"the fallen angel.."

redo att rulla! smink, kläder och frukost är på plats och nu är det bara för mig att studsa i skorna om en kvart ungefär. skolan börjar 12:15  men samhällskunskap.. inte mitt favorit ämne, men det är uthärdligt.
har spenderat den senaste halvtimmen i badrummet sjungades och dansandes till iron maiden, medans jag idag tog riktigt god tid på mig att sminka mig och fixa till håret (vilket jag annars inte brukar göra innan skolan :P). tänk om martin hade sett mig, haha, då hade jag åkt ut med huvudet före och aldrig mer fått komma tillbaka. haha, nej men kanske.

jaja, slänger in en bild som jag gjort iordning från i söndags. nu ska jag klä på mig och gå till bussen :) ha en bra dag!

over and out


min fina prinsessa :)

//carro

"goodmorning sunshine!"

ååh, solen var det första jag la märke till när jag vaknade imorse. eller ja, för någontimme sen. det är jätte fint väder ute :) .
tyvärr har jag drömt mardrömmar nästan hela natten och martin har väckt mig flera gånger för att jag sparkat och låtit. usch, hoppas inte jag kommer in i en sån period igen bara. har haft helt sjukt perioder med mardrömmar och iblnad vågade jag inte ens somna på kvällarna för att jag inte ville drömma..

idag har jag bara två lektioner och börjar vid kvart över tolv. satte på mig min nya t-shirt idag. fan vad skön den var och gosh vad snyggt den satt! jagär mycker för lite längre toppar och t-shirts då jag är så kort och nästan ser knubbig ut om jag har korta t-shirts eller linnen. men den här var perfekt och fick åka på till mina mörka baggy brallor :) . helt underbar combo!
nej nu vrålar min mage efter mat! vi hörs senare :)

over and out


emma nere i stallet i söndags :)<3


//carro

"deluxe edition!"

äntligen hemma igen! har nu varit i skolan och sen i stan med basse för att leta en födelsedags present till hasn mamma. det blev en jätt fin lila skål på fot. jag köpte ett par röda spetstrosor till mig själv och basse köpte en lång ärmad t-tröja. vi mötte elin på mcdonalds och sen åkte vi hem. jag och basse mötte på martin på väg från bussen. så jag fick sällskap hela vägen hem :).
det var riktigt kul att göra ngt med basse igen. har inte umgåtts med honom på  hur länge som helst.
nu har jag precis sagt hej då till älsklingen som åkt för att träna fotboll. själv ska jag ut och springa om en liten stund. ska bara samla ihop mig och byta om innan. vid sju har jag tvätt stugan. blää, det är tråkigt att tvätta.
jaja, nu ska jag göra mig klar för lite motion :) . vi hörs sen!


over and out


//carro

"fade to black.."

godmorgon gott folk. jag ska börja med att ursäkta den urusla uppdateringen under helgen. men jag har inte haft tid eller ork till att blogga. men nu är jag tillbaka i skolan, alldeles för tidigt, så jag tänkte att ett blogginlägg passade sig bra nu.

helgen då: i fredags åt jag och martin tacos, sen lå¨g vi och mös framför tvn tills tio tiden då vi åkte till chrille och väntade på att dem skulle bli klara. sen åkte vi hem till martin och chrilles kompis som hade fest. var där en stund och åkte sen hem.
i lördags gick jag och martin upp vid åtta och åt jätte gos frukost. sen kom chrille, ida och mickis och plockade upp oss och vi åkte till solid utrförsäljningen i järla. köpte en lång tjocktröja, en t-shirt och en väst för bara 350 kr :)!! as bra ! sen åkte jag och martin hem till honom innan han åkte iväg och spelade match. själv åkte jag in till stan och fikade med elli och köpte en ny väska på shestore. elli skulle iväg vid fem tiden så jag drog mig till chrille och philip och spelade rockband och väntade in martni som också kom dit. därifrån åkte vi sen till heroncity och åt middag (jag åt sushi =D!) och kollade på tropic thunder. as kul film.

igår var jag i stallet med emma och sen åt jag och martin middag hos min pappa. fotade ganska mycket nere i stallet igår. lägger upp bilder senare :) .
nu börjar min lektion. vi hörs.

over and out



//carro

"cry me a river.."

mmm, proppmätt efter en underbar middag med älsklingen, bestående av tacos. gott!
har inte riktigt koll på vad som händer ikväll ännu. det känns som om det finns en del alternativ ikväll faktiskt. kusinerna har köpt rockband :D, så dit åker jag gärna ikväll haha.

efter skolan som slutade väldigt mycket tidigare än vanligt idag, redan vid halv två, åkte jag och ida till sickla och hälsade på philip på hans jobb. han såg rätt förvånad ut när vi dök upp utan förvarning. sen åkte jag till orminge och mötte martin. sen åkte vi till hemköp och stor handlade mat. inte mitt favorit intresse, men det är ju något man måste göra, och jag vill gärna vara lite delaktigt i det.
efter det åkte vi hem och packade upp allt och tittade sen på ett that 70´s show avsnitt, tog sen en dusch och lagade mat och här är vi nu. martin har parkerat i soffan och jag framför datan, som vanligt typ. haha.
kanske ska göra honom lite sällskap i soffan nu :). vi hörs !


over and out


efter ett par drinkar på dream såg alla bilder ut så här.. haha, saknar!


//carro

"skinny madness.."

jag blir upprörd och näst intill rädd nu. har ett projekt arbete på formen om makt. jag valde makten som modet och catwalken med alla modeller skapar och skulle hitta lite bilder på smala modeller.. shit. jag blir rädd för hur mycker en människa är beredd att gå ner för att få bli modell. det måste ju bli en besatthet..
helt sjukt. ska visa bilder..



jag förstår inte hur de här tjejerna ens kan stå upp utan att gå av på mitten..
usch!


//carro

"en kyss, precis som alla andra.."

vad trött jag blev helt plötsligt. som om hela dagens trötthet äntligen kom ikapp mig igen.. usch, jag som hoppade på att få vara lite pigg ikväll när älsklingen kommer hem. jaja, han kommer nog när somhelst hoppas jag, han skulle bara köpa med sig frukost på vägen hem, vilket verkligen behövs. haha, det är uinge höjdare att äta knäckemackor varje morgon, även om det inte smakar alltför illa.
nej hörrni, jag önskar er god natt och så hörs vi!


over and out


//carro

"en rubrik som väcker intresse!"

har slitit mig från pluggandet av svenska och smugit till datorn en stund. gosh vad jag är less på skolan nu, kämpar på som vanligt ändå :) .
just nu sitter jag ensam hemma hos martin (gissa vart han är!?), som tränar och lyssnar på thåström och har fixat lite i bloggen. hoppas på att det går bättre den här gången då. det har inte riktigt velat fungera förut.

dagen i en snabb resumé då.
frukost med martin imorse sen skyndade jag iväg till skolan och första lektionen som var yoga. efteråt var det engelska med film tittande, jätte skönt! lunch (pyttipanna! mums!) och sen samhällskunskap, sen ägnade jag åt att sova en timme, och så menar jag verkligen sova en timme. efter sam. så gick jag elin och ida ner till cafeterian och köpte macka och te, sen var jag pigg och glad igen inför sista lektionen som var svenska. vi förberedde inför våran redovisning om språksociologi imorgon, det är faktiskt helt sjukt intressant om man anstränger sig och läser lite om det.

mitt område heter sexolekter, på namnet hörs det ju att det har med kvinnligt och manligt att göra. det är helt enkelt skillnaderna och likheterna i hur män och kvinnor använder sig av det svenska språket när man pratar. jag gillar det. haha.

när jag gick ifrån skolan var jag på ett helt underbart humör och passade på att ringa martin och prata med honom i nästan en timme för att fördriva tiden medans jag väntade på bussen och åkte den hem. tyckte så synd om honom när han vart tvungen att stå inne och jobba när det var så underbart höstväder ute.
hem till  mamma och vände hann jag. mickis kom och plockade upp mig och olle och vi åkte ner och red. det blev en sväng ut idag med, red på min fovorit hopponny, cayenne, och som tur var fick vi hoppa lite ute. hon var jätte fin och klippte alla språng galant!
nej nu känner jag att inlägget börjar bli väldigt långt.. får se om jag kanske skriver mer om en stund :) .

over and out


ja det lär ju dröja ett tag innan man kan sitta här utan att frysa igen..
detta innan in flames på grönan.


//carro

"experience the bright side of life!"

aaahh, lunchrast och jag, elin och ida har lyckats komma över en varsin dator. två lektioner kvar innan det är dags att åka hem och ladda om inför kvällens ridpass.
nej nu har jag inte mer tid :) bye

"remember my friends!"

Ni har väl inte glömt att bli medlem på gratismakeup.se :)?
använd länken nedan och klicka er fram till registeringen. inget krångel, inga utgifter :)




//carro

"mission completed!"

onsdag och jag är inte på mitt bästa humör. har för mycket att göra idag, igen.. efter skolan har jag en halvtimme på mig att komma till dagis och hämta tjejerna. sen slutar jag runt sex tiden och så då hinna handla en present till mamma innan jag åker dit och firar henne.
egentligen har jag mest lust att gräva ner mig i sängen med massor av godis och en bra film. saknar martin också. får inte träffa honom förrens imorn. nu känner jag att bitterheten flyter ut över alla andra, här avslutar jag mitt inlägg. vi hörs !

over and out


bara för att snoris vägrade se bra ut påen enda bild, så lägger jag upp en :)

//carro

"helvetesjävlaskitfitthoröra!"

som ni kanske förstod av rubriken så har jag ont i örat. fråga mig inte varför, utan helt plötsligt igår så slog det lock över vänster örat och gjorde så ont att jag inte kunde sitta still. detta resulterade i att jag var uppe halva natten och sprang omkring i lägenheten så tyst som möjligt för att inte väcka martin och till slut somna på soffan. vaknade av att älsklingen pussade på mig imorse. synd att han inte kunde vara hemma med mig hela dagen idag..
för jag stannade hemma idag.

nu är jag hos mamma och ska om ca en timme ner och jobba i stallet en stund. ja, jag vet att man kanske inte ska jobba när man håller på att dö av någon slags åkomma i örat. men jag kan inte låta bli. tycker så mycket om att vara i stallet :) .
sen så jobbade jag ju inte förra veckan och red ändå. iofs var det en uppgörelse mellan mig och tjejen som jobba istället för mig hon får betalt på annat sätt.

jaja, fick någon öron grej av mamma som jag ska använda när jag kommer hem till martin ikväll. nu ska jag göra nytta. vi hörs!


over and out


jag älskar dig!


//carro

"4 av 5 toasters!"

martin är hemma och jag och moa har promenerat. sen har jag även hunnit med att äta middag och duschat. underbart. i vanliga fall hade martin inte vart hemma förrens om en timme. men han hoppade över innebandyn för min skulle den här veckan :) . underbara älskade! nu ska jag krypa ner bredvid honom i soffan och kolla på 2½men :)
sov gott, vi hörs!

over and out



//carro

"bad news day.."

när ska alla dessa dåliga nyheter sluta strömma in som vatten i en fors? varför kan det inte komma lite goda nyheter för engångsskull? speciellt när det rör några av ens närmaste vänner.. ååhh.. fan vad världen är beige nu. det känns inte riktigt som om det går bra för någon. och för dem som det går dåligt för känns det som om det bara blir värre och värre allting. det här måste få ett stopp, någonstans. för annars kommer vi att försvinna i depprision och misär. gosh.

annars idag då? kämpade mig igenom den otroligt tråkiga måndagen med livet i behåll. hann sen hem en sväng till pappa innan jag gick ner till dagis. våran grannes dörr var uppbruten, jag tror att dem har haft inbrott, pappa hoppades på något häftigare, som att polisen brutit upp dörren för att det pågått en misshandel eller något, jag tror ändå på inbrott. efter att jag beärat far min med en visit gick jag ner och hämtade tjejerna på dagis. lilltjejen var jätte arg och skrek hela vägen hem, precis som förra gången. det gick dock över snabbare denna gång.

sen kollade vi på my little pony och ritade. jag fick massor av fina teckningar med mig hem. som jag ska försöka sätta upp på martins kyl ;). får se vad han tycker om det haha.
han är ju som vanligt och tränar, och jag försöker få tag på moa som vägrar svara.. vi ska ut och röra på oss i höstvädret.
jaja, nu ska jag fixa och dona lite. vi hörs, puss o kram

over and out


min prinsessa :)


//carro

"meningslösa måndag.."

mådagmorgon och det känns väl kanske inte allt för hemskt, men fan ínte kul heller. ska nog spendera hela bussresan till skolan med att lyssna på skumdums - meningslösa måndag. den är bra och känns så rätt varje måndag när man egentligen inte ahr lust att gå upp ur sängen före halv tolv på förmiddan. som tur är har jag ju sovmorgon på måndagar.

hur ser veckan ut då?
skola varje dag. idag efter skolan ska jag jobba, imorgon ska jag jobba och på onsdag ska jag jobba och sen åka till mamma som fyller år. på torsdag ska jag rida och helgen är än så länge fri. hoppas att den här veckan kommer att gå fort..

ni kommer snart att se lite ändringar här i bloggen. dem kommer förhoppningsvis i veckan och jag hoppas på att dem kommer bli bra :).
jaja, nu ska jag gå till bussen, vi hörs !

over and out



//carro

"seven nation army!"

goddagens! söndagseftermiddag och martin är helt uppsluppen av fotbollen på tv, så jag passade på att smita iväg och blogga lite :) har ju inte hunnit göra det på hela helgen nu. eller ja, igår kanske man ska säga.

i fredags var vi som bekant på 18 års fest, ingen höjdare till fest men det var kul att träffa emma och co. var ju ett tag sen nu. vi drog dock väldigt tidigt. jag och martin åkte hem till honom och mickis hem till sig. det jag och mickis var och inhandlade var: en hink, tio tvätt svampar, rosa raggartärningar, bilshampoo, ett litet picnic set, en rattmuff och så klart den obligatoriska wounderbaumgranen, rosa även den ;). vi fyllde hinken med alla gulliga saker och knöt ett guldband runt handtaget och gav emma det i 18års present då hon har fått en bil. jag vet ju vad jag förväntar mig av mina föräldrar när jag fyller 18! haha.

igår låg jag och martin i sängen och var bakfulla och tittade på bridget jones på spaning tills klockan vart fyra och vi gick ner till centrum och köpte godis för våra sista små pengar. (om sanningen ska fram så var det nog mest jag som kollade på filmen, martin ville mest mysa, haha) men en sköän dag iallafall. som jag avslutade med att åka hem till mickis och dela en ben&jerry med henne medans vi kollade på tv. sen hem till martin igen och sov.

idag haar jag varit i stallet, var där själv idag, emma kunde inte komma ut. pappa kom och hämtade mig på sin nya vespa, skit cool! den går rätt så bra också. jag fick skjuts hela vägen hem till martin och s¨bjöd han över oss på middag nästa söndag. martin jublade ;) haha.

nu ska jag föröska plugga lite, martin ska få hjälpa mig med matten.. vi hörs!

over and out


jag och skogstrollet. förra veckan, elsa är fotograf :)


//carro

"om alla dem han älskat, och dem han bara sög av.."

form lektion och uttråkningen är ett faktum.. ingen fantasi idag, alls. jag som brukar vara rätt bra på den biten. vetskanpen om att det är fredag och att jag snart ska få gå hem är nog det ända som får en att sitta kvar här istället för att gräva ner sig någonstans.
nästa lektion är foto och jag ska fråga om jag får gå lite tidigare så att jag och mickis hinner åka och fixa allt som ska fixas innan det blir försent och vi måste stressa runt som galningar, som vanligt..
upplägget just nu ser ut så här:
möta upp mickis och inhandla det som behövs.
åka till pappa och hämta inline kabeln.
åka hem till martin, få i sig lite mat och göra sig snygg.
fixa musiken tills ikväll.
åka till emma och co.
festa järnet hela natten :) haha

japp upplägget är iallafall klart och resten lär ju funka hoppas jag. men men, nu ska jag försöka återvända till mina ståltrådskonst och tänka lite på min älskling, kanske fnula på vad jag ska ha på mig ikväll. jaja, vi hörs !


over and out



haha en bild från sexan, känner ni igen någon ;)?


//carro

"it's a little something down in your eyes.."

nu är jag hemma från min enda lektion som jag gick på idag och ridningen. det ahr inte hänt något särskilt mer än att vi fick rejsa på ridningen och att rejsa ponny är bvland det roligaste som finns! tro mig ;).
min underbara martin kom och hämtade mig och mickis och nu har han och jag ätit middag och ska kolla lite på tv. i natt ska jag sova ordentligt så att jag är utvilad till morgondagens kalas :) (emma har fyllt 18 och ska ha kalajs imorn). så efter skolan ska jag och mickis iväg och inhandla ett och annat och sen ska vi hem till martin och göra oss snygga :).
nej nu ska jag kolla på tv med min älskling :)

over and out



//carro

"what you know about that?"

har liet dåligt samvete för att jag hoppade över så mycket i skolan idag. och nu känns det nästan onödigt att gå på sista lektionen också.. fast jag måste nog det. känner för att göra det. nu infann sig ett sånt där stadium av hopplöshet, sånna där som glider in ibland. men det ska bli bra. allting kommer ordna sig. för det brukar ju göra det.
nää, nu tror jag att jag ska gå ner till centrum och kanske köpa en juice eller något innan jag åker till skolan. jag har inte varit hungrig på hela dan. undrar vad det kan bero på?! jah soma llti är hungrig. jaja, nu ska jag ta mig för något.


over and out



//carro

"it's not what i'm use to.."

helloj! nu är jag hemma från tandläkaren och har snackat med martin en stund så jag är inte längre så skärrad av besöket. usch vad jag hatar tandläkaren. han skulle ju bara gnälla på att jag inte borstade tänderna ordentligt och att jag borde använda tantråda, bla bla bla.. sen fick jag ta bort tandsten och jag som hatar att ligga med munnen öppen. fast det värsta var väl när han började gnälla om min piercing. som om jag inte hade kolla på konskvenserna med den.. hmpf.. ass mother.
jaja, martin kommer hem på sin lunch och äter med mig och sen åker jag iväg till skolan för att gå på en lektion, nämligen svenska. eftersom jag redan sjukanmält mig så hoppade jag ärev samhällskunskapen, orkade inte gå på den.

well well ska försöka ta mig ner till stallet ikväll och rida lite iallafall, så kanska man blir på lite mer taggat humör.
har sjuka humörsvängningar, tror att det kan bero mycket på all stress. och tyvärr så går det ut över den personen som förtjänar det minst, martin..
nu ska jag ägna mig åt någonting annat en stund. vi hörs!

over and out


lite nytt från metallica. väldigt bra låt :)


//carro

"come out, come out where ever you are.."

jag överlevde! med marginal också haha. vi började med att power walka i riktgt högt tempo och joggade sen en bit. sen gick vi in till rackethallen och väntade på chrille som spelade badminton. när han var klar åkte ida med honom hem och jag joggade tillbaka. jag kan ju erkänna att kondisen är riktigt riktigt urusel nu när jag inte tränat på ett par månader.. man jag kommer igen ;)
nu hoppas jag bara på att tiden ska gå fort så att martin kommer hem från sin match, som borde sluta närsomhelst.. saknar honom.
får se om det blir något mer inlägg idag. annars säger jag god natt och sov gott. imorgon ska jag till tandläkaren vid tio så det blir sovmorgon för min del, usch, jag hatar att gå dit.

over and out


kom hem nu snygging ! (nej han är inte alltid krigsmålad, detta var ett speciellt tillfälle!)


//carro

"tear it up again!"

puuh, har precis gjort klart svenskan och ida sitter i soffan och filar sina naglar. vi ska alldeles strax ut och röra lite på oss. power walka runt i orminge haha. får väl se vad det blir för någonting. eftersom vi redan har varit ute i en timme och orienterat idag så är man lite mör. men vill man bli fin får man lida pin. det tar ett par veckor att få upp kondisen och sen brukar det gå av sig själv. nej nu jävlar ska vi ut och bli snygga ;)
vi hörs sen om jag överlever!

over and out


japp dett a är jag och min extremt fula hoppsits och min nordis som inte riktigt har fått in hopptekniken ännu. kan tilläga att detta är den finaste bilden :p hahaha


//carro

"frantic!"

heey! sitter på fotokursen som är sista lektionen idag *yey!* sen är det frittfram för mig att åka hem till martin och plugga hela kvällen. suck! tur bara att barnmamman ringde idag och sa att jag inte behövde hämta tjejerna på dagis, det gav mig två timmar extra att plugga idag. vilket inte är helt fel med tanke på hur mycket jag har att göra..
precis innan den här lektionen började var jag och ida ute i skogen och orienterade på idrotten. kul, men jobbigt och vi hittade sex av åtta kontroller vilket är väldigt  bra för att vara mig. som brukar hitta en eller två och sen tröttna, haha.

ikväll har martin match och jag ska ut och springa ikväll. bara så att konditionen inte är helt jävla värdelös när jag ska börja ki-boxa och gymma igen. allting blir ju så mycket roligare när man orkar hålla ut ett tag. sen så kanske man kan prestera lite bättre på idrotten också. inte helt fel det heller.
alldeles strax ska vi redovisa våra bilder för klassen.. fan vad jag bara skriver massa skit nu. jaja, vi hörs när jag kommit hem!

over and out


simon leker livsfarlig nere i stallet ;)


//carro

"just blood and sugar.."

är nu hemma hos mamma och morfar är här och fikar lite. jag har fått mig en kopp te och en halv avokado. och jag är nöjd för det :) hunen blev jätte glad när jag kom haaha, mamma också faktiskt, och ännu gadare blev hon när jag sa att jag inte skulle till stallet ikväll och kunde sitta här ett par timmar. så nu sitter vi samlade här jag, mamma och morfar och pratar lite.
martin skulle till en kompis ikväll och kommer nog inte hem förrens vid nio halv tio någon gång tror jag. så det hade ju egentligen inte spelat någon roll om jag hade åkt till stallet eller inte.. men nu har jag ont i ryggen och ska försöka vila den från att bära på saker ett tag. den här veckan iallafall. 
nää nu ska jag umgås lite med min mamma en stund. vi hörs ikväll!

over and out


stefan som dricker ur vattenkranen hemma hos pappa :)



 

//carro

"I'm burning inside.."

tisdagsmorgon och jag äter som vanligt frukost vid datorn och försöker så gott som det går att inte lämna några smulspår efter mig, haha. idag mår jag lite bättre och kommer förhoppnigsvis att överleva två lektioner och sen en kväll i stallet. får se hur det blir med jobbandet. kanske ber någon hoppa in för mig. well well. ikväll kommer iallafall martin att vara hemma, bara för att jag inte är det :p .. men men , det är så det är och vi får väl lära oss att leva med det.
om det inte blir något stall ikväll så tror jag nog att jag åker förbi mamma idag en stund. pilla lite med pärlorna kanske :) .
nu ska jag jag börja göra mig klar att gå. vi hörs!

over and out

 
ni glömmer väl inte att gå med på gratismakeup.se :)?

//carro

"nights last kiss goodbye.."

nej hörrni, nu börjar jag gå över tiden som vanligt. närsomhelst kommer martin hem igen och då är det sovdags. så nu tror jag bestämt att jag ska kila in i badrummet, borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och vänta på honom. attans, nu kommer han.. jaja.
vi hörs!

'over and out


//carro

Skön sida!

"
gratismakeup.se" är en sida där man samlar poäng som man sen kan lösa in till presentkort på kicks som skickas hem direkt till brevlådan. det är gratis att bli medlem och nästan alla tävlingar och liknande på sidan är gratis. gå med :) ni förlorar ingenting på det!

det är bara att klicka på bilden här under så kommer ni direkt till hemsidan där ni sen klickar på bli medlem, super enkelt och super smart!






 //carro

"what is wrong with you?!"

nu har jag diskat klart.. hur långtid tog det, tio minuter? max.. okej, vad fan ska jag gör nu då? går det något bra på tv? det värsta med att inte ha pengar på mobilen är ju att man aldrig kan nå någon.. aaahh, jag ska bli rik och detta inom en väldigt snar framtid!


over and out


ge mig sommaren tillbaka!


//carro

...

nu ska jag diska!




//carro

"close therapy.."

jahapp, nu har martin åkt iväg igen.. hann träffa honom i en kvart den här gången.. tråk tråk, vad ska jag göra i två timmar nu då? diska kanske man ska ta sig för.. men det lär ju inte at två timmar.. fan vad jag är trött på vardagen! när ska det hända någonting riktigt kul som man kan leva på ett tag? kom igen nu för fan, vart har alla lyckliga människor tagit vägen? just for the record, människan är inte gjord för att gå i ide, vi ska vara vakna hela vintern, no matter what. så det är bara att bita ihop och stå ut med skiten! in your face, let's party!


over and out


ta det som det kommer!

//carro

"i'm always on your side!"

aahhh, världens bästa kille gick precis utanför dörren och åkte till sin träning, knappt en timme hann man se honom nu. sen ska han träna fotboll till åtta. komma hem och sen börja träna innebandy vid nio till halv elva. kul :(.
men men, man får lära sig att leva på de små stunderna. snart kommer mickis och vi ska ta en monster promenad i br tempo, en power walk alltså. sitter just nu och klurar ihop en rejäl runda vi kan ta, så att man måste gå runt och ha sig så att man inte kan fuska och gå hem efter en kvart.
i våras när jag hade mina sämre dagar kunde vi vara ute och gå i flera timmar i sträck. underbart att ha en sån vän som tar med en ut ibland när man behöver det. hon rastade mig helt enkelt, haha.

nu sitter jag och lyssnar på takida och bara njuter av robert petterssons underbara röst :) haha tror jag kan varenda låt utantill och på något sätt blir jag aldrig trött på dem. annars när man hittar en låt som man gillar är det lätt hänt att man spelar sönder den på någon månad och kan sen inte höra på den utan att bli irriterad. men takida har något special! har dryga 60 låtar på martins dator och kan sitta och lyssna igenom spellistan gång på gång! tror precis att jag kom på temat till min 18års fest! rock ´n roll. det kan äga rätt bra. dock är det ju ett halvår kvar, men det skadar ju aldrig att börja planera i tid, haha. men men, det är ju som sagt ett tag kvar och mycket kan hända på ett halvår.. det har vi ju märkt. men va fan. nu har jag iallafall ett hum om vad jag vill ha för tema. antingen det eller så blir det nog militär tema  ;) den som lever får se!
nej hörrni, nu ska jag börja ladda inför min och mickis "lilla" promenad! vi hörs.

over and out


jag bjuder idag: takida - burning inside. en av mina personliga favoriter :) !


//carro

"när hela världen står utanför.."

dagen har rullat på och jag har spenderat större delen av den i soffan med tvn på ljudlös och boken uppsalgen i knät och läst i ett par timmar. den börjar bli riktigt spännande! "låt den rätte komma in" av john ajvide lindqvist. jag fastnade för boken på engång då man slungas in i handligen nästan från första sidan och sen är man fast. har väl läst lite drygt halva boken och det mesta har jag faktiskt läst idag.
det tråkiga är att jag läser så långsamt. innan jag behövde glasögon första gången kunde jag läsa ut en bok av den här storleken på en dag. jag läste nästan alla harry potter böckerna på två veckor och dem är rätt feta. men sen jag fick mina glasögon så har det gått så långsamt, vilket gör att jag helst inte läser så mycket. det är väl sen jag träffade martin som jag börjat igen. han har så mycket bra böcker, haha. första killen jag har träffat som verkligen tycker om att läsa och sen står för det. ballt!
anyway, det jag gillar så mycket med den här boken är att den är ganska lättläst, stora bokstäver och en framåtrörelse som hela tiden märks, den blir liksom aldrig seg. sen är sättet han skriver på väldigt skönt att läsa (tycker jag), han använder korta meningar, vilket kan få vissa saker att bli tydligare och man hänger med bättre i handligen. fast det bästa är nog att den är otroligt realistisk för att vara en "fantasy"-skräckroman. (temat är vampyrer) och den utspelar sig i blackeberg i stockholm.

menmen, martin var hemma och käkade lunch, jag tittade mest på och ritade. och nu bestämde jag och mickis att vi ska ta en power walk ikväll när martin är och tränar. ska bli skönt. har ju inte rört mig så mycket på sista tiden. men vänta bara tills jag får mitt gymkort så jag kan komma igång. beach 09 here i come ;) haha. va fan, det är väl lika bra att börja på en gång, så kanske man är snygg förengångsskull!
nej nu ska jag nog återgå till tenacious d som går på canal+ någonting. vi höres!

over and out


jag och världensbästa mickis en skön sensommarkväll :)


//carro

"spice it up!"

måndagsmorgon den 15 september.. halva september har redan gått.. sjukt! 12 dagar kvar till jag får pengar också.. gosh.
vaknade imorse och kände mig lite konstig (eller jaa, konsigare än vanligt :P), reste mig upp och fick kramper i hela ryggslutet. ingevidare. så ida fick sjukanmäla mig och here I am.. ensam hemma hos martin igen. det är inte så jävla kul att vara här själv, haha. men jag pratade med honom i telefon för en stund sen och han kanske kommer hem och äter lunch. skulle ju vara trevligt med lite sällskap om så bara för någon halvtimme :) . men men.
tror att jag ska ta fram lite frukost och krypa ner framför tvn och inte röra mig urfläcken på ett tag. vi hörs!

over an out


tog en bild på m in älskling igår :) eller tog ganska många. här är en av dem!


//carro

"never mind the silly things!"

vart helt chockad när jag tittade på klockan för en stund sen och såg att den bara var strax efter nio.. hmm, lång dag?! haha. martin har parkerat sig i soffan och kollar fotboll, själv satte jag mig och lekte med PS en stund. tog massa roliga bilder ute i stallet idag :) . elsa var med i stallet och vi passade på att hoppa lite när vi endå var två. det gick super bra idag. kelly tog tilloch med höger galoppen på första försöket, sjukt kul. sen hoppade hon jätte bra för att vara henne idag också! elsa fotade mig när jag hoppade, och oj vad jag måste jpbba med min hoppsist. skänkeln hamnar nästan på rumpan på hästen för att jag drar bak den så mycket, vilket jag själv inte känner när jag hoppar.. men men.

efter stallet bar det raka vägen hem mot martin. träffade elins bror acke på bussen och snackade lite skit med honom till orminge där jag hoppade av och smet in på foodmarket för att köpa ägg, sylt och en juice. ägg och sylt till dagens middag som blev pannkakor och juice tills imorn. på väg hem från centrum fick jag någon sjuk kramp i nederdelen av ryggen, jätte läskigt. så det första jag gjorde när jag kom hem var att bada varmt med en rosa badkula som färgade hela vattnet. martin kom in och såg lite avundsjuk ut så han fick bada med mig han också. slutade med att jag var i badrummet i 1,5 timme och hade russin fingrar. haha.
nej nu räcker det :) vi hörs.


over and out




fick till två versioner av samma bild. den första något snällare och mjukare, medans den andra blir lite med hård och kall nästan. för att tilläga så är det kejsarn nere i velam som är modellen :)

//carro

"ecstasy of gold.."

goddagens. klev precis ur duschen och känner mig sådär oförskämt fräsch :) har även mina "nya" glasögon på  mig och ser dataskärmen kanon bra, det var länge sen allting var så här skarpt. nu plockade martin precis upp en nöt som låg på golvet och stoppade i munnen, när jag påpekade det så tog han en ny nöt ur skålen la den på golvet och stoppade sen in den i munnen. usch, jag har snuts fobi..

på dagens schema står innebandy match och sen fira elin som fyller år idag, grattis baby :) ! hoppas på att det blir en bra kväll. sen så lyckades bulan med uppkörningen idag, grattis till dig med ;) .
hmm.. nu ska jag åla mig ner mellan batman lakanen i sängen och läsa i min bok, nu när jag äntligen ser någonting :)
vi hörs!

over and out


fan vad jag saknar sommarn! bilden tagen när jag och ida var på väg till inflames på grönan :)

//carro

"go on and take a bow.."

också var det fredags kväll och ljusen är tända, martin och elsa sitter i soffan och svullar naturgodis och dricker öl. haha. själv var jag tvungen att ta ett break. fast alla kanaler vi har nu känns rätt lockande. framför allt när det är viva la bam på mtv ;). elsa ska i natt få ta plats i den stora soffan. vad hon får sova med är fortfarande ett stort frågetecken för min del. jag tror att martin bara har ett täcke. haha :p mickis var här förut men lättade fär en stund sedan hemåt med bussen.

imorn ska vi på innebandy match, då martin och chrille ska spela match och jag och ida blir publik. jaja, nu ska jag krypa ner bredvid min pojkvän i soffan, vi hörs !

over and out



//carro

"stockholmcity baby!"

fotolektion och jag har suttit med photoshop i över en timme och känner hur ögonen börjar bli fyrkantiga av allt redigerande. tänkte att jag skulle lägga upp några stycken och visa vad jag har åstadkommit. nu säger dem att vi får gå om vi vill. så jag laddar väl upp bilderna och sen åker jag inte till stan och möter mickis.

over and out


malin och jackpot. det är lite synd att hon hade en så stor tröja på sig bara. den täcker så stor del av ponnyn.


jackpot och malin igen. en av mina favorit bilder :)


sist men inte minst, syrran och stefan. gillar den häår bilden fär att den utstrålar någon sorts galenskap.



//carro

"only trust yourself!"

svenskalektion och jag och mailn är klara med våran uppläsning av noveller och har diskuterat klart i våra gensvarsgrupper så nu jobbar vi med vårat andra projekt.. säger vi.
om några timmar ska jag in till centralen med mickis och möta elsa. äntligen äntligen äntligen får jag träffa henne igen. det var ett tag sen nu och jag har saknat henne jätte mycket. så ikväll blir det antingen en sväng för att träffa moa eller så samlar vi tjejerna och drar en filmkväll eller något. umgås ska vi iallafall göra.
snart är det lunch och efter det har vi två "estet" lektioner. form och foto. ska fortsätta arbeta med mina husdjurs foton då. hoppas på att jag hinner klart bara, har en del foton att välja mellan :). fick några jätte fina på en liten tjej som heter malin och jackpot igår.
njaaee, nu ska jag återgå till mitt arbete, eller kasnke facebook. vad vet jag. vi hörs!

over and out


rätt häftig bild på lilla carro och remo. jag gillar den :)



 

//carro

"true love flames forever.."

hemma efter en någorlunda bra dag. har dock huvudvärk nu... hmmpf. försöker fixa in photoshop på martins dator, samma som vi har i skolan, så kan jag fixa och dona med bilderna hemifrån också, så behöver jag inte bara sitta i skolan. men men.
lektionerna var rätt tunga idag. kände av att jag behöver mina glasögon nu. och imorgon kan jag äntligen hämta dem :D ! mamma sa det när jag var där idag, dem hade ringt henne. så nu ska jag bara åka och hämta ut dem, vilket jag gör i samma veva som jag möter upp mickis och hämtar elsa på centralen. för imorgon kommer min korv hem igen! haha, om så bara för helgen. fan vad jag saknar henne! nu har jag inte träffat henne på ett par månader, det är så sorgligt. om  man bara hade lite mer tid och pengar så skulle vi kunna träffas mycket mycket oftare... tyvärr har man ju inte det :(..
nu ska jag leka lite med PS. ha det bra :)

over and out

// carro

"you're back against the ground.."

godmorgon! ställde in första lektionen på grund av huvudvärk idag. har ingen lust att ha yoga med ont i skallen och sådär.. får bara passa mig så att jag inte kommer upp i 15% frånvaro nu bara. jag, elin och ida var ju borta från naturkunskapen igår. vi var och käkade sushi och shoppade lite i sickla. jag var i mega behov av hand- och ansiktskräm så det fick det bli. sen köpte jag en ny tjock tröja på gina. jätte mysig stickad med stor krage, ska nog hämta mina stickade träjor hos mamma idag. det börjar ju bli dags att plocka fram dem nu. jag fryser mer eller mindre ihjäl bara jag kliver utanför dörren nu, och ändå är det inte mindre än 10 grader ut.. haha, klenis? äh, jag gillar bara sommaren.

ikväll ska jag rida. åhh, äntligen är det torsdag. jag har längtat efter att få rida hela veckan, haha. jag trivs så bra i min grupp och med hästarna på velam. det är lite som ett hem där nu. man känner sig alltid välkommen. jag älskar det! plus att mickis är där på torsdagar också. vilket inte gör saken sämre direkt :)
nää, nu ska jag börja klä på mig tror jag, börjar ju trots allt 9.50.

over and out


jag saknar er!


//carro

"special special!"

oohh, sitter på fotokursen och redigerar lite bilder inför "redovisning" på fredag. jag gillar det här ämnet :) ! fotade massor nere i stallet igår och det är sjukt vilka mirakel photoshop kan göra till en bild med lite oskärpa eller för starkt/svagt ljus. jag älskar det. haha ;) 
tänkte att jag kan lägga in en av bilderna som jag håller på med nu. ponnyerna blir så fruktansvärt söta på bild.
efter den här lektionen ska jag åka och hämta tjejerna och efter det kommer martin och hämtar mig och vi ska åka och storhandla på ica maxi.
nu ska jag fortsätta en stund till :)

over and out


den här bilden har jag beskärt, fixat färger och lagt till skärpa vs. oskärpa.



 

//carro

"welcome to hotel california."

tjuhu! kom precis innanför dörren efter en efttermiddag/kväll i stallet. vart hämtad av ida, chrille och mitt hjärta :) . anledningen till det var att ida skulle fota lite hästar till vårat foto projekt. något som även jag gjort idag.
annars har det varit en rätt lugn dag. skrev klart novellen i morse och hade sen bara två lektioner idag. efter skolan åkte jag hem till mamma en stund. och nu har jag planerat att ta en dusch och sen lägga mig i sängen med martin och kanske kolla 70´s show eller bara sova. är om inte annat sjukt trött nu.

jaja, ha en fortsatt bra kväll! vi hörs.

over and out


//carro

"alla vill till himlen och åka limosine!"

godmorgon! sovmorgon idag och jag hade egentligen inte behövt gå upp förens om 40 minuter, men istället har jag redan varit uppe i 40 minuter. anledningen är att jag ska skriva en novell som ska vara klar på fredag, och jag kände att jag lika gärna kan börja göra det nu på morgonen så att jag har det gjort. jagär ganska dålig på att få saker gjorda, men det ska det nu bli ändring på.
igår var en dålig dag, en jätte dålig dag, därav att jag inte uppdaterade någonting, jag var inte riktigt på humör.. så moa kom över och vi såg brokeback mountain tillsammans, jag har velat se den länge, och jag gillade den :) martin kom hem på kvällen och vi duschade och gick sen och la oss. stackarn skulle börja jobba en timme tidigare idag, för det kommer några gubbar som ska installera ett nytt uttag till tvn.. vi ska få massa kanaler ! om jagf har längtat. innan veckan är slut så ska vi ha alla de kul kanalerna så att man entligen kan ha något att göra när martin inte är hemma :)


min syster har börjat blogga, spana in, hon är riktigt duktig på att fota!  http://dampapa.blogg.se
nu ska jag skriva min novell! vi hörs!

over and out



//carro


"gud som haver barnen riktigt kär."

halloj! martin har fått i gång sitt nitendo åttabitar och därmed försvann chansen till att någonsin mer få kontakt med honom, haha. vi har nu suttit i kanske en timme och spelat och lyssnat på thåström. martins mamma och småsyskon har varit här på fika. martins mamma hade med sig en jättegod kladdkaka :) jag gillar martins mamma!

idag har jag varit hos kelly. basse kom ner och hjälpte mig att köra henne idag. jätte spännande! han ska vara med ett par gånger till och köra, sen ska jag få göra det själv och då ska jag ta med martin till farmor i kärran, haha. gud vad han ser framemot det ;) .

imorgon är det måndag, åhh meningslösa måndag. fredag hela månan tycker jag bara. men men, imorgon har jag form, matte och hälsopedagogik, inga mördar lektioner direkt. hoppas även på att få mina glasögon i veckan. på tisdag är det jobb, på onsdag är det jobb, på torsdag är det ridning och på fredag ska emma firas för sin 18 års dag. hon fyller år på torsdag. och på lördag fyller elin år, då ska hon firas, det har bulan lovat! hmm.. vecka 37 har inte ens börjat och redan är den fullbokad och till bredden fylld. ass mother. men men, denna vecka ska jag vara riktigt duktig och göra allt som jag måste göra och sen försöka hinna träna lite också.

nää, nu ska jag vinna över min underbara pojkvän på super mario bros 3. soo long!

over and out


jag älskar dig mest i hela världen :) bild från en av många singstar kvällar <3


//carro

"cold sweat of guilt.."

en misslyckad lördags kväll hemma hos kusinen.. ida har somnat i soffan fram för ett drama om en jätte stor apa som finner kärleken i en ung amerikansk flicka, japp, king kong. vem kom på den fruktansvärt skrämmande idén att göra en film om en as stor apa? den människan vill jag inte träffa..
men men.. värdelös kväll. skulle ha träffat lite folk. men som vanligt när jag ska träffa folk så är det någon som kommer i vägen.. någon som ALLTID lyckas vara i vägen. trött på skiten.
killarna sitter på balkongen och groggar, eller nej nu kommer dem in.
aja, vi hörs

over and out


//carro

"together we cry..."

aaah, lördag och jag har inte masat mig ur lägenheten på hela dan! jag och martin vaknade av någon sjuk anledning vid kvart i åtta imorse och har inte somnat om sen dess. åandra sidan toksomnade jag vid halv elva igår, hahaha. fett kul tjej.
dagen har spenderats i sängen med naturgodis och arn. haha, fick till slut martin att vilja se den med mig. iochförsig har jag sett den två gånger redan, men jag tyckte det var dags för honom att se den också. så vi kan se tvåan tillsammans sen :) .
idag ska jag träffa mickis så fort hon kommer hem från sitt barnkalas :) .
hoppas på en händelserik kväll.
martin kollar på hockey, så jag tror att jag ska krypa ner i sängen med min bok. vi hörs!


over and out


foto av ida, redigering av mig :)


 

//carro

"late night, come home.."

det är med tunga ögonlock jag skriver detta inlägg. idag har varit en lång dag!
började 8.20 med kunduliniyoga, mycket skönt och avslappnande, något som jag kommer att göra varje torsdags morgon denna termin. vidare med hela skoldagen, (utan glasögon!!) och sen en sväng förbi mamma som var jätte dålig idag... sen ner till stallet, rida en timme och sen sitta på usek-möte i nästan två timmar. skoja inte hut utkörd jag är nu, till råga på allt har jag inte hunnit äta middag heller.. men men, nu sitter jag äntligen hemma hos martin framför datan och ska snart gå och ta en väl förtjänt dusch och sen krypa ner i sängen och vänta på att martin kommer hem. kanske försöka läsa lite i min bok eller bara försöka sova lite. det skadar faktiskt inte att vara pigg på fredagar.

imorgon ska jag försöka ägna så mycket tid jag bara kan åt min älskling och diverse saker som jag tycker om att göra när jag för engångs skull har en ledig kväll. det absolut bästa skulle vara att ta ett bad och sen sitta framför en bra film och mysa hela kvällen.. vad som händer återstår helt att se imorgon, beroende på vad man är sugen på och vilket humör man är på.
nu ska jag hoppa in i duschen. vi hörs :)

over and out



//carro

"can you see the light?"

gokväll gott folk! för 14 minuter sedan klev jag innanför dörren till martins lägenhet som var tom så när på katten. under dessa 14 minuter har jag hunnit dricka massor av vatten och duschat. innan de 14 minutrarna har jag varit i stallet och jobbat precis som alla andra tisdagar och även haft en pratglad biltur med nina som jag jobbar med.

idag var det kul att jobba, det gick fort och alla var pigga och glada.
imorse var jag hos ögonläkaren och jag ville mörda kärringen framför mig som var nästintill otrevlig, men bara nästan.. aahh, mamma skulle ringa dit imorn och styra upp allting. vad vore jag utan min bästa mamma :)?! skoldagen gick segt även fast det bara var två lektioner. mår inge bra i skallen utan bmina brillor, suck.

nu hoppas jag att martin kommer hem snart för jag saknar honom!

over and out


sjuk sötis i soffan som inte gillar kameran <3


//carro

"crush crush crush"

tog en paus från hakandet av grönsaker som ska vara till våra hamburgare som ida nu står och steker. är hemma hos kusinerna och ska få middag :) hamburgare med pommes, as gott!
martin kommer efter sin träning och förgyller min kväll. vi har köpt 1,3 kilo godis och ska svulla och kolla film ikväll :)
nu är maten klar. vi hörs!

over and out


//carro

"cry with one eye, laugh with the other!"

tjenixen! sitter hemma hos mamma och såsar framför datorn med en kopp te. något som jag nästan alltid gör när jag är här. haha. just nu förösker jag hjälpa henne att installera en skrivare, vilket för tillfället inte går så jätte bra.. men men. samtidigt försöker jag få över alla bilder från min mobil till datan.. vilket inte heller går så jätte bra.

igår kväll var jag och martin på middag hos min pappa efter att jag vart i stallet. efter det åkte vi till chrille och jag började vaxa hans bröst. haha, bland det roligaste jag gjort på ett tag. ska fortsätta med det ikväll och då får jag även middag där. chrille är min barnvakt när martin är och tränar as bra! sen skulle martin komma över till chrille efter sin träning och vi skulle kolla på film :) . vad det blir denna måndag återstår att se. nu ska jag ägna lite tid åt min mobil. vi hörs!

over and out


två glada killar i linköping på väg ner till skåne och början på deras roadtrip :)


//carro

RSS 2.0