peace out, peace in.

det är knappt dagar kvar till slutet. det börjar nästan bli mer värt att räkna timmarna nu..

ska glida iväg till sickla för att möta upp mickis för en öl och sen bio. nya sex and the city. har inte riktigt några förväntningar, några säger att den äger, andra att den inte gör det.






looking down your road.. not my type.

//carro



go with the flow

elitlopp, sol och trevligt sällskap.



//carro

milk and honey

kan inte sluta älskar den här låten.



//carro


fuck yeah!

snön är glömd, men glädjen är kvar!
en vecka till slutet på en era idag!



//carro

hallelujah!

8 - 0 till martins lag. friden är given, godnatt

//carro

freakshow

väntar på hemkosten av, en förhoppningsvis, match vunnen pojkvän.
idag har vi målat lakan till flaket, med både händer och fötter ska ni veta. jag slängde i iver av mig skorna och lät elin måla hela min fot i neongult och rosa, sen satte jag mina avtryck på det som ska representera klassen när vi dreggar runt i stan på våran lastbil.

jävlar vad livet leker!



//carro

WHAT?

x2000 är rätt ord för mitt liv just nu, och jag står kvar på perongen.
allting flyger förbi i kaotisk oordning, varken upp, ner, fram eller bak är på sin plats just nu. en vecka och två dar kvar till studenten? herre min jävla gud, vilket hål har jag levt i?


//carro


he he he

panik i badrummet, en finne har uppenbarat sig i pannan på mig.. martin är inte sen att försöka klämma den.

c: är den borta?
m: nej men det är svårt, bättre om du försöker själv framför spegeln
c: men försvinn från mitt ansikte finnjävel
m:  jasså, så det är DU som är migrationsmyndigheten?



//carro

25grader

trött som sliten efter ännu en natt med hostattack på hostattack.. har fått en sträckning i båda sidorna av magmusklerna, så när jag hostar gör det jätte ont.. men för att se till det positiva så har jag nog fått mer än en veckas träning av magmusklerna, på en  natt ;).

idag är det måndag och början på slutet. om lite mer än en och en halvvecka går jag ut skolan. helt sjukt!
det känns som om det bara var två veckor sen det var snö upp till midjan och 20 minus ute. nu sitter jag i shorts och bh på balkongen och solar innan jag ska till skolan.

ibland har man det bra!


inte alla indianer i kanoten

på planet på väg till london.

ida tittar ut över himlalandskapet som sträcker ut sig under oss. hon vänder sig mot mig och säger: asså, är allt det här bara moln?
jag svarar, med skeptisk blick: ehh.. jaa?
ida fundrerar lite och säger sen försiktigt: ahaa, okej, för det där ser ut som ett skepp..



//carro

Nour el refai

dom som inte sett det här måste göra det. för det var länge sen jag såg något så kul.



//carro

this is what we do

en vecka och tre dagar sen jag kloddrade ner något här. sorgligt, jag som tycker om min blogg så mycket. men jag känner mig så tom och ohumoristisk nuförtiden, och själv hatar jag att läsa inlägg utan varken humor eller känsla.
vanligtvis är jag ganska ointresserad av vad andra människor äter till frukost, handlar på ikea eller har på fötterna dagarna. så därför försöker jag själv att undvika just dom sakerna. om man nu inte lyckas skriva det på ett så intressant och roligt sätt att jag sugs in i historien. min fantasi är alldeles för livlig för vardagsproblem. jag vill läsa rövarhistorier om tomtar och troll.


är iallafall hemma i ett stycke från london. resan var awsome och jag slänger upp bilder senare istället för att skriva en uppsats om allt som hände, för det var en hel del.
nu ska jag fortsätta med allt viktigt jag ska göra idag, sola, äta lunch, åka hem, träna och löka. vad mer behövs en solig dag i maj, när det är två veckor kvar till studenten...?


ja men, ni vet.

//carro

killing me softly

nu har jag vaknat upp efter helgens bravader. en fredagskväll i rätt soft tempo och en lördag med tio mil bilkörning och fin besök på middag.
idag har jag jobbat heeeela dagen. mellan elva och sju. och nu ska jag vara jätte trist och kolla på tv med min iphone beroende pojkvän.

imorgon är det skiiiva som gäller !



//carro

fredag

jaa, joo jag är ledig idag och ändå får martin för sig att vi ska upp vid sju och äta frukost.. vad gör man inte för laget säg?!

just nu står han ute på balkongen och oljar in den nya trallen, om en liten stund ska vi iväg till ikea och handla utemöbler, det kommer bli galet!
sen ska jag och ida försöka filma ihop lite till rörliga bilden och ikväll verkar det bli kalas. no party hard för mig som ska köra bil imorn!

nu ska jag klä mig.



//carro

great...

det är både dyrt och påfrestande med skiva. mycket som ska fixas och många som ska kontaktas..
har två biljetter kvar om någon vänligsjäl är redo för välgörenhet. tillsdess så ska jag gräva ner mig ett tag..


//carro

öhoh

trist för folk som inte har alla chips i påsen. mitt problem är större, jag har inga chips i påsen..


//carro

breaking free. we own the world today



//carro

you named the feeling of my soul smashing to the ground

ikväll ska jag inte göra någonting. jag ska bara sitta här i soffan och njuta av att jag bara sitter i soffan. helst av allt hade jag velat gå ut och fota i det fina vädret. men med min skitkamera blir det inte mycket kul bilder inte.. så istället går jag all in på soffsittandet. ska sitta här och låta mig inspireras av alla vackra människor som finns i världen.


typ den här människan.

//carro

ink me

knappa månaden sen jag gaddade mig och redan har kroppen glömt smärtan och längtar efter mer. helst vill jag fylla hela ryggen, armarna, sidorna på magen, benen.. tid och pengar är vad som behövs och tid och pengar är vad som ska få komma till. älskar mina tatueringar och det lär inte dröja länge innan nästa sitter.

lyckoosten elin ska göra ny imorgon, undra om jag är avis, JAA!



//carro

nelumbo nucifera

playing the songs of my soul.




//carro

flowing

sitter och tråkar hemma hos martin, som drog iväg mot värmdö för en halvtimme sen. fotbollsträning såklart.. så jag får underhålla mig själv ett tag.

ni lär ju märka om det inte händer någonting..



//carro

The soundtrack of my life

efter en mycket spännande dag med både ridning och bilkörning så har jag äntligen slagit mig till ro vid datan och gjort klart fotouppgiften som ska redovisas imorgon. tema skivomslag.

helgen har varit lagom. 20 års fest hos fredrik i fredags, kul folk och skön stämmning hela kvällen, tidigt hemgång på grund av arbete dagen efter dock. igår var det jobb och sen god mat, efterrätt och film hemma hos martin. tyvärr somnade vi i soffan båda två vid halv tio och missade större delen av filmen.. men vafan, man har ju vart pigg idag iallafall.





framsida



och baksida. kan det bli övertydligare? hehe

//carro

RSS 2.0