär ju behöva redigera ett par stycken till. sen får jag väl ta hjälp med att välja.

idag har jag och martin varit nere på gymmet och sen handlade vi. nu håller vi på att tvätta och ikväll vet jag verkligen inte vad vi ska göra. men det lär vi ju få se.

nu ska jag fortsätta att redigera :)

//carro

smakprov


fotograf: jag
modell: ida

ett litet smakprov på vad jag har ägnat större delen av dagen med, fota och redigera. bilderna som vi tagit idag ska med till mitt fotoprojekt :) här är en i temat trash.
enjoy.

//carro

bäst!

tänk idag har jag cyklat åtminstone en och en halv mil.. tror jag. fy fan var jag är bra. och fy fan vad jag är trött! och fy fan vad jag är hungrig. nej jag måste göra mat innan jag svälter till döds.

//carro

I'm alive!

jag överlevde cyklingen. dock svettig som ett as. och självklart var jag smart och tog med mig ombyte.. not.
så nu får jag gå runt i mina svettiga kläder hela dagen. kul va!? men vill man bli fin får man lida pin!

idag har vi idrottsprov och bild. och engelska såklart. nu samhällskunskap, eller jaa, jag ska  väl sitta och spela tetris hela lektionen.

fick ett sms av min pappa förut. tydligen har jag namnsdag idag ;D

//carro

Självporträtt



här har ni resultatet. nu när jag tittar på bilden i datorn ser jag massor av saker som behöver förbättras.. men vafan det var ju bara ett test för att se hur bra jag skulle klara av att köra på frihand.
här har ni originalet också :)

//carro

fredag?!?



också var det äntligen fredag! eller ja.. ni vet. och nu väntar en helg med hela TRE lördagar! om det ändå vore så varje vecka.
imorgon går min fotosession av stapeln och det ska verkligen bli super kul. jag har så många ideer och som sagt en bild i huvet av hur jag vill att det ska se ut. hoppas att det verkligen blir fint väder och sådör imorgon bara.

nej nu ska jag klä på mig och göra mig redo för att hoppa upp på cykeln och möta ida. för nu jävlar ska det motioneras!

//carro

tisdagen är över.. snart.

åh helvete vilken dag.. sov ju som sagt inte så mycket i natt och det har jag känt av hela dagen. som ändå har gått relativt bra. men så var jag ju hos min mami hela eftermiddagen också :) tills älsklingen kom och hämtade mig.

och nu ska jah hoppa in i duschen så jag kommer i säng i tid idag.


imorgon ska jag och ida cykla till skolan ;)


//carro


helvetesmorgon..


bild: kelly äter hö i hagen.

det har verkligen inte blivit många timmars sömn i natt.. martin var inte hemma förns vid elva och vi kom inte i säng nförns vid halv tolv.. och jag somnade inte förns halv två.. och nu ska man upp vid sex liksom. helt jävla död. och jag som ska vara modell idag.. kul bilder det kommer bli.
äh, i med ett par koppar te och en kall dusch så är man back on track.

annars idag är det väl stallet som gäller ikväll. sen är det "fredag" imorgon och TRE lördagar den här veckan. sug på den ni ;)

//carro

självporträtt



här ser ni vad jag har ägnat de senaste timmarna åt. hur kul somhelst att rita efter rutnät. har aldrig testat det förut och fick ett galet infall. så jag testar ett självporträtt ;). just den här biten har väl tagit en och en halv till två timmar.. jag fasar för håret! haha. ni får se resultatet när den är klar.

//carro

let me be myself

nu när jag ändå är själv hemma så kanske jag skulle kunna plugga lite? skriva på alla mina uppsatser som ska lämnas in inom en snar framtid?! men så fort jag blir ensam kommer jag på en miljon saker att göra. jag kan inte ens koncentrera mig tillräckligt för att fota lite. har en uppgift som ska in till foto A, en som jag lyckats glömma bort totalt.. men det är väl så det är? för jag har ju bara suttit här i en och en halvtimme och inte gjort någonting..

//carro

att ge något fingret!



vissa saker ska förbli osagda. vissa handligar ska förbli ogjorda.
saker som man hoppas på.. visst. vissa dagar vill jag bara ligga kvar i sängen och skita i allt. ligga där och tjura tills man blir en del av lakanet. men det funkar ju inte så, eller hur?! nej, man ska minsann upp ur den där jävla sängen. man ska klä sig, sminka sig och möta världen. även fast man känner sig så söndertrasad och smutsig. så sviken och svag.även fast man önskar all olycka åt sol och skratt. även fast man vill skrika och slå omkring sig. man vill ha ihjäl allt som är lyckligt..
men en sak som jag lärt mig är att hur mycket du än vill strypa personen som drog upp dig ur sängen så kommer du aldrig att tacka en enda jävla jävel så mycket som den personen efteråt. för tydligen löser det ingenting att ligga och tjura. även om man önskade det. för det är ju så mycket lättare.

men här står jag nu, långt ifrån perfekt. men hel. hel och ren och lycklig. för jag blev uppdragen ur den där sängen. jag sminkade mig och mötte världen. jag låtsades i ett tag. tills jag inte behövde låtsas längre. tills jag kunde ge det förflutna fingret och röra mig framåt till något mycket, mycket bättre!

//carro

moderat..


bild: rhodos stad, sommar 2008

hemma igen efter en heldag... förengångs skull. det känns som om det var ett tag sen man var i skolan hela dagen.. fast det var ytterst onödigt att vara kvar till sista lektionen idag. vi har ju som bekant "fittkunskap" som till största del handlar om genus och jämnställdhet. just därför satt vi idag och lyssnade på en hysterisk moderat som ville vara med i europparlamentet och inte nämnde någonting annat än invandrar politik. eftersom hon själv var "flykting" från det som nu kallas bosninen.. vad fan har det med vårat ämne att göra? har jag missat något?

nej jävlar, nu kokar riset fast i kastrullen!

//carro

måndag


bild: gotland. längtar tillbaka!!

måndagmorgon och meterologerna lovar regn idag. jag lovar sol på torsdag då min fotosession äger rum. vi är ett helt crew som ska ut nu. det blir bilder till mitt fotoprojekt. och dem kommer bli döläckra. för jag vet precis hur jag ska göra och hur allting ska se ut. jag har verkligen en bild i huvudet av hur det hela ska gå till, vart vi ska fota och i vilka vinklar. fan vad kul det ska bli!

sen lyckades jag övertala min syster att följa med. ska låna hennes kamera och sen tänkte jag att hon ska få vara lite fotoassistent/ make up artist. det kommer hon gilla. right sis ;)? idag ska bli en bra dag och nu måste jag verkligen gör mig klar.


//carro

sims

jag gjorde ett av de största misstagen jag brukar göra igår.. jag började spela sims.. och nu är jag fast igen. fan också. så nu måste jag dämpa min spelabstinens lite...

//carro

lördagmorgon

vad gör jag uppe nu på en lördagsmorgon? varför sover jag inte precis som alla andra?
svaret är att martin gick upp vid halv sju imorse. han skulle ner och jobba igen lite tid så han kan vara ledig nästa fredag. och av inte allt för oförståeliga orsaker vaknade jag till liv samtidigt och har inte kunnat somna om. så jag fick helt plötsligt ett infall till att börja skriva på min samhällskunskaps uppsats. så varför inte liksom?!


//carro

hemma


jaha.. jag gick hem vid tio tiden. i tron om att jag kan ha körtelfeber. något jag verkligen inte vill ha nu.. usch! sen jag kom hem har jag ritat, bakat och kollat på tv. och hunnit fixa mina naglar. kors i taket, typ hundra år sen sist.. men det är liksom inte värt att göra det när man tränar och håller på i stallet hela tiden.
 ikväll ska jag och martin äta hemmagjord pizza och sen min underbara kladdkaka.

och nu ska jag försöka få ner röven på cykeln och hämta utmitt paket på macken. jordens krångligaste ställe att ta sig till. vad är det för fel på pressbyrån?

//carro

inspired by..

jag har hittat en tjej som inspirerar mig något fruktansvärt. jag vill också kunna rita som henne. det var pågrund av att jag hittade den bloggen som jag kom av mig i mitt eget bloggande och ritade istället! haha. här har ni den!

//carro

äntligen fredag!



ÄNTLIGEN! är det fredag. och idag mår jag bättre än igår. för igår var jag helt övertygad om att jag hade körtelfeber.. men idag är jag inte lika säker, för jag har inte ont på samma sätt idag. annars idag så ska jag till skolan och sen hem och hämta ut ett paket som har kommit till mig. nej det är inte värsta grejen som modebloggarna får.. det är ett paket från banken, med mitt nya kort och massa små tjaffs som man tydligen behöver..

//carro

många timmar...

jag hade tänkt blogga för flera timmar sen. men fastnade med mitt ritblock i knät. och nu ska jag gå och lägga mig.

godnatt

//carro

torsdag



kolla jag fastnade också på bild i helgen.. dock inte lika stylad som ida.

fan vad trött jag är idag. jag har sovmorgon och kom ändå knappt upp ur sängen för en stund sen. och  nu börjar det dra ihop sig till att jag ska gå, och här sitter jag osminkad i pyjamas. första lektionen ska jag göra prov i naturkunskap B. så det kanske är dags att lägga på en rem nu.

//carro

badbomb



min svettiga springare. det har blivit en väldig massa bilder på henna den senaste tiden. anledningen är att jag tog en väldigmassa bilder på henne för ett tag sen och inte vill lägga upp alla på engång.

vet ni vad jag har gjort idag? jo förutom skola då.. direkt efter skolan åkte jag till gymmet, jätte trött och jätte hungrig körde jag ett lite lättare benpass. sen gick jag hem och gjorde iordning lite middag. gissa vad jag gjorde sen? nu kommer det häftiga, tappade upp ett bad, tände ljus, la i en rosa badbomb (en sån där som färgar hela vattnet rosa :D) och la mig i badet och läste min bok (män som hatar kvinnor) i över en timme. jag tror inte att jag har varit så avslappnad på månader. ibland är det tur att pojkvännen spelar forboll..

//carro

take me to places i wanna be



nu när jag ändå är uttråkad kan jag ju lika gärna fortsätta att skriva. eller hur? jag kan skriva om hur less jag är på skolan och upplägget som dom har här. att jag är less på att gå upp klockan sex på morgnarna för att hinna med allting och komma till  bussen i tid, när SL ändå aldrig passar sina tider och man på ett eller annat sätt ändå kommer försent. i övrigt har jag 38 kronor på mitt konto, vilket aldrig skulle behöva ske om jag hade ett "riktigt" jobb. jag som önskar att jag aldrig ska behöva lyfta ett finger och ändå dra in fett med stålar. jag måste nog blondera håret och börja sminka mig lite mer.. och användå rosa.

//carro

pengar



det här med skola är alltid lika kul. speciellt när man bara sitter framför datorn och inte gör någonting överhuvudtaget.. vilket jag lika gärna kunnat göra hemma. men någon oförståelig kraft piskar mig att varje dag pallra mig iväg till plugget och sitta av tiden. är det mitt samvete, eller bara vetskapen om att fattigdomen skulle bli ännu påtagligare om jag inte tog mig hit?

//carro

saints of los angeles



mötley crüe baby.
tackar robin för tröjan :)


//carro

en timme för tidigt..


idag gjorde jag en av de mest irriterande sakerna som finns. i hela världen. jag gick upp en timme för tidigt.. utan att överhuvudtaget skänka det en tanke. förens jag satt vid frukost bordet och försökte blinka sömnen ur ögonen och råkade snegla upp på klockan ovanför dörren. då hade jag redan gjort mitt te och rostat mina mackor. så för min egen del kände jag att gå och lägga sig igen inte var ett alternativ. så nu har jag suttit vid datorn i 45 minuter och redigerat bilder och kollat på vakna med the voice.

//carro

ett prov som alla andra



idag är det tisdag. en solig tisdag när jag kollar ut genom fönstret. denna tisdag innebär nationella prov i matte B. och carro känner på sig att detta kommer gå käpprätt åt helvete. men vad ska man göra? det finns ju tydligen något som heter "sista chansen" för dom som inte har klarat av ett g i matte B ännu. tror ni att jag behöver göra det provet?

//carro

bevis

det sanna beviset på att vi har alldeles för mycket fritid på våra fotolektioner.. eller?



carro och ida i miniatyr. så spenderar vi våra lunchraster. att "hänga" har en helt annan innebörd här än i andra skolor.

//carro

söndag

om en timme ska jag och ida ut till hivön och röja på skogstrollen. precis som jag alltid gör på söndagar.
igår var umgicks vi hela dagen och fick till massor av fina bilder på oss båda. tyvärr hade vi en gnällig liten hund med oss som absolut inte ville sitta still och vänta medans vi höll på att fota och greja.


men som sagt ett par fina bilder blev det. och idag är jag verkligen helt utan fantasi..

//carro

min cykel

äntligen fredag. även om jag var hemma hela dagen igår, så finns det inte mycket som slår en fredag. veckans fredag startar i skolan med nationella prov i engelska B och sen rullar skoldagen på som vanligt. efteråt ska jag hem och hämta cykeln för att cykla till stallet och ha möte med ungdomssektionen. och sen så ska jag cykla hem igen och äta middag med min pojke.
låter väl som en lagom avancerad fredag?!


blir det en vecka i skåne i sommar också?

//carro

torsdag

idag är jag ledig. en hel dag. och vet ni vad jag ska göra hela den här dagen? ja först och främst ska jag klä på mig, kanske plugga lite matte. och sen ska jag ta min röda cykel och cykla hem till min underbara mamma. sen ska jag bara vara där hela dagen. tills mickis kommer och vi ska ner till stallet.

i natt har jag inte sovit bra alls. vaknade av att jag inte kunde andas genom näsan och var sådör vidrigt torr i munnen ni vet. så jag vart tvungen att resa på mig för att dricka vatten och ta lite utav martins kickass nässpray. det känns som om halva hjärnan ska fräta bort när man får in skiten i näsan.

sen drömde jag mardrömmar ontop of all. eller ångest drömmar, ni vet sånna där som man bara vill vakna upp från. som är förvirrande och obehagliga.

nu kanske jag ska börja göra den här dagen till en dag. annars kommer det sluta med att jag sitter här hela dan.


du är starkast i världen. glöm inte det!


//carro

pollenallergi..

fuck off, jag vill åka hem!

//carro

tidig



ja då var man klar. alldeles för tidigt som vanligt. att man kan tycka det är negativt med för mycket tid. jag hinner ju bli så degig innan jag ska gå till skolan. sen sitter jag och gäspar och halvsover hela vägen till skolan..

nu är det mycket i skolan. slutspurten innan sommarlovet. minst tre uppsatser eller inlämningar, prov på prov och en massa krav. fy fan. en månadkvar. bit ihop!

//carro

so what?

onsdag. igår var jag helt död när jag kom hem. så jag orkade inte ens sätta på datan. men nu har jag typ en och en halv timme innan jag ens ska gå till bussen. så varför inte.
i eftermiddag ska jag och martin handla och sen ska jag försöka komma iväg och köpa mitt gymkort och träna en runda. det var ju typ hundra år sen nu..



ååhh, vad jag hatar pollen. snor och kli i ögonen. men våren är ju här så jag ska absolut inte klaga. till och med när det regnade igår kväll gick jag och mös. för det luktade ju så där underbart somrigt och härligt. som om luften blivit tvättad. och idag ska tydligen inte bli mycket bättre. solen må vara framme nu, men tydligen ska det regna idag också. men vet ni vad? det stör inte mig det minsta.

//carro

kelly

igår vart det alltså en väldigmassa foton.
mitt favorit motiv igår, förutom ida, vad kelly. min alldeles egen prinsessa.



ibland överträffar hon sig själv. och igår var en sån dag. hon stod och poserade och var fin hur länge som helst. en hel del heta action bilder fick jag till också. men dem får ni se senare.


är det inte det vackraste ni någonsin sett?!



 

//carro

mååndag

en ny måndag. en ny måndag närmare sommarlovet. är det inte underbart med måndag?
jag är inte sinnessjuk jag försöker bara intala mig själv att det snart är sommar.

idag ska jag köpa mitt gymkort och gå ner och träääna. kanske får med mig damen ovan?

fin bild va?

//carro

mycket bilder idag

jag är en dålig människa som tvingar mina vänner att röka bara för att jag ska få några coola bilder..
här är iallafall ida.


på balkongen hemma hos henne och chrille.

//carro

bussresa

söndag idag och vi vet ju alla vad det innebär. en resa på en timme ut till hivön för att rasta hästen. emma var uppe hela natten och ligger förmodligen och sover nu. så jag tänker inte ringa och väcka henne. så för min del får jag väl helt enkelt sätta på mig ett par byxor och gå ner till bussen. suck..



och efter stallet ska jag hem till ida och göra skolarbete. eller jag, vad man nu kallar det. vi ska fota en parafras på en konstbild. spännande va?

//carro

efterbliven

idag har varit en ensam och seg dag. jag har känt mig bortglömd, ensam, uttråkad, rastlös, efterbliven, kvarglömd och när allt detta inträffade började jag känna efter om jag faktiskt inte var liiiite sjuk också. vilket resulterade i att jag låg och omade mig i soffan när martin kom hem från matchen.



särskilt mycket fotande blev det inte. jag var ute själv en stund och lajjade runt. här är en bild till resultat av det.

//carro

lördag

andra lördagen den här veckan. var helt förvirrad imorse när martin gick upp vid sju. jag trodde att jag försovit mig..



men det hade jag inte. så det firade vi med pannkakor på balkongen till frukost. idag ska jag låna idas kamera. frågan är bara vad jag ska fota. eftersom ingen verkar vilja vara med mig ídag..

//carro

RSS 2.0