30 oktober

Tisdag.

Vaknade självmant vid halv elva imorse. Knappt utvilad även fast jag sovit nästan 10 timmar.
Tog mig upp ur sängen och käkade frukost. Satt och snackade med systra mi i nästan en timme.
Casi kom och höll mig sällskap när jag käkade lunch. Bestående av några rullar bandpasta. Åt typ hälften och sen lyssnade Casi på när jag spelade gitarr :).

Sen tog jag mig hem till mamma and here I am .
Ska strax ner och jobba och slita i ett par timmar. Sen ska jag kanske träffa Emma å Elsa om jag orkar.
Elsa har namnsdag idag , grattis korven :)

Enjoy your tuseday

image3

//Carro

28 oktober

Söndag, idag ska jag rida med Emma =).

Stackars Gotte hade haft kolik i fredags, så vi ska bara ta det lungt. Lite skönt kanske, då kan man ju prata istället för att koncentrera sig så mycket på ridningen.
Efteråt ska jag och Emma umgås har vi bestämt. Vad vi sk göra är fortfarande oklart, men någonting lär det ju bli i alla fall.

Igår var en sådan där slappis dag, vaknade vid halv ett av att Björn ringde och väckte mig, han vaknade före mig för typ första gången i världshistorien! Jag gick upp och käkade nyttig frukost , rostat bröd med avokado på och grönt te :) . Sen gick jag och la mig igen. Björn kom vid två kanske, efter att ha missat bussen och sen åkte fel :P. Han har ju bara varit här en miljon gånger så det är svårt att hitta.

Björn åkter hem vid fem, precis när han gick kom Mickis och vi gjorde oss klara att gå ner till stallet. Dem hade spökrunda för småbarnen, våran uppgift var att skrämma skiten ur dem. Helt okay jobb om ni frågar mig =).
När alla barnen var rädda som små lamm gick vi tillbaka till cafeterian och drack varmchoklad.
Sen gick jag och Mickis upp till mig och duschade å grejade innan Sean och hans kompis Fredrik kom och kollade film med oss.
Vid halv ett kom också Philip och joinade. Vi gick med dem till bussen, sen gick jag å Philip upp igen och han åkte hem.
Jag kollade på Van Helsing, en gång till, (det var den vi såg med sean och fredrik), tillsammans med Millan, pontus o emilia.
Sen sa jag åt Millans kompisar att lämna min säng och åka hem, för jag ville sova. Nu sitter jag vid datan och nördar. Det vart nyttig frukost idag med :). Rostat fullkornsbröd med sallad, gurka å tomat på. Och en STOR kopp med frukt te till :) . Hittade inte avokadon i dag :/.

image2
Jag och mikaela :) hade tråk imorse, så det blev lite photoshop.


// Carro


26 oktober / 27 oktober

kunde inte bestämma vilket datum det skulle vara. Det är ju den 27;e om man går efter dagarna.. men eftersom jag inte gått o lagt mig ännu så är det för mig fortfarande den 26;e.. Jobbigt det där.

Den här kvällen har minst sagt varit slapp.. Suttit hemma till halv ett i natt, då philip å kim ringer och säger att nu ska vi till Donken och äta natt mat. Så dom kom och hämtade mig och vi dunkade fjortis musik på NRJ hela vägen från mej till nacka strand, där donken då ligger. Fick med dom till stallet imorn för att skrämma barnen på spökrundan. Det ska bli kuul :) Hoppas att Mickis följer med också.

Jag har lånat morfars bärbara dator och ligger i min säng och skriver. Väldigt mysigt.
Dagen imorn lär bli rätt så lugn den också. Sova ut och sen kanske åka o fika med Mickis på muffin fabriken. Fick ju min lön idag/igår. ett å tre ner i fickan katching :P. Men 300 ska björn ha, efter allt jag är skyldig honom..
Han bjöd mej ju på konserten trots allt. Den bästa konserten ever och jag får tycka till lite själv. Apocalptica. Fyra cello, ett trumset och inget annat :), jo folk som spelade på grejerna såklart.

Nu ska jag knyta mig, så jag orkar sova ut imorn :P.
God natt :)

// Carro
                       image1

Tog mig friheten att lägga in en supergammal bild på mig å mina kusiner och sysslingar :)
Fr. v. jag med långt hår, chrille utan tröja, philip i svart, kim i sverige tröjan och john i blå t-shirt.

Fuck!

smartskafftet själv dåra, lyckades radera min gamla blogg :( .
Den finns fortfarande ute, men det går inte att skriva ngt på den.. fuck fuck fuck vad sur jagblir :'(

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0