" power of sunshine.."

du våldtog mitt hjärta och sprängde min hjärna.

solskensdag som startade på ett fruktansvärt sätt. jag försov mig, och anledningen till det var att jag målade smurfar till klockan halv elva och var inte hemma förrens vid halv tolv. låter det underligt? tro mig, det var nog det sjukaste jag har gjort. men fan vad vi skrattade!
sanningen är att chrille och M skulle på skiva med cartoon tema och får den briljanta idéen att klä ut sig till smurfar. jag personligen tycker ju att det var en rätt kul idé, men jag hade ju inte räknat med att få stå och måla dem blåa i tre timmar. blåa vart dem i alla fall, haha.
innan jag började måla smurfar fick jag middag hos mickis och precis innan jag fick det hade jag och pontus varit inne i stan och shoppat lite. pontus skulle till blue star och köpa en födelsedags present, plus att han bjöd på galss på montis i gallerian :D as gott!

innan vi tog oss in till stan var jag och ida i forum och jag köpte en ny jättefin bikinii :) . rhodos nästa! haha.

idag har jag haft nationella prov i engelska A hela morgonen och sen samtal med mamma och SYV. om min höga frånvaro. kan ju säga att mamma inte var särskilt förvånad med tanke på allt som hänt.. bra mamma!
efter skolan fick jag med mig lynn hem, vi t choklad flingor och tog sen min älskade moppe ner till stallet. jag jobbade och nu, vips är jag hemma igen. tror nog att jag ska gå och ta ett bad och sen sova ett par timmar, imorgon är det valborg och philip kommer hem.

21:20 29 april, det går bra nu..
over and out

image116

för att du och jag alltid lyckas ha samma kläder på oss, ibland blir det trångt. men det funkar  :)


//carro

" the top of the underground.."

det är dags att tänka på refrängen.

mitt musikladdnings program bestämde sig för att börja funka igen idag. så de senaste timmarna har jag suttit och laddat ner svensk hip hop, surprise? jag har fastnat för det. helt sjukt!
sån musik som jag förut ratat så hårt och verkligen tarshtalkat totalt. och nu sitter jag och lyssnar på det, dubbel moral är mitt andra namn, haha.

dagen har spenderats i stallet. helt mysig dag och det gick bra att rida plus att jag fick träffa emma. vi ska försöka hänga ihop på valborg och kalasa järnet! as bra.
snart kommer syster hit. hon hade visst något att prata om, så jag ska ägna henne någon timme innan M kommer hit. om det nu blir så vill säga.
nej nu ska jag återgå till mitt musik lyssnade och be elsa ringa mig.

19:40, 27 april. vissa saker ska bara få försvinna ur mitt liv nu..
over and out

image115
elsa <3 carro = as mysig sten i vattnet i falun... saknar dig hjärtat.


//carro

" allting kommer lösas och bli bättre igen.."

grova ord från små personer blir gulliga ord.

söndag morgon och snart bär det av mot bussen och hivön. jag och emma ska ta en sväng på våra skogstroll. har inte varit ute på två veckor efter som förra helgen spenderades i falun.

igår vart det en lugn dag. satt hemma och softade tills klockan vart sju. då tog jag bussen till orminge för att äta smörgåstårta hemma hos sebastian. jätte god smörgåstårta :) . sen var dem så sjukt sega att jag tog mig hem till min lilla älskling mikaela och vi åt kakor, tittade på tv, snackade skit och drack cola. kim dök upp efter en stund, han hade glömt nycklarna hem till chrille hos sin mormor, bad luck boy. så han fick stanna en stund hos mickis och gick sen med mig till bussen vid halv tre. chrille var ute på krogen och tydligen omöjlig att få hem.

ikväll kanske M kommer och håller mig sällskap en stund :). nej nu ska jag förbereda mig för att gå till bussen.

11:56, 27 april, grattis på 18 års dagen sneez !
over and out

image114
when you think that you won't make it, just fake it!
för det finns ingen snyggare än du jag och våra brillor ;)

//carro

" i see you lookin at me.. "

fruktansvärda drömmar för fruktansvärda personer.

yeeees, vaken och igång, inte. vaken är jag i alla fall efter en mycket märklig sömn. först sov jag i två timmar och sen gick jag upp och åt frukost och sov sen ytterligare tre timmar.
gårdagen var.. snurrig. åkte fram och tillbaka som en liten sate och var på typ en miljon olika platser.
jag och ida var ute och "baladade" hela eftermiddan, cash is king :D! sen åkte vi hem och fick as god middag av min mamma, vi åt som män.
sen gjorde vi oss fina och åkte till chrille, M hade gjort mig en tjänst.
vidare tog jag och ida oss till gustavsvik i ca en timme för att sedan möta upp mickis och ta oss till en fest i lännersta. var där någon timme innan det bar av mot chrille och efterfest. och jaa, vi höll väl  minst sagt igång hela natten. vid halv fem gav vi upp och gick oh la oss på en as oskön madrass som låg på golvet.
klockan åtta var det dags för mig och ida att kliva upp och ta oss hem mot mig. hon skulle tydligen plocka pinnar hela dan (?).
när vi kom hem imorse gjorde vi lite frukost och när hon gett sig av tll bussen gick jag och la mig igen. jätte skönt. mickis ringde och väckte mig vid halv två någongång.

ikväll har jag blivit inbjuden till sebastian som fyller 18 imorrn, att äta smörgåstårta och fira honom. det blir nog kul :) .
sen ska jag se om jag får kul på något kul folk som vill göra kul saker ikväll.
nej nu ska jag sätta på mig en varmare tröja.

15:17 26 april, molnigt för första gången på över en vecka..
over and out

image113
mina tjejer i gamlastan :)


//carro

" we will fight like heroes.. "

hur kan det bara vara möjligt...?

jag förstår inte hur en så underbart vacker dag kunde visa sig vara så fruktansvärt värdeläs och tråkig.
det är mycket att tänka på just nu och jag vet inte om jag vill tänka på något av det egentligen. jag är fortfarande relativt psykiskt instabil efter allt som har hänt det senaste året. till råga på allt var det ett år sen farfar dog igår och min lillasyster mår sämre än någonsin.
sen idag skulle jag äntligen få träffa min skyddande ängel.. men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. för nu är hon också trasig.. jag orkar inte med mera trasighet nu.
hon är den person som förtjänar att må dåligt minst av alla i hela världen. själv vet jag att jag fått vad jag förtjänat, men hon... aldrig att hon kan ha förtjänat att få må så dåligt som jag har gjort. det ska bara inte få hända.

jag älskar dig mitt hjärta, och finns för dig som du finns för mig!
 image112
jag älskar dig <3


meeen. även om dagen varot fylldmed ångest och jag vaknade på heeelt fel sida imorse så har det varit solsken. och jag har fått träffa mina klassvänner och det gick rätt bra att rida. det är väldigt skönt att få galoppera bort lite agritioner ibland. och att vara med djur har godtjänts som terapi nu, jag vet att det funkar.
jag har hunnit med att skriva klart min svenska novell också. om jag får VG på den så lovar jag att den ska läggas upp i bloggen ;). rätt nöjd själv faktiskt. det var ju mer eller mindra bara en omskrivning från ett utdrag av den gudomliga komedin av dante. men det blev bra..

nej nu ska jag ta mig ner till min lilla stuga. ta en dusch, sätta på mig rena trosor och min sovtröja, sen krypa ner i sängen med en kopp te och läsa min bok. (rena trosor är det bästa som finns :D ) .

21:49 24 april, ska aik spöa djurgårn ikväll?
over and out

//carro

" when everything change.."

vad som än händer så får man aldrig glömma att hoppet fortfarande försöker hänga kvar.

snälla rara syster, detta löser ingenting. att fly från problemen på ett så fegt och själviskt sätt. tänk på att du skadar fler än du hjälper med dessa metoder. vi är många som älskar dig, och det vet du. jag vill inte att det ska hända dig något, du är ju min lilla ängel och jag älskar dig. så snälla du för min skull så hänger du kvar och väntar ut stormen med mig. så ska vi vandra i solen tillsammans sen, hand i hand.

image111
Jag vet att nätterna kan vara långa, jag vet att det kan vara kallt, men jag vet också att allting på något sätt alltid blir till det bättre, och det är det man ska lära sig. inte att allt alltid går åt helvete!

//carro

"loves gone blind.."

it's not the fall that hurts, it's when you hit the ground..

japp, jag sitter inne vid datorn när det är 12 grader varmt i skuggan och strålande sol. men med tanke på att jag ska jobba hela kvällen tyckte jag att jag förtjänat en stund vid min beloved dator.

dagen har hittills varit alldeles bra. startade upp med svenska där jag gjorde följande saker; pratade med ida, ritade i mitt häfte och lyssnade på musik. en mycket intressant lektion om jag får säga det själv :). vidare hade jag håltimme i två och en halv timme, så jag messade pontus som sen ringde och sa att dem var i forum och åt lunch. så jag tog en promenad dit och tittade på medans dem käkade och följde sen med till gräsplanen vid skolan och spelade fotboll, vilket jag inte är särsklit bra på. så jag sprang mest runt barfota och var allmänt lycklig över det underbara vädret.
efter ca 40 minuters latjande bar det vidare mot matsalen för att jag skulle få i mig någonting också, och sen var det redovisning som gällde för mig och back. om "franska algeriet", visst låter det spännande? haha, det är det inte. aningen intressant, men det var väl inte några kunskaper jag känner att jag kommer behöva i framtiden. för övrigt gick det riktigt dåligt för min del. men jag fick ur mig det jag skulle och förhoppningsvis var det vad som krävdes.
träffade lilla J på vägen hem. länge sen man såg honom, just nu ser han ut lite som en unge med cancer eftersom jag är van vid att se honom i långthår, vilket han nu har rakat av.

nu är jag hemma och imorgon är jag ledig. ikväll kommer ida och håller mig i handen när jag ska sova. det är inte så kul att sova i morfars lilla hus själv, fast både i söndags och igår somnade jag mer eller mindre så fort huvudet nuddat kudden för att jag varit så slut körd. men det är så det ska vara har jag hört :) .

äntligen har vi fått igång min pärla som jag bärjar känna mig lite för gamal för att åka runt på, men hon får hänga med i sommar också, sen kanske syster vill ha henne. det återstår att se.
nej men vad sägs om att ta sig ut i solen med en kopp te? låter som en bra idé.

15:06, 21 april, det luktar vår och det knakar i mammas rabatter.
over and out

image110
hur ska sommaren bli utan dig min knasboll?


//carro

" where ever i go, what ever i do.. "

gurkor växer inte på träd, inte heller på buskar, de är klätterväxter :D!

jahaaaa, så har man precis kommit innanför dörren efter ännu en "lyckad" dag. det har varit strålande sol och jag har hunnit med förvånandsvärt mycket.
jag startade denna underbara dag med att möta upp idahoe vid forum och chilla där ett tag med henne. köpte mig ett nytt hårspänne och mer pengar till mobilen, för att en viss person gnäller annars ;).
dagen fortsatte i mer solsken och vi promenerade mot skolan under ivriga disskutioner om den otroligt händelserika helgen som vi spenderat på olika håll. det märks att man har varit ifrån varandra i mer än två timmar, haha.
skoldagen rullade på med något obehagligt inslag här och där, men överlag var den bra.
vi hade turen med oss att italienska läraren var borta idag, så istället för att plugga glosor och göra bort sig kunde jag och idahoe i godanro bege oss in till slussen för att köpa bullar och juice. sen promenerade vi bort till gamla stan och slog oss ned på kajen med allt gott man kan tänka sig. vi låg i solen och mös till den försvann bakom några olycksaliga moln.
jag åkte till mina barn som jag plockade upp på dagis. sen åt vi mellis och kollade på pippi. lättförtjänta pengar?

direkt hem sen. hade tänkt att träna och sen åka till M, men philip hörde av sig och sa att han var hemma från italien. så det blev en tripp till kusinerna. när jag kommer innanför dörren hör jag en bekant röst och M står i köket :D. kan det bli bättre?
efter en stund packade jag och philip in oss i hans bil för att hämta deras hund som ska bo hos honom i veckan. sen vart det som vanligt tv tittande, och som vanligt slapp vi inte se pimp my ride.
mickis och jossan tittade förbi en sväng och sa hej :) .
sen vart det mer tv och efter ett tag skulle philip hem, så han skjutsade mig heeela den långa vägen till far far away velam.
bra dag bra folk.

nej hörrni, nu ska jag ner till min "lya" som jag har öfr mig själv denna vecka. morfar är i thailand och tyckte att jag kunde passa katterna tills han kom hem, inte mig emot när man får ha eget hus!

23:04 21 april, soliga dagar och glassiga brillor. (stor kusinen har likadana solbrillor som mig, illa, illa :P )
over and out

//carro

" i see the blue moon rising.."

för att ha varit en trubbelfylld helg har den varit ovanligt bra !

igår kväll runt klockan 19:00 återvände vi med gråten i halsen till stockholm central, våran helg i falun var slut och historia. jag längtar redan tillbaka ! det har helt klart varit en av dem bästa helgerna på bra länge, för tro mig att komma iväg härifrån var något jag behövde.
men hur bra jag än haft det och hur kul saker vi än har hunnit med så har jag saknat min sprutis<3. jätte mycket!
men om dryga 40 minuter så ska jag möta henne i forum och vi ska ta en promenad till skolan och prata om helgens händelser.

mitt första stopp efter att vi anlänt till centralen igår var orminge för att träffa M. vi tittade på film och jag lyckades som vanligt med att vara hemma på tok försent. halkade väl innanför dörren vid halvett någon gång. men mamma kom ändå ner och småpratade en stund. så i säng kom jag inte fören vid halv två och då var jag ju tvungen att läsa lite i min bok! haha, känns som om jag får skylla mig själv lite..
men men nu ska jag till bussen så jag hinner träffa min älskade innan jag ska till skolan ;).

08:55 21 april, solen skiner och dem nya brillorna ska på idag :D
over and out

" i'll be back real, real soon.."

"när du närmar dig slutet är det dags att stanna och gå tillbaka!"

nu sitter jag i elsas kök i falun. falun denna stad fylld med idyliska små röda hus med vita knutar och fina små trädgårdar omgivna av gärdsgårdar som ser att vilja rasa ihop närsomhelst.. och tanken att man måste beväpna sig med en automatkarbin och kastknivar när man är i stan för att inte riskera att bli mördad på ett fult och brutalt sätt lockar, sen ska vi inte prata om den underbart skärande dialekten som verkligen klingar så fruktansvärt fel i mina öron. jag klarar inte av dalmål! meeen, vad gör man inte för laget säg :).

jag har aldrig förr infunnit mig i denna del av sverige, eller jo jag har väl sett stan några gånger i förbifarten påväg mot andra äventyr, men aldrig riktigt VARIT i stan och just därför har jag fått en underlig uppfattning om att det verkligen är bara är en stor skog, men när jag och mickis kliver av tåget inser jag att de faktiskt finns civilisation här uppe också! dem har till och med bilar!  det jag la märke till mest var att hela stan kryllade av, nu ska jag inte säga emos, men folk som har vaknat på fel sida alldeles för många gånger. hmm.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om det här, mer än att det fortfarande ligger is på sjön här intill.
mickis har förövrigt överlevt en tågresa på nästan tre timmar med mig, vilket (jag tycker) är en helt grym bedrift av henne, med tanke på hur jag kan uppföra mig ibland. fast just idag tycker jag att jag har betett mig hyfsat bra och läst i min bok nästan halva vägen upp, plus att jag har pluggat italienska :).

nu känner jag att jag behöver vara lite social med mina underbara vänner. vid elva kommer ina och nathalie hit med sitt tåg, sen ska vi mysa och ha det bra.

16:24 18 april, helgen ska bli bra, och jag glömde mina p-piller hemma..
over and out



image109
man kan ju inte vara ful jämt ^^

//carro

" du kan tro allt du hört om mig.. "

stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg..

onsdaaaag! härlig dag för att vara helt ärlig. väldigt, väldigt hårdpackad med saker att göra och så, men ändå har jag hunnit med allt viktigt och har tillochmed tid att sitta här med min dator en stund. det är inte ofta jag har tid med såndan lyx när jag är hos pappan min. men idag lyckades jag!
när man sitter i soffan, fortfarande svettig efter ett workoutpass kan man känna att dagen är lyckad. eller att man iallafall åstadkommit någon nytta.

idag har jag hunnit med att;
06:30, uppochhoppa, in i duschen på med kläder, smink och få i mig en lagom bra frukost.
07:55 fullrulle till bussfan. hoppade av vid nacka trafikplats och mötte ida.
08:30 snubblar in på bilden i tid ( ! )
15:00 slutar skolan tar mig till bussen med linus.
15:40 halkar in genom ytterdörren med panik, ungarna ska hämtas om tjugo minuter och jag måste äta innan.
16:05 stressar in på dagis och får tag på barnen.
18:00 går hemåt, något rikare och väldigt tillfreds med hur snälla ungarna var idag.
18:30 glider in på grillen och köper mat til mig och far.
19:30 löper till bussen för att komma till gymmet. stod på grod maskinen i 25 minuter idag med. plus att jag tränade ryggen lite idag!
20:30 möter mickis utanför gymmet. snackar en stund går sen till bussen.
21:00 hemma igen.

titta, kommer till och med ihåg när jag gjorde det mesta också :) haha. jag mår så grymt bra när jag tränar. känner redan att jag orkar mer och att jag är piggare och har fått upp konditionen. underbart :D
det är rhodos 08 som är målet nu. ska förvåna mina kära vänner med hur snygg jag blivit.

nu är våren här och vi höjer ett stort långfinger till vintern. nej jag säger bara sol, sommar och sena kvällar.
attberopå sommar så ska jag ner till ida i sommar och bo och jobba med henne någon/några (?) veckor. sen ska vi förhoppningsvis vidare ner till danmark och gotland efter det (?) . jag tror på att sommaren kommer att rocka rätt hårt i år, ännu hårdare än förra året? hoppas på det!

nej nu ska jag kolla klart på hockeyn, för om dem ställer in greys för hockey så måste den vara otroligt intressant.

21:37 16 april, för sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig.
over and out

image107
" i en värld av idioter står han först i kön"


//carro

" tssssh.."

"Ju mer än kvinna har älskat, desto grymmare blir hennes hämnd".
så nu ber jag er alla att luta er tillbaka och hålla i hatten, för har ni adrig åkt i min bergochdalbana, kan ni omöjligt veta när det är dags att skrika och ta fram spypåsarna..
åkturen har bara börjat min vän, den har bara börjat!

//carro

" sleeping just to dream about you.."

why are you on my mind all the time?

hemma igen efter en natt hos mickis. har sovit nästan tiotimmar och är ändå jätte trött.. as konstigt.

igår va en dag fylld med motion. började med att gå till gymmet, stod sen på grodmaskinen i 25 minuter, tog dock bussen hem, men gick sen hem till mickis. känner mig sjukt duktig, gick hem från mickis imorse också !

idag ska jag ta mig ner till stallet och jobba lite. fast först ska jag förbi mamma en stund.

i helgen ska jag, mickis, julia, nathalie och ina upp till falun och hälsa på våran korv :) helt crazy kul ska det bli, hoppas jag. fast jag har alltid kul när jag är med mina hjärtan.

jag har drömt om någon säkert fem-sex nätter i rad.. och varje natt blir drömmarna bättre och bättre.. varför gör min hjärna så här emot mig? men tror att man har kommit över något, till en ny nivå, sen visar det sig att man inte rört sig en endaste centimeter. fan vad det här suger..

12:05 15 april, en ledig tisdag med växlande molnighet!
over and out

image106
snart är sommaren här igen älskling :)



 

//carro

" you don't have to hurry love.. "

just nu sitter jag hemma hos min bästa vän, hon tittar på prisonbreak och jag har snott åt mig hennes dator en stund. vi har handlat och gjort fruktsallad med glass. as gott, och med tanke på hur mycket jag har rört på mig idag så kunde jag unna mig lite faktiskt :).
snart ska vi krypa ner i hennes underbara säng och sova lite. personligen har man studiedag imorgon, dessvärre har inte mickis det. så jag får gå upp med henne när hon ska till plugget. kanske tar en promenad hem om det är fint väder, för det tar faktiskt inte mer än en kvart att gå hem. gick faktiskt hit idag ! duktig carro.
nej nu ska jag vara lite social.

22:17 14 april, idag fyller min korv 17 år :D älskar dig <3
over and out


//carro

" she's got the passion.."

jag har hört att man inte ska kasta yxor på små barn.. men vad vet jag?

vaknade pigg vid halv tio i morse, inmosad i väggen av philips feta ass. längst ut på sängkanten låg idahoe och tog mest plats.. hmmpf, jag fick minst plats och inget täcke.. och ändå var det jag som var hjälte i slussen igår, då jag dök ner för halva trappan och sedan ställde mig upp, garvade och gjorde high five med en random snubbe som råkade gå bakom. men jag överlevde och nu kommer jag och ida att ha något att skratta åt i ett par veckor. ha ha ha, känner att jag har lite ont i axeln, fan. vi får väl hoppas på att det inte går ut över morgondagens träning. nu ska jag bli seriös med gymmandet ;).

igår var det fart och flärd på söder. sen macdonalds och vidare hemåt i bil med kusin. och han somnade som vanligt hemma hos mig, och ville som vanligt inte ha frukost. men han körde mig och ida till våran buss ut till hivön.
red med emma och vi fick skjuts hem av micke, tacktacktack! hem till emma och låna massa kläder och sen bjöd micke oss på bio! :D tacktacktacktack!
en helt okay söndag.

ohjuste, fredagen spenderades hos kusinerna med ida, drickandes piñacolada och lyssnades på musik.
imorgon är det plugg igen, och även det måste jag bli serils med, fy fan.
nej nu ska jag återgå till det jag gjorde innan, ingenting!

21:42 13 april, imorgon fyller min korv år :)
over and out.
 


ni vet, allt handlar om orden ;)


//carro

" I won't worry my life away.."

är nu så trött på sjukdomen att jag bara vill skjuta mig själv i huvudet!

natten har beståt av hostattack på hostattack och bara några enstaka timmars sömn. vaknade med träningsvärk i magen pågrund av all hosta. fy fan.
fast vovven låg bredvid mig när jag vaknade och ville mysa, så jag låg och kliade henne på magen i nästan en timme innan jag gick upp. observera att hon inte är någon liten pudel eller jackrussel, utan en stor schäfer. haha, men hon skulle nog bra gärna vilja vara en liten pudel så hon fick sitta i knät jämt.

nu har jag fått i mig en stor kopp med kokhett te och laddar jason mraz låtar. har fastnat stenhårt för hans musik. fråga mig inte varför då det inte riktigt varit min typ av musik förut. men nu är det !

igår hade jag planerat den här dagen rättså ingående, men nu verkar det som om de flesta av planerna rasar. vet inte om det är så jätte bra att träna idag? fast jag lär nog ta en vända till gymmet ändå. kan liksom inte låta bli, haha. måste i alla fall förbi min käre far och hämta kläder och annat som kommer behövs inför kvällen. åhh, vad fina vi ska vara idahoe!

nej åter till mitt musikletande och te drickande.

10:37 11 april, fredag fredag fredag, åhh vad jag älskar fredagar!
over and out

image105
på söndag får jag äntligen träffa dig igen :) saknar dig!


//carro

" du är det roliga i hash.. "

"prata inte med mig för jag förstår inte!"

dagen har varit händelserik, typ. vaknade på heeelt fel sida med en känsla av att precis allt skulle gå i baklås idag. ändå hann jag med bussen och allt. på väg till bussen får jag sms av en vän som undrar om jag vill svara på en fråga åt veckrevyn, jag svarar ja. sen vill hon ha en somrig bild på mig, hmm tänker jag, vad av detta? sen n´är jag kom hem fick jag veta att jag ska vara med i veckorevyn, eller jag tror det? haha.
blir spännande att se.
när jag kom till skolan lyckades jag skämma ut mig två gånger inom loppet av tio minuter, och då menar jag verkligen SKÄMMA ut mig. så nu är jag nästan säker på att jag kommer bli utslängd.. ha ha ha.

på första lektionen lyckades sean kasta iväg min favorit penna så någon plockar upp den och drar. min sista och bästa penna liksom :(. så ännu argare än tidigare går vi till maten. dem lyckas pricka in denna dag med äcklig mat också, greeeeat!
men sen vände det så smått och jag blev på bättre humör. sen gick det uppåt och det gick jätte bra att rida. :D
mickis hoppade över ridningen (svikare :P), men kom hit efteråt med min ipod :) 
nu är jag duschad, tandborstad och pyjamaspåklädd och redo för att sussa kudde. vilket jag tror att jag ska göra också.

23:25 10 april, en gammal vän fyller år idag, grattis :)
over and out


image104
imorgon är det du & jag !


 

//carro

" you smell like springs all flowers.."

regn finns för att solsken ska uppskattas mer.

idag var en rätt så blöt och slaskig dag. ändå orkade man sig upp vid halv elva trots att jag var ledig och hade sovit med idahoe. otroligt nog fick vi inte igång tvn med video igår, så vi kunde inte somna till någon disneyfilm ens. och ändå tror jag att va somnade hyfsat fort, kanske för att vi var trötta?

dagen har spenderats inne i stan. först tog jag och björn en fika på muffins fabriken. när det var avklarat och färdigt begav jag mig till åhléns vid drottninggatan och mötte fanny och idahoe, hööööögst upp på ett fik som finns där. vi satt där en stund, men flyttade sen ner två våningar och köpte smoothie. jag fick även mina för stora converse sålda till linnea för 300 kronor :). tvåhundra gick direkt till ett par nya trosor och en ny bh. underbart sexiga. vid halv fem tog jag mig till gullmarsplan och värmdö gymnasium, jag skulle nämligen hämta mickis i skolan, då hennes mamma och pappa var upptagna idag, ha ha ha. mikaela va hungrig så jag hamnade på det tredje matstället för dagen, och självklart vart det donken. ett måste varje gång man är í stan, att man iallafall måste gå in på ett mcdonalds. denna gång tittade jag på när mickis åt sin "middag". efteråt kändes det verkligen som att det behövdes en runda till gymmet. tränade ca 45 minuter och begav mig sen hem till min kära mor och fick lite middag. sen har jag slagits med datorn om vem som internet i två timmar. och kolla, äntligen funkar det :)

nu är det dags att krypa mellan lakanen och invänta morgondagen med ett par timmar sömn.

23:12 9 april, ordet aprilväder är nog det mest användbara just nu!
over and out

image103
sommarminnen :) snart är det varmt och ljust igen!



 

//carro

" those who don't got the look, got the style!"

alla jublar och strålkastarna sprutar ut ljus, de skriker ditt namn och i nästa stund vaknar du..

dagarna är fulla av löjliga dagdrömmar och tankar på allt och inget. dagdrömmarna handlar om varma, ljusa nätter fulla av skratt och vänliga ord, kanske någon att hålla i handen? några av drömmarna när minnen, gamla lyckliga och galda minnen, men också förfärliga och obehagliga minnen. jo dagarna är fulla av dessa mysiga och omysiga tankar som för en fram och tillbaka i korridorerna på små moln som luktar byggsal och skolböcker.
underligt nog gilar jag det, mer och mer. det är som att ju mer tid jag tillbringar i skolan och ju oftare jag träffar människorna där, desto oftare vill jag gå i korridorerna och detso oftare vill jag träffa människorna där.. vad har hänt med mig, hahaha, trodde aldrig i mitt liv att jag skulle vilja gå till skolan. men nu finns det så mycket att se framemot och tiden fördrivs väldigt fort när man är i skolan och träffar massa folk.

helgen vart bra, men relativt sömnlös. fick ingen vidare sömn i lördags heller. jag elin och mickis var hemma vid fem på morgonen efter en toppen trevlig kväll med mycket mysiga människor. den avslutades med en sväng förbi martin i orminge, därför var vi hemma så sent :)
söndagen vart en stall dag. jag och idahoe var nere och red. as kul! hon höll lektion för mig på volten, och vi lyckades med både travhoppning av ett litet hinder och högergaloppen! helt underbart, tack så mycket älskling <3.

nej, nu ska jag försöka få lite engelska gjort, kommer förmodligen inte att hända, men man kan ju alltid hoppas.

18:43 7 april, det är fortfarande ljust ute :)
over and out



akustisk version av the remedy, as bra låt :)!!


//carro

" things I've got to do.."

I'll be back before you know it.

äntligen hemma efter ett hektiskt dygn i stallet, med korvgrillning, rövarhistorier och massa lek och bus.
temat hette påskkampen och vi var hosts. slitsamt jobb om man sovit knappt fyra timmar på en alldeles för smal och alldeles för hård soffa i en cafeteria med en kyl som står och surrar hela natten så man kan bli galen. men jag överlevde och nu är det bara till att vänta på elin och mickis som ska komma hit och göra sig fina inför kvällen tillsammans med mig.

solen skiner och trots de få timmar sömn jag fått känner jag att kvällen kommer bli lyckad och att jag är på ett toppen humör! för allt är mer eller mindra klart redan. klänningen fixad, drickat ligger i mitt rum och vi har en fest att gå på. toppen avslut på en vecka helt enkelt.
sen får vi ju se vart vi hamnar efteråt. elin ska iallafall sova hos mig. så hem måste vi ju någon gång.

imorgon ska jag träffa idahoe och vi ska ju på hivön och få lite struktur på mina skogstroll. vi får hålla tummarna på att vädret är med oss imorgon med! skulle vara helt underbart med en solig söndag till, med tanke på hur mycket trevligare det är att rida då.
nej nu ska jag försöka sova en timme innan mina älskade tjejer anländer.

16:47 5 april, det är nu livet tar fart!
over and out


image101
stockholm by heart, för att vara kung, måste man först bli prins!


//carro

" sooooo childish.."

faktum är att ibland gör man bort sig mer än andra dagar..

fy faaaan, nu är det klippt. folk kommer tro att jag är en desperat fjortis som röker crack och har för mycket fritid.. herregud, hur pinsam får man vara ibland. det är nog rätt kört för min del på den fronten just nu. jag har gjort bort mig, totalt!

men va fan, nu är det liiite sent att ändra på det. så va fan..
om någon halvtimma kommer elin och plockar upp mig och min ved för att köra mig och min ved ner till stallet. så jag och ollä kan få igång våran jävla brasa. så vi kan grilla våra jävla korvar.
känner inte att jag är på humör för blogging nu, bara så jävla lack.
hejdå!

16:26 4 april, jag ska sova på ett golv inatt..
over and out

image100
idahoe, mickis, och pontus arm :) slussen i lördags !

//carro

" appel bottom in jeans.."

det känns att glädjen nu är mer än ett minne för många..

idag har det varit en helt okay torsdag som startade vid åtta bredvid idahoe i min säng hos pappa. vi startade dagen med mr. president och frukost. vidare till smink och påklädning, samt fixninga av hår.
sen bar det av till skolan. den var väl inte allt för farlig idag plus att jag och johan hittade den största och tjockaste boken jag någonsin sett!
sjukt ballt, jag är nästan säker på att det vägde mer än mig.
imorgon är det fredag, och som bekant gillar jag fredagar, dock inte lika mycket som jag älskar lördagar, men dem ligger väldigt lika.

morgondagen är redan heeelt bokad. först skola till halv tre, sen in till stan med elin för att köpa jessies födelsedags present och sen vidare till gymmet för träning. efter träningen är det rakavägen hem till mamma för att hämta sovsäck, gitarr, kläder att grilla i samt frukost. natten ska nämligen tillbringas i stallet tillsammans med restan av ungdomssektionen, då vi ( vad jag tror ) ska lära känna varandra bättre och få till sammanhållningen lite.
vi ska grilla korv vid sjön och umgås.
lördagen startar såklart nere i stallet och vid halv två tiden går vår påskkamp av stapeln. det är en femkamp för klubbens yngre som vi i usek håller i.

efter påskkampen är det fullrulle hem igen för att göra sig fin inför kvällen, som har cocktail-tema och ska tillhållas hos christina. det är en tillställning för att fira att hon och en av mycket kär vän vid namn jessica har fyllt år.
vi får se hur länge vi blir där och vad som händer sen. elin ska iallafall sova hos mig på natten, ( lite synd att säga kvällen när vi inte lär vara hemma innan två ).

och när söndagmorgon gryr är det i vanlig ordning dags för en resa till hivön och skogstrollen som ska rastas. idahoe förljer med även denna vecka. efter stallet ska vi till en annan plats på hivön, hem till idahoe och jag ska rota igenom det som hon inte vill ha i hennes garderob och prova ett par chaps som hon inte vill ha.
sen ska det pluggas matte, stort ( ! ) prov på måndag, suck och stön..

men nu ska jag bädda om min säng och sen lägga mig i den och njuta av mina rena lakan!
har sådan där fanvadjagegentligenmåstesovaheladanimorgon -ångest för att palla helgen. men det löser sig, det gör det alltid :)

21:40 3 april, våren är på väg, håll tummarna för underbart väder imorgon!
over and out
image99
paintball i nian :) på lördag är det vi !



 

//carro

" just wanna ignore you.."

back i business folks.

det har varit något knas med bloggen, dem har bytt bloggplattform och grejat. men nu verkar det ju fungera igen :) och ännu har jag inte hittat några skillnader från tidigare. men men, det kommer väl.

nu har skolan dragit igång igen och man är tillbaka i rutinerna. för mig som varit borta en vecka mer än alla andra så är det faktiskt rätt skönt att vara tillbaka.

hinner tyvärr inte skriva mera nu då jag ska ner och jobba ett par timmar.

15:54 1 april, vår vädret är underbart och pilotbrillorna följer med ut nu! :)
over and out

image98
ett underbart påsklov, med underbara människor :)!



 

//carro

RSS 2.0