" in this position, one single out.."

press repeat!

lördag! underbart solsken och nu ska jag och martin ner och städa i hans gamla lägenhet. efteråt blir det basket med folket från ugglevägen.
idag har vi handlat och haft oss :)
nu ska vi gå

over and out.

//carro

" blowing your mind away!"

25 grader i skuggan!

hallojsan! jag och ida vaknade för en och en halv timme sen och insåg att vi försovit oss med en och en halvtimme :P.. men vafan, vi var rockgudar igårkväll så det gör ingenting.
In flames var brutal grymma och jag har ingen röst kvar idag, haha. träffade jätte mkt skönt folk som man inte har sett på ett tag. och käkade sockervadd :) !
nu ska jag skriva ner lite saker som jag kan ha användning för på svenska redovisningen. som jag inte ens har börjat träna på. haha.

bilder från igår kommer upp senare idag eller någon gång i helgen :)

11:06 30 maj, korven is in town ;)
over and out


//carro

as bra!

jag är inte den som är den, jag är den andra.

fan vad skönt det är när nedladdningsprogrammet fungerar som det ska! det går fort och allting funkar. helt underbart.
ida borde sluta om en timme så snart får jag sällskap. sjukligt många inlägg idag, haha. kommer ni ihåg bär jag var sjuk sist? med mina utslag? då vart det ju fem-sex stycken om dan. haha.

jaja, hörs sen :)

over and out

//carro

" well, you don't need to.."

i won't hesitate no more!

γεια!
det är hej på grekiska för er som inte kan grekiska, haha.
nu är jag hos min kära mor ch har fixat till mina naglar. vart en hyffsad franskmanikyr.. nu ska jag bara vänta på ida så vi kan åka till orminge och gå på apotket innan jag måste förbi martin och hämta mina träningskläder. orkade inte ta med dem hit då han bor 300meter från gymmet.

sitter nu och lyssnar på jason mraz och funderar på om jag ska dra på mig ett par shorts och kanske hoppa lite studsmatta? eller om jag ska ta det lugnt tills jag ska träna ikväll, mamma sa att det var ok sålänge jag tog det lugnt. eat that ;)!

får förhoppningsvis in pengar på mitt konto imorgon också, så kan jag och ida shoppa lite innan konserten ! skulle vara as nice, måste i alla fall köpa mina skor imorgon, om dom finns kvar, vilket jag ber till gud om , haha, eller nej det gör jag inte. men jag kunde ha gjort.

nej fy fan, nu ska jag försöka rensa igenom min garderob lite. kanske hittar något som har varit borttappat i ett halvår eller två, haha.

13:51 28 maj, när alllt kommer omkring så är han korkad!
over and out


en väldigt väldigt intressant kväll förra sommaren.


//carro

" goodie day!"

the remaining pieces of you are blue...?!

Ciao!
nu tror jag att jag har gjort ALLT som man kan göra här.. solat, suttit vid datorn, druckit ännu mera te, sminkat mig och fixat håret, pysslat, bäddat, diskat, pratat i telefon, lyssnat på musik (eller det har jag väl gjort hela tiden men ändå..), knarkat upp all min medicin och slutligen klätt på mig lite halvt.. jag gillar inte att vara hemma. även om det inte är min absoluta favorit sysselsättning att gå i skolan så är det i alla fall roligare än att sitta hemma själv och dega!

hmm.. provade att lägga två småflätor i håret, vart rätt så sött faktiskt :)
kunde inte låta bli att ta kort ^^ det bästa med att ha lillasysters cybershot mobil!
man behöver inte hålla på att tjaffsa med vanliga kameran hela tiden.

tänkte att jag kanske skulle bege mig till min kära mor om en stund. äta lite lunch och fixa till naglarna som håller på att krackilera till små, små bitar. måste förstärka dem lite tror jag.. måste hämta mer hostmedicin också, så att jag får sova någonting i natt.

efter träningen ikväll ska ida slafa över, så att vi kan förbereda oss inför konserten tillsammans imorn. haha, ska bli så underbart kul :D!

nej nu ska jag klä på mig och åka hem till mamma.

11:31 28 maj, positive vibrations.
over and out


härligt va :)? orminge är fint på sommaren!


 

//carro

" satisfaction.."

your the opposite of beauty.

Tjo!
fortfarande kvar hos martin som fortfarande är på jobbet vilket betyder att jag fortfarande sitter själv. suck! är inne på min 5 kopp te då det verkar vara det enda som hjälper mot min djävulska hosta. det värsta är bara att martin varken har vattenkokare eller mikro, så jag måste koka vattnet i kastrull varje gång jag ska ha te. haha, old school style!
plus att min laktosfria mjälk är slut. så nu blir det clean tea resten av dagen. eller dagen kanske inte har börjat ännu? hahaha, för mig är det i alla fall morgon fram till elva någongång.

sååå, nu har jag läst massa bloggar, kollat cosmos hemsida också. letat igenom alla martins 7000 låtar efter ngt kul, ätit frukost och sprungit fram och tillbaka i lägenheten en stund. jag är rastlös! sjukligt rastlös.
ska nog sätta mig och sola på balkongen en stund.

haha, lyckades nämna martins namn tre gånger på ett inlägg, eller vänta fyra blev det nu!

10:01 28 maj, sol, men inte särsklit varmt!
over and out

//carro

" over and over again.."

fruktansvärt frustrerande!

morning!
sitter hemma hos martin och försöker gnugga sömnen ur ögonen, mår som en gammal jävla vante.. knappt någon sömn i natt heller. jävla hosta. nu har man börjat snora som en liten unge också. jag som skulle träna med hela gänget ikväll.. fan! får väl se hur jag mår i eftermiddag, kanske kan vara med lite lätt i alla fall, har ju inte tränat på en vecka nu.. martin har en tendens att ta väldigt mycket av min tid, haha.

min helg börjar nästan imorgon då vi är lediga och ska ta en runda till grönan för att se in flames live. äntligen! som jag har längtat. missar mer eller mindre alla deras konserter i sommar, så det är väl inte mer än rättvist att jag får se dem imorgon. så ska vi hälsa på moa när hon jobbar på samma gång. as kul :) .
jag, ida och mickis lär ju vara där när grönan öppnar, haha. vi ska stå längst fram!

sååå, vad ska jag göra idag då? i väntan på att ida slutar skolan och kommer för att göra mig sällskap innan vi ska träna, för jag tror nog att jag ska träna lite ändå. martin, chrille och kim ska förmodligen med. då lär det ju bli ännu roligare, eftersom dem har gnällt över att ki-box inte kan vara jobbigt. upp till bevis grabbar!

har suttit inne på veckorevyns hemsida en stund och kollat på frisyrer, måste ju hitta en somrig och fin till skolavslutningen :) funderar på någon ruffsig, busig fläta. jag tycker att det är så fint. är väldigt mycket för det lite mera crazy. gillar ruffsigthår, baggy kläder och tajta linnen, mixa och matcha är min grej, fast mest mixa tror jag. att fixa håret är nog bland det värsta och bästa som finns. haha. vissa dagar är det ett rent helvete och ibland kan man inte sluta upp med att stå och pilla i håret.

well well, nu ska jag kolla vidare, lär ju skriva ett par rader till om en stund. kommer nog inte att ha så mycket annat att göra idag.

09:07 28 maj, en vecka och en jävla dag kvar till solsken och fest!
over and out


en dag då håret la sig som det skulle rätt snabbt :)


//carro

" kick ass queen.. "

släng upp en hand om du känner det!

evning people ! mätt och glad efter en hemma gjorde chicken kebab med pommes :P haha, martin är kocken .
jag chrille och martin har flyttat och slängt det sista i hans gamla lägenhet och som tack fick chrille middag, riktigt snällt tycker jag.
nu blir det väl film som vanligt, skulle ioförsig inte banga på en promenad. får tjata lite :)

20:37 27 maj, helgen är spikad?!
over and out

//carro

" informer.."

det drar på holmen, stig i land!

goddagens! tisdag idag och en lagom ledig tisdag. gick hem från skolan i brutala hostattacker, så det var ingen bokredivisning för min del.. så jag kommer att få göra den på fredag istället. mer tid till förberedelser! så kan jag vara bäst i världen eftersom jag suttit och lyssnat idag när min grupp redovisade, underbart.
sitter nu hemma hos martin och har precis fått i mig lite av min favorit mat till lunch, tortellini :)! ska snart återuppta arbetet med min historiauppsats som måste vara inskickad ikväll, den som jag egentligen också skulle ha redovisat lite om idag, typiskt! men det får väl funka ändå, hoppas att läraren blir nöjd bara.

fick iallafall sova lite inatt, efter att ha tagit en av mina kick ass tabletter slocknade jag som ett liten bebis och sov mer eller mindre tills klockan ringde. as skönt!

det är faktiskt sol ute idag med :) dock inte lika varmt som igår men sol! underbart, det är nu sommarhumöret är på väg fram. har till och med fått lite idéer om planer inför nästa torsdag då vi slutar skolan.
den här veckan är typ redan full som vanligt. imorgon är det skola och ki-box, på torsdag är vi lediga och ska på in flames på grönan (äntligen ska jag få se dem live!!!!!!), på fredag har jag och ebba lite planer som vi hoppas på ska gå i verket :) . lördag ville martin göra någonting och hela helgen är det orminge karneval och sist med inte minst så kommer elsa och frida ner till helgen :D !! så det kan nog bli ännu en toppen helg tror jag. plus att studiebidraget kommer om några dagar! cash is king.

nu ska jag försöka skriva klart min galet långa uppsats om hitler. den börjar ta sig till det intressanta nu, skrev en hel sida igår kväll !

13:34 27 maj, jag ska utrota hostan för all framtid!
over and out


jag och min über snygga skolfröken mikaela ;)
sjukligt snygg i sina glasögon!


//carro

" specialtreatment day? "

no matter what i do, all i think about is you!

hey! hemma från skolan och mätt som en gris. helt underbart värdelöst att åka till skolan idag. hade en datakunskaps lektion på tio minuter för att sen åka hem igen, hade lika gärna kunnat stanna hemma hela dan?! typiskt okul. men jag tog en sväng till orminge på vägen hem och hittade ett jätte fint linne på bik bok som fick följa med hem :) . eller jag hittade två som jag verkligen ville ha men hade bara pengar så jag kunde köpa det ena, haha. är helt fruktansvärt fattig nu. tur att jag ska jobba ikväll, kanske kan åka tillbaka imorn och köpa det andra linnet .

nu när jag kom hem gjorde jag lunch bestående av pasta och gurka, as gott, satte mig vid datan och tänkte skriva klart min uppsats. men när jag väl hämtat ner den på datorn och ska börja skriva, så funkar det inte att skriva.. något med produktnyckel eller vad fan det hette.. anyway så kan jag omöjligt skriva
klart uppsatsen som ska vara inlämnad och presenterad imorgon efter lunch, panik!
får hoppas på att jag får plugga en stund hos martin ikväll. sjukligt irriterande!

om en timme ska jag ner och hämta tjejerna på dagis och sen passa em någon timme, har inte träffat dem på två veckor då dem har varit på kreta med sina föräldrar. men men, nu ska jag skicka ut datorn genom fönstret om inte word börjar funka igen..

14:52 26 maj, solen i moln..
over and out

" dobedido.. "

we got robbed, and they only took the door!

morning! har vart uppe i över en timme och är hyffsat pigg, sitter i martins soffa och pausade precis "chuck & larry" för att skriva lite blogg :) .
det är kanon väder ute och jag funderar på att åka till och sola lite. men först måste jag förbi skolan en sväng och hämta lite grejer. tänkte inte åka dit idag eftersom vi är klara med allting och jag känner inte för att åka dit och bara sitta av tid när det är så fint ute.
i eftermiddag ska jag passa tjejerna och sen försöka komma iväg till gymmet.

har knappt sovit i natt, har fått tillbaka den där jävla mongo hostan, stackars martin som måste ligga och lyssna när jag hostar hela nätterna och sen gå upp och jobba :P. skylla dig själv ;)

nu ska jag fortsätta kolla på filmen innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra idag.

09:30 26 maj, en och enhalv vecka kvar!
over and out


jag och chrille, uppladdning innan matchen ;)





//carro

" it's all in my head.."

i can't wait to see you.

mys söndag i solsken och skratt. jag tror att jag har haft en av de bästa helgerna på jätte länge! är helt galet nöjd med min helg faktiskt.. lite synd att den är slut om ett par timmar.
i fredags var det huligantime på farstaborg Martin<3 spelade match. efteråt skulle vi fira deras andra förlust på rad hemma hos martin. det slutade med att en drog hem och att resterande satt ihop två och två, haha. vi sex som var kvar hade i alla fall jätte trevligt och facebook ändrades strax efter tolv, så 24 maj är ett datum att komma ihåg :) . lördagen började ovanligt tidigt för att vara jag, vaknade av mig själv lite efter nio, smått bakis och inte helt nöjd med tidpunkten. men det var lika bra att pallra sig upp. på eftermiddagen vart det cab ut till hivön för att gratta en syssling. sen spenderades kvällen i soffan hos chrille gloendes på den helt värdelösa eurovision song contest som jag ville se bara för att ingen annan ville det :P.
idag fick jag med mig martin ut till hästfan, även om jag inte fick upp honom på hästen så var han i alla fall där, och det är väl ett steg i rätt riktning? haha, en vacker dag kommer du sitta på hästen hjärtat och du kommer tycka det är as kul! haha ;).
nu har vi hunnit hälsa på mamma på mors dag och spelat baket i duvfnäs men chrille. nu ska vi äta "middag" bestående av mackor och cola och kolla på "what happends in vegas", brutalmys !

21:17 25 maj, mickis hade rätt!
over and out


huliganer på farstaborg!
ida var med också, men hon står bakom kameran :)

//carro

" pink cloud day!"

väldigt väldigt bra dag :) <3

" bandit queen.."

i need a bandit queen, a real women who can bring out the man in me.

god morgon! king fredag och solen kollar fram med hyffsad kraft. sitter på min form lektion och ledsnade precis på att gröpa ur lera ur min mask, vilket jag ändå måste återgå till om en stund, men en paus är aldrig fel.
sov hos M i natt. vaknade och ville inte gå upp ändå tills han påminde min om att det var fredag och veckans sista skoldag, kände hur leendet spred sig i ansiktet då.
nästa vecka är den sista "riktiga" veckan i skolan och sen återstår bara tre dagar innan sommarlovet och tio veckors ledighet startar. gosh vad fort det har gått, ett helt läsår har sprungit förbi och inte fan känner man sig smartare för det..

men men, ikväll är det fotboll i gurra och jag, ida, mickis, philip och chrille hoppas på finväder så vi kan glassa dit i caben, haha skulle vara jävligt nice ;). fast innan fotboll och förkrök har jag och ida ett par ärenden att springa. först ska hon till sickla och införskaffa sig ett par converse, eftersom hon är efterbliven och inte skaffat sig ett par ännu, haha. sen ska vi hem till min kära far och hämta lite saker och síst hem till mamma och äta middag och göra oss huligan klara. sen bär det av mot ugglevägen och alla möjliga dumheter :) .
får se vad vi ska göra efter matchen, om det kanske händer ngt kul för engångsskull, rätt tveksamt men man kan ju alltid hoppas.

men men, kanske är dags att återgå till min ler-utgröpning. suck och stön, orkar inte. men måste nästan bli klar med det idag så jag kan börja måla skiten på tisdag, annars kommer den aldrig att bli klar..
jaja, återkommer när jag har mer att återkomma med :P.

09:12 23 maj, killing me softly with this song..
over and out

//carro

" if you can't beat them, join them! "

vi tar oss genom landet och dom kallar oss för sverigetrotters.

är man inte sjukligt grym? satte vg på båda datakunskaps proven och jag som knappt varit på datakunskapen och som absolut inte har pluggat till det, kanske till och med sätter ett vg i slutbetyg? haha, ibland känns det som om man är för bra.

det är solsken ute idag, tyvärr blåser det på rätt bra, men va fan, det är ju sol!
nu har jag datakunskap, har hunnit med en lunch sen jag skrev senast då jag hade historia. ingen vidare lunch. någon läskig soppa med överkokta makaroner i.. hmmpf, ingen höjdare, fast det fanns ju faktiskt äpple idag :) . nu skulle det inte vara helt fel att klockan helt plötsligt skulle hoppa fram trettiofem minuter så jag kan gå upp på bilden och köra min redovisning och sen få åka hem och softa ner en stund innan jag ska ner till stallet.

imorgon ska vi återuppta vår stigande karriär som fotbollshuliganer, denna gång i g-berg. vi hoppas på fint väder och att vårat lag vinner den här gången så att vi kan fira till ordentligt efteråt. eller vårat lag.. haha, Ms lag.

vad kan jag skriva om? har inte någon större lust att återgå till powerpointen som jag håller på med, då jag kommer att överarbeta den någor grovt om jag pillar mer på den. sitter och lyssnar på afasi & filthy över you tube, för batterierna i idas mp3 tog slut när jag lånade den på historian. jag vart ju tvungen att lyssna på musik om jag skulle kunna koncentrera mig på hitler i över en timme. hoppas på att den här uppsatsen får ett bra betyg som jag håller på och kämpar med den.

elin sitter bredvid mig och har snurrat sitt hår artontusen varv runt sina fingrar. ser i ögonvrån hur hon hela tiden höjer handen och drar i det, haha. det där skulle ha kunnat vara början till en erotisk novell, sluta ta piller kanske?

jaja, nu ska jag se om jag får gå härifrån mot nya äventyr.

12:53 22 maj, mot oändligheten och vidare!
over and out



kände bara att jag ville lägga in den här otroligt sköna bild som min älskade pappa tog på mig på min andra tävling på ponny :P. erkänn att den är rätt så klockren!


//carro

" work it, make it.."

svichat över vischan.

historia på gång igen. har suttit och skrivit om hitler oavbrutet i över en timme nu, så jag kände att jag gjort mig förtjänt av ett blogginlägg.
igår var det ki-box med moa, ida och linus. as kul men brutal jobbigt som vanligt. efteråt kom M och plockade mig och ida i centrum, sen bar det av mot ugglevägen och fotboll. japp tro det eller ej! jag och ida hejade på dem röda och vilka tror ni vann?! dom röda! :D killarna vart tokägda och började gråta allihopa, eller inte, men det kunde ju ha varit så.
när fotbollen var slut kom min underbart gulliga lilla mamma och hämtade mig och ida så att vi skulle komma i säng innan klockan två på natten.

ikväll blir det ridning och sen hoppas jag på att sova hemma hos M :) .

11:12 22 maj, nu är det lunch !
over and out

//carro


" landmark moment.."

så lätt kommer du inte undan alfons !

sitter hos M efter en flitig tisdag. har hunnit med mycket och är rätt nöjd. bortsett från att jag har ont i axeln.
nu är jag upptagen med annat :)

over and out


//carro

" I belive in that time is healing.."

happiness, is taking things as they are..

åhhh meningslösa måndag, precis som skumdum sjunger i sin absolut ärligaste låt. ett måste varje måndag morgon tror jag, haha.
fast min måndag började nog rätt bra. vaknade hos M, tyvärr hade han redan gått till jobbet och lämnat mig alldeles ensam, men jag hade ändå en lugn och stressfri morgon. den blev dock sämre när jag kom till busshållplatsen, men det är en lång historia som inte behöver berättas här. när jag kliver av bussen i nackatrafikplats hittar jag ida sittandes med pontus, som har kryckor (!). han hade gjort något med musklerna i vaden. så jag fick spendera större delen av min lunchrast med att hjälpa honom med sin mat, haha. men jag fick en cola som tack för hjälpen. :)

efter skolan vart jag och ida paniksugna på glass och hoppade av i B-centrum och inhandlade ett paket, vi var ju faktiskt tvugna att fira lite eftersom vi haft våran absolut sista italienska lektion någonsin! det blir ännu mer att fira om vi lyckas sätta ett varsitt G på provet vi gjorde idag. haha.
efter glass och en liten promenad bjöd far min på middag. köttbullar och makaroner, som vi absolut inte fick till lunch i skolan. men men, tur att det är gott ;) .
sen bar det av till gymmet, jag och moa stod på grodmaskinen i en halvtimme och körde sen rygg ocg mage. as skönt att få träna av sig lite spänningar och aggritioner. vi hade en mycket intressant disskution undertiden vi stod på grodmaskinen. vad den handlade om är dock hemligstämplat.

väntar nu bara på att M ska bli klar med sitt jävla fotbollsspelande, suck och stön, det är ju nästan en timme kvar tills han kommer hem och jag kan börja röra mig bort mot hans lägenhet och varma famn :) .
det är så skönt att ha någon att somna bredvid. trygg och varm.

nej nu ska jag umgås lite med min älskade vän moa :)

20:56 19 maj, det kändes för jävligt förut, men det börjar bli bättre nu min vän.
over and out


älska, älska, älska. ni har konverterat mig!


//carro

" you make me wanna dance naked.."

obehagligt väder..

lördag, alltså idas dag, vilket hon har tjatat om i ca två månader, äntligen är den här och vi slipper tjatet, haha.
jag är lite fundersam över hur allt jag har stoppat i mig idag har fått plats i min mage speciellt med tanke på dagens tillstånd :P haha.
det har väl blivit tårta, kakor, bullar, saft, godis och nu även en jätte god kycklingsallad som idas jätte snälla mamma hade mejslat ihop till oss =).

jag är jätte glad hela tiden nu, vandrar runt på moln och bara ler. till och med idag när jag vaknade med en baksmälla som har hållt i sig, haha. det är någon som får mig att må så bra :) och som får mig att flina som ett litet fån och prata på ett brutal löjligt sätt, hahaha.. jag tror jag är kär :$ :) .
underbara hemska känsla. jag är rädd och lycklig, fast mest lycklig tror jag.
jag vill bara träffa dig och hålla dig i handen..

16:39 17 maj, idahoe fyller 17 idag!
over and out


min och idas solnedgång :) häftigaste molnen.


 


//carro

" your my little fishstick."

för att förstå sig på vad vänskap är måste man ha klcikat ordentligt med någon och verkligen insett att man absolut inte skulle ha kommit över vissa hinder utan den personen man har klickat med.
så här efter tre/fyra månader som lika gärna hade kunnat vara en livstid eller iallafall väldigt många år så tror jag att jag har hittat en av mina bästa vänner, för det var vi som klickade!

jag har aldrig träffat någon som är så lik mig förut, som tänker mer eller mindre exakt samma sak och som kan, precis som jag, slänga ur sig de mest absurda men otroligt sanningsenliga saker om folk på de mest opassande tider och platser. jag har hittat en soulmate som gillar ahlgrens bilar och som kan få mig att skratta tills jag nästan kissar på mig, som kan få mig att sitta ute på en brygga i solnedgången i flera timmar och bara lätta på hjärtat tills man nästan sitter och storbölar båda två.

på så kort tid har vi hunnit med så mycket, otroligt mycket! men om man sitter ihop 24/7 så kanske det inte är så konstigt. och visst har folk ifrågasatt våran komination av personligheter och visst har vissa stört sig på att vi hittade varandra så fort och så "djupt".

dumheter vi hittat på:
- dragit igång brutalkalas hemma hos mig ( det var här vi hittade varann ).
- åkt till tekniskahögskolan en torsdagskväll, ( här hade vi behövt en skateboard ;P )
- slösat tid på två idioter ( här hade vi behövt ett par stycken ananasar )
- bakat världens farligaste sockerkaka och ätit upp den ( ont i magen!? )
- kollat på greys anatomy ( sett hela boxen 4? 5? gånger :P )
- festat nätterna långa och snubblat hem vid fyra ( tur att man lärt si gå i heels nu ;) haha )
- kollat på disneyfilmer hela dagar. ( lejonkungen och aladdin, klara favoriter. )
- sett "the holiday" på repeat en hel natt. ( dock såg man oftast bara början och slutet. )
- röjjt på hivön med skogstrollen, ( underbara söndagar )
- sett soldengången
- skrattat tills man får träningsvärk i magen.
- tränat ki-box och nästan blivit tvungna att krypa hem.
- skämtat och drivit folk till vansinne.

du är en av mina absolut bästa vänner och jag älskar dig :)

Grattis på födelsedagen Ida Palmman :D <3

världens bästa vän :)

världens snyggaste tjej :)


//carro



 


" your way to twist my mind.."

för att förstå det stora i kärlek måste man ha varit ensam..

godmorgon! torsdag och sovmorgon till 12:10 :) . jag och ida är i mitt crib och har precis ätit värsta frukosten och jag är nu på väg till duschen.
ikväll ska jag ner till stallet och sen ska jag träffa M, som flyttar idag :).

det känns som att det här kommer utvecklas till en bra dag! vet inte varför men det sitter bara en känsla i mig som säger att det borde bli det :).
får väl ta och skriva och berätta hur bra den blev sen :)

nu väntar duschen och hårfönen på mig.

10:18 15 maj, over the hills, and far away..
over and out

//carro

" lookin for love or something.."

med kärleken vill jag mata dig och svälta dig, med den anledningen att jag hatar dig och älskar dig.

tisdag och vädret är sjukt schizo idag. ena stunden sol andra stunden storm och moln. inte okej.
dagen började väldigt bra. sov hos M och vaknade otroligtnog bredvid honom. bra start på dagen :) . sen iväg mot skolan och det sista nationellaprovet. matte.. inte min starka sida, jag gick först som vanligt. haha får väl hoppas på att det gick bra.
efter provet kände jag att en håltimme på tre och en halvtimme inte var särskilt lockande. så jag bestämde mig för att skippa datakunskapsprovet och gör det på nästa kompliteringsdag istället. jag och ida åkte in till slussen och la oss, trots blåsten, nere på kajen och åt bullar och drack red berrie juice, as mys. mickis kom och höll oss sällskap.
nu är jag hemma och laddar lite ny musik :) looptroop och liknande, lite promoe och lite metallica. haha, snacka om att ha blandad musiksmak, kan inte riktigt bestämma mig för vad jag gillar.
nu kom mamma in till mig med en väska hon köpt till mig. hyffsat snygg. svart lite lackaktig med guld spännen, tyvärr var det ett rätt så stort märke i strass. synd synd, men det funkar :) ..

ikväll ska jobba och förhoppningsvis träffa M.

15:09 13 maj, lycklig och pirrig :)
over and out

image120
jag och chili nere i velam.



 

//carro

hmm.

inlägget här under skulle publicerats igår. men det blev då något knas. så det kom nu :p. jaja.

ha en bra dag :)

//carro

" catch the by flying moments.. "

man tror att vi strävar mot samma mål, men när man tittar så är det bara all you!

för en liten stund sen kom jag innanför dörren efter att ha träffat lite släkt som jag aldrig sett förr i mitt liv. någon från usa och någin som förmodligen inte har haft tid eller lust tidigare. men hey jag är ju bara 17, det är mcyket släkt kvar att utforska ;) .
innan den otroligt tråkiga släktmiddagen som jag smet ifrån så var jag emma och en liten stund även ida ute i stallet. helt underbart väder, varmt och skönt. så det blev till att ta det lugnt.

i övrigt har helgen varit rätt lugnt. fredan spenderades på hivön hos ida med grillning och filmkväll, M och kusinerna kom dit en stund.
l


" morning! "



godmorgon. slänger iväg ett inlägg i all hast nu innan jag ska ta mig till bussen för att möta upp ida inför vår dagliga promenad till skolan. haha, långt att gå?
har fått i mig frukokst och sovit hyffsat. M var här hela kvällen igår och jag lyckades plugga rätt mycket italienska. duktigt carro :) .
nu måste jag iväg till bussen.

//carro

" ensam i friheten.."

aldrig mera ja och du, jag är inte anvundsjuk och skiter fullständigt i hur fan du har det nu!

torsdag, fortfarande tro det eller ej. sitter i min säng, duschad och fräsch och väntar på att M ska sluta med sin satans fotboll.
dagen har rullat på hyffsat bra idag. fint väder och mycket skratt. har tillochmed ätit en glass! as god, någon ny från gb, den smakade jätte fruktigt och gott :). enda dåliga idag var ett onödigt tjaffs och ganska mycket stress.
men men, ner till stallet efter skolan. jobbade en stund och red sen. uppskriven på en liten ponny :/.. fast det gick bra och hon gick fint.

helgen är redan till bredden fylld med saker att göra! imorgon är det girls night hos ida på hivön, vi ska äta middag och har pyjamas party ! haha. lördag på dagen ska jag passa barnen :), sen på kvällen är det playboyfest med massa folk', ska bli as kul. sen ville M och några att vi skulle dra ihop en efterfest någonstans och fortsätta där vi slutade förra lördagen.haha. as kul! söndagen blir lugn hoppas jag, ska rida och försöka hinna ta ett ki-box pass på kvällen, ska se om jag får med ida! haha.

men men, nu ska jag göra något värdelöst en stund tror jag.

21:15 8 maj, aldrig glad, aldrig sur, alltid ensam..
over and out

//carro

" walking on sunshine!"

vaknar upp av att solensstrålar kysser mitt ansikte..

god morgon, god morgon. det är torsdag och jag är uppe och vaken, solen skiner och jag har fått mig rejält med sömn inatt ! om tjugo minuter ska jag ta bussen till nacka trafikplats och möta ida, för att sen promenera till skolan tillsammans.

nu ska jag äta en stadig frukost så att dagen blir ännu bättre, åååh vad jag älskar solsken! :)

08:41 8 maj, ikväll ! :D
over and out

image119
myskvällen i falun :)



//carro

" in every heartbeat.."

ögonlocken flackar och jag känner att john blunds närvaro blir allt starkare..

stapplade väl innanför dörren för ca en timme sen, helt slutkörd efter en av de hårdaste dagarna på länge. kom inte i säng förrens halv två igår. M var här och vi kollade på en film som aldrig tog slut. upp vid sju och fullfart till skolan för att skriva nationellt prov i matte A. det gick as dåligt.. kärringjävlen som skulle passa på oss snackade hela tiden med den äckligaste gnäll rösten jag hört. sjukt bitter och frustrerad över hur dåligt det gick på matten lunkade jag till engelskan och mitt muntliga nationella prov. även det gick sepe dåligt och jag vart inte direkt på bättre humör över det.
lunchen avklarades dock utan sammanbrott eller raserianfall.
efter lunch hade jag mitt tredje och sista prov för dagen ( rätt intressant att se hur duktiga lärarna är på att planera in prov och sådana saker! ) , i idrott och hälsa. det gick hyffsat bra. kunde svara mer eller mindre på alla frågor.

hämtade min underbara ungar på dagis efter skolan. vi plockade blommor och drack saft och tittade på barnen i bullerbyn. sen hem och åt pannkakor och fattigariddare med pappa och lillasyster. sen tog jag mig till gymmet och jag och moa var med på ett ki-box pass på en och en halv timme. så jääävla jobbigt, men helt sjukt kul! och så här efteråt så känns det väldigt skönt, även fast jag är helt brutalt trött och kommer har träningsvärk i hela kroppen imorgon. efteråt fick jag ta en dusch hos moa och sen träffade jag M innan dem skulle på skiva inne i stan .

nej gott folk nu ska jag ta mig en välförtjänt sömn. hektisk dag imorgon med, tror att jag måste börja planera lite bättre :P.

23:56 7 maj, du ger mig en känsla..
over and out.

det blir varken bild eller tillfixande av texten idag. jag orkar inte !

//carro

" it scares the shit out of me.. "

förbjudna känslor lockas fram och kastar sig fram och tillbaka i mitt huvud..

sitter på historian med linus och ebba som sällskap. linus sitter och läser mina gamla blogginlägg och ebba läser i min historia bok. solen skiner eller aa, den kommer och går som den vill och det blåser på rätt bra ute.
sov riktigt gott i natt, bortsett från att jag deppade lite över att min sepe moppe gick sönder igår igen.. fan vad den suger! hatar när mina grejer går sönder. och tyvärr så gör dem det rätt ofta. nej jag är inte klumpig, haha.

efter skolan ska jag hem till mamma och sen ner till stallet. ska försöka få igång lillasysters tre mobil så att M inte behöver få jättehöga telefonräkningar pågrund av mig eftersom jag redan orskat ett par världskrig och är det största problemet till den globalauppvärmingen (?).
wellwell, nu ska jag försöka övergå till mitt historia arbete om hitler, lär ju bli en rätt intressant uppsats ;).

12:42 6 maj, en månad kvar till sommarlov!
over and out

image118
haha, någon som känner igen brudarna :P?
//carro

" the greatest thing you ever learn.."

it takes an egg to make a hen, it takes a hen to make an egg.

lördag förmiddag och moulin rouge slutade precis och jag och moa sitter med tårar i ögonen och gråten i halsen framför tvn. fullkomligt genialisk film, underbar och hemsk.
gårdagen var rätt kul. var i slussen vid nio på morgonen för att ta mig och mina kära klubbmedlemar ut på gärdet och spöa massa andra klubbar i brännboll. vilket vi gjorde! för första året vann vi hela turneringen, så klart vi gjorde med mig, patrik och ollä i spetsen som frivarvare. ja jag gjorde faktiskt ett frivarv :).
efteråt åkte jag hem och drack te med min pappa. vi små pratade en stund och sen tog jag mig till gymmet och mötte upp moa, kan ju säga att det känns i hela kroppen att man tränade igår. efteråt åkte vi hem till moa, åt middag och gjorde oss iordning för att driva omkring och hitta ngt att göra.
mitt upp i allt ringer kim och bjuder över oss till chrille och philip.
kan väl inte påstå att det var så särskilt hyper kul, men jag överlevde kvällen. vid halv tre någon gång pkte jag, moa, kim och M hem till moa och drack te, kollade på film och snackade skit. slutade med att vi sov här allihop. kim och M drog redan vid nio i morse då dem skulle bartendra på en 40 års fest idag och hade massor att förbereda.

alldeles snart ska jag ta min pärla och åka hem till pappa för att hjälpa till med den djävulska tvätten som på något underligtvis aldrig tar slut.. får se vad som bjuds av kvällen. moa ville göra något fartfyllt, får väl se vad jag har lust med, sova skulle ju inte vara helt fel för engångs skull.
nej nu ska jag hjälpa mitt hjärta att diska av lite i köket.

13:25 3 maj, det löser sig, det blir bättre, allting kommer att bli bra..
over and out

image117
min alldeles egna moa :) älskar dig <3
//carro

" neka det uppenbara.."

man ska väl inte klaga antar jag.

valborg, åh denna fjortisarnas nationaldag, fruktansvärt överskattad dag enligt min mening. hajjar inte riktigt grejen med att dra runt i högklackat och kortkort när det är svinkallt och spöregnar. nej jag höll mig på hivön igår. och kul var det, tror jag!? haha.
jag och några vänner och kusiner tog oss by car ut till hivön runt tio tiden igår kväll, långt som fan rakt in på någon jävla skogsstig, långt åt helvete. och mörkt var det. första tanken var väl, åh kul, en sommar stuga! haha, men det blev faktiskt roligare än jag förväntat mig. vi körde kort och badade bastu. jätte mysigt. moa och några av killarna badade (!). jag kände att det inte var det bästa att göra när man försöker bli av med en envis förkylning, så jag nöjde mig bestämt med att titta på, även om någon försökte slänga ner mig och min stackars hadduk i vattnet.

det blev till att sova över där, för ingen var i tillståndet att köra bl när det väl blev dags. och våra chaufförer hade redan åkt hem för länge sen. jag lyckades få sova i den största och skönaste sängen :D.
vaknade käkade en macka, tittade på maddicken :P, och sen gick jag och philip ut och satte oss i solen och myste en stund. sen bar det av till mcdonalds och sen hem.
nu ska jag ner till stallet.

16:15 1 maj, hur kan jag vara så dum?
over and out

RSS 2.0