new year!!

gott nytt år allihopa :)

nu är vi på väg in i dimman.
den usla uppdateringen blir bättre när jag skaffat nytt virusskydd.


have a nice nigth ;)



//carro


mamma

sitter hemma hos mamma och väntar på att det ska bli dags att gå ner till stallet. kallt som fan är det ute och jag ska tillbringa hela kvällen med att springa ut och in i stallet. sen kommer mamma och hämtar mig för att åka och handla.

som sagt har jag inget virusskydd på min dator och har ingen lust att fylla den med virtuella bakterier.. så jag håller mig borta från att surfa på den tills det är löst.. vilket blir snart, hoppas jag.

julklappar har jag fått idag också. en spikmatta och en maaaassa oljefärg. ingen kamera.. men det är inte långt kvar tills jag fyller år, hehe.

nej nu ska jag göra iordning min middag.

later.


//carro


hoome sweet home

nuuuu är jag hemma :D eller ja, vi var hemma vid halv tolv imorse. men jag ha rinte satt mig ner ordentligt förns nu.

jag är svinb trött och skriver mer imormn istället. måste bara skryta med att vi är med tv nu :) en sprillans ny 46 tummare som tar upp halv lägenheten. men är martin nöjd så är jag nöjd!



//carro

God jul , nu drar vi!

asmother vad min moster pratar och tjatar och pratar och tjatar.. men julklappar fick jag ju. nya handdukar till badrummet och en hel låda med portionsförpackningar oboy (?).. som jag förmodligen inte ens tål.. hehe. men man ska vara tacksam har jag hört.

om en och en halv timme beger jag och martin oss mot nynäs och båten till gotland. lite jobbigt är det som sagt att åka iväg över jul. det är ju tradition att alltid fira hemma hos mamma och farmor.. men vi får ha lilla julafton när jag kommer hem istället.

nu ska jag packa det sista så det bara är att åka iväg sen.

vi hörs när jag kommer hem igen på måndag. kommer inte att ha någon internet uppkoppling i stugan.

så god jul på er ! :)

22/12 - 28/12 - carro och martin goes gotland utan internet =)



GOD JUL :D

//carro

so this is christmas.

hello!
här sitter jag hos mamma och tittar ut på julkortet till landskap utanför.
moster och hennes dude från norrland är här över jul, så jag passar på att träffa dem innan jag och martin drar till gotland ikväll. ska väl få lite julklappar och så..

nu ska jag och mamma iväg till affären en sväng, inhandla deras julmat. känns lite konstigt att inte fira jul hemma. men jag tror att det kommer bli hur bra somhelst med martin på gotland också :).

nu ska vi åka.




//carro

don't you cry

goddagens.
sista dagen innan gotland, sen slipper ni mitt jävla tjat om det, hehe..

idag har jag hunnit träna, packa, duscha och måla lite. fast jag lesnade på att måla efter typ tjugominuter. så nu vet jag verkligen inte vad jag ska göra. titta på en film på tv hade vart kul.. meeen, vi har fortfarande ingen tv. så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. även fast jag vet att jag har massor av saker att göra. konstigt.

nää någonting måste jag ju lyckas åstakomma.



//carro

söndag

hem kommen efter en heldag på jobbet.
11.30 - 19.00.. ont i fötterna efter att ha stått upp i sjutimmar.. men det är det helt klart värt, i januari.

martin sitter vid sin data och surar och jag sitter i våran nya soffa och njuter av att jag är ledig fram tills dan innan nyår.

snaaaart åker vi till gotland, två dagar kvar :).



det  är fint med snö!

//carro

a bit to hard..

trött och sliten.
det vart lite hårdare än planerat igår. sen har vi varit i stallet och grejer idag.

nu på kvällen har jag och martin bakat julbröd och gjort julgodis. nu ska jag krypa ner i sängen och titta på film, jobbar 11.30 till 19.00 imorgon.


//carro

goingout

tjugo minuter kvar tills jag ska GÅ till centrum för att ta bussen till jobbet.
troligtvis blir det utgång med några från klassen ikväll. inget komplicerat, bara några öl på något schysst hak. har en miljon grejer att göra imorgon, så det finns inte tid till att festa sönder ikväll.. även om det skulle behövas hehe.

nej, nu ska jag packa ihop och bege mig. tänkte gå lite tidigare och ta med mig kameran, kanske hittar något fint att ta kort på. man vet aldrig.


en iskall bild (höhö) från förra vintern :)

//carro

work hard

det blidde inget stall igår. eller jo, jag var nere i velam och red min lektion, men inget ingaröstall. anledningen till det var att snön var som en vit vägg när jag och ida kom ut från skolan. helt ärligt så trodde vi att världen försvunnit och vi kommit till matrix.. (ni vet när neo och morfeus är i det där vita hologrammet). tillslut lyckades vi hitta bilen under all snö och köra mycket långsamt till ica maxi och köpte mjölk och choklad. sen åkte vi hem till ida och gjorde varm oboy och åt bullar halva eftermiddan :).

sen ställde sl in alla sina bussar (surprise, surprise..) så ida körde hem mig till mamma vid två tiden.
sen gick jag och snoris till stallet. sen hade jag en mycket obehaglig upplevelse på vägen hem, men martin räddade mig, på ett imponerande sätt.

nu ska jag börja göra mig klar för att åka till jobbet.. jobbar ju mellan elva och sju idag. men jag ska försöka smöra lite, så jag får gå vid sex ;).




snö och sju minusgrader.. det är inte varje år det inträffar så här i december..


//carro

heart of gold



//carro

kära tomten..

.. jag har varit snäll och duktig. jag har ätit min spenat och gjort mina läxor. jag har bäddat min säng, städat mitt rum och badat nästan varje dag.

i julklapp vill jag ha en ny vän, för jag saknar min gamla så jätte jätte jätte jätte mycket...!


ett par stycken sånna här blir bra, tack!



fast helst vill jag ha tillbaka den här..



saknar dig

//carro

i cross the ocean for a heart of gold..

godmorgon. jag sitter i sängen och myser till neil young, igen.. en liten favorit just nu tror jag.

om någon timme ska jag börja göra mig klar för avgång mot ida. vi ska ta bilen till skolan för att hinna åka ut till ingarö när vi slutar. hälsa på trollen lite. sen ska jag ner och rida lektion.

snart är det tisdag och det ser ut som om snön kommer att ligga kvar på gotland tills vi kommer dit. det blir alltså den första julen med snö på mååånga år. häftigt, eftersom den ska firas på ett så nytt sätt :).


gotland i våras.

//carro


behind my walls

jag har jobbat hela dagen och pluggat hela kvällen. något som brukar ligga i omvänd ordning.. inte idag inte.

nu sitter jag i köket med tända ljus och neil youngs hey hey, my my och heart of gold i högtalarna.. jag är helt körd i botten idag. helt slut. men väntar på att martin ska komma hem, så vi kan äta choklas mousset som jag gjort iordning.
lyckades säga till min chef att det självklart var okej att jag jobbade över fem timmar på fredag.. så nu är den inte 11 till 14 utan 11 till 19.. bra carro. känns inte som om man hinner med annat än att sova, gå i skolan och jobba.. orkade inte ens träna idag. usch.

nu ska jag sluta gnälla och njuta lite av den här lugna stunden innan jag ska gå och lägga mig. jag och ida ska ut till stallet vid sju imornbitti, om det inte är snöstorm vill säga.
det är mysigt med snö!


it's more to the picture than meets the eye..

//carro


when we rocked the whole world..

jahapp. vaknade vid nio med panik över att jag bara hade en timme på mig innan jag skulle till jobbet. när jag åt frukost slog jag upp min almanacka och insåg att jag inte börjar jobba förns halv tolv. så jag kunde lugna ner mig lite.

nu är jag klar för avgång och bussen går inte förns tio i elva. man ska vara redo i tid, hehe.

slutar klockan tre och ska då över till ida för att göra klart våran jävla filmanalys. så vi slipper ett ig i rörlig bild..

dom har lagt ut jobbschemat för de tre första dagarna i januari, gissa vem som jobbar alla tre? helt underbart, nu slipper jag  vara uppe hela natten och ha kul på nyårsafton... jippie..


keep on rocking in the freeworld..

//carro

heart of gold

jävlar vad snö det är..

mamma föreslog att jag skulle promenera till stallet. fine, hon gjorde mig sällskap halva vägen. men innan var jag igång nere i vårat jack-och skoförråd och rotade fram diverse halsdukar, vantar, mössor och sockor. på med ALLT som fik plats under ytterkläderna och sen ut i snön. dagisbarn varning på mig. men jag frös inte det minsta och var nöjd när jag kom fram till stallet, även om jag var helt slut efter pulsandet i snön.

väl nere hittade jag patrik i stallet, han jobbade istället för sara. så vi körde igång på engång och var klara redan vid tjugo över åtta. nu är jag hemma och har emigrerat ut i vardagsrummet.. köket är okuperat av martin och hans gamla lumpen kompis, öl och god mat har dom fått i sig, och sa jag öl?..

jag är trött.


i miss you

//carro

snöööööö

nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att klockan ska bli promenadtillstallet dags. sen ska jag jobba till halv nio.

martin skulle få finbesök från en gamal lumpenkompis ikväll, så det lär ju vara full låda när jag kommer hem. sen har han en spekulant på våra soffor också.. så snart står vi där utan varken soffor eller tv.. tur att det är jul snart, hehe.

det verkar ju som om det blir en vit jul i år?! iallafall här i stockholm. det ska bli svinkallt och om det fortsätter snöa som det gjort idag så spelar det ingen roll om man är i stockholm eller kiruna, det är ändå bara snö överallt.

imorgon blir det ingen skola för min del, jag jobbar mellan elva och tre. pengar är kul.



//carro

notes of freedom..

tisdag morgon och medvetenheten börjar vakna till liv. en vecka kvar tills vi åker till gotland!

denna dag ska spenderas som alla andra tisdagar. med skola och sen stall. gluttade ut genom köksfönstret när jag skulle äta och insåg att det snöat ÄNNU mer i natt. jag hoppas att sl inte blivit lika paralyserade över snön som alla andra år, så man kommer iväg till skolan i tid vill säga.. men man ska ju inte hoppas på för mycket.

jag ska nog leta fram en schysst mössa att ha på mig idag. igår hade världens bästa vantar, och även om dom är världens bästa så värmer dom inte öronen särskilt bra. så det blir till att rota fram en mössa.

nu ska jag klä på mig.


mössa :)?!

//carro

efterhängsna?

mina vänner hänger på mig.. bokstavligen. vad ska jag göra?



//carro

pinsamt

folk har mycket att tänka på när det största problemet i världen är att idol eriks tjej stod bredvid honom på senen när han sjöng vinnarlåten.. jag vet inte, men världssvält och spädbarnsdöd? nää, det är oviktigt, idol eriks flickvän skämde ut sig i tv!


ett störnings moment bara så här på måndags morgonen. för övrigt snöar det.. och är minusgrader.. kanske var på tiden, vi är ju halvvägs in i december nu. jag hoppas på att det kan vara iallafall liiite snö när vi är på gotland, chansen är väl inte så stor kanske, men man kan ju alltid hoppas.
sen att den här snön förmodligen kommer att ha smält för länge, länge sen innan julafton, det är en helt annan historia.

nu ska jag starta sista veckan innan jullovet :)


it's hard to hold a candle, in the cold november rain..


//carro

sunday

efter en helg i arbetetsanda ligger jag nerbäddad i sängen med datorn i knät och pojkvänen bredvid. jag är helt död, har ont i fötter, ben, knän och rygg men kommer att vara rätt mycket rikare i januari.

imorgon börjar en ny vecka och jag startar med sovmorgon, eftersom det inte blev någon sån i helgen. var ju som sagt i stallet strax efter åtta imorse..

nu är det lyxfällan på martins dator.. han har ju sålt tvn, så vad ska man göra.


prinsessan

//carro

ont i fötterna

hårt jobbande kvinna söker kärlek..

ja ungeför så känns det idag, hehe.
nu är jag iallafall hemma hos ida med moa och bakar kladdkaka efter dagens arbete. ont i fötterna och ont i ryggen men ett par hundra rikare i januari. det är ju sollar tecken man måste se när man står i köket är redo att kräkas över alla jävla mcfest och big tasty å va fan det är.. men det gick bra, trots att det var inspektion samtidigt.

nu ska vi ut och gå med vovven innan vi ska äta kladdkaka och dricka glögg :) det är ju trots allt lucia imorn. och innan jag börjar jobba vid kvar över elva ska vi hinna vara i stallet och fixa. sova? det får jag man göra när man dör ;)




carro rider ponny hehe. jag ser stor ut, för engångsskull ;)


//carro

friday i'm in love

nu är jag hemma efter en lååååång dag.

upp vid sex, insåg när jag satt och drack kaffe att jag hade sovmorgon (som alla andra fredagar) vart arg.. drack upp mitt kaffe och gick sen och la mig igen, dumt.
sen mådde jag dåligt hela förmiddagen för att jag inte fick vakna till som vanligt.

skola med allt vad det innebär, utställning och bild.
sen åkte jag från sickla hem till pappa för att äta tårta i två timmar och sen åka tillbaka till sickla för att jobba två timmar..
nu är jag hemma och har fått jätte god middag av martin. nu ska vi krypa ner och kolla på how i met your mother på datan.. för martin har sålt våran tv, så vi är dom enda i världen som inte kan se idol :,(..

imorgon jobbar jag 11-18 och på söndag 11.15-15.
kul helg va?!


//carro


ida i blyerts

nu ska ni få se vad som höll mig distraherad från bloggen igår kväll (förutom ida som var här och fikade). känner ni igen henne?

japp det är ida om det inte syns. inte superlikt, men det funkar, hehe. som vanligt gör inte min kamera bilderna rättvisa..








//carro

zooombie

morgonkaffet uppdrucket och musiken på.. jag befinner mig i mitt eget mellan land just nu. när man inte riktigt vet om man sover eller ej.

idag är hästarnas dag. först ska jag en sväng till skolan nu. ha lite foto och rörlig bild. sen ska vi på studiebesök på stockholm zen center, vi ska meditera, precis som buddha gjorde, hehe. direkt därifrån åker jag och ida för att hämta en bil som ska ta oss ut till hivön och skogstrollen. kelly ska pysslas om en stund, borsta och ta en promenad. sen är det raka vägen ner till velam för att rida veckans lektion.

martin hämtar mig när jag ridit klart, då vi ska iväg och äta middag hos hans pappa som fyller år.


//carro

grej of the day, guuuld

okej, internskämts varning!

idag på våran UNDERBARA halvdag (som artade sig till en fjärdedelsdag) hade vi en intressant geografi lektion. löftet om att tänka på klimatet var som bortblåst, lasse sov väl förmodligen bort det. istället fick vi ett varsit papper med 12 stycken olika öar från världens alla hörn. varsego, ta reda på vilken ö som är vilken, vad dom har för klimat och hur mycket det regnar där.

i vanlig ordning började vi med det vi skulle. det vill säga, elin plockar fram kartboken, ida börjar brainstorma över vilka djur de olika öarna egentligen förställer och jag ser på med tom blick samtidigt som hjärnverksamheten går på övervarv "snart måste jag säga något kul..".

efter en kvart har elin listat ut vilka de flesta av öarna var, förutom apan, flodhästen med paryhatt på ryggen, pingvinen och dinosaurien var. jag och ida tittar upp och börjar hjälpa till. vid det här laget hade det börjat spåra.

efter en stund bestämmer sig lasse för att vi ska gå igenom allting. när han kommer til srilanka säger han "vad är det som växer där? vad odlar dom där?" klippan carro som inte alls har lyssnat på den egentliga frågan och tänkt på gud vet vad, svarar först, högst och ytterst drömskt "guuuld...!"

tystnaden lägger sig. elin stirrar på mig, brister ut i apgarv och kvider "gggguuuuuuld??!? AHAHAHah.." övriga i klassen stirrar bara.. evil eyes all over the place. "någon" utbrister "det börjar bli lite jobbigt härinne nu".. jag och ida ritar vidare på våra djur, omedvetna om verkligheten och allt den gör för att ta vår fantasi ifrån oss.

vi är bild elever, herregud var förväntar ni er?

//carro

belivers never die..

fy fam vilket jobb det är att komma ur sängen, det går inte! min kropp sätter på strejk och vägrar gå upp.. usch.

idag är det onsdag och halvdag i skolan. så direkt efter skolan blir det en repa till gymmet och sen hem för att plugga innan martin kommer hem. sen har jag hela kvällen för mig själv. ska fortsätta på mitt "hästporträtt" av kelly. lite kvar att göra. men här en liten sneak på hur det tar sig :).

det övriga är verkligen en sneak peak. det är mest för ida, som var så nyfiken, hehe. nej nu måste jag sätta fart.







sneak peak på något som börjar bli riktigt nice ;)







//carro

quality..

kvällen är gjord. pyjamasen är på, datorn i knät, tvn är på, det står en kopp te på bordet och salta pinnar (som är inte är pinnar utan mer som kringlor) står bredvid mig i soffan.. sällskapet då? han är i hammarby sjöstad och tittar på fotboll, på tv. surprise?

själv har jag tömt mig själv på energi idag, verkligen. jag gick upp vid kvart över sex. hoppade över första lektionen och lökade hemma i ett par timmar. åkte till skolan och hade psykologi, sen mitt favorit ämne, lunch. efter lunchen var det svenska.. stefan aka drnice var hemma och tog hand om sjuka barn, så ingen svenska inte. vi samlade ihop en trupp på sex tappra och begav oss upp till lasse låda, självklart fick vi hoppa över hans lektion också, om vi lovade att tänka lite på klimatet på vägen hem. så jag var hos mamma vid ett och fikade upp en halv burk pepparkakor innan jag fick skjuts till stallet.

sen dess har jag jobbat ett par timmar och är nu hemma alldeles ensam och väntar på att martin ska komma tillbaka.. nu åter till mitt sorgliga liv framför datorn.


geee miiiiig sooool!

//carro

gotland..

två veckor kvar.. exakt TVÅ veckor kvar..


bild från båten i våras..

//carro

belive me..

bad girl.. nu har jag hoppat över rörliga bilden igen. men det känns verkligen värdelöst att sitta där och löka utan att göra någonting. så jag stannade hemma och målade istället. men om en stund ska jag ta bussen till skolan. det blir psykologi första lektionen istället.

efter skolan ska jag ner och jobba ett par timmar i stallet.
nu ska jag klä på mig. undra vad graderoben kan tänkas host upp idag då..




//carro

bad update..

dålig update idag med.. har målat och tränat enda sen jag kom hem. trist men sant. ska jag ha något att visa upp här måste man ju ligga i lite också, eller hur hehe.

nu ska jag krypa i säng. det är en dag imorgon också.




god natt

//carro

fuck you very very much!

måndag igen och jag är taggad på en ny vecka! två veckor kvar till jullov och två veckor och en dag kvar till gotland.

idag är det förmodligen bara bild på schemat, så jag är hemma tidigt. ikväll hade jag tänkt gymma och måla. så jag bli klar med tavlan någon gång. började på en ny akvarell igår, en bild av kelly :) .
kanske kan bli klar med den ikväll också.


nu ska jag iväg till bussen, lunch i plugget.


ha en trevlig dag

//carro

jobb, gym å julhandel

det har vart tyst från min sida ett tag upptäckte jag idag, haha. men helgen har spenderats utan dator.

i fredags var jag med elli på fest i sumpan och igår tog jag det lugnt. sov ut och åt sen godis och popcorn hela dagen. jag och martin hann även med en runda till forum för att kolla julklappar. det enda vi kom därifrån med var sex öl till martin och inte en endaste julklapp..

idag jobbade jag mellan 12 och 14.45 sen gick jag upp till martins pappa och fick paj och tårta, hans fru fyllde år. sen åkte vi till gymmet efter det en sväng på konsum för att inhandla allt vi ska äta i veckan och nu har jag äntligen satt mig ner i soffan. martin håller på att laga middag, ikväll blir det kycklingfilé med pommes.

later :)


det är skönt med någon som lagar mat ;)

//carro

dark chest of wonders



//carro

fly to the dream, far across the sea..

godmorgon.
imorse var det ingen lek att komma ur sängen. martin var tvungen att dra upp mig.. ändå la vi oss tidigt igår, men som vanligt tar det minst en timme innan jag kommer till ro och kan sova.

idag mina vänner är det fredag och först skola. efter skolan åker jag och ida och hämtar en bil och kör ut till hivön för en vända i stallet (får se om prinsessan är frisk), sen ska jag hejm och fixa mig innan jag ska träffa elli. eventuellt ska jag vara med philip också :).

så det är en packad dag och nu ska jag starta den.



sagohästen :)


//carro

sleep tight

julklappar till alla syskon inhandlade, sväng förbi mamma avklarad och ponny riden. dok blev det en annan ponny, en ÄNNU mindre, mixa hette den och oj vad trött hon var efteråt..

nu ska jag och martin kolla på how i met your mother och sen sova. lika bra att lägga sig i tid för engångsskull.. har blitt lite sent hela veckan.

god natt.


snygga brudar iväntan på takida ;D

//carro

julklappar, födelsedagspresenter och ponnys

nu är jag påklädd och redo för dagens bestyr.
om tjugominuter ska jag sätta på mig skorna för att knalla ner till bussen och åka till forum med ida. som skrivet ska vi handla julklappar idag. jag ska försöka köpa alla mina idag. bara för att ha det överstökat, så man slipper tänka mer på det!
sen ska pappsen ha en födelsedagspresent också :).

efter forum blir det en vända till mamma innan jag ska ner och rida. min ridlärare hintade i tisdags om att jag förmodligen kommer från rida en liiiiten ponny idag, vilket kommer bli typ världens roligaste grej, dom är så jäkla härliga.


den där svart lilla saken ska jag eventuellt rida idag! ;) hehe

//carro


möte, tip top och sovdags

godkväll :)

nu är jag hemkommer från mötet på jobbet. det gick super bra! dom peppade oss jätte mycket och anledningen till mötet var att det ska komma någon och inspektera restaurangen, när vi som var på mötet jobbar.. så allt ska vara tip top och vi ska lära oss massa nya grejer inför det.

nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och vila upp mig inför imorgon. det står julklappshandel på schemat, eftersom vi är lediga från skolan. så jag och ida åker till forum imorgonbitti. sen kanske jag ska måla en stund innan jag åker till mamma, beroende på hur lång tid allting tar.

nej, nu ropar kudden. god natt

 

//carro


trött och uttråkad

nu kan jag skriva godmorgon. godmorgon.

trött som ett as är jag idag, för martin ville se på how i met your mother igår, halva natten.. och jag vill ju inte missa något avsnitt nu när vi äntligen börjar bli klara med säsongen, så jag var lydigt uppe igår jag med.
det får man ju sota för idag, tyvärr.

om en stund ska jag iväg till skolan för diverse roligheter, så som geografi, religion och design (design är dock kul på riktigt!). sen ska jag hem och träna och vid åtta ska jag vara på jobbet för att gå på möte. så jag lär ju vara hemma sent idag. fast å andra sidan är jag ledig imorgon, så det är väl lugnt.

nu ska jag klä på mig, tydligen är det inte läge att gå naken när det är minusgrader ute, så jävla typiskt..




//carro

pärlor, sköldpaddor och knivar..

godmorgon höll jag på att skriva.. det är inte alltid man har alla pärlor på pärlplattan inte..

nu är jag hemma från stallet, har skickat in mitt hemprov till min religionslärare och bäddat ner mig i sängen med datan.
martin sitter på blocket och kollar på vattensköldpaddor.. när jag frågar vad han ska ha dom till, tittar han på mig som om jag verkligen inte hade alla pärlor på pärlplattan och suckar: men vi ska ju rejsa med dom!.. hurvida det nu är jag som är idioten i vårat förhållande börjar jag tvivla på. martin verkar ju inte va den vassaste kniven i lådan direkt. inte idag iallafall.

morgondagen kantas av diverse äventyr, så som skola och möte på jobbet. någon gång emellan ska jag hinna med ett besök på gymmet också hade jag tänkt, försöka mig på rymdskeppen igen. huuwa, martin ska ju tydligen spela fotboll imorgon också, så jag får orientera mig fram mellan ufona själv, igen.

nu kollar han på kattungar.. om jag inte stoppar honom snart kommer han fylla hela lägenheten med djur!



apberopå (hur fan stavas det) ingenting så slänger jag in mig och EN AV mina bästa kusiner.


//carro

tisdag

sitter och pratar med martin i telefon. har skrivit min en sida på mitt hemprov i religion och hoppade pågrund utav det över första lektionen.

nu ska jag klä på mig. ska ner till stallet ikväll.


//carro

RSS 2.0