"Godmorgon"

det hade vart en godmorgon, om jag nu inte hade gått upp ur sängen för att göra min koppa med te och bara råkar titta ut genom fönstret. regn. detta eviga regn!
när jag igår var påväg hem från mamma regnade det. från bussen till martin pratade jag med mickis och såg inte den där enorma vattenpölen.. blött. kallt. regn.
inte nog med att det ska regna, det ska blåsa som bara fan också. men men.
om typ en timme ska jag gå bort till gymmet och träna. mickis kommer sen och vi ska sola. jag vet inte hur mycket det skulle ge. men det kan vara skönt att sola lite faktiskt. man kanske får lite färg.

sen ska jag följa med mickis till forum. vilket blir perfekt. för jag hade tänkt kolla på ett par chinos. vill så väldigt, väldigt gärna ha ett par beiga. sen skulle jag behöva klippa topparna också. får ringa min klippnisse :).


ikväll ska du och jag äta bullar :)

//carro

"mannen i den vita hatten"

åhh, jag saknar min älskling. inte alla bullar i världen kan gottgöra hans plats. och tro mig just nu har jag typ alla bullar i hela världen.

idag har varit en sån där bra dålig dag. en dag som borde varit toppen om inte vädret varit pissdåligt. x-men t-shirten från h&m blev min idag. direkt från herravdelningen :). som tur var släpde elsa in mig på ur&penn också. så det vart ett par nya stora ringar till öronen och sen ett par asballa omaka örhängen i form av en gitarr och en döskalle.

nu kommer våran middag. mamma som alltid varit så noga med att man ska äta bra mat och så, ha lyckats bjuda mig på hamburgare eller pizza varenda gång jag varit här den senaste tiden. idag är inget undantag och det står kebabpizza på menyn. inte mig emot!

ååhh, snart kan jag åka hem till martin :).

//carro

"kärlek lovar stort med håller tunt.."

torsdag och veckan är nu långtskriden..
vaknade i ett rum fullt av damm och hår och kände att andningen inte var på topp. allergi?
bredvid mig låg elsa och på golvet mickis. mickis krävde att få sova på golvet för att inte väcka oss andra när hon snarkade. smart!

mamma ska in till nacka och få blod idag, vilket tar ett par timmar. så bullbak år det bli lite senare. toppen, för nu hinner jag och elsa in till stan för att köpa min t-shirt som jag hittade igår och sen åkt till martin och hämta en tröja innan hon måste bege sig till tåget mot falun.

åhh, första natten utan martin på väldigt länge och jag saknar honom..jätte mycket. underbart att jag i alla fall fick vakna upp till hans röst när han ringde och väckte mig och brudarna vid halv tio.
nu ska jag klä mig klart så vi kan åka iväg någongång.

vi hörs senare.


typ såhär snygga är vi idag :)


//carro

"killing in the name.."

kvällens sena timmar kryper inpå och jag har varit helt jättetrött i flera av dem redan.
mickis och elsa ska spendera natten här hos pappa med mig. jag ska sova i min säng som jag inte sovit i på nästan ett halvår och som är smått synonym med ångest.
men någon gång måste man ju komma över det och varför inte idag?!

ikväll har jag slingat håret på både mickis och elsa och gjort en peeloff mask på mig själv. så att smeka mina kinder nu är nästan som att smeka en nytvättad babystjärt. ett par pormaskar måste ju ha följt med i alla fall.
ikväl har martin kommit förbi och kramats en stund nere på parkeringen, sagt några snälla ord och sen åkt hem för att sova i sin säng. utan mig.. för första gången på nästan tre månader. soo sad.

imorgon ska jag och mamma bakabullar. bakat bullar har man ju inte gjort på några år. så jag och mamma ska passa på imorn. hoppas att det bara är hon och jag där.

jag vet att det är torsdag imorgon och att jag borde vara stallet, men det blir inget sånt den här veckan.
nu ska jag försöka få med mig tjejerna i säng.
god natt gott folk!


skickar upp ett par bilder som lillsyrran tog på mig i somras :)






//carro

"kom änglar, kom älvor.."

..det börjar bli kallt, graderna sjunker så fort överallt..

och OM det är kallt ute nu. i och försig kanske jag får skylla mig själv, ja som inte satte på mig en till tröja alltså. för det är faktiskt inte mitt fel att det är kallt ute.
ååh vad barnen får mig att bli glad. kom precis hem efter att ha spenderat ca två timmar med dem och nu är elsa och mickis på väg hit, till pappa, för att äta middag med oss. sen ska vi ha tjejkväll hela kvällen. färga hår och måla naglar och sånt ni vet. sånt som man inte har tid med längre annars.

när jag och barnen som bäst satt och tittade på barnen i bullerbyn idag, vänder sig felicia upp och tittar på mig. hon granskar mig noga en stund och sen frågar hon:
- är du vuxen caroline?
jag funderar lite och svarar sen:
- nää inte riktigt ännu, men snart är jag vuxen.
felicia verkar nöja sig med svaret, för hon mumlar jaha och fortsätter sen att titta på tvn.
jag fortsatte dock att funderar:
- är jag vuxen? när blir man vuxen? jag vill inte bli vuxen..

//carro

Bilder :)






gotlands helgen :)


martin myser framför brasan med en bok.


Utsikten jag hade från datan :)



Martin och felicx


martin ute på klinten

felix på kllinten

och jag som blundar.


när bilen var ute lekte martin med en boll.

instrumentbrädan på bilen.


själva bilen :p

stenstranden

martins mästerverk


visby!

visby

på båten på väg hem. synd att det speglas i fönstret!


så där:) nu har ni sett i stora drag bilöderna jag tog. nu ska jag göra mig klar för att åka och träffa elsa och mickis.

//carro

"She's the one."

borta bra men hemma bäst.. njaa, i det här fallet är det nog hemma bra men borta bäst. redan när vi satt oss i bilen igår så längtade jag tillbaka. varken jag eller martin ville åka hem.

men i övrigt så gick resan bra och vi kom hem utan problem. nu håller jag på att ladda in bilderna från kameran och tänkte lägga upp så många som möjligt när dem är klara :).

om några timmar ska jag få träffa min elsa igen :) och min mickis och kanske ina också. vilket skulle vara helt underbart då det snart är ett år sen jag träffade ina. men vi får se hur det blir med den saken.
sen ikväll åker jag och elsa till min pappa. och imorn åker jag till min mamma och bakar bullar. på fredag hoppas jag på att få vara med mickis.

återkommer om en liten liten stund med alla bilder :)

//carro

Hemvändarn.

sista timmarna på gotland. martin står i duschen, jag sitter vid datorn. precis så som det brukar vara.
vi har ätit frukost, diskat, martin har hämtat in ved och jag har fixat håret. kvart i fem går båten och jag vill inte åka hem. det enda som lockar hem nu är väl att jag ska få träffa elsa imorgon. jag hade tänkt dra med mig henne och mickis in till stan så jag kan köpa en t-shirt som jag verkligen vill ha.

nu kom martin ut ur duschen och börjar röja inne i sovrummet. ska kolla med honom vad vi ska göra nu. så att jag som vanligt bara sitter ner och ser dum ut och inte gör något.

vi hörs!


//carro

En dag i Visby.

jag och martin landade precis innanför dörren efter en mysig dag i visby.
vi v ar uppe redan vid halv nio imorse och duschade och gjorde oss iordning. vi var nog i visby redan innan tolv.

det är verkligen jättefint där. alltin ser så välbehållet ut. det är som att kliva in i en gammal medeltidsstad. bortsett från alla bilar och dylikt då.
köpte en ny tröja och sen lite smågrejer som jag behövde typ nagel grejer och så. så nu håller jag på att fixa till naglarna :).

ikväll ska vi äta wok till middag, sen ska vi mysa. imorgon åker vi hem... jag skulle utan tvekan kunna stanna här en vecka till. så mysigt har det varit :). bara jag och martin, ja och felix så såklart.

nu ska jag göra klart mina naglar och sen kolla lite på tv innan vi ska göra iordning middan. jag fick en chokladkaka av martin när vi var och handlade som jag tror att jag ska äta lite på, haha.

vi hörs :)

//carro

vändtia och crabsticks.

dagen har förflutit och mörkret har lagt sig här på gotland. med klockan tillbakadragen en timme kommer även mörkret en timme tidigare. klockan är bara sex och det är redan helt svart.

dagen har spenderats framför tvn med ritblocket i knät. när vi kom hit i fredags hittade jag en nemi tidning. jag har alltid älskat att teckna nemi, så det är vad jag har ägnat dagen åt. eller i alla fall tills jag fick kramp i lillfingret. det blev en fin bild att sätta på kylskåpet som en liten tack present till martins pappa och hans fru.

till middag ikväll blir det pepparbiff med potatiskroketter, bearniesesås och crabsticksallad. åhh, jag bara längtar tills vi ska äta.
efter middagen ska jag ta revanch på martin i TP som han lyckligt vann igår kväll. efter det blir det nog en film och sen i säng för att vara pigga och glada tills imorgon då vi ska in till visby och shoppa. till och med martin ser framemot det. haha. sen blir det nog till att äta någonting inne i stan.

nej nu ska jag återgå till vårat vändtia spelande, som jag just nu kickar ass i.
vi hörs :)

over and out


//carro

ohh, rainy day.

åhh, det spöregnar ute.. och jag har varit vaken sen klockan åtta. fast jag visste inte att klockan var åtta förens vi kom på att det var dags att ställa tillbaka klockan en timme. så idag har vi fått en timme extra att njuta av det här mysiga huset :).
synd bara att det är så dåligt väder ute..

hittills idag har vi i alla fall hunnit äta god frukost, kolla på knight rider och miami ink och jag har skissat en bild på nemi som vi ska sätta upp på kylen.
det blir nog bara till att sitta inne idag. imorgon åker vi in till visby och shoppar lite.

känns inte som om jag har så mycket intressant att komma med just nu.. men det kanske dyker upp någonting i skallen senare :)
vi hörs!

//carro

En gammal amazon!

solenskiner rakt i ögonen på mig när jag sitter här vid fönstret och skriver. det är inte särskilt varmt ute och det blåser ganske mycket.
imorse gick jag och martin bort till klinten och tittade. det är verkligen jätte häftigt! utsikten över havet är hur vacker som helst. jag tog några häftiga kort och vi ska kanske gå ner till stranden lite senare och ta lite mer bilder. då kan jag kanske få några häftiga närbilder på vattnet.

när vi varit nere och tittat på utsikten gick vi tillbaka och hämtde plånböcker och bilnycklar. sen tog vi martins pappas amazon till visby och handlade. hur cool är inte bilen? hur skön som helst. en volvo amazon -67. riktigt cool.

vi var hemma igen redan innan ett. man hinner med så mycket när man går upp tidigt.
till lunch vart det en varsin gorbys pirog och sen dess har vi vilat och läst. gud vad skönt det här ska bli!

vi hörs lite senare för martin ska kolla på fotboll vid fyra..

over andout


//carro

Tidigt på morgonen.

godmorgon!
martin kunde inte sova och gick upp redan vid halv åtta. jag vaknade till liv för en halvtimme sen och ville inte ligga kvar i sängen själv. så jag gick också upp.
underbart att man startar minisemestern med att gå upp fett tidigt. haha.

vi kom i alla fall fram till visby vid halvtolv igår. sen tog det väl ca 30 minuter att åka hit till huset.
när vi kom igår var det helt kolsvart och man såg knappt handen framför sig. men nu när det är ljust och man ser hur det ser ut, shit vad vackert det är. och hittills har jag bara tittat ut genom förnstret. så fort vi har ätit frukost så ska martin visa mig havet ner vid klinten. då sla jag försöka ta lite fina bilder.

nu ska vi äta frukost. jag hör av mig sen :)


//carro

"30 minutes from ... you?"

en hamburgare mättare och en martin mer i duschen. om en halvtimme börjar vi åka och fixa allt det sista.

jag kom precis på att vi ska åka båt till gotland. en såndär stor båt.. sånna sjunker ju!


//carro

"för jag är inte den är som den"

lättnaden är total! jag lyckdes överleva ytterligare en form lektion med våran rabiata lärare. fan vad grym jag är.
nu sitter jag hos martin och bara väntar på att klockan ska bli kvart i fem så vi kan åka någon gång. jag är så exhalterad av över det här att jag knappt har tid att sitta still.

formlektionen använde jag flitigt till att göra klart min uppgift och samtidigt skutta runt i malins svarta änglavingar.
när jag skuttade på som bäst på väg mot en datasal med skrivare utbrister en kille i ettan: ååhhh vilka fina vingar!
jag ler mot honom med hela ansiktet kvittrar tack och skuttar vidare.
när jag var klar i datasalen och är på väg tillbaka till formsalen skuttar jag förbi samma kille igen som då säger: nejmen titta där är hon med vingarna igen.
denna gång hade jag dock inte tid att svara. jag var alltför inne i min egen fantsi värld med rosa moln och strora luddiga djur.

nu sitter jag och i soffan och myser. martin slutar närsomhelst och kommer då hem. när han kommer hem ska jag stå och steka hamburgare som en galning och sen packa ner det allra sista i väskan.
sen bär det första av till affären för att handla godis och nödvändighete. och sen hem till martins pappa för att hämta lilla kissen felix.

jag är helt överlycklig att den här dagen äntligen har kommit. så nu ska jag steka hamburgare.
5 månader med martin och gotland väntar på oss :)

over and out


//carro

"försummandets konsekvenser"

criminal minds rullar på tvn och jag sitter här och saknar min familj lite. jag önskar att jag hade mer tid att träffa dem.. men allting tar sån tid. och jag vill så gärna vara här med martin.
ibland känns det som om dem tror att jag inte orkar eller vill träffa dem. men det vill jag.. jag  saknar dem varje dag. allihop.

jag skäms så mycket när jag nästan bara hör av mig för att jag behöver pengar. men jag får verkligen inte ihop tiden..
så när jag kommer hem från gotland har jag bestämt att jag ska umgås med min familj. både hos mamma och hos pappa. hoppas på att kunna åka till pappa på onsdag och mamma på torsdag. för jag och mamma har bestämt att vi ska baka bullar på torsdag :) haha. och elsa är ju här på onsdag. så vi går nog upp till pappa och äter middag och umgås lite. vi kanske tillochmed sover där. vad vet jag. har ju faktiskt inte sovit i någon av mina sängar på nästan ett halvår.

men vi tar allt som det kommer nästa vecka. så man slipper stressa. för nästa vecka ska jag bara va hela veckan. försöka att inte planera några stora grejer¨redan nu.

nu ska jag fortsätta kolla på criminal minds. vi hörs!

over and out


en väldigt gammal bild på mig och nathalie :) från sommaren 2007


//carro

"i'm always by your side.."

nu är jag hemma för kvällen och martin är nere i tvättstugan. sitter och surfar på morfars bärbara dator som jag ska låna med mig till gotland. just för att han har mobilt bredband och så. så jag kan blogga från gotland ;).

det gick super bra att rida. fick ett sto som heter mississippi och vi gjorde en skit rolig övning. så jag är mycket nöjd med dagens lektion. sen fick jag skjuts till orminge så jag slapp gå.

nu ska jag försöka få min pojkvän på lite bättre humör, så kanske vi kan mysa en stund ikvälll. vi hörs :)

over and out


//carro

Martin

hittills har idag varit rn bra dag. jag och elin har strosat runt i nya forum och tagit in alla intryck och kollat i de flesta nya affärer.
när vi gick runt där som bäst slog en tanke mig. hur mycket jag verkligen bryr mig om och hur högt jag verkligen värderar min älskade pojkvän.

jag slogs av en helt fruktansvärd saknad. även om jag vet att jag när jag vill bara kan ta bussen och åka till hans jobb. ibland känns det som om vi har för lite tid tillsammans. även om vi faktiskt ses varje dag så har vi mycket lite kvalitetstid tillsammans. vi hinner oftast bara titta på tv en liten stund tillsammans och sen gå och lägga oss.

men när vi väl har tid.. vad underbart och skönt det är.
något av det bästa är att han går att prata med. han kan föra en diskution utan att det spårar ur eller att vi kastar saker på varandra. vi kan sitta i timmar vid matbordet och prata om allt och inget. om våra vänner, vad som hänt under dagen och andra oväsentliga saker.
från och med imorgon ska jag äntligen få ha honom för mig själv en hel helg och lite till. bara han och jag. för första gången.
första gången vi åker iväg han och jag alltså!
och det ska bli så underbart, så mysigt.
jag längtar något fruktansvärt. och imorgon så åker vi äntligen.

jag saknar dig älskling. vi ses ikväll :)

over and out

//carro

"tomorrow"

godmorgon :)
torsdagsmorgon och imorgon åker vi! veckan har gått jättefort. men det är bara positivt.
är lite mör i kroppen idag.. så det blev ingen yoga för min del. och nu ska jag försöka väcka mickis och kolla om hon skulle med till forum. hoppas på det :).

i eftermiddag ska jag rida och sen ikvöll ska jag och martin köpa godis och packa. fy vad jag är förväntansfull!
nu ska jag slänga i mig lite frukost.

over and out



//carro

"what you know about that?"

onsdagskväll och nu är veckan typ slut. ja, det brukar faktiskt kännas så när man sitter här på kvällskvisten, nyduschad och färdig för sängen.
imorgonbitti invigs nya forum. självklart kommer jag och mickis vara där redan vid tio och hänga på låset. hoppas på att det inte är så farligt mycket folk då. vilket det förmodligen kommer att vara.

sen skolan slutade har jag passat tjejerna och tränat ett hårtpass med ki-box med mickis. det är så skönt att få slå av sig lite ibland. nu kommer jag ju inte kunna träna förens på onsdag igen heller. eftersom jag åker till gotland på fredag! läääängtar verkligen.

nej nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund :) vi hörs imorgon! god natt och sov så gott..

over and out


åååhh, jag saknar redan sommaren hur mycket som helst..


//carro

"love of the loveless"

äntligen startar sista lektionen. om lite mer än en timme får jag åka till dagis och hämta tjejerna. sen ska jag passa dem till sex och sen åka och träna ki-box med mickis vid sju. så det är en fullbokad kväll. martin skippar träningen ikväll också så han är hemma när jag kommer hem vid halv nio tiden.

nu ska vi ha någon genomgång. återkommer senare :)
over and out

//carro

"infinite dreams.."

tre dagar kvar! tre futtiga dagar kvar tills jag får åka bort härifrån. bort från all den här betongen och alla dem här människorna. no offence, men jag är så trött på min vardag. att jag aldrig har tid med mig själv. det kanske låter egotrippat, men jag skulle vilja ha lite mer egentid. när jag bara kan sitta ner och läsa eller lyssna på musik. lite tid när man inte behöver göra någonting, utan bara vara. då skulle jag kanske kunna koncentrera mig på mina smycken och sånt.

fast å andra sidan så skulle jag bli sjukt rastlös. jag är så van vid att ha fullt upp hela tiden. att ha någonting planerat varje dag så som jag har. jag gilalr rutiner. för med rutiner krävs inte så mycket planering. och om man gör samma saker hela tiden så går det utan sig själv efter ett tag. man bara gör allt utan att tänka så mycket på det.


vad har jag lyckats åstakomma idag då?
jag har varit på mina två lektioner i skolan. vart upphämtad av morfar och körd till vårdcentralen för att vaccinera mig mot influensa.
jag vart något orolig när jag insåg att tanten som skulle sticka mig med den läskiga sprutan förmodligen var från stenåldern.. men det gick bra ändå. jag överlevde men är fortfarande lite öm i armen.. sen så har jag en röd prick där nålen gick in. martin bara skrattade åt mig när jag visade det.

sen fick jag skjuts av morfar hem till mamma och sen av mamma och hennes vännina ner till stallet. sen har jag jobbat och nu är jag äntligen hemma och har ätit en muffins och pratat lite med martin som haft en tuff dag.

och nu mina kära vänner, ska jag krypa ner i sängen och läsa i min bok och är fruktansvärt spännande just nu.
så vi får höras imorgon. sov så gott!

over and out


det här är min
lillasyster som också fick sig ett stick i armen idag.


//carro

"Death or glory?"

färdigklädd och färdigsminkad. och 45 minuter kvar. fan.

nu är jag extremt uttråkad och änskar att skolan hade börjat vid halv nio istället. för då hade jag kunnat gå hem nu. fan vad skönt det skulle vara. hur mycket skulle man inte hinna med på eftermiddan då? innan jag börjar jobba dessutom :) .
får väl sätta mig vid tvn en stund. för här har jag inte någon riktig lust att sitta.

over and out


//carro

"no one like you.."

godmorgon!
tisdagsmorgon och efter idag är det bara tre dagar kvar tills jag och martin åker till gotland! haha. ni anar inte hur mycket jag längtar!

tisdagsmorgnar är alltid så sega. jag vill helst inte sova till längre än nio, för då har jag svårt och somna på kvällen. men sen så har jag enormt mycket dötid. vilket inte är så rockigt.
så jag har redan hunnit läsa i nästan en timme och ätit frukost samtidigt som jag tittat på smallville. ändå är det en och enhalv timme kvar tills bussen går. jag orkade inte träna imorse annars hade jag ju haft något att göra.

morfar kommer och hämatar mig efter skolan. då åker vi direkt till boo vårdcentral för att ta vaccinationssprutan och sen är det bara raka vägen hem och hämta en matlåda och sen löpa ner till stallet och jobba till nio.

nej nu ska jag i alla fall klä på mig. sen får jag väl försöka slå ihjäl tiden på något sätt.
vi hörs :)

over and out


'här är mitt crew från i lördags när jag tävlade :)
övreraden fr. v olle, mickis, elin nedra raden maya.


//carro

"det är inte bara komma och bara göra.."

måndagskväll. jag har ätit middag, umgåtts med martin och tränat jympa med mickis. jympan var nog fan det svåraste jag har gjort. koordinationsförmågan är ju inte på topp haha.

nu ska jag äntligen krypa ner i sängen och sova lite. börjar inte förrens kvart över tolv imorgon. får se om jag orkar träna på morgonen.

god natt och sov gott.
over and out



//carro

"here we are!"

idag är det måndag. och idag har nog varit den bösta måndagen på länge.
efter matten åkte jag och elin in till stan och letade efter dem perfekta halsduken till mig. den finns på monki. dessvärre har jag inte råd att köpa den innan jag åker till gotland :(. så det får bli en sväng in till stan på lovet när studiebidraget har kommit.

mamma ringde precis och sa att jag och syrran måste vaccinera oss mot influensan. usch.. så imorgon ska jag åka och ta en spruta i armen. jag tycker det är lite jobbigt med sprutor sen jag var sjuk i våras och dom tröck in en spruta på en och en halv meter i låret på mig (den kändes så stor!). men men, det är ju trotsallt för att mamma inte ska bli sjuk nu.

sen jag kom hem har jag hunnit förbereda middagen (pannkakor) och diskat. köpte även en liten present till martin när jag var inne i stan.

vid åtta ikväll ska jag och mickis träna puls jympa. det har jag aldrig gjort förut haha och vi kör stenhårt på ett medlepass på engång. jag kommer dö!
sen imorgonbitti ska jag ju upp och gymma också haha. jag har gett mig fan på att gå ner till min normalvikt igen nu . 

nu ska jag teckna en stund.
vi hörs senare!

over and out


sist vi var ute tillsammans såg vi ut så här, jag och mickis :)
den här bilden kallar vi för boobs :P 



 

//carro

"you where good with words.."

äntligen hemma.
vi fick jätte god middag hos martins mamma idag. lasange och sen någon kaka med varma hallon till efterrätt. super gott! martins små kusiner var där också. en på två år och en på tre. hur söta som helst.

det gick bra att rida idag också. tog upp kelly på banan en stund. dressyr träning. hade först tänkt att hoppa, men insåg sen att jag skulle behöva hinder serva mig själv. så det fick bli dressyr idag. får se om jag kanske hoppar nästa vecka :)

imorgon är det måndag. och justnu känns det inte som om jag har något emot det. för på fredag åker jag och martin till gotland och myser över helgen, jag ska verkligen försöka komma ihåg att ta med mig kameran så jag kan fota. naturen på gotland är så hilma vacker.

nej nu ska jag rita en stund. håller på att jobba mycket på mina tekniker.
vi hörs imorgon :)

over and out


riktigt mysig höstbild som jag tog på väg ner till stallet igår :)


//carro

"running around."

godmorgon!
jag har nu varit vaken i mer än två timmar och ledsnade på att sitta vid tvn. längtade lite till bloggen :).
anledningen till att jag inte hann skriva något igår var för att jag somnade vid nio halv tio tiden. i soffan.
det tar verkligen på krafterna att tävla. haha.
man är så uppspelt och lite nervös hela dan. så när man väl kommit av hästen och är klar med allt så är man helt slut körd, även fast man bara suttit på hästen i typ tjugo minuter.

hur gick det i tävlingen då?
jag är skit nöjd! gick helt felfri och jag märkte att kejsarn tyckte det var jätte kul. problemet var ju bara att det gick för fort. i vanliga fall så ska man ta sig runt banan så fort som möjligt och utan några fel. men här hade man en ideal tid att komma så nära som möjligt. 2 minuter och 8 sekunder. grejen är den att jag hade en stor häst som har lite svårt att korta galoppen. och när han väl rullade på så bra och hoppade så fint så tyckte inte jag att det spelade någon roll. vi slutade på 1 minut och 17 sekunder. haha jag tror att vi var snabbast av alla. det där med att rida långsamt är inte riktigt min grej.
men kejsarn tyckte det var kul och jag tyckte det var skit roligt. det var länge sen det var så här kul att rida! haha.

idag ska jag ut till ingarö och rida på kelly. kanske ska hoppa lite idag igen :) nu när jag har fått in tekniken liksom. men vi får se.
först och främst ska jag försöka få tag på emma. för att se när vi ska åka ut.
nu ska jag klä på mig. vi hörs!

over and out


ida fotade mig och kejsarn innan vi tävlade.
olle hade tydligen några coola bilder på sin kamera. ska försöka få tag på dem :)


//carro

"goodmorning sunshine!"

om en timme ska jag gå till bussen för att åka ner till stallet och förbereda mig inför tävlingen i eftermiddag. jag börjar bli lite nervös. haha.. men det kommer nog gå bra. får ju trotsallt hoppa kejsarn. min pärla!

jag och martin har laddat med god frukost och miami ink. så nu väntar jag bara på att mickis och elin ska ringa och säga att dem är klara. sen drar vi. det bästa är väl att det är grymt väder idag också. vilklet flyt man har ibland :).

pappa, farmor och kanske syrran kommer och kollar också, så jag har en hel hejarklack. haha. för ida kommer ner också. det kommer nog gå bra.
nu ska jag klä på mig och förbereda allt som behövs. tar nog med mig ett par muffins. som färdkost och lunch. haha.

vi hörs ikväll!

over and out


här har vi kejsarn. håll tummarna för mig idag :)
kameran följer självklart med och jag ska försöka fota så mycket jag kan!

//carro

Två plåtar mums!

bu har jag och martin ätit  middag, bakat två plåtar muffins och snackat i över en timme. ikväll ska vi ut mot hivön och spela innebandy. får se hur kul det blir.
börjar bli lite nervös inför morgondagen..

vi hörs :)

over and out

//carro

"You know it by heart!"

freeeedag! :D
jag bara älskar känslan av att få gå till bussen på fredagar och bara veta att hela helgen ligger framför en! ännu bättre blir det nästa fredag. då är det en veckas lov och på fredagskvällen åker jag och martin till gotland.
det ska bli helt underbart skönt att få komma iväg lite ett tag.

idag ska jag och älsklingen baka muffins av olika slag och sen städa lite i lägenheten. kanske äta lite god middag också :). vi får se hur det blir. lugnt hoppas jag i alla fall att vi ska ta det för jag är helt slut i hela kroppen. har fått träningsvärk i muskelfästena i vaderna. hur man nu lyckas med det. haha.

imorgon ska jag tävla och därför avstod jag från att träna idag. tänkte spara lite på mina ben tills imorrn. för det var riktigt vidrigt att rida med träningsvärk igår. plus att jag inte fick hoppa den hästen jag skulle tävla heller.. men det gick rätt bra ändå. martin var med ner och kollade.
nej nu ska jag äta en apelsin.

vi hörs senare!
over and out


kom hem nu!


//carro

"when i passed you in the dorrway.."

goddag gott folk :)
idag är det torsdag och jag sitter hemma hos min mamma och myser lite. musiken på bloggen verkar fungera alldeles utmärkt! det gör mig nöjd, haha.
någon annan som var nöjd var martin när han kom hem igår och jag visade att jag bakat muffins till honom. medans han åt dem passade mongot på att berätta att han inte kunde komma och kolla på min tävling på lördag.. för att han skulle spela innebandy. besvikelsen är enorm.
men jag har tvingat honom att komma ner och kolla när jag hopptränar idag istället ;). haha.

jaha, nu ska jag umgås lite mer med min mamma innan mickis kommer.
vihörs senare :)

over and out


jag i vintras. kolla håret, jäääätte mörkt. (jämfört med vad det är nu alltså)


//carro

"music maestro!"

som ni ser har jag lagt in en musikspelare under profilbilden. om ni behagar lyssna på musiken så trycker ni bara på play. det är lite smått och gott av vad jag lyssnar på. nu la jag bara in de första låtarna jag kom att tänka på när jag satt och fixade.

men det är lite thin llizzy, looptroop, takida (såklart!), jason mraz och några till tror jag. enjoy :)

nu ska jag gå och lägga mig. sov gott vänner :)
over and out


//carro

"muffinbakery"

färdig duschad och i ugnen står det åtta små muffins och blir tillagade. hoppas att martin blir glad nu :). idag blir det bara vanilj och choklad muffins. men till helgen tänkte jag baka muffins med fyllning! hur gott är inte det?

martin kommer inte hem förrens om typ två timmar. det är så tråkigt att vara här helt själv. kom på nu när jag tittade på klockan att jag missat greys också. haha eller halva.
nej nu ska muffinsarna ut :)

vi hörs!


over and out


//carro

"eye of the tiger!"

ass mother. nu känner jag att jag lever!
kom precis hem från ett ki-box pass på friskis o svettis och jävlar vilket drag det var idag. och jävlar vad genom jobbad jag är nu. haha. as skönt kan jagt bara säga.
hur det nu kan vara skönt att träna tills man nästan spyr och sen ligga på ett svettigt och äckligt golv och meditera. fast när man är sådär trött så man nästan spyr, så skiter man i om det är äckligt på golvet. för det ända man vill är att lägga sig ner. haha.
nej nu ska jag hoppa in i duschen, för jag är fan inte fräsch!

over and out


//carro

Original




här är originalbilderna :)


//carro

"copyright"

onsdag och fotolektion igen. snart slutar jag och då ska jag hämta tjejerna på dagis. sen efter det ska jag träna ki-box. shit vad jag kommer stupa i säng ikväll.. schemat är fullspäckat.

på fotot idag har vi snackat om upphovsrättslagen. att man kan bli anmäld för att sno bilder och så av folk. denna lag gäller dock inte på sidor som t.ex. facebook. så tänk på det innan ni lägger upp bilder på facebook och liknande sidor. tänk er även för innan ní tar bilder från olika hemsidor eller bloggar. folk har bötfälts på flera miljoner för sånt.

anniehooo. jag har redigerat några bilder som elin hat tagit på mig och kakao. kan visa :)



problemet med dem här bilderna är att dem är något äverexponerade. alltså, väldigt ljusa på vissa ställen.


 

man jag tycker oim dem ändå :)



vi hörs i kväll.
over and out


//carro

"i'm okey.."

hej på er!
tisdag idag. min segaste dag. börjar vid kvart över tolv och går till halv tre.. sen stressa hem till mamma och sen åka ner till stallet och jobba till nio. jippie.
har verkligen ingen lust att åka någonstans idag. skulle ha tränat imorse med ida. men har fått tillbaka dem där jävla kramperna i ryggslutet. det mystiska med dem, är att dem försvinner lika fort som dem uppstår. typiskt.

igår var jag och ida och tränade en timme i alla fall. gick tidigare från skolan av olika skäl.
sen kom mickis hit och höll mig sällskap en stund tills martin kom hem från jobbet och gjorde middag. vi satt och myste hela kvällen. fast jag satt kvar en timme längre vid tvn och kollade på i ditt ansikte medans martin gick och la sig. elins storebrorsa acke var ju med i tv haha. magnus betner var och drev med muf.

till frukost idag vart det havregrynsgröt. tänkte äta något som mättade, för jag får ju ingen lunch i skolan idag. eftersom vi börjar så sent.

jaja, jåätte tråkigt inlägg. men jag känner mig verkligen jätte tråkig idag.
hoppas att ni andra får en bra dag idag!

over and out


du gör mig lycklig! <3


//carro

"sorry for the times i made you cry.."

ledsen för dålig uppdatering idag.
men dålig dag och dålig uppdatering hänger ihop mer än vad man tror.

skriver ikväll om jag orkar!

//carro

"wake up everyone!"

måndagsmorgon! jag startar veckan med frukost vid datorn och jason mraz på högvolym.
har sovit ganska mycket i natt och känner mig hyffsat utvilad för engångsskull! as skönt. det känns som att idag kommer bli en bra dag. för jag är på bra humör.

i eftermiddag ska jag ner och träna och sen har jag martin för mig själv fram till halvnio då han ska spela  innebandy.
nej hörrni nu ska jag sprida min glädje en stund :)
vi hörs senare!

over and out

//carro

"forever friends."

söndagkväll.. vilket betyder att det är måndag imorgon. jag överlevde ju förra veckan, så varför skulle jag inte överleva en vecka till :)? det känns inte som om jag harn några problem med att det är måndag imorgon. för engångsskull.

igårkväll åkte jag med elli och fredde till thomas i vikingshill. blev inte särskilt långvarig utan var hemma redan vid elva tiden. då hade martin redan hunnit hem och låg i sängen och sov som ett litet barn. hahaha ;). hela dagen satt jag och mickis hemma hos martin och kollade på animal planet.

idag har jag och emma varit ute och ridit i det urmysiga höstvädret. hästarna verkade trivas rätt bra dem också. när jag kom hem hade älsklingen lagat mat och dukat fram. underbara älskade :).
nu ska jag fortsätta kolla på miami ink.
vi hörs!

over and out


jag visade mickis vad man kunde göra med photoshop. här är en bild som jag tog på henne i våras :)


//carro

"walk hard"

ny duschad och ny tränad!
en timme ben träning blev det! först 20 minuter på löpbandet. känner mig riktigt duktig nu.
imorgon ska jag och ida försöka träna ki-box också :).

om en stund kommer mickis hit och vi ska köpa lite  naturgodis och förhoppningsvis bara mysa hela dan. jag är inte så sugen på att göra något speciellt idag. kanske till kvällen, men inte ännu.
har verkligen ingen fantasi om vad jag ska skriva nu. vill i alla fall säga tack till världensbästa mamma för att jag fick träningskortet :)
vi hörs senare.

over and out



//carro

"we don't celebrate sunday anymore!"

godmorgon!
för drygt två timmar sen väckte martin mig med jätte god frukost. jag hat träningsvärk i hela kroppen och ska strax ner till gymmet igen. idag ska jag träna benen.
igår blev det rygg, nacke, axlar, lite bröst och biceps. tro mig, det känns att man inte tränat sen innan sommarn!
inledningsvis går jag alltid på crosstrainer maskinen eller springer på bandet. nu ska jag börja mer med att springa på bandet så jag vill få upp konditionen.
åhh vad jag älskar att träna :)

martin åkte precis iväg och ska spela match. efteråt skulle han ut med sitt lag, så honom lär man ju inte se röken av på hela dan..
men mickis håller mig sällskap istället :) . nej hörrni nu ska jag byta om till träningskläder så jag kommer iväg någon gång :) . vi hörs sen!

over and out


papparazzi bild tagen på martin i åhus i sommras :)


//carro

"friday nigth inside."

jag, martin, ida och chrille har precis kollat klart på walk hard. jag har gymmat idag och ätit god middag.
nu ska jag krypa ner bredvid min underbara pojkvän i sängen så hörs vi imorn :)
god natt!

//carro

"happiness is for idiots!"

goddagens. äntligen är det fredag och äntligen sitter jag på sista lektionen för dagen som är foto. idag ska vi "skissa" med kameran på våran kommande uppgift som heter: föremål i en främmande miljö. det ska vara arrangerade bilder och så. kan berätta mer om det sen. för nu ska vi ut och fota :)

over and out


//carro

"true love flames forever.."

ja hörrni. jag ville väl egentligen bara säga godnatt.
det gick bra att rida och jag kommer vara bra mör i benen imorn. men vad gör det när det är fredag :)?
mamma ska sätta in pengar på mitt konto så jag kan köpa mitt efterlängtade träningskort. tack världens bästa mamma :) !
imorgon ska jag få spendera kvällen med min älskling hoppas jag. resten av helgen återstår att se vad som händer. förhoppningsvis något kul och spännande :).

usek-mötet gick också bra. jag är numer vice ordförande.
jaha, sov så gott allihop så hörs vi imorn :)!

over and out



//carro

"Make it mine!"

torsdagseftermiddag och jag anjuter en kopp te framför datorn hos mamma. ska snart gå ner till stallet och rida en sväng. sen är det usek-möte. så jag kommer väl inte hem förrens vid nio halv tio ikväll heller.. men men.

idag har varit en ganska bra dag. bortsett från att jag lyckades göra bort mig imorse. den lilla händelsen måste jag nästan ta upp: jag, jätte stressad går med martin till bussen. jag vet om att jag kommer att komma försent till mitt engelska b prov som jag var helt säker på att jag hade på morgonen. när jag kommer till skolan går jag mot klassrummet vi ska vara i. jag hinner få en liten skymt av människorna inne i klassrummet när jag går förbi ett fönster och känner inte igen någon. tänkte att det kanske var för att jag gick förbi så fort. innan jag kliver in i klassrummet kollar jag ändå på schemat. bara för att kolla att vi verkligen ska vara där. och vad står högst upp på mitt schema? hälsopedagogik, och inte engelska. jag inser att jag redan är 20 minuter sen även till den och att vi har yoga. yogan har vi i ett hus som ligger en bit ifrån skolan.
så det var bara för mig att sätta mig ner och vänta tills engelskan skulle börja. fy fan vad dålig jag kände mig!

som tur var fortsatte resten av dan ändå rätt bra.
nu ska jag försöka ta mig ner mot stallet :)
vi hörs!

over and out


varför lyckas jag alltid få rida hästar som hoppar mongo? haha. här är jag och casper på taffsnäs.


 

//carro

"sweet dreams!"

nej mina vänner nu ropar sängen på mig och jag känner jag inte kan motstå dess kall längre. det blir för mig att hoppa i säng nu och hoppas på att martin kommer hem helskinnad även om jag hinner somna :) .
vi hörs imorgon som är torsdag och veckans nästsista skoldag!

sov gott!



//carro

"sex is life"

and life is good ;)

jahaja så satt man här igen. haha. dock med väldigt mycket mer samvete nu än annars. jag ahr varit ute och sprungit. även om det inte var långt så var det en början. detta ska jag försöka få till en vana. i alla fall tills jag fått tummen ur och förnyat mitt gymkort, så att man någon gång i livet kan komma igång. nu har jag ju faktist fått med mig ida och moa på det här också.

mhm, martin är och tränar och kommer inte hem förrens halv tolv någon gång. och då har jag planerat att sova idag. har varit så fruktansvärt seg och trött idag. vart ganska sent igår kväll och väldigt tidigt imorse..

engelska böckerna ligger på vardagsrums bordet och bara skriker efter mig nu. jag borde plugga och jag ska plugga. snart..!

passade tjejerna idag och allting var en enda röra av höstlöv, teckningar och kojbygge. jag var helt slut vid halv sex och tröck ner ungarna i soffan och satte på lotta på bråkmakargatan. jag kan inte riktigt hålla samma tempo som dem. haha. kom tillslut hem och älsklingen låg och degade i soffan. vi han slåss en stund innan han gick ner i tvättstugan och jag började med maten. japp ni läste rätt. jag lyckades laga till mat idag. spaghetti och köttbullar. enkelt, gott och det går snabbt. finns nog ingen bättre maträtt för min del haha.

nej nu ska jag faktiskt försöka plugga lite engelska.

over and out

//carro

Yapp!

femminuter kvar av lektionen och jag la in en ny profilbild som jag suttit och lekt lite med i photoshop. i brist på annat att göra. haha. orkade inte analysera några bilder. lekte med dem istället. haha

nu ska jag kräva att få gå snart. orkar fan inte sitta kvar längre!

over and out



//carro

"analysis"

onsdag idag och jag sitter precis som vanligt på onsdagseftermiddagarna på fotokursen. på idrotten har jag agerat björn borg och spelat tennis som en gud! haha.
efter den här lektionen ska jag åka och hämta tjejerna på dagis. får hoppas på att det bara är glada miner idag. precis som förra veckan.

på foto idag har vi vikarie.. våran formlärare. suck. som om man behöver se henne mer än två gånger i veckan. nej tack! och vi ska analysera bilder som vi sen ska redovisa för våran riktiga fotolärare på fredag. kan det inte var fredag idag. kan det inte jämt vara lördag?

har suttit och lekt lite med en bild nu. förra gången fick vi testa att ta porträttfoton i olika ljus. jag fick ta i mjuktljus och effektljus. båda två astråkiga. så jag lekte till en av mina biler.
det såg så väldigt mycket ut som ett skolfoto innan. vilket är en riktigt tråkig modell.

nej nu ska jag fortsätta med analysen. vi hörs sen!

over and out


beskärt och fixat. :)


//carro

"all alone.."

jahapp, kom hem till martin och gissa vad?! han var inte hemma. jag är nog här mer än vad han är. stackarn är alltid iväg och fixar med något eller tränar.
klockan är redan kvart över nio och jag skulle helst av allt vilja gå och lägga mig.
egentligen borde jag nog plugga lite engelska. men jag känner att idag inte är en så bra dag att göra det. eller inte ikväll i alla fall. kommer ändå inte att komma ihåg någonting.

jaja, nu ska jag ta och duscha av mig all häst lukt och sen krypa ner i sängen. förhoppningsvis har martin hunnit hem tills dess. vi hörs imorgon!

over and out


//carro

"we can go to the tropics.."

jaha, jag total failade på matte provet.. och nu är det dags för den obligatorisa avlivningen om man inte klarar första provet i matte B. nää, men ändå.

nu är jag i alla fall hemma hos mamma och ska nu samla ihop mig och sen gå ner till stallet och jobba en stund. orkar egentligen inte. men va fan. vi kör hårt och hörs när jag kommer hem igen.

över och ut gott folk!


bild från påsklovet. snart är det höst lov :)

//carro

Mer trafik!

Tjabba!
om det är någon som vill ha mer besökare på sin hemsida så har jag hittat det ultimala valet av hemsida som kan hjälpa dig!
bli medlem på den här sidan: 
    

funkar det inta att trycka på knappen använd den här länken: http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=carroryd

det är inget lurendrejeri och helt gratis. det är en putt i rätt riktning om man vill få fart på sin sida!

//carro

"like sweet cocoa."

godermorgon!
tisdagsmorgon och jag har spenderat den senaste timmen med att läsa i m in bok som snart är utläst :).
idag har vi veckans meningslösaste skoldag och sen ska jag jobba.
hade det inte varit för att vi har matte prov idag hade jag definitivt stannat hemma hela dan eller åkt hem till mamma och vart där hela dan.
men nu är det prov i matte b och jag har inget val.

hade svårt att somna igår kväll. var smart och drack te vid nio tiden. det är ju faktisk koffein i te också, så det tog ett tag att somna igår.. men men, lyckades ju tillslut somna i alla fall.

ikväll ska jag ner till stallet och jobba ett par timmar. sen blir det nog till att plugga engelska ikväll. engelska prov på torsdag.. suck o stön.
fan vad jag inte gillar tisdags morgnar. fatta om vi hade börjat vid halv nio istället. och slutat vid typ elva halv tolv. istället för att börja vid kvart över tolv och sen sluta halv tre. jaja, nu ska jag kolla på tv en stund tror jag.

ha en toppen dag så hörs vi senare.
over and out


saknar min lilla prinsessa :) får åka och hälsa på henne någon dag.


//carro

"greenpeace"

ahh, martin någonting och magnus betner besöker green peace på femman i programmet i ditt ansikte. så nu måste jag nog slita mig.

snart kommer martin hem :)
vi hörs imorn, godnatt !

//carro

"me in five minutes."

1. Vad heter du? Caroline Helen Rydholm
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? varför vara missnöjd :)?
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? detta har jag ingenaning om.

4. Vilket stjärntecken är du? en eldig vädur ;)
5. Vilken årgång är du? 1991 om jag får be
6. Vart bor du? Snake city, sthlm
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 4-5 ggr
9. Vart skulle du vilja bo? någonstans där regn och snö inte existerar
10. Vilken skolklass? Andra året på gymnsaiet
11. Vad vill du bli när du blir äldre? längre, smalare, rikare

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
161,5 cm
2. Hur mycket väger du? det är upp och ned.
3. Hårfärg och frisyr? borde vara längre. sen är det väl röd/blont/brunt?
4. Ögonfärg? Grön/blå/grå
5. Mest nöjd med? har aldrig skänt det en tanke faktiskt
6. Minst nöjd med? oj.. en del? vem är inte det?
7. Skostorlek? 37 typ
 8. Glasögon? Yes, läsisar
9. Gar du några piercingar/tatueringar? tunga och öron

FAVORITER
1. Filmer? alldeles för många :)
2. Låtar? dear angel - april sixth
3. Årstider? vår och sommar
4. Mat/dryck? det mesta som är ätbart
5. Djur? Hund/häst/katt
6. Färg? rött, lila, blått
7. Parfym? Davidoff, cool water WAVE
8. Tv-program? miami ink
9. Ämne i skolan? rast är mitt bästa ämne!
10. Sysselsättning? förlite kul

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Skinnjacka, svart
2. Vad använder du just nu för skor? svarta converse eller svarta vans med skulls
3. Favoritfärg på kläder? mycket färg helst :)
4. Favoritmaterial på kläder? helst inget alls :)
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? lite varma och sköns koftor
6. Favoritaffärer? oj... det mesta
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Ingenaning
8. Favoritmärke? varför massa märken?

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
kjelle
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Busskort
b) Jobbväska just nu? har ingen jobbväska
c) Handväska eller liknande just nu? allt som krävs för att överleve i djungeln
3. Vad är du beroende av? för mcyket sött 
4. Vilket land kommer du i från? Sverige, massa norrlänning i mig.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? försvarets och ingen annan.
6. Vad tror du på? ögonblicket
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? religion är ett förstort ord för mig.
8. Vad köpte du senast? röda trosor
9. Har du nåt husdjur? haha, jo ett par stycken är det väl :P
10. Var bor du? mest hos min älskade pojke :)

jahapp, var det något som var intressant? inte.. nähe.

//carro

"ready to rock!"

sådär ja. det är ingen större förändring mer än att jag har flyttat lite på bloggen och lagt in lite grejer som ni borde spana in på sidan om :) .
mer förändringar kommer troligtvis att komma vart eftersom jag har fantasi och idéer.
nu ska jag försöka plugga lite.

stort tack till http://www.designadinblogg.se som är gud på allt vad html koder heter! tack :)!

vi hörs!

over and out


för att göra er alla lyckliga så lägger jag upp en bild på min toksnygga frukostkille :)


//carro

"lady in sweden likes to do it hela tiden!"

godkväll vänner och läsare :).
jag har precis satt mig tillrätta framför datorn med en kopp grönt citron te och ska försöka fixa lite med bloggen. vilket jag inte riktigt haft tid med på senaste, då skolan tar väldigt mycket av den tiden. men ikväll ska jag försöka få iordning lite :) .

idag har jag varit i skolan och lyckades överleva alla tre lektionerna idag. ska börja skriva en livsstilsdagbok på hälsopedagogiken, så jag ska få ordning på mina matvanor nu! sen ska jag prata med mamma om gymkortet imorgon. det är verkligen dags att komma igång nu när man har kommit in i skolan och allting efter sommaren. för visst syns det att man inte har tränat på ett tag, haha.

nej hörrni. nu ska jag börja fixa. vi hörs senare :)

over and out


//carro

"lady in red likes to do it in bed.."

godmorgon!
måndasmorgon och solen skiner utanför fönstret, riktigt skönt att vakna till faktiskt.
om ca en halv timme ska jag bege mig iväg till bussen och skolan. efter skolan ska jag troligtvis in till stan med lillasyster och köpa skor.

igår regnade det hela dagen och jag och emma var bara ute i stallet en liten stund och tog ut hästarna på en promenad. det var löjligt hur mycket det regnade.
väl hemma myste jag med martin en stund och sen åkte jag och ida till söder och åt på dionysos med moa och hennes vänner för att fira hennes födelsedag. riktigt god mat faktiskt :). jag, idag och miriam åt någon biff med friterad potatis och vitlökssmör. sen åkte vi hem till chrille och spelade rock band en stund. jag och ida var inte så bra på det igår. haha.
sen åkte jag och älsklingen hem och sov :).

nu ska jag plocka ihop mina saker och göra mig redo för avgång. vi hörs!

over and out


bild från iron maiden konserten på stadion :) ball bild va? :D


//carro

"lady in blue likes to do it with two.."

gosh, det är tråkväder ute och emma har inte svarat på mitt sms ännu. hoppas hon fortfarande lever efter hennes ute kväll igår, haha. well well.

fixade till en bild som jag tod förra veckan :)

over and out


kellys mule :)


//carro

"lady in white, likes to do it all night.."

godmorgon! jag ahr varit uppe sen åtta imorse. fråga mig inte varför, men jag somnade vid nio igåkväll. haha, kul tjej va?

i fredags var jag ute med ida, moa, jennifer och tessie, vi hade väl inte allt för kul och jag var  tillochmed hemma innan martin som var ute på värmdö och spelade poker med några av sina gamla klasskompisar. jag hade redan hunnit somna när han kom hem.

igår var det mys dag. god frukost och sen låg vi i soffa hela dagen med ett avbrott för att åka ner till orminge och äta på grillen och sen handla chips. extremt nyttig dag ;).. sen låg vi i soffan resten av dagen också. det behövde faktiskt!

idag ska jag ut till stallet med emma och ida. emma tog körkort i fredag! grattis gumman :).
och ikväll ska jag och ida in till stan och möta upp massa folk för att sen åka och käka på dinysos för att fira moa. som faktiskt fyller år idag :) ett till grattis idag då! haha. nu ska jag försöka teckna lite. var ett tag sen man tog sig tid för sånt.
vi hörs :)

over and out


jag och mitt mongo förra helgen :)


//carro

"power of love"

det är utgång ikväll! as nice!!!


//carro

"freedom"

en halvtimme kvar. en halvtimme kvar till helg.. och det ända säkra är att jag ska jobba imorgon och på söndag rida och fira moa.
du gnager på mina nerver.

jag ville baka idag. men eftersom alla idéer jag har är helt värdelösa och oplanerade så blir det nog inget bakande idag. vilket vore rätt synd eftersom det är kanelbullensdags imorgon. och vi hade tänkt baka kanelbullar. men skitsamma.. jag lovar att jag ska anpassa mig helt och hållet efter allt som händer. för det är precis det som allt det här går ut på. att den ena ska anpassa sig helt efter den andra.

gud kan trycka upp två fingrar i stjärten!

//carro

"frantic, again.."

ååh vad vissa saker irriterar mig till vansinne.. och ååh vad vissa saker bara får mig att vilja åka hem och gräva ner mig i sängen för att sen stanna där i några hundra år. det här är inte så kul längre. frågan är hur länge jag kommer att stå ut med det här. allt för mycket skit har redan trängt igenom här och det mesta av den kommer inte att komma ut.
nej nu får det räcka!


för övrigt har jag fotografik bild A nu. förövrigt har vi haft skolfoto och jag fick sitta ner, i mitten. för övrigt så vill jag bara hem till min mamma nu.

fuck the world, jag står kvar!


//carro

"blågul fana"

tordagskväll, och egentligen har jag ingen större lust att blogga ikväll. för jag vet att jag borde sitta och plugga naturkunskap nu.. men jag orkar verkligen inte.
älsklingen sitter och tittar på fotboll, djurgården - norrköping. försök slita honom från den matchen.. haha.

dagen började med yoga i skolan och sen vidare till engelska. som vi mest pratade bort. vi i "tjejgänget som håller ihop". alltså jag, ida, elin och malin. tydligen tror lärarna att vi har skapat någon liten maffia och skolkar samtidigt, jämt! grejen är den att just vi fyra lyckades vara sjukanmälda samma dag, en gång! och så var elin sjuk, jag och malin hos tandläkaren, jag var till och med i skolan någon lektion, och ida vet jag inte vad hon gjorde. men men åter till dagen. efter skolan mötte jag i alla fall mickis på bussen och vi åkte hem till min lilla mamma en stund och fikade innan vi, med sällskap av olle, gick ner till stallet.

inte fan blev det någon hoppning idag heller. jag börjar bli allvarligt upprörd över att ridlärarna inte kan hålla vad dem lovar och planera lektionerna bättre. sjuk irriterande.

jaja, nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen äta lite god choklad samtidigt som jag försöker plugga lite. vi hörs!


over and out



//carro

" my dear angels.."

en tanke slog mig precis. det var exakt som om någon kom och knackade mig på axeln och frågade: varför sitter du här själv igen? och det var då jag kom på det, för att jag är kär i en kille som älskar sport. haha.
ikväll är han iväg och spelar match och jag sitter framför datorn för att försöka fördriva tiden tills greys anatomy börjar vid nio. jag fördriver tiden med att läsa blogginlägg från min galna vår. haha. den var sjuk!

man hittar så mycket roliga detaljer i inläggen som man hade glömt, och ibland önskar jag att jag gett lite mer ingående berättelser om vad som hända osv. men det är nog bara jag som vill läsa det. haha.

bara sen skolan slutatde för ca fem timmar sen har jag hunnit hämta och passa tjejerna, ätit havregrynsgröt till middag (jaa, martin är inte hemma och jag ville inte äta pasta idag igen :P), pluggat i ca en timme. kollat på tv och läst blogginlägg. fan vad jag har hunnit med, haha.

kör en av mina älsklingslåtar på repete också. dear angel med april sixth. den är sjukt underbar! har mycket fina minnen till den :) .
nej hörrni. nu ska jag ta tag i mitt liv och förflytta mig till soffan! vi hörs allihopa!

over and out


jaa, vad är det man säger? man blir aldrig snyggare än man gör sig ;)


//carro

"i hear voices.."

jag hör någon i klassen som babblar. om vad är jag inte riktigt säker på.. men jag hör att hon babbalr.

dagens sista lektion och jag är urled på den här skiten. jag har ont i huvudet och det spöregnar ute. jag bara bävar för att gå till bussen och sen hämta barnen. usch. får alltid så ont i skallen när det är dåligt väder. nu ska vi se någon uppgift. hörs senare.

over and out.


//carro

RSS 2.0