shut up and smile

helt trött i skallen efter dagens körlektion, men det är inte slut ännu. om en stund ska jag ut i snön igen och iväg till vallentuna för att köra halkbana med gabbi.. taggad till tusen och hoppas på att det är just så kul som alla säger.



spiderpig, spiderpig...


//carro

cooold!

huuwa, det är nästan åtta minusgrader ute.. och det börjar bli dags att gå till bussen. suttit här och hoppats på att temperaturen skulle stiga.. men icke.
ska iallafall iväg till jobbet och göra lite nytta. sen får vi se, är ledig heeela helgen :)

så imorn blir det ikea med pappa och på söndag horseshow med mickis och ida.


//carro

träna bör man, annars blir man sladdrig

hjälp vad veckan har gått fort. det är redan torsdag.. och jahg är inne på femtedagen i red med träning! se vad lätt det går bara man ger sig fan på't! just nu går jag dit så ofta jag kan bara för att komma in i en rytm igen. det är så lätt att fall ur och bli slapp om man inte tränar på ett tag. men imorn tänkte jag kolla lite nya träningsgrejer när jag o palmman ska ut o shoppa. det är roligare att träna om man har bra grejer :)


waka waka!


'//carro


killerchick

sitter och lyssnar på mys maggio och laddar upp för att gå  ner till gymmet. lika bra att köra på hårt från början, även om jag är lite seg i rumpan efter gårdagens mördarpass med ida.

om jag hittar ner till gymmet vill säga, dimman är tjock som gröt utanför!


här har ni en del av mitt senaste projekt. bakgrunden är inte klar ännu, därför får ni bara se överdelen på henne :)



//carro

borta

martin hittade min internetbanksdosa efter 30 sekunder när han letade igår.. tror att den jävlen smet undan när jag vände upponer på hela lägenheten i ren frustration. men nu är det hittad och jag har betalt mina räkningar. svintråkigt, men tydligen nödvändigt om man vill ha kvar alla sina grejer, kommer nog aldrig förstå det här med att vara vuxen...



//carro


happ

tur att jag inte hittade dosan till min internetbank, så jag inte kunde betala mina räkningar idag. får nog shoppa för hela lönen nu också, suck...
i övrigt har jag flyt på regnfronten idag. regnjackan är borta, stövlarna läcker och paraplyet är trasigt.. nu kör vi!




//carro

look me in the eyeball

funderat lite på det här med höst.. är den verkligen så hemsk som alla tycker. egentligen alltså. personligen har jag alltid avskytt höst, när det blir mörkt, regnar dagarna i ända, man har lera upp till knäna och alla blir aningen mer ledsna och miserabla än vanligt. nu har det kommit sig så att jag själv alltid haft massa otur på hösten, men just nu känns det som om det kanske är dags att tänka om.. om jag sitter hela bussresan till jobbet och tänker "fyfan vilket pissväder, jag hatar när det är så här mörkt, jag pallar inte jobba..." så kommer jag tillslut själv att tro på att hela livet suger och att allt är en enda lång motvind.. men senste tiden har jag istället intalat mig själv om allt bra.
som när lönen kommer, eller att jag får krypa ner i martins famn när jag kommer hem från jobbet. eller att jag snart kanske har mitt körkort, eller att det inte är så långt kvar tills jag fyller år, eller att det faktiskt inte är en evighet till sommaren, för det vet ju alla, den kommer tillbaka.

varför inte leva kvar i sinnesstämmningen från sommaren? enda skillnaden är väl egentligen att det är mörkare och att man måste ha lite mer kläder på sig?!


för det är ju liksom dom små sakerna i livet man ska ta vara på. exempelvis sköna bilder på sina sköna vänner.

//carro


din mamma


tack hej, fuck dig, jag har fått nog.

//carro

hennes ord var ett laddat gevär

sitter och häller i mig kaffe inför dagens jobb. måste kliva iväg till bussen om en stund och det ser faktiskt ut som om det börjar ordna upp sig med minusgraderna. just nu är det +0.1 ute. lovande? kanske inte bli shorts idag iallafall..

nej iväg till jobbet, tur att det är lön på måndag..


livet har sina goda stunder :)


//carro

nytt kapitel

alltså, jag hade ju tänkt gå ner och träna idag.. men jag är rädd att jag kommer blåsa bort eller frysa ihjäl om jag kliver utanför dörren idag. det är sånna här dagar man nästan önskar att man jobbade mellan elva och halv tio, så man bara slapp se skiten..
meeen, idag ska jag ner till stallet, inte helt illa det heller.

igår var härligt. jag och ida spenderade heeela förmiddagen i stallet, först en sväng med stora hästarna, ida red och jag tömkörde. sen tog vi lilla hästen och lilla hunden på en promenad. så jag gick väl en halv mil plus-minus några kilometer igår.
när jag kom hem lagade jag och martin middag, kollade på robin hood och plockade in allting från balkongen.

nu ska jag gråta över vädret en stund.




bästaste!


//carro

du lär väl lämna snart

godmorgon och hej helg för min del!
på dagordningen står solsken, kompis, kamera och häst. vilket jag känner är alldeles utmärkt idag. ikväll ska jag och martin laga middag tillsammans för första gången på ett par veckor..

nu ska jag sitta här en stund och blir milijonär på mitt spel och lyssna på daniel adams-ray.



//carro


zzZZzz

laddar upp inför dagens tio timmars, med kaffe och havregrynsgröt.. tro inte att jag är nyttig med flit nu, för brödet var slut.
jobb mellan 11-21 idag.. sen ska jag hem och avlida så jag kan njuta av måndag och tisdag, som blir min "helg" nästa vecka.

:)

//carro

...

jahapp. här är man vuxen och jobbar hela kvällen och när man sen väl slutar så har alla andra annat för sig. så här sitter jag, med röven parkerad mitt i soffan och lyssnar igenom daniel adams-ray nya skiva, som precis släppts på spotify, alldeles själv. ser ut som om kvällen kommer fortsätta här, så jag funderar på att köra en snabbis med tandborsten och sen kolla på en film i sängen, det ska ju trots allt jobbas imorn med.

nån som missat att jag smällde med martins bil igår? ingen?! nää tänkte väl det.



//carro

soool

solen skiner och jag är sugen på att komma ut en sväng. bara jobbat och suttit vid datorn de senaste dagarna. dags att gör nånting.. eftersom jag inte kan träna för min rygg just nu...
nej, får tvinga ut mamma till ingarö för en promenad med hästen!



//carro

ohno

det är kört.. faan.. varför? hur?
hade ju massor att göra idag innan jobbet, måla, handla, träna... men facebook gör det igen. lägger upp ett spel som gör att jag inte kan slita mig överhuvudtaget. millionare city kommer nog att bli det sista rycket som får mig att dras från det sociala och fastna i cybervärlden.. tack så jävla mycket facebook..



//carro

topp

efter en mycket lyckad dag med körlektion och risketta traskade jag nöjd o belåten från körskolan och in på coop, på jakt efter middag. väl där var jag inne i mig själv och all info som bokstavligen flödat in under dagen, att jag glömde bort varför jag var där.. så mycket till mat vart det inte. gick fram och tillbaka och plockad i lite vad jag var sugen på..

nu har jag varit parkerad i soffan ett tag och zappar mellan alla underbara reklampauser.. CSI miami verkade spännande när det föreföll att horatio blivit mördad, men fem minuter senare är det någon som breakar att han bara iscensatt sin egen död för att undvika att bli dödad... ingen bra story tycket jag och bytte till trean, yey topmodel, noyey - reklam var femte minut. är inte van att kolla på tv längre, helt glömt bort hur irriterande det är med reklam....


lycka till grabben!

//carro

från o med du

har haft en otroligt bra helg. eller en otroligt snabb helg kanske jag ska säga. schwoop, så var den över..
men bra har det vart .

ändrade planer i fredags och rock n roll kalas o lördags. vin, tequila och jägermeister i alldeles för stora mängder.. men man är ju inte den som är den liksom.. he he he

igår var familjerna här och åt upp allt jag bakat och beskådade balkongen innan den plockas ihop för vintern.
nu sitter jag och lyssnar på smöriga rockballader och inväntar min första körlektion. jag har ont i magen.


jag tänker låta den här bilden sumera hela helgen! ;)

//carro

RSS 2.0