tomorrow

imorgon är det mars..


//carro

pretty fly




//carro

changing

vet ni vad jag kommit fram till? att jag allt för ofta finner mig i och nöjer mig med situationerna jag hamnar i. efter att jag kommit fram till detta insåg jag att jag är trött på att det är så. man ska ju alltid sträva mot nya mål, vilket man inte gör när man nöjer sig med en situation eller fastnar i ett visst läge av livet.

jag vill bli bäst i världen på allt, jag vill vara rik, snygg och framgångsrik. nu kanske det här är att sikta mot stjärnorna, men det är ändå mål att sträva efter. sen får man väl sätta upp några slags del mål på vägen.

för nu är det dags för förändring. nu ska jag leva mitt eget liv, och inte någon annans!


hey ho, lets go

//carro

sportlov

godmorgon!
idag är det fredag och starten på mitt sportlov, som egentligen började redan igår.
mickis har precis åkt hem efter att ha spenderat natten här och ida anländer vilken sekund som helst. dom jobbar i skift mina vänner förstår ni.

idag ska jag och ida försöka få så mycket som möjligt gjort utan att anstränga oss.
fast det är ändå ett par grejer som måste bli gjorda innan dagen är över. om schemat ska hålla imorgon..



//carro

lazy

bloggningen ligger på låg nivå. det är skola, jobb, träning och umgänge som ligger i vägen just nu. men snart ska det bli bättre, iallafall till helgen.

imorgon är det sista skoldagen innan sportlovet och det ska jag fira med att rida och sen försöka bli klar i mitt rum. så jag kan börja måla igen.


nu ska jag fortsätta med mitt umgånge :)


//carro

man ska börja tidigt!

godermorgon.
det har blivit en ful ovana att snooza bort hela morgnarna.. ställde klockan på kvart i sju för att gå upp vid sju. när klockan var halv åtta kom mamma in och kollade om jag var vaken.. hehe. jag som utan problem kom upp vid sex varenda morgon förut. men det har väl med vanor att göra antar jag.


hittade lite kul grejer när jag städade ur rummet. starten på min konstnärskarriär.
 


här har vi då hela familjen på promenad.. det bästa är att katten är större än millan.. (katten är kladdet i vänstra hörnet.) och att pappa ser lite sne ut. sen är mamma den ända som har någon annan färg än svart.. själv är jag jävligt snygg också. denna är gjord 1994.


//carro

fixarn!

happ, hemkommen från en tur på rusta med mamma. inhandlade två mattor, vaxduk och tavellister till mitt rum. vaxduken ska nu häftas fast på garderobsdörren som jag och mamma precis sågade sönder med en rostig gammal sticksåg. som lät som om hela bygget var igång.
nu har jag iallafall en skrivbordsskiva.. nu ska jag bara hitta ett sätt att hålla den uppe.. ha den på golvet tror jag inte blir någon höjdare..



//carro

blah blah blah

god morgon. eller god eftermiddag kanske jag ska säga.. det är inte lätt att hålla reda på när man har sovmorgon mer eller mindra varenda dag. ida börjar jag kvart i tolv och slutar halv två. känns bra att gå sista året, hehe.

nu sitter jag och laddar inför bussresan till skolan. att det ska ta sån förbannad tid att komma fram.
efteråt är det en vända på gymmet som gäller. ska bli skönt att få springa av sig lite energi. sen ska jag fixa mitt skrivbord så jag äntligen kan börja jobba på mina beställningar..


en liten hälsning till snön bara!



//carro

it's funny because it's true!



men sånna vänner behöver man inga fiender..


//carro

målarn!

här sitter jag i min nya, vitmålade oas och funderar på att hyra in ett gäng hunkar för att värma upp rummet lite. för just nu, mitt i det kaos som ska bli ett rum, så är det ända som suger temperaturen. som vägrar överstiga 15 grader.. blir det kallare ute så kommer pingvinerna flytta in här, i tron om att det är ännu en isgrotta.. nej, något måste jag göra åt det här. ska ut på element jakt om en stund, så kanske jag slipper bli förkyld inatt.

helgen har vart full av spännande grejer. tillexempel tog det mig tio minuter att minnas vad jag gjort i fredags när ida frågade.. sen kom jag på att vi såg på hockey och insåg varför det varit så svårt att komma ihåg.. jag hade förträngt det. i övrigt var det en trevlig fredag med kul sällskap!
lördagen började med jobb på fastande mage i fyra timmar och fortsatte med två bananer, en snickers och starten på om målandet i mitt rum. sen bjöd jag min målar hjälp på bowling, tillsammans med några andra bowlingsugna människor. sen bar det av till första bästa ställe att sova på.
imorse gick vi upp tidigt och åt frukosten i solsken. dock inomhus, men solen sken, utanför fönstrena.
sen bar det av ut till stallet och aldrig så mycket snö.
sen har resten av dagen spenderats med en roller i ena handen och en pensel i den andra. nu ska det nog vara färdigmålat, hoppas jag.

//carro

freeezing

det är så jävla as kallt här inne att jag måste ha fingarna på tangentbordet hela tiden för att få lite värme från datorn, annars kommer dom fastna i någon underlig ställning. ännu värre är det när man håller i musen och efter ett par minuter måste bända bort fingrarna för att dem stelnat till.. (he he he)

nej nu beger jag mig till varmare bredgrader. närmare bestämt orminge och lägenhetsvärme.. fy fan vad skönt det ska bli med sommar !



//carro

en händig tjej

vad ska jag med en man till? jag kan ju själv! idag har jag flyttat alla möblerna i mitt rum och spacklat igen alla hål och ojämnheter. helt sjävl! min målar hjälp kommer imorn eftermiddag istället. så jag får hålla mig tills efter jobbet imorn.


snart ska jag iväg och umgås. se om basse hade tid för mig, eller om ALLA är fast framför hockeyn ikväll.. jag som precis lärt mig acceptera fotboll.. så är det dags för en ny jävla sport. död åt vinter OS!


min halvtimme i fotbolls rampljuset. på en fotbollsgolf bana på gotland.

//carro

upbreak.. (är det ett ord?)

japp. jag har fått ett mentalt bryt tror jag! i två dagar i streck har jag inte gjort annat än att fixa i mitt rum. jag har burit, slängt, släpat, dammsugit, organiserat, sorterat, slängt lite till, hängt upp saker, lagt saker i lådor. allt man kan tänkas göra. och idag ska det äntligen målas! även om jag har mina misstankar om att någon kommer vilja spackla igen alla hål.. men det skiter jag i idag. för jag vill bara att allt ska bli klaaaaart!

är så trött på att sova mitt i en skräp hög.


nu ska jag fortsätta med mitt hyperaktiva och halvt tvångsmässiga beteende..


//carro

breakdown

jag är förvirrad. överallt.
vissa stunder känns det som om jag har precis varenda liten grej under kontroll, för att i nästa stund vara totalt lost bland allt.. just idag har det varit välidigt mycket blandat.
kom hem vid elva imorse och satte igång och fixade i rummet på engång vilket jag gjorde tills mickis kom vid halv fem.
sen åkte jag med henne till stallet och fick rida även fast jag inte jobbat. efter ridningen någongång tappade jag lite greppet om situationen och allting for i väg åt alla möjliga håll..

nu vet jag inte riktigt vart jag är. ska hoppa in i duschen och sen åka iväg och umgås lite. rensa skallen en stund.




jag är så jävla trött på snö nu alltså..


//carro


stepping stone



//carro

bra ord

innan jag går och lägger mig måste jag bara säga att slapptask är ett jävligt bra ord. nu var det sagt. godnatt.



//carro

sleepyhead

ja vad säger man. kvällen artade sig till något bra ändå.
sällskap av mickis, semlor och sex and the city. vet inte om man kan klaga alls faktiskt. och nu är ida hemma efter en kväll med massa snygga hästar och sällskap av sin pappa.

nu börjar det dra ihop sig för att sova och ladda inför morgondagens äventyr. geografiprov och jobb efter skolan. låter det spännande? ni skulle bara veta. men efter prov och jobb ska jag få min belöning, big time.

nu ska jag och min fru gå och lägga oss. sov gott.




god natt.


//carro

please drop the past and be true

mickis har förgyllt min kväll i en och en halv underbar timme av socialtumgänge. nu skulle hon ner och äta middag och lovade väl (mer eller mindre) att komma tillbaka upp sen.
så det ser ljust ut för min ensamma kväll, som kanske inte blir så ensam.

fick precis ett sms från ida som tror att hon kommer hem rätt sent. synd för henne, mer semlor till mig och mickis, haha.


//carro

räddad!

mickis kommer och räddar mig. tack och lov. då slipper jag ruttna bort helt själv iallafall.



bästis.

//carro

exciting

graden av uttråkning stiger.
så jag försöker fördriva tid genom att kladda på ett papper, snyta mig, leta efter ny musik på spotify, dricka vatten, nörda facebook, redigera bilder.. det börjar ta slut på fantasi nu och min sista utväg slutar inte jobba förns om tjugo minuter..

spänningen är ooolidlig. kommer carro att överleva? finns det någon utväg? to be continued!


//carro

beauti

och ida säger att hon borde stå bakom kameran.. det är nog bara hon som tycker det.





//carro

fucking förkylning

och så sitter jag här själv på ugglevägen.. snorig och med en huvudvärk som förmodligen aldrig kommer ge med sig. det hjälper varken att knarka alvedon eller c-vitamin, jag kommer ändå inte bli frisk.
ida har åkt iväg med sin pappa för att kolla på en ny och fräsch häst som kanske får flytta ner till skåne. hade vart kul, men nej nej, nu sitter man här med snor som börjar tränga sig in i hjärnan.

semeldagen känns inte lika lockande om man ska äta dom själv. ida lovade att handla med sig grädde och mandelmassa, men gud vet när hon kommer hem. just nu känns det som om det är en evighet kvar tills hon ens ringer och säger att hon är på väg.
tills vidare får jag underhålla mig med datorn och sms från folk som bryr sig tillräckligt mycket för att svara när jag skickar meddelande, men inte tillräckligt för att krama på mig när jag nyser och hostar.

vilken miserabel dag. nu ska jag äta godis.


sommar tack. hade det varit varmt hade jag sluppit det här..

//carro

sjukstuga

det blir till att stanna hemma idag med. nu är ida sjuk istället. eller jaa, hon också kanske man ska säga. jag har inte mitt helt på det torra ännu. så det kanske bara är bra att stanna hemma idag.

så nu håller vi på att ladda med chickflicks inför dagen. ingen sjukdag utan löjliga tjejfilmer.. även om jag hellre hade tittat på en actionfilm. men vad gör man inte för laget :).

nu ska jag ta hand om ida!



//carro

konsten att plugga filisofi..

jag och ida skulle plugga filosofi efter middagen. när vi ätit klart och kollat på ett avsnitt av sex and the city reser jag mig upp och sätter mig vid datan.


carro: kom hit!
ida: varför då..?
carro: vi ska plugga!

ida kommer lunkandes och slår sig ner framför mig.

carro: nej fyfan, jag får ont i skallen bara av att titta på dom här jävla böckerna.
ida: jag med..
carro: vi skiter it.
ida: jaa, vi pluggar imorn istället.
carro: jaa, eller så frågar vi alla andra vad dom har läst!

därefter har vi suttit vid varsin dator och lökat i några timmar.




//carro

living the dream

sambolivet med ida passar mig. jag tror jag ska skicka iväg chrille till afghanistan eller något i ett halvår och flytta in här permanent.
sounds like a plan!



//carro

snygga vänner

man blir som man umgås har jag hört. därför omger jag mig med snygga människor. som den här tillexempel.



foto jag och modell mina andra halva :)


//carro

high life!

jag och ida har ett kul liv. vi sitter 50 centimeter från varann och skriver på facebook. till varandra. det här kommer urarta snart.


//carro


finmiddag

matlagning på avancerad nivå. potatis och morötter i ugn, fin sallad och ostfyllda pannbiffar. vissa dagar är det liiite roligare att laga mat än andra :)

nu ska vi avnjuta våran middag.

//carro

face drop



//carro

sjuk och ensam

huvudet är tungt, näsan är täppt, ögonen är svullna och jag känner mig bara allmänt vidrig just nu, när jag sitter här alldeles ensam på ugglevägen..

nu när jag ändå är igång med ömkandet så skriver jag något som jag undvikit ett tag. jag och martin har gjort slut.. jag var där och hämtade mina sista grejer igår..
det suger. big time. och jag tror inte att det har sjunkit in ännu. men jag kände att det var något jag behövde göra.. någon gång måste man lära sig att stå på egna ben och nu är det min tur..


//carro

pretty fly for a white guy



//carro

session

nu är jag färdig fotad efter en stunds modellande. nu ska bilderna bara genomgå lit eredigering och vi ska låta oss krossas av att fanny är snyggare än alla andra på bild. sen kanske det kommer upp någon bild här. om de är bloggvänliga, haha.

har fortfarande inte löst problemet med vuxenpoängen.. jobbar på en lösning som borde komma inom kort..



ett litet smakprov ;)

//carro

för mycket vuxenpoäng?

nu är jag sambo på ugglevägen till onsdag. och vi rivstartar med att fanny och linnea är här och lagar köttgryta (?!). till det serveras det vitt vin, trevligt sällskap och sen hörde jag något om att någon bara MÅÅÅSTE se melodifestivalen.. vuxenpoängen haglar in och jag börjar känna mig panikslagen. hur ska jag kompensera för det här? hur mycket vin måste vi dricka för att det inte ska gå för långt? måste vi tillslut gå ut ikväll? måste jag skolka en hel vecka? måste vi klottra? hänga i centrum? skrika fula ord åt gamla tanter?
nej jag har ingenaning om hur det här ska sluta. till råge på allt har jag gjort något så moget som att jobba hela dagen, och gå upp innan nio bara för att äta frukost med folk som skulle jobba ännu tidigare.. och till frukosten drack jag kaffe, och åt hårt bröd.. utan något onyttigt på.

nej, jag får nog ta och börja på det där vinet nu, om vi ska komma någon vart ikväll.

är det verkligen så hemskt att bli vuxen? det får bli kvällens fundering tror jag. tillvidare önskar jag er en trevlig kväll.


en allmänt äcklig bild får vara komnpensation tills jag kommit på något bättre..

//carro

lördag

uppe vid åtta en lördag var det ett tag sen man var..även om jag kanske inte gick upp på en gång så vaknade jag då. nu har jag ätit frukost och nästan klätt på mig och ska gå till bussen om en halvtimme, då bär det av mot jobbet för några timmar av arbete. lycko mig som får jobba på en lördag. medans ni andra slapptaskar ligger och lökar i era sängar.

nu ska jag socialisera mig lite med simon och malin innan jag går till bussen.


//carro

det är kyligt här i natt, när stockholm kysser mig på kinden.

nu ska jag iväg på lite fredagsmys med malin och co. chips, godis och film, precis som på den gamla goda tiden. innan man gav sin själ för alkohol och dunka,dunka. ikväll ska vi fira fredag på gammalt hederligt sätt.

malin och jag :)


sommar och sol. det var längesen man kunde gå så bar.


//carro

the show must go on

helgen stundar och jag ska fira det med att sitta här framför datan själv i ett par timmar innan jag åker iväg och ser en film med malin. imorgon fortsätter jag fira helgen med att jobba hela dagen och sen flytta hem till ida ett par dagar. det är inte lätt att vara mörkrädd har jag hört.

sen ska vi fira mickis, som fyller år idag. världens värdelösaste ålder, 19. så vi firar bara lite.


och på söndag är det.. söndag?! jo för mig är det söndag. alla andra kära fjantar firar alla hjärtansdag. vilket jag bojkottat för flera år sen. vi tänkte äta middag några stycken, bara för att markera att vi inte tänker fira alla hjärtans dag. eftersom vi absolut inte hade kunnat äta middag vilken annan dag som helst.
anyhoe, nu ska jag vila mina ben. efter en hel dags bladning.





//carro

mickis

lite kvar ännu. men nu har mickis sett den¨, så jag kan lägga upp den. här är en fördelsedagspresent :)








//carro



äntligen är den tillbaka!

kreativiteten är tillbaka. jag har målat varje ledig stund här hemma de senaste dagarna. ni förstår inte hur skönt det är. efter att gått runt i veckor utan inspiration eller någon som helst lust att sitta still. men nuu nii!

tänkte visa en som jag hållt på med i över en månad, just för att det varit brist på lust.







enjoy :)

//carro



kvar i nått jag lämnat



//carro

var du än befinner dig, har du en famn för mig

måndag. och som sagt tycker jag om måndagar. jag gillar känslan av att ha en hel vecka framför sig och så många dagar kvar till helg. sarkasm undrar ni, välj själv säger jag.

dagen startades med frukost med mamma vid tio och sen iväg till skolan för bildlektion, som spenderades med att spika fast två par skor på en bänk.. fråga inte.
sen gick jag och tre av min absolut bästa vänner till forum och åt lunch på barista.
sen åkte vi allihop mot orminge. jag, ida och elin för att träna och mailn för att få massage.
vi hurtbullar intog gymmet i någon timme och avslutade sen med en timmes yoga.

nu har jag ätit middag med mamma och ska försöka skriva mitt tal till svenskan.. jag har en schysst idé, men kommer bli tvungen att öva på att hålla masken om det ska bli ett bra tal.


tre fjärdedelar av järngänget, haha, den sista delen står bakom kameran och är med på nästan varenda bild i den här bloggen annars.


utan er skulle allt vara grått och trist. jag älskar er.


//carro

jag ska sakna dig imorgon

en ny favorit så här i snön och kylan. melissa horn. har spelat henne hela kvällen och blir helt mysig och lugn av hennes röst.


idag är det söndag och det blev väl inte värsta tokdraget igår. inte för min del iallafall. halvvägs in på kvällen fik jag ont i halsen och öronen. för att undvika sjukdom tog jag mitt förnuft till fånga och lämnade mina partygalna pinglor redan vid tolv för att åka hem och sova. ändå var jag bakfull imorse. jag som tyckte jag tog hand om mig själv bra igår och inte fick i mig allt för mycket.. men jag överlever.

idag var jag emma och en nyfunnen vän, alma, i stallet och åkte ett par varv på skogstrollen. mysigt då det vart sol och inte alls särkilt kallt hela dagen. efter hemkomsten har jag målat i flera timmar. känns som om inspirationen är på väg tillbaka. det kanske bådar gott för min stackars blogg också, haha.
nu ska jag krypa i säng, imorgon är det måndag och jag gillar måndagar.


min prinsessa

//carro

tonights gonna be the best night



ikväll blir det till att parta som rockstjärnor. och ingen kan stoppa oss.


//carro

go ahead and smile..

nu har jag röjt i mitt rum sen klockan fyra. ida var här ett par timmar och tittade på med än hon hjälpte till, hehe. men nu börjar det ta sig. snart blir det ommöblering och ännu mera fix. bland annat lekte jag elektriker och satte upp en lampa själv, innebärande att jag var tvungen att koppla kablar och grejer själv. stolt och nöjd med resultatet! nu ska vi bara hoppas på att taket håller..

imorgon är det jobb från 12 och sen tjejkväll för hela slanten. middag hos ida och sen ut och slira i stan. ett rejält gäng är vi också. jag har stora förväntningar på kvällen och ska nu krypa till sängs själv.. ensamt och tråkigt.



vänner är bra!


//carro

flying card

hhahaha det här är kul, inte bara det att jag ser skitfull ut, utan även det svävande kortet.. frågan är ju bara vad som egentligen händer. är det mina jedikrafter, eller är det någon som kastar det??





//carro

freaking me out

haha, satt precis och kollade igenom bilderna från lördagen. det vart inget asröjj, men kameran lyckades tydligen hamna i rätt händer än då, för det är en hel del sköna bilder.

det roligaste är första och sista bilden på kameran. båda två är på mig och visar lite före och efter.. på ett inte fullt så positivt sätt kanske. håll i er!



här är precis innan jag gick hemmifrån, städat och fint. lite trött men ändå på gång




här däremot, ett par glas vin för många senare, ser det inte riktigt lika bra ur längre. det värsta är att typ varenda bild efter den första på mig ser ut så här.. hur lyckas man? jag skyller nog på dåliga gener, hehe.


//carro



RSS 2.0