baby

hade det inte vart för martin igår hade jag aldrig kommit iväg till akuten. jag hade förmodligen inte fått i mig några värktabletter och hade förmodligen haft lika ont idag som igår.
jag älskar dig hjärtat !


nu åker jag till mamma. see ya



//carro

fly away

ännu en dag hemma i soffan.. fast idag känns allting mycket bättre. jag kan sitta ner i mer än fem minuter utan att behöva springa iväg och kissa. alltid något.

i eftermiddag måste jag, trots mitt tillstånd, pallra mig ner till stallet för att göra kvällens sysslor.
ska bli skönt att få röra lite på sig. sen hoppas jag på att kunna köra ki box på onsdag också.

imorgon har jag ingen tid att sitta hemma i soffan och dega. nationella provet i svenska går av stapeln vid halv nio och vi ska skriva till klockan två tror jag. så fem och en halvtimme, sitta helt still och koncentrera sig. kul. jätte kul.
usch och fy. får ta och hoppas på att det går bra. men med tanke på att jag inte ens lästa alla texter i häftet vi fick, så känner jag mig lite körd. får se till att vara i skolan tidigare så man hinner kolla igenom ett par stycken iallafall.

nej, ingen fantasi idag. all min kreativitet använde jag igår för att slippa tänka på smärtan.
nu ska jag kolla sista avsnittet la ink som jag har. buhuu..

//carro

funny day

happ, penicilin i sju dagar = inget festande i helgen.. vi som skulle har våran girls night out.. fy fan. ett tag hade jag så ont att jag låg och skrek och grinade i soffan, helt seriöst. martin har aldrig sett så hjälplös och förvirrad ut förut, stackarn. men morfar kom hit och körde oss till nacka närakut och jag fick kissa i en kopp, konstaterat för mig att det där så minsann inte så kul ut och slutligen ett recept att hämta ut i forum. sen blir det väl till at pula i sig mer ipren så man kan sova inatt.

well well, nu ska martin få datan.

//carro

thanks

universums skönaste grej har inträffat. jag har fått urinvägsinfektion, TACK GUD!

så anledningen till den lama uppdateringen är för att jag inte kan sitta ner i mer än 45 sekunder innan jag måste gå och kissa. sounds nice? you wouldn't belive me.


//carro

parteey

jag har ingen fantasi av vad skriva idag.. så jag lägger upp några bilder från igår.
vart tyvärr inga från krogen igår, för jag glömde min kamera, suck. imorn ska jag skriva om min traumatiska första runda på krogen. det var kul, men en detalj är jag inte helt nöjd med.


































//carro

party

det här blir nog det sista ni hör av mig ikväll. för nu har jag duschat, flyttat bord, dammsugit poch ställt en soffa i köket. värmer nu upp med en cider och hoppas på att det ska bli en grym kväll!

mickis är nu på väg hit för att hjälpa till med resten av förberedelserna. vi hörs imorgon, eller på söndag, beroende på hur kul det blir ikväll ;)

//carro

p&l

ahh, mando diao ska lira på peace and love. det här blir bara bättre och bättre fan vad jag längtar dit. helt sjukt!

//carro

fredag

den efterlängtade fredagen är äntligen här. idag ska vi rocka röv och röja järnet. jag längtar tills ikväll när vi är klara med alla förberedelser och bara kan sätta oss ner och ha trevligt. det värsta med att vara värdinna är att man måste fixa allting.. suck.

men jävlar vad jag är på g idag. tio i sex varjag pigg som en mört och låg och stirrad epå martin tills han vaknade. vi kunde ligga kvar i sängen tjugo minuter innan min klocka ens började ringa. jag börjar undra vad som har hänt med mig. haha.

DN lovade moln igår, det var helt klar himmel hela dagen och idag har dem lovat moln hela dagen och regn ikväll. men när jag ser ut genom fönstret så är det strålande sol. väderprognosen my ass.



morgonens låt med chords och rantoboko.


//carro

den tjugosjätte mars.

pust, äntligen sitter jag ner utan att ha fyrtioelva grejer i händerna.
idag har varit en fixar dag med stort F. det har handlats, flyttats grejer till förråd, lämnat saker till vänner, bakats och fixats. jag och martin har gjort varsin grym insats idag och jag är nöjd med oss båda och våran cheescake och kladdkaka. underbart va!?

sen sp har det ju varit grymt väder hela dagen också. så på lunchrasten gick jag, ida och elin till forum, kollade lite och satte oss sen på en bänk i 45 minuter och solade. hur skönt som helst! könns nästan som om man har fåt tlite färg på kinderna. fast det vore väl vara att hoppas på för mycket.

imorgon är det fredag och äntligen är mitt kalas här. jag och mamma och morfar var idag och inhandlade allt som kan tänkas behövas till ett riktigt brakkalas med alla mina bästa vänner. sen ska vi ut och partaja! fan vad jag längtar tills imorgon!

och nu ska jag sätta mig i soffan en stund.



älskar att när det är sol, för då får jag ha mina megaballa brillor!


elin och ida köpte smootihes på naked juicebar, själv får jag inte dricka dom :(



//carro

citat

nu är jag färdig. som vanligt alldeles för tidigt.. bussen går inte förns tio i, tror jag.
jag har till och med hunnit måla naglarna, haha.

jag måste citera vad en mycket kär vän har citerat en gång. bara för att det är så fruktansvärt sant.


"Allt som jag verkligen vill göra i livet är olagligt, omoraliskt eller så gör det mig tjock."

med det säger jag goddag och hejdå.

//carro

morgonpigg

vad fan är det för fel på min digitala kroppsklocka? jag vaknar vid fyra, fem tiden varenda natt och är näst intill pigg. jag somnar ju om men ändå. sen vaknar jag när martin går upp vid sex och kan inte somna om. jag hade egentligen inte behövt gå upp förns nu. men jag var uppe för nästan en timme sen.. sick.

idag är det torsdag och jag ska inleda dagen med att faila på ett samhällsprov. för jag var alldeles för lat för att plugga igår.
sen när den här skoldagen äntligen är över ska jag möta mamma och morfar för att åka och shoppa inför middagen imorgon. ingen höjdar kul shopping kanske, men kavlitetstis med mamma är alltid kul.

jag pratade med min pappa igår och vi bestämde att han hämtar mig i stallet på söndag också åker vi till farmor och äter tårta då :). hur nice som helst.

nu ska jag klä på mig.


det liksom rycker i hela kroppen när jag hör den här låten. den skriker DANSA!


//carro

..

kan inte komma på någonting som kan tänkas förinta min huvudvärk just nu..

...

facebook är inte så kul längre. inte när man insett att det finns en verklighet och att jag inte riktigt har hunnit ikapp den. folk skriver om vart dem ska resa, hur mycket dem ska festa.. själv sitter jag här. själv. med bara en toalettborste till sällskap.


hängningen är nära nu.


//carro


toaletten 2

jag överlevde mitt fruktansvärda uppdrag. jag bemästrade den onda demon som hade bosatt sig i våran toalett. skönt. nu kan jag sitta ner och göra ingenting resten av kvällen. skriva en lista på vad som ska handlas imorn. kanske fixa naglarna.. eller iallafall försöka få bort färgen som jag fick på händerna på bilden idag.

jag vet inte vad jag ska göra. plugga lite till provet imorgon kanske. fast vad skulle det göra för skillnad?

//carro

toaletten

jag är så jävla trött på att betala för mobilblogg sms som inte kommer fram. what the fuck!

nu gick martin till bilen för att åka och träna och lämnade mig hemma med ett uppdrag. det mest fasansfulla uppdrag av alla... städa toaletten.. *gulp*.. jag H-A-T-A-R att städa toaletten. alltid ser diskutionen om det ut så här

c: pax för att inte städa toaletten
m: du vet att det är din tur, du kommer inte undan.
c: men jag har ju gjort det två gånger i rad!
m: kanske, men när du har gjort det 100 gånger kommer du inte att tycka att det är lika äckligt längre.

där tar min fantasi och mina dåliga ursäkter alltid slut och jag måste skamset loma iväg och städa toalett helvetet.. fy fan.

nej hörrni, jag kanske ska ta mig för att göra det nu, så kan jag sitta  här och tycka synd om mig själv resten av kvällen..


//carro

ännu en års dag till enda.

jäävlar vilken fart gårdagen for förbi med. det var knappt så man hann med, alls.
som tur var lyckades jag ta några bilder.

när jag kom till skolan igår så visste jag att ida, malin och elin hade något lurt på gång. så när jag klev av bussen började jag vrida huvudet åt alla håll för att leta efter lappar, stora folkgrupper, folk med ögonbindlar etc. men när jag klarat mig helskinnad fram till klassrums dörren, i vetskapen om att våran lärare var sjuk. så kikade jag in, så där som dem gör på tecknad film. oturligt nog såg elin mig direkt men jag hade inte behövt oroa mig. för gullungarna hade satt fast tio ballonger på min plats/stol och bakat kladdkaka, tänt ett ljus till mig och skrivit en lapp.

dagen fortsatte i samma anda, det var söta sms, kramar och gratulationer i korridoren och folk som ringde och sjöng. hela dagen höll jag mig fast vid mina tio ballonger (som förövrigt nu ligger under köksbordet). även när skolan slutade och jag mötte upp mickis i forum och tog ikapp lite tid. hon har varit nere på utbildning i lund i över en veckas tid.. så vi gick runt i forum och babblade och skrattade och köpte ett varsit likadant linne i olika färger. det bästa med mickis är att vi inte går i samma skola, och tycker om exakt samma kläder. eller kanske inte det bästa, men bland det bästa.

när jag kom hem var det ingen martin hemma. så jag satte mig med två smörgåsar och en kopp te och tittade på ett avsnitt av la ink. han hade sagt till mig att han skulle till orminge för att gå på biblioteket, dumma, puckade carro.. när han kom hem bad han mig komma ut och hälsa i hallen, varpå snubben drar fram tio stycken röda rosor och jag brast i gråt. jag som aldrig har fått tio röda rosor förut fick ju en mindre chock! de var jätte vackra och helt underbara.

när chocken över rosorna lagt sig åkte vi hem till min mamma. hon och gorillan (mammas kille) åkte iväg och köpte sushi. jätte mycket sushi. när dem kom hem mumsade vi sushi och jag fick paket. ett helt set med bakgrjer! (hur bra som helst tills på fredag!), ett gulligt lypsyl och ett par nya chaps(!!!!!). tur det, för mickis börjde nog skämmas över hur trasiga mina gamla var. men nu har jag ett par helt nya!

vid åta tiden åkte jag och martin hem igen och låg i sängen redan vid hav nio. torrt, jag vet. men har man vart uppe sen fem på morgonen så är det fan tillåtet.
det var min födelsedag i korta drag. nu ska jag möta den här nya dagen som 18åring!




så här fint var det på min plats i fomrsalen när jag kom till skolan :)




kladdkakan var hur god somhelst!



den söta lilla lappen



det var så många ballonger att jag höllpå att flyga iväg!


japp, ballongerna var med heeeeeela dan!



mina underbara rosor, som jag fick av min underbara pojkvän!!



 

//carro


 


vad är det för en dag?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jag överlvede fram till min 18års dag. lyckan är total och jag ska snart ge mig iväg till skolan för att se vad ida, elin och malin har hittat på för djävulskap.

jag väcktes tio i sex av världens underbaraste pojkvän som gick upp tjugo över fem imorse, bara för att laga scones och varm oboy till mig. underbara älskade. sen fick jag sång och paket på sängen.
två stycken presenter fick jag av martin, en låda med mina efterlängtade färgpennor och min parfym (!) som jag önskat mig sen i julas!!! NIICE :D så nu ska jag lukta gott hela dan :).

ikväll ska vi till min mamma och äta sushi. mumma.
nu ska jag möta dagen. vi hörs senare. åhh, jag älskar att fylla år ^^


//carro

helt lugn

tänka sig, har det inte kommit en massa snö inatt? det var väl på tiden, jag började tro att jag skulle få en snöfri födelsedag i år. men nu är jag helt lugn, allt är som det ska.

igår hade vi släkt kalas hos min mammas moster för att fira att jag fyller år. det blev underbar smörgåstårta, chokladkaka, tårta och rulltårta vilket sköljdes ner med vin och läsk. goott. mamma och hennes bästa vän hade gjort smörgåstårtorna, helt grymma!
presenterna bestod av pengar och presentkort. hur bra som helt. fick ihop tillräckligt med pengar så jag kunde betala mer än halva peace and love biljetten till martin och ha pengar kvar.

idag är det måndag och jag ska precis som vanligt till skolan och sen precis som vanligt hämta tjejerna på dagis. så det här blir en helt vanlig dag.


//carro

vafan..

om ett inlägg som heter fjong har publicerats nu, så skulle det ha publicerats igår egentligen. men jag vet inte riktigt vad som hände.

ni ser helt rätt när ni kollar var klockan är när jag skriver det här, helt rätt. jag vaknade vid fem i sju av att martin satt på sängkanten. " jag kan inte sova, är det okej om jag sätter igång din data och tippar?" suuck, ja okej då, bara för att han är så söt.
på den vägen är det, jag kunde inte somna om när halvnakna lilla martin sitter vid min data 35 centimeter från mitt huvud. till råge på det sken solen hur vackert som helst in genom gardinerna.

jag måste ut till stallet redan vid nio tiden idag, eftersom mitt släktkalas börjar vid tre. (det som jag fick reda på igår..)
och underbara martin kör ut mig hela vägen till hästen på ingarö och väntar medans jag rider och kör mig sen hela vägen tillbaka hem. det ska han ha en applåd för. tack hjärtat!

nu håller han på att fixa frukost till mig ute i köket, ska smyga ut och se vad det blir.
vi hörs senare.


martin förra sommaren. han hatar den här bilden. tycker att han ser "spinkig och klen ut"
haha fåfänga.


//carro

fjong

happ.. jag tappade lusten till allting nu. har ingen lust att åka in och köpra black jack, ingen lust att göra någonting. jag vill bara sitta hemma och vara arg och upprörd tills martin kommer hem och kan få höra hur arg och upprörd jag är.

tackar ödmjukast för en överflödiga informationen som strömmar in här. ironi.

//carro

sick and tierd

ibland känns det som om jag bara slösar min tid på att försöka vara engagerad och hjälpsam. för när det väl kommer till kritan och gäller mig, så är det ingen som engarerar sig eller hjälper till ett jävla skit.

ja vi ordnar ett födelsedagskalas, också glömmer vi att bjuda födelsedagsbarnet, jävla kaos.


//carro

sea of madness

jag känner mig ensam. jag har inte tagit upp ritblocket ännu, utan bara vässar pennorna. så jag sitter här helt ensam och lyssnar på iron maiden och drömmer mig tillbaka till förra sommarn när vi stod och hoppade på stadion.. ååh, underbara sommarkväll.


//carro

700 slag

jag är förbannad. jag är förbannad på att vissa människor inte kan låte bli andra människors saker.. igår fick martin reda på att hans bil, som hans pappa hade förtillfället, har blivit stulen. polisen hade ringt till hans pappa och sagt att den stod i henriksdal med krossad fönsterruta. martin och co åkte dit igår och så att dem snott bilstereon och baslådan. idioterna till tjuvar stal bilen för att kunna ta stereon som ibte var värd mer än 500 spänn.. lyckad kupp.

iallafall så har det här gjort att martin inte kommer att vara hemma på hela dagen idag heller.. och jag åker in och lirar black jack vid halv två tiden. kul.

appropå blacka jacken så fick jag testa att deala på riktigt igår! när det var folk som ville spela med pengar och som vi inte kände. min puls låg på typ 700 slag i minuten, jag kallsvettades och skakade nästan. shit vilken press.. det där kommer ta ett tag att vänja sig vid tror jag.. precis när man tyckte att man fått in klämmen på allt så avancerar man en nivå och inser att man är tillbaka på ruta ett igen.
men va fan, jag SKA bli grym på det där.

efter black jacken gick jag och ida och hämtade ut våra biobiljetter, åt två cheesburgare på mcdonalds, köpte popcorn, stod i toalett kön och gick tillslut in och satte oss i salongen och såg män som hatar kvinnor. visst visst hade jag hört att den skulle vara så jäääävla grym och bla bla bla. men jag brukar inte gilla sånna här filmer. men den här.. HUR GRYM SOM HELST! noomi rapace är hur jävla ball som helst. jag och ida kom fram till att vi vill vara som henne.. jaa, ha tatueringar, stentuff attityd och köra motorcykel.
nej, den här filmen tycker jag alla ska se. även om det var vissa partier i den som var riktigt jobbiga att se..

när jag väl var hemma sen vid nio tiden satt martin i soffan och tittade på tv. vi såg hundtricket på ettan innan vi gick och la oss vid kvart i tolv. jag kunde inte somna förens vid två tiden och vaknade efter det en gång i timmen. ingen höjdar sömn inatt med andra ord!
jaja, nu ska jag kolla la ink och teckna lite.. det kliar i fingrarna.



//carro

medel(ålderspass)?

när jag och ida klev in i salen som medelpasset skulle hållas i sänkte vi medelåldern med 50 år, minst.. det var bara gamla tanter, med några få undantag då.. men det var ändå jobbigt, och jag kände av att jag tränade bröst och triceps med martin igår, jesus christ..

men efter att ha tryckt i mig två korvar med bröd och tagit en dusch är men åter den människa man brukar. så jag ska väl försöka få på mig lite smink och föna håret innan jag beger mig ut på black jack äventyr inne i staden idag.

som en god fortsättning på dagen bjuder jag på en av mina favvolåtar just nu.
rammstein med sonne.


tyngre blir det knappt!



//carro

homie day

aahhh, underbara lediga dagar! jag gick upp vid åtta tiden och åt frukost och placerade mig i soffan med LA ink påslaget, sen har jag inte gjort något annat till nu. hur skönt som helst. anledningen till avbrottet är för att jag ska ner och köra ett medelpass med ida innan vi åker in till stan. det står black jack och bio på schemat idag. mycket bättre än svenska och naturkunskap, tycker jag.

jag får en sån jävla kreativitets kick när jag glor på la och miami ink, så jag måste ta fram mina block och tecknar pennor nästan på engång, hah. men det är bara kul att få rita av sig lite ibland. speciellt idag när jag verkligen haft tid också.
fast bilden blev inte riktigt klar.

anyhow, nu ska jag ringa upp martin och göra mig klar för att gå ner till gymmet :)
vi hörs!


//carro

housewife.

det är bara en tidsfråga innan dem ringer från desprate housewives och vill ha med mig.. sen jag kom hem från skolan har jag förberett middagen, diskat och ska nu ner till tvättstugan. eller jag skulle gått ner nu, men martin hade glömt lämna kortet till tvättstugan hemma, så han kommer och möter mig vid tvättstugan vid fyra. suck, ingen ordning på honom inte.

provet gick galant. egentligen hade jag nog mest tur, för jag hade kollat på rätt grejer i boken imorse, som tur var!
men det gick iallafall bra och nu har jag HELG! underbart va?!

och nu skiner dessutom solen som attan, dock är det nästan minusgrader ute, men vad gör det när solen skiner :D?!


the new me?!


//carro

halleluljah




jag önskar er alla en trevlig dag men en av världens coolaste låtar :)







//carro

en bra dag

sista dagen innan helg! yes, ni läste rätt, imorgon är det studiedag. vilket underbsart påhitt det är egentligen.
dagen till ära lyser även solen och jag var pigg som en mört när jag vaknade vid kvart i sju.. eller rättare sagt sen martin väckte mig vid kvart i sju fast jag inte hade behövt gå upp förns nu typ. men nu har jag redan ätit frukost och har börjat fundera på att klä på mig..

det bli ingen ridning för min del idag heller. när jag kommer hem från skolan ska jag tvätta och fixa innan jag, ida och martin ska ner till gymmet och träääna. sen har vi ju det där jävla engelska provet i eftermiddag..

men det orkar jag inte bekymmra mig om nu, för idag ska bli en bra dag!


//carro

helkörd

precis vad jag är, helkörd. jag lyckas skjuta upp precis allt till sista sekunden. den här gången är det engelskan. jag som verkligen behöver få godkänt på det här provet. men jag är så osugen på att plugga nu, ändå har jag gjort det i typ 45 minuter. tur att inte martin är hemma, då får man aldrig något gjort, ja mer än att pussas och kramas alltså..

iallafall så börjar provet i samhällsekonomi kännas obehagligt påtagligt också, det skall göras torsdag nästa vecka. suck och stöööön. vi försökte verkligen plugga lite samhällsekonomi på sam lektionen idag men det är ju så jävla tråkigt.. så jag lekte lite med min kamera istället, tränade fotografisk bild, höhö..

nästa vecka SKA jag fixa att plugga till provet, jag bara ska klara det..

i övrigt köpte jag mina perfekta skor idag, och dem var precis så perfekta som jag trodde. ska ta kort på dem någon dag. om jag orkar. sen tröstade jag en martin som hade universums värsta dag och sen lagade vi middag ihop och spelade sen lite black jack innan jag klev ner till ki boxen.
nu väntar jag på att martin ska komma hem från fotbollen så jag kan duscha någon gång, börjar bli lite äcklig här borta...


samhällsekonomi, sugen någon?



så här glad var jag för att det var sol idag..



ida ser aldrig smart ut när hon förklarar något..
och elin ser aldrig smart ut när hon försöker förstå något..



en kisse som hade fattat vad man har solen till. här sitter han och solar som en galning.



//carro

have a nice day

nu är jag klädd och målad och ska nu plocka fram min underbaaaara solglasögon, sätta dem på skallen och sen ge mig ut i detta underbara väder.

ha en bra dag :)


//carro

goodmorning sunshine!

för första gången på hur många veckor som helst stämmde det som stod i tidningen om vädret, och vilken lycka att det faktiskt gör det. för min personliga värderrapport idag skulle vara: det är soligt som fan och helt tillåtet att bära brillor hela dagen, även inomhus!
jag älskar mina solbrillor..

mina vader värker, jag måste köpa nya skor att träna i innan mina vader får nog och lämnar min kropp. vilket inte skulle vara någon höjdare.
när jag igår kom hem från skolan lagade jag till middagen på en gång, kycklingsallad och när martin kom hem fjantade vi runt en stund innan vi gick ner till gymmet.
på väg ner till gymmet konstaterar martin att det är st patricks day och att han självklart måste få dricka en guinness efter maten.. suck, alla dessa dåliga ursäkter för att få hälla i sig en öl. varför inte sa jag, men då ska jag också ha en. martin hajjade till och tittade på mig, funderade två sekunder ryckte på axlarna och sa alrigth, men då måste du lova att dricka upp hela!
så efter middagen och duschen drack jag och martin en varsin öl och åt mazariner. dock fick jag en heiniken eftersom jag är så kinkig och inte riktigt tycker om öl. något man kanske måste lära sig att göra nu. suck. jag får öva!

japp, annars så är det onsdag idag, jag går pisslänge i skolan och det är fisk till lunch (tur att jag är den ända i hela skolan som tycker om fisk). efter skolan ska jag äta middag och sen träna kibox.

igår när vi var i centrum och handlade tvingade jag martin att gå in i skoaffären som ligger där, en affär som man har underskattat, totalt. jag hittade mina drömskor där, precis sånna som jag letat efter, in i minsta detalj. så jag ska gå ner och köpa dem någon dag i veckan, idag eller imorgon. helt underbart vilken guldgruva!



martin kör sexypose med sin älskade guinness och sitt utslag på armen.



//carro

ut i betongen

nu är jag redo att möta dagen. alldeles snart ska jag ge mig ut i betongvädret till bussen.
form heter första lektionen, vilket är lite sådär med tanke på våran brutala håltimme efteråt, men idag gå den åt till att plugga plugga plugga.

vi hörs senare


//carro

godmorgon tisdag

jag såg ut genom fönstret när jag åt frukost för en stund sen och insåg att himlen idag har samma färg som betongen på husen i vårat lilla förorts kvarter, grått, riktigt betonggrått. sen så ligger det som ett tjockt dis av fukt över allting och får det att se ännu gråare ut.
men idag så stör det mig knappt, jag känner inget obehag till det här tråkiga vädret, som jag i vanliga fall borde gjort..
jag känner mig så lätt, som om något har lyfts bort från mina axlar och seglat iväg. jag tror att det var lite av min stress i två veckor som försvunnit. skönt, då har jag en sak mindre att oroa mig för.

idag är det tisdag och bara en vecka kvar tills jag fyller år, det är nog det största som har hänt sen jag lärde mig att torka mig själv.. vilket var ett tag sen.
det ska bli lite spännande och lite tråkigt. jag har börjat inse att det är dyrt att vara vuxen. bara biljetterna till gotland skjöt i höjden med flera hundra kronor, bara för att jag fyllt 18 när vi åker. förra gången vi var där kostade det 80 kr för mig tur och retur. nu ligger det väl på 500-600. det är dyrt att vara vuxen.


det var ett tag sen man kunde gå klädd så här utomhus. bilden är suddig och från rhodos.
 men ni hajjar grejen.


//carro

var är martin?

idag har jag försökt blogga upprepade gånger med samma resultat, inget alls. internet ha tagit ledigt här hemma och dess vikarie är inge vidare..
men nu hoppas jag att det funkar!

sedan sist har jag vart i skolan, vi hade foto, fick gå en halvtimme tidigare, kommer till matten och så är läraren sjuk så vi gick från lektionen och sen hade vi ingen fittkunskap, så jaaa... vi slutade vid tolv. inte mig emot som åkte hem och försökte plugga och blogga, tji fick jag när internet fuckad ur och nytändningen till att plugga falnade snabbare än den börjat glöda, det vart inte mycket gjort, eller jo, jag tecknade, drack två koppar te och såg två avsnitt av la ink.. men inget plugg dock.

efter några timmar av sölande här hemma packade jag på mig paltorna och åkte till dagis för att hämta tjejerna. vi gjorde oss ett äventyr och gick till en lekpark och gungade i tio minuter, sen var det bara att gå hem igen, stora tjejen vart kissnödig. en timme tog äventyret, benen går inte i någon höjdar fart på de där små. sen vart det lite film och fika mys innan mamma och pappabarnvakt kom hem och jag lättad kunde ge mig av hemåt mot martin korvstroganoff, mycket gott! när maten var slut och tallriken slickad hade jag turen att vinna disken (lucky me!) för att sen vara arg en stund innan jag gick ner och mötte ida och erika på gymmet för ett puls/medel pass, lika svårt och lika kul som vanligt.
vi är så fruktansvärt dåliga på det där att det förvånar mig att dem inte slängt ut oss ännu.. jag hittar på egna rörelser ibland, eller aa, mest hela tiden, bara för att inte stå still och se ut som ett fån, det är bättre att se ut som om man försöker men gör jävligt fel.. eller?

martin skulle varit hemma för en halvtimme sen och jag börjar bli lite orolig nu, tänk om han inte kommer hem och ser att jag äntligen fått tummen ur röven och flyttat alla mina kläder till min nya graderob..! what a disaster.

//carro

måndag

jag var pigg när jag vaknade vid kvart i sju imorse när martin gick till jobbet.. och ändå lät jag mig själv somna om och vaknade när min klocka ringde vid halv åtta, låg kvar till kvart i och gick sen upp och åt frukost. nu sitter jag här helt färdig att gå till bussen och det är som vanligt en halv timme kvar tills den går..

det känns som om det här kan komma att bli en helt okej dag faktiskt, eftersom jag vet att idag är den ända dagen på hela veckan som jag kommer behöva jobba. eftersom jag tagit ledigt från stallet hela veckan.
så det är bara att passa tjejerna den här och nästa vecka, skönt va ! ?

vi hörs senare :)



//carro

worlds greatest

jag vill säga godnatt och att jag har världens bästa och mysigaste pojkvän som jag älskar mest i världen :) <3


//carro

byxdress

hur fan gör man om man blir kissnödig när man har en byxdress på sig? kissar man på sig, eller måste man klä av sig helt bara för att gå på toaletten? jag fattar inte grejen..



//carro

söndag

söndag, vanligtvis en av de värsta dagarna i veckan, för man vet att imorgon börjar skolan igen. men idag känns den inte tung och tråkig, alls faktist! för jag får skjuts till gustavsberg av martin, där plockar emma upp mig och vi åker ut till stallet en stund.. och nu på morgonen har vi hunnit vakna äta frukost och vart i forum (!) tro det eller ej.

anledningen till det mycket tidiga besöket där var för att martin inte kunde hålla sig från att köpa en jacka han sett där, haha. så vi var där fyra minuter innan allting öppnade.

igår var jag och ida inne och lirade black jack, det gick hur bra som helst!  jag fick mycket beröm och dem tycker jag blivit duktig! sen ska man ju lära sig att jobba under press.. men det är ju sånt som kommer.

efter black jacken tog jag och ida en vända på stan, jag köpte en ny väska och sen dreglade vi runt lite i affärerna på drottninggatan, man önskar ju att man var rik...

nej nu ska martin låna min data :)


//carro

fredag den 13:e

om tjugo minuter var det tolvtimmar sen jag gick hemifrån och jag är helt jävla död!
först skola hela dan, sen in till stan för att köra black jack i två timmar, sen träffade vi mickis och pernilla och så gick vi runt i stan med dem en stund. sen gick jag och ida ner till kungshallen och tröck i oss middag, jag har typ aldrig varit så här mätt förut..
och ändå var jag på väg in i köket för att kolla om det fanns något att äta på i kylen.. ibland asså.

jag hann möta martin i portdörren och få en puss innan han skyndade iväg till bilen för att åka till ingarö och träna fotboll till klockan nio ikväll. jag fick i uppdrag att komma på en bra film som vi ska se när han kommer hem.
han har tjatat om att få se stepbrothers i över en månad nu, så den får det bli :).

för övrigt så överlevde jag andra fredag den 13:e i rad detta år, hur bra somhelst. men för säkerhetsskull så tog jag med mig kameran för att dokumentera dagen, bara ifall att jag skulle råka illa ut eller dö.. så jag lägger upp lite bilder.





dagen började hemma och jag var het överlycklig över att det var sol så jag kunde ha mina cooola brillor ! :D




vi hade naturkunskap och fick lära oss om hjärnan, jag var as grym och lärde mig massa ord.
fråga inte varför men det var en labb vi gjorde.




ida diggade inte skolans mat idag...



så hon drack mjölk istället, något som jag inte riktigt vet vad elin tyckte om på den här bilden..




på luchrasten var någon dum nog att ge mig en ballong.. dagen misstag.




sen ÄNTLIGEN slutade skolan och jag och ida åkte in till stan för att lira black jack.



nej hörrni, nu ska jag krypa ner i soffan.

//carro

black jack

nu sitter vi äntligen och väntar på att sista lektionen ska dra igång..
när det är slut ska jag och ida in till stan och lira lite black jack och sen gå ut och äta. mickis och pernilla kommer kanske och hälsar på oss när vi spelar, hurray!

när vi lirat och ätit ska jag hem till martin och krypa ner i soffan och hoppas på att han kommit hem från fotbollen, vem lägger in en fotbollsträning på en fredags kväll?! mongon.

anyhoe, nu ska jag redovisa min affisch ;)

//carro

sooool!

det är sol det är sol DET ÄR SOOOOOOL!
jag ska chansa idag och ta min skinnjacka och hoppas på att inte frysa ihjäl, jag kommer förmodligen ångra mig, men jag bara måste få ta ut min godning nu :). mina balla brillor hänger såklart på!
nu ska jag möta världen, vi hörs!

//carro

before tomorrow comes

freeeeedag! :D
det är lika kul att vakna varje fredag, man blir glad bara av tanken på att det om några timmar är helg, helt underbart.
efter skolan ska jag och ida in till stan och köra black jack ett tag och efter det ska vi äta middag ute någonstans, vart har vi väl inte riktgt spikat ännu, men något riktigt gott får det bli, eftersom man inte är ute och äter så ofta längre.

i skolan ska vi redovisa filmaffischen på fotolektionen, öva inför nationella proven på svenskan, jag kommer nog att få börja på min te kanna i formen och naturkunskapen har jag ingenaning.

sen har jag två saker spikad inför framtiden, för det första har vi bokat biljetter till gotland i påsk, och sen så kom peaceandlove biljetterna hem igår :D !!!!



visby i höstat, hoppas det är lika vackert på våren :)



JAAAAAAAA! nu börjar det bli verkligehet :D


//carro

torsdag

äntligen äntligen torsdag, fy vad den här veckan har rejsat förbi. idag börjar inte jag förens 11.50 och har därför legat hemma och agit det lugnt hela morgonen. bland annat har jag läst nästan halva boken till f ittkunskapen, känns skönt att ha läst klart den så man har en uppgift mindre att oroa sig för med alla prov som kommer nu.

efter skolan ska jag hem till mamma innan jag ska ner till stallet. fråga om jag får sy in den där snygga jeansjackan ;) hoppashoppas..
så att jag har den klar tills det är dags att ta fram jeansjackor och tygskor och allt som har med vår att göra, haha.

nej hörrni, nu måste jag till bussen.

//carro

later alligater

klädd och klar, nu ska bara skorna och jackan på innan jag är redo att möta snöodjuret på vägen till skolan.
jag börjar inte förens vid nio men tar den vanliga bussen om det skulle ta lika långtid till skolan idag som igår. för igår tog det över 45minuter att komma fram. och tjugofem minuter mellan ormnige och björknäs, en bit som i vanligafall tar max fem minuter med buss. insane, men så är vädret.

nu ska jag gå till bussen.

//carro

ruttna ägg?

idag har jag prov i idrott och hälsa. inget jag är särskilt väl förberedd på.. men det får väl gå an, det mesta har vi ju faktiskt tagit upp på lektionerna, hoppas jag. sen har jag seminarium i samhälsskunskap imorgon och i helgen ska jag plugga till engelska provet som vi har nästa torsdag. brrr, jag ryser vid tanken på hur mycket jag har att göra nu. dessutom fick vi massa grejer till våra nationella prov i svenska B igår. två häften med ca 40 sidor i varje samckade våran lärare upp på bänken "varsågod, det här ska vara utläst och inlärt tills på fredag, plugga på det som om ni skulle ha det på ett prov!" VA!? den enda tanken som snurrade i mitt huvud var: vet du hur mycket jag har att göra nu?

så jag vart i panik tvungen att avskriva mig från två veckor nere i stallet.. vilket innebär inget jobbande och inget ridande. jag vill gråta. men på torsdag kan jag iallafall rida..

det blir till att planera in pluggandet ordentligt nu de kommande veckorna, så ikväll ska jag göra ett "pluggschema" som jag måste följa. annars kommer det inte gå så bra för mig den här månaden, och jag har verkligen inte råd att förlora betyg i några ämnen. fy fan vilket jävla helvete.


här är iallafall något som piggade upp mig en mörk morgon vid köksbordet.

this is just sick! säger ju att ni killar är lite snuskiga ibland!


//carro

onsdag

det snöar fortfarande.. jag kan inte förstå vart all jävla snö kommer ifrån, förnu har det snöat nästan oavbrutet i ett dygn, helt sjukt.
så jag börjar fundera på om gud håller på att ställa i våren, den jäveln.
det ända jag kräver är 25-30 grader och sol, är det för mycvket begärt i början av mars?!


i sommar ska vi headbanga till dessa hjältar :)


//carro

WWEEEEEEYY!

peace and love biljetterna är nu på väg hem i brevlådan! kunde jag har varit lyckligare? kanske inte! hah.
nu jävlar borlänge, i sommar kommer vi och rockar satan.


gissa vad jag ser framemot mest ;)


//carro

byebye

nu ska jag klä på mig för att sen pulsa ut i snön och försöka kriga mig ner för backen till bussen, fy fan vad jag inte har lust att gå ut nu.
som gräddet på moset ska jag jobba ikväll också, vilket innebär att jag kommer få bära vattenhinkar och springa ute med hästar och annat löstfolk hela kvällen. hipphurray!
så se framemot en butter carro idag, för sånna här dagar är inte mina dagar.
nu ska jag sätta på mig skorna och ringa martin för att klaga hela vägen till skolan.

godmorgon världen!

//carro

tisdag

med exakt två veckor (14dagar) kvar till min födelsedag flödar nostalgin av allt som varit och allt som inte kommer tillbaka.. 18 år, då är man ju vuxen. är man det? eller är det bara något man intalar sig själv för att det inte ska kännas så hemskt att slå sig fri från mamma och pappa, att testa vingarna på egen hand. själv kan jag inte se att det kommer bli några större skillnader i mitt liv mer än att jag kommer få betala min mobil räkning själv och att jag får gå ut på krogen. för jag menar, mina vingar, dem testade jag för länge sen..


måste man byta te mot kaffe? måste man lära sig dricka rött vin?
 aldrig. jag stannar nog som jag är.

//carro

this good sober..

suck jag gick upp för 50 minuter sen och kikade ut genom fönstret på väg in i badrummet och möttes av snöoväder och sju meter snö.. igår var ju nästan all snö borta, när ska det här taslut? det är inte kul att mötas av den synen var och varannan morgon när man gått runt och hållt tummarna för vår i några veckor. jag vill plocka fram skinn- och jeansjackorna, tygskorna och helst av allt jeansshortsen. när fan ska jag få göra det?


underbart va? (sajk)


//carro

bara så ni vet!

aldrig har jag tjaffsat och bråkats så mycket med någon jag älskar, men jag har heller aldrig förstått mig på och fått ta del så mycket av en annan människa. efter varje litet tjaffs, om det så handlar om att det är hårspännen på handfatet, så blir jag bara med och med kär i mitt hjärta.
livskvalitén höjs om man får gnälla lite på varandra ibland tror jag, för visst är det underbart att bkli sams sen?!

//carro

hero of war

ååhh, känslan av att vara helt nyduschad och nytränad, fräsch och fin, nu mår man bra. speciellt som jag vet att martin kommer hem från fotbollen närsomhelst. han sa att han nästan (fast bara nästan) blev tårögd när han läste vad jag skrev om honom igår. det tyckte jag var hur gulligt som helst.. sen låg vi och kramades alldeles för länge när jag kom hem, så vi fick laga och äta middagen på typ en halvtimma, sen mådde jag illa på gymmet för att jag inte hunnit smälta maten, livet är hårt...


//carro

nudå?

ååhh, då sitter man på fittkunskapen igen.. och åter igen så sitter vi och ska leta bilder till något som jag absolut inte förstår.. så jag sitter och bloggar och smsar med martin istället. vilket jag känner ger mig mer än att sitta och leta efter bilder att gnälla på för att kvinnorna ses som sexobjekt och blir förnedrade. jag borde nog blivit man tror jag..

va fan ska jag göra nu då? fantasin tryter och jag börjar bli trött i skallen, hoppas att jag kanske får gå lite tidigare.

ska iallafall hämta tjejerna vid fyra och sen ska jag hem till martin innan jag ska ner och träna :). en helt vanlig måndag helt enkelt.

//carro

tio minuter ...

tio minuter sen vart jag, och jag hade min filmaffisch klar så det gjorde tydligen inget att jag var sen.
efter skolan ska jag hämta tjejerna och sen ska vi träna puls/medel ett par stycken. skönt att få röra lite på sig.

sen blir det väl bara till att sätta sig och fortsätta plugga till idrottsprovet som vi har på onsdag. jag har aldrig riktigt hajjat grejen med att ha prov i idrott.. det är ju ett praktiskt ämne, bättre att man presterar på lektionerna än på papper.
men det är väl bara att gilla läget och göra sitt bästa.

nu ska jag göra något, för ovanlighetenskull. haha.

//carro

kul

hur jävla dålig är inte jag? klockan ringer halv åtta och jag sätter på snooze och sen ringer den igen och jag gör samma sak, fast sen stänger jag av snoozen för att jag tror att jag ska lyckas komma upp ur sängen. men nej, jag vaknade för tjugo minuter sen. bra carro.

nej, jag har lagt in bilden på min filmaffisch på fick minnet och håller på att ladda ipoden, nu är det bara frukost som smink som saknas innan jag är redo att möta världen.

//carro

guess what

vet ni vad jag ska göra? plocka fram mina saltapinnar och sätta på bolt. för nu är inte martin hemma och då kan jag se den ;)

//carro

underbart

det är så mysigt att sitta och läsa inlägg från mars förra året när jag och ida höll på att lära känna varandra som bäst och jag låg hemma i två veckor med utslag över hela kroppen, när elsa och alla andra mysiga tjejer firade min födelsedag hemma hos mig med min rosa tårta..
fast ändå ryser jag vid tanken på mars förra året.. för mig var det en av de värsta månaderna i mitt liv. när nederlaget efter att ha blivit sårad och lämnad på ett så grymt och förnedrande sätt började sjunka in, när man insåg vad man hade förlorat för att aldrig få tillbaka.
men sen i slutet av mars dök min hjälte upp, min räddare. min riddare klädd i skolsken som hoppade av sin vita springare och tog med mig ut på äventyr som jag aldrig trodde att jag skulle få leva med i. han tog med mig till platser bortom alla andra världar, han visade mig den bästa världen och den bästa tillvaron av dem alla, han visade mig glädje och ljus. han kom med sommar och sol, han kom med kärlek och värme. och kunde han ha kommit lägligare? det var som om han såg att jag stod längst ut på kanten och vajade för att falla, men att han, i sista sekunden, tog mig om min midja, såg mig in i ögonen och sa att jag var allt han ville ha, allt han behövde och och att han älskade mig.
sedan dess har jag varit hans prinsessa och tillsammans ska vi utforska vad världen har att erbjuda oss och vi ska göra det tillsammans.

för han är så underbar, min heta jälva sexiga jävel... så underbar och så min.



för det är du och jag, jag och du och jag tycker det är bra.

//carro

ensam

helt solo i lägenheten, bara mig själv och datan som sällskap.. martin är och spelar match och är nog inte hemma förens vid elva tiden.

jag och emma var ute i stallet men tog det ganska lugnt med hänsyn till hennes brutala baksmälla. så jag var hemma igen för drygt en timme sen och har hunnit äta upp resterna från kycklingsalladen vi åt igår. gott och välbehövt, had einte käkat något sen lunch.
nu sitter jag och lyssnar på en av världens bästa låtar. och snart ska jag försöka plugga lite till idrottsprovet som vi har på onsdag, om jag orkar.



hero of war - rise against

//carro

walking dead.

goddag vänner!
nu är har jag pallrat mig upp ur sängen och ätit en låååång och mysig frukost med martin. nu ska jag bara vänta tills emma vaknar till liv så vi kan åka ut till stallet någon gång, hon hade tydligen en rätt så hård kväll igår.

själv vart jag och ida iväg lurade av allas våran moa till jävla sätra... tjugo minuter från slussen rakt ut i förorten och när vi kom dit möttes vi av något som jag och ida uppfattade som obehgalig situation. en hel lägenhet full med utlänska killar i typ tjugofem års ålder, fulla och rökandes inomhus. det första dem gjorde när vi stod utanför dörren var att syna oss uppifrån och ner och sen hånflina och prata med varnadra på deras språk samtidigt som dem kollade äckligt på oss, så jag sa att jag hade astma och inte kunde gå in i lägenheten. alla köpte det och vi la benen på ryggen och åkte tilbaka till nacka. vid halvett kom vi fram till martins kompis och där stannade vi till kvart i tre någon gång.

en helt okej kväll, lite seg bara. men vi träffade mer folk än jag träffat på länge :).

nej nu ska jag och martin kolla på animal planet, våran favorit kanal! hah.


//carro

go hard or go home

imorse gjorde klart filmaffischen, sen var jag och ida inne i stan och tränade black jack.. och nu har jag och martin ätit kycklingsallad till middag och senare ska jag över gräsmattan till moa och hitta på något kul. vi vill bli fulla och odrägliga, vi får se hur det bli med den saken..

nu ska jag tvätta min baconskalle så jag slipper skämmas när jag kommer till moa. vi hörs !

här ska ni få en smygtitt på min filmaffisch ;) enjoy.



beat that motherfucker!


 

//carro

go hard

att detvar tyst från min sida igår berodde på att dagen var full av saker att göra. jag och martin var och tränade, handlade och hade sen besök från norrland. min moster och hennes snubbe var här och fikade till halv tio, vilket resulterade i att det blev bullar och bakelser till middag, hah. gott men ack så onyttigt.
nu sitter jag och sliter med min filmaffisch som aldrig vill ge sig.. jag vet verkligen inte hur jag ska göra med den, jag har kommit en bra bit nu, men plötsligt dog kreativiteten ut. synd.. men jag ska nog lyckad mecka ihop något, martin får komma med idéer när han kommer hem från gymmet.

annars då? jag och ida ska in till stan och köra black jack idag, har fått reda på att jag kommer få börja jobba redan i april (hjälp!), så nu gäller det att köra hårt om man ska lyckad med det här. vilket jag hoppas att jag gör.. men känner jag mig själv så kommer jag inte att ge upp iallafall.

nu ska jag surfa lite filmaffischer och se om jag kan blki inspirerad.


här har ni bilden som kläckte idén till min affisch, och sen martins lysande namn på den.
men mer om det när den är klar.




 

//carro

sliten

jag är trött och sliten, jag har inte skrivit klart svenska talet, för jag förstod verkligen inte vad jag skulle skriva. jag får ursäkta mig så mycket imorgon.. eller stanna hemma.

det har inte vart någon toppen dag, men vi slapp engelskan, jag fick bulle hos mamma och det gick ganska bra att rida. nu är jag sliten och ska krypa ner i sängen med min pojkvän.

vi hörs imorn!


//carro

fittkunskap

jävla balle.
jag har fittkunskap och vi har skrivit ett arbete i flera veckor.. och vad upptäcker jag nu?! att jag raderade det när vi hade tema vecka för att jag behövde med plats på mitt konto.. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
så nu måste jag väl antingen skriva om det eller hitta på en jävligt bra ursäkt för det här.. jävla skit. jag orkar inte.

aja.
efter skolan ska jag till mamma och sen ska jag ner och rida. så vi hörs  väl när jag kommer hem ikväll :).


//carro

grej of the day, snor

idag hände det en sån där grej of the day grej..

imorse när jag klev av bussen hostade jag till och kände att jag fick slem i munnen, ni vet så som man kan få när man har varit förkyld ett tag, och uppfostrad som jg är så satte jag handen framför munnen när jag hostade. jag spottade ut slemet ur munnen och rör sen på fingrarna och upptäcker till min fasa att det är slem på hela min hand...
jag försöker lite diskret torka handen på jackan men inser precisnär jag torkat av handen vad det var för något som faktisk kommit ur min mun.. juste, snor! fräääscht. när jag gråtit lite inombords tar jag tag i min ipod och upptäcker att den är kladdig, självklart hade jag hållt den i samma hand som jag höll för munnen.. smart.

när detta hände vart jag bara tvungen att berätta för elin och ebba vad som hänt och efter det så har jag berättat det för alla jag träffat idag. inklusive martin, vid matbordet.

//carro

fitt- kunskap

mätt i magen. blodpudding blev det idag. nu är jag mätt och ska lägga mig ner och läsa lite i fitt-kunskaps boken. glömde att jag har ett prov i idrott nästa torsdag också. så ännu en grej på listan. tur att jag tog med mig kalendern till skolan idag. den han inte följt med på ett par veckor nu, men just idag tog jag av någon underlig anledning med den. det är väl ödet antar jag. hah..

nu ska jag läsa innan jag ska ner till gymmet :)


//carro

kli

aaaaahhhg, jag vill teckna, det kliar i fingrarna... jag vill inte plugga mer nu :(.

tur tur tur att jag snart ska börja laga mat. för nu börjar jag bli hungrig också.

//carro

dead and gone

vet ni vad jag precis hörde på radion? den här, som jag febrilt försökt fått reda på vad den heter. nu vet jag :D





//carro

snarton

idag slutade onsdagen tidigt för det vart något krångel med våran bildlektion. så nu är jag hemma och har pluggat en stund. vi ska ha muntlig framställning i svenska på fredag så jag ska skriva klart den idag. sen har vi muntlig redovisning av naturkunskaps uppgiften vi har hållt på med i några veckor nu, imorgon. sen har jag seminarium i samhällskunskapen nästa vecka, och sen vecka 12 har vi mega stort engelska prov med fyra miljoner glosor och vecka 13 har vi samhällskunskaps prov, även det MEGA stort och som grädden på moset fick jag en bok som jag ska läsa ut på kvinnligt och manligt ( eller fitt-kunskapen som vi nu kallar det ) i måndags, hipphurray! så jag ska säga upp mitt liv i några veckor så jag hinner plugga till allt.
nej men nu ska jag verkligen ge järnet dem sista månaderna, så att jag kan utöka min samling med VGn och göra mamma glad och stolt. fast matten är jag glad om jag får g i.

det jag vill ha sagt är att jag kommer slita röven av mig i några veckor framöver och hoppas att bloggen inte bli lidande.
nu ska jag försöka göra klart den här skiten som ska vara klart så jag hinner träna box ikväll. vi hörs.


det är bara att bita ihop och påminna sig om att sommaren snaaaart är här.
plus att jag är snarton (snart-arton) haha.


 

//carro

tisdag

ännu en dag i mängden har förflutit och jag ska alldeles snart krypa ner i sängen med min älskling.
det blev inget stall idag, mamma tog all min tid och jag är alltid där för att hjälpa till, för det är ju nu som jag behövs.

annars har det varit en helt vanlig tisdag, med håltimme och en sväng i forum som slutade med ett par nya leggins och två linnen.. sånt som händer, sånt som behövs. sen efter mamma så har jag duktig som jag är läst ut min svenska novell som jag ska skriva ett tal om imorgon. sen måste jag plugga naturkunskap också. men det är morgondagens bekymmer, som jag inte behöver oroa mig över nu. en dag i taget.

nu ska jag sova.

//carro

färdig

nu är jag klar för att gå till skolan.. men det är en timme kvar tills bussen går.
varför är jag alltid så jävla snabb ;)?

haha, nu hinner jag spela sims!

//carro

måndag

godmorgon!
idag är det måndag och lovet är tvärslut. fast det känn rätt okej. för jag har en hel massa saker att se framemot nu. sen så är det ju knappt fem veckor kvar till påsklovet :).

så idag är det bara att pallra sig iväg till skolan, jag börjar inte förrens vid tio i tio, men maritn väckte mig när han gick till jobbet och sen kunde jag inte somna om, så jag gick upp och tänkte äta frukost om en liten stund. kanske blir gröt idag :)?

nej hörrni, innan vi alla vet ordet av så kommer det vara sommar, titta ut nu liksom, klockan är tjugo över sju och det har varit ljust i nästan en timme redan! hur nice som helst ju, för nu hittar men ner till bussen utan ficklampa.


sommar, sol och taffsnäs, vilka tider :). bilden är från 2004, jag och elsa skit små, haha.


//carro

hurtis

jahapp, nu är jag inne. mickis vart så sen att jag tog saken i egna händer och tog en promenade på en timme själv. trodde aldrig att jag skulle orka gå i en timme, men jag gick värsta omvägen så jag hade inte så mycket val.. hah.
men nu är jag inne och det biter i kinderna som blev jätte kalla när jag var ute och gick.
snart hoppas jag att martin kommer hem från sin match så att jag får lite sällskap. för det här är fan inte kul längre.


//carro

boooring!

jag är uttråkad.. mickis pluggar och ska ringa mig när som helst och säga att hon är klar så vi kan gå.. dödligt vad trist det här är. jag avskyr att vara ensam hemma.. iallafall på söndags kvällar. börjar få lite ångest inför imorn :(.


//carro

illustrator

jag har alltid varit så sjukt imponerad av folk som kan adobe illustrator, så nu har jag bestämt mig, jag ska fan lära mig det själv. sen ska ni få se bilder som heter duga :) eller ja, det lär ju ta ett år, eller två. men någon gång ska jag bli kung på det. precis som jag ska bli kung på allt annat jag gör, någon dag..

nu har martin åkt för att spela match. jag önskade honom lycka till och sa att han inte behövde bekymmra sig över att komma hem igen om de förlorade.

nu får mickis ta och svara!


//carro

sjöjungfru!


här har ni min sjäjungfru som jag lovde i fredgas :P




//carro

1 mars!

första mars! hur nice är inte det!!!! och vilket jävla vår väder. strålande sol som verkligen värmer. synd att det är minusgrader och snö bara.. och att jag glömde kameran hemma bara för att det var så fint väder.. suck.

men jag och emma har iallafall vart ute på hivön och ridit lite. det gick sådär till att börja med, men efter en stund hoppade jag av och longerade hästen istället, mycket bekvmare så :P.

nu sitter martin och kollar på fotboll, och sen ska han iväg och spela fotboll, never ending story! så jag ska försöka få iväg mickis på en promenix när han har dragit, är inte så sugen på att gå ner till gymmet själv idag.

menmen.
nu ska jag spela sims :)



//carro

RSS 2.0