rymdraketer, brevbärare och fotbollsträningar

brevbärare kanske är något för mig? hehe.. både jag och ida var ena riktigt jävlar på att springa i trapphus idag iallafall. de 500 spännen sitter fint till jul.

nu sitter jag och kollar jobb på nätet. skulle vara kul att hitta något man verkligen skulle trivas med.. fast det kanske inte är meningen?

nu väntar jag på att martin ska komma hem från fotbollen. gymmet hade nyinvigning och han försvann efter bara några minuter för att åka iväg och träna. kvar stod jag alldeles ensam och utlämnad till maskiner som mer liknade rymdrakter än något som man tränade muskler på.. nää, jag gav upp efter tre maskiner och lomade hem med svansen mellan benen. bättre lycka nästa gång, som förhoppningsvis blir på onsdag.



//carro

fööör tidigt!

nu är jag hos ida. varför då i helvete då undrar ni? jo, vi ska ut och blada. så klockan 07.00 stod jag på busshållplatsen för att ta mig hit och nu har vi fyllt en termos med kaffe och laddat en påse med bullar.

så om en liten stund ger vi oss ut i samhället och delar ut info om lägenheter.

nu ska jag snöra på mig skorna.


//carro

as you die

barcelona vann el clasíco, så friden är given här hemma. det hade tagit husi helvete om real madrid tagit hem det. som tur är har barca "ibra"... japp, hjärntvätten är sjuk.

som tur är har jag inte sett en endaste sekund av matchen. nej jag höll mig i köket med mitt måleri hela tiden. nu däremot ska jag smyga mig in i vardagsrummet och se om det är något kvar av troja som går på trean. lite ögongodis innan man träder in i john blunds värld är ju aldrig fel. dessutom kan martin omäjligt bestämma över fjärkan längre, för nu har han fan sett fotboll sen klockan tre..
nej nu är det min tur.

imorgon är det tidig uppgång som gäller. jag och ida ska ut och blada vid halvåtta imorn. bara för att hinna klart med alla blad innan skolan börjar. så imorgon ska vi besöka ett tusen brevlådor och bli femhundra spänn rikare var. inte mig emot när det lackar mot jul.
efteråt har vi bild en lektion, sen ska vi iväg och handla julklappar, man måste ju göra det någon gång också.



nu är det krig i troja!



det är vatten i glaset mamma, jag lovar !


//carro

ida är snygg




//carro


get me started

nu ska jag måla.. jag måste fixa julklappar. det finns liksom ingen återvändo längre, någon gång måste man börja. och det är väl för jäkligt att det ska vara så svårt. jag vet precis vad jag vill göra, men jag får verkligen inte till det när jag väl håller i pennan. nej fy fan. jag börjar kladda också får vi se vart det leder..



//carro

himlen på hovet

godeftermiddag!

idag är det ingen vanlig söndag. för det blev inget stall den här veckan heller.. kelly är fortfarande halt och jag behövde vila ut en dag.

gårdagen var minst sagt underlig. började med att jobba mellan elva och sex.. något som började som en mardröm.. visst blev det bättre framåt kvällen, sista timmarna gik faktiskt fort. men det var nog mycket med tanke på vad som väntade. halvsju vart jag upplockad av mickis och hennes släkting. dem körde oss till globen. väl där hade vi en stund att slå ihjäl, så jag och mickis köpte godis, gick på toaletten och gjorde andra nödvändiga saker när man ska sitta inne i ett par timmar.

sen entrade vi hovet! det var kö och mycket folk. första förbandet var inte mycket att hänga i julgranen, en bra låt spelade dem och publiken var inte i något direkt extas över att få höra dem heller. när sonic syndicate, som var andra förband, klev på vart det däremot liv i luckan. vilket jävla drag! det är inget favorit band, men live... WOOW! de fick verkligen igång publiken och alla var helt till sig. helt underbart!

jag och mickis gruvade oss lite över att vi hade sittplats när de väl drog igång, men som bekant ser jag inte så mycket mer än ryggar och armar när jag har ståplats. nu däremot hade vi mer eller mindre bästa platserna och såg hela scenen HELA tiden.

när takida väl klev på var det sju resor bättre än sonic syndicate! om de hade vart grymma så var det ingenting i jämförelse med takida! herremin skapare. både jag och mickis var i upplösningstillstånd hela tiden och kunde varken sitta still eller vara tysta. (något som killarna bredvid oss tyckte var kul).
dom körde nästan alla låtarna vi ville höra och var lika grymma, om inte ännu grymmare än sist.
vi var i himlen och för första gången på flera veckor var jag helt bortom stress och ont i magen..

så här i efterhand kan jag knappt fatta vad som hände igår. så bra var det!




//carro

lööördag

jobb jobb jobb.. om en kvart ska jag till centrum för att åka till jobbet igen. känns som om man knappt har hunnit hem därifrån. men det är ju bra pengar, som kommer att sitta fin fint när de väl kommer in på kontot.

direkt efter jobbet bär det av till hovet för Takida!!!!! ska möta upp mickis direkt efter jobbet som slutar vid sex.


ha en bra dag!





//carro

tröööött

nu ska jag fika med min pojkvän. sen jobb 16.45 - 21.00. hörs när jag kommer hem eller imorn :)


//carro

fiende

är det inte det ena så är det det andra. igår kväll fick jag ont i höger öra istället. när magontet äntligen försvunnit.. så det vart inte många timmars sömn inatt och nu har jag lock i hela örat, så hörseln är betydligt nedsatt idag. usch. kan jag inte bara få vara frisk?


ida är... snygg (?)

//carro

mamma

nu har jag målat en stund och är måttligt uttråkad, så nu packar jag ihop och åker till mamsen en stund. ska se om jag kan få något gjort där. lillsyrran skulle tydligen vara där också.

later.




//carro

morning!

god morgon. jag blir hemma idag också.. lika bra att bli ordentligt frisk på en gång, med tanke på helgen..

så idag tänkte jag åka över till mamma ganska tidigt. det är roligare att sitta där än att sitta hemma helt själv en hel dag till. får se om jag tar mig till stallet ikväll.

nu ska jag fortsätta titta på animal planet, bästa när man är sjuk :) hehe.



//carro

godnatt

so you think you can dance rullar på tv och jag dreglar över alla häftiga dancemoves som man önskar att man själv kunde utföra.. även om vissa verkar fysiskt omöjliga.

kvällen fick ett lyckligt slut, martin kom hem med choklad och nu ska jag lägga mig.
hurvida det blir skola imorgon eller inte, det avgör jag när jag vaknar..


så här dansar vi..

//carro

jag underhåller mig..

.. med popcorn, vatten och fortsättningen på världuscupen i hoppning från stuttgart, tyskland. martin tränar fotboll och ida var trött. själv har jag sovit hela dan, så trötthet är mitt minsta problem.. mitt sug efter mörkchoklad däremot börjar bli olidligt.. popcornen kunde inte stilla begäret. kom hem nu martin!


//carro

fuck..

usch.. något är jätte fel på min mage.. började få ont igår efter lunch. åkte till stallet ändå, men mamma fick hämta mig vid sju tiden. sen dess har det inte gått över. det värker i hela magen så fort jag rör på mig.. kul. jag som verkligen har tid att vara sjuk igen..

nu ska jag tycka synd om mig själv en stund till.


//carro

tjugofjärde november...

.. är lika med ett och ett halvt år för mig och martin :). inte illa, inte illa alls!
jag älskar dig <3



//carro

onödigt, men nödigt

för mycker fritid har länga varit mitt andra namn, eller..



1. Värsta känslan? godiset i påsen är slut..
2. Bästa känslan? veta att det snart är dags att ta studenten
3. Din första tanke när du vaknar? neeeeeeeeej!
4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon? fly home - billion ocean 
5. Har du någonsin varit kär? ehh, nej men jag bor ihop med min pojkvän.
6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum? ni skulle inte förstå.
7. Vad har du under sängen? dammschäfrar
8. Ser på? när barney raggar
9. Lyssnar på? när grannarna borrar
10. Skriv nått smart! it's legen.. wait for it.. DARY!
11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem? jag har nog ett och annat otalt med hitler..
12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS? "är det ens värt att gå på rörliga bilden eller?"
13. Vad vill du bli när du blir stor? en och sjuttio
14. Hur skulle dina vänner beskriva dig? hyperaktiv, pretantiös, över engagerad (när det gäller mig själv vill säga)
15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick? när det är dubbelavsnitt av how i met your mother på trean..
16. Vilken superhjältekraft vill du ha? röntgensyn, det skulle vara niiice..
17. Vad är du beroende av? penslar


//carro

reklam?

allstå, jag gillar vad dom gör reklam för längst ner på bloggen (som jag tokglömt att jag har..?). det känns ju som om dom har anpassat den efter vad jag är intresserad av, hehe.



//carro


paintings

det har blivit rätt lama uppdateringar på sista tiden, jag vet. men fantasin har varit på annat håll. så som kompensation slänger jag in det här, lite nytt i min samling. hehe.

akvarell (mitt nya kall?) båda två. tjejen med basen är inte helt klar ännu. det ska pillas och signas lite till :).












//carro


up and goo!

hello!
måndag idag och nu ska jag hasta iväg till skolan. satt och diskuterade HIV med martin hela morgonen, därav att jag inte skrivit något ännu, hehe.

nu ska jag iväg för en lektion bild och sen foto B. sen ska jag iväg på ett ärende innan jag slutligen kommer hem för att gå ner till gymmet och sen äta middag.

nu sparkar vi igång den här veckan, som jag har bestämt ska bli en jävligt positiv icg bra vecka. dags att införa sånna tankar nu tror jag, i mörkret, fukten och kylan. nu kör vi!





//carro

trött

det luktar enchilladas i hela lägenheten och mina fötter värker.
på tvn rullar världscupen i hoppning från tyskland.

vaknade vid nio imorse, klev upp och åt frukost med martin. sen var det bara på med ansiktet och vidare till sickla för att jobba. halv tolv till kvart över tre. fick köra rusning idag, stressigt men lärorikt. jobbar både fredag och lördag nästa helg. sen är det Takida efter jobbet på lördan!! underbart.

nu ska jag se vad martin hittar på i köket :)


fyra veckor kvar :) bild tagen i visby i våras.


//carro

birdie rock

början och slutet är bäst. rock on

'

//carro

fly away

ingen bra morgon. kunde inte sova ordentligt i natt och nu på morgonen har det vart lite knas.. snart ska jag och martin ner till gymmet. har inte vart där sen i måndags, så det ska bli jätte skönt. känner att jag behöver röra lite på mig.

för er som inte noterat så är det strålande sol ute, för första gången på en månad!



//carro

pyjamasparty

här sitter jag, vid martins dator, mätt som fan och med en halvtimme kvar tills jag ska vara i centrum.. potatis i ugn och kycklingfilé blev det middag.

om en halvtimme ska jag som sagt infinna mig i centrum och handla godis och diverse med ida innan vi sparkar igång vårat pyjamasparty. godis, kladdkaka och massor av snack.


nu ska jag klä på mig.

//carro

surfing

jag lyckades precis radera ALLT jag hade skrivit.. och nu är jag så lack att jag vägrar att skriva det igen. kul, KUL.

intresse smurfarna surfar..



åååhhh, sommar på rhodos..

//carro

she is love.

i november månad har vi hittills haft 3,8 timmar med sol.. det är den 19e jävla november idag.. sen kom jag och moa igår fram till att det regnat mer eller mindre oavbrutet i tre veckors tid.. tre VECKOR! det är så illa att när jag gick hem efter ridningen så märkte jag inte att det regnade förens jag stod i hissen och insåg att jag var blöt.. då regnar det för mycket..

ridningen gick sådär. tråkig lärare och jag var helt ofokus. imorgon är det fredag, det är inte illa det.



//carro

spacemonkey

sängen är så varm och skän på morgnarna.. och det känns som om klockan omöjligt kan vara med än två, tre på natten när man ska gå upp.
men uppe är jag och för ovanlighetensskull har jag redan alla kläder och smink på mig. det kommer ju som sagt hit massa gubbar och ska byta ut att fönster. jag dock ingenaning om när dom kommer, så det är lika bra att vara förberedd.

idag är det torsdag, redan(?!) och jag ska efter en kort skoldag hem till mamma innan jag ska rida. idag har vi foto, rörligbild och religion. ingen hård dag även om rörliga bilden och fotot inte är några höjdare längre..


regn och rusk tre veckor i streck..

//carro

natti natti

"bloggtorka" ikväll.
jag hoppade över att träna idag och belönade mig med att gå över till moa och dricka varm choklad och äta lussebullar..
sen har jag och martin möblerat om lite inför fönsterbytet imorn.

nu kryper jag i säng :) god natt

//carro

eternal sunshine

usch, sovit dåligt och en jobbig start på dagen.
hoppas att resten av dan blir bättre..


bild från gotland. tagen från klinten.. snaaaart.

//carro

pain

nu är jag hemma. ett par erfarenheter rikare och lite mer ont i ryggen än innan.
när jag gled in här sliten som ett djur och hittade martin sittandes i köket med en vän, snackandes skit och drickandes öl.

det har vart en helt okej dag idag och jag fick tillbaka min vetenskapliga rapport. ett vg satt det på den. jag är riktigt nöjd! med tanke på hur det gick i slutet när jag skulle skriva den..

nu ska jag krypa ner i sängen.
god natt



//carro

i used to dance all night

godmorgon.
tisdagen stundar och jag känner mig rätt nöjd med tillvaron.
idag börjar vi med rörligbild, vad vi nu ska göra där.. sen drar det vidare med psykologi för att sen avslutas med svenska c och vårat favorit ämne (eller?) geografi.
när skoldagen är över flänger jag iväg till mamma för att hämta något att äta och sen knata vidare ner till stallet.

martin får besök av en gammal vän ikväll. så jag har lovat att inte skynda mig hem alltför mycket från stallet. vem vet, jag kanske stör?


fem veckor kvar, sen får vi åka tillbaka älskling.

//carro

fort europa

jag är jätte uttråkad.
har pluggat psykologi i två timmar. skrivit klart uppsatsen till imorgon. det är kul att man verkligen alltid sitter sista kvällen innan inlämning och skriver så fingertopparna glöder. sen är man missnöjd men lämnar in ändå för att det inte finns tid till förbättring.. någon som känner igen sig?

uschlo, kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig. men det är väl bara att svälja och börja om imorgon.

annars så har jag hunnit med en runda på gymmet, ben och mage. sen middag med martin och efter det plugg. nu har jag motionsabstinens, igen. det blir alltid så när jag kommer igång med träningen, då vill jag inte sluta. hehe. men det får vänta tills på onsdag, då blir det kibox med alicia för hela slanten. jag kommer inte att kunna går på torsdag. skål på den.



//carro

webcam

jag och ida har kommit på att vi har webcams på våra datorer.. fast hon kan göra coolare grejer med sin än vad jag kan :(.
den här passar henne bra tycker jag, hehe.




//carro

november rain

regn regn regn.. usch.
men ska man vara petig så är det bara ett halvår kvar till maj. 7 månader kvar till studenten och verkligheten. dags att börja njuta av de sista månaderna i gymnasiet. tillsammans med alla vänner och alla UNDERBARA pluggämnen.. nää, fan vad jag längtar till 3e juni!



och vilken låt är inte mer passande än november rain med guns n roses just nu?

//carro

sexy bitch

godmorgon.
jag ställde precis in min löpar runda på grund av pissväder.. så jag gjorde en kanon frukost istället.

idag är det måndag och det innebär bild och foto, om man nu måste gå på fotot. sen ska jag möta upp syrran i forum för att göra hennes syntest till övningskörningen. lika bra att jag hänger med så att det verkligen blir gjort!

nu ska jag äta min frukost.


he he he, en bild från fredagen den 13 på  ida..

//carro

the painting

jag har krigat på ytterligare med tavlan idag. jag tror jag börjar närma mig ett resultat. några finslipningar och detaljer kvar, men sen är den nog komplett :).

på fredag ska jag få utöva måleri på en hel vägg, haha. ska hem till elli och fredrik och gå lös i deras nya sovrum. hur det kommer bli kan bara gudarna veta. håll tummarna för mig! hehe.
nu ska jag äta lasange, som jag gjort nästan själv.


fler rosor och lite mera pill på handen, även moln och himel är nytt sen sist. kommentera gärna. konstruktiv kritik är alltid välkommen :)

alj




//carro

söndag

godmorgon. här sitter jag och drömmer mig bort till gotland medans jag hör hur det regnar och blåser ute. närsomhelst ska jag och martin ner till gymmet och träna. sen kommer emma och hämtar upp mig när hon slutat jobba för en resa ut till ingarö och hästarna.

igår var en mycket märklig dag. jag sov större delen av dagen. sen sov jag 13 timmar inatt också.. måste vart en jävla fest i fredags, ´haha. undantaget när jag inte sov var när jag och martin handlade och lagade mat. he he.

idag ska martin till sin mormor som han inte träffat på hundra år och jag ska som sagt till stallet. sen ikväll ska jag försöka måla lite. så jag blir klar med tavlan någon gång.






två härliga bilder från gotland i våras.


//carro

bakfull

det var en galen fest igårkväll. och det får man ju betala för nu.. jag återkommer när min hjärna har börjat fungera igen.


//carro

rise like the sun and fall like the rain.

jag vet inte hur jag lyckas göra samma misstag varenda fredagsmorgon. jag går upp minst en timme för tidigt.. jag börjar inte förns kvart över nio och ändå sitter jag där vid frukost bordet vid kvart över sex och kommer på vid kvart i sju (när jag redan hällt i mig kaffe och ätit upp mackan) att JUSTE! jag har ju sovmorgon..
dumfan som man är.

ursäkta min bitterhet. men det var ingen lek att ta sig upp ur sängen imorse. när man sen inser att man kunnat sova en timme till.. jaa ni hajjar grejen.

men nu är jag vaken och tillbaka i sängen, fast med datorn.
ligger och tänker i genom dagen samtidigt som jag spelar café world (he he he). funderade på att börja på boken som jag fick av mamma. men insåg att jag inte läst klart heroine diaries med nikki sixx ännu. så den får vänta ett tag. ska försöka läsa klart den i helgen.

efter skolan blir det bladning igen. vi hoppas på att bli klara idag. sen blir det fest hos ida och chrille. en helt okej fredag alltså!



en liten favorit :) från nyår.

//carro


bye bye torsdag

torsdagen är förbi oh jag och martin sitter och myser i soffan med en varsin dator i knät och tvn igång. det är kul att umgås, he he..

det har gått bra idag. skolan flöt på, även om jag var där en och en halv timme tidigare än jag behövde.. sen skolkade jag och ida från rörliga bilden, som kompensation. vi hade viktigare saker att göra, som att dricka varmchoklad och planera inför morgondagen.

efter skolan for vi iväg till sickla för att hämta en bil. sen åkte vi ner till sickla strand och bladade ett par timmar. sen tog jag bussen till mamma.

när jag kom dit säger mamma: jag har köpt en present till dig.
jag: jaha, vaddå?
mamma: nej det säger jag inte, jag tänkte att du skulle få den i julklapp.
jag: men så kan du ju inte säga. du kan ju inte tala om att du köpt en present och sen säga sådär.
mamma: jaa men... det är en bok.
jag: okej.
mamma: jaa, en bok och självhjälp!
jag: jaahaaa....

jag fick tillslut boken och två fattigariddare (formbröd med pannkakssmet som man steker) och sen skjuts till stallet. väl där vart det till att rida ponny och sen få skjuts hem av mickis mamma hem till martin. han i sin tur stod och lagade tacos när jag kom hem. namnam..

nu ska vi boka biljetter till gotland :)


ibland är vi snygga :)

//carro

once upon a time..

old days. hur kul hade man inte då liksom?

haha.
jag och mickis, en kväll när den första snön föll om jag inte minns helt fel :)



ha en bra dag

//carro

kickstart my heart.

gooodmorgon!

idag är det torsdag. jag gillar torsdagar! kort dag i skolan, ridning på kvällen och imorgon är det fredag. inget att klaga över med torsdagar alltså.

direkt efter skolan idag ska jag och ida springa i trapphus och "blada". dela ut lappar om en visning i finntorp. vi tjänar en hyffsad hacka på det och jag har råd att åka till gotland, jiiippie! som jag och martin förövrigt ska boka biljetter till ikväll. ååhh vad jag längtar!

på lunhen idag ska jag över till forum och kolla synen så jag kan skicka in papper till vägverket. så jag får mitt jävla körkort någon gång. för nu är jag jätte avis på ida! haha.

nej, nu måste jag klä på mig, så jag kan sparka igång den här dagen någongång.



hahah, det är inte lätt att vara ball.
jag och ida i ettan


//carro

inte dum.. men..


..jag hade ett problem när jag var liten. jag tog saker alldeles för bokstavligt. jag kom att tänka på det när jag gick till gymmet idag.

när jag var liten hörde man alla vuxna prata om att de ville banta, äta mindre, tänka på vad de åt.. det var här mitt problem matrialiserade sig. jag kunde verkligen inte förstå hur man kunde bli smalare av att tänka på vad man åt..
så jag testade. tog något ätbart stoppade in det i munnen och tänkte allt vad jag kunde på det jag åt.. ehh, nu i efterhand vet jag ju att det inte funkar riktigt på det sättet, men det är kul hur man tänker när man är liten.

nu förtiden är mitt problem att jag är tvärtom, jag tar lite väl lätt på saker och ting ibland.

vän: ååhh, min gammelmormor dog i lördags och sen i fredags vart vi tvugna att avliva våran kanin..
jag: he he hehehe..
vän: .... ?
jag: åhh.. var du seriös?
vän: jaa?!

vissa dagar är man skarpare än andra. nu ska jag sova. puss och godnatt.


säga vad man vill, men jag tänkte nog på vad jag åt här också..


//carro

onsdag

naaae, jag har ljugit, hittat på, fört er bakom ljuset eller vad ni väljer att kalla det. håret är kvar. till hundra procent. jag är alldeles för kär i det för att klippa av det. så ni kan vara lugna.

nu är jag hemma efter en dag med skola, gym och en film (eller nästan en film) med basse.


martin ska söka extrajobb och behövde en bild till sitt cv. så han stod i kalsonger och fin skjorta i hallen medans jag fick vara fotograf innan jag skulle till gymmet.
så här kan det gå då, haha.


//carro

klippt

japp, här kommer de outstanding nyheterna. jag har klippt av mig mitt långa hår!
var tvungen att testa. man lever ju bara en gång liksom. haha.
så nu ser jag ut så här :)



fint?


//carro

godnatt

jag lever, tro det eller ej.
det har varit en bra dag men en lång dag. nu har jag krupit ner i sängen och väntar bara på att martin ska göra detsamma.

det är ingen energi kvar i datan och ingen energi kvar i mig.
men imorgon ska ni få se något spektakulärt, haha. något nytt och niice! ni kommer inte att tro era ögon. nyfiken?


god natt



så njut av denna underbara skapelse tills imorgon bitti, ska vi säga runt sju tiden?


//carro

somedays..


somedays you´ll never get back,
somedays you´ll never forget..

//carro

märkligt!

martin kom in till mig och frågade om jag hade ställt någon klockan vid kvart över sex. jag vart jätte förvirrad, svarade ja och vände mig om. sen såg jag var klockan var och satte mig upp.. hur kunde jag missa när martin gick upp? jag hade inte hört hans väckarklocka. jag som brukar få väcka honom för att han inte hör den.
världens märkligaste känsla när jag då gick upp på en gång. jag hade ju inte snoozat.. hur ska den här dagen gå nu?



//carro


dreaming

nu är jag hemma igen.
ida klarade körkortet! så vi åkte och hälsade på min mamma. fick kaffe och kollade på köket. nu sitter jag och väntar på att martin ska bli klar på jobbet så vi kan träna. den här veckan ska jag träna så mycket som möjligt! för jag känner att soffpotatis tendenserna börjar smyga sig på..

studentmössan betald, pengar överförda till martins konto och jag hade trehundra spänn mer på kontot än jag trodde. ibland går saker åt rätt håll, haha. nu ska jag redigera lite bilder.


//carro


vecka 46!!

måndag igen. gud i vilket tempo det flyter på nu. jätte skönt men ändå lite skrämmande tycker jag. snart är det jul.

nu har jag och martin bestämt oss för vad vi ska göra i jul. det bli en resa till gotland. bara vi två. i fem dagar blir vi borta och ska mysa och vila upp oss och äta god mat. vet inte om det kan bli mycket bättre.

idag skriver ida körteori provet för andra gången. klarar hon det idag så har hon körkortet klart att användas redan i eftermiddag. så man kanske får skjuts hem från skolan? haha.

nu ska jag klä på mig.


jag håller tummarna för dig bruden!

//carro

söndag

så hamnade jag hemma själv igen..
martin har åkt iväg för att titta på fotboll med sin familj. säkert någon jätte viktigt match.. he he.

så jag sitter här själv.

igår flängde jag och ida iväg till thomas tillsammans med baze the maze (som fick agera chaufför). vi var där hela kvällen och umgicks med diverse människor. jag var övertrött som ett djur och pratade oavbrutet i flera timmar. då vill jag poängtera att det inte blev en endaste droppe alkohol för min del. så min snacksalighet berodde enbart på att jag bara sov fyra timmar igår..


vad jag ska ta mig för att göra ikväll har jag inte bestämt ännu. att bara sitta här i sängen med datorn är oerhört lockande. och förmodligen kommer jag inte att komma mycket längre än så här idag.
men det återstår att se.

imorse var jag ute i stallet med emma, det vart tömkörning idag. något som kelly inte var så väldigt imponerad utav..



//carro

gissa...

... vem jag ska vara med ikväll ;)




//carro

lördag

urrk.. inatt fick man inte sova mycket. vi skulle på adidas utförsäljning imorse och martin jagade upp mig vid halv åtta. jag var hemma halv fyra imorse.. det är lika med fyra timmarssömn..

så just nu är jag allmänt död. hittade inget skoj på utförsäljningen. eller ja, jag var inte på något grymt shoppinghumör och börjar bli lagom fattig med alla studentflak och allt som ska betalas. så jag tittade på medans martin var i extas över hur billiga fotbollsskorna var. s¨å han köpte tre par olika och två kepsar som var jätte snygga.

sen dess har jag legat i sängen. martin har vart och spelat fotboll och köpt godig till mig. nu kom han hem.
så jag ska äta godis nu!



typ så här fräsch känner jag mig nu!


//carro

paartypaarty

japp, vi ska ut och klubba ikväll. thomas fyller ju bara 19 en gång, he he he. (som om det skulle vara en bra ursäkt:P).
nej men mer eller mindre hela gänget skulle med. och jag träffar aldrig dem längre. så det kommer bli tokkul. sen ska jag på utförsäljning klockan nio imornbitti. inte lika party kanske. hehe.



//carro

psykologi..

det är deprimerande att ha psykologi.. jag sitter och researchar om borderline personlighetsstörning och får dåliga vibbar hela tiden. usch.. stackars människor.

åandra sidan sitter vi samtidigt och räknar pengar till studentflaket. och det är ju inte fyskam det kan jag säga. nu är det inte långt kvar. räknar man på hur jävla länge man redan har gått i skolan så är det ingenting kvar, typ. lite mer än en termin.

fy fan vad nice det ska bli och fan vad jag inte tycker synd om er som har ett par år kvar. ENVY ME! hehe.


nu ska jag på utställning i dieselverkstan.

//carro

miss you

jag drömde att jag hade en lite valp i natt.

jag saknar min vovve, jätte jätte mycket ... :,(


min bästa vän <3

//carro

take me back.. back to sun and happiness

jag är vaken och har jätte ont i armen. har sovit riktigt dåligt. martin har vevat runt som en väderkvarn och sparkats och puttats och kommit åt min arm hela natten. usch.

idag är det fredag!



jag saknar sommaren..

//carro

something sick.

ni bara måste kolla det här.. jag blev lite till mig. häftigt med läskigt.

1 - New York City has 11 letters...

2 - Afghanistan has 11 letters...

3 - Rasmin Yuseb (The terrorist who threatened to
destroy the Twin Towers in 1993) has 11 letters...

4 - George W Bush has 11 letters...

5 - The two twin towers make an '11'

6 - The first plane crashing against the Twin Towers
was flight number
11...

7 - Flight 11 was carrying 92 passengers. 9 + 2 = 11...

8 - Flight 77 which also hit Twin Towers, was carrying
65 passengers.
6+5 = 11...


9 - The tragedy was on September 11, or 9/11 as it is
now known. 9 + 1+ 1 = 11...

10 - The date is equal to the US emergency services
telephone number 911.
9 + 1 + 1 = 11...

11 - The total number of victims inside all the
hi-jacked planes was 254. >2 + 5 + 4 = 11...

12 - September 11 is day number 254 of the calendar
year.
Again 2 + 5 + 4 = 11...

13 - The Madrid bombing took place on 3/11/2004. 3 + 1 +
1 + 2 + 4 = 11...

14 - The tragedy of Madrid happened 911 days after the
Twin Towers
incident...
 

"The most recognised symbol for the US, after the Stars
& Stripes, is the Eagle. The following verse is taken
from the Quran, the Islamic
holy book:

'For it is written that a son of Arabia would awaken a
fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt
throughout the lands of Allah and lo, while some of
the people trembled in despair still more rejoiced:
for the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah
and there was peace.'

That verse is number 9.11 of the Quran..."


Open Microsoft Word and do the following;

1. Type in capitals Q33 NY. This is the flight number
of the first plane to hit one of the Twin Towers...

2. Highlight the Q33 NY...

3. Change the font size to 48...

4. Change the actual font to the WINGDINGS.
Make sure that it is all upper case...
 

mystery solved!

mysteriet löst. tuttarna i förra inlägget är elins. nu kan jag sova gott i natt ;)

//carro

whos boobs?

torsdag, check!
ännu en dag avklarad. imorgon är det fredag och thomas ska firas. middag skulle det bli, men ute.. stackars fattiga mej har inte råd att både äta ute och sen gå ut på krogen. så jag får nog välja alternativ två imorgon. alltså bara gå ut på krogen.

fredag imorgon innebär "analysmys" på morgonen, psykologi och sen utsällning med klassen. jippie..
men det är ju en dag som ska klaras av det också.. eller?



jag vill bara veta vems tuttar det här är och varför dem ligger i samma mapp som bilderna från min födelsedag?! haha.. vems?



//carro

torsdaaag!

godmorgon :)!
idag är det torsdag och helgen stundar och den här helgen har jag bestämt mig för att få saker gjort på mitt eget sett. jag ska ta det lugnt oh måla och läsa. eventuellt ska en vän firas, men vi får se hur det blir med den saken. är väldigt sugen på att bli klar med målningen.

idag ska jag ner till stallet. innan åker jag förbi mamma och umgås en stund.
nu ska jag klä mig, så jag kommer iväg någongång.


åh, hittade en gamal godnig när jag bläddrade bland mina bilder. hoppas att det är dags för en ny session snart :)


//carro

tuff dag

nu är jag hemma efter min heldag!

först skola mellan halvnio och halv fyra, sen jobb mellan fyra och åtta.. nu har jag äntligen pustat ut framför datorn och fått i mig middag. har bara käkat en risifrutti och en banan sen klockan elva.. men nu är jag mätt och glad!

jobba gick bra och jag är nöjd och övriga personalen verkade nöjd med mig. nu får vi se när nästa pass kommer. antingen om två veckor, men restaurangchefen sa att hon skulle ringa mig för att boka mig tidigare. får se när det blir. annars är det riktigt pass om två veckor.


nu ska jag hoppa in i duschen, jag tror inte min pojkvän uppskattar att jag luktar cheeseburgare när vi ska sova, he he.


jag var grym som bandit :)


//carro

booored

om en timme ska vi få spruta av skolsyster. ida är så rädd att jag blev tvungen att lova att hålla henne i handen när hon ska ta sin spruta.

sen kommer mamma och plockar upp mig och lämnar mina jobbkläder som hon tvättat. sen kör hon mig till donken. jobb till åtta ikväll. så jag känner en tjej som kommer vara rätt trött när hon kommer hem..

nu ska jag fortsätta måla med akvarell eller något.. ingenaning om vad jag ska göra här i en timme till...



//carro

wednesday

och så landade vi på onsdag igen. veckorna går fort nu, det gillar vi!

somnade som en klubbad säl igår kväll, en ovanlig förteelse nuförtiden. men tro mig när jag säger att det känns idag. pigg är fel ord men idag är jag nästan utvilad iallafall. alltid något som vi brukar säga.

ieftermiddag ska jag vaccinera mig mot baconfebern, eller svininfluensan som den heter i dagligttal, men det låter inte lika kul. efter vaccination kommer min kära mamma och hämtar mig och kör mig till donken. sen jobbar jag fyra till åtta. så jag är nog hemma vid nio tiden ikväll.

långdag men det ska nog gå bra. moa säger att det kommer göra det iallafall. jag litar på moa!


fullrulle.

//carro

pepptalk

precis hemkommen efter ett pepptalk hemma hos moa. hon vet hur man gör för att få mig på bättre tankar. hon tror på mig och orkar hålla tummarna för mig, på riktigt.

inget bullshit, bara moa :)




//carro

kreativitet

efter en fruktansvärd start på dagen har den faktiskt artat sig och blivit bättre. just nu sitter jag och väntar på att surmartin ska bli klar med middagen. jag ville hjälpa till men han hotade nästan med en käftsmäll.. så jag satte mig här istället.
efter skolan gick jag och ida till forum och jag köpte ny duk att måla på. likförbannat fick jag släpa hem skiten på bussen också. man möts alltid av lika förvånade blickar och höjningar på ögonbrynen när någon i min ålder kommer släpande på såkallat "konstnärsmaterial".

så nu har jag suttit och målat i fyra timmar. och ja, det känns i ryggen. har ju fortfarande inget staffli.. :(.


min sjukligt dåliga kamera dödade verkligen hela bilden. det svider lite i hjärtat att titta på den nu. för den är helt okej i verkligheten.
observera att allt jag hittills målat, ska målas mins två-tre gånger till i olika lager.. det är ett jävla slit det här med olja, haha. sen tar det ju flera dagar innan det torkar så man kan fortsätta. men det är det värt, för det är kul som fan!
jag ville mest visa hur långt man kommer på fyra timmar :)
personligen tycker jag att framtiden ser mycket ljus ut för denna tavla :)


//carro

fuck you

nu går jag till bussen. ha en bra dag.
jag ska iallafall gör det bästa av min.


en liten låt till min förkylning bara ;)



//carro

tisdag

tjock i halsen och ont i öronen.. inte igen. jag har inte tiiid! usch. det blir till att pälsa på sig ordentligt idag.
kunde jag inte ha fått det här på lovet istället? det är slutrusch innan jullov på flera kurser som slutar då. det känns som om man verkligen vill hänga med fram till jul nu. så man slipper plugga skiten ur sig i vår. lika bra att ligga steget före nu liksom.

ikväll är det jobb i stallet och jag se som om jag kan göra min lärling ytterligare lite grymmare, hehe. snart kommer jag inte ens behöva åka dit. eller jo, men snart klarar hon av att vara i ponnystallet själv, vilket är väldigt bra för min del.

nu ska jag hälla i mig en kopp te innan jag klär på mig och fixar.

dags för en ny dag.
mot oändligheten och vidare - som buzz lightyear skulle ha sagt. haha.



//carro

hungrig

trött, hungrig och lite ledsen..
sista gången jag passade tjejernaidag. föräldrarna hade köpt en jätte fin blomma till mig som jag fick. sen vart det massor av kramar med barnen. usch. jag som är så blödigt höll på att börja storgrina när jag stod där och sa hejdå.. inte alls kul.

jag som äter som en häst i vanliga fall har knappt fått i mig någon mat alls idag. och ändå är jag inte farligt hungrig nu. då har jag till och med gymmat.. men snart är middagen klar och jag ska trycka i mig iallafall en portion. annars kommer jag väl att tyna bort. haha.

ida klarade uppkörningen så allt var frid och fröjd på den en och enhalva lektionen jag var på idag. skön start efter lovet om jag får bestämma ;) haha.

nu ska jag hjälpa martin med middagen. sen ska jag försöka måla lite. så man blir klar med grejerna någon gång.


jag och min blivande chaufför. he he he..


//carro

måååndag!

att rida i regn kanske inte var någon höjdare? nu har jag ont i halsen och är lite snorig.. det är sånt flyt på mig hela tiden.
idag börjar skolan igen och det känns skönt att komma in i lite rutiner igen. visst är det trevligt att kunna ligga hemma och inte göra någonting alls hela dagarna, men det känns mycket mer värt att få något gjort under dagarna.
ieftermiddag ska jag passa tjejerna för sista gången på ett tag också. lite sorligt, men det är dags att gå vidare. jag tror att det kommer bli toppen bra att få jobba på donken ett tag. komma ut i arbetslivet, lära sig hur saker fungerar och framförallt, tjäna EGNA pengar.

en mysig liten låt så här på morgonkvisten då. hehe.
lycka till med uppkörningen ida.




//carro

you get what you deserve

goddagens och ursäkta för den torra uppdateringen.
igår var kaos ända tills jag fått i mig ett glas vin och börjat föna håret.

allt började fridfullt med att jag var i stallet och gick tömkörningskursen. sen kom martin och hämtade mig och vi åkte hem. väl hemma insåg vi att det var stopp i rören till badkaret.. likamed att det inte gick att duscha. efter att i två timmar försökt åtgärda problemet gav vi upp och jag ringde panikslagen och gråtfärdig till ida och frågade om jag inte fick duscha där, klart jag fick.

jag var stressad som en jagad kanin och fick knappt i mig någon middag innan jag störtade ner med en fullpackad bag till bussen. bagen innehöll allting jag kunde tänkas vilja ha på mig under kvällen, ALLT mitt smink och halva mitt smyckeskrin. sen hade jag även en påse med det som inte fick plats i bagen, så som skor, partyväska och en vinare.
när jag kom till ida jagade vi ut chrille innan jag började duscha och fixa.

det vart halloween party på the bridge. tro mig när jag säger att det är folket men är med som gör kvällen, inte stället man är på ;).
vi partade hela natten och idag har jag mått, lite sämre än jag velat, lite bättre än jag borde. man får ju vad man förtjänar har jag hört.
nej men det vart en galen kväll med kul människor. min överambitiösa kusin och hans vän var målade i grönt respektive blått från midjan och uppåt..

idag har jag kört det vanliga söndags racet med stall och bussfärd fram och tillbaka. landade slutligen hemma hos ida och chrille och fick se när A.I.K tog hem SM-guldet. det satt fint en bakfull eftermiddag!
bästaste elli var med i stallet idag också och delade med sig av det senaste skvallret på bussen dit och hem.


lite bilder från igår då :)









vill ni se mer så finns det på facebook ;)

//carro

RSS 2.0