" sail away to a better place.."

så trött att det ända vettiga egentligen borde vara att sova, men det är tråkigt..

när man kommer hem efter att ha varit omgiven av människor en hel dag så kommer ensamhetskänslan smygande och knackar en på axeln och säger; varför sitter du här själv? och det är då tankarna drar igång åt alla möjliga håll, både jobbiga och roliga. och visst tror jag att det är bra att dom får göra det ibland, så man hinner gå igenom vissa saker själv. men ändå, det är inte kul att vara ensam när du vet att du kommer att få igång alla dessa jobbiga och tunga tankar som man helt enkelt inte vill ha något att göra med, för man hatar dem.
och man hatar sakerna som dem handlar om.. och man lider av att bli tvungen att tänka på dem. även fast det kanske är bra att man gör det.. ibland.
men just nu är jag inte upplagd eller taggad till att tänka i de banorna, då jag är totalt utmattad av helgens aktiviteter och åkande fram och tillbaka. och ändå kommer dem.

dem handlar om tunga problem som man vet kommet sitta kvar hela livet, syner man aldrig kommer att glömma, känslor som aldrig går att släppa, ögon som slutat le.. alla de saker som gör allting till ett mörkt helvete med en väg som aldrig tar slut men som man ändå måste följa tills man dör, no matter what!
tankarna handlar om den där sista dansen som man aldrig fick uppleva, och hur man nu ser på medans någon annan får den och man bara irrar omkring i förtvivlan för att slippa se, slippa höra, slippa känna de där rivande och klösande känslorna som börjar i magen och fastnar i bröstet för att stanna.
tankarna handlar om de stunder och tillfällen som man vet aldrig mera kommer att komma tillbaka, för igår var igår, idag är idag och imorgon är imorgon, och igår kommer aldrig tillbaka, hur mycket man än försöker och imorgon kommer aldrig att bli som idag, det är bara att inse det.

utan tvekan kan jag säga att jag vill ha det som det var förut, men efter alla ord och allt som gjorts så har jag börjat förstå, att hur mycket man än vill så kommer det aldrig att bli som förut, den sista dansen är över..

17:37 16 mars, helvetet brakar lös, och det finns inget du kan göra..
over and out

image83
over the edge, over again..



 

//carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0