"pretty fly for a white guy.."

goddagens! sitter hemma hos martin som vanligt och degar järnet framför datan. mickis är på väg hit och jag ska hjälpa henne att göra sig fin inför kvällen. kräftskiva tror jag hon snackade om.. anyway så ska hon vara snygg och då kommer man tydligen till mig *ler*.

igår var vi på stockholm ink bash i münchenbryggeriet (tattueringsmässan), och fan vad coolt det var! överallt sitter det folk som blir tattuerade och alla där har tattueringar över hela kroppen. vi stötte på, en tjej som endast hade ett par svarta och rosa hotpants på underkroppen, hells angels medlemmar, tattuerare från hela världen, fulla människor, chrilles pappas kompis och massor av annat sjukt och skönt folk. nej jag är frälst, så fort dagen är inne och pengarna är samlade så ska jag göra min efterlängtade tattuering :) ! hoppas på attd et blir innan nästa sommar i alla fall så den hinner läka ordentligt.
när vi kom hem hade martin en  överraskning till mig. en candy bra ! hur glad blev inte jag. för er som inte vet vad det är så är det god tid att googla på det ;) .
nej nu ska jag sätta på mig lite kläder innan mickis kommer. vi hörs !


over and out


now you know ;)


//carro

"a bad ending.."

från att ha gått fån en dag som såg ut att kunna vara och sluta bra så slutade den här dagen riktigt dåligt.. eller jag har ju inte gått och lagt mig ännu eller så.. men det känns verkligen som om den här dagen är ordentligt förstörd.. fan. jag lyckades att hålla humöret uppe så pass länge att jag klarade skoldagen utan några sura miner eller ont i huvudet. kommer ner till stallet och är fortfarande på samma positiva humör. får rida en ponny som jag inte tycker om, smack, en del av humöret försvann. som tur var gick det ganska bra att rida men ändå. efter ridningen, måste stanna kvar och gå på stalljobbarmötet.. suck, okej då. får under mötet veta att  jag kommer  att bli tvungen och flytta till en ridgrupp på fredagar klockan sex! SMACK! slut på det glada humöret. vilken idiot utan liv vill rida en fredagskväll? jag har så jävla mycket annat för mig då, och har hittills gjort allt för att undvika att bli flyttadd till fredagar..
jag tycker inte att det är okej att dem bara flyttar oss allihop utan att fråga var och en om det är okay. för mig är det verkligen inet okay.. jag hade precis fått ihop allting så att det passade in och jag slapp stressa så mycket som möjligt. nu rasade mer eller mindra hälften av allt det jag planerat..
fredagskvällar är för mig heliga och jag varken vill eller tänker spendera dem i stallet. det räcker bra med att jag rider på söndagar.
koruption!

nu är jag på alldeles för dåligt humör för att både äta middag och blogga, vi hörs!

over and out


//carro

" the game! "

jaa nu har jag äntligen avslutat boken the game som jag läst sedan jag var nere i skåne. och jag kan utan tvekan säga att det är en av det bästa böckerna jag någonsin läst, (jag kanske säger så om alla böcker jag läser?!), helt klart..
den handlar genomgående om raggning och vägen författaren neil strauss tog för att bli en av världens mest framstående raggningsexperter. helt sjukt hur människor kan lära sig att manipulera ändra människor.

nog om boken.


idag startade dagen med att jag insåg försent att jag började mycket senare än jag trott, ( tack till ida som skickade sms..) och därför var på väg till bussen ett bra tag innan jag egentligen behövt.. så jag gick extra långsamt från bussen till skolan, haha. sen så inleddes dagen med engelska och ny lärare.. suck, jag gillar inte när man får nya lärare hela tiden. men va fan. engelskan förflöt och därefter väntade den absolut värdelösaste lektion jag haft i hela mitt liv. ska jag vara helt ärlig så tror jag att jag sov nästan halva lektionen. natirkunskap b kommer inte att bli någoin favorit eller i alla fall inte den läraren vi har i ämnet. hon vet helt enkelt inte hur man lär ut, tar inte ögonkontakt med oss, kommer av sig hela tiden och ser ut som om det hon gör är helt sjukt pinsamt.. vilken fruktansvärd lust jag bara hade att skjuta skallen av henne efter fem minuter. gosh!

gympan vart väl ingen höjdare den heller. jag och ida tog en "promenad", alltså la oss på ett berg och sov i en timme. as skönt. sen hade vi våran sista lektion, foto, den enda roliga lektionen på hela dagen.. idag fick vi titta på alla bilder som vi tog förra veckan. en del är riktigt duktiga på att fota.


martin ligger nnu och försöker läsa ut sin bok. vi har fått tillökning i lägenheten i form av en lite mini tiger vid namn felix. han ska bo med oss tills på söndag. detta utav anledningen att martins pappa är i finland för att titta på finnkampen. lilla felix har nu tok somnat uppe på ryggstödet till den ena soffan. sjukt söt. han ser precis ut som "puss in boots" i shrek. haha, med de stor ögonen och allt :)

nu ska jag nog borsta tänderna, vi hörs!


over and out



sommaren gick för fort..



//carro


"dear chasey lain.."

godmorgon! sitter hos martin och fördriver tiden tills jag ska gå till bussen och åka till skolan. börjar inte förrens vid kvart över tolv på tisdagar, jääätte skönt :) . sen har jag bara två lektioner och slutar vid halv tre.

igår var skolan helt ok, hade bara två lektioner då också, form och matte. i år ska jag satsa lite på matten, för jag vill verkligen förstå den! efter skolan åkte jag hem till martin och väntade på mickis, sen skulle vi ha tränat, men så blev det inte. vi satt och snackade i några timmar istället, ända tills martin kom hem och gjorde middag till oss :) . sen åkte vi hem till chrille och skulle kolla på film. martin och chrille lagade kladdkaka sötungarn, as gott :) . sen tittade vi på kärleksön och jag tror att det var den äckligaste av dessa filmer jag någonsin sett. glada sjuttiotalet i all ära.. men det måste väl ändå ha funnits rakhyvlar?! goosh!
sen for jag och martin hem och myste och imorse vaknade jag av att han pussade mig på kinden och sa hejdå innan han gick till jobbet.

ikväll ska jag jobba och martin skulle ner och kolla på deras innebandyträning, han har skadat benet så han kan inte spela själv. men men, får väl se hur det går med det. han snackade om att han ska gå till en idrottsläkare eller vad det hette, låter jätte bra!
nu ska jag samla ihop alla mina grejer så jag är redo att gå till bussen. vi hörs!

over and out


säger bara en sak, ge mig tillbaka!

//carro

"hurricane george.."

vaknade för två timmar sen brevid min älskade pojkvän som jag idag varit tillsammans med i tre månader. underbart!
igår kväll var vi och käkade middag hos martins pappa, nudlar med någon slags gryta (asgott!) och glass. sen var vi på bio nere i sickla. vi såg arkiv X - i want to belive, helt okay. jag är inte så mycket för sånna filmer egentligen, tycker att den var lite äcklig. men som tur var hade jag ju martin att hålla i handen och ida att sparka i ryggen om det blev för läskigt. ( hon satt framför mig). synd bara att dem inte körde signaturen till arkiv x mer, det var bara några korta korta snuttar med den. kommer ihåg arkiv x från när jag var liten, jag fick aldrig se det med mamma, men så fort hon inte var hemma eller om vi var hos pappa så fick vi se det, haha. och éfter varje gång hade jag mardrömmar.

jag kunde inte riktigt somna sen igårkväll.. och när jag låg vaken och funderade så kom jag på vad jag skulle vilja tatuera: en skyddsängel på ryggen, mellan skulderbladen så att vingarna går ut på skulderbladen... det kan bli rätt coolt! jag har så många idéer på vad jag vill göra, men den här känns väl mest rätt just nu.
jaja, idag ska jag ut till stallet med emma en sväng och rida lite. sen så tror jag att jag och martin ska äta någon god middag :). nu ska jag klä på mig innan vi ska dra.

over and out


sommar, sol och varma dagar..


 

//carro

"we don't celebrate sundays.."

goddagens! jag och martin sitter hemma hos honom och myser. vi har legat i sängen och läst hela morgonen, sjuktnördigt men jätte mysigt en sån här dagen efter dag. jag tog en liten paus från min bok för att blogga lite. så nu sitter jag i trosor linne och mina brutalt snygga glasögon framför datorn. (det där med brutalt snygga finns det bara en människa som tycker och han ligger här brevid). anyway, idag ska jag och martin äta middag med han pappa... mm precis, haha. sen vill jag gå på bio, jag har fortfarande inte fått göra det, även fast det är det ända jag har tjatat om att göra i typ tre veckors tid nu tror jag. så jag hoppas på att jag får göra det ikväll :) .

igår kväll var vi först hemma hos chrille och kollade och provsatt hans nya soffa, as skön! sen drog vi oss över till julia (när jag säger vi så är det nästan alltid jag, ida, martin och chrille det gäller..), en tjejkompis som jag lärt känna nere i stallet och umgåtts med i ett par år, hade dock inte träffat henne på ett bra tag innan igår kväll. men det var kul och de flesta människorna där mycket trevliga och pratglada.
vi snubblade väl hemåt vid två snåret och lyckades stöta på en mycket bråksjuk och mycket alkohol-(och förmodligen något mer)-påverkad fiskisbo. han insisterade på att någon av oss skulle ge han en smäll på käften. när vi vägrade och förklarat att ingen av oss skulle göra det började han gnälla om att han hade sabbat något och sen hittade han och chrille gemensamma kompisar. sen kom min och martins buss och resten av gänget hade tydligen knappt blvit av med honom, ida och chrille hade blivit tvunga att följa mickis hela vägen hem. det finns så mycket obehagligt folk hör i trakterna.

nu tror jag att jag ska försöka få styr på lockarna som på något mystiskt sett tagit över mitt hår. vi hörs!

over and out


kan ju säga att hösten inte känns alltför lockande när det här ligger i minnet...


//carro

" golden eyes.."

det var inte kärlek vid första ögonkastet.. det var attraktion.
första gången jag verkligen minns att jag såg dig på nära håll var när jag kollade på film med sin "sambo".
även om du bara gled förbi med ett snabbt "tja" och sen försvann in till din egna lilla värld, så fanns den där. attraktionen och lusten att utforska det nya. för en stund glömde jag både te och film. men efter en stund försvann du ur mina tankar lika fort som du dykt upp.
många tunga månader förflöt och vi sågs igen och samma känslor av nyfikenhet och attraktion dök upp. och av alkoholen påverkad gjorde jag sak av mina tankar och utforskade. även om det var alkoholinfluerat så gillade jag det jag såg. och intresset började växa. du försvann nu inte ur mina tankar och att ta upp kontakten kändes nästan självklart, så jag tog det, det första och allra farligaste steget.. och om jag är glad att jag gjorde det, för det var början på något som jag inte kunnat tro skulle hända mig igen, boy vad jag har saknat de här känslorna.

jag älskar dig martin!



//carro

"when it rains.."

buuää, har verkligen ingen insperation idag.. är trött och seg och jag tror att en släng av migrän börjar tränga sig på. inte blir det bättre av att regnet fullkomligt öser ner utanför den öppna balkongdörren.
jag kom precis hem till martin från skolan. kom väl fram en halv timme efter att jag egentligen skulle ha varit här, för att sl älskar att ställa in sina jävla bussar, kul. som grädde på moset så är inte martin hemma heller.. även fast han slutar vid fyra. han skulle hämta chrilles bil och sen gå på systemet i sickla innan han skulle komma hem.. suck.

såå whats new? idag var den första "riktiga" skoldagen på terminen. vi gick efter schemat och sådär. vi fick träffa våra nya lärare. tre av fyra lärare idag var nya. dem presenterade kurserna och pratade om vad för uppgifter vi skulle få och hur vi skulle gå till väga. de nya kurserna för terminen som vi hade idag var; naturkunskap b, svenska b och fotografisk bild a. det sistnämnda ämnet har jag verkligen sett framemot och vi verkar ha fått en riktig toppenlärare i det ämnet. lite skönt faktiskt.

ikväll hoppas jag att vi ska lyckas komma på något kul, är inte så jätte sugen på att röja ikväll. bio kanske? får se vad ida och grabbarna säger. jag är i alla fall på bio humör, eller varför inte bara en filmkväll. fan vad skolan tar på mina krafter, och det här är bara första dagen.
nästa vecka ska jag troligen till ögonläkaren och kolla synen.. börjar se sämre igen, kanske blir glasögon på heltid?
nu ska jag försöka sova en stund. vi hörs!

over and out


fett hungrig och fett full (?) basketspelare på mcdonalds efter en hård match i duffnäs.

//carro

"the first day of the rest of my life!"

godmorgon! är inte uppe mycket tidigare än vanligt idag, bortsett från att jag idag vaknade av att mobilens alarm ringde och inte martin. när martin ringde och skulle väcka mig hade jag redan hunnit duscha och satt och käkade frukost..
idag börjar skolan igen.. suck, sommaren är slut och jag har sån ångest för att bli instängd i skolan igen under den långa och ytterst depressiva hösten. som redan verkar ha börjat, för det öste ner regn när jag vaknade. suck..
fast nu verkar det som om det har avtagit en del och jag får väl hoppas på att uppehållet håller i sig tills jag hunnit komma in i skolan.

ikväll hoppas jag på att få rida. får se hur det går eftersom jag inte stod med i min ridgrupp. men det brukar lösa sig. hoppas bara på att dem inte har tagit in massa newbies. jaja, nu ska jag klä på mig och göra mig fin inför dagens utmaning, skolan.
vi hörs !

over and out


det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig..

//carro

"turn the page.."

åhh, sista dagen på sommarlovet.. och vad ska jag göra?! jobba.. eller först ska jag hinna in till stan och inhandla skolgrejer, äta lunch med moa och lite sådär, sen ska jag hämta tjejerna på dagis. hoppas på att tessie kan klippa mig ikväll också, topparna börjar bli riktgt risiga nu, och det kan ju vara kul att vara lite snygg när man kommer till skolan första dan :) . hahaha. även fas  jag verkligen inte har ngon lust att börja  skolan igen så kan jag inte låa bli a tänka ut precis vad jag ska ha på m ig så sådana detaler. hjärnan är en underlig del av kroppen.

igår kväll körde jag på nere i stallet och jobbade fram emot ni på kvällen. kom hem till martin helt slutkörd och tror ni inte at gullungen hade gjort majskolvar och saft till mig :)!? så jävla underbar är han.

nej hörrni, nu ska jag ring och väcka ida så att vi kommer in till stan någon gång . vi hörs!

over and out


dags att vakna babie ^^


//carro

"i was broken and alone.."

de flesta problem kan lösas med ett ord: "skitsamma".. men för de problem om inte kan det kommer här en lite guide till vad man INTE ska göra när man stöter på ett sådant problem.

1) sluta äta
2) sluta spela sims
3) bara sova
4) gråta 24 timmar om dygnet
5) bli beroende av allt som gör en fet
6) stänga av telefonen
7) ge upp!

motgångar stora som små, här har du problemens okrönta drottning och  hon har talat. sluta aldrig spela sims!

over and out



//carro

" jag gråter utan tårar och jag hatar utan själ.."

godmorgon. uppe i god tid idag och martin är fortfarande sjuk.. stackarn! om någon timme ska jag till mamma och hjälpa henne lite innan jag åker ner till stallet för terminens första arbetspass. goosh, sommarn har gått alldeles för fort.. två dagar kvar tills skolan och alla rutiner börjar också. imorgon ska jag försöka få med mig ida in till stan för att inhandla diverse saker som man behöver när man går i skolan. typ kolleigeblock, pennor, sudd och liknande. har ju redan min nya och ascoola almanacka med döskallar på. mycket nöjd med den :).

igår var jag hos mamma hela dagen och städade och kollade på laghoppningen i OS. jag och syrran kom rätt så långt på rummet och blir nog klara nästa gång vi gör ett ryck. frågan är bara när det blir..
sen åkte jag hem till martin och mickis gled över en stund och jag gjorde middag, (kors i taket!!!) det blev nudlar med wokad kyckling och grönsaker, och tro det eller ej men jag lyckades verkligen! och det vart gott.. haha, jag är ingen höjdare på att laga mat annars. pannkakor är väl det ända jag är riktigt bra på tror jag.

men men, nu ska jag göra mig klar så jag kan åka till mamma.  vi hörs!

over and out


vart är solen och värmen.. sommaren finns inte längre i sverige!


//carro

" days of sickness, passing by.."

godmorgon. idag jag vaknade jag vid kvart över nio.. av att väckarklockan ringde.. planerar att åka till min mamma i hyffsad tid eftersom hon ville ha sällskap och hjälp med att tvätta hunden. älsklingen är hemma idag. han är sjuk.. desto mysigare för mig som får en extra dag med honom, haha. frågan är ju bara om jag verkligen kan åka till mamma när martin är sjuk. ska ringa och kolla..

i lördags var jag och ida hos pontus. det var väl inte så farligt kul, me vi stannade av ren artighet ett tag i alla fall. sen åkte vi och mötte upp grabbarna, bestående av philip, martin, chrille, kim opch trybbe. vi fick med dem tre första till statoil och donken. efter en stund på donken och mycket skratt och liv, fick vi tag i en taxi och åkte till ugglevägen och körde sing star. philip började fylla år vid tolvslaget så vi passade på att fira honom lite också ^^ . grattis i efterskott kusin.
sen tog jag och martin bussen hem till honom och båda somnade typ på en gång.

igår tog vi sovmorgon och jag och ida åkte inte ut till stallet förrens vid halv tre. det bästa av allt var inte att vi var as trötta, utan att det regnade.. och att jag på vägen hem vart tvungen att gå i spöregn från orminge.. suck. men det gick hyffsat bra att rida och det avr skönt att röra lite på sig. man börjar känna av att man inta har tränat på hela sommaren nu. men det ska det snart bli ändring på :) .

nu ska jag mysa ner mig med min pojkvän en liten stund till. vi hörs!

over and out


snart är det slut på det här :( en mysig försommar kväll i kummelnäs :)


 


//carro

"how do you like it?"

mm.. nu har jag suttit och läst the game i över två timmar fått i mig två pannkakor och pratat med martin medans han var och handlade. en riktig mysig dag. synd bara att jag vart tvungen att vara ensam hela dagen..
martin har bett mig att stå innanför dörren med en kall öl i handen när han kommer hem och det önskemålet ska väl inte vara så svårt att uppfylla, haha.

mamma ringde förut och jag bad henne sätta in pengar till min mobil och så. dem har inte kommit in ännu men hoppas på att jag snart ska kunna kontakta omvärlden. får se hur det blir ikväll. basse visste inte riktigt hur det skulle bli så vi har pontus i reserv plan just nu. får hoppas på att det blir någonting kul ikväll för min och idas del.. men det brukar lösa sig när jag och min girl är ute och ränner.
nu ska jag göra iordning martins öl. vi hörs!

over and out

// carro

"burning inside.."

it's alright now, when you're here..

martin har lämnat mig hemma för att åka till saltis och spela match.. suck.. sen ska han iväg på grabbkväll ikväll också. så jag och ida har tagit saken i egna händer och ska eventuellt iväg och grilla med basse ikväll :) . skulle vara kul, har inte träffat honom på ett tag.

it's colder now, and you're not home..

igår kväll var en rätt lugn kväll. jag och martin åt pannkakor som jag lagat (typ det enda jag kan laga!) till middag medans chrille satt och tittade på. sen åkte chrille hem och vi myste en stund innan vi klädde på oss och åkte in till stan för att spela laser dome på sveavägen :) as kul, även om man bara spelar i en kvart. sen vart det donken och efter det begav jag och martin oss hem till honom.
hela dagen innan martin kom hem låg jag i hans säng och kollade på sex and the city, sjukt bra film! så nu vill jag ha en jätte stor garderob och massa fina skor och klänningar.. maaaartin! haha

japp.. nu ska jag väl försöka få tag på någon så att jag slipper sitta här själv hela jävla dan, som vanligt.
vi hörs!

over and out


kvällspromenad i skåne !


//carro

"all this time, all this time with you.."

godmorgon! en överlycklig tjej vaknade för en halvtimme sen av att martin ringde och väckte mig. igår ikväll var bkland det sjukaste jag har gjort! så gaaalet bra ! helt jävla underbart! backyard babie var bra men det kändes som om dem kunde gett liite mer ändå. fast efter att dem hade gått av scenen en gång kommer dem in igen och rockar igång minus celsius, då var jag lycklig! haha dregen var som vanligt as ball och alla bara ville ha honom.. emellan banden var det burnt out punks som tydligen skulle vara "sveriges fetaste eldshow".. eehh, dom var inge vidare. det kanske var framemot slutet på deras show när det började hända lite grejer som det vart ballt. annars helt värdelöst!
sen klev takida på!!! och skoja inte vilket jääävla drag det blev i publiken! helt galet. och dem öppnar med evil eye, alla stod och hoppade som galningar.. helt sjukt! jag får fortfarande gåshud när jag tänker på det! helt galet bra, det var fan i klass med maiden.. och då är det bra ;). man kände hur alla drog efter andan när introt till curly sue körde igång och det bara började rinna tårar på mig för att det var så sjukt bra! sen hade dem sin egen "allsång på skansen" till jaded, och det var rätt mäktigt när hela publiken står och skriker texten. I was broken and alone, I wanna rest my bones, the sun is shining now, but still I'm feeling cold.. helt underbart!

jag är frälst! kan ju säga att jag kommer vara på alla deras kommande konserter i sthlm i framtiden! goosh vad bra det var..
jag kom i alla fall hem runt halv ett tiden och lyckades öppna och sgtänga dörren, ra av mig jackan och skorna, borsta tänderna, tvätta bort sminket och g¨på toa, och klä av mig kläderna utan att martin vaknade. men när jag la mig berdvid honom och gav honom en puss i nacken så vaknade han på en tiondelssekund, sjukt. haha. men mysigt, för då hade jag någon att dela med mig av min underbara upplevelse till.

idag ska jag jobba och sen ikväll ska jag träffa elli! har inte träffat henne sen vi åkte hem från rhodos. så det ska bli jätte kul, vi ska ta en fika och sen se vad som händer :) .
nu ska jag ta en dusch!












Ses i kväll gumman :)



öppnings låten :) sjukligt!



over and out


//carro

"minus celsius!"

en lyckans morgon när det nu bara är några få timmar kvar tills jag får se takida och backyard babies live på skansen med mickis och jossan ^^.. helt grymt!
martin ringde och väckte mig vid tio och jag studsade ovanligt nog upp på en gång och vart hyffsat pigg. nu sitter jag och dricker te framför datorn och försöker göra ett upplägg på dagen innan min bakfulla vän mikaela vaknar till liv.

igår var en dag full med saker och ting. först var jag och ida hos mamma och städade hela dagen, det gick väl sådär när jag som vanligt blir ofokuserad och tycker det är tråkigt att städa. sen stressade jag hem till martin för att hinna byta om innan vi skulle infinna oss på "lasse i parken" på långholmen för att äta middag med idas mamma och hennes systrar. jätte mysigt. jag, ida och chrille vart bjudna på middag och jag och ida fick bubbel :). jätte mysigt och trevligt. idas mamma är så jävla skön! haha. sen bar det av hem till martin för att hinna träffa och mysa lite med honom också. eftersom vi typ inte kommer träffas förrens i helgen nu. eftersom jag ska på konsert ikväll och han ska på fotboll imorn kväll. men men, så får det bli :) .

nu ska jag föröska bestämma mig för vad jags ka ha på mig ikväll. baggy och en ny t-shirt kanske? converse eller vans?! hälp mig!

over and out


ikväll ikväll ikväll!!!! :D



//carro

"nothing is for real.."

godmorgon! tisdag morgon och jag av njuter en macka och en kopp te framför datan, (ovanligt!?) och ska snart gå och klä på mig och fixa innan jag ska ner till orminge och ta bussen till min mamma för att städa. det vart inget sånt igår pga massa krångel och sjukhusbesök.. men idag tar vi nya friska tag och nu ska skiten fan ut ur det där jävla rummet! haha.

igår kväll åkte jag hem till kusinerna (och ida) och fick middag, sen kom martin dit och vi tittade tro det eller ej på; fäbojäntan, hahaha. jag och ida hade inte sett den och killarna insisterade på att vi skulle titta på den en liten stund, eftersom det var en gammal klassiker. ;) haha. vad gör man inte för laget liksom. och nu mer är det min bästa film! (eller inte) .

ikväll ska jag, ida och chrille iväg och överraska idas mamma för hon har fyllt år =), grattis nina!
nu ska jag göra mig klar, vi hörs!
(imorgon är det takida och backyard babies! fan vad jag lääängtar !)

over and out


baby oh baby, don't let me go!


//carro

" you are my friend till the end..!"

och så har ännu en helg runnit förbi och är nu ett minne blott. har det varit en bra helg då? jaa det tycker jag väl. ganska lugn om inte annat.
ifredags städade jag hela lägenheten innan jag mötte upp martin när han hade slutat jobba för att åka och handla. på vägen hem plockade vi upp mickis och vi gjorde tacos och sen spelade vi guitar hero och gick efter det och hyrde en film. "footsoldier" blev det. sjukt grym! mickis var tvungen att dra vid tolv för att hon skulle upp klockan fem fäör att köa till lars winnerbäck konserten dan efter.
i lördags tvättade jag och martin på morgonen innan han åkte och spelade match och jag hälsade på min kära far som jag inte träffat på nästan en månad. fick middag där och hoppade sen på bussen som martin satt på och vi åkte till chrille och ida i ektorp. där vart det jäger och singstar. sen vid tre halv fyra på morgonen vart vi sugna på mcdonalds och philip fick den stora äran att köra oss dit och sen hem igen. under våran korta tid på donken lyckades martin hälla ut en hel cola på mina ben och golvet, och chrille lyckades tappa sin hamburgare på golvet. suck, var dem fyra eller ?!. haha.

igår stod det stallet på schemat som vanligt,. efteråt käkade jag och emma i gurra och gick sen hem till henne. hade aldrig varit i deras nya lägenhet förut. jätte fin!
idag ska jag och syrran hem till mamma och städa ur vårat rum så att det inte är något damm eller så där inne. och tro mig, det kommer ta HELA dan. för vi har brutalt mycket saker där inne... men men, allt för mamma :) .

nu ska jag lyssna lite på takida och backyard babies låtarna som jag har laddat ner, på onsdag smäller det ;) !!

over and out


seriöst. vart är solen?


//carro

"hon är inte någonting man har.."

godmorgon! sitter som vanligt och äter frukost framför martins dator. idag hade jag tänkte försöka vara lite snäll mot älsklingen och städa upp i lägenheten. jag har redan börjat lite, men sen skrek magen att den ville ha mat. jag tyckte städandet var en idé eftersom hälften av alla saker som ligger på golv och sådär är mina.. suuck, jag hatar att städa. men det är ju desto roligare när det är fint sen :) .

kvällen är inte planerad alls, mer än att martin sa något om att vi kanske kunde bjuda över mickis och spela lite guitar hero. mongot ska ju spela match imorgon.. men det kanske skulle vara rätt skönt med en lugn kväll för en gångsskull. haha. om mickis är med så är det ju alltid kul också.

men men, nu ska jag försöka göra ett ryck så jag blir klar någon gång. vi hörs!

over and out


jag hatar att du ska jobba varje morgon :(


//carro

" heart beats in the dark.. "

"kalla mig poetisk, kalla mig galen.. men kalla mig aldrig fantasilös!"
hello allihopa! martin åkte iväg till sin mamma för två och en halv timme sedan för att äta middag och sen träna och lämnade mig ensam i lägenheten med en order om att göra dubbelt så mycket av det jag skulle äta så han kunde få matlåda.. och jag som är så dålig på att laga mat.. det blev färsk taglietelle (stavning!?) och wokade grönsaker, med andra ord en väldigt vegetarisk middag. en ganska så smaklös måltid, då mina blyga försök att krydda inte lyckades så bra. jag har en tendens till att antingen krydda för mycket eller för litet. men men, det gick ju i alla fall att äta för min del, får se martins min när han smakar på det (snubben är besatt av sjukt stark mat!) och upptäcker att det inte smakar någonting.

idag har jag varit hos min mamma ett par timmar och umgåtts och så. hon har äntligen fått komma hem från sjukhuset och verkar så mycket gladare. jag har ju inte träffat henne sen innan jag åkte iväg till skåne och fick en mindre chock av hur hon såg ut. även om jag visste att hon hade börjat tappa håret av cellgifterna.. men efter någon timme vande jag mig och vi åt lunch tillsammans och försökte fixa ett nyt telefonabbonemang till mig, vilket gick åt helvete, men vi hade kul i alla fall. sen hjälpte jag henne med lite disk och tvätt innan jag åkte till martin igen och väntade på att han skulle komma hem. hann träffa honom i knappa 45 minuter innan han stack iväg igen och räknar med att vara hemma vid tio snåret igen.. suck.

har kommit fram till att vi kommer att ha ytterst lite kvalitets tid tillsammans han och jag när allting drar igång.. eftersom jag går i skolan och kommer ha läxor på kvällarna, plus att jag har stallet minst tre dagar i veckan, plus att jag jobbar och tränar. jag har minst en grej att göra varje dag, och då är läxläsning inte inräknad.. han tränar fotboll och innebandy fem gånger i veckan och har matcher på helgerna.. vi får väl hoppas på att det löser sig, allting har ju en tendens att göra det förr eller senare ändå.

nu precis innan jag började skriva så satt jag och läste lite i en  bok som jag håller på med: the game av neil strauss. sjukt bra bok. har ju redan läst jenna jameson, att älska som en porrstjärna och älskade den! the game är också sjukt bra men på ett helt annat sätt. gillar sättet han skriver på, även om man kanske borde ha läst boken på engelska. dock är jag för lat, haha.

nej nu ska jag försöka plöja ett par sidor till innan martin kommer hem, vi hörs!

over and out


jag på väg hem från skåne med mitt "nya" hår. lugg och blondering. lägg märke till armbandet på höger armen. fick det av ida och budskapet var det mest passande just nu, "hope".


//carro

"rock you like a hurricane!"

godermorgon! idag har det regnat och det är därför alldeles blött ute. om någon timme ska jag bege mig hem till mamma och hälsa på lite :) och sen ikväll får jag se om jag kanske hinner hem till pappa en sväng. har ju inte träffat någon av dem sen innan jag åkte till skåne. knappt lillsyrran heller för den delen. pojken tar väldigt mycket tid..
men idag ska jag i alla fall försöka komma iväg och hälsa på dem. nu har jag redan snackat med mamma och så om att jag kommer. hon ska hjälpa mig att boka en biljett till en konsert som jag ska gå på, men takida och backyard babies! sjukt coolt! ska dit med mickis och jossan, (tror jag?!) .

nej nu ska jag fortsätta ladda upp bilder, vi hörs!

over and out


sommar sol och varma nätter.. försvinn inte!



 

//carro

"thats me in the corner.."

hejhej! jag och mickis överlevde våran fem årsdag smärtfritt och med ett leende på läpparna. den började med att jag åkte till mickis och sen vidare till mcdonalds. där satt vi i någon timme eller två och åt bakis "brunch" med avslutande godsak. sen åkte vi hem till kusin vitamin och kollade på tv med en mycket bakfull ida som låg däckad i soffan större delen av visiten. sen gick vi ner till mickis och hon åt lite middag medans jag tittade på. sen vart det fjortisfest med mickis kompisar.. eller gamla klasskompisar.. vi gick det nyktra och bara drev sönder allihopa, lurade i dem att jag var lesbisk och hade en flickvän. haha.. snopna miner må jag säga. haha.

nu ska jag snart gå till bussen för att åka hem till min älskling, som just nu står och jobbar.

over and out


underbart kul dag :)

//carro

"om jag blir miljonär på lotteri.."

goddagens, nu sitter jag med mina nyinförskaffade baggy byxor och mina converse redo för att närsomhelst springa ut till bussen för att åka hem till mickis. vi har våran fem års dag idag och ska fira den med att spendera dagen tillsammans och kanske baka lite tårta och sådär. vi får se vad som händer.

igår kväll var vi på fest på hivön. helt okay, dock inte min typ av folk och som väntat vart det bråk. vissa människor är sig lika efter alla dessa år. martin och chrille var små änglar och kom och hämtade mig, mickis, moa och ebba runt halv tolv och tur var det, för det var inte nådigt hur mycket det regnade då... sen åkte jag och martin hem till honom och sov. och idag har jag bara varit seg och degat.

nu måste jag dra. vi hörs!

over and out


//carro

"keep it moving!"

helt allena i lägenheten idag. martin är på jobbet och tystnaden är öronbedövande.. (kan bero på att jag inte satt på någon musik?). jag har duschat och gjort mig iordning för att om tio minuter gå till bussen och äntligen träffa min mickis. vi tar en sväng till forum och kollar runt lite innan vi ska göra oss snygga inför kvällens fest på hivön.

jag och martin gick och la oss vid elva tiden igår. riktigt skönt faktiskt, jag var så jävla trött och somnade på en gång. vaknade sen precis när martin skulle gå av att jag var kissnödig. sjukt jobbigt att behöva gå upp och gå på toa. men jag hann säga hejdå till min älskling, som en liten morgon bonus liksom :) .
nu ska jag gå ut till hallen och sätta på mig skorna :)

vi hörs!

over and out


vi ses om en halvtimme gumman :) <3


 

//carro

"we're made for rocking.."

godeftermiddag! jag och martin har precis ätit middag. hemmagjord pizza :) jäätte gott faktiskt.
vi har varit ute på landet nästan hela dagoch och åkt ring och ätit luch. har även hunnit med en sväng till stallet.
fick köra båten både till och från landet. haha, det är så jävla kul. plus att jag fick köra igårkväll när det spöregnade och var nästan mörkt. det tåls att förklaras;

i fredags var vi inne i stan och shoppade. eller jaa.. jag och ida brände våran lön medans grabbarna satt och drack öl. då de fick den strålande idéen att röva bort mig och ida till ingarö varvet och sova i chrilles pappas båt. tanken hade först varit att vi skulle åka ut med båten, men vädret var inte med oss. så vi tog gummibåten till strömma kanalbar och killarna bjöd oss på middag.(typ en av de godaste hamburgarna jag någonsin ätit !). efteråt var jag styrman eftersom jag inte hade druckit och vi gav oss på en tur till landet och hälsade på. killarna satt och drack captian morgan och cola och jag och ida drack... cola. när det började bli mörkt och regnade på rätt bra bestämde vi oss för att bege oss mot varvet och den stora båten igen. kul för mig som skulle köra?! njaaee.. men helt dyngsur och med smink i hela ansiktet lyckades jag ändå ta oss tillbaka i ett stycke. sen satt vi inne i båten och lyssnade på musik hela natten innan vi gick och la oss. (sjukt stor båt!) sen i morse körde chrille hem ida och köpte frukost till oss medans jag och martin tog båten ut till landet och väntadepå honom.
sen åkte vi ring. martin och chrille fick åka tillsammans en gång och jag och philip åkte en gång. sjukt kul, men sjukt jobbigt!

nu ska jag väcka liv i martin som ligger här bredvid mig och snarkar, haha, med en kudde över ansiktet. sjukt charmerande kille!

over and out


bild som jag tog från piren i åhus. skulle nog kalla den, stillsam?!



 

//carro

RSS 2.0