" we do what we like and we like what we do.. "

party hard - andrew WK

Torsdag, dagen innan DAGEN ;) .
imorgon är det alltså fredag och starten på en helg som jag tror kommer att bli underbar :). för det första ska ja änsligen få träffa min korv . plus att jag ska få vara med mickis och få träffa ina och nathalie. sen blir det fest FEST på lördag, och ska sen ut i stallet på söndag :) . enligt min mening kommer det att bli en underbar och fart fylld helg, förhoppningsvis utan bekymmer och knas.

och imorgon ska jag till gymmet efter skolan och träna, träna. sen hem och duscha och sen eventuellt laga middag till tjejorna :) .
får se hur det blir med allting, men när korven kommer, så blir det alltid bra. no matter what!

image56
jag och mitt hjärta, old pic :)

//carro

" he shot me down, bang bang.."

bang, bang - nancy sinatra (kill bill soundtrack )

onsdag, fortfarande ;) . även om det kanske är lite mer än tolv timmar sen jag skrev.
kom precis hem från moa. har inte träffat henne på hundra år. eller två månader i alla fall.
therese var också där ett tag. hon passade på att klippa topparna på mig :) . underbart att få det gjort gratis.

gymmade innan jag åkte till moa. med björn. det gick v'l sisådär, känner av att jag har varit sjuk, för jag blev trött och seg på en gång. men nu ska jag försöka komma igång på riktigt med gymmandet och försöka att börja äta liiiite nyttigare, även fast det är jävligt svårt .
sötsaker har ju sin charm och det är lätt att man faller för den, alldeles för ofta. 

well well, åkte till moa direkt efter gymmet och fick årets första semla, till middag :P.
 var kvar i skolan hela dagen idag och gick på precis alla lektioner. känner mig lyckad och duktig.

nej, nu ska jag göra något vettigare.

image55
någon som minns det här :)? snart är det dax igen mina flickor. inom en inte allt för långväga framtid ;)


//carro

Godmorgon världen

idag är det onsdag. det innebär att det är sovmorgon till 10.10 för min del. helt okay, om vi inte hade slutat 16.40 den bara.. :( sjukt segt att vara kvar i skolan så länge.

men men. jag hade bara tänkt skriva några rader så här medans jag väntar på att tiden ska bli inne fö att gå till bussen :) .
vilket är om ca tre minuter.

så ha en bra dag :)
image54
jag kan utan att tveka säga att dem är mina bästa vänner :) (koss lurarna alltså)

//carro

" you where the wind beneath my wings.. "

always will be - hammerfall

fan vad jag saknar mitt hjärta.. det gör ont. det är som om någon har tagit en stor tugga av mitt hjärta och sen spottat ut det på marken och klivit på det.. är det kärlek? är det så här det ska kännas?
för om det är så här det ska kännas varje gång så vill jag inte mera. då ska jag sluta lita på folk, älska och bara låsa in mig i min egen värld och stanna där tills någon kommer och hämtar mig till ett bättre ställe.. för det här kan ju omöjligt hålla i längden? folk har ju blivit inspärrade för mindre.

och det värsta är ju att han tror att jag vill att han ska tycka synd om mig. aldrig i livet! visst kan det vara skönt att få lite tröst och kärlek av någon som man vet är bra på det. av någon som men vet kan stå ut med ens tårar.. men nu tvekar jag älskling.. står du verkligen ut med dem nu ? eller är det så att du hellre går därifrån och lämnar mig och mina tårar ifred?
jag vet att jag inte är perfekt. jag vet att jag inte är allt du önskar dig. jag vet att jag är en idiot som inte kan hålla ett löfte eller vara till lags och alltid finnas där. men det är så jag är skapt. vad ska jag göra åt saken.. jag vill ändra mig, tro mig. och jag försöker. men just nu känns allt så fruktansvärt hopplöst och tomt. vart har kärleken, ömheten och omtanken tagit vägen? vad har hänt med vårat " vi "?
det finns inte mer.. och på dig låter det som om det aldrig kommer att komma tillbaka heller. va faan?!
jag vil inte björn. jag älskar dig så mycket. jag behöver dig. jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, och jag vet inte hur många gånger jag kommer att bli tvungen att säga det för att du ska förstå att jag menar allvar..
vad har hänt med dina varma leenden? dina mysiga blickar och det sättet du brukade vara på när det bara var du och jag? du förstår inte hur mycket jag saknar att se dina läppar formas till de tre underbara orden.. jag saknar det.

jag minns inte ens hur det känns när du verkligen VILL rör vid mig. för nu känns det mest som om du gör det för att vara snäll.. det suger. som faaaaan. att du inte ens greppar min hand när jag famlar mig fram efter den. du låter mig hänga i den, men du greppar den aldrig själv.. du bara låter mig hänga..

det var du och jag, det var vi mot världen.
men det var förr. det är nya tider nu.. och dem blir bara sämre och sämre.

jag älskar dig björn westerblom <3



image53

//carro

" maybe i should hate you for this.."

knights of cydonia - muse

fredag
, och äntligen är veckan slut. eller nästan i alla fall. idag är sista dan på veckan som jag behöver ha dåligt samvete för att jag inte gått till skolan. men jag orkade verkligen inte idag heller. huvudet är för tungt.

och ikväll om jag får gå ut, så ska jag vara med björn och vi ska troligtvis åka till thomas och typ spela kort och så ska väl killarna dricka öl som vanligt.
men det blir kul att träffa lite folk.

går var jag nere i stallet och red. fick rida rascal, busungen. och han var verkligen busunge igår. han hoppade omkring och var töntig. i galoppen slängde han sig fram och tillbaka, och vad gör folk? skriker åt mig. som om jag kan göra något åt att han håller på och slänger av mig, nej, stor besvikelse. inte ens rida fick gå bra denna vecka.

men men . lyckades sova ett par timmar i natt i alla fall. med tanke på att jag har varit på det stadiet att jag har bott i mina mjukisbyxor hela veckan så är det väldigt bra gjort.
när jag är deprimerad kan jag först inte sova. men sen när jag väl lyckas sova, så vill jag helst inte göra någonting annat. det lär man sig efter ungefär ett år av skiten.
jag kan inte säga att jag riktigt vet hur det känns att vara riktigt glad i mer än tiominuter längre. eftersom det var så länge sen jag fick uppleva det.

hysteria - muse

fick ett total bryt igår när björn sa att han skulle åka hem. jag vet inte vad det var men jag kunde inte sluta gråta, och jag kunde inte få fram ett ord. det enda jag visste hel säkert var att jag inte ville att han skulle gå därifrån. varför vet jag inte. men det kändes som om allt skulle vara bättre om han var kvar och höll om mig. han får liksom all rädsla och ångest att försvinna för en kort stund. eftersom jag bara är jag när han är i närheten.

imorgon eller på söndag så ska han bjuda mig på bio sa han igår kväll. för att gott göra att han inte hann komma och ta hand om mig.

och nu för att klargöra saker och ting för folk som inte hänger med i våran relation;
björn älskar inte mig längre, eller inte på det sättet som jag tycker att han borde göra i alla fall. jag skulle kunna göra vad som helst för att få honom tillbaka, men han säger att det verkligen inte går och att han vill ha det så här nu... jag gråter nätterna igenom och känner mig värdelös och oönskad. well, det var väl storyn i korta drag.

cute without the e - taking back sunday

jag har funderat på det där med skolan lite nu. och en kille i klassen fick mig att tänka om en del igår, han smsade mig och sa att det var tomt, det situationen  i skolan behövdes livas upp. betyder det att det är tyst när jag inte är där? eller ville han bara vara snäll? saknar dem mig på riktigt?
det är i sånna frågor jag är väldigt kluven. eftersom jag inte riktigt orkar med mig själv så kan jag ju knappast räkna med att andra ska göra det. det känns ju inte riktigt schysst från min sida.

you´re so last summer - taking back sunday

men men. nu ska jag försöka få på mig lite kläder och åka till mamma och hämta mina hemnycklar.

image49
saknar det här så jävla mkt. jag och lukas på bryggan ute på landet i somras. emma är fotograf :)


//carro

" if you die, i wanna die with you.. "

knights of cydonia - muse

nu har jag bakat en omgång muffins. choklad och äpple/kanel. dem luktar jätte gott :) .
ska ta en sväng med hunden och sen ska jag hem till far och äta på resturang.

ska se om jag kanske får träffa hjärtat<3 ikväll också. skulle ju vara en bonus som hette duga.


saknar gamla tiden, när det bara var du och jag mot resten av världen.

image48
jag saknar dig älskling! <3


//carro

" it's a cradle of love.."

dancin with my self - billy idol

kollade på bortspolad igå coh den låten är med i början. han är så jävla cool när han glider runt i sin lilla barbie bil.
hemma idag med.. somnade väl runt tre, fyra imorse. gick upp vid halv tolv och gjorde toast och te. gott gott.
nu är jag hemma hos mamma och hon åkte precis till jobbet så jag har hela huset för mig själv i ett par timmar. ikväll ska jag pappa och systra mi ner och käka på herrgår´n. våran lokala restaurang :P. om man får säga så. grymt god mat har dem iallafall..

image47
this is my placebo, and don't ever try to take me away!


//carro

...

jag kan inte sova.. nu vet jag vad ensamhet är, och det gör ont.. jävligt ont.

jag känner mig otillräcklig och instängd. jag måste göra något åt det här nu.. inga fler sömnlösa nätter. mindre te kanske? mer luft?
eller varför inte bara släppa det som tynger mig.

jag kan inte.. jag kan verkligen inte. jag älskar honom, så mycket.. och han har ju sagt det nu, att han inte älskar mig längre. jag pallar inte. jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna släppa den här killen. han är den enda i världen som vet allt om allt.. han är den enda som gör mig helt trygg. och nu då? han har lämnat mig ensam ute i kylan, ensam, rädd och kall.. jag vet att han inte kan styra sina känslor, och att allt more or less är mitt fel.. men jag kan ändå inte låta bli att tänka på hur mycket jag kunde gjort, och hur mycket jag kunnat låta bli att göra. jag är inte perfekt, så långt ifrån man kan komma perfekt skulle jag vilja säga. och eftersom jag inte är perfekt kan jag inte heller ha ett perfekt liv..
men nu räcker det fan! jag pallar inte ta mer skit nu. det har gått åt tre liv på ett år, en pojkvän och en jävla massa förtroende.. vart ska jag ta vägen?
jag vill inte vara hemma, för det är jobbig hemma. jag kan inte vara hos björn, för han vill vara med sina kompisar. och jag vill inte tränga mig på hos någon av mina kompisar..

det är när man kommer till de här stadiena som man allvarligt funderar över om det verkligen är värt det.. om man verkligen orkar fortsätta längre.
jag har till och med helt seriöst funderat på att hoppa av skolan.. för jag orkar inte med allting på en gång nu. jag behöver lite tid att ta igen allt och bara vara för mig själv tror jag. få rensa tankarna och i alla fall få försöka att hitta tillbaka till den balans som jag alltid har haft. för jag har aldrig varit den som bryts ner så här.. aldrig. den enda person jag inte känner längre är mig själv. och jag tror att kommer svika så många fler än mig själv om jag forsätter så här.
jag kan bara inte.. vart ska jag ta vägen? hjälp mig!

//carro

the best of friends

jag måste bara berätta för hela världen om världens bästa och underbaraste vän. image46
hon finns alltid där, lyssnar alltid. oavsett vad det är jag vill prata om..
hon lyssnar och ger goda råd. vi är så lika men ändå så olika, och jag tror att det är det som är så bra.
hon är min solstråle. och ibland det ända som får en att går upp på morgnarna. kanske för att hon tvingar mig, eller kanske för att hur illa det än är och hur nere jag än må vara, så får människan mig alltid att skratta. du är snart den ända som jag kan lita på.. du är den ända som verkligen lyssnar och på något sätt alltid förstår.

Jag älskar dig mikaela. du är den bästa kompisen jag någonsin har haft ochjag vill aldrig förlora dig.











//carro

" this is the way you left me.. "

tisdag, och jag ligger hemma med någon sorts sjukdom som inte vill försvinna.. :/.
ont i huvudet, ont i halsen, snorig och febrig..
fy fan. började känna av halsen igår, men när jag vaknade i morse hade det slagit i ordentligt.
björn sov här inatt. kände att jag behövde någon att snacka med efter gårdagens bestyr.

pappa har också vart hemma idag och jag har kollat på "bortspolad" och sen på "narnia" med pappa.
sen fick jag skriva en shoppinglist och han gick ner och köpte allt jag hade skrivit.

men men.

//carro

" when you cried i'd wiped away all of your tears.."

fan vad det suger nu alltså..
 orkade inte italienskan idag heller. så nu måste jag gå på torsdag.
men men, han kommer hit ikväll och äter muffinsen som jag bakade när jag hade fet ångest igår kväll. jag vara bara tvungen att göra något.


nu när jag kom hem hade pappa köppt en ny gitarr :D så han håller på och provar den för fulla muggar nu:P.


//carro

" so close no matter how far.. "

nothing else matters - metallica

"våran" låt.. och du spelade den för mig igår, när jag låg i din säng och mådde dåligt och du fick mig att må bättre när du spelade gitarr. för jag mår alltid bättre när du spelar. det spelar ingen roll vad du spelar du får mig alltid att le längst där inne. för jag ser att du är lycklig när du får spela.
och jag vill att du ska vara lycklig.

the unforgiven - metallica

och nu är man tillbaka i det där sjukt djupa hålet igen. och nu är jag inte helt säker på att jag kommer upp igen, tyvärr. för nu har han sagt det rakt ut, han älskar inte mig längre.. det tog tre månader att få veta det. jag älskar honom. men inte fan spelar det någon roll nu?

sanitarium - metallica

föralltid finns inte. det har jag lärt mig nu. det finns INGET som heter föralltid. det är bara något man säger till någon för att göra den personen glad.. det finns inget som heter framtid. det finns bara idag, idag är det ända som är säkert. om det ens är det längre?
nu har jag en gång för alla lärt mig att föralltid inte finns.. och nu har jag lärt mig att det bara finns en enda person att lita på, dig själv. och ibland kan man inte ens det. den senaste tiden har jag ljugit och hittat på så mycker saker för mig själv att jag levt i någon slags magisk värld där allt är rosa..
jag vet inte, men jag börjar tro att jag kanske borde låsas in och inte vistas ute bland folk. för vart jag än sätter min fot så blir folk ledsna eller besvikna.. om det inte är jag själv så är det någon jag älskar.

always will be - hammerfall

min värld rasar. min familj splittras. min älskade älskar inte mig längre. vad händer?!
nu vet jag, det finns ingen gud.
visst visst, det måste finnas dåliga dagar för att det ska kunna finnas några bra. men det här är ta mig fan löjligt. när är det min tur att få ha några bra dagar då?

image45
med dig trodde jag att föralltid fanns.. </3

//carro

" you want a piece of me.. "

lördag.
i morse vaknade jag bredvid min bästa vän :). efter en kort natts sömn. vi var hemma vid fyra imorse efter en trevlig kväll hos stiller med kim och philip.
vid halv ett bar det av in mot stan för att träffa moster och få julklappar. träffade henne och hennes kille på café tully på götgatan.
fick ett presentkort på åhléns :) . så när fikan var klar åkte jag dit och köpte alldeles för dyrt smink för pengarna.
men man behöver få skämma bort sig lite ibland.

ikväll ska jag åka till björn och se vad som händer senare. han var hos joey på 18 års kalas igår. det hade tydligen utartat totalt så vi struntade i att åka dit.
därför var vi hos stiller istället.

mamma håller på att lagar god middag och sen ska jag få träffa världens bästa människa. så det blir för hoppningsvis en bra kväll :)

image7
jag vill ha dig hjärtat, här och nu. <3


//carro

" you gonna miss me when i'm gone.."

zwitter - rammstein

äntligen, äntligen ÄNTLIGEN fredag! så jag har längtat.
i natt har jag sovit lite drygt tre timmar, så är dagens inlägg fullt med skit så finns det en förklaring.

sov hos björn, satsade på att komma i säng i tid, vilket vi mer eller mindre gjorde. sen tror jag att jag somnade, eller så föll jag in i någon sorts mellan sömn och medventade fas. för jag tror att björn pratade med mig. sen vaknade jag vid halv sex av att jag inte hade något täcke, eller rättare sagt det låg åt fel håll. så jag försökte vända på det och björn svarade med att dra allt han kunde. men men. sen var det inte så mycket mer att göra än att mysa en stund och sen gå upp. eller björn gick upp och jag låg kvar och surade för att klockan var sex på morgonen och då ska man inte vara vaken.

tribute - tenacious d

jag bestämde mig för att åka hem och sova hela dan istället för att åka till skolan. men när jag kom ner till centrum och skolbussen kommer åkande fick jag kalla fötter och var tvungen att åka till skolan och gå på i alla fall en lektion och sen äta pannkakor (pannkakorna var betydligt mer lockande än lektionen! ). och så fick det bli. börjar egentligen min sista lektion om tio minuter ;).

men det blir sims och naglar och pärlor istället tror jag. ikväll ska jag träffa mickis <3 och kanske philip. sen ska jag se om jag hinner förbi joey en snabbis, han ska ha 18 års fest ikväll. :)

trigger - in flames

image44
ikväll ska jag ha kul och lukta gott :)

//carro

" ta vara på dem bra stunderna, för du vet aldrig när dem blir dåliga.."

image43
just precis i detta nu sitter jag hemma hos mickis <3 och ska avnjuta två underbara smörgåsar :) .
det vart så fint och såg så frächst ut att vi vart tvugna att fota och blogga om det.

vi har hunnit vara uppe hos philip och kollat på "mord i sinnet", både jag och mickis höll på att somna och philip gjorde det :P.
men men, nu ska jag äta mina underbara mackor och dricka persiko saft .

god natt
















// carro

Rhodos stad i sommar =)

i'm coming up - pink

onsdag. slutade vid halv fem *suck* . gympa och bild sista lektionerna, inga höjdare..
men jag var i alla fall på gympan :) . även fast vi var i gymmet och jag och emil mest image41larvade runt.

igår kväll var maya med och jobbade, min schäfer. hon var jätte duktig och fick halva min middag ( det jag inte orkade äta upp) , plus massa godis och köttbullar av ullis. det hela slutade med att hon kräktes på golvet i stallet och ninas hund hjärtat kommer springandes och äter upp det. fuktansvärt äcklig historia om du vill höra min åsikt.
men annars gick det bara bra =) .

nu ikväll ska jag till mickis <3 och sova där. vi ska försöka träffa philip som har vart och mönstrat idag. stor kille :O.
imorgon kommer min älskade och ,det kanske är taskigt att säga jobbiga, men i alla fall galet pratglada moster. så jag måste ladda lite. har jag tur behöver jag inte träffa henne förens på fredag efter skolan. hon bor vanligtvis i luleå med sin kille.

i förrigår bokade jag och mina killar en resa till rhodos :D .
helt underbart.. vi ska åka den 22 juni och vara borta en vecka. längtar ihjäl mig redan !!

//carro

" vem kan hata utan ångest.."

luft - dia psalma

måndag.. har varit i skolan idag, dock inte på italienskan med det är väl inget nytt?!
ikväll ska jag till stiller och hitte på något. kolla på tv eller så.
skulle ju hellre åka till björn, men nu måste vi vara ifrån varann om det här någosin ska gå att rädda.

vem kan ro förutan åror,
vem kan springa utan ben,
vem kan skratta utan munnen,
vem kan kasta utan sten?

jag vill vara luft, jag vill glömmas bort. jag vill vara allt, jag vill kommas ihåg.

ska nog hinna med att göra något armband eller så också tror jag. mammas kusin hade tydligen en beställning på ett smycke. ska ringa henne ikväll och fråga hur hon vill att det ska se ut, med färger och så.

du vet att luften den är gratis den kostar inget alls,
 så tror du verkligen att den är nyttig för din hals?
 snart så måste man betala för att kunna andas rent.
blir det någonsin bättre eller är det redan försent?

vem kan segla utan vinden?
vem kan skrika utan luft?
vem kan hata utan ångest?
 vem kan älska utan lust?


igår var jag med hjärtat. och vi bestämde att vi ska ta det lugnt. kanske inte snacka så mkt i telefon och inte träffas hela tiden.. och sen när mamma åker till thailand så kommer han och bor med mig och så får vi börja där. och sen se hur det blir i framtiden. nu ska vi ta en dag i taget helt enkelt..image39
eller jag ska ta en dag i taget. tog hem panterns <3 träns igår. gjorde rent det och hängde upp det på väggen. det var som om någonting lättade i hjärtat då. jag måste inse att han verkligen är borta, och jag tror att det här var ett steg i rätt riktning.

igår var jag och emma <3 i alla fall nere i stallet och pysslade, myste och red lite.
nu när det inte var allt för blött och ingen snö eller is ute passade vi på att lös hoppa hästarna i solnedgången :) det gick jätte bra. tog lite bilder på kelly med kameran som jag lånat av skolan. fick några riktigt snygga.
hoppa verkar hon tycka är riktigt kalas :). så det ska vi börja med i vår när det blir bättre underlag. först lite cavaletti sen upphöjda bommar och sen hinder. det ska nog går med lite tålamod och mycket tid.

i lördags var jag med mickis <3. vi var hos björn och sen promenerade vi i en timme nästan. en sightseeing i västra orminge för mickis del ;) .
sen åkte vi hem till mig och kollade på film. vid halv fyra ringer kära lilla philip med fylle hicka och ska snacka. tur för honom att vi var vakna :P.

image40
helgens absoluta favorit bilden =) <3



//carro

" live for the day, die for the future.. "

lördag. min favorit dag tror jag :)
idag har jag och elin <3 varit nere i stallet och fotat lite. det gick inte allt för bra eftersom ljuset vart dåligt efter ett tag och båda hade hundar med oss, och dem förstår inte riktigt när det är dags att sitta still.

nu kollar jag efter en snygg tatuering. ska göra en innan sommaren. så det är dags att börja leta ordentligt nu.
men jag vet verkligen inte vad jag ska göra för något. först funderadadejag på att göra en blomranka eller en drake som slingrar upp för benet. sen ville jag göra en drake på ryggen. har ritat en själv som jag funderar på att göra.
ååhh, vad svårt det ska vara.. det är viktigt att man gör något som man verkligen gillar, med tanke på att den sitter hela livet.
men men, jag hittar nog något. ett kinesiskt tecken kanske?

well well, snart kommer mickis <3 :)


//carro

" don't wanna lock me up in silence.. "

lithium - evanescence

nu sitter jag och väntar på elin och co för att vi ska ta oss ner till stallet och rida lite :) .

mickis kanske inte hinner. hon hade gjort något i skolan så det blev väääldigt ont om tid. men men, det löser sig :) .

det fick bli en kopp varm choklad och en halv avokado innan ridningen. tog en kopp chai te när jag kom hem.
tror jag har blivit lite ut av en teoman!?
men det är gott och nyttigare än choklad och läsk :p.
men men.

idag har jag på mig mina byxor som bara hålls ihop av vilja och rock ´n roll, det är rätt ballt att det fortfarande går att gå i dom utan att de faller ihop till en hög med trådar. men som sagt vilja och rock ´n roll.

nu ringde elin och jag måste knata.

image38
älgen :) <3

//carro

" i´ve been dreaming.. "

reroute to remain - in flames

okay jag erkänner, jag skippade sista lektionen idag. men elin <3 skulle passa harry potter ( ! ) och eftersom vi jobbar tillsammans och elin har den bästa kameran och jag har sådan OTROLIG ensam skräcka och känner ingen annan i min klass.. eller inte :P.
men men, det är ju betydligt lättare att jobba om man är med dem man ska jobba med! tror jag i alla fall.

nu fixade jag precis så att jag får låna olles systemkamera på lördag när jag och elin ska jobba med vårat "jagivärlden" projekt.. så det blir najs :) .

drifter - in flames

eftersom jag håller på så mycket och gör egna smycken och grejer tyckte mor min att jag ska börja lägga upp bilder på dem... riiight?! jag vet inte riktigt om hon tycker jag ska bli någon försäljare eller så, och vill att jag ska marknadsföra mig på min blogg..!?
problemet är bara det nu, jag har tappat bort kameran. och den är jätte borta.. har letat överallt men den finns verkligen inte längre. det måste ha varit greg som ätit den ( mitt monster under sängen ). han brukar äta upp lite av mina saker då och då, sen hittar man dem efter ett halvår när man bestämmer sig för att dammsuga under sängen.

trigger - in flames

igår kväll var en sån där ledsen och ensam kväll.. eller jag kom hem från gymmet vid halv sex, käkade middag och satte mig sen i min säng helt död av utmattning och kände mig ensam. så jag smsade mickis <3 och hon kom över och drack runt två liter te med mig .
sen kom hon på att hon kanske skulle hem och sova vid halv tio.
så jag barrikerade minidvd och tänkte somna till "bridget jones dagbok". eller hur.. man kan ju inte somna när man tittar på den!? för man blir så fruktansvärt inne i filmen och bara känner att man kommer sluta som henne om man inte gör något snart. det är en riktig "girlie" film ^^ . för oss som vet hur sjukt och krångligt allt kan vara.

cloud connected - in flames

igår fick kangasarius veta att jag lyssnade på in flames... och som vanligt var det reaktionen: men OFTA! du lyssnar ju inte på sånt!?  för folk som har musik intresse och har läst min blogg så kan ni se att det mer eller mindre bara är sån musik jag lyssnar på! ( för JAAA, det som står i fetstil mellan styckena är låten jag lyssnar på! ).

free fall - in flames ( min personliga favorit :) )

idag hade vi datakunskap för första gången. intressant ämne inte! vi fick en dinosaurie som troligtvis vet lika mycket om datorer som min morfar ( inte mycket ). men men, jag fick ju gå så fort jag var klar, vid ett. och då visade det sig vara en timme kvar tills fackteckning/designen kulle börja, så jag gav upp och gick hem.

well well, lite sims kanske :) ?

image37
jag saknar dig älskling.. ! </3


//carro

" fuck off and die.. "

white wedding - billy idol

första dan i skolan efter ett lov är aldrig kul. men jag kom upp i tid och gick till bussen i tid och var i orminge i tid. så jag tänkte att jag kanske äntligen kommer i tid till skolan. Atjena. självklart är skolbussen tio minuter sen.. vilkter resulterade i att jag kom till skolan tio minuter efter att jag börjat. så det var bara att springa upp till lektionssalen. men den var låst. KUL! vi hade bytt sal efter lovet, och jag hade inget schema. så de följande tio minuterna gick ut på att virra runt och försöka hitta någon som visste vart jag skulle vara. till slut kom jag iallafall rätt.
tänkte: hoppas att stefan har rakat sig så att det händer något bra idag. jag tog ett djupt andetag och klev in i klassrummet. och där sitter människan på en bänk och visar något för klassen, skäggigare än jultomten..! det enda jag kunde tänka var: VARFÖR!?!?!?!? vad är det för fel med rakhyvlar!? kunde han inte ha önskat sig en rakapparat av någon i julklapp!?
jag börjar allvarligt fundera på om hans fru tänder på hår.. jag menar, vem skulle annars vilja ha någon med SÅ mycket hår i ansiktet... jag hajjar inte grejen.
så nu vet jag inte om jag tänker gå på mina svenska lektioner något mer, när ända drivkrafften till det var våran charmiga lärare. fuck off and die!

rebel yell - billy idol

men men, nu är jag iallafall hemma och min gulliga mamma har gjort jätte god matlåda till mig :) . indiskt. plus att hon stod och stekte pannkakor när jag trillade in genom därren med huvud- och träningsvärk. så nu har jag lite mer energi innan jag ska ner och jobba ett par timmar. hårdstart på en gång..

jag var faktiskt och gymmade igår, duktig som jag är. men jag vet inte om det blir så mycket mer gymma med björn, för jag skämms nästan över hur klen jag är :P. men efter ett tag kommer man väl igång i guess.

jaja, jobba jobba.

image36
jag och min korv :) . saknar dig mitt hjärta! <3

//carro

" let me see you stripped.. "

stripped - rammstein

idag hände något spännande. kors i taket, första gången på ett jävla tag.

jag mickis och tessie satt på bk i forum i godan ro och åt. helt plötsligt från ingenstans kommer ett halvt winnerbröd farande och landar med en duns i min korg med pommerfrites.. det var länge sen man fick en sån chock. först tittade jag på tessie, för jag trodde först att det var hon som hade kastat sin cheeseburgare på mig. men hon såg lika förvånad ut hon och hade fortfarande den i handen. vi såg inte vilka det var som kastade den, så mysteriet kvarstår att undersökas :P.

mein hertz brennt - rammstein

jag har inte hittat min kamera.. så jag måste leta lite hemma hos pappa också tror jag. hade ju massa roliga bilder på mitt minneskort som jag vill ladda in på datan.

men men, nu ska jag spela sims :)

image35
dagen i ära får en bild från sommaren, taffsnäs :) så här glad blir man av att vara där :)


 


//carro

" do you feel better now? she falls to the ground.. "

face down - the red jumpsuit apparatus

söndag. har varit ute i stallet och ridit i ruksvädret. storm, regn och snöblask. inte den bästa kombinationen om jag får säga så..

den här veckan har varit galet lugn, bortsett från nyårsafton, som spenderades hemma hos robin.
helt ok kväll faktiskt. med både nya och gamla människor och massor av musik och dans. kameran råkade björn tyvärr packa ur hemma hos honom för att han skulle låna min väska. så jag har dessvärre inga bilder på varken mig själv eller några andra :p..
men men.
resten av veckan har jag spenderat med mickis och philip. kollat film, ätit fruktsallad och vart på bio. igår var jag hemma hos björn och kollade på "300", ruggit cool film :) .

ikväll är den sista kvällen på lovet som man kan göra något sent :p. för imorgon är det att komma i säng tidigt så man orkar upp till skolan på tisdag. får nästan kväljningar av att tänka på det :p. .

ass shaker - the red jumpsuit apparatus

ikväll vill jag träffa folk och busa.
om två och an halv månad fyller jag 17 :). ska börja skriva en lista på saker jag vill ha redan  nu :p. så mamma hinner köpa allt när hon är i thailand.

image34
min förra och otroligt lyckade födelsedag förra året :)


 

//carro

Hmmpf,

inlägget om nyår trodde jag harde publicerats för typ en vecka sen :p.. men det låg tydligen kvar och väntade  att jag skulle lägga ut det. ber om ursäkt för detta miserabla misstag .

" two days to freedom.. "

when i'm gone - simple plan

imorgon är det nyårsafton :) vilket innebär en hel dag av åkande och fixande av hår och naglar innan det äntligen blir dags att slappna av med alla vännerna på kvällen. fast som tur är har jag redan fixat mer eller mindre allting. så imorgon återstår det bara att åka till mamma och fixa mina och mickis naglar, förflytta alla mina grejer från pappa till mamma och sen till björn, där jag ska göra mig iordning. men det kommer att bli kul. det är ju självaförberedelserna som gör det till en så stor grej, och sen när man väl är framme kan man slappna av och bara glida runt.

blood bound - hammerfall

min dag imorgon kommer att se ut så här ungefär :
upp vid elva rycket (viktigt att sova ut innan en slitsam dag :P ). möta mickis vid tolv, då ska allt vara klart för att tas med till mamma. sen hem till mamma med mickis. fixa naglarna och mickis hår ska piffas till :).
sen hem till björn. köpa, laga och äta middag och föra lite:) .
sen ska man vara fin och klar innan bussen mot värmdö och bergmans går från orminge.

det är bara att hålla tummarna och hoppas på att allt funkar som det ska då =).

image33


RSS 2.0