hunting season

har spenderat dagen som carro "treefeller" rydholm idag. har klippt, sågat och släpat syrénbuskar sen klokan halvtio imorse.. kroppen är ju sisådär lagom sliten nu. så jag ska bara sitta här o inte göra ett smack på hela kvällen..
imorn drar grabsen iväg till karlstad för att festa, så jag och ida är gräsänklingar fram till söndag.. vad kan vi tänkas klura ihop då?!





//carro

om o om o om igen

skulle kunna betala nästan vadsomhelst för att få uppleva dan vi tog studenten på igen! det absolut grymmaste jag gjort i hela mitt liv! helt sinnessjukt underbar dag! får fortfarande lite gåshud när jag tänker på det.

här är jag o sean på våran champangefrukost.



//carro

blue sky of happy

gårkvällen var über mysig! god mat, mysiga människor och många skratt.

från o med idag är jag kattvakt åt båda mammas och morfars katter, så det blir nog till att bo hemma ett par dagar nu. förövrigt ska jag ringa ett samtal som kan förändra framtiden något idag.



//carro

Japanese


lite japanskt är aldrig fel :)



//carro

me and...

my pants. nya favvobrallorna. ska aldrig ha något annat på mig!




//carro

lovely


har haft en mysid förmiddag med elin i forum. snyggot är hemma från L.A efter månad av lyx. jätte kul att träffa henne igen.

ikväll är det middag hos fanny ute på ingarö, ska blir jätte mysigt.



//carro

oh no.. not again


min röv har slagit rot i soffan nu tror jag.. har suttit här mer eller mindre sen jag gick upp vid tio imorse, med några få avbrott för tvättning och handling. nej, snart åker martin till jobbet, då får jag väl se till att ta mig ikragen och lyfta röven, iallafall ett par meter.


här är ett annat monster iaf.


gjord med diverse blyerts pennor.


//carro


yeey :)

känner mig hedrad :) fick vara med på bakom bläckets blogg med mina tatueringar :) inte illa pinkat för en tjej som mig.

kolla hääär!


//carro 

what's that coming over the hills?


vet inte varför, men har fått en grej förmonster och djävlar den senaste tiden. så allt jag tecknar just nu går i samma nyans, ondska eller styrka. myket drakar och grejer, här är en som jag är rätt stolt över, något slags underjordiskt monster.


helt gjord i blyerts i olika mjukhet.


//carro


saknad..


det är underligt hur något kan få en att värdera om hela sitt liv. tänka längre, tänka mer..
för ett tag sen begav sig en gammal vän till mig till himlen och det får en att inse hur fort livet kan förändras eller ta slut.. så ta vara på ALLT, vänner, familj, alla stunder värda att ta hand om. för imorgon kanske dom inte finns längre.



vila i frid vännen ♥

//carro

hem kära hem

spenderat det senaste dygnet ute på landet, men är nu hemma igen. martin ska jobba ikväll och jag får väl roa mig på annat håll.

planerna om en utlandsresa börjar läggas på hyllan. varför åka iväg när det är så fint väder? nää, vi sparar pengarna och drar iväg i höst någon gång istället. känns mycket bättre tycker jag! det finns ju saker att göra här hemma också. speciellt när man har en låda vin och hela kylen full med öl..


svensksommar, ja tack!

//carro



you can be my ginger.

"du har inte alla pärlor på pärlplattan du.."
" nej jag vet, dom ligger i en påse, för jag tappade bort pärplattan för ett par år sen."



//carro

no matter..

.. what life throws at you, just keep your head up and be strong.


wings of gold to fly me away.

//carro

bland hundar o getingar

efter ett par dramatiska dagar ute på landet är jag nu hemma och ute på balkongen igen. 25 grader vid den här tiden på kvällen är inte helt fel.

de senaste dagarna har varit fyllda med bad, sol, umgänge och många goda skratt. allt från att ha suttit uppe halva nätterna och lyssnat på dåliga historier till att fiska och åka båt hela dagarna.
en kväll spenderade jag och ida på bryggan, filosoferandes om hur det skulle vara att flyga som fiskmåsarna vi matade med sockerkaka, samtidigt som vi fotade.

kan inte beskriva hur mycket jag älskar sommaren och vårat landställe :)!




//carro

handen i luften, spana in grannen.


kom nyss ur duschen och ska snart dra mig mot sickla med martin. vi ska handla mat till landet innan jag börjar jobba.

direkt efter frukosten imorse cyklade vi ner till en sjö i närheten och tog ett morgondopp. hur mysigt som helst, och det var bara vi där.
nej, nu ska jag göra ett ryck om vi ska komma iväg någon gång.
förmodligen sista uppdateringen på ett par dagar, ska ju som sagt ut till landet där internet inte existerar.


it's a FISHMOOSE!

//carro

live to love


har äntligen slagit mig till ro i soffan med datorn efter en dag på stående fot. jobbat, köpt födelsedagspresent och vart på kalas hemma hos far min. lillsyster fyller 17 idag. grattis.
imorgon är det jobb på eftermiddan och sen vid åtta, halv nio åker jag tillbaka till landet för att vara där resten av veckan, underbart!





//carro

samson, go back to bed

har haft en underbar dag med martin. cyklade till en sjö i närheten och badade med honom och ida. sen bar det av mot affären för att handla mat, sen en underbar middag på balkongen. nu ska vi se klart filmen vi somnade till igår.
imorgon väntar jobb..


//carro

sunshine love

jag älskar sommaren.
nu ska jag och martin iväg och hämta min cykel :)



//carro

like shooten stars

hemma efter en helg i ständig rörelse.
fredagen startades med bad vid insjön och sen foto med mickis och johannes med avslutning på götgatan och ett glas vin. lördagen, som tydligen var årets varmaste dag spenderade jag på jobbet och sen hemma hos johannes med lite annat folk. sen skulle jag och ida lana sims hela natten, vilket slutade med att båda två somnade innan tolv.. jag väcktes dock vid klockan två igen av ett fyllesamtal från rhodos, grabbarna verkar ju ha kul iallafall haha.
igår jobbade jag hela dagen, sen åkte jag och ida ut till stallet och tog en promenad med kelly ner till havet.
kvällen avslutades med en film tillsammans med odrägligt bruna martin.


måste. köpa. det. här. objektivet!

//carro

the road leads back to you

en vecka och en dag senare lyckas jag logga in och kladda ner något i förbifarten här. martin är i åhus och lirar beach fotboll med sina polare, jag är kvar i nacka och ska nu åka till jobbet medans det är 28 grader och blå himel ute.. livet är rättvist.

förövrigt har tiden sen midsommar vart helt underbar! älskar min släkt :)


mestadels har sommar veckan bestått av det här, käärlek :)

//carro


RSS 2.0