cu'z we can rock it our way


with you the whole world is mine. with you nothing is impossible.


jag älskar dig

//carro

we made it

jag har blivit slapp på att blogga känner jag.. tror jag har en dator svacka är knappt inne på facebook längre.

idag är det den sista jävla april (!?!?!?!?), valborg och mösspåtagning i skolan. så just nu sitter jag i mina träningskläder och väntar på att klockan ska gå, så jag kan glida ner till gymmet och möta upp ida. sen är det bara att röra sig tillbaka hem till martin för dusch och ombyte. själva cermonin börjar vid två i skolan, så det är väl bra att vara där en stund innan.
efteråt är det obligatoriskt klasshäng i någon schysst park någonstans i stockholm stad. därefter ska jag hem och sen vidare till ett 20 års kalas hos en vän.

späckad dag och nu sparkar iallafall jag igång den!



//carro

sweet dreams of hot summer breezes.

god morgon.
onsdagar brukar vara rätt bra dagar, så jag kör väl igång.


lovely!


//carro

i made it

ååhh fy faaan vad jag är less på att plugga nu.. har suttit med ångest över en replik på en debattartikeln halva dan och tror nog att jag äntligen är klar. ska bara vänta på att martin ska läsa den innan jag kan vara helt lugn och calla it a day. alltså slå igen luckan för dagen.

imorgon kommer alla krafter som finns att behövas, jag och ida ska på skiva! och vi ska vara aerobicsklädda.. sug på den ni. bilder kommer när bilder finns. vi ska vara snyggast och galast på hela stället imorn. bara för att det är så sjukt kul att gå all in ibland.


vomit town

nej men hejhej hallå kolla vem som stigit upp ur magsjukans bittra kräkluktande ångor och åkt ut till velamsund. sen i torsdags har jag legat i fosterställning i martins soffa och tyckt så evinnerligt synd om mig själv. allting började i torsdags när jag åkte hem från skolan och hade ont i magen. jag passade på att gnälla till allt och alla om att jag just hade ont i magen, och precis som vanligt himlade folk med ögonen och sa: jaja, stackars dig..

jag tog mig ner till stallet och överlevde en hopplektion med magknip, hade tur och fick skjuts nästan hela vägen till martin, skulle laga middag och då BANG! så kunde jag inte stå upp. hehe..

efter vidare självömkan i soffan oh någon irriterad blick från martin som hade hundra andra grejer att göra kom tillslut det som vi alla fasat för. i synnerhet jag som hellre mår dåligt i en vecka än att spy. men upp kom det och inte bara en gång, utan ett antal gånger under kvällen och natten. fredagen spenderades i sängen fram till klockan tre, halvfyra sovandes med ont i magen och huvudvärk. för att när martin slutat jobbet, kämpa sig ut till gustavsberg för att hämta blad och sen blada halva värmdö, magsjuk. ingenhöjdare kan jag säga.

dagen därpå, alltså lördag spenderades även den i sängen och soffan. martin spelade match och kom hem någon gång på kvällen, tröck i sig två hamburgare, var pigg och glad i ett par timmar men började sen som en blixt från klar himmel att spy han också. så sen i lördagskväll har vi båda legat och ömkat i kapp hemma hos honom. idag är första gången jag rör på mig sen i fredags och inleder då med att åka ner till stallet och jobba.. smart?! njaae, men det är något som måste göras.


nu ska jag plugga. så jag slipper oroa mig över det den.



//carro


fraglie inspiration

lookbook gör mig galen.. jag vill ha världens coolaste stil! jag vill erövra världen med balla kläder och fina smycken. blir så sjukt inspirerad av alla coola människor. vänta bara tills det blir varmt, vänta bara!



//carro

a hangover does'nt last

tiden går så fort. snart är sommaren här.. the last summer, början på slutet. eller vad säger man?



//carro

Flitigt exponeras vapen, naket och blodigt

när jag vaknade av att martin pussade mig i nacken för en timme sen ville jag helst slå honom på käften och somna om, iallafall de första fem sekunderna, tills jag insåg att han bara försökte vara snäll. sen började jag vända på mig och kände att det luktade nybyggt kaffe i hela lägenheten. så jag kämpade mig upp för att äta frukost med min kära karl. i zombie liknande tillstånd hasade jag mig ut till köket i ett par alldeles förstora mysbyxor, martins stora tjocktröja och bara fötter.
på bordet står "det vanliga"; en kopp kaffe, ett glas c-vitamin, bröd, smör, salami, skinka och gurka. precis som vanligt, precis som jag vill ha det.

när det bara är några få smulor kvar av mackorna reser sig martin och går ut i badrummet för att borsta tänderna, kommer ut med tandborsten i truten och försöker prata med tandkräm och borste i munnen och sprutlackerar om i köket på samma gång. han är så söt på morgonen.

sen stoppar han ner handsfreen innanför tjocktröjan, kopplar in den i mobilen, stoppar mobilen i fickan, tar ut matlådan ur kylen, sätter på sig jackan, flyttar sig till dörrmattan och stoppar ner fötterna i skorna. därefter pussar han mig hejdå och går sen till jobbet. samma charmiga rutin varje morgon och jag älskar det.


//carro



tuesdays never flows

sitter i vanlig ordning på rörligbild. precis som alla andra tisdagar. just idag lyckades jag komma en halvtimme sent och just idag har jag lika mycket viktigt att göra som alla andra gånger, spela spel på facebook, blogga, snacka skit med ida.
en mycket lärorik kurs, iallafall för min del.

meen, när vi plågat oss igenom de sista minutrarna av den här lektionen ska vi ge oss av mot sickla och gymmet. sommar 2010 kommer inte undan, vi ska bli superfitta, hehe.
därefter är det bara att åka tillbaka för lunch, filosofi och geografi, vilka båda råkar vara mina favorit ämnen. sen är det fullrulle hem för att göra matlåda innan stallet.

därefter får vi se. skulle verkligen behöva börja på min studentklänning, om den ska bli klar någongång.



//carro


i just wanna let it go for the night

graden av uttråkning stiger för varje gång jag går in på facebook startsida och febrilt bläddrar upp och ner för att se om någon skrivit något nytt.. men det händer inte mycket när man gör samma grej varannan minut.
så vad av detta toklökande en måndag? jag väntar troget på att min kära pojkvän ska träna klart, som vanligt.. sen så är det rätt skönt att komma hem till sig själv ibland också.

nej ni. det händer inte mycket på måndagar. inte när man sitter i min sits iallafall.




jag och mamma rotade i tygskåpet. schysst leotyg som blir en ny sjal. för jag har bara 200 hundra sjalar..

//carro

lucky you

life, just as it should be.




//carro

! ! !

jag göre, jag cyklar en timme innan gymmet! wish me luck!



//carro

you make me whole again

måndag morgon och jag har antingen sovit alldeles för lite i natt eller druckit alldeles för mycket kaffe nu på morgonen. för jag kan inte sitta still och jag vill bara ut och röra på mig.. så jag funderar på att gå ner och pumpa däcken på cykeln och ta en sväng innan jag ska träna. gymmet öppnar ju inte förns nio.. och det är en heeel timme kvar och motions abstinensen börjar bli jobbig.

hur kan jag vara så djävulskt pigg? jag har vaknat upprepade gånger i natt och kollat på klockan, suckat och somnat om oroligt. sen drack jag två koppar kaffe imorse för att kompensera det. till råge på allt var jag och martin ute och sprang igår morse sen tog jag en power walk med hästen på eftermiddagen. är jag så lyckligt lottad att jag kommit in i mitt tränings mode igen?! hoppas hoppas. ååh vad jag älskar våren!


//carro

to much

neeeej, jag har inte glömt er. jag har bara haft det liiiite för bra för att sitta vid datan.

just nu har jag inte heller myket tid. har bara mellan landat hemma hos mamma för att slänga in en tvätt med mina jobbkläder och diverse andra saker. undertiden har jag sytt in ett par jeans och ritat. nu ska jag fixa det sista med tvätten och sen bege mig tillbaka till martin för middag.



//carro

bird is the word

lite uppmuntran till alla såhär på torsdags morgonen. det här får iallafall alltid mig att dra på smilbanden.






//carro

häl-tå, häl-tå

jag har ont i hela kroppen efter gårdagen och just idag känner jag för att vara rik. dom ynka tvåhundra kronorna på mitt konto är inte till mycket nytta kan jag säga.. men just nu är det bara spara, spara inför det som komma skall.. så det blir till att sitta på händerna ett tag till.

igår var minst sagt en hel dag tillsammans med brudar och bögar (som min syster så fint uttryckte det). vi var skitsnygga i håret och stämmningen var både glad och spänd hela dagen. vi fixade hår, möblerade om, övade catwalk, lökade, övade mer catwalk, fixade mer hår, lökade ännu mer och sen tillslut var det dags för modevisningen.
eftersom vi hade övat hela dagen kände jag inte att jag hade något att vara särskilt nervös för, klart att det pirrade lite i magen, men det var nästan värre att gå när vi övade än på själva visningen. jag tycker iallafall att det gick bra och folket som kollade på såg nöjda ut. i juryn, för att bestämma vinnare i frisyr tävlingen, satt diverse b-kändisar som alla är frisörer, tror jag.

insåg precis att jag inte har någon hårtofs.. den gav jag bort igår. åandra sidan har jag ett kilo hårnålar från igår.. hehe.
får se när syrran lägger upp bilderna. för dom vill jag ha!


//carro

onsdag

godermorgon. vi har nu nått veckans mitt, eller iallafall skolaveckans mitt. om 45 minuter reser jag på mig för att åka iväg till skolan och redovisa i filosofi och sen löka mig igenom geografin. därefter tar jag och ida vårat pick och pack, ringer min lilla syster och beger oss in mot stan för att fixa inför kvällens modevisning. lillsis hänger med som fotograf idag.

har på känn att det kommer bli en lååång dag, för själva visningen börjar inte förns vid sju ikväll. men det är en väldig massa fix och pill innan. styling, genrep m.m.

så vi får se hur det här går :)



//carro


pain

okej. preparera med knark och cvitamin inför modevisningen imorn.. inte kan jag gå och bli sjuk IDAG, av alla jävla dagar på hela året. nej mina vänner, det blir till att bita ihop och öva på pokerfacet hela dan imorn om det inet känns bättre. nu ska jag åka och köpa middag. så kanske livet blir lite lättare iallafall..



//carro

looking good

"men vaddå, om man är snygg varje dag så är det ju inte lika kul att vara snygg när man väl är snygg.."


så sant som det är sagt.
här är iallafall martin, jag och pernilla från mickis skiva.


//carro

sweet

inga ljusstakar? inga problem sa martin och drack två flaskor jack daniels..




//carro

hehe

ett gammalt PS projekt ;)



//carro


lön

det sämsta med att få lön är att man får pengar man kan bränna och sen må dåligt över att man bränt för fort.. vart ligger logiken?


//carro

RB

junk, junk, junk.. rörligbild är inte så kul som man kan tro. här sitter jag och ritar in detaljer och små gubbar i våran animation till den kommande musikvideon.. som förhoppningavis kommer. allting ska ju tydligen vara klart någon gång i maj. så det kanske är dags att börja filma, vad vet jag.

nu ska jag fortsätta rita, jag går ju trots allt bildlinje, och vad passar då inte bättre?!



//carro

tuesday

när jag vaknade imorse kändes det som om någon hade suttit på min bröstkorg hela natten. tungt att andas och ont, martin informerade om att jag snarkat rätt bra i natt. kanske beror på det.

idag ska jag iväg till skolan för första gången sen den 1 april. vilket känns bra. det är inte mycket kvar nu och antagligen kommer det att gå alldeles för fort innan det är dags för utspring! herregud, studenten..

jag har rörligbild idag, så antagligen kommer uppdateringarna att hagla.

miss you friend!

//carro


suck it, internet!

håret är färgat och jag är elva bitar sushi mättare. åkte hem före ida från salongen idag. mamma har åkt in på sjukhuset och behövde en väska med nödvändigheter packad åt sig. så jag åkte hem och packade.
nu sitter jag och väntar på att vårat as dåliga sladdinternet ska sluta löjla sig så jag kan fixa det jag behöver fixa på internet.. (läs spela treasure madness).
om en stund kommer martin hit och håller mig sällskap innan han ska på spelar möte ute i gustavsberg. sen kommer han tillbaka och hämtar mig, så vi kan sova tillsammans i natt.

nu ska jag rycka ur varenda jävla sladd är elda upp datorn. hejdå.


//carro


kickass

klädd och redo att dropkicka den här dagen mellan ögonen. har vart och tränat tills jag knappt kunde ta mig hem. ett ordentligt pass, axlar, biceps, mage + kondition. och som grädde på moset tog jag cykeln till gymmet. den stackarn har ju stått ute hela vintern, så jag var tvungen att checka formen på den. med lite mera luft i däcken och lite 5.56 på kedjan så kommer den nog att vara som ny. jag älskar min cykel (okej, millans cykel).

nej hörrni, nu ska jag göra sak av den där dropkicken och löpa till bussen.


//carro


!?

det är ensamt att vara ensam. bra då har vi konstaterat det!



//carro

back on track

och så var vi tillbaka på alla veckors ruta ett, måndag. prognosen för dagen är, dimma, kallt och ensamt. martin gick till jobbet för en halvtimme sen och jag känner mig redan ensam och bortglömd..
om en och en halvtimme ska jag ner för veckans första och välbehövliga träningspass. gymmet öppnar inte förns klockan nio på måndagar av någon dum anledning. efter det ska jag raka vägen in till stan med ida och färga håret inför onsdagen, då det ska hårmodellas åt tessie som går sista året på frisör nu.

nej, ska se vad det går på animal planet, den ända kanalen man står ut med vid den här tiden på veckan. för ringoling program eller nyheter har aldrig varit några favoriter..


det finns alldeles för många bilder när jag sover på martins dator.. smygfotarn?

//carro


lördagsmys

efter en heldag på jobbet och ihop plock och in packning i bil inför morgondagens loppis, har jag äntligen myst ner mig i soffan hemma hos martin. på tvn är det el calssico, tydligen millieniets match, och martin sitter som paralyserad med blicken svetsad mot tv skärmen.. jag kommer nog aldrig att förstå hans fascination för denna boll sport, ge dom en varsin boll istället.

det är bästa med hela uppblåsningen med den här matchen är att det knappt pratats om annat på jobbet heller. efter ett tag kunde jag inte låta bli att glänsa lite med mina minimala kunskaper om fotboll, till mina arbetskollegors stora förvåning och imponering (om det nu finns ett ord som heter så..?!). spanjoren på jobbet såg mycket positivt överraskad ut när jag frågade om det fakstisk var el classico dom skulle se på ikväll och mer än imponerad när jag sa att jag faktiskt höll på barca ikväll, och att jag som grädde på moset kunde lite om spelarna. att tycka om messi var tydligen väldigt bra för statusen på jobbet idag. zlatan i all ära, men messi, det är grejer det mina vänner.
som jag brukar säga till martin så tycker jag om messi av den enkla anledning att jag kan relatera till honom. killen är inte mycket längre än mig och klarar sig mer än utmärkt i denna värld fylld till bredden av långa människor som tar plats, läs exempelvis zlatan, som är närmare två meter.
dessvärre är ju inte jag världens bästa fotbollsspelare, men jag vet (ååhh tro mig JAG vet) hur det är att vara kort i en lång värld. så jag och messi, vi skulle komma bra överrens tror jag.

nu ska jag återgå till mitt skattsökande på facebook och mitt glas med vin som står på bordet.

love from gotland i somras :)

//carro


fredag

det är lite annorlunda att blogga på en 46 tums skärm, istället för min lilla på 15 tum hehe.
sitter hemma hos martin i en ny städad lägenhet och lyssnar på hellacopters. om en kvart kommer ida och plockar upp mig för en resa ut till hivön för frisk luft och motion av skogstrollen.

när martin slutar ska vi ner och träna en sväng innan det är dags för freeeedagsmyyyys.

känner att det blir ett grymt avslut på lovet. imorn ska jag jobba och sen plocka ihop grejer inför loppisen på söndag. vi ska ut till siggesta och kränga grejer, hehe. ska bli kul att testa något nytt.

nej nu ska jag få på mig kläder och borsta tänderna. laaater!


//carro


grow up, biatch

fixat i garderoberna, vikt tvätt, pysslat lite i badrummet, klätt på mig och sminkat mig. ready to leave med andra ord. känner mig otroligt effektiv denna torsdagsmorgon. jag måste ha fått någon sjukdom. för jag har aldrig varit särskilt ordningssam av mig. men nuförtiden vill jag bara att allting ska ligga på sin plats och att man ska kunna komma in i rummet utan att behöva en minorm som spränger upp en väg.

ni ska se mitt rum. det har aldrig någonsin varit så här tomt eller så här städat här inne. jag kanske håller på att bli vuxen?!


eller inte..

//carro

en torsdag ni vet..

det finns många sätt att starta morgonen på. idag startade jag min med att bli jätte förvirrad över att larmet på min mobil ringde, för att en minut senare bli lika förvirrad när martin ringde för att väcka mig. sen höll han mig vaken tills jag blev pigg och lyckades åla mig upp ur min varma säng för att gå upp på övervåningen och göra morgonkaffe och frukost.

nu är jag mätt och nöjd och sitter och njuter av mina sista lediga minuter innan bussen avgår. undertiden pluggar jag körteori och spelar treasure madness på facebook. det där jävla spelet kan förstöra en hel dag. i tisdags innan jag gick till stallet så var jag två poäng från att gå upp en level, men hade för lite hälsa för att kunna gräva.. fattar ni frustrationen?!?! he he he..

nej, dags för ett ombyte. man ska tydligen ha trosor och grejer på sig när man jobbar. aldrig hajjat varför, men det är väl lika bra att göra som dom säger..




//carro

love

freaki´n love you man!



du gör liksom världen både varmare, lättare och finare. vad vore jag utan dig?


//carro

tell me now

godmorgon!

jag laddar inför dagen med att lägga in ny musik på min ipod och lyssnar på La Roux. sjuk röst på den bruden! och bäst av allt är att mer eller mindre alla låtar är grymma!

dagen i ära ska jag jobba ett par timmar innan ida möter mig i sickla (tror jag) och vi drar ut till stallet på hivön för en mysig påsklovsrunda på skogstrollen. det ser jag framemot big time.
sen hinns det nog inte med mycket mer idag. skulle behöva sätta mig och måla lite, innan jag glömmer bort hur man gör, kreativitets svacka!
förhoppningsvis kommer martin förbi innan han ska träna ikväll. våra scheman går inte alls ihop på vardagarna. när han jobbar är jag hemma eller i skolan, när han är ledig tränar eller jobbar jag, när jag är ledig på kvällarna tränar han..
sucks, men bara i några månader till. sen kanske vi kan ses varje kväll, eller så kommer vi aldrig att ses. den som lever får se.


nu ska jag klä mig inför dagen :)



//carro

tisdag

jag har så smått börjat återhämta mig från snöchocken igår morse.. ingen lek att vakna till snöstorm och nästintill minus grader när man gått runt och myst i 15 grader och sol i flera dagar.

nu har iallafall påsklovet officiellt startat och det inledde jag och ida med att vara på gymmet vid åtta imorse. det är lika bra att gå upp med martin, för då kan han släpa upp mig och hälla i mig kaffe, mycket bättre än att jag ska behöva göra det själv några timmar senare. sen kom jag hit till mamma i tid och har både hunnit städa och fika med ida. om några timmar ska jag ner till stallet, men först ska jag försöka måla lite :)


likie likie! :D


//carro

njuter

just nu sitter jag på balkongen hemma hos martin och njuter av det varma vädret. det är nästan 20 grader och sol här.
hur underbart är inte det? våren kom till slut, även som man höll på att ge upp hoppet där i ett par veckor.

vi har vart och tränat och nu väntar vi på att lunchen ska bli klar. life's good!


//carro

new tattoo

efter tatuering och full metal jacket igår känner jag mig mer än redo inför kvällens bravader. om en timme ska jag ner mot stallet och rida min lektion, därefter är det fullrulle hem för att duscha, byta om och sen åka hem till martin. för att få i mig lite onyttigheter innan vi åker in till stan för att joina mickis studentskiva.

imorgon är det långfredag vilket innebär att jag ska sova, läääääänge och sen inte göra mycket alls på hela dagen. eventuellt ta mig ner till gymmet en kortis.
nu ska jag ladda in bilderna från gårdagen. så ni får se resultatet av gaddningen!


vad säger ni? är inte christian värd en applåd?!

//carro


dreaming

död åt att jävla ringinochvinnpengar-program.. stackars pantade brudar som står där och skämmer ut sig i timmar.. i direktsänd tv..

tatueringen vart hur bra som helst!! jag är svinnöjd och jätte glad. ont som fan gjorde det, i en och en halvtimme. men tro mig, det var helt klart värt det!

idag är jag öm och lite rädd för att det ska skava på den. men jag lever och nu ska den få läka ordentligt :)

//carro

RSS 2.0