leaving!

det här kan vara det sista ni hör av mig på ett par dagar. för nu drar jag iväg för en sista förberedelse inför midsommar och sen ska jag jobba till halv tio och direkt efter det bär det av till ingarö och landstället.

ååhh vad härligt det ska bli!!


hasta la vista baby.

//carro

räkor

"om man röker och sen skalar räkor så luktar det om fingrarna som om man har kliat sig i musen när man inte duschat på ett par dagar.."

ibland.. vill man ha ett hagelgevär.


//carro


sol o sommar

vad kan väl vara en bättre start på dagen än en solig morgon på balkongen med god frukost, en bra bok och en snygg snubbe som fixar alltihop? svårslaget skulle jag vilja påstå.

om cirkus en timme ska vi dra oss ut mot mölnvik för att handla mat och sprit inför midsommarhelgen. sen ska vi ut till landet och stoppa in allting i kyl och frys.
är verkligen super taggad inför helgen, ska bli så jävla härligt att vara på landet och lata sig med hela släkten :) .


oh sunny daaaaays!

//carro

vilken miss

katten missbedömde just avståndet mellan kökssoffan och köksbänken, riktigt kul att se kan jag säga!


//carro

don't call my name

sitter och lökar gärnet hos mamma och väntar på mat. har legat och grillatfläsket på altanen större delen av dagen, även letat fram lite kläder till midsommar.

sen råkade jag och ida köra lite bil uppe på parkeringen. om det gick bra? vi skrattade ju en hel del iallafall..


//carro

i'm in a hurry, cuz they're waiting down in hell.

goderdagens, här sitter jag utan byxor och väntar på att ida och fanny ska slå en pling för att säga att dom åker från forum. vi ska sola, passa på nu när man både är ledig OCH det är sol ute. vilket typ aldrig händer.

så vi tar tillfället i akt och gör något i solen idag. vad? vart? det får vi se.





//carro

ja men du vet.

C: jag måste verkligen köpa en fjärrutlösare till kameran
I: .. okeej, men det är väl bra..
C: ja det blir så mycket lättare att ta bilder på sig själv då!
I: ....
C: jaa.. men.. du vet.




senare samma dag var vi inne på media markt och hittade en fjärrutlösare som enligt förpackningen hade två lägen, autofokus och utlösning... jag kunde inte köpa den.


//carro

helt okej!

vi hade lagom tur med vädret igår, 25 grader och strålande sol. idag har vi inte samma tur, vilket för mig är rätt skönt. för då kan jag sitta inne vid datan fram tills jag börjar jobba vid fem idag, utan att känna att jag missar något.

martin bläddrar i reklamblad efter bra priser på mat till midsommar och jag ler åt bilderna på min lilla syssling som jag tog igår.




sweet summerdays, passing by.

//carro



fick du inte nog..

..av bilden på kattbebisen? checka videon vi spelade in medans ida busade med lilla bagatella!



sen gör youtube allting sämre.. på min dator är det full HD ;)

//carro

walking on sunshine

efter en dag i solsken på diverse olika platser på ingarö har jag äntligen slagit mig till ro i soffan med coldplay, popcorn, te och photoshop.
har haft en helt underbar sommardag med fix o trix inför midsommar på fredag. hela landstället har skrubbats och sopats, med blåsor i händerna och brända axlar åkte vi hem nöjda och belåtna med det vi lyckat hinna med på en dag.
jag och ida avslutade kvällen med en jätte härlig ridtur, tillsammans med en annan tjej från stallet. hästarna fick plaska i vattnet i björkvik och vi njöt av det underbara vädret och värmen och allt annat vackert och fint som sommaren för med sig!


nya lilla kissen hemma hos morbror :) sötare än godis!

//carro

applearth

det är fortfarande detaljer kvar (jaa, som bara jag ser), men den är nästan klar nu. länge sen jag koncentrerade mig så länge på någonting. har väl tagit sisodär 20 timmar sammanlagt.



//carro

your crime is time




livin on the edge


//carro

sky is the limit

också vart man solo igen.. martin har åkt iväg för att fixa med bilen och jag fick sitta kvar med en miljon tankar i skallen.
hoppas på att vädret klarnar lite så vi kan åka ut till landet och röja upp inför midsommar, som för övrigt kommer bli epic! god mat, femkamp och trevligt sällskap.



//carro


kuuul

vad var det jag sa? en ledig dag och det passar på att regna, såklart. med tanke på kanon vädret igår så lär vi ju få dras med regn resten av sommarn..
får vällan löka på här vid datorn resten av dan.



all the bubbles in the air

//carro

sweet summertimes

planen var ju, att efter jobbet idag, försöka få lite sol på kroppen. just nu är jag uppe i min tredje timme framför datorn och solen håller på att gå ner sig helt i horisonten. tror ni att det blev någon sol?
tur att man hade en halvtimme lunch mitt på dan iallafall, så jag inte missade kalaset helt. imorgon är jag ledig så det blir nog regn..




jag fick massa röda rosor när jag kom hem idag. det är inte varje dag, och lika grinfärdig blir man varendagång. pinsamt för mig, kul för martin som säkert gör sig besväret att köpa rosor bara för att se mig grina.. eller?

//carro

armor and sword

vi har mer än ett seriöst problem i vårt förhållande.. men det absolut största och värsta är det här..
vi passar inte på bild tillsammans. för aldrig blir vi båda snygga, eller så är båda skit fula.. eller så ser vi ut så här. livet är så jävla svårt när man inte är fotogenik!


heavens on fire

//carro

lilla snigel..

måndag och veckan börjar om. den här veckan börjar med jobb mellan 15 och 21.30.

förkylningen sitter kvar efter över tre veckor och både jag och martin börjar lessna på att gå runt och snora och hosta.. så vi får väl hänga oss antar jag.


efter regn kommer sniglar

//carro

homegirl



//carro

roll, rooooll

efter en vecka med slit och släp har man förtjänat en helkväll. skål!



let me see that ass roll, rooooll.

//carro

light fight

klockan tio i ett klev jag utmattat in genom dörren igårkväll. det vart liiite övertid så att säga. tog en timme mer att stänga en vad det brukar, cash is king.
på vägen från bussen började solen gå upp och jag hade ett sånt där härligt moment med sig själv när man inser att allting egentligen är jävligt bra.
så innan martin ens fick sin hejpuss var jag ute på balkongen med kameran..


iso:n i min nya kamera är sinnessjuk! :)

//carro

dreamer

framme på torsdag då. just den här torsdan är inte mycket att hänga i julgranen. det är mulet och kallt ute och klockan fyra ska jag vara tillbaka på jobbet för att jobba till elva ikväll.
sen att martin flög upp ur sängen och försvann ut genom dörren innan jag ens hann sätta mig upp gjorde inte dagen varken varmare eller finare.



when you always need what you can't have..

//carro

sweeeeet!

onsdag och arbete mellan kvarti fem och åtta står på schemat. ska strax möta upp elin för lunch och lite skitsnack.
mina nya kamera är här. underbara martin var och köpte den igår kväll och nu ligger den så fint brdvid mig i soffan. jag tror martin får sova i soffan hädanefter, för jag måste lära mig "how to make love to the camera". he he he.



speeding me up. leaving me behind.


//carro

!?!

jag vill göra meeeeer!!!
det ända som behövs nu är ett riktigt jobb så jag kan börja spara till resten av ryggen ;).



//carro

Hell yeah!

as skön sida för folk som är intresserade av tatueringar som mig :)

bakom bläcket.


//carro


för vi har tagit studenten!



//carro

paint it black

som vilken dag som helst har jag suttit på balkongen och målat hela morgonen med diverse olika genrer av musik porlande ur högtalarna på datorn. granntanten fick nog efter en stund och gick in och stängde balkongdörren efter sig. ingen skada skedd tänkte jag och höjde lite till.


you tell me we can't stop the rain?

//carro

ut ur dimman?!

efter att mer eller mindre varit full oavbrutet sen i torsdags så har jag så smått börjat hitta tillbaka till min vanliga form. även om den inte är på topp ännu.
nu ska jag dra mig till sickla och kolla kamera med mickis. (som råkade få en resa till new york av sin dude.. )


all the crazy shit i did tonight..

//carro

vatten och kärlek

goddagens! här sitter jag första riktiga vardagen efter studenten och funderar på om jag ska gå utanför dörren idag eller inte. är det inte härligt att vara så.. så.. fattig?


i am a highway man, on the road again!


//carro

come on

"åhh idag vill jag göra något jag inte brukar.. något extraordinärt, något ovanligt, häftigt." tio minuter senare "JAG CYKLAR TILL SKOLAN!"

tankegångarna en onsdagsmorgon. det händer mycket i livet när cykla till plugget ses som extraordinärt.



this time baby, I'll be bulletproof.

//carro

it's still not happening!

det är inte lätt att ha jordens största armbåge, he he he.
två dagar kvar och ingen kan fortfarande fatta att det verkligen händer.
jag oh mickis diskuterade vår situation över ett glas vin innan bion igår. vi kom väl fram till att det bara inte händer. att känslan är så overklig att det är som att befinna sig i tillståndet mellan sömn och vakenhet, man kan inte riktigt vara säker på om den där glassen verkligen var på riktigt eller om det bara var en dröm, för den var jävligt god..

apropå glass så åt jag nya gb glassen igår. cornetto freestyle, det var en fröjd för smaklökarna kan jag säga!


become life, become sound, become whatever.

//carro

RSS 2.0