lantis



här har vi jordens största lantis! (not)

//carro

skåneland imorgon!

nu är jag hemma och har ätit en underbar middag med min mysiga pöjk. jag har vart inne i stan med elli och hennes kompis carro. lite jobbigt när elli sa carro och båda vände sig om varenda gång..

jag var ju förbi mamma en stund på förmiddan också. väldigt tomt hemma utan vovven.. men det är ju bara till att vänja sig. hon har ju liksom funnits där i 14 år. så det kan nog ta ett tag..

meeen, imorgon klokan sex åker jag till centralen och tar tåget ner till skåne med ida. jag har bunkrat med naturgodis och loka inför resan. och självklart sims på datan :D . fett värt !












så såg det ut i skåne förra sommaren.
på vägen hem ska vi åka förbi liseberg! *JIIIIIIIPPIE*. jag har aldrig ens vart i göteborg. tydligen är den sveriges rövål, men det vill jag se med egna ögon!

//carro

gammal sång



idag är egentligen en bra dag.. men nu har jag fått bevis på att jag inte ska hoppas på bra dagar längre. för när jag bärjar tycka att jag har bra dagar så händer det något tråkigt. dags att återgå till mitt gråa och trista jag?!
aldrig i livet, men det börjar känns så jävla hopplöst att försöka när det ändå bara går käpprätt åt helvete.

vad är problemet gud? vad har jag gjort för att göra dig så fruktansvärt jävla apsur på mig?


imorgon åker jag till skåne en vecka och får annat att tänka på. sen är jag hemma en vecka innan jag drar till gotland i två. underbara distraktions moment.

nu ska jag hem till mamma och se hur tomt huset är utan maya. sen ska jag in till stan och träffa elli. ikväll ska jag och martin äta god middag och mysa. för jag åker hemifrån redan vid kvart över sex imornbitti.


//carro

Världens bästa vän!



gud ville ha tillbaka ännu en av sina änglar. varför har jag alltid turen att träffa guds finaste änglar som han vill ha tillbaka hela tiden?
saknar dig hjärtat. du har alltid varit min bästa vän och världens bästa vovve. jag kan bara inte förstå att det är sant.. att jag inte ens fick säga hejdå...

hälsa pantern, kommer sakna dig älskling.

//carro

värme och sol!


bild: stek på P&L

godmorgon ! solen skiner och jag laddar för en dag i stan med ida.
just nu sitter jag och gnuggar sömnen ur ögonen, lyssnar på veronica maggio och dricker te. ser ut att bli en riktigt bra dag det här :)


//carro

nya tag imorn!


bild: festivalbrudar.


ännu en fin dag till ända och nu ska jag oh martin krypa till kojs för att ladda inför morgondags äventyr :). han ska jobba och jag ska in till stan för att inhandla grejer till resten av sommaren. jag oh ida ger ju oss av till skåne på onsdag.

så imorgon ska vi shoppa lite och förhoppningsvis ta en fika eller en glass i solen.. sen ska jag nog passa tjejerna.

nu säger vi god natt oh jag ska sova i en säng för första gången sen i måndags.

//carro

mick mars, nikki sixx, vince neil & tommy lee


bild: egentagen bild från mötley


"I SAY MÖTLEY YOU SAY CRÜE, MÖTLEY - CRÜE, MÖTLEY - CRÜE"

//carro

slut på fred och kärlek

nuuu är jag tillbaka.. eller jag, vi var hemma redan vid elva imorse. martin tog chansen att trycka plattan i mattan när alla tre brudarna i bilen kalassov hela vägen hem. så från borlänge och hem tog det lite mer än två timmar ungefär. det är en bra tid!

fan vad galet vi har haft det! och det var väldigt mycket blandade känslor när vi åkte hem idag. fine vi fick ¨åka hem och ha diverse bekvämligheter, som toalett och tvål.. men man hade verkligen kommit in i festivalmodet och börjat acceptera att alla luktade ostbågar och hade skamrand under naglarna. men jag är nöjd jag. för jag har fått se mina gudar live.. och dem var precis så coola som jag trodde. om inte coolare!


//carro

sällskap


bild: inflames grönan förra året.


visst att in flames rockade fett. men nu är det liksom konsert i tre-fyra dager i sträck! haha hur underbart är inte det?

nu har jag spelat sims ett tag och lugnat ner mig líte. sen är elin på väg hit och ska hålla mig sällskap. hon ska ju med mig martin och mickis i bilen upp. kalas med lite sällskap tycker jag! börjar ju så smått att kräla runt på väggarna här hemma nu.. man kanske ska sätta sig på balkongen iallafall. så man inte missar hela det fina vädret!

//carro

resfeber 2


bild: midsommar. jag hoppas på att vinna bästa vinsten på lotteriet haha.


nu är väskan packad och jag har vart i centrum och inhandlat nödvändigheter. och nu är det BARA fem timmar kvar tills vi ska åka.. jag kommer klättra på väggarna om en timme. så jag vet inte riktigt hur det här ska gå. men men. jag och mickis har pratat med varandra ttp 25 gånger och har inte gjort mycket mer än att stressa upp varann någon av gångerna.. dags att stänga av mobilen kanske? haha.

nej lite sims kanske kan få ner mig på jorden igen?!

//carro

resfeber

gooodmorgon! :D
jag har knappt sovit ett piss inatt. låg och läste i män som hatar kvinnor i två och en halvtimme och kunde sen inte somna för att jag blev mörkrädd.. sen väkcte martin mig vid halvsex imorse och sen dess har jag bara sovit lite från och till fram till klockan halv tio..  fy fan.

jag som skulle ta sovmorgon och allt..


nu är jag iallafall uppe och har ätit frukost i stekhettan på balkongen och packat ner alla mina kläder som ska följa med till P&L. snart åker vi.. gaah!

ändå känns det som om det är en miljon grejer kvar att fixa.. även fast jag har koll på det mesta och vet vart allting är och så. jag får alltid sån jävla resfeber! usch.


nej nu ska jag försöka samla mig lite så jag får något gjort!



//carro


krypa till sängs..

klockan är knappt halvtio och jag sitter och gnuggar mig som en galning i ögonen av trötthet. så nu hade jag tänk att krypa till sängs. och så ska jag ta sovmorgon imorgon också. så man har lite sömn i kroppen innan man ska sova i tält på festival i fem nätter. haha. thugh life!

nej hörrni, vi hörs imorgon. sen får jag väl försöka mobilblogga från P&L. haha. om jag inte är för full för att skriva sms..
nej nu ska jag sova så jag orkar fylla martin bil med grejer imorn.


//carro

våningsäng

6-åriga sonen frågar sin far.
- Pappa, jag har glömt vad det heter. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra ?
Pappan, något generad:
- Öööhhh... Älska?
- Nej nej.. Det heter något annat.
Pappa, något mer generad:
- Öööhhhhh... Gänga?
- Nej nej.
Pappan, illröd i ansiktet:
- Nuppa ??
- Nej! Men nu kom jag på det! Våningssäng heter det.

//carro

dåså!



"nu har jag läst i tidningen om hur farligt det är att röka och supa.. så nu ska jag fan sluta läsa tidningen!"


//carro

nervöös!


bild: partypingles! nu bär det av!

jaaaaaaagärnervööös! imorgon eftermiddag packar vi in oss i bilen och styr mot borlänge och peace & love.. jag har inte packat inte, jag har inte plockat fram det jag ska packa.. och jag kan verkligen inte bestämma mig för VAD jag ska packa..
men gud (läs DN) lovar fint väder hela veckan så jag hoppas på att det blir mestadels shorts och sköna linnen. OCH, mina vänner, mötley crue t-shirten! min viktigaste grej i hela packningen, seriöst!
annars så kommer min alkohol att inhandlas idag. den blev nästan dyrare än själva festival biljetten och vi kommer vara dyngrauka i fem dygn. kan det bli bättre undrar carro? knappast.

nej dagens checklista:

- åka till mamma, plocka fram allt som ska med.
- passa barn, inkassera några sista och väl behövliga kronor innan det bär av.
- möta upp martin och pka tillbaka till mamma för att hämta tält och grejer.
- hem och plocka fram allt som ska packas..

jag dör.


//carro

söndag

bilder från midsommar får ida stå för. för jag fick väl bara till tio stycken kanske. ska se sen om det är något som var värt att lägga upp på facebook eller så.

nu är jag hemma efter en runda till stallet. en ganska ovanlig stallsväng idag. först åkte jaqg bussen ut och var där redan vid elva. sen selade jag och basse kelly och gav oss i väg och körde i en och en halv timme. sen kom pappa och hämtade mig med vespan.

och nu ska jag och martin snart laga middag. hemma lagad mat för första gången på ett par dagar. haha


//carro

vardagsbetraktelser

när jag gick till gymmet imorse gick jag om två dagmammor och deras dagbarn. den ena dagmamman gick med en barnvagn men en liten unge i, två barn på varje sida om vagnen och en hund i koppel. och så har hon en ciggarett i handen och går och röker samtidigt som barnen är i precis bredvid henne..
om jag hade barn hos dagmamma så skulle jag aldrig acceptera något sånt. aldrig aldrig aldrig. fruktansvärt respektlöst och ohälsosamt för barnen. jag var så nära på att fråga om hon var dum i huvudet.

visst kan hon röka, det är ju inget som någon annan ska lägga sig i. men jag tycker verkligen inte att hon har rätt att göra det så barnen andas in den farliga röken, absolut inte när det är någon annans barn heller..
usch vad irriterad jag blir.


//carro

uttråkad

saker man kan göra när man har riktigt tråkig

  • konstatera det uppenbara. ex. fan vad kort du är, din tröja är jätte gul, du är smällfet mm.
  • ta alltid tre stycken välkomstdrinkar när du är på fest.
  • rivstarta alltid på grusvägar.
  • gör skuggfigurer på tjejer som solar topless.
  • ta i så mycket du bara kan när du rapar och gör uttryck med ansiktet så att det ser ut som om du ska spy.
  • skratta i helt fel läge när du är på bio och var sen tyst när alla andra skrattar.
  • börja röka!
  • ring någon mitt i natten och fråga om du stör.

haha, det är kul att vara hos mamma när hon går runt och snackar i telefonen 90% av tiden och jag får sitta själv framför datan och vänta tills hon är klar. grejen är den att jag ska gå till bussen om en kvart.. så det blev inte så mycket umgås idag inte. jag hade egentligen lika gärna kunnat vara hemma. men vad gör man inte för laget liksom!

//carro

dan före dan


bild: från in flames konserten förra sommarn :)


jahapp.. redan är det dagen förre midsommarafton och jag och martin har bestämt oss för att åka ut till landet redan ikväll, för att slippa sitta i köer hela dan imorgon. det kan nog bli riktigt mysig tror jag :).

nu är jag hemma hos mamma och myser en stund innan jag måste åka hem igen och duscha av mig svett och smuts från dagens vända på gymmet. sen ska det packas lite inför morgondagen. sen handlas mat till midsommar.

det ända som fattas nu är solen. men han hade inte tänkt att komma förrens på måndag. trist med sant...

//carro

tänk två gånger

det här får mig att aldrig någonsin i hela mitt liv vilja skaffa barn eller ens vara i närheten av ett barn igen.. baksidan av charmen med ungar? sscchh, visa inte den här för martin. då kommer jag vara barnlös för alltid..


använd kondom!

//carro

JAHA!

jag insåg precis varför martin hellre spenderar tid på fotbollsplanen än med mig..



eller? haha

//carro

ingen kontakt!?

imorse gick det inte ens att logga in för att blogga.. och nu har det gått en hel dag. fan vad dagarna går fort nu.. vilket är både bra och dåligt. bra med tanke på allt skoj som väntar de kommande veckorna och dåligt för att sommarlovet har en tendens till att rusa iväg och försvinna innan man ens hunnit sätta sig ner..

men om mindre än en vecka sitter vi i bilen på väg till peace and love, tält i fem dagar och massor av grym musik! fan vad jag är extas! haha.

idag var jag ida och mickis hemma hos min mamma och letade efter lite grejer och sen körde mamma oss till biltema på värmdö. där gick vi runt och kollade lite innan vi gled in på coop och skulle kolla gummistövlar till mickis. det blev docl inga stövlar till henne. men istället satte vi oss på subway och åt lunch.
sen tog jag och ida bussen in till stan. där blev det ett par nya shorts och en väst. en efterlängtad väst :).

//carro

sooool :D

godermorgon! äntligen skiner solen igen! även om det bara är idag och imorgon som meterologerna lovat att den ska vara framme. så idag ska jag jobba ute och njuta av solen :).

jag har kämpat på en teckning av kelly ett tag nu och igår vart den klar :) personligen är jag rätt nöjd faktiskt!

eller vad tycker ni`?

nej nu ska jag dra på mig ett par skor och åka hem till mammsen och börja jobba. så jag hinner bli klar med allting någon gång :).

//carro

regn o rusk..!


bild: en partyglad carro på barstreet i rhodos stad förra sommarn. lite värme tack!


godermorgon! nu sitter jag framför dumburken hemma hos min mamma. idag var tanken att jag skulle börja fixa med morfars hus.. men det verkar inte som om han har fixat allt som behövs ännu. så vi får se hur det blir med den saken idag. eventuellt börjar jag måla på mammas hus istället, om det inte börjar regna igen vill säga.

i eftermiddag ska jag hämta tjejerna och sen ikväll skulle martin iväg på avslutning med sin fotboll. så jag får se om jag sover hemma eller om jag kanske sover över här, för första gången på snart ett år..

nej nu vill mamma bjuda på fika.

//carro

söndag

det blidde ingen fika igår. istället så låg jag med kramper i hela magen och kved halva dagen. när jag hade ett uppehåll i smärtorna cyklade jag ner till gymmet och tränade bröst och triceps. dum ide! när jag kom hem vart magontet dubbelt upp och jag vart helt svag i hela kroppen. kom knappt upp urt soffan..

men sen kom martin hem och vi satte oss ner och körde maxiyatsy ett tag innan vi gjorde oss iordning och cyklade hem till martins kompis micke och grillade. trevlig kväll med roligt folk. dock avslutades den ganska tidigt och vi vandrade hem i regnet.

just nu försöker jag få tag på emma som verkar ha gått under jord och dött eller någonting, för info om ´hur det blir med stallet idag.

//carro

fika


bild: jag, i en makaber position, under elins plåtning. här gestaltar jag dödsynden vrede :p haha.


nu har jag cyklat till centrum, köpt choklad och jordgubbar, bakat en kladdkaka och ska om en liten stund slutföra mitt mästerverk i köket. hoppas att martin uppskattar det bara..

fick precis ett sms av emma som frågade om jag ville fika med henne, mickis och zäta imorn. bokat och klart. länge sen vi umgicks alla fyra, om man bortser från emmas studentmottagning förra veckan. men då droppade mickis av rätt snabbt.

//carro

skolavslutning


bild:mitt "piece of art" från skolan. som jag inte fick ta med hem innan sommarn..

här sitter jag och nostalgitrippar lite på gamla facebookbilder i min ensamhet..
idag har jag hunnit med mycket. jag var full innan klockan halv tolv hade skolavslutning och åkte hem i regn. någonstans i mitten där slutade jag vara full.. sen har jag städat hela lägenheten, tittat på film, ätit middag och jaa, nostalgitrippat på facebook.

ingen dag att skryta med kanske. bortsett från det där med att jag var full innan halv tolv. för det är så jävla ballt att vara full.. shit vad jag är ball.

imorgon är vi bjudna på grillkalas hos martin vän som bor en smärre cykeltur härifrån. vilket är väldigt skönt då jag börjar ledsna på att åka buss. dags att ta körkort!


//carro

unordinary breakfast!

mycket ledsen för den urusla uppdateringen.. men jag har haft fullt upp i ett par dagar. men idag är det skolavslutning och just nu har jag och ida vår alldeles egna champange frukost.  det ska väl vara kul att gå ut två också! eller hur, hehe.

soo long

//carro

dags att röra på fläsket!


bild: lördagens hetingar, även om baksmällan syns väl i mickis härdade ansikte. syke!

martin har åkt iväg på träning och jag sitter framför tvn. big surprise? inte för mig iallafalll..
även om jag redan vart nere på gymmet idag så är jag jätte sugen på att röra på mig. så jag tänkte dra på mig mjukisarna och ta en promenad. om det nu helt plötsligt bestämmer sig för att börjar regna.

idag slutade jag vid tolv och passade inte tjejerna. så jag kan ju säga att det varit en minst sagt slapp dag. och imorgon har jag två, max tre lektioner fram till halv två. sen har jag ingenting varken onsdag eller torsdag och på fredag är det aaaaaaaaaavsluuuuutning, visst sjunger det härligt i öronen?! hah. sen börjar jag jobba på morfars hus på måndag. det ska tvättas av och målas om. och jag inkasserar lite extra cash till sommarens äventyr.

nej ut och röra på fläsket var det !

//carro

PAAAAARTEY!



nu ska jag ut och slira! vi hörs imorgon peps!

//carro

partyhard


bild: stan förra helgen

pust och stön. klockan sju gick jag upp denna lördag. bakfull och vidrigt trött.. det blev liíiite mer vin än tänkt på emmas studentmottagning igår och liite senare än vad som var tänkt. men jag pallrade mig upp och gjorde mig iordning och åkte iväg till stallet. en jävla dag med barn och hästar har det varit.

nu är jag hemma sen några timmar tillbaka och ska snart börja piffa till mig för kvällens äventyr. förhoppningsvis blir det en runda till chaplins även denna helg. tyckte mycket om det stället :).

nu, duschen! bort med all hästlukt.

//carro

are you colder than the water?

ibland önskar jag att jag bara kunde låta bli att tänka på vissa saker. sluta fundera så mycket och bara hänga med i strömmen. inte planera så mycket, inte hoppas på för mycket.
jag vet inte om det är en svacka eller om det är ett beslut. men ont gör det.. och jag vet ingen som vill lyssna på riktigt när jag förklarar. någon som på riktigt vet vad som pågår.. hur det egentligen är.. vad som är fel.

för jag vet inte hur mycket längre jag står ut med det här. jag är så jävla less! och idag känns det inte som om det spelar någon roll hur jag gör heller.

som sagt, ibland borde man kunna stänga av hjärnan. erase and rewind..

//carro

det här är vad jag och ida ägnar n

MMS

det här är vad jag och ida ägnar naturkunskaps lektionen till... Vi rivas en serie om vad som händer i kroppen när man blir rädd. Och det får vi betyg för... Fan väg jag valde rätt linje känner jag hehe ;-) Annars idag ska jag och lynn iväg och handla flera kilo godis tills på lördag när vi har familjedag nere i stallet. Fiskedamm är vårat område. Nej nu ska jag fortsätta med min livsviktiga uppgift :p haha //Carro


kreativitet på bildlektionen.. Ell

MMS

kreativitet på bildlektionen.. Eller ja. Hela dagen. Har knappt haft några lektioner idag och imorn kommer inte att vara bättre. En lektion och vi ska måla en serie, ida och jag. Åh onödiga veckor innan sommarlovet... :( //Carro


a thousands miles without you

nu är jag färdigklädd och sminkad och fixad.. eller ja, så fixad man är när man går till skolan.

så nu ska jag börjar snöra på mnig skorna och knata iväg till bussen. ha en trevlig dag i regnet.

//carro

mer regn i juni...


bild: kalkstensbrott på gotland, här ska vi bada i sommar. tagen i april.


när jag vaknade imorse var jag helt övertygad om att det var fredag och låg i sängen och smålog lite för mig själv. sen gick jag upp och satte mig mittempt martin vid köksbordet och insåg att det var onsdag och att jag inte börjar förens vid nio och därmed gått upp en timme för tidigt. fuck off. ibland är men bra alltså.

nej men det blev lite mys i soffan med tvn istället. så det går väl egentligen ingen nöd på mig. men snart borde jag gå och klä på mig så jag kommer iväg i det här piss vädret någon gång. suck, jag som trodde att det skulle bli sommar nu.

//carro

juni fortsätter


bild: moa på vår session :)

ååhh, idag är jag ledig. eller ja, jag är ledig fram till fyra när jag börjar jobba i stallet.
anledningen till ledigheten är att våra treor tar studenten idag.. och jag är inte alls avundsjuk över att vi behöver gå i skolan i en och en halv vecka till.. men nästa år är det väl våran tur hoppas jag.

igår kväll utnyttjade jag och moa det vackra vädret till fullo och tog en promenad till parken och gungade och snackade skit i nästan två timmar. jätte kul att träffa henne och höra om hennes galna upptåg i london, haha.

nej om en stund ska jag ta mig ner till gymmet och sen ska jag och min mamma åka och handla en kruka till martins bonsaiträd.

//carro

fullrulle


bild: från helgen, idasaurius pose..

jag har degat för länge framför tvn och nu börjar färjan och jag har inte hunnit ner till gymmet ännu.. om jag går upp tidigt imorn och tränar innan jag åker till min mamma så kanske det är okej? eller..
för just nu har jag verkligen ingen lust att gå ner. har ingen bra dag inne i skallen idag. har tänkt för mycket.

men annars så gick det jätte bra att passa barnen och allting. dem ville att jag skulle hjälpa till en del i sommar, vilket jag gärna gör. det är ju alltid kul med lite jobb, plus att dem är så himla härliga barnen :D .

//carro

första juni :D


bild: snyggmoa från våran session :)

herrejävlar vilken underbart varm dag! jag har precis kommit till skolan och redan är jag helt genomsvettig. 'ändå har jag bara shorts och linne på mig.. hoppas att hela dagen fortsätter så här. med tanke på vad det ska bli för väder resten av veckan vill säga. hah.

idag slutar jag 12:15 (senast) så jag och ida ska iväg och sola. passa på medans det går. nu ska jag försöka redovisa mina bilder på fotokursen.

//carro

RSS 2.0