...



jag är inte den som är den som gör det.. jag är den andra.


//carro


räkchips

lördag, jag har jobbat hela dan och sitter just nu och äter rälchips och tok taggar inför kvällens äventyr. det blir hemma fest för första gången på lääänge. om det suger, då drar vi in och äger stan istället. nya kavajen är på, sminket är grymt och kameran är nedpackad. önskar att ni alla kunde vara lika balla som mig ikväll.

tyvärr går inte det, så nu ska jag börja gå till bussen. tonights gonna be a good night, det har jag förtjänat !



//carro


det går bra nu..

kreativiteten är hööög just nu. rörlig bild är lektionen och tetris på facebook är sysselsättningen för mer än hälften av klassen. jag gillar att våran lärare inte ens säger till..

idag är det torsdags-fredag för mig. alltså är jag ledig imorn. eller ledig och ledig, jag ska in och klippa mig på förmiddan och sen jobba mellan fyra och åtta och sen är det snabba cash vid halv tio. en helt ok fredag helt enkelt. på lördag ska det också jobbas, och sen har jag hört något om all in? hehe.

min garderob är nu fylld till kräkgränsen hos mamma, organiserad och fin. nu är det bara resten av rummet kvar. tänkte kanske ta itu med det innan stallet idag och sen evetuellt lite ikväll. det beror på vart fötterna tar mig efter ridningen.


nu ska jag äga på tetris.


//carro

det kommer fixa sig tillslut.




//carro

det som en gång var min hela värld..

nu sitter jag i min säng igen.. det är mycket sittande i sängen. antingen sitter man här själv och stirrar in i väggen, eller så stirrar man in i dataskärmen.. ingetdera särskilt givande, inte så länge facebook är uppe på datan i allafall. jag har så smått börjat ge upp mitt café world, det är dags att gå vidare, vem vet jag kanske återvänder med nya krafter och tar över hela café world världen.. vem vet.

jag lunkar på i samma slowmow takt medans resten av livet rusar förbi som expresståg, på väg mot någon spännande destination. jag tänker i gåtor, jag talar i tungor och lyssnar bara på min ipod, han har mycket bra att säga ska ni veta.

men mitt i all smuts och mitt i allt elände finns ljuset i slutet av tunneln, för imorgon är det onsdag och jag har ett ytterst krävande uppdrag att utföra..


en kväll i dimman. all in på lördag?


vad säger ni, är the botten nådd ? eller finns det djupare hål?

//carro

my heart is taking over..

jag är tillbaka framför skärmen. livet skrämmer mig just nu. vet inte riktigt hur jag ska ta kontrollen igen nu, så det kanske är dags att bara flyta med ett tag?

för uppdateringens skull så nämner jag att jag bor hemma igen.. och att det känns piss jobbigt men att det förmodligen är något jag måste göra.


nu vet ni.

//carro

here's the day you hoped never would come..

här ligger jag, själv i min säng hos mamma, en fredags morgon i början på det nya året.. är det så här det ska vara? är det inte så här det ska vara...? jag vet faktiskt inte.

just nu är det så mycket i skallen på mig att det känns som om det hela tiden håller på att rinna över. rädd för att sitta själv och låta dom rinna i överflöd. usch vad allting förändras. jag vet inte vad jag ska tro längre, varken om mig själv eller någon annan.



//carro

if you belive there's a man on the moon.

förlåt förlåt förlåt.
livet är lite kaos just nu och jag har inte tagit mig tid att sitta vid datorn tillräckligt mycket för att ens kolla facebook.

men idag denna rörliga bild timme, kändes det som om det var dags att ta upp kontakten med facebook och blogg igen, vi har ju trots allt varit vänner under en längre tid och  nu när vi spenderat lite tid ifrån varandra så känns det bra att ses igen. hehe.

efter skolan idag blir det en repa bladning till, precis som igår och förra veckan. sen blir det en vända på gymmet innan jag åker hem till mamsen och jobbar lite.

nu ska jag engagera mig i mitt arbete, på facebook.


//carro

morning!

godermorgon. jag kunde inte låta bli att starta datorn och pilla lite på internet en stund. stackars datan kanske blir sjuk nu. men det fanns verkligen inget annat att göra i 40 minuter.

torsdag idag och jag ska iväg för en dag i skolan. direkt efter åker jag och ida iväg och bladar ett av tre områden. resten ska göras imorgon innan skolan börjar.

jag har en helg att se framemot utan något jobb alls, bara roligheter!

ridning ikväll.




snööö!


//carro

back on track

skolan är igång. nu sitter jag på dagens andra och sista lektion, foto.. när det här är över ska jag till forum och fixa ett nytt bankomatkort, eftersom mitt funkar när det själv vill, typ aldrig.

sen ska jag hem och ladda för kvällens pulkaåkning. basse påstår sig ha en vaxduk hemma.. det kommer bli galet !


//carro

målat

jag vet att jag är sjukt seg med mitt virusskydd. men det kommer förmodligen att dröja tills jag fått min lön.. alltså tills i slutet av januari.

under tiden får ni hållas med de dåliga uppdateringarna..

meeen, för att göra det hela lite mer uthärdligt tänkte jag lägga upp lite nytt som jag målat.

det är massor av mer som jag gjort i akvarell men inte fotat ännu, det kommer.. senare.



senaste tillskottet i olje samlingen. den står fint över skrivbordet nu :)







mammas julkort. ida och chrille fick ett likadant.



mosters julkort. väldigt dålig bild, och min brännskada från jobbet syns snyggt på handleden. suicide carro.


//carro






det är ingen vanlig dag,,

..den 4e januari 2010.. idag är det exakt 23 år sen lilla martin kom till världen.
grattis på födelsedagen hjärtat!

dagen har spenderats med shopping, städning och goooood mat.

shoppingen bestod av ett besök på ikea. hem kom vi med en ny taklampa till vardagsrummet, en ny byrå, jätte många lådor att ha små saker i (me like!) och mat i magen. direkt från ikea vidare till orminge där martin gick på bibblan, audivideo och sen en sväng ner till konsum för att köpa gurka och ägg (spännande grejer).

nu sitter vi mätta i magen i soffan. chrille och ida har precis lämnat oss efter kladdkaks fika. i present fick martin en fick polunta och en xbox kontroll (observera att han inte har något xbox ännu..)

imorgon blir det förhoppningsvis en jävla massa häst och sen pulkaåkning på kvällen. om nu bara basse får tummen ur stjärten och svarar på telefon.



//carro

tjugohundratio, tvåtusentio, tjugotio?!?

som sagt, som sagt, inget virusskydd inget internet för min del. jag vill inte att min dator ska få herpes, gonoré eller svininfluensan för den delen.. så jag kör safe och surfar på martins dator, hehe.

nyår var kul. chrilles kusin från england och hans flickvän var i sverige och joinade våran nyårsfest på ugglevägen. så jag fick minst sagt träna min engelska, sen om jag gjorde mig förstådd efter allt vin, det är en heeelt annan historia.

men jag verkade iallafall vara den enda som klarade mig ifrån den eländiga "magsjukan" som på något underligt vis spred sig under kvällen. de flesta visade inga symptom förns dagen efter.. alltså igår. jag var helt okej bakfull och låg och studerade, med en påse chips i handen, martin när han sprang mellan soffan och toaletten för att kräkas hela dagen.. smarta människor dricker vatten INNAN dom somnar eller dansar på soffbordet.

idag däremot har jag jobbat hela dagen och åkte sen för att fira en av sysslingarna som fyllde 18 igår. lika med att vi fick gratis middag, hehe. imorgon blir det jobb igen och sen ska jag måla hela kvällen, har jag planerat.
på måndag fyller martin 23 (vilket han haft ångest över i ett halvår) och då ska vi äta oxfilé.

nu ska jag fortsätta att se på den ytters intressanta fotbollsmatchen på våran svinstora tv..

//carro

HAPPY NEW YEAR!!

raketerna är skjutna, jag har alldeles för mycket vin i håret och på jackan och det är 2010. vad kna vara nicare? chefen ringde och sa att jag fick vara ledig imorgon och martin ät försvunnen. en bra jävla start på året? dom spelar marcoolios millenium 2 på datan nu. så jaaa, det blir nog ett bra år ;)


gott nytt jävla år. jag änskar er många lyckade kvällar i dimman!


//carro

RSS 2.0