god natt!

bilder till repotaget är utvalda. jag är trött som en gris och är starx påväg ut till badrummet för tandborstning. det är ju, trots allt, en dag imorgon med.

sov gott


bild från repotaget.


//carro

heldag minsann

sådär ja! nu har jag kommit hem från pappsen och pluggat klart.. som ni märkt har det tagit mig hela dan.. har suttit och pluggat sen halv åtta och lyckats (tack vare mamma) skriva över ett A4 på min uppsats idag. hip hurray!
och nu håller jag på att välja bilder till mitt yrkesrepogate som jag fotade nere i stallet igår. har fortfarande min jävla oväntade mötes bild kvar.. men den får vänta någon lektion till tror jag.
nu ska jag luta mig tillbaka med mafia wars på facebook (helt fast haha) en stund innan jag går och lägger mig.


//carro

för tidigt..

hujeda mig vad svårt det är att komma upp ur sängen när det nästan är mörkt ute. det hjälper inte att martin tänder lampan när han går upp. det är liksom för lite ljus.

det står tokstill i skallen på mig idag. har egentligen mest lust att gå och lägga mig igen och sova bort hela dagen. dessvärre har jag ditt och datt, saker och ting, ett och annat att göra idag. så sova får man göra när man dör..
dags att ta tag i bestyren. jag ska som vanligt börja med att klä på mig!


mysigt att vakna till med så här på morgonen.

//carro

nerd

det är kul att ha pojkvän. speciellt när han kommer hem sent efter att ha tränat fotboll och det första han gör när han kommer innanför dörren är att sätta på tvn för att kolla på, just det, fotboll.. "meeeen det är ju champions league fattar du väl!". oj förlåt. självfallet. klockorna stannar, verkligheten slutar existera, grisar kan flyga, inget är omöjligt, det är ju champions league.

det är ju tur att han är söt när han betalar sin MYCKET "viktiga" räkningar iklädd shorts och mina galsögon.
observera vad för räkning det är.. ibland önskar man att man hade en hagelbössa. bara för skojsskull.




//carro

hemma

äntligen hemma. trött som ett jävla as. jobba gick utmärkt idag. förutom att ett barn ramlade av sin häst och fick hjärnskakning och "minnesförlust". det är kul hur de kan överdriva lite ibland.

jag vet inte vad jag ska komma med mer. känner mig rätt tömd just nu. fantasin gick åt när jag jobbade.


//carro

svenska c

svenska c.. ett mycket intressant ämne. om man gillar att skriva uppsatser som ingen förstår sig på. om man gillar att ställa samma fråga till sin lärare en miljon gånger.

jag drömde att mitt samvete snackade med mig i natt. det var tydligen dags att ta tag i mitt liv och börja reda upp saker och ting. hah.. hjärnan funkar på underliga sätt när man sover har jag märkt.

nu ska jag fortsätta skriva på min vetenskapliga rapport. som kommer att bli fem A4 skitsnack och bullshit. mvg på den va!




//carro


here we go again

klädd och klar. nu är det bara för tiden att rinna iväg så jag kan gå till bussen och få den här dagen avklarad. det finns egentligen bara två stunder på vardagarna. det är när man kliver utanför dörren på morgonen och när man kommer hem på kvällen. allt mittemellan har en tendens att blurra ut i otydliga minnen. det blir liksom bara till dagar i mängderna. för oftast så händer det inte så jätte mycket speciellt på vardagarna.

men nu ska jag få de sista tio minuterna att gå. så jag kan göra det här till ännu en dag som alla andra dagar.

//carro

man must dance

är det bara jag som faktiskt vill dansa när jag hör den här?
bästa starten på morgonen tror jag.




//carro

godmorgon

det är både på gott och ont man tränar. igår var det hur skänt som helst, när man kommer hem från gymmet eller löprundan och riktigt känner hur endofinerna gör sitt i kroppen. när jag vaknade imorse kom jag knappt upp ur sängen för att jag hade träningsvärk. vill man va fin får man lida pin.

jag ska se om jag lyckas komma upp innan martin någon dag och ta en löprunda redan på morgonen, även fast jag börjar tidigt. då räcker det med en kvart-tjugo minuter innan frukost.

nog med träningsbetyrer.
idag är det tisdag och min dag är fullpackad med saker att göra. först skola och sen stall.

men först ska jag ta itu med dagens första problem, vad jag ska ha på mig idag!



//carro

slapparsle

hah, jag har inte ens lyft röven från datastolen ännu. är detta ytterligare ett bevis på min otroligt dåliga självdiciplin? att man inte ens orkar förflytta sig till soffan, utan bara vrider lite på stolen så att jag kan snegla på tvn samtidigt som jag knapprar på datan.

dags för förändring. jag ska gå ut till köket och hälla upp chips. så kanske det blir lättare att sätta sig i soffan. csi new york börjar om tio minuter.

//carro


ger upp

nu ger jag upp. jag fattar ingenting av vad jag ska göra. jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva.. så imorgon blir det marspannkaka till svenskaläraren för att beklaga mig över min situation och se vad han kan göra för mig.. för jag blir fan inte klok på det här för fem öre..

förövrigt gick det bra på gymmet. vi körde rygg och mage idag. sen blev det vårrullar och ris till middag. nu ger jag upp pluggandet och ska kolla på färjan med martin istället.




//carro

drowning lessons

fy fan är det enda orde jag vill använda nu (eller orden kanske man säger?). fick idag en påminnelse om att svenska rapporten på FEM A4 (!) ska var klart nästa vecka. kul, jag som precis har börjat.. sen fick jag ännu en påminnelse om att geografi arbetet ska vara klart på onsdag.. sen har jag mitt fotoprojekt tills på torsdag, ett photoshop arbete som skulle vart klart förra veckan och sist men inte minst så måste jag och ida komma igång med våra jävla tryck till projekt arbetet..
det kanske är bäst att man börjar göra det man ska innan jag drunknar i skiten, istället för att bara lalla runt och hoppas på att det löser sig..

nej, så nu har jag suttit och skrivit i nästan en timme. två av fem A4 är snart avklarade.. målet är att skriva klart ett tredje innan jag går och lägger mig. det borde inte vara allt för omöjligt.
sen hinner jag nog med min photoshop uppgift idag också.. geografin.. den tar vi imorgon.

nu ska jag koncentrera mig på något annat än plugg en stund. ska ner till gymmet med martin om en timme.

//carro

Killer queen

jag önskar er alla en bra dag. sjävl ska jag försöka att inte avlida. enligt facebook är jag bara 1% lucky idag.. jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det haha.
får väl göra det bästa utav dagen. vet ni? jag är svinbra humör även fast det är måndag. träningen är bra för sega morgnar.



have a nice day

//carro

nått för hela jävla sverige gul o blå

goddagens!
ny tränad och ny duschad sitter jag i dagens kläder och smink framför datan och väntar på att klockan ska bli gå till bussen dags. idag är det bara lunch och bild på schemat. foto B slipper vi, för det ska fotograferas på ett litet projekt på fritiden. vilket jag ska göra imorgon när jag jobbar.

träningen idag blev en löprunda på 15 minuter, vill inte överdriva när jag inte rört på mig på två veckor, och sen en stund med "strip aerobics" med carmen electra, haha. hur kul som helst och svin bra träning för magen. jag sa till martin att om man får hennes kropp av att köra det där ska jag inte göra annat om dagarna, haha.
nej men det är en kul grej att göra hemma när man har lite tid över. istället för att pilla sig i naveln och sitta vid datorn eller något.
fast idag körde jag bara "uppvärmningen".

i eftermiddag ska jag förhoppningsvis hämta tjejerna. har ju inte vart där på två veckor när både de och jag har vart sjuka.


något nice att suga på en stund.


//carro

Ich will jeden Herzschlag kontrollieren - I want to control every heartbeat

nu är jag hemma igen. eller jag kom hem för några timmar sen men har både målat och börjat med middagen.
det står en potatisgratäng i ugnen och väntar på att få komma ut!

det gick superbra att rida idag. först bråkade kelly en hel del, men jag var på halvdåligt humör och vann fighten och efter mycket om och men gick hon som en klocka. dom säger att hoppet är det sista som lämnar människan, jag tror nog att envisheten kommer vara det sista som lämnar mig, haha.

nog tjaffsat, har inte så mycket att säga just nu.



njut!

//carro

söndag

också var vi redan på veckans sista dag och jag sitter och väntar på att få åka ut till stallet för dagens dos av frisk luft och motion.

igår var kul. vi bowlade och skrattade. basse, micke och isac kom och gjorde oss sällskap. precis som en kompis till martin och hans flickvän.

dock åkte jag hem redan vid tolv halv ett tiden med basse och micke. dem andra stannade kvar och drack några öl. jag hade ont i magen och var trött. så det var mer värt för min del att åka hem.

till frukosten hade jag och martin en mycket djup disskution om gud. vi kom fram till att han inte finns.. vilket jag ioch för sig beslutat mig för att tro för länge sen. men nu fick jag bekräftlese. haha.

nej nu ska jag till bussen.




//carro


Pussy

sitter och lyssnar på rammsteins nya låt "pussy" och laddar upp för kvällens äventyr.
ikväll bär det av mot imperial lanes i sickla för bowling. ett lagom avancerat projekt för idag tycker jag. för ingen var på humör för att göra något avancerat, men hade ändå inte lust att sitta hemma hela kvällen. så bowling låter bra.

vill ni se videon till låten >klicka här< , men jag varnar känsliga personer, då mer eller mindre hela videon är uppbyggd som en porrfilm.. det var var ju minst sagt.. överraskande.

//carro

det går bra nu.

goddag!
äntligen lördag och vi var tvugna att kämpa oss upp vid åtta. jag som vanligtvis inte har några problem med att gå upp tidigt på helgerna var helt död imorse..
det kanske berodde på att jag i min yrvakenhet igårkväll borstade tänderna med min anisktkräm. mycket otrevlig historia.
jag somnade i soffan som vanligt och martin röck i mig när filmen var slut. vi gick in i badrummet och jag greppar första bästa tub på handfatet och geggar på vad jag tror är tandkräm på tandborsten. jag upptäcker inte mitt misstag förns några sekunder senare när jag lyckats borsta runt ansiktskrämen i hela käften. kul, tyckte martin. själv var jag inte lika nöjd just då.
idag kan man ju skratta åt det.

annars så har jag klarat av dagens bestyrer. utförsäljning, kom därifrån med två tjocktröjor. och utdelning av blad, vilket vi klarade av på en timme. så nu sitter jag i soffan och kollar på "tipslördag" med martin. skit trist, men vad gör man inte för laget?


den minnen vart det väl igår kväll kan jag tänka.

//carro

jobb jobb

också har jag sökt ännu ett jobb med förhoppning om att bli något nångång i livet. det är underbart hur enkelt det är att söka jobb nu förtiden. det är bara att skicka iväg ett mail med cv och allt. dem vill oftast inte ens att man kommer in till butiken eller vad man söker för att lämna cv längre. det är väl lättare att hålla reda på mail på en dator..

nu sitter jag iallafall framför datan, mätt och glad och väntar på att det ska börja något skoj på tv. funderar på att kanske måla en stund.

vi kunde jobba hemma med projektarbetet och fick gå hem redan efter psykologin vid ett. så jag åkte hem till mamma innan jag fick skjuts med lynn till stallet för att ha planeringsmöte inför halloween aktiviteten.
nu ska jag varva ner. ska nog lägga mig rätt tidigt ikväll. ska ju upp och shoppa imorgon, haha.


innan jag skulle tatuera mig haha.

//carro

listen and enjoy







//carro

freeeeeeedag!

vi överlevde veckan och idag är det fredag. jag är helt jävla död men lika glad för det!
mamma körde hem mig någon gång efter tio och martin hade redan somnat när jag kom hem. lika bra det. jag var så mätt efter all kinamat och efterrätt att jag stupade i säng och somnade nästan omgående.

idag är lika fullspäckad som alla andra dagar vart den här veckan. först till skolan, sen möte i stallet. sen hoppas jag på att bara kunna sitta hemma resten av dagen. för imorgon ska vi upp och först gå på solid utförsäljning och sen ska jag och ida jobba lite.

träningsvärk i hela kroppen efter ridningen igår. då vet man att man gjorde rätt ifrån sig. det gik jätte bra och hästen var jätte fin.


lovade ju en bild på tatueringen. här har ni en. när den var precis nygjord. den är inte lika svart nu när den läkt. men den är minst lika snygg! och jag är glad!



//carro

tell ya

minns ni mitt mission för två veckor sen?
nu kan jag berätta vad jag gjorde. jag och ida var och tatuerade mig!! anledningen till att jag inte kunde berätta något var för att det var en liten present till min mamma :).

och idag fyller hon år och jag har visat den.
så fort jag har en schysst bild på den ska jag lägga in den.
IDA! skicka bilden som du tog precis när jag gjort den.

nu ska jag fortsätta frossa i mammas tårtor och allt vad det är.


//carro

det måste finnas nånting under ytan..

oj, det blev inge skriva igår kväll heller.
jag var hos min pappa och packade ihop mitt liv.. vilket var rätt jobbigt. mycket gamla minnen som väller fram, både bra och dåliga. sen att jag måste överge mitt alldeles egna rum.. usch.

så när jag kom hem pluggade jag i en timme för att tänka på annat och sen gick jag över till moa och fick varm choklad och trevligt sällskap. hon åker till new york på lördag, så det var sista gången jag såg henne på ett tag.
nej jag är inte avundsjuk, för hon ska köpa skor till mig, haha.


gammal bild, tagen i mitt rum..

//carro

headache

godermorgon!
det blev ingen uppdatering efter stallet igår.. för jag fick en ordentlig smäll i huvudet när jag jobbade och damp ner i sängen nästan på en gång  när jag kom hem. så vi misstänkte hjärnskakning till att börja med. men det var nog att ta i tror jag. för även om jag har lite huvudvärk idag, så är det nog långt ifrån hjärnskakning.. hoppas vi.

men idag är det nya tag och det blir en dag med mycket fram och tillbaka. först två lektioner innan lunch. sen på lunchen åker jag och ida till mcdonalds i sickla för att lämna CV. efter det har vi bild hela eftermiddagen och sen ska jag hem till min pappa efter skolan. ska plocka ihop grejerna i mitt rum, för han ska flytta..

sen hem och plugga resten av kvällen. har ett svenska c arbete som ska bli klart någon gång. usch å fy..



lynn tog hand om mig när jag gjort illa huvet igår :)



//carro

åååhhh

åhh, vad jag är trött på att sitta still framför en dator och plugga dagarna i ända.. elelr sitta med näsan i en lärobok.
jag vill vara ledig. sitta hemma och pilla mig i naveln hela dagarna. tror inte en sekund på att det här med skola kommer att ge mig något i längden.. eller?

//carro

zwitter

lycka!



//carro

tuesdays gone

morning!
jag var uppe i gryningen för att äta frukost med martin. han blir så glad när han får sällskap och det är roligare att ha någon att snacka med när man äter. (så det är inte bara för hans skull jag går upp).

idag är det tisdag.
detta innebär
- rörlig bild
- psykologi
- svenska c
- geografi
- stress hem till mamma
- full rulle ner till stallet.

nu vet ni vad jag ska göra idag. det ska faktiskt bli kul att åka ner till stallet idag. eftersom jag varit avskärmad från den delen av världen i en veckas tid..



det vart ju en måndags låt igår, så varför inte en tisdagslåt idag?
tuesday´s gone - metallia

//carro

nighty nighty!

nu tror jag att jag ska kliva in i badrummet och borsta tänderna, för att sen glida ner i sängen och läsa en stund innan jag ska sova.
aa, låter som en bra idé. godnatt!


//carro


angel of passion

så. nu har jag pluggat i en timme. lagom tycker jag. inte för mycket och inte för lite!

jag behövde inte jobba idag. en av tjejerna var sjuk. så efter skolan var det bara för mig att åka hemåt. eller ja, jag mötte upp martin i centrum och vi handlade mat för veckan. alltid lika kul att gå i mataffär.. (!)

efter hemkosten har vi ätit köttbullar och spaghetti, snackat skit och jag har målat en väldig massa.
har fotat tavlan (som inte är klar ännu!) men blixten dödar ALLT som är i fint i den.. allt ser så naket (hah, naket..) och kallt ut. men jag slänger upp en bild så ni får se vad jag håller på med för något nu. för själv är jag rätt nöjd ensålänge. även om det är en hel del kvar att göra på den.


ni hajjar vad jag menar.. allting ser så blankt och platt ut när man fotar med en så dålig kamera. synd..
tavlan är målad i oljefärg.

//carro

leverans

martin ringde och behövde en leverans ner till jobbet. han glömde dressingen till sin matlåda.. så jag får väl ta och vara lite hygglig idag och cykla ner med den.

sen åker jag till skolan.




ha en bra dag :)

//carro

meningslösa måndag.

vad passar inte bättre denna oerhörda morgon än en gammal favorit?
vad säger ni, är det inte så här det är?





//carro

självdiciplin..?

min kopp med te är snart slut.. jag har suttit i soffan i över 45 minuter och läst på inför skrvandet av vår vetenskapliga uppsats till svenska c.. jag hade tänkt gör det i helgen, men så kom det massa saker ivägen, eller jaa, roligare saker ivägen. saker man gillar att prioritera före plugg. så nu får jag bita i det sura äpplet och ägna min sovmorgon åt det jag kunde gjort på min dötid i helgen.

men olust känslorna bara väller över mig när jag tar fram papper och börjar söka efter mina källor på nätet. jag vill inte. det kryper i hela magen och jag måste nästan bita mig själv i handen för att inte hamna på facebook eller här. och ändå hamnde jag här tillslut. skrivandes på bloggen istället för mitt "otroligt viktiga arbete".
får träna på det där med självdiciplin ett tag till tror jag.

men det är måndag idag och särskilt mer kan man nog inte kräva av en måndagsmorgon, speciellt inte när jag inte kan springa innan skolan idag.. usch.
till råge på allt så har det regnat i natt också.


dagar som dessa är det tur att man har fina minnen att tänka tillbaka på iallafall!

//carro


kladdkaka!

maten var god! men martin var inte nöjd han inte.. sockersuget tog hans medvetande i besittning och han satt och dreglade över diverse god saker på recept.nu. så jag erbjöd mig till hans förtjusning att sno ihop en kladdkaka lagom tills charlies änglar börjar på trean haha.

så nu ska vi bara vänta en timme på att filmen börjar.. rätt hårt när det luktar kladdkaka i hela lägenheten. '

hade tänkt springa imornbitti.. men martin krossade de planerna totalt när han sa att jag skulle bli sjuk igen om jag började springa så snart.. så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. får ta en promenad innan frukosten istället. annars kommer jag aldrig kunna sitta still resten av dagen..



man är inte snygg efter att ha suttit inne i en vecka.. sen så kanske jag hoppades på att pappa skulle häma mig på vespan.. men det vart bil. lika bra det, så man blir av med förkylningen!

//carro


sista dagen på veckan!

hah, nu vaknade jag till och insåg att jag inte satt på datorn på hela dagen. i och för sig har jag befunnit mig utom räckhåll för det mesta som teknik heter hela dagen. längst ut på ingarö hos hästen.

idag körde jag och hästägarbasse lite. först runt, runt på bana och sen en sväng längs vägarna. vi måste ju ersätta hästan som dog igår och tänkte att kelly skulle passa alldeles utmärkt till detta! eller inte.

pappsen kom och hämtade mig så jag fick skjuts nästan hela vägen hem. super nice! när jag kom hem hittade jag martin i soffan, i mer eller mindre exakt samma position som jag lämnat honom i.. han har inte gjort många knop idag kan jag lova.
men nu håller vi iallafall på att laga middag. marinerade kycklingfiléer med råstekt potatis och mangoraia. det blir inte mycket godare tror jag.

nu ska jag ägna min pojkvän några minuter. han hade en hård kväll igår och behöver nog lite kärlek idag.


fick några bilder från gårkvällen. efter att nästan alla hade gått hem alltså. haha. som vanligt.
vi kollade fotboll, åt chips, spelade kort och lyssnade på musik.












//carro

Jiihaaaa!

yes! jag kommer ut ikväll. basse bjöd med mig på "slappkrök" (?!) hos adam. jag som inte ska dricka frågade om det alltså bara är slapp för min del ikväll.. heh, sen tänker jag inte utveckla vad basse sa.

så jaa, nu sitter jag redo för strid och väntar på att han ska komma tillbaka från ingarö. ungjäveln har ju tagit körkort och grejer. här blir man uppdaterad ofta...?



nu kör vi!  (det är ju tur att man rakar sig under armarna ibland!)

//carro

död häst på travbanan!

idag var det en häst som dog på travbanan i åby. i tidningsartikeln står det att hästen förmodlien dog av att ett boldkärl i hjärnan brustit. den gick omkull och dog på banan.

när jag läste artikeln kunde jag inte låta bli att kika igenom kommentarerna som folk lämnat efter sig. och oj vilka tankeslappa människor det finns! folk vill hävda att det är djurplågeri, att trav borde förbjudas etc etc.

nu vill jag bara klargöra en sak, bara för att det här händer en gång betyder INTE att trav är djurplågeri. jag har själv haft en travhäst och vet att dem älskar att springa och är framavlade för att springa. travhästar är förmodligen några av de mest hälsokontrollerade hästar som finns. de kontrolleras innan nästan varje lopp just för att man ska upptäcka doping eller djurplågeri av något slag.

sen vill jag tala om att det inte bara är djur som dör mystiskt och oväntat mitt i en tävling. tillexempel har vi en hel del fotbollsspelare som tuppat av mitt under en match. Marc-vivien Foé är ett exempel. han dog i en landskamp mellan kamerun och colombia av en förtjocknad i hjärtmuskulaturen. ett annat exempel är Phil O´Donnel som kollapsade under en fotbollsmatch..

det är hemskt, jätte hemskt. och jag kände för att gråta en skvätt för den stackars hästen. men jag tycker inte att man ska generalisera hela travsporten som djurplågeri. det som hände hästen, hade lika gärna kunnat hända kusken!

//carro

tjuvlyssnat

läser lite på tjuvlyssnat och hittade något i min smak!

Nattbussen linje 625, Borlänge

En påverkad kille ~20 ser en kille och en tjej kliva av bussen tillsammans.
Kille ~20 (skriker): Han får åka begagnat i natt! Där har jag varit och sladdat

hahah undervart va?

//carro


get out!

nej, jag måste ut! jag har suttit i den här jävla lägenheten sen i tisdags. nu får det vara nog. ikväll ska jag göra någonting. vad vet jag inte. men någonting!


//carro

new skull.



och skall beroendet fortsätter. 8 utav 10 sidor i mina ritblock har minst en skalle.. resten består av nakna tjejer. vad ska det bli av mig?!

//carro

FTW!

gud jobbar hårt på att sätta käppar i hjulen för mig nu.. har inget att säga idag. är bara mållös och besviken på folks sätt att sköta saker.

uppdaterar när humöret är tillbaka!


//carro

slagsmål, pizza och chips!

så, nu har jag och martin slagits i en timme för att sedan kramas och sen göra pizza. som nu står i ugnen för tillagning innan förtäring. egentligen är det onödigt att lägga ner tid på att laga mat. man äter ju ändå upp allting på några minuter..

ser ut att bli en kväll i soffan. jag har hört rykten om att det finns en påse chips i köksskåpet !





//carro

husmor carro

också var husmor carro igång igen. alla lakan och handdukar är nere i tvättstugan för rengöring och snart har jag sanerat klart hela lägenheten. har till och med tagit itu med min fobi, skura toaletten.. uuhhgaa! diskbänken är ren, spisen är ren, all disk är diskad, alla golv är dammsugna. alla kläder på sin plats och jag gjorde oliv och tomat omelett till lunch. usch vilka vuxenpoäng. skulle egentligen behöva gå ut och supa mig redlös för att jämna ut det här.. men med min förkylning lär man ju inte komma någonstans den här helgen.

nu ska jag bara vänta på att martin kommer hem från jobbet och kan berömma mig för mitt slit och släp. det här hade han nog inte räknat med. särskilt inte eftersom det stått en påse med smutsiga lakan mitt på vardagsrums golvet i tre-fyra månader. men nu är dem rena.


turkisk lyckosymbol, som jag fotade hemma hos mamma. visst är dem fina :)?

//carro

heroine diaries

usch. önskar att jag kunde bli frisk nu.. när det är helg och allt. men nej, nej..

jag är hemma idag också. bara för att slippa vara hemma hela nästa vecka också. bättre att vila idag och över helgen.

började läsa nikki sixx bok "heroine diaries" igår. skäms lite över att jag inte börjat läsa den tidigare, när den ändå stått i bokhyllan och bara väntat på mig. det är till den boken han skrev alla låtar som är med på sixx AMs skiva med samma namn som boken. texterna i låtarna är tagna från hans dagboks skriverier under sin period som heroin missbrukare.
det är både hemskt och fascinerande att läsa. sen blir det hela inte sämre av att han har världens hetaste röst när han sjunger i sixx am heller.. ååh, min heroin missbrukande hjälte. haha.






//carro

!!

tryckte precis i mig 100 gram choklad utan att blinka.. det är mer än jag ätit på ett halvår. vad är det för jävla sjukdom jag fått egentligen!!

//carro

duscha!

ligger i soffan med datorn i knät och har tråkigt..
sedan sist har jag hunnit, spela sims, duscha, hälla ut gulashsoppa i hela köket, äta det som blev kvar av soppan, tagit en promenad och lagt mig i soffan igen.

duscha blev nästan ett tvång när jag rörde lite på mig och insåg att jag luktade som ett helt hockeylag. promenaden var bara en följd av att jag hade så tråkigt och inte rört på mig sen i måndags.. att ligga inne i flera dagar är verkligen inte min grej. så jag tog en promenix på en halvtimme och njöt av lite frisk luft. ända tills snoret började rinna igen.. fy fan.

martin slutar jobba om en halvtimme, så jag ska väl fortsätta spela sims tills han kommer hem, eller sova..


på gotland förra hösten. hoppas på att vi kan åka dit det här lovet också!

//carro


baby



ibland är det kul att bläddra bland gamla mail på facebook :)


//carro

sovmorgon

oj vilken sovmorgon.. jag som inte ens sover till längre än nio på helgerna. ett tecken på att man kanske inte är helt frisk. eller tecken och tecken. det kanske räcker med att det rinner snor och att jag hostar..

fast idag är jag friskare än jag var igår. så det kanske var bra att jag sov länge. bara så att jag kunde slå ihjäl de där extra timmarna nu på morgonen.

jaa, jag ska väl ägna dagen till att sitta limmad framför datan. det finns ju inte så mycket annat att göra när man är sjuk. för på tv går det inget vettig förns vid fem, halv sex tiden.. åhh, när man är sjuk önskar man lite extra att mamma var frisk. så jag kunde ligga där och tycka synd om mig själv istället, och ha någon som tar hand om en..





//carro

sweet dreams

uuha, så här länge har jag inte vart vaken på en vardag sen skolan började.. men är det sexköps dokumentär på femman så är det!
nu ska jag iallafall packa ihop och krypa ner. martin är så inne i sitt dataspel att han förmodligen inte ens vet vad klockan är.

så god natt  :)'


'

//carro

datorn slipper baciller!

sådär ja! nu har jag återställt mitt virusprogram och vågar surfa på min egen dator igen.

min snälla mamma kom hit med skivan till virusprogrammet, plus en hel påse proteindrycker, ett paket knäckebröd, tidningar och en hel skål full med smått och gott som man måste ha när man är sjuk. typ te, choklad, varma koppen, c-vitamin, alvedon m.m. allt man kan tänkas behöva alltså. haha.

nu ska jag försöka installera microsoft office på datan också. när man ändå är igång med fixandes liksom.



//carro

inga bilder :(

anledningen till att det inte blir några bilder i inläggen förtillfället är för att jag använder martins dator. mitt virus skydd har gett upp och jag vill inte ha in några baciller i min dator. det räcker med att jag är sjuk!

nu vet ni! ska dock försöka årgärda det här ikväll!


//carro

fuck förkylning!

godmorgon.
jag har tappat rösten.. vart jag tappat den är ännu okänt, men jag lovar att komma med information när jag har den.

nää, men ont i halsen har jag. och svullen under ögonen är jag och snorig och hostig. dock har varken tryne eller knorr matrealiserat sig ännu, så jag tror att det är lugnt. förhoppningsvis bara en liten förkylning.

så jag ligger nerbäddad till hakan med datorn i knät och ska kolla på film och dricka te. "whats eating gilbert grape" ska jag se. det var så länge sen och den är så bra! om jag inte minns fel så var det genom den filmen som leonardo dicaprio slog igenom, eller?

nu ska jag kolla på film och kurera mig. avskyr att vara sjuk.



//carro

kommer jag dö nu?

jag gick hem tidigare idag. kände att jag skulle falla ihop i en lite hjälplös hög och kvida om jag inte tog mig hem. så jag var hemma vid halvtvå tiden och spelade sims.

ska inte ner till stallet, vilket ni kanske förstod. det känns som om jag andas genom ett sugrör..
såå, medans jag legat här med dödsryckningar har jag ägnat mig åt att sätta ihop en liten film från i lördags. tyvärr tog jag inte fram kameran en endaste gång när jag och jessi var ute på krogen, men oj vilka skäna grejer jag har från elins middag.

se och njut.

och elin, du vet att vi tycker om dig lika mycket ändå!


är det inte underbart! haha



//carro

usch..

..och fy. jag mår som en jävla påse nötter. ont i halsen, snorig, hostar.. men vad kan man annat att göra än att kriga sig upp. jag har inte tid att vara sjuk.. igår var det helt okej att vara hemma eftersom jag bara hade en lektion, men idag är den fyra, och det är fyra ganska viktiga lektioner, plus att jag har prov i psykologi. vi får väl se hur det går..

efter att ha suttit inne hela dagen igår så tog jag och moa en kvällspromenad på lite mer än en timme. jätte skönt att komma ut och röra på sig, man sover så mycket bättre med lite frisk luft i lungorna.
efter skolan blir det marspannkaka till stallet för att jobba hela kvällen, kul nu man är sjuk..

nä, nu ska jag dricka klart mitt te, så kanske halsen blir lite bättre.


haha, det här gör alltid mig lika glad. slash är så jävla cool. (gitarristen för er som inte vet :)

//carro

trååååååkigt!

usch vad jag hatar att sitta hemma.. jag har gjort allt man kan göra nu tror jag.. utom tt slå på tvn. för då kommer jag bara att somna. jag är dödligt sugen på en joggingrunda.. men jag vet inte riktigt om det är en så briljant idé.

hoppas på att jag mår bra imorn så jag slipper ligga hemma en dag till. att vara ledig i all ära, men jag är hellre i skolan än att vara sjuk. trot eller ej.
men martin kommer hem om en timme. så jag ska nog överleva idag också.



så här glad är man innan man ska till skolan och få sommarlov. nästa gång ahr jag vit mössa på mig också! hah!

//carro

förlåt...

... för den dåliga uppdateringen. men igår var jag i stallet hela dagen och började bli sjuk på kvällen..

vi hade kanske lite för kul i lördags. en tjejkompis som jag inte umgåtts med på hur länge som helst kom till elin i lördags. så när alla gick från elin vid halv ett tiden bestämde sig hon och jag för att gå ut och dansa några låtar.
viper room som man hört så sjukt mycket skit om låg precis runt hörnet från där elin bodde. och jag upptäckte mitt "gratis kort" som trillat ner i brevlådan från dem. billig alkohol och två dans golv. vi gick dit och tänkte att en cider och en halvtimmes dans kunde väl inte skada. så vi gick in och snubbalde ut när dem stängde vid tre tiden..

det var svinkul. sjävla stället gör verkligen inte kvällen, utom dom man är där med! när vi stod och dansade gled några killar från våran skola fram och dansade med oss. sen hängde vi med dom hela natten. så jag tycker inte att man ska säga att ett ställe är dåligt bara för att man inte har haft kul där en gång.. det beror helt på vilka man är med och vilken inställning man har. för dom spelade faktiskt helt okej musik hela tiden också.

vi sov hos mig då martin var i väg på en ö med ett gäng grabbar och lirade paintball. vi satt i köket och åt godis och snackade tills klockan var fem.. jag insåg att jag skulle upp vid tio och så gick vi och la oss..

dagen istallet var ingen höjdare. ont i halsen, svullen under ögonen. samma symptom fast värre idag. så jag ligger hemma och vilar hela dagen. med min godispåse och min bok (som snart är slut..).
långt inlägg, men det får väl kompensera helgens passivitet.



//carro


face up

mission completed!
både jag och ida klarade oss och jag glömde kartan hemma. det är sånna dagar jag skattar mitt fotominne.

nu sitter jag och taggar inför kvällens händelser. jag hoppas på en helkväll. med start hos elin. vart den sen tar mig vet bara framtiden.
värst av allt är att jag börjar få ont i halsen. så det blir ordentligt med kläder ikväll.
nu ska jag kolla buss och ringa olle :)


//carro


secret misson

japp. jag var uppe klockan halv åtta imorse. på en lördag.. var tvungen att ta en joggingrunda. och tro mig, det har aldrig varit så öde här i förorten. på den halvtimmen jag var ute kanske jag mötte sammanlagt fyra personer, samtliga över 50. men jag njöt. det var helt underbart väder och allting är så vackert i på morgonen.

idag ska jag och ida ut på uppdrag. vari det består kan jag dessvärre inte berätta. mer än att vi ska till ett ställe vi aldrig varit på och att jag var tvungen att skriva ut en karta från eniro.

klockan sex eller sju ska jag infinna mig hos elin på kungsholmen, för mat och gott sällskap.
nu ska jag klä på mig.




med detta säger jag ha en trevlig dag och önska mig lycka till!

//carro

hektisk helg

och så var man helt plötsligt inte arbetslös student längre. utan ARBETSSÖKANDE student.. sug på den.
har färdigställt mitt cv och skickat in en ansökan till blandannat ica maxi. det ska nog bli något av mig ska ni se!

martin står och lagar tacos och på köksbordet har jag 1.2 kilo godis som skall ätas ikväll!
imorgon åker martin och co till en ö och kör paintball, med övernattning. så jag blir ensam här.. eller ja, imorgon är det middag hos elin och på söndag ska jag först till stallet och sen till ida för att färdigställa projektplanen.

det kommer bli en hektisk helg. men en jävlit bra helg tror jag!

nu ska jag äta middag.



//carro

just hanging


name

godermorgon.
fredagen är äntligen här och jag sitter och myser i morgonsolen som skiner in i vardagsrummet.

jag vaknade med en känsla av uppspelthet och nästan lite nervös pirrig imorse. jag vet absolut inte varför. men hoppas att jag kanske kan ha nytta av den känslan för att göra dagen bra.

vi börjar med bild. sen har vi mitt bästa ämne, lunch. för att sen avsluta dagen med psykologi och projektarbete. inegn hård dag. men tyvärr brukar fredagar bli ganska sega, för vi har hål mellan varje grej.

gårdagen vart riktigt bra tillslut. jag var på bra humör hela dagen och när jag kom hem till mamma var vi ute i skogen och plockade svamp i en timme. sen gick jag ner till stallet för att fixa usek grejer och rida.

väl hemma möttes jag av att middagen stod på bordet och martins varma famn att krypa upp i.
en helt okej dag helt enkelt. nej nu ska jag utföra ett "mission".. som är hemligt ;)



god morgon :)


//carro

i tid

jag kom ur pyjamasen! jag kom in i badrummet och gjorde mig klar. och även fast jag ska ta en tidigare buss så är jag klar långt innan jag egentligen behöver. fan vad jag är bra.

nu ska jag plocka fram ett par skor som jag vill ha idag. 


//carro

fullt ös!

morgontrött, träningsvärk och kall om fötterna. har inte sovit något vidare i natt. martin låg och ålade runt i över en timme igår kväll. när han väl somnat tog det väl ytterligare en till två timmar innan jag somnade.. så det blev inte många timmars sömn inatt.

men nu är jag uppe och det är torsdag. alltså står helgen och väger på tröskeln och bara väntar på att få komma in. efter skolan som bara består av tre lektioner idag ska jag hem till mamma en snabbis och sen ner till stallet för att pilla med lite usek grejer inför våran kommande aktivitet. sen är det ju självklart ridning ikväll också :).

fullt ös hela dagen. men först och främst ska jag komma ur pyjamasen..




idag börjar jag dagen såhär. hur börjar ni eran?

//carro

belöning

hah! det var 35 minuter. men jag höll ju näästan vad jag lovade.
nu är martin på väg hem från fotbollen och jag en kopp te mättare.
nu ska jag krypa ner i soffan, bara för att belöna mig själv för att jag smet från plugget. haha.

//carro 

bara en halvtimme!

nej, nu överger jag pluggandet en halvtimme och går över till moa. hon lovade mig te. jag ska fan inte ens ta av mig pyjamasbyxorna!



så nu glider jag över gräsmattan en stund.. men BARA en halvtimme!

//carro

favorit

juste. när jag gick till stallet igår mötte jag en man, en kvinna och två asstora hunder. tänk st bernard fast dem var bara svarta och vita. iallafall så går jag ut lite i kanten när jag går förbi dem. i säkerhetsskull. jag visste ju inte vad det var för hundar eller om dem vasr snälla eller inte. när jag går förbi den största hunden kastar den sig fram och biter tag i min sjal som jag hängt på väskan.. jag höll på att få hjärtklappning.
jsg är inte alls rädd för hundar. men när ett monster på 70 kg hoppar fram och biter tag i något som jag först trodde var mitt ben blir ju vem som helst rädd..

mannen och kvinnan ber iallafall så hemskt mycket om ursäkt (på dålig engelska..). sen börjar dem fråga mig om vägen till någon väg mycket längre bort i området, som om ingenting hade hänt.. jag fick ju träna min engelska. men att man inte skäms. jag hade tagit mina jävla hundar och gått därifrån..

väl i stallet vart det lite bättre. barnen var snälla och glada och ponnyföräldrarna var snälla och glada (vilket är ovanligt). sen frågar en av små tjejerna:

liten tjej: är du ridlärare?
jag: nää jag jobbar bara i stallet.
liten tjej: ååhhh, i såfall är du min favorit som jobbar i stallet. för du är så himla snäll!


sen att jag stod och väntade på att ungjävlarna skulle bli klara istallet så jag kunde äta, det är en helt annan historia.


//carro

filmmanus

jag har sovit svin dåligt i natt.. vaknade när martin gick upp och fick knappt upp skallen från kudden, den var alldeles för tung.. men upp kom jag iallafall tillslut. även om jag helst skulle skjuta skallen av mig med ett hagelgevär (bara för att vara säker på att dö). men det är ju iallafall sol ute.

men jag tror att dagen kommer att arta sig ändå. dem brukar ju göra det på något underligt sätt.
ikväll ska jag träna och försöka få lite plugg gjort. det som skulle vart klart igår tillexempel. vi fick hemuppgift i rörlig bild, "skriv ett film manus".. ja okej det skulle bara vara fyra tagningar, men när han kläkte ur sig att vi skulle skriva ett filmmanus höll jag på att svimma. jag kan inte skriva filmmanus? men se visade det sig vara lättare än jag trott. så jag får väl lägga ner en stund på det ikväll.


aldrig vart mer koncentrerad? haha. jag och kelly.


//carro


still..

nu går jag till bussen. fantasin har fortfarande inte kommit tillbaka. ska se om den återvänt ikväll. annars lär ni ju inte höra från mig förns imorgon.


//carro

fantasilös.

godmorgon.
jag är helt fruktansvärt fantasilös och stressad idag.. hann inte göra klart svenskan och insåg precis att jag har tvärgruppsredovisning på psykologin idag.. och jag har inte övat..
det här kommer bli en bra dag.

till råge på allt ska det jobbas ikväll. jag börjar redan funderar på att sjukanmäla mig resten av veckan.



så idag börjar jag dagen med det här. det brukar gå bättre då ;)


//carro

fullrulle

nu har jag äntligen bäddat ner mig i soffan. det har vart full rulle hela dagen.
började ju med en joggingrunda, sen skola. mössprovningen gick sisådär. jag och ida ska se om vi får göra om det imorgon. det fanns tydligen något bättre alternativ.

direkt efter skolan åkte jag hem och hämtade cykeln. hämtade tjejerna på dagis/skola. kom hem vid sex och fick middag. sen ner till gymmet.. det gäller ju att passa på att träna de dagarna jag faktiskt kan träna.

nu vet jag inte vad jag ska göra. funderar starkt på att krypa ner i sängen med min bok redan nu.. men så kom jag ju på att jag har svenska c läxa tills imorgon.. bra carro. bra.

fuck



//carro

snabbis

varför är jag alltid så snabb? haha.
jag är redan klar för länge sen och bussen går inte förens om 25 minuter.
så då slänger jag upp en av dem fiinaste låtarna på takidas nya skiva.

(ursäktar att det blir mycket takida nu, meen, jag är så kär !)




ha en bra dag :)

//carro

svettigt värre

wooaa.. jag tror jag spyr.. fyfaan. det här var det jobbigaste jag gjort på länge. tog mig nog lite vatten över skallen och valde en lite väl spännande runda idag. tur att jag inte käkade frukost innan, för det hade vart ett jävla slöseri med mat. tur att jag hade in flames och iron maiden som sällskap.. annars hade jag aldrig kommit runt.

jag svettas till och med på ovansidan av händerna.. (?) hur går det till? nää, om det här blir en vana kommer jag snart att klå usain bolt.
jag har inga ord för hur svettig jag är just nu.



så här såg mitt linne ut en gång efter att jag sprungit, man ser ju vad man hade under i allafall. kan säga att det är dubbelt upp nu..

//carro

uppdatering om ingarö mordet.

här har ni fortsättningen av det jag skrev igår.. usch. snubben hade ihjäl sin pappa och farmor och misshandlade fyra personer som bara stått ivägen.. vilka jävla psykon det finns.

läs hela artikeln här.





//carro

morning!

nu är jag uppe och klädd till löpning. jag ska bara få i mig en koppkaffe innan jag ger mig ut. så jag inte somnar mitt i spåret, haha.
när jag kommer hem blir det frukost och dusch.

vi börjar en halvtimme tidigare idag. för vi ska prova ut studentmössor (!). lite väl tidigt kanske. men vafan, tiden kommer nog bara att rinna iväg från och med nu. ååh, vad jag längtar!




det var den här låten dom skrev till mig! haha, eller?


//carro

motion, sällskap och terapi.

nu är jag hemma igen. efter en promenad på en och en halv timme med världens bästa moa. det är bra att promenera och prata som vi gjorde idag. man får både motion och prata ut om det som klänger sig fast på en.. idag kom vi fram till en hel del faktiskt. vilket är skönt. jätte skönt.

snart ska jag nog krypa ner i sängen med martin och kanske lite "how i met your mother". det är ju dessvärre en dag i morgon med.. en måndag av alla dagar. tänkte starta veckan med en joggingrunda, bara för att boosta mig själv lite, haha.

sov gott.




bild: världens bästa moa i min session från i våras.

//carro

dubbel mord på ingarö

nu för tiden går man inte säker någonstans..
jag som precis kom hem från ingarö. man undrar ju på vilka grunder någon helt sonika slår ihjäl två personer och misshandlar en granne.. usch.

hoppas dem fick fast rätt snubbe. så han inte slår ihjäl fler.

läs hela artikeln här.








//carro

lite senare än planerat..

NU har emma vaknat.. något senare än jag hade ränknat med.
men jag dra i allafall iväg till bussen för att möta henne i gustavsberg nu.
önska mig lycka till.




//carro

godmorgon!

uppe med tuppen som vanligt. vaknade till liv vid halv nio, pigg som en mört (som man så klatchigt säger). sen att detta kanske beror på att jag somnade som ett barn i soffan vid klockan nio hör inte till storyn. det vart alltså ingen film igår.. men jag sa till martin att jag sparar den tills idag istället. helt nöjd ska han inte få vara, haha.

om några timmar när emma vaknat till liv ska vi ut till hivön och rida skogstroll. men det lär ju som sagt ta ett par timmar innan hon kommer upp ur sängen. med anledning att hon var ute igår kväll.

nu ska jag avnjuta frukosten som martin snällt har gjort iordning till mig.




bild: från förra veckans äventyr med ida. min finfina prinsessa!


//carro

shopping, pizza och en kompromiss

nu har jag införskaffat mig färg, penslar och duk att måla på. nu kan jag tillfredsställa mina kreativa behov en tid framöver. tyvärr var inte färgen lika bra som den i skolan.. men sen så var den ju inte så dyr heller. det får duga med budgetgrejer tills man har en inkomst. sen att mamma betalade allting idag hör inte till historien.

martin är hemkommen från fotbollen. med sig hade han pizza som vi hungrigt tröck i oss..
nu är det tydligen en jäääätte viktigt kvalmatch till vm mellan sverige och ungern som martin pront vill se, men jag ville gå och hyra film. så vi kompsomissade. martin får se sin match om han masserar mig och sen ser vilken film jag vill efter matchen, utan att somna.

så det vart en win, win. eller förlorade jag ändå?

nu gjorde visst sverige mål. i åttonde minuten..


//carro

yay!

yeeees,  nu drar jag i väg och inhandlar material till nya tavlor!

nu ska det bli måla av.




//carro

nu då?

jaha. nu har martin gått och jag sitter här och har verkligen ingenting att göra. mamma var inte säker på om hon skulle kunna åka med mig och handla färg och grejer eftersom hon kom hem från sjukhuset igår och är lite seg idag.. så jag lär ju få sitta här själv hela dan. för jag har egentligen ingen lust att hitta på något avancerat.
helst av allt hade jag vara suttit och målat hela dagen..

men åandra sidan kanske det är bra med en total vilo och återhämtningsdag. eller?
uttråkning är min värsta fiende.


//carro

hold on tight

är det inte underbart så säg!
en låt från första skivan.

uppdatering: martin är nu uppe ur sängen. sconesen duger fortfarande inte. det blir tortillini istället. nämde jag att han ska spela fotbollsmatch om två timmar? hahah, den matchen vill jag se.




//carro

never alone, always alone.

goddag vänner!
går kvällen spårade totalt. inte för mig eller ida, men våra kära fyraåringar till pojkvänner fick i sig lite väl mycket och det bröt ut litet utav ett kaos. men vi kom alla hem helskinnade.

idag hoppas jag att mamma vill följa med mig och inhandla målar gejer. så som oljefärger, penslar, staffli och panåer. så jag få leva ut min översexuella kreativitet. hah.

jag var somvanligt uppe före alla andra idag. vid nio kunde jag inte ligga kvar i sängen längre. utan gick upp och gjorde scones till mig och martin. tyvärr fick jag äta dem själv. då martin ännu inte kommit upp ur sängen...

just nu sitter jag och lyssnar på takidas nya skiva "the darker instinct". tror ni inte att dem har gjort en låt som heter caroline?! det var till mig och ingen annan dom skrev den. det måste ju vara så, eller hur?



en ungefär tvåhundraår gammal bild. ser ni vilka den föreställer? ledtråd: dem ska se takida sen 28 november ;).


//carro

fallen leaves

nu är jag hemma och sitter vid köksbordet och pillar ut ludd ur naveln medans martin duschar. jag har tryckt i mig en macka och typ en halv kladdkaka och har ont i magen.. som man bäddar får man ligga.

om en timme ska vi gå till bussen, åka till nacka trafikplats, byta buss och sen åka ut till ingarö för att gå på kräftskiva.
tyvärr hittade chrille inga haklappar när han handlade.. så det blir till att ta på sig något man inte är så rädd om. bara för att undvika schyssta fläckar och kräftdoft i en månad framöver.

nää, kläder ska man tydligen ha på sig.


jag och min underbara relation till mat. nu när vi ändå var inne på ämnet liksom.

//carro

vision om något omöjligt?

så var jag tillbaka i bildsalen för att ha projektarbete. det var nästan så att våran bildlärare sågade min och idas idé.. som vi bollat med halv sommaren. kul om vi måste göra en visuell u-sväng och tänka om helt.. då ger jag upp, åker hem, stänger av dator, mobil, låser dörrar och fönster och begraver mig i sängen tills studenten.
det kanske är en idé även om vi får genomföra vårt projekt..?!


//carro

helt värdelöst inlägg

bild är kul när det blir fint.. idag blir det inte så fint. så bild är ingen höjdare idag.
jag satt och gäspade på bussen hela vägen till skolan. så det första jag och ida gjorde var att köpa en varsin kopp kaffe. jag kasnke ska börja ta en kopp direkt på morgonen, innan jag går hemifrån. men det känns så vuxet att dricka kaffe till frukost.. jag vill inte vara vuxen. för jag älskar min omogna och barnsliga personlighet. så let it be.


//carro


if you wanna touch my waahooho

nu är jag klar för att ge mig av, men insåg att jag inte börjar förrens klockan nio idag.. alltid är det ju något.
nej så jag ska spendera den här extra halvtimmen med att lägga patiens på datorn och lyssna på musik.





//carro

regn och rusk, nej tack!

godmorgon godmorgon!
här sitter jag framför dator och försöker tagga till inför dagen. det är fredag och helgen står och väger på tröskeln. ikväll är det kräftskiva på hivön. vi håller tummar och tår för att gårkvällens väder håller sig undan när vi ska äta kräftor och sjunga snaps visor (för femte gången i år?!).

nej, dagen inleds med bild, mellanlandar på psykologi och avslutas med projektarbete. jag ska försöka att inte bli allt för utarbetad och trött under dagen. det är ju lätt hänt med mitt speckade schema och långa dagar.. eller?




//carro


godnatt

nu kommer martin vilken sekund som helt. så nu behöver jag inte längre vara ung ensam kvinna som söker man för långa promenader i regnet och kortspel. nu kan jag vara mig själv.

vi hörs imorgon.

//carro

wake me up..

äntligen hemma, duschad och ner mysad i soffan med "middag" (två mackor) och te. väntar på att martin ska komma hem från fotbollen och äta kladdkaka med mig.

sen senast har det inte hänt så mycket kul. jag hade religion i en timme och tjugo minuter. sen åkte jag hem till mamma och letade desperat efter något att stoppa i munnen. men nej, det slutade med att jag fixade naglarna och drack tre glas vatten. tjugo i fem gick jag ner till stallet och hade möte med ungdomssektionen. sen red vi ute i hagarna och hoppade och hade oss.

sen GICK jag och olle upp från stallet, hela vägen till bussen. i regnet.. blöt, kall och ensam tog jag mig sen från centrum och hem. men nu sitter jag här. i soffan och lyssnar på musik och regn. och alldeles nyss något som lät misstänkt likt ett pistolskott. men det var väl förhoppninsvis bara inbillning...




och bara för att göra något mysigt ännu mysigare. :)

//carro

tänk att få musta ett keso!

jag tänker inte stå för det som står i rubriken. det var helt och hållet martins ide och är en början på ett stort projekt som ska göra oss rika genom att jag bloggar.. vad med konceptet går ut kan jag inte skriva med anledning att åka fast för diskriminering och sexuella trakasserier. japp så är min kille.

men jag måste erkänna att jag tror iden skulle hålla om det nu inte var för de ovannämda problemen.

nu tänker jag i allafall åka till skolan och gå på min enda lektion. på vägen dit ska jag försöka hålla mig på benen, utan att bryta något av dem. jag kanske ska skapa en ny kategori, dagens vurpa eller något i den stilen. för jag lyckas ju med något, varje dag.

igår skulle jag hoppa uppför trapporna till bildsalen, vart så uppspelt att jag i min iver fastnar med skon i ett trappsteg och bara välter över hela trappen, till idas förvåning och glädje. som pris för den vurpan fick jag troligtsvis en spricka i handen. eller ja, det kändes så hela dan igår. på vägen med från bildsalen slog jag näsan i en dörrkarm.. till idas lycka. (jag kanske ska börja fundera på kompisbyte?). 
men det skulle ju inte vara jag om jag inte var klumpig, oförsiktig och fruktansvärt oturssam.


 




//carro

this sex is on fire

gissa vad jag lyssnar på nu :)




//carro

torsdag.

jag skulle gå upp när martin gick till jobbet för att gå ut och springa. men när jag låg där i sängen och satte på snooze efter snooze så slog det mig att jag verkligen inte hade någon lust att springa idag. dessutom var jag tvungen att skriva protokollet från förra veckans usek-möte.

jag snoozade i en timme och gick sen upp oh kokade ett ägg, skrev protokoll och åt frukost. nu är det ändå tre timmar kvar tills jag börjar.. hur jag ska spendera dom blir till att se.

för övrigt har jag en lektoion idag som börjar vid tolv och slutar halv två. sen ska jag åka hem till min mamma och se om mitt paket har kommit ( ! ). sen ska jag ner på möte i stallet och sen avsluta dagen med en ridlektion. sen hem och äta upp resten av kladdkakan tror jag. haha.


åhh, jag vill åka till gotland! med det blir snällt till att vänta fram tills höstlovet börjar..



bild: fotad av mig i almedalen i våras.

//carro

kasta bajs

ibland önskar jag att jag hade en stooor påse bajs. då skulle jag kunna kasta bajs på de som bajs på sig borde ha. jag skulle portionera ut bajset så att det som förtjänat mycket bajs skulle få mycket bajs och dem som fötjänat lite bajs skulle få lite bajs.. nu har jag inte en stor påse bajs, så jag hyllar de här brudarna istället. för princinpen är den samma. bara att det är mindre bajs med i bilden.

//carro


there's a feeling in the air

bra musik gör bra människor. och tvärtom tror jag.






//carro

kladdkaka

då var dagen avklarad. det enda som är kvar nu är att plockla ut min och martins kladdkaka ur ugnen.
det har varit en bra dag idag! även om jag somnade på bussen på väg till skolan och halvsov hela geografilektionen. det artade sig mot slutet ändå.
fick ju sitta och måla klart min pinuppa tre timmar i streck. så jag var nöjd och glad.

annars har jag hunnit med en ensam runda på gymmet (ingen i hela världen ville träna med mig idag inte..), middag och en promenad till konsum.

vilken dag.
nu, åter till min kladdkaka!


//carro

have a nice day!

nu åker jag till skolan!
sålänge kan ni roa er med det här.





//carro

tidig morgon

när klockan ringde för snart en timme sen ville jag inget hellre än att klubba ihjäl mig själv. det sved i ögonen när jag försökte öppna dem, min kropp vägrade att röra sig en endaste centimeter och skallen vägde bly. hjärnan hade stängt av sig. när jag väl fick upp ögonen var det nästan helt mörkt i hela vardagsrummet.. 2 september och det är redan nästan mörkt när man går upp..

usch och fy.

men idag är det i allafall onsdag och när jag kommer hem ska jag kriga mig ner till gymmet. det har mest blivit joggingrundor den senaste veckan. men det är ju faktiskt träning det också!



vår är min grej. inte höst!

//carro

den nya generationen!

underhållning är något som barn på ett omedvetet sätt är världselit på.
kolla det här. det är det mest underbara jag sett på läng. >klicka här<.

rebeccas lillebror dansar.


//carro 

There's something wrong with the world today

If chicken little tells you that the sky is fallin'
Even if it wasn't would you still come crawling
Back again - I bet you would my friend
Again & Again & Again & Again & Again






//carro

nöffnöff

vilken dag.. klockan tio infann jag mig på psykologin med en kopp kaffe i handen. klockan halvtolv köpte jag busskort för mina sista pengar. klockan tolv åt jag lunch (tacka tanterna i matsalen för att de sparade potatisbullar till mig från igår!). klockan halv ett halvsover jag på svenska c med ida som mumlar fan vad tråkigt, fan vad jobbigt som ett mantra (själv tänker jag tyst. vi håller fortfarande på att övar på det med ida). klockan kvarti två bestämmer jag mig för att lämna mina klasskamrater för att åka hem till martin som legat sjuk hela dagen. klockan tjugo över två kliver jag innanför dörren. kramar på martin i fyrtiofem minuter innan jag slänger mig upp på cykeln och cyklar till stallet. klockan tjugoi sju cyklar jag hem igen.

sen dess har jag varit hemma. ingen toppen dag mående mässigt idag. vart trött och seg hela dagen. hoppas att jag inte får svininfluensan. för jag vill verkligen inte ha tryne och knorr.. för jag har hört att det är biverkningarna.



jag sover som ett barn på P&L. något jag velat göra hela dan.

//carro

mama, ooohhhooohh

jag säger ha en tevlig dag med en trevlig låt ;).
nu går jag till bussen. kvällen kommer spenderas i stallet.




//carro

gå i ide

jaa, så geld vi över i september.. vilket väl officiellt betyder att det är höst nu. så om dryga månaden säger jag hej då och går i ide. eller hur.

något ide blir det nog tyvärr inte i år heller. jag sitter här helt tom på fantasi denna tisdags morgon den 1 september tvåtusennio. chocken över att hösten helt plötsligt tog över täppte till utgångshålet till mina tankar. ni vet där idéerna trillar ut i fingrarna, eller för all del ur munnen som hos ida. som egentligen borde täppa till sitt utgångshål lite oftare.. ibland.

jag hade tänkt ta ledigt för vård av sjuk pojkvän idag. men jag tror inte att det går hem i skolan.. han ligger i alla fall här hemma och vrider sig av smärtor i magen, vilket inte verkar så jätte kul . så jag är inte alls avundsjuk på att han får vara hemma hela dagen. hellre lär jag mig geografi än att ha ont i magen. nu är jag tråkig.




för att fira av sommaren tar vi och lägger in en sommrig bild här.

//carro

RSS 2.0