"it's the way we fight."

idag är det söndag.
jag har precis gett mina naglar en blodröd färg. dem har varit mörkbruna ett par veckor. så jag tänkte lite förändring..

jag var i stallet redan vid elva imorse. det gick ganska bra att rida, även fast hon bråkade lite mot slutet.

det har varit dålig uppdatering. martins dator har inte slutat bråka ännu plus att jag har vart nere på gymmet så mycket att jag inte har någon tid att skriva. men nu hade jag en stund över.

jag och martin beslutade oss för att ta det lugnt idag. dels för att vi har tränat hela veckan och dels för att vi båda har ont i halsen. men imorgon är vi förhoppningsvis back on track.

nu ska jag krypa ner i soffan med mitt skissblock igen. har fått till ett par snygga bilder. kanske lägger upp dem här en vacker dag. :)

vi hörs!



//carro

"you made it so bad."

nu är jag hos mamma. om drygt en kvart kommer mickis och plockar upp mig och vi åker ner till stallet för veckans lektion.
sen kommer mamma och plockar upp mig och vi åker hem till min något nervösa pojkvän haha.

jag har suttit och letat efter den perfekta bilden idag. men den verkar inte finnas.. och det suger. för jag behöver verkligen den perfekta bilden. jag har provat nästan alla bilder som finns.. balle!

nej nu ska jag börja knyta skorna.

vi hörs!


//carro

"frantic faces"

aaaahhh, lektionen kommer nog aldrig att ta slut. det är segt att bara sitta framför datan. i alla fall när man inte har någonting att göra.

vill någon hjälpa mig till en idé till mitt tal?
ämnet är: something that can improve human condition. alltså, någonting som kan förbättra de mänskliga förhållandena. vad som helst. bara en idé? någon?

snart snart snart är det lunch. jag är hungrig och elin har fått ta bort sin tandställning idag. ruggigt vad snygg hon blev i käften, haha. den som hade sån tur. själv har jag halv snea tänder och lite underbett. snyggt va? jag hade faktist tandställning när jag var liten, men jag fattar inte varför dem inte fixade allting så att det blev riktigt snyggt på en gång. nu håller jag på att få min visdoms tänder också. fan vad ont det gör.

det är chicken nuggets till lunch, yey!
och imorgon, bara för att jag ska vara ledig så är det potatisbullar.. en av mina favorit rätter. suck och bajs.
själv får jag betala för min lunch imorn.

nej nu ska jag göra nytta.. kanske.

//carro

"spräng mig"

igår när jag gick till bussen var det vinter. imorse var det nog vår tror jag. vädret har lite utav en identitets kris just nu.

i natt har jag drömt mardrömmar igen. eller större delen av natten har jag legat vaken och försökt att inte drömma något obehagligt och jobbigt. men så fort jag stängt ögonen har det börjat om. skit jobbigt.

idag eller rättare sagt ikväll ska jag rida. och sen hämtar mamma upp mig och följer med till martin och tittar på lägenheten. hoppas att det blir bra :)

nu ska jag flrslka jobba lite på mitt engelska tal.
vi hörs!


vi har lekt lite på foto kursen :)


//carro

"change me"

foto igen.
den dåliga uppdateringen beror på att martins dator är jätte konstig. och jag orkar inte bråka med den.. så jag struntar i att använda den.

men nu har jag i alla fall foto och kan uppdatera eftersom jag sitter vid datan hela den här lektionen.

på fredag ska jag vara ledig från skolan och åka till globen för att gå på horseshow med usek. dressyr clinic ska vi gå på. det finns roligare saker att se. men det kan ändå vara ganska intressant.

nu ska jag jobba med mina bilder.
vi hörs :)


me ´n baby =)

//carro

"these streets remind me of quicksand.."

..when you're on it, you keep going down.

snö snö snö. nu är det nog sju meter snö tror jag!

idag är det den 24 november. en månade var till julafton, fyra månader kvar tills jag fyller 18 och juste.. idag har jag och martin varit tillsammans i ett halvår :). så just nu är jag hemma hos mamma för att få lite hjälp med det som jag ska bjuda på till middag ikväll. det är ju min tur att laga mat. och jag som inte kan laga mat. men ni får se vad det blir :).

nu ska jag hjälpa mamma.

vi hörs!


min vovvsing i snön för drygt två år sen. :)


//carro

"scary boy."

imorse vaknade jag och upptäckte att jag fortfarande var rätt snyggt sminkad. det vart sent igår.
vi var hemma hos bulan och spelade tp till klockan två.

nu väntar jag på att emma ska ringa och säga att hon är här för att hämta mig. vi ska ut till stallet idag. för att slå två flugor i en smäll så tänker jag göra min fotouppgift idag också.
får se vad det blir för någonting :).

martin ligger i sängen bredvid mig och gör massa konstiga ljud. han vill att jag ska göra mina fulaste miner och sen låta som en minigris (!?). hah, allt för lättroad kille.

vi hörs senare!


jag och martin (maffioso) igår kväll.



 


//carro

"Swimming through sick lullabies"

vet ni vad som hade hänt när jag vaknade imorse efter att ha drömt mardrömmar hela natten?
det var ungefär 7 meter snö utanför fönstret.. hur kan det snöa sju meter på en natt?

nej men en jävla massa snö var det i alla fall.

jag och martin har legat i soffan och larvats oss nästan hela dagen. och när vi inte låg i soffan och larvade oss spelade martin dataspel, och jag tittade på animal planet.
men tro det eller ej. vi har faktiskt varit utanför dörren idag. för vi var tvunga att köpa lite grejer till middan.
så vi gick bort till affären och köpte det vi behövde.
på vägen dit skulle jag som vanligt vara lite cool och glida på snön med mina skor som typ inte har någon sula. jag sprang och tog jätte mycket fart åkte ett par meter och drog sen en kalle anka vurpa och satte mig på arslet. och vad gör martin? as garvar.
som tur är så är jag lagd åt det hållet att jag själv garvar när jag ramlar. ja, istället för att tycka det är pinsamt.
tillslut kom jag i alla fall upp och hade snö i hela byxorna. jätte skönt!

påvägen hem fick jag inte glida mer :(.

när vi kom hem åt vi nudlar till lunch och sen gjorde martin irish coffe. fast whiskey är typ det äckligaste som finns, så jag hade bara jätte jätte lite i och sen jätte mycket farin socker och kaffe. och sen hur mycket grädde som helst. gott!!!

ikväll ska vi till bulan en stund. och imorgon hoppas jag på att komma ut till stallet. om det inte snöar sju meter till såklart.


när jag vaknade såg det ut såhär!


min nästan alkoholfria irish coffe ;)


//carro

"upplysingen vs. romantiken"

svenska.. och jag ska skriva en essä som jämför upplysningen med romantiken. vet ni hur kul det är? inte?? skit it då.
just nu väntar jag på att lektionen ska ta slut så att jag får gå och äta lunch.
jag är jätte hungrig!

efter lunch har vi två slapp lektioner. form och foto.

nu ska jag åter gå till goethe och defoe.


//carro

"We're burning down the highway skyline"

idag kommer bli en bra dag. idag kommer bli en bra dag. idag kommer bli en bra dag!
oj, vad gör jag upp så här tidigt? vill ni ha en förklaring?
ja just nu sitter jag och lyssnar på the killers och dricker en kopp te. ska jag vara helt ärlig så gick jag faktiskt upp för 40 minuter sen. och varför jag gick upp är ett mysterium även för mig. jag vaknade när martins väckarklocka ringde och kunde inte somna om. jag var super pigg. så vi låg och myste en stund innan han vart tvungen att gå upp och äta frukost. och jag följde med och drack lite te medans han åt.
sen vart han tvungen att gå till jobbet för en stund sen. så nu är jag helt solo och obehagligt pigg. sjukt!

idag är det fredag och jag har fått sömn i natt. så det här ser ut att kunna bli en bra dag. och nu ska jag göra allt för att det faktiskt ska bli det :).

ikväll kommer elsa ner till stockholm, fast henne kommer jag nog inte att kunna träffa förrens imorgon. mickis är bokad för min del i helgen också. förhoppningsvis elin också.

nej hörrni nu ska jag klä på mig och äta lite frukost innan jag ger mig av till skolan.

mr. brightside ;)


I'm fucking brilliant!


//carro

"how will it ever work out fine?"

jag  överlevde den plågsamt kalla resan till skolan. usch, jag avskyr verkligen kyla.
men nu är jag i alla fall i skolan. även om jag lyckdes gå till bussen tio minuter för tidigt..

nu har jag engelska och även idag får vi sitta vid datan. på något sätt är det rätt skönt. men ändå inte. jag får aldrig något gjort.
jag är lite mer för att få sitta för mig själv med ett papper med uppgifter att lösa och jobba med. det känns mer effektivt tror jag.

jag har ingen lust att rida idag. jag har ingen lust med någonting idag faktiskt. skulle helst bara vilja åka hem igen. gå och lägga mig. bli ompysslad.. men mamma är inte hemma.

kan det inte bara bli fredag?


kom och hämta mig..


//carro

"bad influence."

07.45 om en kvart borde jag gå till bussen.. men inte idag. bestämde mig för att sitta kvar i sängen en stund och glo ut i vardagsrummet. jag har drömt mardrömmar inatt. och varje gång jag har gjort det så är det lika svårt att komma tillbaka till verkligheten. drömmarna är så verkliga. så obehagligt verkliga.
tur att martin kom in till mig innan han gick. ja, så att man fick någon tröst i alla fall.

klockan oo.42 i natt fick jag ett samtal från dolt nummer.. vilken idiot ringer från dolt nummer klockan 00.42 en onsdags natt? jag hade i alla fall tryckt bort det och kommer nog aldrig att få veta vem som ringde. I don't mind it.

dagen igår vart inte riktigt lika hemska som jag hade väntat mig. men ändå inte lika bra som jag hoppats. ki-boxen var knappt jobbig. jag som brukar vara helt genomsvettig och dö trött efteråt. visst var jag svettig. men inte i närheten av vad jag brukar vara. men men..

nej hörrni, nu ska jag äta frukost. se om den här dagen blir bra. kommer ju trots allt att få träffa mickis idag efter skolan.
sen kommer elsa ner i helgen :).

it's the way we fight.


du är cool, jag lovar :)


//carro

"I'm not here for your entertainment"

onsdags morgon och min första tanke när martins väckarklocka ringde var att jag aldrig någonsin önskat så innerligt att jag haft ett hagelgevär i sängen.
även om jag visste att jag kunde ligga kvar 45 minuter så hade jag helst sjunkit genom madrassen och ner i golvet. martin gick upp klädde på sig och åt frukost innan han kom in och väckte mig igen. även fast han gjorde det på ett så gulligt och mysigt sätt ville jag helst av allt skjuta honom också just då. tanken om att det här kanske inte kommer att bli min dag har envisat sig kvar hela vägen från sängen till skolan.

nu har jag engelska. vi ska skriva ett tal på 4-6 minuter och sen hålla det inför hela klassen. jag som knappt kan prata på svenska inför klassen. hur fan ska jag kunna snacka engelska? min engelska är faktiskt riktigt dålig och jag drar mig till och med för att säga ett enda ord på engelska till min lärare..

efter skolan ska jag hämta tjejerna. känner på mig att jag kommer vara den tråkiga barnvakten idag. ja, hon som inte orkar leka utan bara sätter på en film och ställer fram saft och kex.
sen ska jag träna ikväll. vilket nog är det enda jag verkligen ser fram emot idag.

gräv ner mig!


You took my hand, you showed me how


 

//carro

"crystal ball"

suck.. nu har jag skrivit klart mina engelska artiklar och mailat ut protokollet från lördagens möte. om ca två timmar är det dags att åka mot velam och jobba tills halv nio ikväll..
skönt med en dag hemma. nu ska jag göra lite lunch.
vi hörs lite senare!


//carro

"milk and honey"

inlägget igår vart så väldigt dystert.. och jag vill inte att min blogg ska få stämpel som tråkig och deprimerande. men jag tycker ändå att det är viktigt att få fram det jag vill ha sagt.

jag kommer inte att skriva allting på en gång. gud vet hur långt det skulle bli.
jag kommer att ta en bit i taget. för det kommer jag att göra en ny kategori. så att man inte ska behöva sitta och rota runt bland andra mer oväsentliga inlägg. för jag kommer fortfarande att skriva om vardagen så som den ser ut. om saker som kanske egentligen inte berör någon. för det är en del av allting. det är en del av mitt liv.

så oroa er inte. jag kommer finnas kvar som jag gör nu. bara att det kommer finnas ännu en kategori att läsa om.

nu ska jag tillbaka till en av de vardagliga sakerna. plugga. idag stannade jag hemma från skolan för att ta ikapp lite av det som jag ligger efter i. var även uppe och tränade vid halv nio imorse. nu ska jag ta mig i skinnet och få klart det här!


it's me, and no one else!



 

//carro

"I'll come around"

många vet hur det är att leva i en sjuk familj. många vet hur det är, men många vet inte hur det ska hanteras. jag kan inte påstå att jag kan hantera det.
känslan av att allting går över styr och man börjar tappa greppet om omgivningen. kontrollen som man är så van vid har förtvinat och är så minimal att den nästan inte finns längre. känslorna snurrar runt i huvudet och går mellan att vara bra och dåliga på bara få sekunder. man blir hela tiden missförståd. det är aldrig riktigt någon som har tid att förstå. när man sen levt bortom kontrollen över sitt eget liv ett tag, när man liksom levt i skuggan av sig själv, slutar folk att ta en på allvar. för ingen kan må dåligt så länge. eller hur?

att få höra: men det var ju jätte länge sen eller tiden läker alla sår. eller varför inte: men kom igen, get over it.

alla dem kommentarerna som får en att känna sig ännu sämre. att man inte duger till eller att man blir en påfrästning för andra. att känna sig som en glädjedödande parasit som suger i sig andra människor glädje och förintar den.
att inte våga berätta för någon vad det egentligen är som är fel och vad man egentligen bara vill.
att ligga vaken nätterna igenom för att tänka ut vad man ska säga för att inte såra folk runt omkring. även fast man vet att inget av det man vill säga egentligen kan såra någon.
det är bara det att man själv är så rädd för att bli sårad att man gör vad somhelst för att slippa såra någon annan.

om ni vill så kan jag börja berätta om hur det är att leva i en sjuk familj. om det är någon som vill höra min historia. för jag hoppas att det jag har att berätta kanske kan hjälpa någon?! om så bara någon enstaka person.
för ingen ska behöva känna sig utanför. ingen ska behöva gå runt och vara tyst. ingen i hela världen ska vara rädd för att någon ska ta illa upp för att man mår dåligt.

vill ni höra min historia?


//carro

"I don't wanna be the girl that has to fill the silence.."

förhoppnig efter förhoppnig. dröm efter dröm. som bara så brutalt krossas framför ögonen på mig.
någon tar allting ifrån mig utan att fråga. för att sen bara riva det i små små bitar och spotta på det.. vad har jag åstakommit i tidigare liv för att förtjäna all smärta och allt helvete?

dagen när jag ska få vara lycklig ska komma en dag. och jag tänker envisas med att vänta på den om det så tar livet av mig.
för jag är inte du. min vilja håller mig vid liv. det sista som kommer lämna mig är viljan att slutföra det jag påbörjat.

allting är historia. jag är redo för världen, frågan är om den är redo för mig?

Just don't stand there and watch me fall!


you can't knee me down. I'll stand my ground.


//carro

Header

se vad man kan åstakomma en fredags eftermiddag på fotolektionen. inget i världsklass. men det är ju trots allt jag som har gjort den. även om syrran fotade.

snart slutar vi och jag ska åka och träna. gym med ida blir det idag. tror att jag ska köra överkropp och kondition. vill få ordning på min rygg nu.

martin ska iväg till kusinen min och spela fifa 09 ikväll. så jag har funderingar på att åka till mickis och mysa ikväll. en tjejkväll kanske?
imorgon ska jag följa med elli på maskerad. har ännu inte bestämt mig vad jag ska klä ut mig till.

nej nu ska jag fortsätta leka en stund.

vi hörs!



//carro

"i have a dream.."

jag har en dröm..

jag vill klara mig själv. jag är trött på att vara beroende av andra. jag vill kunna sköta mig själv och klara allting själv.
jag vill kunna hjälpa alla. jag önskar att jag kunde göra alla andra glada och friska. jag vill vara superman..

jag är så trött på att det hela tiden är någonting som ska gå fel eller någon som ska vara arg eller ledsen. det tar på krafterna att hålla humöret uppe för alla hela tiden.


jag hoppas på att världen kan bli lite bättre nu. att man ska kunna blicka framåt och bara leva i nuet istället för att hela tiden bli tvingad att stanna upp och leva i gamla och hårda minnen.

nu räcker det!


//carro

"no reason why..?"

förlåt förlåt förlåt. men jag har inte haft lust.. ja, att blogga alltså.

jag har haft en del på skallen den här veckan och vet inte hur mycket mer jag kommer blogga dem kommande veckorna. har inte alltför stor lust längre.

inte för att det är jobbigt eller ansträngande (eller det kanske är samma sak?), utanför att jag inte känner att jag till hundraprocent kan vara ärlig i allt jag skriver när det är så mycket dåligt som händer. när det är så mycket tunga tankar.

jag vet inte om jag kommer sluta nu på engång eller om jag kommer sluta alls. men jag vet i alla fall att just nu är ingen bra period att skriva om allt som händer.

jag ska bestämma mig underdan. så får vi sen senare.

vi hörs

//carro

"so what?"

det har vart en rätt svår och fullproppad helg.
i fredags hände det massa saker som vi har strukigt ett sträck över.. och igår var jag i stallet i tio timmar. och idag ska jag snart ut till kelly ett par timmar. så jag är rätt så slut idag.

ursäktar mig för den dåliga uppdateringen.

nu ska jag klä på mig :)

//carro


 


"i love him so.."

jag är så less på att alltid behöva be om förlåtelse. alltid behöva säga att det är lugnt.. att det inte gör något. jag älskar dig. så mycket. du är det bästa som finns.. men du måste prata med mig. för du är mitt allt!

förlåt om du aldrig förstår dig på mig. förlåt om jag är krävande eller ivägen. det enda jag vill är att få vara nära dig, hela tiden. varje andetag, varje hjärtslag. varje dag, varje sekund.
jag trodde aldrig att jag skulle kunna ta någon så nära igen. snälla var min. bara min och var det jämt!


//carro

"fly her home.."

jag tror inte att jag har läst en enda blogg som INTE har tagit upp usa valet.. därför känns det som om jag inte behöver göra det i vidare stor utsträckning. det ända jag kan säga är att nu kommer världen förhoppnigsvis bli lite bättre.

klockan är hur tidigt som helst och i vanliga fall hinner jag aldrig sätta igång datorn innan jag ska till skolan. inte när jag börjar tidigt i alla fall. men martin drog upp mig vid kvart i sju imorse. så jag är redan klar. plus att jag hann göra lite på min fotouppgift. fotade lite igårkväll också. det blev en del fräcka bilder. med tanke på att alla är tagna i lägenheten och sådär.

idag är det fredag. dessa underbara fredagar. man kan ju inte annat än att vakna med ett leende på läpparna :).


förstår ni vad jag menar :)?

//carro

"fly home2"

ååhh, äntligen är den här. härliga torsdagskväll!
idag blev det väldigt sen middag. men det för att jag vart i stallet och sen hade jag en överraskning till martin :).vad det var får ni inte veta.

dagen har gått barnsligt fort. det känns som om det bara är några timmar sen jag höll på att försova bort bussen till skolan. men med mina otroliga superkrafter så hann jag både göra mig iordning och hinna till bussen.

på väg till bussen hände en helt sinnessjuk grej. nästan hela vägen till bussen är nedförsbacke. jag upptäckte rätt fort att det var snorhalt, så jag åkte "skridskor" ner på mina skor. bäst jag glider hör jag en duns och farandes förbi mig kommer en kille som alldeles försent upptäckte att det var halt i backen. som tur var hade jag ingen med mig som jag kunde skratta med så jag vart tvungen att skjuta upp det tills jag kom till skolan och kunde berätta det för elin och co.

att rida gick nästan lite över förväntan idag, fick i vanlig ordning rida på min karateponny kakao och även om vi inte kom alltför bra överens idag så kommer jag att få fortsätta rida henne ett par gånger till. så nu ska vi bli bäst på allt!
radarparet kallade frida oss idag. haha jo det börjar väl bli så. det sjukaste är väl bara att jag tycker om henne mer och mer för varje gång.
(kakao är ponnyn som elin fotade mig med, det finns bilder i tidigare inlägg).

nu ska jag börja plugga lite på min svenska. bättre sent än aldrig ;)


sommar och värme, mer än välkommet tillbaka!



//carro

"favorite"

fotolektion igen och idag kan jag åka hem direkt efter skolan.
en av tjejerna var sjuk idag så jag behöver inte hämta dem idag. helt underbart skönt faktiskt :)
så ikväll hinner jag äta middag med min pojkvän och träna utan att stressa! hur skönt som helst.
ki boxen ikväll blir med moa.
idag lyckades jag glömma kameran med alla bilder.. så jag har inte så mycket att jobba med just nu. så jag får göra en bildanalys på en tidningsbild istället.

vi hörs senare

//carro

"you are what you say you are"

tisdag. klockan ringde vid sju i morse och jag lyckades snooza fram till halvåtta och sen gå upp vid kvart i åtta. jag hann tveka på att gå till gymmet två gånger och äta en macka innan klockan blev tio över åtta och jag gick utanför dörren för att träna en stund.
jag var nere på gymmet vid kvart över åtta och tränade rygg och axlar till klockan nio.
sen bar det av hemåt för att duscha och äta gröt till frukost. sen kröp jag ner i sängen och kollade på ncis på datorn. nu ska jag snart gå till bussen för att åka till skolan och ha mina två lektioner. sen ska jag jobba ikväll.. så jag är nog inte hemma förens vid nio tiden ikväll heller.

ett till lov skulle ju inte sitta helt fel. fast med sex veckor kvar till jul så är det kanske inte så farligt.
nu ska jag sätta på mig skorna och dra.

vi hörs!

//carro

"lugnet efter stormen."

suuuck.. vart inget träna idag. mötet nere i stallet tog mycket längre tid än väntat.. jag var inte i orminge förrens kvart över nio. gymmet stänger tio. och då hade jag inget ombyte med mig heller..

nej men nu har jag skrivit och skickat iväg ett PM till lördagens aktivitet så att alla vet vad dem ska göra.
nu ska jag borstatänderna och gå och lägga mig. martin ringde precis och är hemma från innebandyn närsomhelst.

vi hörs imrgon!

//carro

"bad moon rising"

mina fingrar är nästan helt förfrusna. det är så kallt här hemma hos mamma. det räcker inte med att dricka varmt te och äta varm mat. man fryser som en liten gris ändå.. eller jag gör. som nu är van vid lägenhetsvärme. fast det är nog inte så varmt hemma hos martin heller. det är väl jag som måste lägga på mig lite mer underhudsfett och få bättre blodcirkulation haha.

om några timmar ska jag pallra mig ner till stallet i kylan. det är så vidrigt kallt ute nu. ändå är det väl inte ens minusgrader ännu. ronja, jag vill ha din jacka!
nej men ner till stallet ska jag. vi ska planera inför lördagens dumheter med spökrunda och halloween firande i stallet. jag tycker att det ska bli väldigt roligt och det är väl ungefär 45 barn som har anmält sig. så tro mig att vi kommer ha fullt upp hela kvällen. sen ska vi försöka få det till den bästa och läskigaste spökrundan på många, många år!

nej nu fryser jag fan ihjäl. dags att starta brasan. åhh vad det är skönt att vara hos mamsen ibland och bara bli ompysslad. haha.
vi hörs :)


vet ni vad? det där var en lyckligkväll för länge sen..


//carro

"no one like you"

godmorgon mina vänner. måndagmorgon och jag är färdigklädd och färdigt fixad för att gå till bussen för att åka till skolan igen. har lovet flugit förbi eller vad?!
idag blir en fullproppad dag. som förmodligen kommer att betyda att någon lektion blir lidande. men vad kan jag göra?
jag ska hinna gå i skolan, träna, åka till mamma, på möte nere i stallet sen tillbaka till mamma för att äta middag och sen hinna plugga lite.. jag hoppas att det kommer gå ihop.

nu ska jag packa ihop alla mina grejer och börja bege mig mot bussen. vi hörs senare :) jag lovar att uppdatera bättre än vad jag gjort under helgen.


åhh vad jag längtar tillbaka!


//carro

"some migth be"

brrr, vad det är kallt ute nu. kom precis hem från stallet. mamma och morfar kom ut och tittade när jag red, så jag fick skjuts hem. tyvärr var martin grinig på mig för att jag inte förstod att han pratade om något viktigt när jag behövde få tag på honom. dumma dumma carro.. jag som var på så oförskämt bra humör för att det gich hur bra som helst att rida.
kelly var så lugn och fin idag.

gårdagens kväll spenderades i kummelnäs hos en kille som hade maskerad fest. hur kul som helst! jag och ida var armygirls. med alldeles förstora militärbyxor, krigsmålning, rockabilly och jägermister sjal (som folk hela tiden ville köpa av oss).
med spiderman, baby boy, batman, simba (moa var utklädd till simba, haha), en nyckelpiga, scream, en gorilla, spöketlaban, hantverkaren, djävulen och många andra karaktärer var kvällen helt underbart rolig. vi dansade och hade oss tills sista bussen gick och det var dags att dra sig hemåt. mötte martin på bussen, så vi båda hade sällskap hem.

nu ska jag titta på tv en stund och ta det lugnt. är ganska trött efter en dag med jätte mycket frisk luft. :)
vi hörs!


//carro

"dig out your soul."

lördagsmorgon och solen skiner! ingen vanlig syn nu för tiden.

igår tränade jag i en timme och sen höll jag mickis sällskap medans hon solade. sen tog vi en sväng till forum och jag köpte mina efterlängtade chinos :D. sen tog vi en fika innan vi åkte åt varsit håll.
jag och martin åt tacos till middag och satt sen och myste :).

idag ska jag ta med martin till forum. så han blir av med den oskulden. haha. så det blir en sväng dit idag med.
nu ska jag kolla på miami ink :).

//carro

RSS 2.0