" to be or not to be.."

det har vart en helt ok helg. :)
håller just nu på att testa våran nya dator hemma hos pappa.
skriver mer nån annan gång.
ska kolla på the departed nu , med läckerbiten leonardo dicaprio ;)

//carro

" i got a lot to say to you.."

crushcrushcrush - paramore

Freeeeeedag :) äntligen säger jag bara, även fast det bara var en vecka sen, och även fast veckan kanske inte vart särskilt ansträngande. men ändå, det börjar lukta helg. och de är bra, väldigt bra. när det börjar lukta älg blir folk som brunstiga älgar och jagar fest och flärd. och eftersom vintern snart knackar på dörren på allvar så finns det inte en chans i världen att man vill vara ute en hel natt, och just därför blir alla så otroligt taggade när det väl är fest på gång. och det är underbart att se alla le tillsammans :) .

curly sue - takida

denna vecka har precis som alla andra veckor varit en enda röra av olika rutiner, som på något underligt sätt ALLTID blir gjorda, även fast man inte tänker på det ( vänta, är det inte just det som menas med rutin ?! ).
det känns nu som om jag nått punkten då man lever i konstant mörker. det är mörkat när man vaknar, mörkt när man går till bussen, aningen ljusare när man kliver av bussen dock, men sen är man inne i skolan till klockan tre, och då är det mörkt igen. de tre fyra minuterna ljus man får varje dag känns inte riktigt tillräckliga. men man har ju överlevt alla andra vintrar hittills, så varför skulle jag inte överleva även denna?!

curses - bullet for my valentine

cut the curtains - billy talent

ikväll hoppas jag på ngt spännande och annorlunda, lite väl höga förhoppningar kanske, men man ska ju aldrig sluta hoppas har jag hört :) .
nu tror jag att jag ska rota igen hela min garderob i ett ångestfyllt försök att hitta något att ha på mig ikväll, om det nu skulle hända något spännande och annorlunda.
image16



// carro

" stars are shining so brigth.."

ååååhh, vad jag vill känna hud nu. snart tappar jag fattningen och kolapsar om jag inte får lite närhet och ömhet..
vill ha min prins, han och ingen annan. jag älskar dej björn, bara dej!

image15
du sa lita på mig, det gjorde jag, du sa föralltid och jag fick hopp..
jag säger inte att du har ljugit för mig, för det skulle du aldrig göra. men jag tror att föralltid, är ett alldels för starkt ord för dig..


// carro

" well, i don´t know much.. "

miss fatty - million stylez
(verkligen inte min genre, men den är cool!)

vart tar man vägen när det ända man har lust med är att gräva ner sig i ett hål och äta muffins tills man spyr och sen drunkna i sina egna spyor, bara för att dö på ett så äckligt och värdelöst sätt som möjligt.
att sen få ligga i det där hålet, död och kladdig tills något djur hittar en och äter upp kvarlevorna..
men, som den människan man är så kämpar man vidare. tycker inte att jag gör något annat än att kämpa nu. andra säger att jag bara gråter.. ibland kan man känna att kinderna blir våta utan att man ens tänkt på det själv, det liksom bara svämmar över av sig själv ibland och ingen säger till. men det är oftast när det är mörkt och tyst. när man är ensam och den enda som kan höra en är kudden, och han brukar inte säga så mycket. intev ad jag vet om iallafall.
när jag var liten hade jag en bästa vän som inte var byggd av kött och blod, utan av tyg och mjuk vadd, bomull. han sa aldrig emot, kämpade aldrig för att komma ur mitt grepp, hur hårt jag än höll om honom. han sårade mig adrig och fanns alltid där när jag behövde honom. men en dag skulle mamma tvätta honom, i tvättmaskinen.. jag protesterade vilt och skrek tills halsen inte orkade mer. men han var " smutsig och äcklig" och kunde " göra mig sjuk och jag inte tvättade honom".
tillslut gick jag med på att tvätta min älskade vän i tvättmaskinen, men satt hela tiden utanför och följde processen. men som alla barn ledsnade jag efter ett tag på att sitta utanför den surrande tvättlådan och gjorde någonting annat.
när tvättmaskinen sen var klar skulle jag hämta min vän, och jag hittade honom... i en miljon små bitar i hela tvättmaskinen. han tålde inte maskin tvätt konstaterade mamma när hon hittat lappen med tvättråden på.
jag var förkrossad, enda tills pappa kom hem från jobbet, och hade köpt med sig en ny mjuk vän till mig..

tänk om smärtan gick bort lika fort nu, om det räckte med att få en ny nalle och sen var allt frid och fröjd. och ingen tänkte mer på det. tänk, tänk om det fortfarande var så lätt...

amaranth - nightwish

image14
för att jag inte kan sova utan din närhet..

// carro

" cry with one eye, laugh with the other.."

life burns - apocalyptica

måndag, igen!
idag var vi på teater med klassen, helt ok. även om man inte fattade ett jävla jota. men men.. han som spelade var rätt bra.
jag har typ en miljon saker jag skulle vilja skriva, men allting snurrar bara i skallen så ja får ingen ordning på orden.

jag var i stallet igår och red. jägarna skjöt en älg, (med vad det lät som, en bazooka), inne i skogen när jag försökte få styr på det odjur kelly var igår. och det gick ju inte precis bättre då.
sen fortsatte allting bara bättre, mobilen dog när jag satt på bussen och försökte få tag på björn, sen var den bussen sen, så jag missade min anslutande buss i gustavsberg och skulle alltså blir tvungen att vänta en halvtimma. fick igång mobilen, björn ringer och den dör igen.. så jag tog modet till mig och åkte hem till honom ändå. när jag kom fram öppnade han dörren, gav mig en kram och sa att han bara skulle fråga om jag ville äta middag med dom. bra :)

miss you - avril lavinge

jag har förstått, så gott jag kan, vad björn vill nu.. hoppas jag. det tar på kraffterna att förstå folk ha jag märkt nu.. det är inte alltid man har den orken. inte nu iallafall.. saknar beröringen, orden och det trygga att veta att han alltid finns där. jag förlorar en bästa vän och den personen jag älskar mest i hela världen.. i can´t take it.
jag gör honom bara ledsen. det bästa för honom borde vara att aldrig mer prata med honom, men det skulle göra mig ännu ledsnare. kan inte klara mig utan dig älskling.. inte en sekund går utan att du får en tanke, inte en enda sekund.

the ex - billy talent (passande låt?)

jag vill ha dig hos mig björn. vad ska jag göra för att du ska förstå mig? vad?
inga ord kan beskriva saknaden och tystnaden du lämmnade efter dig.
herregud, det låter på mig som om han har dött.. men så kunde det lika gärna varit.. fast då kanske man inte skulle sitta och blogga?
vad är livet utan det man trodde var dess mening?

image12
så sant som det är sagt.. saknar dej!

// carro


" there goes my hero.."

my hero - paramore

igår var jag på bio med världens finaste människa. även om jag inte är det i hans ögon så kommer han aldrig att vara någonting annat i mina ögon.. vi såg lejon och lamm. den var väl ehum.. bra?! jag förstod inte så mycket av den tror jag. men huvudsaken var att jag fick spendera en hel kväll med björn. som vi startade med att äta i kungshallen. mycket gott och mysigt ( !? ).

my heroine - silverstein

men det bästa på hela kvällen var nog att jag fick sova hos honom. ligga i hans varma famn och bara andas in alla hans dofter och känna att han finns där.. och det var underbart tro mig. ända tills jag började drömma mardrömmar och få någon konstig kallsvetts känsla över mig. alltså, det känns som om man håller på att frysa ihjäl, även fast man är hur varm somhelst. well well.. fick frukost "på sängen" kanske man inte kan säga, men i hans rum. eftersom jag tar mycket längre tid på mig att fixa mig så fick jag korvmacka och oboy service :) . säger ju att människan är underbar!

numb - linkin park

sen i skolan var allt som vanligt.. med alla jobbiga blickar. blickarna som säger " snälla inte här, låt mig vara"..

fick iallafall träffa mickis och elin efter skolan, och rida husse. nej nu ska jag äta middag.

image11
så kan det kännas ibland...

// carro

Björn <3

jag måste berätta om björn, vad han är för mej:

tänk dig att vakna varje morgon, vända dig om och känna varm hud emot ditt ben och din arm. att sakta öppna ögonen och mötas av ett leende, en kyss och ett par vänliga ord. att sen ligga kvar i sängen halva dan och bara känna hans armar runt omkring dig, att få höra varje hjärtslag och andetag.

att sen gå upp och höra hur mycket han tycker om dig och din kropp, hur mycket du betyder för honom och hur mycket han skulle göra för dig.
tänk dig en famn som alltid finns där.. om det regnar, snöar eller är sol, om det är varmt eller kallt, sommar eller vinter..
ett par läppar som alltid har något av mening att säga, ord som alltid kan få dig att må bra. ord som alltid kan få dig att känna dig betydelsefull och omtyckt.

tänk dig någon som kommer bakom dig, lägger händerna på dim midja och kysser dog i nacken och viskar in i ditt öra att han älskar dig, bara dig och ingen annan.. 

förstår ni nu vad jag håller på att missta? mitt allt, den personen som är tacken till att man fortfarande är i livet och har varit lyckig så länge. 

Jag älskar dej björn. 

image10
för att du sa föralltid!


//carro

 

" It's nothing to do with you.. "

big girls don't cry - fergie
(inte riktigt min genre, men den är söt..)

nu har jag en vecka på mig att försöka. men hur ska jag kunna få honom att ändra sig när han inte ens försöker själv. jag kan ju inte ändra hela hans världsuppfattning genom att försöka på mitt sätt.. jag menar, han måste ju ge mig en chans och hjälpa till han också. It takes two to a tango. jag kan inte göra det här själv älskling.
tänk om han läste min blogg, bara en gång. då kanske han skulle få en mer vidgad syn på hur allt är för mig nu.. eftersom han har så jävla svårt att tro på det jag säger. jag förtjänar inte hans förtroende, han litar inte på mig. jag kan förstå det. men om han älskar mig så kanske han kan försöka i alla fall.. eller?

try honestly - billy talent

tredje dagen hemma från skolan. och på något underligt sätt är jag fortfarande lika trött och uttråkad.
ringde björn för en stund sen och frågade om vi skulle gå på bio. först lät han jätte glad och mer positiv än han varit på veckor. sen så började han med; " men neeeej det vill inte jag se." och " men jag måste gymma först, sen måste jag hem och duscha och äta."
happ tänker jag och frågar om han inte kan gymma imorrn, då han fortsätter  " men börja fan inte nu igen, jag orkar inte.. å bla bla bla.. " i´m trying here!! kan jag inte få min lilla vecka och göra vad jag kan nu, du har hela livet på dig att gymma och vara hemma och äta och alla andra miljoner saker som tycks vara så mycket viktigare än mig.

björn bnce - tabasco stockholm

saknar den tid som kallades sommar för två år sen. när jag och björn varit tillsammans typ två veckor eller så. jag är rätt säker på att jag aldrig skrattat och varit så lycklig förut i mitt liv.. nu när man tänker tillbaka på det tycker man att man var "ung o dum", men hur kul hade man inte? och vad är man nu, " gammal o torr" ? skulle inte tro det. kan väl inte påstå att jag är varken gammal, torr eller smart för den delen.
men så länge man har en personlighet och vänner så tror jag inte att det behövs så mycket mer.

born for this - paramore

men men, jag ska gå på bio ikväll, om jag så behöver gå själv. för jag vill verkligen se stardust.
sen om björn tänker skita i mig och gymma i stället.. fuck it liksom. jag kan klara mig själv.
får väl ta med syster eller någon. mickis kanske? som by the way MÅSTE komma på ridningen imorgon, då hon lovat att aldrig mer hoppa ridningen bara för att plugga. DET mina vänner skulle aldrig falla mig in. jag lever för mina hästar förtillfället. någon som alltid visar uppskattning, vare sig man har en bra hårdag eller inte..

do it alone - sugarcult

nu på morgonen har man i alla fall lyckats komma upp ur sängen, bakat en bit scones( ! ), druckit en kopp choklad och läst lite i min engelska bok som jag aldrig kommer hinna läsa ut tills på fredag, då vi ska skriva om den på lektionstid. vilket innebär att man inte kan göra allt hemma och läsa ut boken medans man skriver om den.. fuck.

nej nu tror jag att jag ska göra mig något lite finare och kanske ta en promenad eller så. kanske träffa någon trvlig människa.
image9
Det finns bara tre ord: jag saknar dej!

// carro

" when all of my memories fade away.."

memories - within temptation


allting krashar inför mina ögon nu. bit för bit faller allt jag byggt upp till marken. jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att få allting att byggas upp igen. jag förstår inte hur jag ska få ihop pusslet igen. jag förstår verkligen inte hur..
den viktigaste biten i pusslet är på väg att tappas bort, den är på väg att försvinna ifrån mig. jag förstår bara mer och mer att det är jag som är problemet nu. och jag kan inget göra.. för ingen talar om för mig HUR jag ska göra eller HUR jag ska bära mig åt för att förstå allting. ingen gör det.

korn ft. amy lee - freak on a leash

den klumpen som finns i magen nu är så fruktansvärt stor och tung att jag bara inte orkar hålla den uppe längre. jag vill inte göra annat än att sova. igår kom jag hem vid halv tolv på dan, efter att ha struntat i skolan. bloggade, sen gick jag och la mig och sov tills pappa kom hem vid halv fem, gick upp och hälsade och la mig och sov igen, tills syster kom in vid halv sju och sa att vi skulle köpa mat.
jag orkade inte laga middag till pappa, som jag lovat mig själv att jag skulle göra.. jag orkade inte plugga varken matte eller italienska, som jag lovat mig själv att jag skulle göra.
hur fan kan en människa få en att känna sig så här? så hjälplös och obetydlig.. så likgiltig till allt som händer omkring en, så fruktansvärt rastlös. jag vill göra ngt, men har ingen ork eller lust någonstans ikroppen.
som att ta för mycket ecstasy, du ser vatten glaset stå precis framför dig, du ser det stå där och tänker " vatten, jag måste ha vatten, jag är så törstig.." men du KAN inte lyfta handen för att ta glaset och dricka, det finns inget i kroppen som klarar av det.
jag sitter i soffan, tänker; " hungrig, kanske ska ta och göra en macka?!.."
man jag orkar aldrig resa mig ur soffan för att gå till köket och göra en macka..
jag känner själv att jag låter som en sjukt depressiv jävla fjortis som bara är ute efter uppmärksamhet, tyck det om du känner att det stämmer. men ända anledningen till att jag bloggar om det här är för att någon som läser, kanske, kanske har kännt samma sak, och kanske, kanske kan dela med sig av HUR man blir av med det.
för tiden läker inga sår.. de kanske blir bättre på ytan, men de finns alltid kvar inuti och sliter i värden..

winter - joshua radin
(ganska passande, med tanke på hur mkt det snöar ute..)

jag kommer inte att läka förrens jag får en förklaring som duger för mig. eller förrens du säger precis som det är. jag känner att det är något du döljer. för om du älskat mig som du säger att du gör, skulle det här aldrig behöva hända.. right?!

just another star - bullet for my valentine

image8
who took my wings, my tiara and my magic wand?


// carro

12 november

" stop that time for me and my lover, so we can be together for ever and ever.."


förstå nu, jag älskar dej! och det kan ingen ta ifrån mig. du är mitt allt.


// carro

"sometimes i wish she was you.."

allas problem är störst.. visst är det så.
mitt förtillfället största problem är nog att lurarna till min ipod glappar. eller?
jag vet inte, men det känns som om hela världen går under om jag inte har min ipod..

lips of an angel - hinder

kom till skolan, gick och hämtade min mattebok och vände och gick hem igen. anledningen heter mat. kan inte äta. känns bara som om allt jag äter kommer att komma upp igen. då kan man ju lika gärna låta bli, right?
fick vara med min angel igår.. underbart är bara förnamnet. fan vad jag saknar honom!

the dolphins cry - live

ikväll ska jag och systra mi laga middag till pappa. eftersom han inte fick någon farsdags present igår. funderar på att göra kesosallad. bara för att det är så gott och inte helt onyttigt.

ska om en stund kanske ta och försöka mig på lite matte, eller italienska. och kanske få i mig en kopp te. underligt hur fort kraffterna tar slut när man inte får i sig någon riktig mat.. kanske inte så konstigt ?!
men men, ikväll ska jág försöka äta kesosallad och pasta :) bara för att det är så gott och för att man mår så mycket bättre när man äter gott. hoppas på att prinsen kommer hit ikväll och håller om mig när jag ska sova, man sover så mycket bättre då.

image7
//Carro

11 november

Bittersweet - Apocalyptica

Söndag och slut på helgen. Det har vart en ovanligt bra och kul helg, dock med ett par tråkiga inslag. Som vanligt säg. Ingenting är kul utan något tråkigt!

Helgen började med fredag (precis som dom flesta andra helger), vilket innebar att Thomas fyllde 17 år :) .
Så vi var hemma hos honom och hade kalas. Eller jag vet inte om allt kretsade särskilt mycket runt honom, hälften av alla där visste nog inte ens att han fyllde år :p. Det vart i alla fall liiite för mkt för mig, men jag fick som tur var skjuts hem av micke mupp ^^  (tack!) .

Born for this - Paramore

vaknade i lördags, men en hang over som ovanligt nog gick över bara av ett glas vatten och en liten promenad.
nästan hela resten av dan satt jag klistrad framför dataskärmen med Is te och någon macka och en morot.
vilka under grönsaker och frukt kan göra när man är sugen på något men får alldeles för dåligt samvete av att äta något med mycket socker i .. tack gud för frukten ( ! ).

bother - corey talor

åkter efter ett tag ändå hem till pappa, för att vänta in Mickis, amy och laura. amy o laura hade jag inte träffat på två o ett halvt år. mickis kom först. så vi satt och snackade ett tag innan laura ringer och säger att dom är framme vid preeme macken. jag och mickis springer ner till centrum och möter upp dom. går sen till grillen och köper middag.

Curly sue - takida

när vi ätit och var mätta och glada gjorde vi oss fina och begav oss till pontus med väskorna fulla.
väl framme började vi socialisera oss och vara glada :)
slutade med att vi vart utkörda, sist kvar, runt två och vart tvungna att ta oss hem.
jag oh laura träffade två snubbar på bussen, det visade sig att laura hade lekt med den ena snubbens små syrror när hon var liten, i vagnhärad. vad är oddsen liksom?!

Idag har jag och mickis vart och ridit. på grund av halka och inga broddar tog vi det lugnt och bara skrittade och travade lite i skogen . väldans mysigt.

curses - bullet for my valentine

ikväll ska jag läsa lite i min engelska bok och sen förhoppnigsvis åka till björn och prata och kanske kolla på en rulle.
sen imorrn är det skola igen, och fem dagar kvar tills nästa helg. men det går fort.
image6
Idag får min engen tjockis jocke vara med, bara för att han ser så full ut på den här bilden :P



// Carro


It's what ypu do to me..

borde plugga, men orkar inte. borde städa mitt rum, men jag orkar inte. borde sysselsätta mig med ngt annat, men jag orkar inte. borde vara glad och trevlig, men jag orkar inte. jag orkar inte orkar inte ORKAR INTE!

vad är jag utan dej? jag är inte ett fucking skit. ingenting är jag utan dig.. för du är allt. det är du som är jag.
det är du som gör att det finns ett jag. varje morgon börjar med att man måste tvinga sig själv upp ur sängen. ta några djupa andetag och tänka "idag kanske". men idag kommer aldrig. jag vet inte ens om idag existerar.. och om idag inte kommer, vem ska jag då vara? när det är du som är jag. varje minut utan dej är som att få en hink iskallt vatten i ansiktet. jag saknar din beröring så mycket. så jätte mycket. vll bara springa fram till dej och hålla om dig i all evighet. vill att du ska hålla om mig i all evighet, och inte släppa, inte släppa igen. för jag gillar inte när du släpper. för när du släpper, faller jag. och jag slutar inte falla förrens du tar emot mig. och om du inte tar emot, kommer jag aldrig sluta att falla. och vart hamnar man om man aldrig slutar falla?

// carro

7 november

" Men vaddå, jag käkar bara p-piller för att veta vilken dag det är.."
" Måste man inte veta vilken dag det är så man tar rätt piller?"
" Äh. det räcker att man vet det första dan .. Sen behöver man aldrig mer oroa sig för om det är måndag eller torsdag! "
" Åååh, pucko."


Onsdag idag it is.. Onsdagar är inga bra dagar, eller vänta, finns det några bra dagar ?
Onsdagar är bara sjukt seeega, till lunch är det lungt, men sen ska man ha rast i en å en halv timme, för att sen palla sig ner till idrotten.. Well, well.

Ikväll blir en kväll nergrävd i sängen med MASSOR av skolböcker och någon bra musik hoppas jag. Har ett stooort historia prov imorrn på morgonen. Inte kul, nånstans.
Bara så trååkigt.

Meeen, ihelgen kommer Amy och Laura till stockholm :D Då ska det bli festa, på HÖG nivå.
Dom ska bo hos mig till söndag tror ja. Har inte träffat någon av dem på vad blir det, två och ett halvt år kanske. Så det ska bli skoj. Sen kanske Philip kommer upp och hittar på ngt. Inte heller helt fel :)

Nu över till mina läxor :)

image5
Plugga är inte min starka sida, iaf inte igår.
Det vart en bild istället :)

// Carro

5 november

Måndag, slut på lovet. Tillbaka till skolan.. usch har gått i knappt tre månader, och jag är redan trött på skiten. sen gjorde björn allting ännu mer illa igår. han ORKAR inte vara tillsammans med mig längre, men det var inte mitt fel (!) hur fan går det till om jag får fråga ?
antingen vill han ha någon annan, vilket han sa att han inte ville. eller så är det jag som är jobbig så att han inte orkar med mig längre. för man kan ju inte säga att man inte orkar med någon längre, men att det inte är den personens fel ? right!

Han ville heller inte säga varför så att jag kunde göra ngt åt det.. Allting skulle vara så mkt enklare om jag bara kunde hata honom... men det går inte. jag kan inte hata någon jag älskat så länge.. som jag fortfarande älskar så mycket. efter två år och fyra månader trodde jag att jag skulle få en bättre förklaring än att han inte orkar vara tillsammans med mig längre.. life fucking sucks.

Nej jag tror jag ska ta och gräva ner mig nånstans till det blir vår igen, när solen kommer tillbaka och man orkar ta itu med saker och ting. snälla älskling, inte på hösten. jag saknar dej så fruktansvärt mycket. det svider och bankar. jag vet inte vart jag ska ta vägen, har aldrig kännt mig så ensam...

//carro

1 november

NOVEMBER!
Helt otippat att det skulle gå så fort.. Men nu är det november, igen.

Inatt sov Elsakorven här =), vi var hos Simon fisken på kvällen, spelade TV spel och grabbarna drack öl. Vi fina flickor drack hallon saft och åt ballerina kakor och pepparkakor.

Var hemma vi ett ungefär.

Nu på morgonen har vi gjort scones, som vi inte orkade äta upp.. Så det blev 4st stora sconeskakor in i skafferiet. Så blir det väl middag eller något sånt :P.

image4
Världens bästa kvartet :)
// Carro

RSS 2.0