Lördag.

godkväll :)
martin har lånat en router av chrille (dock inte en trådlös), men nu kan vi iallafall sitta med internet båda två. hur bra som helst! martin är just nu och spanar in en kompis lägenhet en bit ifrån oss, tydligen en värsting fin som han höll på att renovera.
idag har jag och ida vart på el amir och tränat black jack i några timmar, det gick faktiskt riktgt bra idag och nu ska jag verkligen börja träna "matten" som egentligen är löjligt simpel men som man gör så mycket svårare bara för att man har en vilopuls på 200 när man sitter och dealar och inte är van. haha. men jävlar vad grym jag ska bli innan jag kommer ut och jobbar med det på riktigt!

igårkväll var jag och mickis hos ida (eller jag chrille) och fotade hela kvällen. tyvärr togs mycket av tiden upp till att fixa ljus och bakgrund och smink. men när vi väl var igång var det skit kul. dock inte för mickis som avnågon underlig anldening vart magsjuk mitt i allt. så hon gled hem rätt tidigt, då ledsnade jag och ida på att fota och satt oss ner och snackade ett tag innan jag plockade ihop mina grejer och åkte hem. när jag kom hem vid halv ett tiden hade martin fortfarande inte kommit hem, så jag somnade utan honom men massa kläder på mig. imorse vaknade jag av värmeslag och mensvärk och var bara allmänt sur.
men nu är det bra och när martin kommer hem ska vi börja med middagen.. jusste det är två saker jag måste bli bättre på också; black jack och att lära mig köpa LITE godis... idag råkade det bli ett helt kilo, woups!


som vanligt spårade det ur nästan på en gång, haha.
jag och mickis igår :)




//carro

King fredag!

godmorgon! jag är nu klar för att gå och klockan är inte ens halv åtta, hur coolt är inte det? jag gick upp med martin vid kvart över sex idag :) jag hinner liksom bli pigg och så innan jag gör mig iordning då, så att man slipper stå och sminka sig i ett mellan sömn och vakenhetstillstånd. det blir oftast inte så bra då.

idag är det fredag! äntligen fredag! haha. på schemat har vi idag bara två lektioner innan lúnch och sen ska vi iväg till nationalmuseet och gå på en guidad visning med klassen. efteråt ska jag och ida in till götgatan och titta runt om vi hittar något kul till våran fotosession ikväll. sen bär det av till gymmet för att köra mage och rygg med ida och basse (som också har hittat till gymmet nu!). sen är det bara hem och duscha som gäller innan vi ska börja mejsla med fotandet. hoppas på att få till ett par snygga bilder som jag kan visa här :).

nej hörrni nu ska jag packa ner allt jag kommer behöva under dagen, vi hörs lite senare!


tonight is the night.


//carro

kvinnligt och manligt

som rubriken lyder, min första lektion i dag. en allmänbildanasde kurs med ca 20 st galna feminister som proklamerar för kvinnans rätt i samhället när vi ska prata jämnställdhet. på något sätt trycks mannen undan när de disskuterar. själv disskuterar jag inte så mycket på dessa lektioner, jag försöker mest sitta still och hålla masken. vissa av argumenten är så kassa att jag bara vill vräka ur mig en massa dumma ord, men det får man ju inte göra, aight?! nej så jag ska väl försöka bita ihop så gott det går två gånger i veckan hela terminen. men hey, vi ska ju läsa sex och samlevnad ;).

jag och ida har snackat om at sätta upp en fota session i typ två månader och guess what! vi har äntligen fått tummen ur röven och bestämt att imorgon är en utmärkt dag för denna förteelse. så imorgon samlas jag ida och mickis hemma hos chrille och dricker vin och fotar skiten ur idas kamera. min lilla dator får följa med som redigeringsassistent och alla roliga kläder och smycken som jag har hemma packas ner i en väska och åker med hem till kusinerna.

så hoppas jag att vi kanske kan få lite bättre bilder den här gången. dem vi tar i studion i skolan blir på något tråkigt sätt alltid oskarpa. så nu jävlar ska vi få ett par riktigt bra bilder tilsammans med projektordukar, bygglampor och en sjuhelvetes massa kreativitet.



for the record you know, don't mess with the best.


//carro

Torsdag.

dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har haft en del för mig. har dessutom försökt att komma i säng i tid varje kväll. vilket verkar förgäves när jag ändå sover hur dåligt som helst.
idag är det iallafall torsdag och jag ska till skolan om en timme. så nu ska jag gå och klä på mig :)

//carro

Klar.

färdig målad och påklädd. nu återstår bara att ta sig till bussen och det ska jag göra nu :)
ha en bra dag!


mina nya babies :)

//carro

Är det någon där?

just nu känns det nästan förbjudet tidigt.. sådär tidigt som man egentligen inte ska vara uppe. fast jag har redan vart uppe i 45 minuter och ätit frukost med martin innan han gick till jobbet.
jag somnade vid kvart över tio igår, hur skönt som helst, så nu är jag utvilad även fast jag kom upp såhär tidigt.

idag är det tisdag och jag har min horlektion på morgonen, form. fast idag känns den inte lika tung faktiskt. jag ska till banken på håltimmen och se om jag kan fixa internetbank så att det bli lättare med pengar till martin och så att jag kan börja handla över internet. efter skolan ska jag förbi mamma och titta hur hon mår, den här delen av cellgiftsbehandligen är väldigt jobbig och hon orkar knappt stå upp. så jag tar mig en stund att åka dit innan jag går ner till stallet.

nu ska jag klä på mig och sätta på mig dem nya armbanden som jag köpte igår, något som jag velat ha jätte länge. det är verkligen kul att köpa något som man längtat efter :). sen har jag tydligen börjat inse värdet av pengar... :S jag vill, vill, vill ha något men sen när jag provar eller håller i det börjar jag tänka; hur mycket kommer jag använda det, finns det något billigare, är det verkligen värt det. och i 90% av fallen så köper jag inte grejen. usch vad är det som händer.


max rockar loss på spelningen i lördags. jätte duktiga var dem och vann deltävlingen! klicka på bilden för att komma till deras sida :)
//carro

chinos, gröt och killers..

nu har jag duschat, klätt på mig, ätit gröt och lyssnar på killers och har fortfarande en fruktansvärd träningsvärk i triceps sen i fredags.. sjukt!

idag är det måndag och jag ska gå till bussen om 45 minuter för att åka till skolan.. fan vad helgerna går fort, alldeles för fort.
nu ska jag kladda lite i ansiktet, vi hörs senare.


godmorgonvärlden!

//carro

Godnatt!

fan vad tiden bara rullar på när man fastnar framför datan.. nu är det nog fan dags att kliva ur kläderna och krypa ner i sängen, för här kan man ju inte sitta hela natten. det är ju trost allt en dag imorgon också. så nu beger jag mig ut till badrummet för att borsta tänderna.

imorgon är det måndag och jag har både skola, jobb och träning att se framemot. så med all rätt ska jag nu gå och lägga mig. sov gott.


//carro

Vem skriver egentligen?

jag har funderat (jo det är tamejfan sant att jag gjort det!) och kommit fram till något (detta är också sant!). jag läser väldigt mycket olika sorters bloggar, vissa läser jag varje dag och en del klickar jag bara in på en endaste gång av en ren tillfällighet. men det jag tänkt på är att man lyckas döma folk så fort bara genom att läsa vad de skriver. visst kan jag sålla ut dem som skriver i de tidiga tonårens språk om saker som egentligen inte berör någon och det enda tjejerna/killarna egentligen vill är att bli som blondinbella.. men vissa är svårare, man kan läsa några inlägg, fastna ett tag och sen se en bild på personen i fråga, tappa lusten att fortsätta läsa och sen klicka vidare.. det är fel, jag vet, men vissa saker gör mig så fruktansvärt avtänd.

nej men seriöst sett så finns det verkligen så många som börjar skriva en blogg utan att egentligen ha något att skriva om. oftast är det bara ens vänner som är intresserade av vilken fest man var på, vilken kille/tjej man satte på inne på toaletten och hur många drinkar man lyckades få i sig inom loppet av tio minuter innan man gick tillbaka till toaletten för att kräkas i två timmar..
det jag verkligen fastnar för när jag läser är nog uppkäftighet, folk som är rakt på sak och som skriver om sånt som alla kan förstå. sure, jag läser också modebloggar, men inte för att se vad jag "måste" ha på mig imorn utan för att se vad alla andra kommer att ha på sig imorn. jag är inte mindre intresserad av mode än någon annan, inte mer heller för den delen, jag tar det bästa av det bästa (enligt mig).

jag vill läsa om verklighet, coola och annorlunda klädstilar, sköna tips för folk som håller på med sex, ren och skär sanning om allt  och ingenting. jag är så jävla trött på allt rosa, luddigt och gulligt. allt mainstream. snälla skriv om saker som vi dödliga anser viktigt, inte om en mascara som kostar 500 spänn..

F T W

//carro

kreativ.

jag lovar, detta ska inte bli en blogg om min kamp mot anorexia eller bullemi. jag ska inte svälta mig själv till bristningsgränsen. jag är bara inne i en period, hoppas jag.

nu kom jag och martin hem efter en middag hos min pappa. han har aldrig varit mycket för stark mat, men idag skulle han minnsan stajla.. jag trodda käften skulle brinna upp efter den där jävla chilifrukten han hade i maten. tillråga på allt hade han i matlagningsgrädde också, icke laktosfri. det är bra att mina föräldrar känner mig, med tanke på att jag inte klarar av starkmat och är laktosintolerant. tuff luck.

nu ska jag iallafall, precis som rubriken lyder, vara lite keativ och börja skissa på martins jobbarkompis tatuering. om jobben med designs till tatueringar rullar in så här ska jag fan börja ta betalt !

peace


//carro

Vad är fel?

jag har kommit in i en period. hela mitt liv är uppdelat i perioder. hela tiden. det är skit jobbigt, för jag vet själv aldrig vilken period jag är på väg in i.

jag tränar sex gånger i veckan. mycket mer än de flesta av mina vänner och bekanta gör.. och ändå är jag förbannad. på mig själv. jag är så trött på mig själv. jag är så trött på att jag aldrig lyckas uppnå de målen jag vill, hur mycket jag än försker... det sjukaste nu är att jag är inne i en missnöjdhets period när jag börjar gråta (jag är helt seriös!) så fort saker inte går i min riktning eller inte är så som jag vill eller föreställer mig. jag har aldrig ansett mig själv vara fet eller ful men igår fick jag bara nog av att jag inte lyckas bli så fin som jag vill. att jag inte lyckas trimma min kropp som jag vill. jag vet det låter as töntigt, det tycker jag också och jag kan själv inte förstå varför jag helt plötsligt blivit så missnöjd..

men jag trivs helt enkelt inte i min kropp just nu. jag gillar inte det jag ser i spegeln och det gör mig rädd. livrädd... igår på gymmet tittadejag mig i spegeln där nere och tyckte att jag såg förbättring pch att jag började bli nöjd med min kropp, sen när vi kom hem igen och jag skulle klä mig inför konserten så passade helt plöstligt ingenting och allt bara vart fel.

jag har alltid varit den som vart orolig när mina vänner inte äter eller går ner mycket i vikt.. nu trivs inte jag i min egen kropp, jag vill inte att min pojkvän ska titta på mig... vad fan är det som händer?


//carro

Konsert!

nu drar vi! ha en super trevlig kväll :) för det ska jag!

peace!



Bad hairday = hatt :)
 carro <3 martin = 8 månader idag! :)

//carro

Tatuering.

jag har kommit på en design! en tatuering som jag vill göra på ankeln. eller ja, jag kom inte på den idag utan för någon månad sen. men jag och martin har utvecklat idén tillsammans idag. så nu ska jag sätta mig och försöka skissa lite på den innan vi beger oss till fryshuset för att gå på emergenza och se billion ocean. fan vad kul det ska bli :).

igår blev det inga inlägg, beklagar detta och försvarar mig med att det var en busy day. men hey, nu är jag här igen.
den som väntar på något gott...

//carro

Misstanke..

jag tog för kanske tredje gången i mitt kliv initiativ till att självmant lämna tvn för att sätta mig framför datan och plugga engelska på min dator. för det finns ju en sån där asball skiva längstbak i boken som man typ inte har en aning om att den egentligen existerar. jag tyckte iallafall mig minnas att det fanns massor av bra övningar och liknande på den, så jag tänkte: varför inte förena nytta med nöje och plugga framför datan med ett "dataspel".. tji fick jag, det var ju i min engelskabok i ettan som det fanns ett sånt där kul spel.. innehållet på denna cd var berättelser till boken. fattar ni hur besviken jag blev? när jag äntligen tar mig för något. jävla balle.

annars gick dagen bara utför efter första lektionen. jag har vart trött och tjurig hela dan. hela jag har typ vart urbalans.. skitjobbigt och astråkigt eftersom jag gillar att vara i balans (ha ha ha). så efter iv-valet traskade vi till naturkunskapen och jag tappade bort mig efter tio minuter och satt resten av lektionen och spelade spel på elins mobil. efter naturkunskapen hade vi samhällskunskap som vi kom tiominuter försent till och där var det kört även denna gång. jag fick ont i skallen och ledsnade.

sista lektionen var engelska som jag för övrigt har typ ig i nuförtiden. inget jag kände till förrens idag. kul avslut på dagen. det här har varit världensbästa dag.
vilken tur att man har en varm famn att komma hem till, annars vet jag inte vad jag tagit mig till..


jaa, vad ska jag säga? längtar man tillbaka eller?


//carro

Tröttis

nu är jag hemma hos mamma. jag kokar ägg och ska snart få i mig ett välbehövligt mellanmål innan jag knatar ner till stallet för veckans ridlektion.
idag har vart en halvdålig dag och jag är skit trött i ögonen och huvudet.. snart kommer mickis.

//carro

Reklamfabriken

godmorgon!
nu sitter jag på dagens första lektion, mitt IV val kvinnligt och manligt. här får vi lära oss om genus och könsroller i samhället. dagens uppgift är att lösa några uppgifter som finns på reklamfabrikens hemsida. jätte intressant att läsa om hur kvinnor och män framställs på olika sätt i media. helt sjukt egentligen.
det handlar om macho- och affärsmän, hemmafruar och bombnedslag. på något sätt så framställs männen hela tiden som överlägsna och "duktigare" medans vi kvinnor ska stå i bakgrunden som sexobjekt eller levande diskmaskiner.

det roligaste var när jag precis satt och kollade på olika sterotyper av kvinnor och män och kom fram till "husliga hasse" och gissa vem som var förebild där!? MARTIN TIMELL! hahaha. "hej jag spelar in äntligen hemma och blir sen persoifierad med den husliga mannen".
så här beskrivs "husliga hasse": ikon för den huslige och händige mannen i snickar byxor. alltid redo med rätt sorts verktyg. Fixar allt från droppande kranar till gamla bilvrak. Mästare vid utegrillen, och kan även snyta barn om det kniper.
Haha, är det martin timell?

//carro

förbannad.

vet ni? det har varit en nästan perfekt dag.. tills för ca en timme sen när jag skulle byta om till träningskläder för att går ner till gymmet och möta ida för dagens ki-box pass. jag fick jätte ont i magen, ungefär som jag får när jag druckit mjölk (jag är laktosintolerant). så jävla irriterande.. jag hade sett framemot det hela dagen.. speciellt eftersom min och idas lektion gick jättebra idag. klassen verkade supernöjd.
men nej nej då får inte jag träna idag. eller hade det inte vart för martin så hade jag nog gått ner och tränat ändå.
som tur var hade ju ida redan hunnit till gymmet också.. men hon sa att det var lugnt och att hon kunde gymma istället.
men men.

så nu har jag suttit och övat på att blanda kort i 40 minuter.. martin och jag ska kanske spela lite black jack när han kommer hem, så att jag får praktisera alla regler och sådär. sen pratade vi om att kanske lira lite några stycken innan konserten på lördag.
vi ska gå och se martins brors band spela på klubben. billion ocean, vi har sett dem live en gång förut, men det här ska bli riktigt häftigt när det är i en riktigt lokal!

nej ni, nu ska jag vara arg över att jag inte kan träna idag en stund. vi hörs senare. peace.



//carro

Zwitter

godkväll. nu är jag äntligen hemma från stallet och tog mig an disken som höll på arr erövra köket. nu har jag gjort mig en kopp rött te och satt mig ner för att ta mig igenom kvällens nästa "to do", nämligen att knåpa ihop en låtlista till morgondagens ki-box pass med klassen som jag och ida så stolt ska hålla i. fan vad ni ska svettas klassen! haha.
vi håller tummarna för att lektionen går vägen och att vi överlever den med livet i behåll. rädslan att dö under lektionen ökade när jag insåg att vi ska fajtas med ett gäng rockers.. jesus christ motherfucker.. jag hoppas att detta inte blir mitt sista inlägg, haha.

minns ni att jag köpt nya skor idag? jag har dem på mig just nu.. man måste ju svettas in dem lite, tss.. så att dem passar bättre imorgon. fick precis sms från martin: "sitter på bussen i gurra nu. skyndar mig hem, somna inte!<3". ser det ut som om jag har tid att somna på ett par timmer eller? njaae..

nej hörrni, jag kanske ska ta itu med min låtlista nu:)? eller vad säger ni.
vi kanske hörs senare.


//carro

Trött

sitter i skolan och väntar på att matten ska börja.. vi hade typ ingen svenska idag, utan fick på egethåll sitta och läsa i våran bok, doktor glas. en typ hundra år gamal bok som jag ser helt ointressant. men måste man så måste man..

efter matten ska jag kliva på bussen hem till mamma, äta mellis och sen knata ner till stallet och jobba hela kvällen. det ska bli rätt skönt att komma ner ett tag idag, så man får röra på sig idag också.  :)

på håltimmen efter horlektionen idag gick jag, ida, elin, malin och sean till forum och jag köpte skorna som jag tittade på igår :) så nu har jag knappa tio kronor kvar på mitt kort, yes!
och det är väl ungefär en vecka kvar tills studiebidraget kommer. suck. jag vill börja jobba nu!


jaja, vi hörs senare, peace.


//carro

"maybe i just wanna stay.."

 nu är jag färdig med hela den här dagens bestyr och things to do. nu har jag borstat tänderna och duschat och äntligen satt mig ner. nu ska jag bara skriva klart det här inlägget innan jag kryper ner brevid martin i sängen med min bok.

idag tycker jag själv att jag hunnit med massor. vartv iskolan på alla lektionerna, passat tjejerna, hunnit äta middag innan jag tränade(!) och till sist vart nere på konsum och köpt shampoo och inpackning till mitt hår och tränat. träningen idag vart axlar och biceps fast jag egentligen skulle kört ben. men när jag började benövningarna insåg jag att jag hade mer träningsvärk i benen än jag själv insett. så jag tränade samma sak som martin, vilket gjorde det hela lite roligare och mer socialt.

imorgon har jag min horlektion klockan halv nio på morgonen som förhindrar mig från att träna imorn bitti. jag känner hur bitterheten äver detta kommer att växa mer och mer för varje vecka. att vi sen efter den horlektionen har en håltimme på två och en halv timme gör inte saken bättre.

men imorgon på hål timmen ska jag försöka hinna iväg till forum och köpa ett par nya skor som jag tittade på idag. ett par höga sneakers. as snygga, vita med lite svart på. frågan om hur länge det vita kommer att vara vitt... ähh, dom var snygga!

nu mina vänner ska jag krypa ner i sängen,
peace!



photoshop är min bästa vän!

//carro

Morgontrött

godmorgon!
nu är jag vaken, påklädd och sminkad. dessoutom har jag testat en ny grej med mitt hår! tvinnade slingor och mittbena!! ohshit tänker ni nu, det gjorde jag också när jag kom på den helt galna idén, men it turned out good! insåg att det kanske faktiskt passar mig?! ni få avgöra själva.

idag är det måndag och jag ska snart till skolan och ha tre lektioner. foto, matte b och kvinnligt och manligt. men först ska jag ta mig igenom frukosten och sen få på mig ett par strumpor. de två jobbigaste sakerna på hela dagen.. suck.
efter skolan ska jag hämta tjejerna.

vi hörs ikväll!


lite häftigt vart det väl :)? (morgontrött tjej!)


//carro

Snöstorm?

nu är jag hemma från stallet igen och gissa vrt jag hittar martin.. i soffan (som han dragitfram typ två meter) framför tvn tittandes på fotboll. what a surprise. så jag slog mig ner här nästan på engång. hann få i mig lite pasta sallad först.

om drygt en timme ska jag och ida träna ki-box medans martin och chrille ska kolla på macgyver boxen som martin fick av chrille i födelsedags present.. suck. sen så får jag alla bilder som vi har tagit med idas kamera idag också. så jag lägger nog upp ett par stycken här när jag fixat lite med dem :).

nää nu vill jag nog spela sims, det var längesen!


peace

//carro

Gomorgon

gomorgon vänner!
nu har jag vaknat. men jag ligger kvar i sängen och myser. har inte gått upp ännu. martin reste sig precis upp och gick och började göra frukost. älskar att äta frukost med honom på helgerna, för då anstränger vi oss alltid lkite extra.

hur gick det igår då?
hur bra som helst, jag var nervös helt i onödan. jag kom till el amir tjugominuter förtidigt, så jag fick gå runt och kolla lite i stan en stund innan jag tillslut gick in och frågade efter personen jag skulle träffa. hon var inte där ännu men jag fick isället träffa en urtrevlig kille som på engång började lära upp mig i black jack dealing. det var hur jävla kul som helst! dock väldgt svårt då huvudräkning inte är min starkaste sida, men nu ska jag börja öva som fan hemma på både matte och att blanda korten snyggt och bra.

det var väl vad jag hade störst svårighet med, agtt blanda korten på det sättet man ska. men jag fick bakläxa att öva hemma på en vanligkortlek.
när jag var klar gick jag till souk gallerian och mötte mickis som satt och klippte sig. vi gick sen till tunnelbanan och åkte hem till henne. jag var så trött efter fredagen bravader att jag nästan somnade i deras soffa när vi tittade på tv.
tillslut åkte  jag hem till martin och vi kröp ner i soffan och tittade på jarhead som gick poå sexan. tyvärr somande vi både i soffan innan filmen var slut.

om två timmar kommer emma och plockar upp mig och vi ska åka ut till stallet för veckans ridtur :). sen ikväll ska jag och ida träna ki-box på friskis, bara så att vi verkligen är förberedda tills våran egen jympalektion på onsdag.

nu ska jag kliva upp och hjälpa martin med frukosten.
vi hörs senare!


låt bilden tala, haha. jag och ida i fedags


 

//carro

Jobbintervju.

aahh, om tio minuter ska jag åka in till stan och gå på en jobbintervju. jag kanske ska bli croupier! haha. jobba på casino och sådär.. och just nu är jag så jävla nervös! hur ska det gå?
det blir inte bättre av att jag somnade vid fem imorse och bara sovit typ fem.sex timmar inatt.
jag berättar hur det gick när jag kommer hem.
nu ska jag gå till bussen.

peace


//carro

Sorry

jag hann inte skriva någonting igår, för när jag kom hem efter skola, jobb och träning så var jag så trött att jag somnade så fort huvudet nuddade kudden, vilket inte är så vanligt för min del..
sen idag har jag vart i stallet och sen hjälpt en kompis med en design till hans tatuering.. hmpf, jag skulle aldrig har visat mitt skissblock för fredde, han spred ryktet om att jag och pennan är goda vänner. fast enligt mig kan jag bli så mycket bättre på att rita än jag redan är. önskade att jag var det.
iallafall så har jag hjälpt fredde med hans tatuering och har nu en till efter den jag gjorde idag att rita. sen lär det väl vara någon mer som vill ha något.

en vacker dag kanske jag lägger upp dem här. när jag har en bra skanner och så, haha.
jag ska försöka blogga lite bättre i helgen när jag entligen är ledig. är rädd att det kommer se ut så här i veckorna ett tag nu. iallafall tills jag har lyckats pussla ihop min vardag lite bättre.

imorgon är det äntligen fredag och på schemat står det, svenska, naturkunskap b, form, fotografisk bild. jag och ida ska fråga om vi får stå i studion och fota en stund. det är ju så jävla kul!
nu mina vänner ska jag stänga ner datorn och sova, så att morgondagen kommer någongång.

peace


prinsessans ben :) tuff bild tycker jag.


 

//carro

ingen fantasi

precis som överskriften lyder så har jag ingen fantasi idag. jag är trött och utjobbad efter en eftermiddag i stallet. martin har inte kommit hem ännu men jag hoppas att han gör det snart :).
ååhh vad jag vill sova. nu ska jag plugga lite engelska. vi får höras imorn :)

puss o kram


//carro

Myglarn

jag myglar lite just nu... martin tror att jag sitter och skriver som en galning på mitt tal, fast jag har ledsnat och "gjort klart" det för länge sen. han måste ju börja ana att jag inte skriver tal fortfarande om en stund, för nu har jag suttit i sängen med datan i knät i nästan en och en halv timme, haha. jag hatar att plugga, tvi tvi tvi.

kanske ska se om jag hittar lite fler roliga brushes till photoshop. ja det ska jag fan göra.

peace


//carro

Meningslösa måndag.

vet ni? jag sitter och skriver på mitt engelska tal och blir så frustrerad av att det är så många ord som jag inte kan eller som jag inte kan böja till rätt form.. ibland vill jag helst av allt slänga datorn genom hela vardagsrummet och ut genom fönstret. sen slogs jag av en tanke för en stund sen, hur frustrerade måste inte barnen som jag skriver om (kolla här om ni undrar vad fan jag snackar om) vara när dem inte ens kan få fram den mat som de behöver för att klara dagen.

jag behöver ju bara öppna upp internet gå in på t.ex. google skriva in "engelska lexikon" och så kommer det upp en sida med ett lexikon som kan mer eller mindre alla ord och böjningar på ord som jag behöver när jag skriver mitt tal.. fan vad bekväm man är egentligen.

jag tror jag nämde att det skulle vara en smärre omöjlighet för mig att skriva klart det här talet i tid, och jag trodde ju tillochmed att det skulle vara tills nästa vecka, men nu när jag har en deadline som flåsar mig i nacken om att talet faktiskt ska vara klart att presentera på onsdag, så vart det en jävla fart på hjärnan. och fingrarna för den delen. nu är det bara att skriva klart skiten och sen hoppas på att jag lyckas prestera som den mönster elev jag är.. yeah right.

peace

//carro

pizza time

sitter i underställsbyxor och t-shirt och väntar på att emma ska skicka ett sms och beordra mig att gå ner till vändplanen för resan till stallet.

sen ikväll ska jag och martin göra hemmagjord pizza, från scratch! vi ska till och med bara så ambitiösa att vi gör egen pizzadeg. haha, det kan bli kul. så blir det fläskfilé och beasås på ! (kan inte stava till hela namnet på såsen.)

sen är det ju skola imorn också.. suck o stön.. har en sån fruktansvärd lust att fly landet och komma tillbaka om ett halvår när sommarlovet börjar. för det är exakt sex månader kvar. den 12:e juni slutar skolan.. och imorn är det den 12:e januari. gosh hur fan ska man orka?

peace


//carro

Sista dagen

åhh, jag har sovit skit dåligt inatt.. vaknade vid halv åtta och såg att hela vardagsrummet var rosa. sen somnade jag om och vaknade vid halv elva. jag ahr så ont i ryggen att jag nästan började grina när jag skulle resa mig upp och ta en kopp te när vi åt frukost. sjukt.. sen är det sista dagen innan skolan börjar också.. :(

snart kommer iallafall emma och hämtar mig. vi ska ut till stallet tillsammans för första gången på någon månad. jippie :). ska fota lite idag också, för jag vill ha lite balla bilder att leka med i photoshop som jag sen kan lägga upp här, haha.

dålig uppdatering pågrund av personliga skäl. kanske nämner det här någon dag.

fan vad jag längtar efter våren så man kan börja använda skinnjackan igen. sen tror jag att jag ska testa något nytt i vår. vad det är får ni se ;). ååhh vad jag längtar!!

JUSTE! jag har förmodligen ett extra jobb på gång! bra va :D?


bild från åhus i sommras.. vill ha vääärme nu!


 


//carro

Nya smycken

jag har som ni vet vart hos mamma två dagar i rad och det kliade lite i fingrarna när jag var där. har inte fått pilla med mina pärlor på jätte länge. inte sen i somras faktiskt. så jag gjorde i torsdags två stycken armband i svart och "guld" och i igår (fredag) ett i svart och "silver". jag tycker att dem blev ganska bra faktiskt!

jag gjorde dem väldigt lika för att jag ska kunna ha alla tre på samma arm samtidigt och att det skulle passa till fin kläningen men ändå vara lite "rock".  här har ni resultatet:

ni ser ju vilka som är i guld och vilket som är i silver. det i mitten, det som är i silver har lite berlock liknande detaljer.

armbandet längst till vänster har små svarta runda pärlor. det är magnetisk hematit som sägs vara bra för lederna.

på de andra två armbanden är det som svarta stenar. de är halvädelstenar som jag inte minns vad dem heter just nu.




intresserad? hör av dig på [email protected]

//carro

"lips like morphine"

godmorgon!
idag är det lördag. vilket innebär att både jag och martin är lediga! härligt. tyvärr åkte han iväg på fotbollsträning för en halvtimme sen. och tyvärr ringde han mig precis och sa att han var på väg hem igen, dem hade dubbelbokat hallen som de skulle träna i. så det var bara för de stora tuffa grabbarna att lämna plats åt de små sjuåriga tjejerna.. haha fy fan.

så när han kommer hem knatar vi ner till gymmet tillsammans och kör lite bröst och triceps. håller jag på att bli något av en träningsnarkoman? jag kan sitta på kvällarna och bara längta efter att få gå ner till gymmet nästa gång. det är så jävla skönt och man mår så underbart bra!

senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. basse ringde igår och ville hitta på något. så jag kanske ska träffa honom ikväll. skulle ju vara kul :).

tänkte fota armbanden som jag gjorde hos mamma igår och i torsdags när jag kommer hem från gymmet. så får ni se hur dem ser ut :).
nej nu ska jag pilla lite i photoshop. vi hörs senare!


vårat fredags godis i går. det är ju sååååå gott!


//carro

"analyze this"

nu har jag och martin kollat klart på en film som gick på femman. vi har tryckt i oss massor av grönsaker med dipp och nachos chips. hur nice som helst. hjälpte mamma att städa idag. hon var ganska dålig..

men men, nu ska jag och martin iallafall gå och lägga oss. han ska träna fotboll vid tio imorn bitti.
vi hörs.


//carro

"one for all"

godmorgon!
nu ska jag kliva upp ur sängen och åka hem till mamma och hjälpa henne att dammsuga lite. hon har ingen ork till sånt just nu, plus att hon mutade mig med lite pengar. något som det är en enorm brist på i mitt liv just nu..

sen jag vaknade har jag iallafall suttit och tittat på en film som handlar om grunderna i photoshop. jag kan det mesta men det är alltid kul att hitta nya tekniker och arbetssätt. den är as bra!

när martin har slutat jobba ska vi mötas på gymmet. nu ska jag klä på mig :)

vi hörs senare


nyår :)

//carro

"based on a true story"

nu är jag hemma hos mamma och sitter med hennes minililla laptop. eller ja, den är väl 12 tum, lite mindre än min. jag och ida har varit och tränat i en och en halv timme. det vart 25 minuter på crosstrainern och resten axlar och biceps.

här hemma hos mamma har jag suttit och pillar lite med mina pärlor. jag har gjort två nya armband i svart och "guld".

jag och mamma sitter och kolla rpå spårlöst försvunnen och alla bara grinar hela tiden. hajjar inte grejen, när man väl får träffa sin riktigt familj så ska man väl vara glad? haha.

men men , snart ska jag ner till stallet och rida lite :)
stackars lilla mickis låg hemma och var jätte sjuk. jag som hoppats på att få träffa henne idag.

peace.


//carro

"falling rain"

godmorgon:)
nu är jag vaken och har precis fått i mig en skål med havregrynsgröt till frukost, gooott!
nu sitter jag och lyssnar på musik och myser med en kopp te. om lite mer än en timme ska jag möta ida på gymmet för dagens träningspass, axlar och biceps. jag älskar verkligen att vara nere på gymmet. jag kan koppla bort den vanliga världen och bara göra allt i min takt. sen är det en så underbar känsla att få ta i lite och bara känna endorfinerna i kroppen.
man blir så lugn.
sen efter gymmet bär det av till mor min en stund innan jag ska till stallet. måste få tag på mickis kom jag precis på. så vi kan göra sällskap till stallet.

nu ska jag sätta på mig mina träningskläder.

peace.


såhär ska jag se ut i sommar med all träning :p haha


//carro

"taking over"

mätt och hur trött som helst.. hur kan två barn ta musten ur en på det där sättet på mindre än två timmar? dom slog sig, skulle berätta hundra saker på en gång, hade en liten kiss relaterad olycka, skulle leka med barbie.. ja ni vet, sånt som barn gör :).

när jag kom hem var det bara på med sexiga förklädet för att steka pannkakor. nu är pannkakorna slut och martin har yst ner sig i sängen med nikki sixx bok, heroin diaries. jag funderar på att kanske också läsa, eller spela sims en stund. haha. får se vad det blir.

peace


//carro

"lose control"

jo men lite fick jag gjort iallafall. ungefär en timme ägnade jag åt att läsa på om det jag ska skriva om och fixa lite stödmeningar och så som jag sen kan förvandla till ett tal.
om ungefär 20 minuter ska jag kila iväg till bussen för att hämta tjejerna på dagis. jag har inte träffat dem sen veckan innan jul, så det ska bli jätte kul att leka men dem i några timmar idag :).

saknar min martin redan. vi har ju mer eller mindre suttit ihop i över två veckor nu och så nu ska allting börja som vanligt med skola och jobb och aktiviteter på kvällarna. det blir den där halvtimmen innan man somnar igen då..

vi hörs ikväll.


//carro

"mashines"

åhh, jag kan inte koncentrera mig, alls. jag vill verkligen göra det här ordentligt. men det är så svårt. hela tiden kommer man på saker man hellre vill göra. plugga är inte min grej.
och om mindre än två timmar måste jag åka och hämta tjejerna. jävla balle.

men ikväll kommer jag iallafall att slippa stressa hem för att hinna till ki-boxen. för den startar inte förens nästa vecka. väldigt skönt faktiskt. så när jag kommer hem kan jag och martin i godan ro äta middag och sen titta på tv eller göra något annat onödigt.
nej ett sista försök nu, fooookusera!

peace


//carro

"shattered glass"

nu är jag hemma från gymmet igen. höll på att frysa öronen av mig på vägen hem. det blev en och en halvtimme idag. först 20 minuter på crosstrainern och sen resten rygg och mage. riktigt skönt faktsikt.
nu ska jag hoppa in i duschen och sen få i mig lite lunch så jag kan plugga en stund innan jag börjar jobba. måste verkligen göra bra ifrån mig på det här talet.

imorgon börjar ridningen efter två veckos uppehåll. skönt att få träffa allihopa och rida lite inomhus som omväxling till att frysa ihjäl ute på ingarö.

nu ska jag börja med min lista på saker som ska göras. vi hörs senare!


kaaallt ute idag!


 

//carro

"all around me"

godmorgon!

om exakt en vecka ska jag hålla tal, på engelska.. så nu har jag pratat med martin i telefon i ca en timme och vi har klurat ut vad det ska handla om. resultatet vart något som jag personligen tycker om att engagera mig samtidigt som det helst är något som man vill blunda för.

main grejen det ska handla om är den svält som så många barn runtom i världen utsätts för och lite hur vi i sverige skulle kunna bidra till att hjälpa dem att få ett bättre liv.
vad jag skaskriva och exakt hur vet jag inte riktigt. men jag har en riktigt bra grund nu. har skrivit ner massa stödmeningar och så, dock på svenska men det löser sig.

när man börjar läsa på unicef och röda korsets sidor så börjar man förstå hur jävligt de här barnen har det. vi tycker det är självklart med mat på bordet och tv-tittande varje kväll, några av de här barnen har typ aldrig ens sett en tv. att så lite som en hundrig då och då kan rädda en hel familj i flera veckor är något som vi inte riktigt kan förstå tror jag. bara en tia i månaden skulle göra skillnad.
om alla svenskar. då räknar jag även med småbarn och så, skulle ge tio kronor var varje månad skulle det bli drygt 90 miljoner kronor i månaden och en miljard 800 miljoner om året. drygt. det är en jävla massa pengar. förstår ni vad jag menar? tio kronor i månaden för att rädda barn som inte kan rädda sig själva.

nu ska jag ner och träna och tänka ut hur jag kan få folk att lyssna på mig när jag snackar om det här inför klassen.

peace

//carro

"fuck it up"

jag glömde publicera det förra inlägget förut, smart som jag är. så jag gjorde det nu :p.. bra gjort carro.
så ni vet att jag redan vart och fikat med elli. hennes pojkvän fredrik var med också.

vi hamnade på bellmans vid hör torget. tog en varsin chailatte. inte i närheten så god som den på café 60 plus att jag fick vänta på min i typ 20 minuter. sunk.
nu är jag iallafall hemma igen och sitter i mina absoluta favorit byxor. mina ljuslilapyjamas brallor, as sköna! haha.
martin ligger i soffan och äter kakor.

imorgon ska jag träna och sen passa tjejerna. visst låter det som om mitt liv är fullt med fart och flärd nu? det är det inte.
aniho, nu ska jag spela sims en stund. vi hörs :)

//carro

"angels"

goddag kära vänner.
inte förrens nu har jag satt mig framför datorn idag. och jag har ingenaning om vad jag har gjort istället.. bortsett från att ha vart nere på gymmet och duschat. fan vad det ger mycket mer att gå upp tidigt på morgnarna. idag vaknade jag inte förens vid halv elva.

om en timme ska jag ta bussen in till stan och möta elli och ta en fika. hoppas på att något är öppet, eftersom det är röd dag idag. café 60 kanske är öppet om vi har tur. universums största chailatte :).
ska se vad elli tycker :).

nu ska jag sminka mig och föna håret innan middagden som martin håller på med är klar.

//carro

"Hold your breath and count to four"

goddagens!
nu har jag och martin hunnit träna och börjat tvätta. vi var nere på gymmet vid elva ungefär och körde ben och mage i ca en och enhalv timme.
nu sitter jag och äter upp potatisgratängen från igår, direkt ur lådan. haha. hur gott somhelst :). den är nästan godare idag än igår.

senare idag ska vi fortsätta med de otroligt roliga hushållsysslorna som tyvärr måste göras.. vi ska åka och storhandla. ingen favorit precis. jag är nog ganska så jobbig att ha med när man stor handlar, för jag tycker att det är kul i en kvart och sen vill jag åka hem. mat är tråkigt att handla.

peace


//carro

"bye bye johnnie"

nu ska jag och martin starta filmen som han fick i födesedagspresent av mig idag. 50 cents get rich or die trying. vi har gjort dipp med morötter,gurka och paprika :). as gott!

vi hörs imorn puss o kram.


//carro

Fuckingballe.

ååhhh, ,jag säger ju det. teknik hatar mig.. photoshop vill inte funka och jag är jätte suuugen. nej fan vad ledsen jag blir.
snart havererar väl hela datan. "pepparpeppar.."

jag vet inte vad jag ska göra. jag vill ha en bra kamera så jag kan fota. jag vill ha en kamera. jag vill ha en kamera nu.



//carro

"heat of yesterday"

om jag skulle bli kär i en tjej så är det definitivt elin kero. hur snygg somhelst och bra på allt som jag vill vara bra på. haha.
jag älskar verkligen hennes bilder och hennes galet coola klädstil.

ååhh balla människa, ge mig!


//carro

mat mat mat

världens bästa pojkvän står i köket och stker fläskfilé och gör potatisgratäng. hur underbar är inte han? på sin fördelsedag dessutom. det borde väl egentligen vara jag som står där och sliter i vårat nya sexiga förkläde.(på riktigt, det är ett sexigt förkläde!!). men eftersom mina matlagningsskills är ungefär lika bra som mina fifa09 skills så föredrar jag att hålla mig borta från köket så mycket som möjligt. bara för att undvika att göra något fel och få en smäll eller en utskällning.

nej martin fick faktiskt en kokbok i julklapp av mig, jag ska låna den och lära mig lite. haha
nu är det mat.


//carro

"photoshop"

jag gillar att leka i photoshop. jag är grymt intresserad av att fota.. men har ingen bra kamera och alltså inga kul bilder att leka med i photoshop.. en bra kamera kostar runt 5 000 och just nu har jag lyckats spara undan typ 500 kr på ett halvår, det blir nog aldrig någonsin en kamera för min del.. :,(

//carro

"everybody wanna be me.."

vet ni vad? jag skulle kunna ägna en hel vecka åt att sitta och hitta saker hos folk som jag också vill ha.. tjejer med långt vackert hår, fina kroppar, mycket pengar, fruktansvärt coola stilar, söta husdjur, modelljobb, media uppmärksamhet, you name it. självklart vill man vara ung, snygg och framgångsrik. den som säger något annat blåljuger eller har redan allt det där.
jag vill vara snygg, framgångsrik och ha snuskigt mycket pengar.. jag vill vara bra på något som folk uppmärksammar. jag vill klara mig själv i den stora världen. jag vill kunna göra något bra och något som jag tycker är kul.

problemet är att jag inte riktigt kommit på vad bara...

men, jag är avundsjuk!


//carro

"happy birthday baby :)"

jamåhanlevajamåhanleva.. födelsedagsbarnet sitter nu och spelar fifa. chrille, bulan och ida har åkte hem och glasstårtanär uppäten. snart ska vi börja med middan.. jag som är proppmätt haha.

nu är min älskling gubbe. och har insett att om ett halvår är det närmre till 25 än det är till 20. stackarn. påstår att han blivit rynkig och gråhårig under natten. inget som jag märkt av, men sen så har jag nog inte tagit mig en ordentlig titt på honom idag heller. hah ;).
 
imorgon ska vi på middag hos min syssling som fyller 18 år på tisdag. den jävlen.. två månader äldre än mig är han. det har jag mina föräldar att skylla på för.. men men, snart är det min tur och då ska det firas med bravur!!


grattis på födelsedagen snygging <3



//carro

"in the raw"

middagen är avklarad och jag och martin har precis bokat in lite kvalitetstid när duce bigalow: european gigalo börjar på trean 21.30. det blir så här när killar får tvspel och tjejer en ny dator i julklapp. man börjar skapa en egen värld. fast när jag skulle starta sims innan middagen så hade allt jag spelat försvunnit.. och det var väl drygt 10-15 timmars spel.. så jag ledsnade och stängde ner skiten och laddade ner alla bandit rock skivorna istället och har tröstat mig med mötley crüe och crash diet m.fl. ett tag nu.
fan vad teknik hatar mig.

jag har hunnit skissa lite också. i mitt nya block :).
imorgon fyller martin år. då ska han få sina paket. han har redan beställt frukost när han vaknar. så jag lär ju få gå upp först imorn. men det är han värd sötungen.

nu vet jag inte vad jag ska göra, men känner att jag inte har så mycket mer att kommer med.

peace


//carro

"put it in your mouth.."

tillbaka hemma hos martin efter ett besök hos mamma. martin kom förbi och åt vaniljglass med varma hjortron och pepparkakor också. sen åkte han hem och jag och mamma åkte iväg och shoppade lite.

så några födelsedagspresenter till mitt hjärta blev det minsann. haha, nu är han nyfiken hoppas jag. för det hade jag vart ;).

nej hörrni nu ska jag spela sims  :) inte gjort det på någon vecka nu. så det känns som om det är dags nu.
vi hörs senare.


//carro

Carro 2008

alla bloggare gör någon löjlig "årsresumé".. jag tänkte bara visa hur jag sett ut under året som har gått. coolt va? haha.
enjoy



i början av året. jag var ensam ganska mycket och funderade onödigt mycket.


vintern fortskred och vi började festa.


och festa och festa.


gick med i ungdomssektionen i nacka ridklubb. sitter nu som vice ordförande.


jävlar vad jag fyllde 17


började umgås flitigt med ida.. ser nu att bilderna ligger huller om buller. fuck it.


bodde ensam hemma i en månad. fick måånga nya vänner.


var på rehablitering i falun.


kom hem och fortsatte festa. träffade martin i samma veva :)


försommaren började smyga sig på. vi hade middag hos ida.


var på rock konsert. in flames


slutade skolan


passade tjejerna i början på sommaren. varmt och härligt väder :)


var på rhodos med mina vänner.



var på iron maiden med martin och elin och några till


spelade basket och levde i sommar värmen.


åkte till skåne, jobbade med kossor och klippte lugg ocg blonderade mig.


hösten trängde sig på. jag och micks skapade våran egna stil. (haha)


började avsky allt som hade med skolan att göra.


fick ett break och åkte till gotland med martin.


återföreades med mina saknade vänner.


gott nytt år på er era jävlar. 2009 här kommer jag.



//carro

"I gotta take a risk, take a chance, make a change "

godmorgon :)

aldrig hade jag trott att dagarna skulle gå så fort och att det faktiskt skulle komma ett nytt år och ett nytt januari. hela hösten har jag gått och väntat på att ett kärnkrafftverk, en meteor, en atombomb eller skit mycker dinosaurier skulle komma och förgöra jorden. men nej, vi klarade oss även denna höst och det kanske man ska vara glad för?

idag är det den tredje januari och snart den 24e mars.

snart ska jag och martin ta oss ner och skrapa bilen så vi kommer iväg. jag ska till mamma och han ska ut till gurra och träna. sen kommer han till min mamma och tar en fika. sen får jag se om jag följer med honom hem eller om jag stannar en stund till.

om några månader kommer värmen tillbaka, bit ihop och håll ut. fan vad jag längtar.


brun, glad och nere i skåne.



//carro

"Some people search forever"

yes, fantasin återvände.. jag tror det beror på att jag börjar bli övertrött och uttråkad. haha. jag tror att jag har alla kelly clarksons låtar på min data nu. grattis du var den första som hamnade i mitt nya itunes.

jag tror jag ska börja lägga upp mina skisser här i bloggen. om jag lyckas få tag på en scanner eller en kamera som kan fota dem så det ser bra ut. även om dem inte är mycket för världen just nu, så kanske dem faktiskt blir det någon gång i historien. vem vet? l
jag vill så gärna bli tatuerare och övar varje dag. ska börja kolla runt på nätet vad som krävs för att bli det. om måste ha någon utbildning nu för tiden eller om de bara går på talang. konstskola skulle faktiskt vara rätt coolt. eller bara någon kul kvällkurs. vi ska börja på allvar med bild i skolan nu. som om jag har tur kanske jag kan få lite tips och idéer av min lärare. hon är tydligen sjukt grym på att teckna.

nej nu ska jag försöka skissa, det kliar i fingrarna. undra vad det blir nu. en ny pinuppa kanske?

vi hörs.


//carro

"one minute goes fast"

snart är klockan halvtolv. jag sitter i sängen med datorn i knät och kelly clarkson spelandes ur dess klena högtalare. varför kan dem inte göra bra högtalare med grym bas inbyggda i laptopsen? fan vad jag ska uppfinna det när jag tagit studenten och blivit något. om man nu någonsin blir något.

martin höll på att tugga av sig händerna i desperation så jag lät honom spela fifa en stund. gud förbanne det spelet. det gör små och oskyldiga pojkar till djuriska nördar, som varje sekund av icke spelande törstar efter kontrollen till sin tv-spels konsoll för att helt få försvinna in i fifa träsket. det är iallafall så jag uppfattat det.

nu tog fantasin slut.. fan jag som ville använda mitt nya skissblock!

see ya

//carro


 


"Bet it sucks to see my face everywhere"

mätt och belåten. har precis tryckt i mig nästan en hel baugette med maaassor av gott på.
vi har varti i forum och jag inhandlade, en ny mascara, anikts creme, ett nytt skissblock och en jättefin tröja som jag velat ha i hundra år som nu kostade 49 kr istället för 249. hur tur har man inte då?

jag och martin har lagt upp kvällen så att vi har köpt nästan ett kilo godis och hittat en film som börjar vid 21.00. längre än så kommer vi nog inte ikväll och fan vad skönt det känns :).
imorgon ska jag till min mamma och sen får vi se vad som händer. på söndag fyller min lilla gris 22år.
nu ska jag krypa ner i soffan med honom.

vi hörs !


pepararkaksbaket spårade. det slutade med att vi hade en hel plåt full med penisar...!



 

//carro


 


"Out of sight, out of mind"

godmorgon.
snart ska jag och martin ner till gymmet och köra lite axlar och biceps. längtade lite efter att träna igår.. så det ska bli skönt att komma ner idag :).

sen ska jag och martin äntligen komma iväg till forum så jag får shoppa lite. har ju lite presentkort och så att göra av med och lite saker som jag behöver köpa.

somnade vid elva i soffan igår kväll coh vaknade vid nio idag. så nu är jag utvilad och redo att möta världen. haha.
nej nu ska jag byta om. vi hörs!



snyggingar på julafton :)



 

//carro

"a little bit of love to me"

den internationella bakfylledagen är här och traditonsenliga som vi är så är vi bakfulla idag. fast inte så farligt. bara så där lagom att man vill ligga och mysa hela dan.

gårdagen var ovanligt lugn för ett nyårfirande.
vi mjukstartade hemma hos martins kompis björn med hemmagjord pizza och lite "för krök". jag elin och ida hann dansa och lyssna lite på musik också.
sen gick vi till en buss som vi missade och fick sen spendera en halvtimme på busshållplatsen i kylan. fy fan för tunna strumpor och högklackat.
tillslut kom bussen och vi åkte till björns bror på värmdö. "festen" där var till e besvikelse. visst vi visste om att dem som var där var lite äldre och så.. men det var rena skämtet vad städat och fint det skulle vara, det var "vuxen"kalas. vi vart så besvikna. iallafall vi brudar som ville dansa och ha as kul.. det hade säkert vart mycket roligare om vi känt folket där eller om de vart lite mer party. vi var heltenkelt för omogna.

men det viktigaste var ändå att jag fick vara med martin på tolvslaget. vilket jag sa redan från början, att det inte spelat någonroll vart vi var eller med vilka vi var med, bara jag fick vara med honom.
efter champange, raketer och kramar drog vi oss mot nacka igen och hamnade tillslut hos björn igen. vi efterfestade till klockan halv fem och det slutade med att jag och martin sov kvar där.

så imorse vaknade jag i en as skön säng med universums mjukaste täcke. jag har aldrig undrat vad ett täcke är gjort av förut.
jag och martin låg i soffan hemma hos björn ett tag innan björn och trybbe vaknade till liv och vi tog oss ner till helins pizzeria och åt den grymma pizzan som jag nämde igår, med mycket gott samvete!
nu sitter vi hemma och kollar på vänner maratonet som går på femman. nästan hela sista säsongen har körts idag. helt underbart när man inte har så mycket annat att göra.

nu ska jag teckna en stund och sen kanske krypa ner i soffan med martin en stund igen.
vi hörs:)


Min maffiaboss innan vi åkte till björn.




pizza :D


jag och ida


ida och elin släpper loss ;)


jag och älsklingen hos björn :)


ida och bulan när vi väntade på bussen.


sen tog tyvärr batterierna slut i min kamera.. så mer bilder än såhär finns inte. lite synd tycker jag.



//carro

RSS 2.0